woensdag 21 maart 2018

Wat heeft U gestemd?

In Blik's gemeente waren geen verkiezingen, maar als ze er waren zou het D66 een lokale partij geworden zijn; voor het referendum heeft Blik -natuurlijk- voor tegen de sleepwet gestemd. Laat in de comments jouw bevindingen weten.

Ondertussen gedragen de Britten zich steeds vreemder...

Vandaag om 13:00 uur onze tijd was er een Russische briefing met hun kant van de zaak. Wij hebben die niet gevolgd, maar we gaan er vanuit dat David Jan Godfroid van het reguliere Atlantische NOS staatsjournaal en Derix van het CIA Handelsblad het gevolgd hebben en er neutraal uitgebreid verslag van zullen doen. Mochten ze dat nou niet doen, je weet het natuurlijk nooit, die mensen zijn ook druk, druk, druk, dan hebben we in ieder geval RT nog, die de zaak wel volgen.

33 Vragen

Dan hebben we voor Derix en Godfroid, alsook Huib Modderkolk, nog 30 vragen. Die doen we ze kado en daarmee kunnen ze dan richting de Britten om wat opheldering te vragen in de bizarre vermeende gifzaak. Zelf willen we nog wel vraag 31. toevoegen: waarom krijgen Russische diplomaten geen toegang tot in ieder geval hun staatsburger Yulia Skripal?

7 Km

En 32. Nu Boris Johnson heeft toegegeven dat op 7 kilometer plaats delict de Britten ook Novichok hebben liggen, zijn de Britten dan inmiddels ook verdachten? En dan ook maar gelijk Vraag 33., beetje off-topic, maar op de verjaardag van de Libiƫ en Irak invasies, wanneer worden de politiek verantwoordelijken voor de aanvallen op die landen opgepakt? Als Sakorzy opgepakt kan worden voor het aannemen van een paar miljoen, dan moet voor het veroorzaken van dood en verderf toch ook iemand opgepakt kunnen worden. Tony Blair bijvoorbeeld.Tientallen slachtoffers van het chemische goedje zouden in das Krankenhaus liggen. Er ligt helemaal niemand met chemische gif problemen in het Salisbury ziekenhuis, zegt consultant Stephen Davies. Waarom horen en zien we niets van de Skripals. Het lijkt bijna wel op de Joost Karhoff zaak. De stilte is oorverdovend.

Kom, kritische Volkskrant jongens en meisjes, jullie kunnen het. Ga er op af. Informeer ons! Als Bild in Moskou de gifkeuken van Putin kan bezoeken, kunnen jullie de "Poison Kitchen"van May in Engeland bezoeken, en het hospitaal, en, en, en! Trouwens, vraag 33a: Ga effe met Stephen Davies praten en kijk wat die te zeggen heeft. Liggen er nou gifgas patiƫnten of niet. Zo niet, is het misschien een hoax en heb je de scoop van je leven! Of ben je bang dat je dan zelf Geskripalt wordt?

8 opmerkingen:

 1. Excuses over de valse beschuldigingen aanbieden aan Rusland?
  Nooit of te nooit. Ze zullen eerder weer een volgende aanslag, moordpoging, vals vlaggetje, hacken of wat dan aanvoeren om hun gelijk te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En hoe gaan ze dit uitleggen?
  Zie de vorige draad van

  Dawg21 maart 2018 om 15:43

  Overgas gesproken

  Wordt het niet eens tijd dat Rusland nu een spoedzitting bij de VN aanvraagt om Amerika en Engeland openlijk te beschuldigen van het gebruik, of laten gebruiken, van gifgas, wat dus wel voor echte doden zorgt.
  Daar is de zaak Skripals maar heel klein bier tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In mijn gemeente moest ik uit alle kwaden wel GL kiezen. Die leden zijn onuitstaanbare yuppen, maar lokaal doen ze het wel goed. Verder: TEGEN!

  Wat betreft Sripal: dat lijkt steeds meer op een hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stephen Davies consultant at Salisbury Hospital says NONE of the patients admitted were treated for nerve agent poisoning

  Oh nee he....Is het een hoax ?. Ik heb ook foto's gezien van mannen met beschermende kleding en 1 meter daarachter politiemannen zonder enige bescherming tegen zenuwgas. Vreemd weer.

  Dit verhaaltje stinkt van Salibury tot Vladivostok.

  De new world order heeft nog steeds niet door dat ze niet wegkomen met die valse vlaggen. Ze spelen 20e eeuw spelletjes in de 21e eeuw. Met het open internet werken de spelletjes niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Was heel gedisciplineerd gifgas; bleef keurig achter het blauw witte lint dat gespannen was. En die brandweerlui hadden ook nog hun helm op, dus what could possibly go wrong?

   https://twitter.com/Ian56789/status/974262835437096960

   Verwijderen
 5. Stemmen was voor mij een thuiswedstrijd, want ons verpleeghuis was weer het lokale stembureau. Ik heb veel mensen over het referendum aangesproken en heb er meerdere van kunnen overtuigen om tegen te stemmen. Voor de gemeenteraad heb ik op de lokale groep de Mos gestemd.
  Het Skripal sprookje was voor mij gelijk al duidelijk een valse vlag, met die poppenkast van mannetjes in Michelin pakjes. Het zou om het meest dodelijke gif gaan, maar iedereen leeft nog en er ligt dus ook niemand besmet in het Krankenhaus.
  Misschien is de nieuwe Samsung QLED Tell-a-vision wat voor de Johnson's, May's en Smith's en overige trollen in deze wereld. Samsung belooft je geheugen te wissen, zodat je alles weer kan beleven alsof het de eerste keer is...eng apparaatje:
  There's really only one thing that could ruin your experience - that you already know how everything ends. That is why we created Unspoil me; a tool that gives you the possibility to forget your favorite TV series, so you can re-experience it with the same thrilling feeling you had the first time you watched it.
  Lees verder bij Samsung: Samsung: Unspoil me
  Het is inderdaad een trol @Jan: agent Smith is de bewaker van de matrix. Het is een draaitrol, die hier verwarring zaait met linkjes terug naar de msm.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Repost Uit de vorige draad, als reactie op Rootman

  n Rotterdam zit de SP wel in de gemeenteraad, maar de SP in 010 heeft besloten om hand in hand met de Moslimbroeders van NIDA het mijnenveld in te lopen. Geen optie. Kartelparijen waren dat ook niet. Dus, zo werden het de Leefbaren voor Dawg. TEGEN gestemd. Uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen