vrijdag 30 maart 2018

VISUM-vrij reizen met Rusland?

Hé Helga, hoe zit het nou? Putin wil zijn volk toch zoveel mogelijk isoleren? Waarom sluit hij dan met het één na het andere land "visa-free-regime"? Dat zou Rusland, onder normale omstandigheden, ook graag met de EU hebben. Het is niet Rusland dat bang is voor contact met de EU, maar eerder andersom.

Schade

Wat een enorme schade wordt ons aangedaan door de Atlantisch-onderworpen politici en roeptoeteraars als Helga, alleen al door zo'n reisbemoeilijking als zo'n stom visum dat zij doelbewust in stand houden.

Hollandse Meesters Nu in Moskou

Wat zou het mooi zijn als je spontaan het vliegtuig zou kunnen pakken om ff een thuiswedstrijd van Zenith in StPetersburg mee te pikken (ge-wel-di-ge atmosfeer), of het Pushkin museum in Moskou, dat woensdag een fantastische tentoonstelling opende met vele werken van Hollandse meesters als Rembrandt en Vermeer, beschikbaar gesteld door de Amerikaanse verzamelaar Kaplan. Tot 22 Juli kan het nog!

Dan maar een visum regelen

Visum regelen, begint HIER. Vanaf het moment dat je de correcte papieren (ruim geldig paspoort, pasfoto, verzekerings Rusland-verklaring, ingevuld formulier, en een uitnodiging) ingeleverd hebt duurt het dan nog circa een week. Je kunt het bijvoorbeeld ook via Russia-travel regelen; die kunnen ook een uitnodiging verzorgen.Vier minuten lang bij het meest belangrijke prime-time journaal op de Russische tv: De Hollandse meesters. Wat ijlzwamt die Helga nou over Russen die zich willen isoleren?

Bezoek Rusland!

9 opmerkingen:

 1. Het valt me wel vaker op dat als je het nieuws juist wil duiden, je de MSM berichtgeving 180 graden moet draaien, en dan zit je precies goed.

  Bijvoorbeeld:
  1. Nederland wil zich isoleren van Rusland (niet andersom)
  2. Nederland doet mee met 'agressie' naar de Krim (ipv Rusland)
  3. Nederland is minder democratisch dan Rusland (en niet andersom)
  4. Rusland brengt vrede in Syrie ipv Nederland (die oa de witte helmen= Al Nusra sponsort met ons belastinggeld)
  5. Nederlandse topsporters zijn verdachte dopinggebruikers (meer dan Russische topsporters)
  6. De Nederlandse economie heeft te lijden onder de sancties naar Rusland (ipv andersom)
  7. De Nederlandse MSM verspreidt nepnieuws (meer dan dat de Russische MSM dat doet; ik sluit niet uit dat ze nooit nepnieuws verspreiden, want daar ben ik kritisch lezer voor)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een keer nooit teveel in vb 7,

   Ik sluit niet uit dat ze (de Russische MSM) wel eens nepnieuws verspreiden of hebben verspreid, want daar ben ik kritisch lezer voor.

   Verwijderen
  2. Voor 1 keer dan: wat bedoel je met bewijs, Kroel?

   Hoe ziet jouw cruciaal experiment er uit om aan te tonen of bovenstaande stellingen wel of niet waar zijn?

   Mijn 'bewijzen'
   Ad 1. Zie Blik's relaas hierboven
   Ad 2. Het is aan de inwoners van De Krim gevraagd bij wie ze liever willen horen: EU/Oekraine of Rusland, dus daarom
   Ad 3. Gebeurt er in Rusland, waarbij de meerderheid van de bevolking zegt: dit willen wij niet!, dat de regering zich daar niets van aantrekt? - mij niet bekend, maar in NL zijn de voorbeelden te over (referenda uitslagen bv)
   Ad 4. Op wie gooit Nederland bommen in Syrie? Obv wiens mandaat? Waarom zijn onze 'vrienden' in het MO de koppensnellers in Syrie , die Assad met Rusland bestrijdt, en daarbij gehinderd wordt door de westerse alliantie? Hint: het begint met een O, en het eindigt met lie.
   Ad 5. Heb je tijdens de OS Nederlandse topsporters horen praten na een wedstrijd? Waar komt hun adrenaline vandaan? Russen komen mij veel rustiger over na wedstrijden
   Ad 6. Vraag het een kaasboer in Rusland, en vraag het een kaasboer in NL
   Ad 7. Vergelijk de Rusland 'agressie' (terwijl ze bezuinigen op defensie) met het 'vrede bewaren' van NATO (die overal oorlogen begint)

   Overigens zit er een verschil in 'valt mij op' en bewijs. Maar van Kroel mag je niks opvallen, die vraagt altijd en alleen maar om bewijs, zonder te zeggen wat hij met bewijs bedoelt.

   Nu weet je hoe ik erover denk, Kroel. Kan jij nu ons hier eindelijk je 'overweldigende bewijs' laten zien van wat mij hier allemaal fout is opgevallen? - kunnen we nog wat van leren.

   Verwijderen
  3. Kennelijk is de heer Cruelman1974 een medewerker van het Pentagon, die denken ook het congres te kunnen negeren. En nee, mijnheer Cruelman1974, het heeft niets te maken met de site zerohedge.com, maar met de video waarin congreslid Jim Jordan dit bekend maakt.

   McCabe Lied Four Times To DOJ and FBI - Twice While Under Oath

   https://www.zerohedge.com/news/2018-03-30/mccabe-lied-four-times-doj-and-fbi-twice-while-under-oath

   Verwijderen
 2. @Blik: Wat ijlzwamt die Helga nou over Russen die zich willen isoleren?
  Ze bedoelt met isoleren, dat die Russen zo'n open en eerlijke verslaggeving hebben, gezond biologisch eten, bezuinigen op defensie, niet oorlogszuchtig zijn, etc. Da's het tegenovergestelde van wat het wilde westen wil, luister en huiver maar naar die jankende vieze eurofiele president timmerfrans:
  EU Vice President Admits To White Genocide Plan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze dikke narcist is heel wt minder gezien dan hij zelf denkt. Lees de reacties maar eens als weer eens wat twittert:

   https://twitter.com/TimmermansEU/status/979047413817077760
   Dit is overigens de echte Minister van Omvolking van de EU

   http://www.zeit.de/politik/deutschland/2016-06/wolfgang-schaeuble-aussenpolitik-wandel-afrika-arabische-welt?wt_zmc=sm.ext.zonaudev.twitter.ref.zeitde.share.link.x

   Verwijderen
  2. @Dawg: ik zie alleen maar negatieve reacties gericht aan opper-narcist timmerfrans, prachtig natuurlijk al dat tegengeluid...of zou de AI-techniek zover zijn, dat ook alle comments gericht kunnen worden gepubliceerd. De vrijdenker krijgt het tegengeluid te zien en het gemiddelde schaap de staatstrollen-comments...

   Verwijderen
 3. Stukje uit Alastair Crooke:

  This is the risk to geo-political ‘poker’: the risk attaches as much – if not mot more - to the bluffer as to those who are the target of the bluff (for the stakes here are not bankruptcy, as in Trump’s earlier business experience, but nuclear conflict): i.e. ultimately, he is betting the globe.
  http://turcopolier.typepad.com/sic_semper_tyrannis/2018/03/the-geo-political-poker-game-wheres-the-off-ramp-by-.html#more%22%22

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hervorragender Blog. Vielen Dank für das Teilen dieses informativen Blogs. Wenn Sie planen, nach Indien, Vietnam und Sri Lanka zu reisen, helfen Ihnen unsere Experten,

  ein Visum online zu bekommen. Kontaktieren Sie unsere Experten, um ein Visum zu beantragen.


  Online-Visum Indien
  beantragen Sie ein Visum Indien
  visumaanvraag india
  Visumantrag Sri Lanka
  Online-Visum Sri Lanka
  beantragen Sie ein Visum Sri Lanka
  Online-Visum Vietnam
  beantragen Sie ein Visum Vietnam
  Visumantrag Vietnam

  BeantwoordenVerwijderen