vrijdag 16 maart 2018

Zakharova maant Britten

We vroegen ons in de vorige draad af wie de Britten tot de orde gaat roepen. We bedoelden natuurlijk liefst iemand in het Westen, maar we komen voor het moment uit bij de Russen; de woordvoerdster van Buitenlandse Zaken, Zakharova. Zij leert de Britten een lesje internationale procedures en legt uit hoe bizar de Britten bezig zijn. Dat de Nederlandse staats-televisie de Britse nonsens serieus neemt en gewoon doorkakelt, valt ook Revolutionaironline op. Ondertussen moeten we de eerste kritische noten, van politici of gecontrolleerde media, in Nederland nog horen over het Britse wangedrag. Net zo goed als dat we op het vrije internet niemand vinden die het Britse verhaal serieus neemt. Het contrast tussen de onderworpen staatsmedia en de vrije geesten van het internet kan weer niet groter zijn. * Video werden we op gewezen door Oligarch.

26 opmerkingen:

 1. Dank Blik.

  Het beschuldigen van Rusland/Poetin door de westerse politici en MSM (eigenlijk wordt iedereen die de NATO agenda frustreerd aangevallen) zonder dat iets feitelijk is bewezen zijn we meer dan zat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Iwan, maar onze eigen westerse mainstream met deze beschuldigingen en met keiharde bewijzen onderbouwd door ons, daar kan jij nog een puntje aan zuigen.

   Poisoned Russian spy Sergei Skripal was close to consultant who was linked to the Trump dossier

   https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/07/poisoned-russian-spy-sergei-skripal-close-consultant-linked/

   Verwijderen
 2. Laatst was ik uitgenodigd op een verjaardagspartijtje van een kennis. Altijd leuk om tussen verschillende mensen te vertoeven en hun meningen aan te horen en waar mogelijk de eigen mening te deponeren.
  Gewapend met een kopje koffie nam ik plaats in een groep mensen van verschillende leeftijd. Aanvankelijk werd er wat over koetjes en kalfjes gesproken maar al snel hoorde ik rechts naast mij iemand iets vertellen over Rusland en Putin, wat het wel niet voor een dictator was en hoe hij de hele wereld aan de rand van de afgrond brengt. Tja, dan weet je, dat is koren op de molen voor mij.
  Goh, waar haal je al deze kennis vandaan, vroeg ik aan de persoon. Uit het nieuws natuurlijk, waar anders vandaan? Ik vroeg hem waarop dat nieuws dan gebaseerd is en wat Putin dan echt gedaan heeft om zo over de man af te geven. Nou, hij is Oekraïne binnen gevallen, heeft de Krim geannexeerd en beschermt de dictator Assad in Syrië. En hoe heeft het nieuws dit bewezen dan, vroeg ik aan de man. Hoezo bewezen, ik heb het over het nieuws, je wilt toch niet zeggen dat je denkt dat die onzin verkopen? Nou, dat wil ik eigenlijk wel zeggen vervolgde ik mijn reactie. Denk je niet dat als hard gemaakt zou kunnen worden dat Rusland daadwerkelijk soldaten in Oekraïne heeft gestationeerd die daar vechten dat dit niet heel breed uitgemeten zou worden met beelden en getuigenverslagen, etc? Euh…ach, ga toch weg, wat een onzin! Was het enige dat er nog uit kwam.
  Ik vervolgde mijn reactie, al dan niet ongewild, met, en Assad van Syrië, hoe kan het dat deze man al 3 keer kort achter elkaar door de eigen bevolking, die hij volgens het journaal dagelijks beschiet, tienduizenden mensen in gevangenissen dood zou martelen, bomvaten in steden gooit, keer op keer weer met grote meerderheid door diezelfde bevolking herkozen wordt? En hoe verklaar je dat de inwoners van de Krim met zelfs 96% van alle stemmen gekozen heeft om terug te keren naar Rusland als moederland en dat er geen één verslag te vinden is waarin bewezen wordt dat Rusland soldaten in Oekraïne heeft? Met een wegwuivend gebaar werd mij het zwijgen opgelegd want klaarblijkelijk had ik meer informatie dan de man die de ongefundeerde stellingen van het journaal herhaalde. Toch kwam er nog zoiets uit als, maar de dreiging gaat uit van Rusland. Ik zou mijzelf niet zijn als ik niet ook daarop even iets zou antwoorden. Kijk, hoe kan Rusland bijvoorbeeld een dreiging vormen voor de Baltische staten, Estland, Letland en Litouwen, als het datzelfde Rusland van Putin is dat deze landen de vrijheid terug gaf na de val van de Berlijnse muur? Datzelfde Rusland dat ook Georgië de permissie gaf een eigen staat te beginnen. Dat Rusland dat feitelijk het zelfbeschikkingsrecht vanaf het aantreden van Putin tot in de breedste betekenis van het woord uitvoerde voor alle mensen en naties die dit wilden? Ja maar, ze oefenen voor een oorlog aan de grens met Rusland…. Je bedoelt dat Rusland militaire oefeningen houdt binnen de eigen landsgrenzen? Was meteen mijn verweer. Zou het niet zo kunnen zijn dat Rusland zich klaar maakt voor de NATO dreiging die aan bijna alle landsgrenzen van Rusland tentoongespreid wordt? Rusland blijft binnen haar grenzen maar de NATO overschrijdt alle grenzen! Het gesprek bloedde dood omdat de man te weinig echte informatie bezat en zich dus al snel moest bedienen van onzinstellingen en absurde aannames die geen enkel hout snijden. Gelukkig kwam ik diezelfde dag ook mensen tegen die wel wisten hoe het haasje hupt. Met een beetje prikken hier en daar kreeg ik al snel de informatie die ik zocht. Er liepen uiteindelijk een stuk of 3 mensen op een publiek van 30 rond die wel wisten wat er aan de hand is op deze Aardkloot, een knappe 10% van de hele groep. Daarbij moet ik dan ook nog stellen dat veel ouderen ook omslaan als ze de echte waarheid te horen krijgen en vaak verbaast zijn dat kanalen zoals ons journaal glashard liegen of pure propaganda verkopen. Wat speelt er momenteel allemaal?

  Vervolg:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Momenteel werkt de elite aan een totale oorlog. In Venezuela worden protesten georganiseerd, in Ecuador, in Bolivia, allemaal in de stijl van, de mensen willen iets anders, een soort Arabische lente waarvan jullie weten dat dit ook allemaal CIA werk was. Aan de grenzen met Rusland wordt de troepenopbouw van de NATO elke dag groter en provocaties met nieuwsberichten over capriolen van Russische gevechtsvliegtuigen zijn aan de orde van de dag. Waar de VS verstek liet gaan in 2001 met 911, om straaljagers de lucht in te sturen om de gekaapte vliegtuigen te onderscheppen, laten de Russen niet met zich sollen en sturen ze met enige regelmaat interceptors de lucht in om Amerikaanse spionagevliegtuigen te identificeren die zonder transponder vliegen, althans, de transponder uit hebben staan. De normaalste zaak van de wereld en bovendien speelt zich dat allemaal af aan de grenzen met Rusland zelf. Het is dus niet eens zo dat Russische vliegtuigen zich bewust in andermans territoriale gebieden bevinden. Voor zover ik dit tot vandaag heb kunnen controleren blijken de Russen zich uitstekend aan de internationale regelgeving te houden, in tegenstelling tot de legers van de elite in de vorm van de NATO.
   In Syrië is de tijdelijke wapenstilstand door de elite misbruikt om de verschillende proxy-troepen bij elkaar te brengen in de hoop een behoorlijke slag te kunnen slaan in Aleppo en andere oorlogsgebieden. Waarom de Russen dit hebben toegestaan is mij nog onduidelijk. Wellicht om niet extra in een kwaad daglicht te komen. De witte helmen in Aleppo worden gebruikt door deze proxy-elite-terroristen met allerlei exotische namen. Dat deze groepen gevormd zijn uit buitenlandse huurlingen wordt zelfs met het lezen van gangbare nieuwskanalen duidelijk, al proberen die er een puntje aan te draaien.
   De zogenaamde Islamitische Staat, ISIL, ISIS, El Nusra, El Shabaab, etc. zijn allemaal huurlingen in dienst van de elite die via deze weg oorlogen kunnen voeren zonder regeltjes. De mensen die opgepakt worden voor de aanslagen in Europa en daarbuiten blijken stuk voor stuk vrij gelaten te worden bij gebrek aan bewijs. Beelden van zogenaamde IS soldaten met tattoos van MOSSAD en de Amerikaanse vlag zijn overal te vinden. Niet voor niets verhullen deze mensen zich allemaal in doeken en baarden want iemand met een baard zal toch wel een moslim zijn nietwaar?! 
   Syrië staat aan de vooravond van een allesbeslissend eindoffensief tegen de elite huurlingen in Aleppo en andere steden. Putin heeft een ultimatum gesteld aan de elite m.b.t. Syrië. Huurlingen die zich nu nog in Syrië bevinden krijgen de kans de wapens neer te leggen. Doen ze dat niet dan zullen ze vernietigd worden. De gevechtsvliegtuigen die terug getrokken werden worden weer ingezet en als de elite denkt dat ze dit spel langer kunnen spelen zouden zomaar de Chinezen betrokken kunnen raken in dit conflict. Ook in China is de elite bezig chaos te scheppen door zich te bemoeien in een lokaal conflict over een eilandengroep die China zelf heeft opgespoten. Ze zijn de bemoeienissen van de elite zat en voeren ook op een ander niveau oorlog met deze club. De aankoop van goud en de oprichting van een nieuwe petro-munt, samen met Rusland. Het is dan ook niet voor niets dat Brazilië ook te maken heeft met een democratische lente waarbij Rousseff slachtoffer is van aan de elite gelieerde NGO’s.

   Verwijderen
  2. In Oekraïne gaat het beschieten van de Oostelijke regio’s Donbas onverminderd voort. De uit zijn eigen land geschopte Saakashvili is gouverneur van deze streek en helpt de elite een handje met het uitmoorden van de opstandelingen, de mensen die zich niet neerleggen bij de coup die de elite pleegde.
   Israël blijft de Palestijnen kleineren en uitmoorden onder toeziend oog van de hele wereldpolitiek die alleen maar blijven herhalen dat Israël het recht heeft om zich te verdedigen.
   De grote vraag is wanneer Rusland echt de tanden zal laten zien en hoe. Ik verwacht vanuit Rusland een totaal andere manier van strijd dan een gewone oorlog. Het zal een technologische strijd worden. Ze hebben dit eerder gedemonstreerd toen ze één van Amerika’s grootste oorlogsschepen uitschakelden met een elektronische puls. De Russen beschikken over technieken die ze nog niet echt ingezet hebben en volgens mij als troef opsparen als de nood echt aan de man is.
   Ook de financiële en politieke macht van de elite vertoont grote barsten. Brexit is aanstaande en er zullen ongetwijfeld vele landen volgen. Op alle niveaus raakt de elite de regie kwijt en chaos is het enige antwoord dat ze hebben.
   Het zal nog enige tijd zo doorgaan maar het begin van het verval van hun macht is een feit.
   Journalisten die vluchten in de echte waarheid, mensen die met grote getale de straat verkiezen om hun ongenoegen te tonen en grootmachten die de regie over hun eigen toneelstuk verliezen.

   Verwijderen
  3. Aan Huub:

   Krachtige informatie, voor degenen die niet totaal gehersenspoeld zijn overigens met een klein beetje begeleiding, binnen een dag te vinden!

   Dank u voor de uitgebreide posts!

   Verwijderen
 3. In diverse comentaren blijkt toch dat het kritische deel van het publiek helemaal niet overtuigd is (met dank aan Colin Powell).

  Dat geldt zelfs voor Joop.nl, waar de Brusselse broodschrijver Aldershoff weer eens een stukje heeft geplaatst (overigens wel met een prachtig moleculair model van Novochok!- Een fluor-organofosfaat met een methyl- en ethylgroep en een aminozuur-groep).

  Ze hebben kritische reageerders geband (terwijl Russofobe racisten als ´Bob´ en ´Bouwman´ nog altijd mogen schrijven), en de site dichtgetimmerd tegen dubbele registraties, maar desondanks overheerst het gezonde verstand nog steeds!

  Aldershoff put nu nog slechts uit ´onafhankelijke ´ bronnen als Novaya Gazeta:

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/ook-rusland-ziet-men-russische-hand-gifgasaanslag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is mooi, Theresa May heeft de NAVO niet verzocht om artikel 5 in werking te laten treden alhoewel het een aanval op een NAVO bondgenoot was. Tot nu toe is artikel 5 van de NAVO slechts één keer ingezet en dat was na de aanslagen van 9/11 in de VS. Toen werd Afghanistan binnengevallen door het Amerikaanse en Britse leger om Osama bin Laden en Al-Qaida te pakken te krijgen. Daarna volgden nog meer verdachten, Saddam Hoessein, Iran, Saudi-Arabië, van betrokkenheid bij 9/11. Maar ja, Rusland is geen Afghanistan of Syrië, waar je zomaar ongestraft binnen kan vallen.

  Verder het bekende blablabla over de Krim en dat de Russen de vrijheidsstrijders in Oost-Oekraïne steunt, maar geen woord over de Europese/Amerikaanse steun aan Al-Qaida, I.S., Al-Nusra etc.

  NATO uses UK poisoning hoax to push for conflict with Russia (Video)

  NATO Secretary General Stoltenberg responds to UK incident in Salisbury, UK.

  http://theduran.com/nato-uses-uk-poisoning-hoax-to-push-for-conflict-with-russia-video/

  Ondertussen ijlde de Schotse PM, Nicola Sturgeon, dat Schotland voorbereid is op een aanval met chemische wapens vanuit Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeit für ein witz!

   Giftanschlag von Salisbury: Britische Polizei findet Putins Ausweis am Tatort

   http://www.der-postillon.com/2018/03/putin-salisbury.html

   Verwijderen
  2. Ik weet niet of deze al geplaatst is geweest, dan maar dubbel.

   Volgens The Telegraph is er een link tussen Skripal, Steele en de Democratic National Congres en daarmee Hillary Clinton.

   The poisoning of Sergei Skripal leads right to Hillary Clinton and the DNC

   http://theduran.com/the-poisoning-of-sergei-skripal-reads-right-to-hillary-clinton-and-the-dnc/

   Verwijderen
  3. Hahahaha Ja Poetin hemzelf heeft Skripal persoonlijk vergiftigd. Hahahaha

   Het zou me inderdaad niks verbazen als de witch HRC persoonlijk de opdracht gegeven heeft. Dit zou Poetin en Rusland immers imago schade geven.

   Verwijderen
  4. @oli,

   Ach je weet wel, Mohammed Atta op 9/11 en een aantal geradicaliseerde moslims in Europa die hun ID achterlaten na een aanslag in Nice, Berlijn, Parijs etc.

   Verwijderen
  5. Als jij nu een grote vent bent, Iwan, dan weerleg jij de onderstaande beweringen. Maar zoals wij gewend zijn van Iwan is hij daartoe niet in staat en gaat hij over op persoonlijke aanvallen.

   https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/07/poisoned-russian-spy-sergei-skripal-close-consultant-linked/

   Verwijderen
  6. "@oli,

   Ach je weet wel, Mohammed Atta op 9/11 en een aantal geradicaliseerde moslims in Europa die hun ID achterlaten na een aanslag in Nice, Berlijn, Parijs etc."

   Klopt, daarom heb ik zo gelachen...

   Verwijderen
 5. De Rusland bashing door het VK is zo infantiel dat zelfs de deejays op de muziekzenders er lacherig over doen en zeggen dat het een te sterk verhaal is.

  Dat is goed nieuws. Laat mensen maar wakker worden.

  Maar zelf val ik bij deze berichtgeving eerlijk gezegd in slaap, of kan ik, bij gebrek aan inhoud mijn gedachten er niet meer bij houden.

  Dus luister en kijk ik naar Michael Parenti, die in het volgende filmpje uitlegt wat klassenstrijd is en waarom Joegoslavië ontmanteld moest worden.

  https://m.youtube.com/watch?v=ApaMIJiOt-c

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe is het hier?
  Was het een moeilijke dag?
  Was de propaganda massive?
  ( Ik was letterlijk even helemaal weg. Heb weinig nieuws mee gekregen. Ga er dus van uit dat het massive was en anti-Putin.)

  Ik ga door: Putin is fantastisch. May c.s. is vreselijk.

  Ik zal er wel langzaam achter komen wat er is gebeurd.

  Dit is mijn nieuws. ( allebei niet best): Paul Robinson, geloofde de officiele Engelse berichten : https://irrussianality.wordpress.com/2018/03/13/its-bad/

  Ik weet niet waarom. Goede kant van deze zaak: Zijn andere , echt pro Putin blogs zijn dus ook oprecht.

  Tweede belangrijke info: Ook slecht nieuws :-)
  In de Volkskrant een wetenschappelijk artikel dat uit legt waarom mensen hun mening bijna nooit veranderen.
  Zit achter betaalmuur. Heb het op mijn blog geplaatst. (Niet vergeten): http://xevolutie.blogspot.nl/2018/03/blog-post.html

  Al was ik de enige mens in de wereld die de waarheid bij de kop had, dan was dat nog beter dan andersom.

  Heb stuk ban Huub gelezen: Goed ! Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu 6 uur geleden:
  https://russia-insider.com/en/bombshell-british-scientists-balked-pressure-link-nerve-gas-russia/ri22809

  Wat ik denk te begrijpen:
  De Russen hebben ooit een type zenuwgas bedacht, beschreven? Ontworpen? Maar het misschien nooit zelf gemaakt.
  Rusland heeft al zijn zenuwegas vernietigd OPCW. VDS heeft ook al heel veel vernietigd. Israel niet, want geen lid OCPW.

  May zegt: Gevonden = zenuw gas van het type dat door Rusland is ontworpen.
  Geen enkele wetenschapper (Porton Down) wil zeggen: zenuwgas dat door Rusland is gemaakt.

  Boris moet het nog eens goed laten onderzoeken. Is een Chinese voorzitter bij.
  Het spel lijkt me nog niet gespeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "OCPW."

   Organisation Chemical Prohibition Weapons.

   Dat klinkt niet echt lekker.

   Verwijderen
  2. Joop,
   de tijden waren zo hectic en emotioneel dat ik in twee dagen 5 uur geslapen heb. Op een bepaald moment kon ik niet eens meer praten zonder te stotteren. Maar dat is geen echt excuus, want deze naam kan ik nooit onthouden, hoewel ik wel in Den Haag ben geweest bij dat gebouw, omdat mijn toenmalige echtgenote er ooit solliciteerde. Afgewezen helaas, anders had ik er veel meer over geweten.

   Het andere struikel-acroniem is de OVSE ofwel OSCE.
   Ik zal het nooit onthouden.

   Verwijderen
 8. Ook VS, Frankrijk en Duitsland beschuldigen Rusland van vergiftigingsincident

  De Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk steunen de beschuldigingen van de Britse premier Theresa May aan het adres van Rusland. Ook zij houden Rusland verantwoordelijk voor de vergiftiging van de voormalig dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter en spreken van ‘het eerste offensieve gebruik van zenuwgas in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog’. De twee werden eerder deze week vergiftigd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

  verder lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/ook-vs-frankrijk-en-duitsland-beschuldigen-rusland-vergiftigingsincident/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. via Geotrendlines:

  Herstelt Rusland de machtsbalans met nieuwe kernwapens?
  (video ruim 60 min.)

  Rusland probeert met de ontwikkeling van nieuwe supersonische raketten de militaire machtsbalans in de wereld te herstellen, maar de onthulling van deze wapens werd in de Westerse media vooral uitgelegd als een soort wraakactie van Poetin en een aanzet naar een nieuwe wapenwedloop.

  Emeritus hoogleraar Internationale Verhoudingen Kees van der Pijl en journalist Stan van Houcke analyseerden voor Café Weltschmerz de toespraak van Poetin en plaatsen deze in een historisch perspectief. Wat wil Rusland precies met deze nieuwe raketten? En vormen ze echt een bedreiging voor de macht van de Verenigde Staten?

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=HvmdMeC1PIU

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ‘Wat nepnieuws is, daar gaat de overheid niet over’

  In 2016 bepleitte de bekende Amerikaanse politicus Ron Paul in een opinie-artikel dat de strijd tegen fake news feitelijk een strijd tegen de uitingsvrijheid is. Dit artikel wordt op verschillende sites doorgeplaatst en trekt de aandacht van de EU. Prompt wordt het aangemerkt als desinformatie door de EU, met als motivatie dat het standpunt feitelijk onjuist is. De EU licht daarbij toe: “The fight against fake news is a fight against manipulation in the news in general.” Deze beschuldiging staat nog steeds online op de site EU vs Disinfo.

  link naar EU vs disinfo

  https://euvsdisinfo.eu/report/the-effort-to-fight-fake-news-is-an-effort-to/

  Dus: het standpunt innemen dat de strijd tegen fake news een probleem vormt voor de uitingsvrijheid is volgens de EU fake news en het ‘verspreiden van desinformatie’. De ironie van deze beschuldiging ontgaat de EU kennelijk volledig. Het is typerend voor de oogkleppen die de EU op heeft als het gaat om de uitingsvrijheid, nota bene een grondrecht dat in haar eigen wetgeving is gecodificeerd.

  Een tweede probleem, waar in de discussie tot nu toe veelal aan voorbij is gegaan, is dat de EU vs Disinfo campagne een instrument van de EU is om haar doelen in het kader van het gemeenschappelijk buitenlands en veiligheidsbeleid in wat zij noemt de “Eastern European Neighbourhood” (de niet-EU landen ten oosten van de EU) te realiseren.

  In het actieplan wat ten grondslag ligt aan de campagne zegt de EU hierover: “Strategic communication is an important tool in furthering the EU’s overall policy objectives”. Verder meldt de EU dat een cruciaal beginsel van de campagne is het verspreiden van “positive and effective messages regarding EU policies towards the region”.

  link naar actieplan:

  http://archive.eap-csf.eu/assets/files/Action%20PLan.pdf

  Het doel van de anti-fake news campagne van de EU is dus het verspreiden van ‘strategische communicatie’ – in goed Nederlands: propaganda – voor de EU. De EU heeft dus boter op haar hoofd als zij beweert dat het haar als koene ridder van de waarheid alleen zou gaan om het bestrijden van ‘pro-Kremlin desinformatie’. Haar campagne dient uitdrukkelijk de belangen van de EU in de regio rond Rusland, en is onderdeel van het beleid van de EU richting deze regio.

  meer lezen:

  https://www.villamedia.nl/artikel/wat-nepnieuws-is-daar-gaat-de-overheid-niet-over

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De EU (Duitsland en Frankrijk) onderhandelt met de VS om toch sancties tegen Iran in te stellen.

  https://www.volkskrant.nl/binnenland/links-wil-verbod-op-verkoop-sociale-woning-steden-moeten-toegankelijk-blijven-voor-mensen-met-lagere-inkomens~a4581427/

  De EU heeft aanzienlijke economische belangen in Iran maar is ook bang voor escalatie als Trump het verdrag opzegt. Dus zijn ze bereid wat lichte sancties in te stellen. Ook vanwege hun slaafse houding uiteraard.

  Op zich geen heel idiote gedachte; het zal er om gaan hoe zwaar die sancties zijn.

  Maar als we zien wat een enkele, zeer simpele false flag kan veranderen is het risico dat deze sancties zeer overtrokken gaan worden buitengewoon groot.

  Slecht voor de EU, maar minder voor Iran: Bij het instellen van het verdrag kon Rusland volkomen legaal handelsbetrekkingen opbouwen, en is uiteraard niet gehouden die nu te verbreken. Iran heeft vermoedelijk veel aan import substitution gedaan, reserveonderdelen voor vliegtuigen en machines aangeschaft. Dus het zit daar wel OK, en Hezbollah mag ook verwachten dat ze de spullen die ze nodig hebben aangeleverd krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt eens tijd dat Rusland Hezbollah als serieuze partner erkent (niet het soort ´partner´ als de VS, het VK of de EU).

   Dat de laagwaardige Timmerfrans zich hard (relatief dan, die slappe saucijs) heeft gemaakt voor het framen van Hezbollah als terroristische organisatie vloog juridisch compleet uit de bocht: Je kan een regeringspartij in de Libanese democratie niet als zodanig veroordelen en ondertussen diplomatiek contact onderhouden met dat land.

   Verwijderen
 12. Morgen verkiezingen in Rusland! De uitslag staat wel vast, er zijn maar weinig serieuze of gekwalificeerde tegenkandidaten (Zhirinovski is te oud en te radicaal populistisch, Grunudin is te onervaren en Sobchak is een clown) --( en wie zijn Titov, Suraykin, Yavlinski of Baburin???).

  Hoe dan ook, de afloop van de verkiezingen is voor de vijanden van een multipolaire wereld een nieuwe fase.

  Een hoop propaganda hoeft niet meer, dus er komt andere focus, andere tactiek. Soms minder, soms meer agressief.

  Wat betreft propagandahetzes rond sportevenementen vind ik dat Putin dit helemaal aan zichzelf heeft te wijten; ik heb dan ook geen enkel medelijden als er rond dat toernooi iets of veel misgaat!

  Beter de aandacht houden bij Donbass en Syrië, en verder ook goed blijven opletten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. https://russia-insider.com/en/will-deep-state-launch-false-flag-syria-russias-election-day/ri22817

  is duidelijk lijkt mij

  BeantwoordenVerwijderen