donderdag 15 maart 2018

Frans Bauer bij Pauw over Amerika

Terwijl in Amerika een fervent liefhebster van martelen de hoogste baas van de CIA wordt, gaat Pauw het daar natuurlijk uitgebrei niet over hebben. In plaats daarvan mag Frans Bauer opdraven, getooid in stars en stripes, om te vertellen over een heerlijke reis in het martelland.

Beperken

Verder heeft Pauw het wel even over de Skripal zaak maar met de zwakke Suse van Kleef, komt het discours weer niet verder dan: "Valt wel mee", "Putin zal niet onder de indruk zijn". Ze tipt, het moet gezegd, wel kort aan dat de bewijslast omgedraaid wordt, maar Jeroen Pauw, professioneel als de carierre-interviewer is, weet die uitspraak tot een bijzin te beperken. Frans Bauer zit er ondertussen met grote ogen bij en houdt zijn mond. Hij is wellicht al in gedachten bij zijn onderwerpen later: Stoere Rocky en heerlijke Big Mac's...

Eelco Bos van Rosenthal

Eelco werpt zich na de moord op dood van Joost Karhof steeds meer op als de CIA-baas van Nieuwsuur. Na zijn éénzijdige "debat" in de Balie over Putin, trok hij nu voor Nieuwsuur speciaal op naar Londen om met tegenstanders van Putin te spreken. Ook de voor het Kremlin vermoorde Nemtsov kwam nog aan bod om af te sluiten met: "Wie tegen Putin is, riskeert een korter leven"

Feitvrij framen

Wat Eelco doet is weinig meer dan mist veroorzaken rond de Skripal zaak. Waar hard bewijs ontbreekt. Motief ontbreekt. Verdachten ontbreken. Alles ontbreekt. Daar gaat Eelco letterlijk op pad om de Russen en Putin circumstancial verdacht te maken. We kunnen het ook anders stellen: De Nederlandse deep-state had meer motief om Fortuyn en van Gogh te liquideren dan Putin Nemtsov. Over dat eerste houd Eelco wijselijk zijn mod.

Onverschrokken

De invloed van de ooit wel relevante Nemtsov was in de tijd rond zijn moord gedaald tot het niveau van Emiel Roemer nu: nihil. Tegenstanders van Putin hadden dus meer aan een dode Nemtsov dan een levende, zeker als de moord nog op de trappen van het Kremlin kan plaatsvinden. Voor Putin gold juist het tegenovergestelde. Maar dat hindert Eelco niet om onverschrokken, zonder bewijzen, deze moord ook even op de hoop bij Putin te gooien.

Juridische grens

Eelco Bos van Rosenthal gaat voortdurend ethische en morele grenzen door. In zuidelijke richting. Maar met zijn item van gisteren gaat de staatsjournalist mogelijk ook een juridische grens door en zou hem een proces wegens smaad kunnen wachten.

"B-woord"

Ondertussen wordt bij de hysterische media, zoals Bild en Telegraaf het B-woord (Boycott) al flink gepusht.

20 opmerkingen:

 1. Wat hebben de Russen nu weer gedaan dat er een false flag met zenuw gas wordt gepleegd , om sanctie tegen Rusland te rechtvaardigen !?

  1 oost goutha ? Maar Ondertussen mag Erdogan Afrin vernietigen !
  2 noordstream 2 ? Het gemis voor de Oekraïne van transit gelden zou best wel eens het doorslaggevend argument kunnen zijn , de westerse politiek grip op de Oekraïne is aan het verzwakken wie weet
  3 iets nieuws wat nog niet bekend is ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WK moet kapot. Da's nog 100 dagen en dat mag GEEN feest worden. Stel je voor: hossende Britten, Mexicanen en Russen door de straten van Ekatrinenburg / StPetersburg?

   Het moet minimaal zo kapot als Sotchi of EK toen NL 3 wedstrijden in Xarkov speelde maar overnachtte in Krakow...

   Verwijderen
  2. Waar is/zijn je onderbouwing(en) en feit(en) dat het WK kapot moet??? Alleen gebaseerd op je Westenhatende onderbuik?? Als je onze regering, dit land en de politiek zo haat, waarom ga je niet direct emigreren naar het door jou zo bewierookte Rusland??? Omdat je weet dat je het daar veel slechter hebt als hier!!! Je bent een faalhaas, een mislukkeling, een verrader, een aluhoed....niks moedig, nieuwsbrenger, verzetsheld of wat dan ook....gewoon een man die probeert een oorlog en geweld goed te praten. Dan ben je ziek, heeeeeeeeeel ziek!!!

   Verwijderen
 2. "na de moord op dood van Joost Karhof"

  Beste mensen, dit kan niemand toch nog serieus nemen? Feitenvrij over een overleden verslaggever roddelen en zich tegelijkertijd opwinden over het feitenvrij framen van Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij roddelen niet. Wij duiden de eenzijdigheid en russofobie van onze staatsmedia.

   Verwijderen
  2. Hij wordt "geholpen" door zijn geesteszieke held Micha Kat die meer van dit soort verzinsels zonder enig feit en/of bewijs de wereld inslingert. Zo zou Demmink duizenden baby's aan stukken hebben gesneden en opgegeten, Merkel de ECHTE dochter van Hitler zijn en zowat iedereen in Nederland pedofiel zijn, behalve Micha en zijn gelovers dan....sektevorming met horrorverhalen dus. Niet serieus te nemen. Merkte al eerder dat dit blog naar Kat-niveau begon af te glijden, en dat het steeds lachwekkender wordt en daarom ook door niemand meer serieus genomen wordt!!!

   Verwijderen
 3. Wij? Jij hebt dit toch geschreven. Jij schrijft feitenvrij dat Karhof is vermoordt. Het staat zwart op wit door jou geschreven. Hoe verklaar je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staat een streep doorheen. Goed lezen Smith. En ons niet verkeerd citeren of woorden in de mond leggen.

   Verwijderen
  2. Je valt hier wel door de mand Blik. Twee maal zelfs. Eerst door feitenvrij te beweren dat Karhof is vermoordt. En vervolgens door te wijzen op het streepje door het woord 'moord op'.

   Wat een afgang. Ik ben ook benieuwd naar de 'wij'. Wie zijn dat? Zit er een team achter 'Blik op NOS journaal" en opereer je niet alleen?

   Verwijderen
  3. We zijn inderdaad een, gestaag uitdijend, team. We kunnen je ivm privacy-wensen helaas geen namen geven.

   Verwijderen
  4. Blik en privacy respecteren...das net zoiets als een veganist die toch maar leren jassen draagt vanwege de warmte...Blik is een aluhoedje en die halen iedereen door het slijk met naam en toenaam, en geven geen ene moer om privacy. Dat de aluhoedjes nu tegen de sleepwet protesteren is puur omdat ze dan massaal exposed en van het net gehaald gaan worden. Eigenbelang dus, geen burgerbelang. Door hun leugens, laster en smaad weten ze dat zij door de sleepwet gepakt zullen worden, en DAT bestrijden ze, niet de zogenaamde schendingen van privacy. Iedereen die niks op zijn kerfstok heeft, heeft namelijk niks te vrezen van die sleepwet...alleen misdadigers en ander duister volk wil het niet...

   Verwijderen
  5. Kijk Smith, dat gebeurt er dus als je Huib betrapt op leugens en hem met feiten om zijn oren gooit; dan pakt hij zijn tool "censuur" van de plank, want hij kan niet tegen kritiek. Net als zijn grote helden Putin, Kim Jong Un en andere dictators is Huib niet gediend van weerwoorden dus wist hij dat onmiddellijk, bang als hij is dat iemand het ziet. Dan heb je slappe knieën, geen ruggengraat en geen verstand, want iedereen heeft het allang gezien, al denkt Huib van niet....grote verliezer is en blijft Huib dus uiteindelijk!!!

   Verwijderen
 4. Het journaal blijft Rusland beschuldigen voordat de feiten boven tafel zijn.Of dat onderdeel van een groter plan is weet ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Willem Deering...........tja , al eerder gebeurd . Denk maar 9/11 , en nog niet zolang geleden MH17 ( 2 bekende voorbeelden ). Mensen worden wakker , en dat is men gaan beseffen dus gaat men vol op het gas pedaal met fake nieuws . Men gunt het volk geen rust . Maar de invallen en bombardementen zonder VN mandaat in Irak , Lybie , Syrie enz enz hebben de mensen wakker gemaakt . Echter nog niet massaal , daarom het opvoeren van het anti Rusland propaganda in het westen . Zonder enige bewijs worden de Russen van alles beschuldigd . En als er al sprake is van "bewijs" dan wordt dat zg vanwege veiligheid's redenen niet bekend gemaakt en houdt men het geheim . Denk ook maar eens aan ons eigen land mbt Srebrenica en MH17 . Voor vele 10 tallen jaren is er een geheimhouding's plicht over de echte resultaten van het onderzoek . Men maakt zich druk om de Russen maar zwijgen als het graf over de illegale oorlogen gebaseerd op leugens . In de oorlog Irak versus Iran , heeft Saddam Hoessein gifgas gebruikt welke door het westen zijn geleverd . Gifgas werd ook tegen de Koerden gebruikt . EN Saddam werd er niet voor veroordeeld . Ook vanuit het westen blijf men hierover zwijgen .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Cruelman, het team achter 'blik op NOS journaal' ontkent keihard geschreven te hebben dat Karhof is vermoord. Maar het valt gewoon te lezen in het artikel. Het staat er gewoon geschreven.

  Maar blijkbaar citeer ik verkeerd of leg ik het team woorden in de mond.

  Dit is een staaltje post modernisme namelijk het ontkennen dat het geschreven is en voor een ieder te lezen is. Iedereen van de vaste bezoekers houdt zijn mond of doet er anderszins het zwijgen toe en bevestigd daarmee wat het team eist, namelijk een kritiekloze houding. Als het team eist dat vanaf vandaag de kleur van gras paars is en niet groen dan is voor de vaste volgers van dit blog het gras voortaan paars van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een onzin meneer Smith, Blik 'eist' totaal niets van mij als vaste reageerder hier.
   En hoe Blik iets formuleert moet Blik weten, hij wekt enkel de suggestie dat je eens op onderzoek zou kunnen gaan of Karhof een natuurlijke dood gestorven is of dat er meer aan de hand is. De bezoeker hier mag dat voor zichzelf uitmaken. Blik gooit enkel een balletje op.
   Nu mag je daar gerust kritiek op hebben, maar het geeft jou niet het recht om vaste bezoekers hier over een kam te scheren als zijnde 'slaven' van Blik.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Matt, er is geen enkele reden om aan te nemen dat Karhof géén natuurlijke dood is gestorven. Daar is niet de minste aanwijzing voor. En daarom snap ik niet dat jij dit soort suggestieve opmerkingen kritiekloos aan je voorbij laat gaan.

   Ook je opmerking dat men op onderzoek zou kunnen gaan of er sprake is van een natuurlijke dood is onrealistisch. Het team van Blik roept iets en jij gaat dan op onderzoek uit? hoe wil je dat in godsnaam doen dan? Er is namelijk geen andere informatie dan dat Karhof een natuurlijke dood is gestorven.

   Ik heb je geen slaaf genoemd, maar als je kritiekloos dit soort geruchten in de wereld helpt door te zwijgen dan vraag ik me af of er sprake van onderdanigheid is in jouw relatie met het team van Blik.

   Verwijderen
  4. Zoals ik al eerder zei, ik bepaal voor mezelf wat ik de moeite waard vind om te onderzoeken of niet en dat heeft totaal niets met 'onderdanigheid' aan Blik te maken. Persoonlijk ken ik die Karhof helemaal niet, dus ik laat dat inderdaad aan mij voorbij gaan.
   Ik kan toch posten wanneer en hoeveel ik wil, die vrijheid heb jij ook, maar er is nergens sprake van dwang of wat dan ook om een bepaalde gemanipuleerde richting te volgen.
   Hier mag veel, liefst niet schelden en beledigen, en de keuze om te schrijven of te reageren ligt altijd nog bij jezelf.

   Verwijderen
 7. Top French Intel Boss Reveals Operation Beluga: US-UK Plot to Discredit Putin and Destabilize Russia https://www.youtube.com/watch?v=5H2ikdck8F4

  Operation Beluga: A US-UK Plot to Discredit Putin and Destabilize the Russian Federation
  https://www.opednews.com/articles/Operation-Beluga-A-US-UK-by-William-Dunkerley-Antiterrorism-Database_France_Litvinenko_Putin-160327-385.html

  BeantwoordenVerwijderen