donderdag 15 maart 2018

Wie maant hysterische levensgevaarlijke Britten ?

Dit is de Britse Minister van Defensie. Die zit aan de knoppen van levensgevaarlijk wapentuig. En die spreekt in termen van: "De Russen moeten weggaan en hun bek houden". Item verkregen via Neil Clark.Graham Phillips over Britse media en WK

Graham observeert hetzelfde als wat wij al eerder voorspelden, dat het WK kapot gemaakt dient te worden met verhalen van mensen die nog nooit in Rusland geweest zijn maar er wel al doodsbang voor zijn. Hysterische spookverhalen. Het Verenigd Koningkrijk: een land in moreel verval.

33 opmerkingen:

 1. Oecraine denkt dat ze op een of andere manier iets in de pap te brokkelen hebben. Lees vooral de commentaren onder dit bericht:

  Oecraine wil Rusland boycotten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sowieso is dit een rare zaak.
  Ten eerste moet er in dit soort zaken altijd grondig onderzoek gedaan worden, maar hier gaan de Britten met hun conclusies voor het onderzoek uit.
  Toen de Sovjet unie begin jaren '90 uit elkaar viel waren er veel zorgen over wat er allemaal met het wapentuig gebeurde en wie het beheer in handen had. Men was natuurlijk met name bezorgd over de nucleaire wapens, maar ook over de chemische wapens. Als het spul waarmee de Russische biljonair vermoord werd Russisch is, dan wil dat nog helemaal niet zeggen dat de Russische regering er als enige over kan beschikken.
  In dit filmpje kan je Jeremy Corbyn vragen zien stellen over de gevolgde procedures. Er blijken allerlei internationale procedures te gelden, die niet (geheel) gevolgd zijn.
  En dan nog steeds de vraag de Russen dit zo zouden aanpakken. Waarom zouden ze een chemisch wapen gebruiken, terwijl ze ook (pak 'm beet) een Amerikaanse revolver hadden kunnen gebruiken. Waarom zouden ze iets gebruiken dat direct naar henzelf wijst?
  De man heeft jaren in Rusland in de gevangenis gezeten, dus als hij perse dood moest waarom zouden ze toen niet een vluchtpoging geënsceneerd hebben?
  Veel logischer is dat de Russen er geen enkel belang bij hebben dat de man (op deze manier) kwam te overlijden. Uit niets blijkt dat de Britten ook andere moordscenario's net zo serieus onderzoeken.
  Hier lijkt of tunnelvisie in het onderzoek aan de hand te zijn of boze opzet. Ik gok het laatste.
  De NOS bekijkt dit op geen enkele manier kritisch...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geert, vandaar dit blog, hier wordt juist het gebrek aan kritiek van de NPO en hun eenzijdige (EU/VS gestuurde) berichtgeving aan de kaak gesteld.

   Verwijderen
 3. Oh...
  Hier het filmpje waar ik hierboven over schreef. De vragen van Corbyn beginnen ongeveer bij 9 min 45 sec. https://www.youtube.com/watch?v=WRZ5dQIKIfw

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondertussen in 'The Land of the Free', het lichtend voorbeeld, The City on the Hill, The Indispensable, The Exceptional:

  https://www.destentor.nl/video/borgtochtgeldschieter-schiet-client-dood~vp30783

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva heeft ontdekt dat het Amerikaanse leger vaak dodelijke virussen, bacteriën en gifstoffen voor biowapens maakt en daarmee in strijd met de VN-conventie tegen biologische wapens handelt.

  Gaytandzhieva onthult dat Amerikaanse wetenschappers die onderzoek doen naar biologische oorlogvoering door mensen gemaakte virussen in tenminste 25 landen hebben getest.

  Dat gebeurt in laboratoria die worden gefinancierd door de Defense Threat Reduction Agency (DTRA). Hier is ongeveer 2,1 miljard dollar mee gemoeid.

  Miltvuur
  De laboratoria staan in landen als Georgië en Oekraïne, in het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Afrika.

  Gaytandzhieva verwijst naar officiële documenten, incidenten en noemt veel voorbeelden.

  Op zo’n 17 kilometer van de Amerikaanse legerbasis Vaziani in Georgië bevindt zich volgens haar zo’n lab, waar biologen van het Amerikaanse leger biowapens testen.

  Op basis van overheidsdocumenten stelt de onderzoeksjournaliste dat in het zogeheten Lugar Center onder meer wordt geëxperimenteerd met miltvuur, hazenpest en Krim-Congo-hemorragische koorts.

  Bijtende insecten
  Gaytandzhieva onthult verder dat de VS grote hoeveelheden dodelijke bacteriën heeft gestolen in Irak, nadat Washington het land in 2003 binnenviel.

  Het ging onder meer om Bacillus thuringiensis, een bacterie die niet alleen wordt gebruikt als biowapen, maar ook voor de productie van genetisch gemodificeerd maïs.

  Foto’s die door de CIA zijn gemaakt bewijzen volgens haar dat de bacteriën door de VS zijn verzameld in Irak.

  Ze ontdekte dat het Pentagon in Georgië en Rusland tests heeft gedaan waarbij bijtende insecten zoals vliegen en muggen werden ingezet.

  Dodelijke ziekten
  Het Amerikaanse leger heeft al vaak insecten ingezet om dodelijke ziekten te verspreiden, aldus Gaytandzhieva.

  In een rapport van het leger uit 1981 worden twee scenario’s vergeleken: 16 aanvallen op een stad met de gelekoortsmug of het verspreiden van hazenpest via aerosolen.

  Terroristen
  Tijdens Operation Big Buzz werden bijvoorbeeld ‘één miljoen gelekoortsmuggen geproduceerd, waarvan een derde in munitie werd geplaatst en uit vliegtuigen geworpen of losgelaten op de grond’.

  Eerder onthulde de Bulgaarse journaliste hoe de CIA wapens aan terroristen levert in Syrië.

  https://southfront.org/pentagon-bio-weapons/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom Huub, is het je eindelijk gelukt?

   Verwijderen
  2. Leerrijke post trouwens, Huub, zette me meteen aan het denken over de ebola uitbraak in Centraal Afrika een paar jaar geleden, toen daar vlakbij een Amerikaans 'onderzoeksbureau' naar chemische toep ineens met 2500 man moest vertrekken omdat daar blijkbaar iets fout was gegaan.

   Verwijderen
  3. In Engeland niet Matt daar mocht de brandweer onbeschermd toekijken https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29216942_143326856490924_6415716915771080704_n.jpg?oh=207a5965ff009c4762d35e3288c2d04f&oe=5B435834

   Verwijderen
  4. Daarom krijgen die nu allemaal een spuitje.

   Verwijderen
  5. Een voormalig Britse Royal Navy officier, Brain Gerrish, zegt;

   "Novichok is zo dodelijk dat Skripal en zijn dochter dood hadden moeten zijn. In plaats daarvan zijn zij in een regionaal ziekenhuisje opgenomen waar direct geconstateerd werd dat het om een novichok besmetting ging.

   Autoriteiten meldde dat er geen gevaar voor de volksgezondheid bestond.

   De auto van Skripal werd naar een parkeergarage vervoerd waar deze op 8 maart (4 dagen later!!!!!) werd onderzocht en ontsmet door mannen in beschermde kledij en gasmaskers."

   https://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-15th-march-2018

   En een artikel van voormalig GCHQ medewerker, Alex Thompson.

   Skripal: A Russian web or a RUSI web?
   by Alex Thomson

   https://www.ukcolumn.org/article/skripal-russian-web-or-rusi-web

   Verwijderen
  6. Ik ben de tijdlijn over MH-17 ook nog even nagegaan en ja, op 17 juli 2014 was het al bekend dat MH-17 door een Russische BUK is neergehaald, bediend door Russische separatisten.

   Verwijderen
 6. Ik blijf herhalen dat ik het een zeer naieve zet van Putin vind om internationale sportevenementen naar Rusland te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woensdag 24 mei 2017 Nieuwe gelekte documenten bevestigen de directe verantwoordelijkheid van Kiev voor het neerschieten van de Maleisische Luchtvaartmaatschappij vlucht MH17 in Donbass op 17 juli 2014. Oekraïense top geheimofficiële documenten tonen aan dat de Veiligheidsdienst van Oekraïene (de S.B.U.) is opgedragen alle bewijzen van de Oekraïense verantwoordelijkheid te verbergen, in het bijzonder alles dat kan aantonen dat de Oekraïense luchtmacht betrokken was bij deze geheime staatsterroristische operatie.

  De documenten werden door een Oekraïense ambtenaar gelekt aan de krant Sovershenno Sekretno. Russische en Engelse vertalingen uit de originele artikelen zijn verkrijgbaar (zie onder), met de kopieën van de gelekte documenten, die schriftelijke bevelen geven aan Oekraïense topambtenaren over het verbergen van de operatie waarbij vlucht MH17 werd neergeschoten.

  Conclusies van de geopenbaarde Oekraïense S.B.U. documenten zijn als volgt:
  • Het uitvoeren van speciale maatregelen om de feiten van een speciale operatie te vernietigen.
  • Om op 17 juli 2014 effectieve preventieve maatregelen uit te voeren tegen getuigen van speciale operaties.
  • Identificeren en vasthouden van getuigen van een civiele vliegtuig explosie.
  • Om de militairen die hun officiële taken hadden uitgevoerd te hergroeperen op het grondgebied van het dorp Grabovo, Donetsk-regio.
  • Als onderdeel van deze speciale operatie: vernietig alle materialen die de aanwezigheid van gevechtsvliegtuigen aantonen die op 17 juli 2014 gevechtsmissies in het gegeven gebied hebben uitgevoerd.

  De vier fotokopieën die voor het eerst deze S.B.U.-documenten aan het licht brengen, stellen ons in staat om drie voorlopige maar tegelijkertijd ernstige conclusies te trekken:

  1. De nieuwe autoriteiten in Kiev zijn verantwoordelijk voor het neerschieten van de Maleisische Luchtvaartmaatschappij Boeing 777, vlucht MH17. President Poroshenko en zijn generaals verbergen deze waarheid door nu al 3 jaar onwaarheden te verkondigen.
  2. De militaire luchtvaart van Oekraïne is betrokken bij het neerschieten van de vlucht MH17, waardoor de massamoord op bijna 300 mensen werd veroorzaakt.
  3. Om de sporen van een monsterlijke misdaad toe te dekken heeft de Oekraïense S.B.U. vanaf eind juli 2014 speciale maatregelen genomen om de feiten achter deze speciale operatie te vernietigen, inclusief de materialen die de aanwezigheid bewijzen van gevechtsvliegtuigen die gevechtsoperaties hebben uitgevoerd op 17 juli 2014.
  4. Vandaar dat de crashonderzoekers de eerste paar weken niet in het crashgebied mochten komen.

  De vier gelekte documenten zijn te lezen met volledige Engelse vertalingen:

  De meeste documenten werden, zoals te zien aan de gaten in het papier, uit mappen gehaald en daarna gefotografeerd. De orders, versleutelde telegrammen, plannen en decreten zijn geschreven op de officiële briefpapier van “Служба Безпеки Украiни”, dat wil zeggen de beveiligingsdienst van Oekraïne (S.B.U.), evenals op gewone vellen A4. Handtekeningen, resoluties, zegels . Een explosief equivalent van een internationaal schandaal dat Poroshenko – de president van Oekraïene – en zijn generaals naar de beklaagdenbank van het tribunaal in Den Haag moet brengen als oorlogsmisdadigers.

  https://old.flb.ru/info/63097.html

  Een SU-25KM Scorpion van de Georgische luchtmacht, gemodificeerd bij ELBIT SYSTEMS in Israel, was boven de Oekraiene op 17 juli 2014.

  https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/07/31/mh17-toch-een-su-25-betrokken/

  Zie ook:
  https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/07/29/mh17-een-jaar-later/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Huub,

   Vandaar de Non Disclosure Agreement van 8 augustus 2014.

   Verwijderen
  2. Joop, je bewijs over de gevechtsvliegtuigen!. Ik heb ook altijd verkondigd dat ik dit de meest waarschijnlijke oorzaak vind. (Iedereen in de omgeving had immers de BUK moeten horen en zien, de ooggetuigen van de jachtvliegtuigen die hun verhaal deden bij de BBC etc)

   LOL tegenover de trollen met hun zielige atlantic council aka bellingcat verhaaltje..............LOL.

   Na 2 jaar onderzoek kwam het JIT tot de dezelfde conclusie als het bellingcat verhaaltje dat 2 dagen na de MH17 ramp naar buiten kwam. (Bellingcat een website van de atlantic council die 2 dagen voor 17-07-2014 in de lucht kwam) . LOL.

   Verwijderen
  3. @oli,

   Het kon toch ook niet anders, @oli? Er is zichtbaar bewijs aanwezig van kogelgaten in de linker cockpitzijde nota bene en het JIT rapport wil ons doen geloven dat deze gaten niet groter zijn dan 11 mm. Kom nou, wij zijn gekke Gerritje niet.

   Verwijderen
  4. Inderdaad Joop en er waren volgens mij ook geen (op een paar na die daar waarschijnlijk neergelegd waren) vlindertjes die vrijkomen bij een aanslag door een BUK.

   OVSE-waarnemer bevestigt: kogelgaten in MH17..!!
   https://www.wanttoknow.nl/nieuws/ovse-waarnemer-bevestigt-kogelgaten-in-mh17/

   Verwijderen
  5. De tegel of Jeroen Akkermans? Jeroen Akkermans was het maatje van Stan Storimans, die in 2008 in Georgië getroffen werd door een mortiergranaat. Uiteraard Russisch, hoe kan het anders dat Jeroen Akkermans de schurft aan Russen heeft.

   Verwijderen
 8. Iedereen kan gerust zijn. Het opruimen van de terroristen in oost ghouta gaat onverminderd door. Hooguit nog een paar weekjes en dan kan daar ook de civilisatie terugkeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jahoor, informnapalm is van Euromaidan press en Euromaidan press word gesponsord dooor de international rennaicance foundation en daar zit natuurlijk onze "filantroop" George Soros achter....

  INTERNATIONAL RENAISSANCE FOUNDATION
  The International Renaissance Foundation’s mission is to foster an open, participatory, pluralist society based on democratic values in Ukraine. It is part of the Open Society Foundations network established by investor and philanthropist George Soros.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou nee hoor informnapalm is een onderdeel van de euromaidan press dat kan iedereen zien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waarom Kiev genocide pleegt op de mensen die zij pretenderen te redden.

  https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/09/14/waarom-rusland-donbass-in-oekraine-wil/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt mij dat het materiaal wat Huub Peters hier aanreikt toch flink explosief kan zijn. Nu nog een goede parlementariër vinden die met deze bewijslast Kamervragen durft te stellen. Omtzigt is al uitgeschakeld en zit nu met 'zijn' CDA in de regering.
  Baudet is de enige kandidaat en hij heeft er ook het meeste bij te winnen als door deze bewijzen de leugens van Rutte over MH17 doorprikt worden en hierdoor de regering best wel eens zou kunnen vallen.
  conclusie 5. Nu is duidelijk waarom Rutte die onderste steen zo diep begraven wil houden

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen die denkt dat er van Rusland een acute dreiging uitgaat, heeft de recente geschiedenis niet goed begrepen. Als de Sovjet Unie in 1945 heel West Europa had willen innemen, dan was dit geen enkel probleem geweest. Maar de Sovjet leiding hield zich aan de akkoorden met de geallieerden. Ook zou het geen probleem zijn geweest om Duitsland helemaal te bezetten. Maar het bleef bij de Oost Zone zoals was afgesproken. Het waren de Amerikanen die steeds de spanning opdreven en met provocaties kwamen, niet de Russen. Het is ook nu niet anders.

   Als Rusland in 2014 heel de Oekraïne had willen bezetten, nadat het Westen een coup in Kiev had gepleegd, was dit binnen een paar uur geregeld geweest. Het Westen wilde dat Rusland de tanks stuurde, maar Rusland liet zich niet verleiden of provoceren en gaf alleen steun aan de Russisch sprekende bevolking in de oostelijk republieken die tegen Kiev in opstand kwamen. Van een volledige invasie is nooit sprake geweest, hoe graag de Amerikanen en de Europese “leiders” dit ook wilden. Hoe vaak niet zagen zogenaamde correspondenten een Russische invasiemacht, die er nooit is geweest. Toen de rapporten uiteindelijk belachelijk werden is men er maar mee gestopt. Maar dat betekend niet dat het streven is opgegeven.

   Er zijn dus voorbeelden genoeg die laten zien dat in de meeste gevallen Rusland alleen reageert op de agressie van het Westen. Nog even een interessant detail dat de meeste mensen niet meer zullen weten. Toen na de Tweede Wereld Oorlog er een zogenaamde luchtbrug naar West Berlijn werd georganiseerd, omdat de Sovjet Unie dit deel van de stad hadden afgesloten, gingen velen in het Westen er vanuit dat dit een zaak van Russische agressie was. Het tegendeel was het geval. Het Westen voerde tegen de afspraken in, in West Duitsland de D Mark in wat de economie in Oost Duitsland in de problemen bracht. Er waren dus afspraken, en het Westen brak de overeenkomst om Oost Duitsland te vernietigen. De blokkade van West Berlijn was dus een begrijpelijke Russische reactie, geen agressie.

   Ondanks de terughoudende houding van Rusland kan het Westen het niet laten om te provoceren en Moskou als de agressieve partij neer te zetten. Als we door deze propaganda heen kijken zien we de ware situatie. Het is juist Rusland die de angel uit vele conflicten heeft gehaald. Kijk maar naar de oorlog in Syrië. Terwijl het Westen de islamitische terroristen steunt en de oorlog zo lang mogelijk gaande wilde houden, in een poging de regering van Assad te verdrijven, heeft Rusland een mogelijkheid voor een oplossing gecreëerd. Pas nadat Rusland aan de oorlog ging deelnemen werden de terroristen echt bestreden. Nu zijn Aleppo en grote delen van het overige Syrie vrij, en is er een wapenstilstand. Over een oplossing gaat gesproken worden. Dit keer serieus en zonder Amerikaanse inmenging.

   14724480_639494396229726_3370445011330777402_n.jpg

   Verwijderen
 14. De Saker heeft weer een uitstekend artikel van Kadi, over Syrië.

  Hij denkt dat Syrië het strijdperk is waarin de VS verslagen worden in de niet-zo-proxy oorlog. Er zijn al 3 momenten geweest, na de toespraak van Putin mogelijk 4 waarin de VS een zware nederlaag heeft geleden:

  -Het neerschieten/ omklaar maken van 2 ballistic nissiles in 2013 over de middellandse zee

  - Het onklaarmaken van de USS Cooke in de zwarte zee door EW in 2014

  - Het bombarderen van een command center bunker/ grot in Syrië met waarschijnlijk meer dan 100 VS officieren en hoge blackwater advisors

  -Aleppo waar honderden VS ´advisors´ zijn gedood, en nu Goutha.

  Hij vraagt zich terecht af of de neocons hier ooit van gaan leren, en voorziet een veel duidelijker verlies. Hij denkt dat het Skripal verhaal een opmaat is (meer sancties, meer militarisme) voor een volgend offensief in Syrië:

  http://thesaker.is/syria-the-day-after-putins-speech-whos-doing-what-in-syria-part-iii/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zakharova Tells Who Is Really Behind The Salisbury Anti-Russian Campaign
  https://www.youtube.com/watch?v=8MNKqJxPcHg

  Zakharova maakt gehakt van de engelsen.
  P.s.Jammer dat ze zo'n afschuwelijk stem heeft. (ik zet het geluid uit bij deze vrouw)

  By the way de engelsen zijn nu zo arrogant dat de russen moeten verklaren dat ze onschuldig zijn ipv dat zij moeten bewijzen dat de russen schuldig zijn.

  "Although the UK is giving Russia 24 hours to prove the murder came about due to rogue operators gaining control of military grade nerve agent, no one expects the Russian ambassador, Alexander Yakovenko, will even try to convince the foreign secretary, Boris Johnson, that the Russian state simply lost control of the poison."
  https://www.theguardian.com/uk-news/2018/mar/12/spy-scandal-uk-russia-relations-tumbling-what-next-skripal-salisbury-poisoning

  De new world order is H E L E M A A L doorgedraaid. Zielig hoor.

  Ik heb het gevoel dat we niet bang hoeven te zijn met Trump. Trump zal Rusland nooit aanvallen. China en Iran zijn een ander verhaal, maar Rusland is geen vijand. Ik word pas bang als een NATO nuke is kwijt geraakt. Dan heb je een grote kans op een false flag waar Rusland de schuld van krijgt, zodat Trump niet anders kan dan terug te slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afschuwelijke stem? Ze klinkt erg zakelijk, dat wel, misschien lichtelijk gespannen (omdat ze de situatie begrijpt?). Maar ondanks dat ik het niet versta klinkt het als een gedragen voordracht, niet gehaast of onder druk.

   De ergste stemmen die ik ken zijn Noam Chomski, Finkelstein, Hillary Clinton, Joss Stone en mijn ex.

   Verwijderen
  2. Vandaag zijn weer grote groepen Syrische gegijzelden bevrijd door Syrische en Russische eenheden uit het door terroristen bezet gebied in oost Damascus. Alle ondervraagden hadden het erover dat de terroristen hun vasthielden, uithongerden, als menselijk schild gebruikten of bij het geringste verzet vermoordden.
   Dit soort getuigenissen zal je niet horen bij de MSM want iedereen weet dat die zogenaamde rebellen, wat dus in werkelijkheid pure terroristen zijn, door het westen, wij dus :( gesteund en bewapend worden.
   Bron RT.

   Verwijderen
  3. Maar de guardian vertrouwt de geprogrammeerdheid van hun lezers zodanig dat ze er rustig een klaagartikel aan wijden:

   https://www.theguardian.com/world/2018/mar/15/eastern-ghouta-syrian-regime-forces-break-into-key-town

   En in het volgende artikel geven ze, nogal bitter, toe dat ze verslagen zijn:

   https://www.theguardian.com/world/2018/mar/15/civilians-without-hope-a-leader-without-a-country-call-this-a-victory

   Verwijderen
 16. Kijk naar deze filmpjes over MH17.De Canadese OSVE voor ‘Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa’ geeft heel duidelijk aan vanaf minuut 6 in het filmpje dat zij duidelijk aanwijzingen hebben gevonden in de brokstukken dat het vliegtuig MH17 met mitrailleurvuur door een ander vliegtuig uit de lucht is gehaald.Het lijkt er op dat de VS probeert om Europa en Rusland opnieuw tegen elkaar uit te spelen.............https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

  BeantwoordenVerwijderen