donderdag 22 maart 2018

Britten sluiten oren en ogen voor Russische info Skripal-zaak

Het wordt in Nederland steeds stiller rond de Skripal zaak. In Rusland en Engeland, waar wij tenslotte precies tussenin ligen, is het juist allesbehalve stil.

Omdat we hier in Nederland slechts mondjesmaat over de zaak bericht krijgen, en al helemaal de Russische kant, nemen wij u in de video mee langs het Russische nieuws. Het is weer iets te lang geworden; we zullen proberen het volgende keer nog bondiger te doen.

Hoofdpunten zijn:

1. Britten beschuldigen Russen van van alles en nog wat, onder andere dat ze het WK willen misbruiken om het image op te poetsen. Het zijn verwijten waar je je nauwelijks tegen kunt verweren. Doe je je best om het de bezoekers prettig te maken, word je verweten een uitslover te zijn. Wat moeten de Russen dan doen? Kijk bijvoorbeeld dit item van het Russische nieuws over het spiksplinternieuwe stadion in Kaliningrad, capaciteit 35k. Op 1:08 kun je zien hoe elk grassprietje gevoed wordt met extra groeilicht, waar menig Nederwietteler jaloers op zal zijn, resulterend nu half maart al een spectaculair groene mat.

2. Onmogelijk dat de Skripals voor het ingaan van het parkje vergiftigd zouden zijn. (Omdat Novichok eenvoudig weg te snel werkt)

3. Onder andere de Fransen maken zich belachelijk met hun "solidariteit met de Britten", terwijl ze niet eens weten wat er gebeurd is. Waar is de solidariteit met de Russen? Het is gewoon lachwekkend.
4. Ook lachwekkend, de mannen in marspakjes, die het gif een beetje wegsproeien met water, met brandweermannen zonder enige bescherming behalve een (White) helm. De scenes uit Salisbury zijn 1 op 1 te vergelijken met de beelden van de showmannen van de Witte Helmen in syrië.

5. De Russen zijn niet enkel bereid om zakelijk met de Britten in de zaak samen te werken; ze stan erop. Echter, de Britten knijpen hem en willen nu enkel "hun allies" gaan informeren. May kronkelt zich steeds verder in haar hoek waar ze nauwelijks nog normaal uit kan komen.

6. Skripal bezocht de maanden voorafgaand aan de vermeende aanslag de Russische ambassade regelmatig. Zo vertelt een bekende van hem die het riskant gedrag vond dat de Britten tot een reactie zou kunnen drijven.16 opmerkingen:

 1. Omdat het zeer on-topic is post ik dit uit de vorige draad:

  Dit artikel van Voltairenet is een bombshell. Het gaat over de Anglo poging om een aanval op Damascus uit te lokken en Rusland uit de veiligheidsraad te gooien:

  https://russia-insider.com/en/four-days-declare-cold-war/ri22854

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben vorige maand al gezien dat liegen in de politiek geen doodzonde meer is, en Mark Rutte Halbe Zijlstra in vak-K zien knuffelen. Zelfs coalitiepartijen CDA en CU zijn van hun geloof afgestapt, door de 8e van de 10 geboden uit haar bijbel te schrappen. Gaan wij nu ook nog meemaken dat dit kabinet gehoor geeft aan de 'novichok-leugen'?

  May roept andere EU-landen op ook Russische diplomaten uit te zetten

  https://www.nu.nl/buitenland/5188721/may-roept-andere-eu-landen-russische-diplomaten-zetten.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een interessante strijd tussen de meest slaafse/ Russofobe en de ietwat meer (met name economisch) onafhankelijke EU landen. Men weet immers nu toch dat elke sanctie zwaar vergeld zal worden met tegensancties, en dat de sancties tot nu toe slechts contraproductief zijn geweest? geweestTrump heeft het nog moeilijker met enerzijds zijn anglo haviken en anderszijds de neocons. Er is toch nog een klein stukje van Trump over, nu hij het ´DO NOT CONGRATULATE´ negeerde.

  Maar Trump heeft wél toegang tot military intelligence en weet dus welke tegenmaatregelen Rusland heeft toegezegd bij het doen van domme dingen. De bovenstaande link van Thierry Maysan leest als een boekje van Tom Clancy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook in de 27e, 44e en 72e eeuw zullen antropologiestudenten zware koppijn krijgen het 20-21e eeuwse Zweden te begrijpen (het virus verkankert ook deels andere westerse Nordic landen). Rusland heeft tot nu toe een gezegende immuniteit!

  Zweden, het door en door psychotische noord Korea van het westen!

  https://russia-insider.com/en/sweden-unveils-plans-total-societal-mobilization-against-russia/ri22858

  Goede voeding, sociale voorzieningen, welvaart en prachtige natuur zijn blijkbaar geen beletsel voor totale collectieve waanzin! Asylum kwaliteit!

  Ik kan me uiteraard niet meten met eminente 72e eeuwse antropologen lijdend aan ondraaglijke koppijn, maar Jezus: wat is hier aan de hand?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. OK, nuclear carpet bombing is misschien niet het beste idee.

   Maar waarom krijgt een hele bevolking die leeft op een relatief klein, maar toch zeer ruim en welvarend strookje Taiga de meest idiote ideeen over de mens en zijn omgeving?

   Verwijderen
  3. Rootman,

   Zweden heeft/krijgt flinke interne problemen. Een buitenlandse dreiging is dus hard nodig.

   Zweden is de braafste leerling van de Neocons. ( Denk aan framing van Assange)

   En van de manieren om Rulandzwart te maken is door er op te reageren alsof het levensgevaarlijk is: Al die Russen die zogenaamd vooir hun eigen veilighidnaar Amerika zijn gevlucht( Masha Gessen., Rodchnko, het atleten-echtpaar dat op de Duitse docu nog Rodcnko aanklagden als het genie achter de doping: Allemaal 'GEVLUCHT' VOOR HUN IEGEN VEILIGHEID.
   Ondertussen zien e Russen in Ruslnd dzelfde dingen zeggn, zonder enige angt.

   Geen tijd aan Zweden besteden. Niet serieus nmen.

   Verwijderen
 5. Goed nieuws: Scott Ritter gelooft wel degelijk dat Putin de wapens heeft die hij op 1 maart wereldkundig maakt:
  Russia Insider.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit past allemaal perfect in het plaatje van polarisatie die nodig is om de gedachten van mensen klaar te stomen voor oorlog.. Gebeurde in 1913 en 1938.. Lees hiervoor ook het boek Revolutie door Schuld, wordt haarfijn uitgelegd hoe onze werkelijke geschiedenis van de afgelopen 200 jaar eruit heeft gezien, wie de werkelijke macht heeft en wat er voor ons nog in het verschiet ligt... Onthutsend en niet een boek voor iedereen...

  Het vervelende is dat bijna iedereen om je heen het niet doorheeft en je vaak voor gek wordt verklaard... Rode pil of blauwe pil....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij Stan van Houck een prachtig verhaal waaruit je heel veel kunt leren over hoe de wereld werkt: 100 jaar geleden, en nu nog precies zo.
  Een joodse professor beschrijft dat de legendarisch pogrom in Kishinev in Rusland in 1903 NIET door de Tsar was gordonnerd.

  Artikel: http://mondoweiss.net/2014/02/explodes-american-massacre/

  deze joodse professor beschrijft hoe die leugen over de Tsar werd gebruiktvoor grote PR campagnes om solidariiteit onderde joden wereldwijd op te tuigen, en om een aanval op Rusland door de joden mogelijk te maken.
  Er vilen pakweg 24doden in die pogrom.
  In de gevolgen er van vilen 60 miljoen doden.

  Met Skripal zien we iets dat er behoorlijk op lijkt.
  Ook de comments makn veel duidelijk.

  Sorry Rootmn, mar ik denk dat het HIER gebeurt, en niet in Zweden. HIER is de motor. Zweden is en van de vele gevolgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik schrijf op een laptopje met een ongelooflijk klein scherm en met een klote toetsenbord. Plus dat ik altijd weer vergeet om te conroleren voor ik op SEND druk.
   Ik beloof beterschap.

   Verwijderen
 8. Agenda 21 Infiltrator Spills NEVER Before Heard Secrets—An Invasion Has Kicked Off!
  https://www.youtube.com/watch?v=fzgCcaIRkd8

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mc Master, National security advisor vervangen door Bolton.

  Bolton is een totaal krankzinnige en zeer gevaarlijke neocon. We hopen dat hij een beetje ingeperkt wordt, maar deze benoeming op zich zet de doomsdayklok weer een minuut dichter bij 12.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman, ik val van de ene verbazing in de andere. Wat een interne strijd binnen in de amerikaanse politiek.

   Verwijderen
  2. Dit is echt slecht nieuws.
   Bolton is een heel erge hardline Neocon.

   Hij verzondat Putin in zijn 2005 speech zou hebben bedoeld te zeggn dathijweeer het Groot Ruslandwilde heroveren, zoials het tot990 was. Ik bedoel: De man kan onvoorstelbaar liegen én er meeweg komen.

   Hg zojuist het interview tussen Kevin Barrett en the Saker beluisterd.
   Trump is de slaaf van de Neocons,en voor de Neocons is het niet erg als Trump een erg slecht presidentschap heeft. Dan kunnen zij daarna als 'redder' te voorschijn komen.

   Saker: Het kabinet van Trump verandert langzaam in een oorlogs kabinet.

   Saker: nee, Neocons willen wellicht geen oorlog, maar lopen zo dicht langs de afgrond dat de kans dat het oorlog wordt erg groot is.

   Verwijderen
 10. Geen antwoorden op mijn vraag. Geheel schrijven van mij weg gehaald door communistische pipo Huib Bruynzeels.
  Weer een teken en bewijs aan de wand dat Huib Bruynzeels controled opposition is,


  Mocht de NWO wel slagen dan breekt er zowiezo pleuris uit in Nederland en gaan alle remmen los in WO3
  Dan heeft politie en leger geen overzicht meer om geweld onder de burgers een halt toe te roepen.
  Mensen zoals Huib Bruynzeels die de satanische Russische leider Putin hebben aanbeden zijn dan makkelijk doelwit op straat om geliquideerd te worden door boze westerse anti-Putin burgers. In tijden van chaos zijn allerlei wapens zeer makkelijk aan te schaffen in Europa.

  Dit is Putin:
  Vladimir Putin Is In The 33 Boys Club

  https://www.youtube.com/watch?v=FEmQ1o_62eQ

  Huib zal het wel weer weghalen maar ik ga dit de komende weken iedere dag terug plaatsen zodat Huib alvast weet wat hem te wachten kan staan.

  BeantwoordenVerwijderen