zaterdag 17 maart 2018

Wat de NOS u van Oost Ghouta niet laat zien

Zeven jaar hebben de mensen van Oost Ghouta de terreur van de NOS/NATO gesteunde "rebellen" moeten doorstaan. Nu ze eindelijk bevrijd worden door het Syrische leger komen de emoties en de horror-verhalen los. En daarmee eens te meer de leugens van de NOS. Dank Vanessa Beeley! Happy St.Patricksday!

Mogen wij de NOS een criminele organisatie noemen?

28 opmerkingen:

 1. Vanessa Beeley's tweet vertaald:

  Jullie, Media Leugenaars, stiekeme Terreur-steuners, luister naar de stemmen van de mensen wiens vrijheid je voor 7 jaar hebt afgenomen, de mensen die je voor 7 jaar tot dood en verderf hebt veroordeeld - dit zullen jullie nooit meer doen. De overwinning van Syrië betekent het einde voor jullie.

  Remember these moments u lying media terrorist shills in West, listen to voices of the people whose freedom you have denied for 7 years, the people you condemned to 7 yrs of death & destruction - never again will you do this, #Syria's victory is your end.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Mogen wij de NOS een criminele organisatie noemen?"

  De NOS maakt in ieder geval propaganda voor terroristische organisaties. Al zolang als de oorlog tegen Syrie duurt. Again, again and again. Of je ze daarom ook een criminele organisatie mag noemen zal wel voer voor juristen zijn.

  NOS: Gelauff ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Ruanda is destijds het radiostation veroordeeld wegens ophitsen tot genocide. Göring is daar ook niet mee weggekomen. Nu is wat de NPO doet wel iets indirecter, maar wel zeer op het randje.

   Verwijderen
  2. In Belgrado bombardeerde de NATO in 1999 radio en tv station RTS omdat ze tot genocide oproepende propaganda verspreidden (Kosovo).

   Misschien dat NATO nu ook Hilversum moet bombarderen omdat de NOS tot genocide oproepende propaganda verspreidt (van Syrie)?

   Maar je hebt natuurlijk propaganda en propaganda...

   Verwijderen
 3. Nieuwe draad! (het is soms lastig om te onthouden wanneer en waar je een entry hebt gedaan)!

  In elk geval wil ik 2 posts naar vorn halen:

  Het wordt eens tijd dat Rusland Hezbollah als serieuze partner erkent (niet het soort ´partner´ als de VS, het VK of de EU).

  Dat de laagwaardige Timmerfrans zich hard (relatief dan, die slappe saucijs) heeft gemaakt voor het framen van Hezbollah als terroristische organisatie vloog juridisch compleet uit de bocht: Je kan een regeringspartij in de Libanese democratie niet als zodanig veroordelen en ondertussen diplomatiek contact onderhouden met dat land.


  ---------------


  Morgen verkiezingen in Rusland! De uitslag staat wel vast, er zijn maar weinig serieuze of gekwalificeerde tegenkandidaten (Zhirinovski is te oud en te radicaal populistisch, Grunudin is te onervaren en Sobchak is een clown) --( en wie zijn Titov, Suraykin, Yavlinski of Baburin???).

  Hoe dan ook, de afloop van de verkiezingen is voor de vijanden van een multipolaire wereld een nieuwe fase.

  Een hoop propaganda hoeft niet meer, dus er komt andere focus, andere tactiek. Soms minder, soms meer agressief.

  Wat betreft propagandahetzes rond sportevenementen vind ik dat Putin dit helemaal aan zichzelf heeft te wijten; ik heb dan ook geen enkel medelijden als er rond dat toernooi iets of veel misgaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De oorlog in/tegen Syrie laat als nooit te voren laten zien hoe door en door verrot de Westerse MSM zijn. De staat legt, onder het mom van bestrijding van nepnieuws nu via social media als Facebook, Twitter, You Tube en platformen als EU vs Disinfo censuur op aan het vrije woord. Als bestrijding van nepnieuws het werkelijke oogmerk was geweest dan had de NOS al lang op zwart gestaaaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lavrov in an interview to the Kazakh state broadcaster:

  'There are special forces on the ground in Syria from the US – they no longer deny it – the UK, France and a number of other countries. Thus, it’s not so much of a ‘proxy war,’ but rather a direct involvement in the war.'

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/974980764390641666

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkiig werden die brandweerjongens tegen het levensgevaarlijke Novicho gas beschermt door een blauw wit lint:

  https://twitter.com/Ian56789/status/974262835437096960

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je niet gewoon wil luisteren naar je burgers

  waarom wil je ze dan wel afluisteren

  Loesje

  https://twitter.com/JoostNiemoller

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zal niet de aanleiding zijn geweest voor false flag in salisbury

  Het onderhandelen over de Brexit valt niet May voor Theresa May. De aanslag op de spionnen met chemische wapens komt toch mooi gelegen als afleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het kindermisbruik in het Britse Telford houdenn de Nederlandse media liefst zo veel mogelijk onder de pet, want schadelijk voor de multiculturele agenda. Gauw over naar (boze?)oude mannen in Nederland.

  https://nos.nl/op3/artikel/2222888-mannen-met-wie-ik-seks-moest-hebben-stonden-voor-school-op-me-te-wachten.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een zeer suspect artikel! Ik ga dit eens rustig uitzoeken, en kom er dan op terug. ´Fier´ is de enige hulpverleningsorganisatie die winst maakt in Nederland, en ze zijn berucht om hun leugens, feitenverdraaiing en behandelingen die meer sectarisch dan therapeutisch zijn. Vrijwel alle meiden die ze ´opvangen´ zitten er tegen hun wil.

   Verwijderen
  2. Er heeft zich eens eerder zo´n geval voorgedaan in Engeland. De getallen zijn met een factor 2 opgeblazen, maar er zit een kern van waarheid in:

   In een saaie, volkomen gekuiste suburb, waar door ontmoedigings- en vergunningenbeleid sexwerk al decennialang is uitgeroeid (in de stijl van Ahmedinejad: wij hebben geen homo´s in ons land). en waar dus ook geen enkele expertise en bescherming meer bestaat vindt een groepje criminele Marokkanen (of equivalent) het wiel opnieuw uit, en zo ontstaat een klein onder de radar netwerk. Met inderdaad vaak alle mensonterende toestanden die bij het verlaten van zo´n netwerk, gang of cartel horen.

   Dit zijn dus misstanden veroorzaakt door een preuts abolitiebeleid.

   Verwijderen
  3. Hoe afschuwelijk het in de instellingen zoals die van ´Fier´ toegaat wordt in deze longread besproken:

   http://zondares.blogspot.nl/search?q=hulpverlening&updated-max=2017-01-30T01:14:00-08:00&max-results=20&start=5&by-date=true

   Verwijderen
 10. In mijn mailbox, de eerste, tevens ook de laatste keer van deze organisatie: Avaaz.org


  Lieve vrienden, (sinds wanneer)

  Al 7 jaar lang is Syrië een hel op aarde.

  De manier waarop president Assad zijn eigen mensen uitroeit is huiveringwekkend: hij omsingelt dorpen zodat burgers er niet uit kunnen, blokkeert alle toegang tot voedsel en medicijnen en bombardeert hulpeloze families, zelfs met chemische wapens. 400,000 mensen zijn al om het leven gekomen -- en Assad is zojuist een nieuw offensief begonnen.

  Er is één reden waarom Assad met deze verwoesting door kan gaan: Rusland. Maar nu is er iets dat Rusland wellicht belangrijker vindt dan Syrië: Het WK voetbal redden, dat het dit jaar host.

  De Britse premier heeft al aangekondigd dat geen van haar ministers het WK zal bijwonen, en Australië, Japan en Polen zullen dit voorbeeld wellicht volgen. Er is ook een groot debat in Duitsland over een boycot. Dat is groot nieuws! Als we meer overheden en spelers ertoe kunnen aansporen zich tegen deze #cupofshame te verzetten, dan kunnen we Rusland wellicht dwingen om de bombardementen te stoppen.

  Voeg je naam toe om deze hel op aarde te stoppen

  Dit is geen boycot -- veel landen die de mensenrechten wél respecteren zouden het WK namelijk graag hosten. En het veranderen van de locatie zou kunnen helpen de beruchte corruptie van de wereldvoetbalbond FIFA te bestrijden; er doen immers hardnekkige geruchten de ronde dat Rusland het WK host, omdat de Russische regering de FIFA heeft omgekocht!

  Rusland heeft alle pogingen om de slachtpartij in Syrië te stoppen geblokkeerd, alle sancties genegeerd en VN-afspraken geschonden die al waren ondertekend. Maar het WK geeft ons eindelijk een mogelijkheid om hierop invloed uit te oefenen. Op dit moment wordt er steeds meer druk op Rusland uitgeoefend -- nu het Verenigd Koninkrijk heeft aangekondigd niet naar het WK te gaan, kunnen wij ervoor zorgen dat andere landen dit voorbeeld volgen.

  Bekende voetballers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo hebben zich nadrukkelijk uitgesproken over de verschrikkingen in Syrië. En veel teams en regeringen voelen zich er ongemakkelijk bij het geweld van Rusland tijdens het WK door de vingers te zien. Dit is een oproep aan hen, om zich uit te spreken voor menselijkheid. Als er genoeg van ons zijn die meedoen, kunnen we dit voor elkaar krijgen!

  Voeg je naam toe om deze hel op aarde te stoppen

  We hebben dit eerder voor elkaar gekregen -- toen Bahrein bruut geweld gebruikte tegen demonstranten, zette Avaaz een enorme campagne op en zorgde voor grote media-aandacht. Toen vervolgens ook een bekende coureur zich uitsprak over het geweld, werd de Formule 1 geannuleerd.

  Volgens sommigen moeten we sport niet verwikkelen in deze horror. Maar sport is een platform voor vrede en welzijn. Het zou niet moeten worden gebruikt voor een eerbetoon aan oorlogscriminelen. Laten we ons verenigen en laten zien dat we niet zullen juichen in Russische stadions, terwijl hun luchtmacht babies in Syrië bombardeert en uithongert.

  Met hoopvolle groet,

  Allison, Alice, Rewan, Ricken, Nick and the entire Avaaz team

  Meer informatie:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. FIFA´s WK Boycott raakt verstrengeld met Russisch spion-schandaal (News.com.au)
   http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/sergei-skripal-fifa-world-cup-boycott-looms-amid-russias-spy-scandal/news-story/f60f604aaae5c03e32043489dde297ab

   Ghouta: duizenden burgers vluchten voor een nieuw bombardement door het regime (The Guardian)
   https://www.theguardian.com/world/2018/mar/15/eastern-ghouta-syrian-regime-forces-break-into-key-town

   Voor Putin draait het WK niet om voetbal, maar om wereldwijd respect (The Spectator) https://www.spectator.co.uk/2018/01/for-putin-the-world-cup-is-not-about-football-but-global-respect..

   De FIFA heeft moeite sponsors te vinden voor het WK in Rusland dit jaar. (In het Engels) (CNN)
   http://money.cnn.com/2017/12/01/news/fifa-sponsors-russia-2018/index.html

   Op de 7e verjaardag van de oorlog, roepen Syriërs wereldleiders op om het WK te boycotten (Syrian NGO Alliance)
   http://syrianna.org/details/On-the-7th-anniversary-Syrians-call-world-leaders-to-threaten-World-Cup-boycott/126/en

   Verwijderen
  2. Rootman, dat kan wel kloppen dat Avaaz sponsor geld krijgt van Soros, maar ik ben er lid van geworden (nu niet meer door dat anti Rusland gedoe)omdat Avaaz wel ruim 3 miljoen mensen op de been heeft gekregen om tegen Monsanto te stemmen, waar Soros ook een flink pak aandelen in heeft. Wat we bereikt hebben is dat de gevraagde vergunning voor glyfosaat niet 10 jaar werd maar 5 jaar.
   Dus die vreemde dubbelzinnigheid ontgaat mij eigenlijk.

   Verwijderen
  3. De NGO´s van Soros werken volgens de formule: 33 % ´goed, 33 % ´neutraal´ en ´selectief goed´, 33 % agenda. Zolang Monsanto goed draait heeft Soros geen moeite er actie tegen te voeren (en wie zegt dat hij niet even een bundel ´put´-opties had gekocht om te profiteren van een koersval?). Avaaz heeft een element dat de leden petities kunnen agenderen, maar de belangrijktste komen van Soros zelf.

   Ik sta soms ook achter sommige Soros initiatieven, omdat dat wél met mijn idealen strookt: de red umbrella en ´proud´ beweging en bijbehorende Amnesty onderzoeken, en sommige dingen die Greenpeace doet bijvoorbeeld. Ik zal ze echter nooit financieel steunen, dat moet Soros maar doen.

   Verwijderen
 11. Een mailtje uit februari 2012 van topadviseur Sullivan aan z'n baas Hillary Clinton. Hoera: Al Qaeda is on our side (in Syrie, Dawg)

  From: Jake Sullivan
  To: Hillary Clinton
  Date: 2012-02-12 09:01
  Subject: SPOT REPORT 02/12/II

  UNCLASSIFIED U.S. Department of State Case No. F-2014-20439 Doc No. C05789138 Date: 10/30/2015

  RELEASE IN FULL

  From: Sullivan, JacobJ
  Sent: Sunday, February 12, 2012 4:01 PM
  To:
  Subject: Fw:SPOTREPORT02/12/11(SBU)


  See last item - AQ is on our side in Syria.

  Otherwise, things have basically turned out as expected.

  verder lezen op:

  https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/23225

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Indrukwekkend verhaal van Walid hoe hij werd behandeld door de bezetters.!

  Eddy, Cruel, Hillary, NOS, Obama, de westerse Transnationale Oligarchen etc etc hebben wat uit te leggen dat ze die beesten hebben getrained, bewapend, geholpen en gesuppoort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat je een enorme zieke geest hebt blijkt dat als je naar Syrië gaat om daar te vechten. Dat ze door de satanische CIA agenten getrained werden in de opleidingskampen werden getrained maakt hen niet uit. Als moslim vecht je niet voor Amerika of voor Israël, nou dat deden gasten blijkbaar wel.

   Die mensen zien bezet geweest door zielige zieke satanische geesten die doden omdat ze het leuk vinden. Geloof heeft er niets mee van doen!.

   Verwijderen
  2. In die zin zijn die trainingskampen magneten voor psychopaten (niet voor niets heeft het merendeel van de jihadisten een criminele achtergrond). Het schijnt dat ze maar weinig van de Koran weten. Het jihadisme is vergelijkbaar met een ´aflaat´ in de middeleeuwse RK kerk, zodat ze mogen roven, moorden en verkrachten, en toch hun 72 maagden verdienen (volgens een Saoedi imam/ ronselaar zelfs 73!)

   Verwijderen
 13. Dit zei Thomas Watson, meer dan 100 jaar geleden over een andere oorlog(Spaans - Amerikaans) in een ander land

  The privileged classes all profit by this war. It takes the attention of the people off the economic issues, and perpetuates the unjust system they have put upon us. What do the people get out of this war? The fighting and the taxes?

  Er is niks veranderd sinds die tijd.

  Zelfs de false flag uit die tijd die Amerika die oorlog in deed gaan (het zinken van de US Maine), is niet heel anders dan de false flags die nu nodig zijn om ons een oorlog in te leiden als bv Syrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. The Jerusalem post

  http://boinnk.nl/158495/the-netanyahu-age-is-over-opposition-preps-for-early-election/

  .......ach laat maar zitten.

  https://www.youtube.com/watch?v=r5T-hKpDSrg

  https://www.youtube.com/watch?v=RYXdoipaqnY

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=r5T-hKpDSrg

   Verwijderen
  2. Ruslands beleid naar Israel/ Iran is hetzelfde als naar Noord Korea:

   Als N Korea of Iran zou aanvallen grijpt Rusland NIET in.

   Als Israel of de VS beginnen slaat Rusland keihard terug.

   Syrië staat nu ook op deze lijst, evenals Donbass.

   Dit is de defensieve houding die voorwaarden schept voor de minste kans op oorlog.

   Verwijderen
 15. Een groot aantal analisten voorziet de huidige situatie rond Syrië als meer dan uiterst gevaarlijk. Lavrov zegt dat dit niet meer op een proxy oorlog lijkt.

  http://www.unz.com/mwhitney/ww3-the-u-s-threatens-to-bomb-syria-while-putin-promises-to-retaliate/

  http://www.unz.com/mwhitney/will-washington-launch-a-false-flag-on-russias-election-day/

  http://thesaker.is/hold-my-beer-and-watch-this/

  BeantwoordenVerwijderen