dinsdag 13 maart 2018

Nederlands publiek prikt ballonnetje "Rusland dreiging" door

In Spraakmakers op NPO Radio 1, met één van de sympathiekere presentatrices die we hebben, Ghislaine Plag was de stelling vanmorgen: "Rusland wordt even grote dreiging als tijdens de Koude Oorlog". Er was behoorlijk wat ruimte voor inbellers en die waren het overwegend oneens met de stelling. Eén inbeller vroeg zich ook af of de hysterie vanuit Brussel gevoed werd en waarom. Hij merkte ook op dat de pleiters voor de EU, zich ontpopten als de frontmannen tegen Rusland. Ook @KeesVee (Kees Verhoeven) en D66 kregen er van langs.

Ook op de site van standpuntNL krijgt de stelling maar steun van een magere circa 32%; Tweederde van de circa 800 reageerders (68%) is het oneens met Rusland als grote dreiging. Plag en studiogast en Duitsland-correspondent Brands begrepen de kritiek van de inbellers wel zonder met een antwoord te komen.

Ondertussen gooien de Duitsers, bij monde van het hysterische Pentagon-onderworpen Bild, nog wat meer olie op het vuur met hysterische koppen en perceptiemanagement en bereiden de Russen zich voor op meer False Flags van het Westen.7 opmerkingen:

 1. Zoals in de vorige draad genoemd is Mirzayanov, een van de topchemici betrokken bij de ontwikkeling van het middel novichok in 1992 voor hoogverraad veroordeeld . Hij woont en werkt nu in New Jersey.

  Dus de beschuldiging dat deze substantie slechts uit Rusland kan komen is daarmee tot totale onzin verworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nogmaals: Hoe weten we dat er iemand echt ziek is geworden?
   Het kan van begin tot eind volledig verzonnen zijn.
   Nietdat ik denk dat men dat risico zou nemen: men draait de hand niet om voor een moordje meer of minder. ( Mossad: 38 moordaanslagen per jaar.Elke 10 dagen één. 2700 sinds ontstaan van Israel. Bron:Rise and kill First.

   Verwijderen
  2. Cui Bono? Het lijkt er op dat de neocons hele nare plannetjes hebben voor de zeer nabije toekomst! Een chemische aanval false flag is een van de beste propagandamechanismen gebleken, de westerse bevolkingen trappen er met open ogen in, steeds weer.

   Israel Shamir duidt Putins toespraak vorige week als een zet door nood gedreven vanwege zeer verontrustende intel op een mogelijk op handen zijnde, zeer grote aggressieve aanval door de VS:

   https://russia-insider.com/en/putin-revealed-russias-new-weapons-deter-imminent-us-attack/ri22752

   Verwijderen
 2. "De aanslag met zenuwgas op Sergej Skripal op zondag 4 maart vond plaats in Salisbury, op een vijftiental kilometer van Porton Down. Daar worden in opdracht van de Britse regering onder andere sarin en VX geproduceerd voor onderzoeksdoeleinden. In Porton Down bevindt zich de grootste voorraad zenuwgassen van West-Europa. Na de aanslag dienden in totaal 21 mensen verzorgd te worden."

  Dit stukje is een citaat uit De Standaard.

  Hieruit kan ik concluderen dat men niet eens zo ver (tot in Rusland bijvoorbeeld) moet zoeken waar dit gif vandaan komt.
  Het vlaggetje gaat er steeds valse uitzien.
  Eigenlijk was een soortgelijke 'aanval' al voorspeld: De oorlog is Syrië loopt voor het westen allesbehalve in hun voordeel af, dus moet Rusland nog maar eens beschuldigd worden van het gebruik van gifgas in Goutha.
  Rusland kan die beschuldigingen gemakkelijk naast zich neerleggen omdat er nu bewijzen zijn dat het de rebellen zelf zijn die met gifgas (made in UK, made in USA) strooien. Er komen nog meer bewijzen naar boven uit veroverd gebied en daar zijn de Amerikanen niet echt blij mee.
  En natuurlijk zitten daar ook Engelse wapens bij dus de aandacht moet weer even afgeleid worden en slachtofferen ze een voormalige Russische spion, die voor Rusland zelf absoluut geen betekenis heeft, en de toon is weer gezet.
  Hebben die Engelsen echt niet door dat ze met vuur spelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Tillerson ontslagen en vervangen door Pompeo:

   https://www.rt.com/usa/421150-trump-tillerson-pompeo-secretary-cia/

   Verwijderen
 4. Tot nu toe is het gifgas wat ´het regime´ zou gebruiken het in de WC pot thuis te bereiden chloorgas (1 fles bleekwater, 1 fles zoutzuur, misschien werkt azijn ook wel) In armere landen, maar ook in landen met zwembaden, wordt chloor veel gebruikt om water te ontsmetten. Zeker ook in het urbane midden oosten. Er is dus echt door iedereen aan te komen!

  BeantwoordenVerwijderen