woensdag 21 maart 2018

Mad Cow disease seems to have hit on Boris Johnson

Boris Johnson seems to have been caught by the Mad Cow's didease as he is now talking such dirt that it is impossible that he can stay in office. We presume that even for the Brits, this kind of "diplomacy" is un-acceptable. We also expect outrage from EU-partners. To be continued.
How many hours will Mad Boris remain in office? Or we better talk minutes? Joking Johnson seems to have completely lost control after the devastating failed false flag Skripal operation that is now bomeranging back fiercely on the Brexeteering Brits.

35 opmerkingen:

 1. Trump feliciteerde Poetin ook al kreeg hij in hoofdletters advies dat niet te doen

  https://www.ad.nl/buitenland/trump-feliciteerde-poetin-ook-al-kreeg-hij-in-hoofdletters-advies-dat-niet-te-doen~a853cf96/

  Heerlijk om te lezen. Trump is geen puppet.

  Schijthuis en Bilderberger Rutte wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JOHN MCCAIN TRASHES TRUMP ON CONGRATULATING PUTIN ELECTION VICTORY!
   https://www.youtube.com/watch?v=i0C2Z1ucP98

   McCain kan maar niet genieten van zijn pensioen, ondanks dat hij weet dat ie verloren heeft. Poetin heeft zijn terroristjes in Syrië omgelegd en Assad zit nog lekker op zijn plekje. LOL. Niet dat ik per se voor Assad bent, maar hij is officieel door het syrische volk gekozen en hij is 10x beter dan zijn vader en 100x beter dan de terroristen die McCain steunt.

   Verwijderen
  2. Ik kan het mis hebben en dat ik iets gemist heb, maar ik heb noch van België of Nederland felicitaties aan het adres van de herkozen president Putin gehoord of gelezen.

   Verwijderen
  3. Engeland doet nu wel erg zijn best om oorlog uit te lokken met Rusland.
   Als wederzijds alle diplomaten moeten vertrekken is dat meestal het begin van oorlog.

   Nu maar hopen dat de EU niet in de hysterische leugens van May en Jonhsson trapt.


   https://www.nu.nl/buitenland/5188721/may-roept-andere-eu-landen-russische-diplomaten-zetten.html

   Verwijderen
 2. Jawel, het waren de Russische verkiezingen die Boris het bewijs leverde voor de novichok aanval op Skripal en zijn dochter

  Boris Johnson provides his “evidence” in Novichok attack: “The recent election in Russia”

  Boris “buffoon” Johnson, an embarrassment to the UK, and the world.

  http://theduran.com/uk-fm-boris-johnson-provides-the-evidence-in-novichok-attack-the-recent-election-in-russia/#3PYkpHGerdpIr0cR.99

  Klein stukje biografie van Boris;

  Boris Johnson is de achterkleinzoon van Ali Kemal, een Turkse journalist die begin 20e eeuw kortstondig als minister van binnenlandse zaken diende in de Ottomaanse regering van grootvizier Ahmed Tevfik Pasja. Johnsons Turkse overgrootouders emigreerden in 1910 naar het Verenigd Koninkrijk en tijdens de Eerste Wereldoorlog, waarin het Osmaanse Rijk aan de Duits-Oostenrijkse kant vocht, nam zijn grootvader de Britse nationaliteit aan en veranderde zijn achternaam naar Johnson, de meisjesnaam van zijn Britse vrouw. Andere overgrootouders waren de suffragette Millicent Fawcett en een Duitse prins. Stanley Johnson, de vader van Boris, is journalist, schrijver en voormalig Brits parlementslid en topambtenaar van de Europese Unie.

  ...en een klein stukje persoonlijkheid van Boris;

  Johnson staat bekend om zijn excentrieke persoonlijkheid en de vele affaires en controverses die hem omgeven. Hij is in het verleden beschuldigd van buitenechtelijke relaties (waarvan er een resulteerde in een buitenechtelijk kind), (vermeend) racistische uitspraken en een rol in een geplande poging om een journalist in elkaar te slaan. In 2006 bood hij zijn verontschuldigingen aan Papoea-Nieuw-Guinea aan, na in een column het land met "orgies van kannibalisme en opperhoofdmoorden" te hebben geassocieerd.

  Dus, het is niet alleen een warboel op, maar ook in z'n hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jannalor

   “The timing (of the Salisbury attack) is probably more closely connected with the recent election in Russia,” Johnson said. “And as many non-democratic figures do when facing an election or facing some critical political moment, it is often attractive to conjure up in the public imagination the notion of an enemy.”

   Lees meer via http://theduran.com/uk-fm-boris-johnson-provides-the-evidence-in-novichok-attack-the-recent-election-in-russia/#sC6f21zFPur85wPj.99

   Dus de Britten hebben Poetin nog even een handje geholpen door de zaak op te blazen met hun hysterische reactie? Dat zo'n zakkenwasser minister van BUZa kan worden.

   Verwijderen
 3. @ Oli

  Je beschrijving van Johnson doet me op de een of andere manier aan Churchill denken.

  De Britse olichargie is nooit afkerig geweest van een stevig potje bloedvergieten op het Europese vasteland.'t Is lekker overzichtelijk het uitbreken van WOI en WOII exclusief toe te schrijven aan het Pruisische militarisme respectievelijk de nazi's, de werkelijkheid is wat minder zwart-wit. In beide kampen waren er partijen die op oorlog aanstuurden en daarbij lieten de Britten zich allerminst onbetuigd. Boris Johnson staat dus in een eerbiedwaardige traditie zullen we maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, het Huis Windsor heette vroeger Von Saxen Coburg.

   Verwijderen
  2. En daar hoort ook nog "Gotha" bij.

   Dus, Von Saxen Coburg Gotha.

   Verwijderen
  3. @ Jannalor

   Ah, dus toch die moffen......

   Verwijderen
  4. Het was niet voor niets dat Edward VII (sterk bevriend met de familie Rothschild) de banden met Frankrijk (de relatie was slecht) aanhaalden eind 19e eeuw. Dit was bedoeld om samen met Frankrijk de macht van zijn neefje Wilhelm in te tomen. Ook al was Edward VII niet meer aan de macht bij het uitbreken van de 1e wereld oorlog, zijn diplomatieke vrienden in engeland en frankrijk waren dat wel. Tsaar Nicholaas2 (ook familie van het engelse koningshuis) koos door diplomatie van Engeland ook voor engeland en frankrijk.

   Duitsland wilde met het schlieffenplan op 4 augustus 1914 zo snel mogelijk Frankrijk uitschakelen om zo geen last van het west front te hebben als het russische leger zou aanvallen. Het schlieffenplan mislukte en werd onmiddelijk door de alliantie aangegrepen om duitsland aan te vallen vanuit het westen door frankrijk en engeland en aan de oosten aan te vallen door Rusland. (wat gebeurde op 17 augustus 1914)

   Dus ja, WW1 en het verslaan van duitsland is uitgedokterd door de Engelsen.

   Verwijderen
  5. https://nl.wikipedia.org/wiki/Huis_Windsor

   The Nazi Roots of the House of Windsor
   by Scott Thompson
   Printed in The American Almanac, August 25, 1997.

   The British monarchy, and the City of London's leading Crown bankers, enthusiastically backed Hitler and the Nazis, bankrolled the Führer's election, and did everything possible to build the Nazi war machine, for Britain's planned geopolitical war between Germany and Russia.

   http://american_almanac.tripod.com/naziroot.htm

   Verwijderen
  6. @ Oli

   Yes. Ik heb ooit eens wat stukken uit (dagboek/memoires?) van Kaiser Wilhelm gelezen, vlak voor het losbarsten van WOI. Wilhelm realiseert zich op dat moment tot z'n ontzetting dat hij op het diplomatieke vlak helemaal schaakmat is gezet door de Engelsen nu door z'n bondgenootschap met met Oostenrijk Hongarije niet meer aan een oorlog kan ontkomen. Voor de Britten was Duitsland gewoon een in razend tempo opkomende rivaal die zo snel mogelijk kaputt must.

   Heb sterk de indruk dat over de werkelijke oorzaken achter WOII de geschiedenis nog geschreven moet worden. Ook hier zie je de Britten met Churchill weer behoorlijk in troebel water vissen met het maximaal oppoken van het conflict tussen Duitsland en Polen.   Verwijderen
  7. Datzelfde poken doen ze nu weer met de zogenaamde gifgas aanval op Skripal.
   Schreeuwen en schreeuwen om amerikaanse hulp, want ze kunnen het niet alleen af tegen Rusland.
   Nogmaals, gelukkig zit Trump daar. Hij heeft het niet eens met Poetin over die hoax gehad. LOL.

   p.s. Churchill zat te schreeuwen om de hulp van Roosevelt.

   In de 1e ww moesten de amerikanen er eigenlijk ook al aan te pas komen om van de duitsers te winnen.

   Verwijderen
  8. May roept andere EU-landen op ook Russische diplomaten uit te zetten
   https://www.nu.nl/buitenland/5188721/may-roept-andere-eu-landen-russische-diplomaten-zetten.html

   De britten zitten amerika en europa te pushen tegen Rusland.
   De Britten zetten nu Europa op tegen de Russen. Zoals gebruikelijk zijn ze weer aan het stoken.

   Verwijderen
 4. Bizar eigenlijk dat alleen maar tegen Rusland zijn om Rusland in haar ontwikkeling te frustreren. De frustratie zit ook bij de eigenaren van de FED bank en aanverwante europees/amerikaanse corporatistische families dat ze op korte periodes na. (lenin en Yeltsin) nooit controle over het land hebben gehad.

  Gelukkig hebben we Trump (nouveau rich) die zoals we merken niet gepruimd wordt door het oude geld en die alleen maar goede contacten/handel met Rusland wil.

  China heeft oneigenlijke handelsvoordelen boven Amerika. Dus Trump ,de zakeman, heeft ruzie met dat land totdat de verhoudingen goed zijn. Zie ook het tarief op de staalimport. Het wordt ook tijd dat de chinesen hun markten openstellen en dat ze intellectueel eigendom respecteren.

  p.s. Het kan best zijn dat de wallstreet/londen corporatistische families zowel Rusland als Amerika willen vernietigen/verzwakken. Zodat hun lovebaby China met haar slaafse bevolking de wereld kan domineren met AI en big data. China is voor hen echt een gids land.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De SP krijgt zware klappen, niet zo verbazend. Ze zaijn veel te lang met Roemer en zijn zorg doorgegaan. Ze zullen zich behoorlijk moeten heruitvinden. Zelf ben ik blij dat D66 en zelfs de VVD eindelijk kleiner wordt, hopelijk zet dat door.

  Asscher en Klaver zeggen alle goeie woorden, en dat blijkt uit de cijfers. Ik vertrouw ze echter niet. Helaas krijgen we geen beeld van wat de PVV en FvD gaan doen; ik denk dat veel van hun kiezers op lokale partijen gaan stemmen.

  Het referendum: hoge opkomst 50-50. Interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben eigenlijk alleen benieuwd naar het referendum op de sleepwet. En hoe de politiek daarmee omgaat. LOL. Weer een wet/ beleid die het volk niet wil.

   Verwijderen
 6. @Root
  Ik zag Lilian bij Pauw even tegen Buma. Was in principe scoren voor open doel, maar ze deed het ronduit zwak. Viel zwaar tegen voor een kind van Jan.

  @ Oli Referendum opkomst: 50%; verdeling stemmen ook 50/50.
  Zoals ik ook twitterde: 75% vindt Sleepwet of toppie of het maakt ze geen moer uit. De makke Hollandse schapen kiezen voor hun eigen slachtbank.

  Blijkbaar is het bereik van Blik nog niet groot genoeg, of schrijven we het (zie stemmen van Root :-) ) niet duidelijk genoeg op voor onze lezers.

  Wat moeten we veranderen? Wat moeten we doen? Wat kunnen we doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees toch iets anders, zij het voorlopig. 47% voor en 51% tegen.

   Verwijderen
  2. Hier kan je het direct volgen.

   https://nos.nl/artikel/2223707-exitpoll-referendum-voor-en-tegen-vrijwel-gelijk.html

   Verwijderen
  3. die Buma is ook een verschrikkelijke vent.

   Volgens de CDA-leider, die de komende kabinetsperiode in de Tweede Kamer plaatsneemt, is de volksraadpleging een “staartje uit het verleden” dat “onoplosbare ellende” oplevert in plaats van politiek en burgers dichter bij elkaar te brengen.

   Nee natuurlijk brengt het referendum het volk niet dichter bij de politiek. Net zo goed dat als er geen referendum is, het volk en de politiek niet bij elkaar zijn. Dat komt omdat de politiek voor speciale belangen werkt en niet voor het volk.
   Grr wat een kwal die Buma. Het nederlandse volk heeft nog heel wat aan inzicht te winnen.

   Komt wel. Hopelijk niet te laat

   Verwijderen
  4. De enige oplossing is om genoeg volk op de been te krijgen om een BINDEND referendum af te dwingen, want een raadgevend referendum heeft totaal geen waarde, zoals je met dat berucht inlegvel van Rutte wel gezien hebt. Toen hadden ze het er over dat men vooral rekening moest houden met de 30% die vóor hadden gestemd. Of er nu met de tegenstemmers rekening wordt gehouden is maar zeer de vraag.

   Verwijderen
  5. Het gaat precies dezelfde kant op als met de Hillary Clinton prognose.

   Verwijderen
  6. zo is dat. Politiek maakt niet het juiste beleid voor het volk. Ze worden weer door het referendum ontmaskerd.....

   Vinden ze niet leuk.

   Verwijderen
 7. 'Denk' doet aan kiesfraude in Amsterdam en haalt zo 3 zetels binnen.
  Nu ben ik benieuwd of dit een staartje krijgt.

  https://www.stopdebankiers.com/denk-doet-aan-kies-fraude-in-amsterdam-bos-en-lommer/

  En van de referendum uitslag zie ik steeds: 48% tegen en voor49% dus de 'buit'(letterlijk) is binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het Parool heeft een actuele uitslag over het referendum:

  https://www.parool.nl/verkiezingen/live-dit-is-de-uitslag-van-het-referendum-over-de-wiv~a4582872/

  Wel wat anders als steeds in de lopende info balk op NPO1 te zien is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Exitpoll

  landelijke tussenstand:

  voor: 41,9%
  tegen: 56,6%

  Dat wijkt af van de sfeerimpressies die de Staatsomroep mbv straatinterviews gaf en de kop van het NOS aftikel:

  Exitpoll referendum: voor en tegen vrijwel gelijk

  https://nos.nl/artikel/2223707-exitpoll-referendum-voor-en-tegen-vrijwel-gelijk.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelauff perceptie management. Leugenachtige NOS is wederom ontmaskerd

   Verwijderen
 10. Hier een video die duidelijk maakt dat we niets te verbergen hebben. Of toch wel??

  https://www.privacynieuws.nl/nieuwsoverzicht/binnenlands-nieuws/politiek-en-overheid/19802-referendum-sleepwet-na-het-zien-van-deze-video-moet-je-wel-tegen-stemmen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit artikel van Voltairenet is een bombshell. Het gaat over de Anglo poging om een aanval op Damascus uit te lokken en Rusland uit de veiligheidsraad te gooien:

  https://russia-insider.com/en/four-days-declare-cold-war/ri22854

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SYRIAN WAR REPORT – MARCH 21, 2018: THREE CHEMICAL WEAPONS ATTACKS ARE PREVENTED
   https://southfront.org/syrian-war-report-march-21-2018-three-chemical-weapons-attacks-are-prevented/

   Verwijderen
 12. Gaat het nog wel goed met Maxima? Let op de grimassen rond 45 seconden. De mooie Rania denkt er het hare van... Wat een vertoning.

  https://www.telegraaf.nl/video/1819061/kritiek-op-afschuwelijke-badmuts-maxima

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zie niks vreemds aan Maxima. Als Huib al over een muts begint te vallen kun je jezelf ook afvragen of alles nog wel goed is met Huib. De lippen van Rania vallen meer op. Zou ze die soms met siliconen hebben laten volspuiten?

  BeantwoordenVerwijderen