zaterdag 24 maart 2018

ZDF verspreidt fakenieuws: "Russen doden kinderen met brandbommen"

"Nach Angabe von Aktivisten..."

"Volgens informatie van activisten..."


Geen bronnen, niets. Puur perceptie-management. Arme Duitsers, volledig onder de knoet van de Amerikanen, hebben in hun bezette land niets te vertellen, en moeten van hun heren continue de Russen zwart maken.De Russen en Syriërs proberen juist grote gebieden in handen te krijgen door middel van overleg, aftochten aan te bieden etcetera. Het Russische Ministerie van Defensie heeft de CIA-praat van de arme Duitsers naar het rijk der fabelen verwezen.En dan nog dit....

We blijven nog even in Duitsland. Een paar atikelen geleden hadden we Assad die onbeschermd, zonder escorte, in zijn Honda even naar Oost Ghouta reed om te kijken hoe de strijd en de bevrijding ging. In oorlogsgebied. Vergelijk dat met Steinmeier (die een broodje gaat halen...?)

18 opmerkingen:

 1. Heel waarschijnlijk, volgens (niet gecontroleerde)betrouwbare bronnen is het vrijwel juist dat met grote mate van zekerheid misschien Putin persoonlijk 37 burgers heeft verbrand. Vanuit Moskou. Met een atoombom, die onze vredelievende activisten ter plekke, met hun witte helm op, probeerden met blote handen tegen te houden.
  Voila, dat is dus voldoende bewijs.
  Dit is GEEN, ik herhaal, GEEN propaganda maar keihard bewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tegenstelling! De democratisch gekozen Assad rijdt zelf in een simpele Honda dwars door de oorlogsgebieden, die door ons 'vrije westen' kapotgebombardeerd zijn. De niet democratisch gekozen Sweinmeier durft zich alleen in het openbaar te vertonen omgeven door tientallen beveiligers. Het meisje kan het ook niet begrijpen, dat er zoveel heisa nodig is, om 1 persoon te beschermen. Doet mij terugdenken aan de tijd, dat Willem de Overbodige iedere dag op zijn fietsje naar school reed, omgeven door tientallen beveiligers. Het vrije westen is nooit vrij geweest, we zitten gevangen in een fascistische coöperatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is dus blijkbaar het resultaat van al dat slepen en spioneren door de roverheid.
  Alle data die verzamend wordt gaat enkel naar bedrijven die daar flink voor betalen, maar met terzake terrorisme doende info wordt blijkbaar niets, of in ieder geval niet veel, mee gedaan.
  De agenda (creëer problemen) wordt steeds duidelijker en is absoluut niet in ons voordeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Over privaci gesproken,
  Deze video laat zien wat we al allemaal kwijt zijn aan privaci:

  5 zaken over jouw privaci die je, zonder het te weten, kwijt bent

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarschijnlijk kan dat bij iedereen gezegd worden. Wie wordt er niet al sinds 2016 en 2017 zonder reden in de gaten gehouden? Iets anders kunnen de veilgheidsdiensten ook niet zeggen want terrorismebestrijding is sinds 2001 hun reden van bestaan, en dus houden ze alle mogelijke potentiele verdachten of kritische figuren in de gaten, nu nog de sleepwet erdoor en ze hoeven niet eens meer te proberen zorgvuldig met de personlijke gegevens om te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mark, als je wil weten hoe dat (9-11) ontstaan is dan kun je naar meer video's kijken die bij mijn hierboven geplaatste video horen. De moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij wordt Eddy gezocht:

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politie-zoekt-scheldende-asotrucker-gouderak

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Burgemeester van Den Haag in Schilderswijk beroofd: 'Laat me niet dienstauto in jagen'
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/burgemeester-den-haag-in-schilderswijk-beroofd-laat-me-niet-dienstauto-in-jagen

  De schilderwijk is op een enkele "white trash" na islamitisch/allochtoon. Mocht natuurlijk niet in het nieuws komen dat de burgemeester door hoogst waarschijnlijk een allochtoon of erger nog door een vluchteling is beroofd. En dat voor de verkiezingen. SSST stil houden!

  Wij hebben gelukkig in Nederland nog geen no go area's voor zover ik weet (op uitzondering van bepaalde plekken in grote steden na 12:00 's Nachts, dat zou kunnen). Merkel heeft al toegegeven dat duitsland die wel heeft. Het is een kwestie van tijd voordat wij ze ook hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een poepnieuws weer van Pipo Huib hier☝️

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fifteen Years After the Invasion of Iraq: The Anglo-American Oil Giants Start to Flaunt the Spoils of Imperial Conquest

  Niet voor niks heeft Teflon Tony 10 miljoen gekregen als adviseur van BP. Ze zijn in het bezit van het op 3 na grootste olieput op aarde.
  De Irak oorlog ging oa niet om olie mmmmmm. Lijkt er verdacht veel. Honderdduizenden doden en biljoenen belastinggeld voor de oorlog was een kleine prijs om de olie aan BP te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Even iets anders: YT:

  In memoriam Eckart Wintzen, aflevering 1: Harry Starren en Femke Groothuis

  Hij was een bijzonder man. Werd om zijn uiterlijk een betje uitglachn door Koot en Bie, maar blijkt achteraf heel visionair te zijn geweest.
  Heel informatief intervieu.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. https://www.newsbud.com/2018/03/21/newsbud-exclusive-report-syria-under-siege-guarding-against-wolves-in-sheeps-clothing

  Zijn Beeley en Bartlett leugenaars?

  Newsbud, Sibel Edmonds, beweert van wel in een 74 minuten durende documentaire. ( link zie boven)

  Ik heb hem met redelijke aandacht gevolgd, en mijn conclusie is:
  BB zijn wel erg agressief in hun houding tegenover andere journalisten, ook de alternatieve journalisten. Ze beschuldigen artsen van terrorism. Ze hebbn mogelijk enige zaken gmeld die achteraf onjuist bleken, en willn datnit herroepen. Ze zullen zeker 'nieuws' gebracht hebben dat anderen al eerder brachten, zonder bronvermelding.

  Maar ik vind dit alles nietzo heel erg.
  Het zal ook best zo zijn dat ze minder vaak in gevaarlijke gebieden waren dan ze suggerere. Het kan ook bst waar zijn dat ze door Assad gefinancierd worden.

  Ook dat is voor mij geen hoofdzonde.

  Opmerkelijk is dat er van Beeley oudere tweets worden getoond waarin ze anti-Assad is, en pro Amerika. Dat vind ikeigenlijk een pré : zulke mensen beginnen met de opinie die ze thuis hebben aangeleerd en ontdekken al doende dathet anders is. Jammer dat Beeleydie oude tweets heeft laten verwijderen. ( Tenminst, dat beweert Newsbud.)

  Wat is hier aan de hand?
  Ik ben een groot fan van Sibel Edmonds ( en van James Corbett, met wieze in het verleden veel samn werkte. IS DAT NOG ZO?)
  Maar een of 2 jaar geleden bleekdat ze behoorlijk anti-Putin is. Dat begreep ik niet zo goed.

  En dan nu weer dit.
  Wie weet wat de financier van Newsbud is ? Ze zeggen dat ze publiek geld ontvangen via crowdfunding.
  Toch herinner ik me vaag its met Pierre omidyar ( TheIntercept, eBay miljardair)

  Enkele mensen die worden geinterviuwd om het verhaal te staven:
  Dr Barbara McKeniz. indepndent investigator.
  Zak ... Van Syrisch ouders, journalist in de VS.
  Chris Melidis. ( Journalsit ?)
  Rebecca Baker ( Society of professional journalists)
  prof. Nancy Hammond.
  Tony Borso. ( Pro Palestijse journaliste)
  Ghassan Kadi. ( Schrijft soms op De Saker)

  Al deze mensen zeggen onaardige zaken over B en B.

  Maar zoals gezegd: nimand zegt dat hun belangrijke verhalen onjuist zijn.

  Wie er een mening over heeft: laat maar horen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd of iemand weet of Corbett en Sibel Edmonds nog even close zijn als voorheen.

   In de reacties op Newsbud vond ik deze reactie:

   Confused. Concerned. Disappointed. Disillusioned. I had bought the Beeley/Bartlett narrative. I had listened to a lot of their interviews. 21st Century Wire’s coverage of Henningsen and Beeley’s trip to Syria had compelling narratives. Your close associate (friend), James Corbett, recently interviewed Vanessa Beeley. https://www.corbettreport.com/interview-1342-vanessa-beeley-exposes-the-white-helmets/
   And now this bombshell. I feel really let down. I really don’t know who to believe anymore! Who can one trust? Who are the wolves in sheep’s clothing?

   Verwijderen
  2. Hier de link waar Richie Allen de documentaire van Sibel Edmonds aan raadt, metuitgebreide inleiding. https://www.richieallen.co.uk/excellent-newsbud-com-film-asks-uncomfortable-questions-about-activist-journalists/

   Verwijderen
 13. Jan Verheul :

  Wie er een mening over heeft: laat maar horen.

  Niemand geeft hier een mening.
  Conclusie:
  Niemand is geïnteresseerd in Jan Verheul. LOL

  BeantwoordenVerwijderen