woensdag 28 maart 2018

BREAK: Victoria Skripal wil haar oom en nicht bezoeken

Wij zijn waarschijnlijk weer de eersten in het Nederlands taalgebied met dit nieuws:

Victoria Skripal, wonende in Jaroslav, wil haar oom Sergey Skripal en haar nicht Julia Skripal opzoeken in het ziekenhuis in Salisbury.
Victoria Skripal hoorde over de vergiftiging van haar oom via de media. Tot op heden lukt het haar niet om in contact te komen met de Britse autoriteiten, behalve dat ze eerst nog informatie kreeg dat de twee op de intensive care behandeld werden; later stokte de informatievoorziening.

Ze belde de Britse ambassade in Moskou maar die zeiden dat ze contact moest opnemen met de Russische ambassade in Londen (?).

Het lijkt dat Victoria en Julia behoorlijk close waren want Victoria spreekt over een afspraak tussen de beiden dat ze altijd elkaar direct antwoorden via de sociale media. Toen op de dag van de vermeende vergiftiging Victoria niet snel antwoord kreeg begreep ze dat het foute boel was.

Scotland Yard zei eerst interesse te hebben met haar te spreken maar tot nu toe is er van contact geen sprake ondanks dat Victoria een verzoek daartoe heeft gestuurd. Ze is nu bezig een visum te regelen en hoopt die te krijgen.

Victoria Skripal staat klaar om naar Engeland af te reizen, om haar oom en nicht te zien en mee te werken aan het onderzoek. Gaan de Britten haar een visum geven? Foto van, en meer info bij Daily Star.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Dat visum gaat ze niet krijgen en Julia en oom Sergey gaat zij niet te zien krijgen, in ieder geval niet nog levend. De Britten wensen geen pottekijkers en de zaak moet lekker duister blijven. De onderste steen moet vooral onder blijven.

7 opmerkingen:

 1. Als Victoria zo close was met Sergey, dan zou ik alles van haar willen weten: Hoe was zijn leven daar, was hij gelukkig? had hij nog contacten met de ( Ammerikaanse of Russche) deep state? ( Dat zal hij haar wel niet verteld hebben, maar je weet nooit)
  Was hij van plan om terug naar Rusland te verhuizen?
  Voelde hij zich wel eeens bedreigd? Was er uberhaupt een idee dat er mogelijk een wraak actie vanuit Ruland op hem zou kunnen gebeuren? Was hij misschien bezorgd dat hem iets zou overkomen door toedoen van de Engelsen of Amerikanen ?
  Het zou geweldig zijn als Victoria ooit iets over dit soort zaken had gehoord. Zo niet , dan niet. Maar zo ja: dan is dat belangrijke info.

  --
  Ik las dat de buurman van Skripal meermaals probeerde om zijn vriend te bezoeken in het ziekenhuis: hij werd nooit toegelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat we na deze zware week wel eens wat leuks mogen doen.

  Laat ons eens kijken naar de 'Soft Power' die Rusland in zet om de hearts en minds van haar opponenten te bewerken:

  Eerts de lieftallige maar venijnige RT journaliste met de moeilijke naam: ( Anissa ...)
  https://www.youtube.com/watch?v=yqyRq_CzyUM  En dan hebben we nog de zeer charmante "Natasha":

  ( Wie zou niet met een verliefd 'Borisje' willen worden aangesproken, als Natashja het uitspreekt? )

  https://twitter.com/IntheNow_tweet/status/978672835018264577

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien aardig om de Russische Soft Power te vergelijken met wat het westen zoal te bieden heeft op dit terrein:

   Transgender Maj. Alexandra Larsson of the Swedish Armed Forces, from left, speaks alongside fellow transgenders Sgt. Lucy Jordan of the New Zealand Air Force, Maj. Donna Harding of the Royal Australian Army Nursing Corps and Corp. Natalie Murray of the Canadian Forces at a conference on transgenders in the military in Washington, D.C.

   https://uploads.disquscdn.com/images/3cd8714e044de201cf8aa249ba869e7b031202e38af6b5bc92193ab21cca1aeb.jpg

   Verwijderen
 3. Off topic:

  Assange heeft zijn internetverbinding en bezoekrechten afgesloten gekregen. De ambassade van Ecuador is zeer onder druk gezet geworden.

  Ecuador moet uiteraard allereerst rekening houden met het welzijn van de eigen bevolking, en het is zeer krachtige bondgenoten kwijtgeraakt (er mag inmiddels suikerriet in het Amazonebekken geteeld worden), dus wat begrip opbrengen voor hun situatie is niet moeilijk.

  In latijns Amerika is het de VS tegen China, en China lijkt me geen grote fan van Assange.

  Ik hoop dat Assange in elk geval zijn bezoekrecht snel terugkrijgt, dan moet hij maar wat voorzichtiger worden en met USB sticks gaan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie overigens ook totaal niet dat Bolton geen neocon zou zijn. De rest van het artikel van Mayssan vind ik wel erg goed.

  http://www.voltairenet.org/article200375.html

  Blijkbaar zijn er toch grote verschillen tussen de Sakers Anglo´s en -zionisten. De Anglo´s hebben volgens mij verloren omdat ze achter Trump´s rug om zijn gegaan. Trump moet langzamerhand net zo paranoia als Stalin zijn.

  Dankzij de uitstekende Russische inlichtingendiensten is een grote chemische false flag in Syrië mislukt, en is het cabal onder Tillerson verijdeld. Maar Bolton is zeker niet beter!

  Ik denk dat de gevaarlijke koers van de VS slechts onderbroken kan worden door een paar enorme bloedneuzen. Met alle gevaren vandien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat serieuze bloedneuzen waren, waren de kill-boxes van Saur Moglia, Illovaisk en Debaltsevo. Ook in Syrië zullen er -als reactie!!!- ook enkele gebeurtenissen op deze schaal moeten plaatshebben.

   Verwijderen
 5. De MSM en de Britse Regering denken echt dat we 10 jarigen zijn.

  Zonder enige vorm van onderzoek en dus zonder enige vorm van bewijs moeten we geloven dat de russen de gifgas aanval (of is het een hoax, we hebben niet eens bewijs dat de gifgasaanval daadwerkelijk heeft plaatsgevonden) op Skripal hebben uitgevoerd.

  BeantwoordenVerwijderen