dinsdag 20 maart 2018

Sfeerimpressie Anti-Baudet mars Amsterdam 18-3-2018

Blik mengt zich in het "feest-gedruis" van jl. Zondag 18 Maart 2018 in Amsterdam: de Anti Baudet demonstratie. Een sfeer-impressie en enige interviews. Onversneden.60 opmerkingen:

 1. Een leuk verslag, met genoegen naar gekeken! Die paar keer dat ik heb gedemonstreerd de afgelopen 10 jaar heb ik ook geprobeerd met zowel salafisten, neonazis als antifa wat te praten: oerdom zijn ze allemaal, maar de antifa activisten beleken allemaal zwaar autistisch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik blijf voorlopig gewoon SP stemmen...

   Verwijderen
  2. In de SP is een duidelijke tweedeling wat betreft Syrië, de Ukraine en Rusland, alhoewel het Russofobe deel volgens mij in de minderheid is.

   De misvatting ontstaat volgens mij doordat die minderheid niet goed ziet dat autocratie en olicharchie even erg zijn. Het Soros vergif maakt dan dat met gefixeerd raakt op ´brutal dictators´, en men zich niet goed meer informeert. Tja, aan wie homorechten en feminisme als gouden standaard gaat aannemen, gaat steeds meer voorbij.

   Ik verwacht niet dat veel antifa´s SP stemmen: eerder niet stemmen of GL. De SP is te nuchter voor hen.

   Verwijderen
  3. Cruelman, er is af en toe wat reuring rond dhr Baudet als gevolg van uitspraken. Maar om Baudet een homohater te noemen of een vrouwenhater gaat net iets te ver. Dat impliceert dat hij zijn moeder haat! Dat gelooft u zelf toch niet?

   Verwijderen
  4. Cruelman, ik ken geen uitspraken waaruit zou blijken dat Baudet homo's haat. Maar ik sta open voor feiten die ik nog niet ken, dus als u me daarover wilt informeren, graag. Om eerlijk te zijn ben ik ook niet bekend met uitspraken waaruit vrouwenhaat zou blijken. Moet je ens voor stellen dat iemand vrouwen haat, alle vrouwen...dat is onvoorstelbaar. Wel meen ik dat hij enkele ongelukkige uitspraken heeft gedaan over vrouwen die verkeerd vielen bij sommige mensen en die gelabeld werden als vrouwonvriendelijk.

   Verwijderen
  5. https://twitter.com/FVDamsterdam/status/976412234892136449

   "homohater" Baudet roept op tot aanpak anti homo geweld nadat deze 'vrouwenhater'zijn stem heeft uitgebracht op vrouw Annabel Nanninga.

   Verwijderen
  6. Smith, een goede raad, ga niet in discussie met de wrede man uit 1974 want dat heeft totaal geen zin. Je zal nooit of te nimmer gelijk van hem krijgen, maar, wat je ook schrijft, precies het tegenovergestelde van hem te horen krijgen.
   En als hij geen tegenargument meer heeft, zoals op jouw bewijs dat Baudet dus geen homohater is, dan zwijgt hij pas.
   Dat is zijn manier om 'in debat' te gaan.

   Verwijderen
 2. Putin verklaart: We verlagen ons militair budget wat, de komende jaren. Ondanks de dreigingen. We hebben alles al!!! Beter wat doen aan de economische positie van hun gewone burgers!http://theduran.com/putin-declares-no-arms-race-everything-need/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het verlaagd Russisch militair budget:Die nieuwe raketten zijn over een periode van 15 jaar met een klein deel van het militaire budget (1/10 van de VS) ontwikkeld, terwijl de VS honderden billions (miljarden) per jaar gaat besteden aan hun nu al obsolete nucleaire systemen. Het budget kan ook omlaag omdat in Syrië vrijwel gewonnen is. Die 7 mei parade wordt al sinds WO2 gehouden, en is hun manier om hetzelfde te vieren als wat wij op 5 mei doen, met één verschil: Wij zijn bevrijd, en zij hebben gewonnen!

   NATO staat voor een keuze: doorgaan voor de monopolaire VS hegemonie en zichzelf failliet spenderen, of gewoon één van de andere landen worden en het belachelijke idee van ´being indispensible´ opgeven.

   Verwijderen
  2. En hoe effectief Putins strategie van de afgelopen 15 jaar is geweest blijkt wel uit de ietwat verlate reactie van Trump en enkele realisten uit het congress:

   https://russia-insider.com/en/us-raises-white-flag-wants-talks-russia-over-arms-race/ri22852

   Of het nu al tot besprekingen zal komen, en of ze tot resultaat gaan leiden waag ik te betwijfelen. Er zijn heel veel tegenkrachten, en er is nog meer arrogantie, zodat de VS waarschijnlijk nog wel een tijd richting faillisement en escalatie zal gaan.

   Verwijderen
 3. Het zou fijn zijn om te weten wie de inititiefnemers van deze betoging zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is het soort antifascisme waar types als Iwan Knelissen (uit Broekhuizenvorst) reclame voor maken:

   https://www.parool.nl/amsterdam/kandidaat-fvd-belaagd-op-buikslotermeerplein~a4562221/

   Verwijderen
  2. Past niet in het pacifistisch/democratisch gedachtegoed van genoemd persoon. Bij oorlog/geweld duikt deze persoon het liefst zo ver mogelijk weg omdat het niet past bij zijn ideale wereldbeeld, die nooit ideaal is geweest, maar het liefst ziet dat Poetin op z'n knieën gaat voor de VS om zijn ideale wereldbeeld toch nog een beetje kleur te geven. In de volksmond wordt zo'n iemand een lafaard genoemd, die voor iedereen buigt die boven hem staat.

   Verwijderen
  3. Ik denk dat het bijna organisch, een ´tijdgeest element is. Heeft veel met identity politics en ´influencers´ te maken, en er is een brug tussen jong GLers, de feministen en gay pride types. De influencers zijn geradicaliseerde typen als Anne Fleur Dekker; daar kom je via Krapuul en Joop.nl ook Soros invloed tegen. Afgezien van de volkomen gestoorde antifa militanten zijn er ook veel sympathieke, normale mensen bij.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Ik denk dat dat een voortreffelijke analyse is omtrent de betreffende persoon.

   Verwijderen
  6. Joop,
   Aangezien kroel nog nooit met feiten over de brug is gekomen heeft het dan ook totaal geen zin om in debat te gaan met kroel.
   Feiten en kroel = water en vuur!

   Verwijderen
 4. Trump heeft Poetin gefeliciteerd met zijn overwinning

  Trump bespreekt ontmoeting in felicitatiegesprek met Poetin
  https://nos.nl/artikel/2223514-trump-bespreekt-ontmoeting-in-felicitatiegesprek-met-poetin.html

  Trump en Poetin gaan de banden tussen Amerika en Rusland aanhalen.

  Trump heeft niks gezegd over de aanslag met gifgas in Engeland tegenover Poetin. Trump weet wel beter en laat de hysterische Britten aan hun lot over. LOL.

  Ik verwacht dat Trump zijn troepen terug trekt uit Afghanistan. De deepstate verliest op termijn zijn papavervelden in het land en daarmee verdwijnt ook al de armoede wat met dat geld gebeurt en al de armoede die de drug heroine veroorzaakt bij de mensen die het gebruiken en de mensen die er overlast van hebben. Drugsdealers gaan een harde tijd tegemoet onder Trump. Top!

  @Jan, Zolang Trump de codes van de nukes heeft hoef je je geen zorgen te maken over een oorlog tussen Amerika en Rusland.

  Ook met het weghalen van de posts van de trollen. Gewoon hooguit drie per dag. Niet te druk maken, het heeft geen zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Russian Copter-Based Electronic Jammer Spotted in Syria for the 1st Time (PHOTO)
  https://sputniknews.com/military/201803201062718631-syria-russian-helicopter-rychag-jammer/

  Dit helikoptertje met Rychag-AV aan boord maakt de vijand en de vijandige raketten blind op een afstand vanaf 400 km.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij herinneren ons nog wel die tankauto's die naar de Turkse grens reden.

  Video: US Establishing Military Facility in Oil-Rich Area in Deir Ezzor Province – Reports

  The US is reportedly building a new military facility in Syria. According to reports, the US-led coalition facility under construction is located near the al-Omar oil fields in the province of Deir Ezzor.

  Syrian pro-government activists see the US military activity in the area as an attempt to consolidate cntrol over the largest Syrian oil fields.

  The video below allegedly shows two US-led coalition Blackhawk helicopters consolidating the US presence in an oil-rich area:

  Considering the US attempt to keep its military presence in Syria as long as possible, Washington may see the Syrian oil and gas resources as a useful tool to gain an additional financial revenue from its occupation of eastern Syria.

  https://www.globalresearch.ca/video-us-establishing-military-facility-in-oil-rich-area-in-deir-ezzor-province-reports/5632757

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beerput gaat open rond bedrijf dat kiezers beïnvloedde met Facebookgegevens

  Het in opspraak geraakte databedrijf Cambridge Analytica is bereid propaganda te verspreiden, mensen af te persen en politici in de val te lokken met mooie vrouwen. Dat zegt de leiding van het bedrijf, dat werkte voor de presidentscampagne van Donald Trump en het leave-kamp van de brexit, in een door het Britse Channel 4 heimelijk opgenomen verkoopgesprek.

  De video komt enkele dagen nadat bekend was geworden dat Cambridge Analytica de gegevens van 50 miljoen Facebookgebruikers heeft buitgemaakt, naar buiten. De gegevens zouden zijn gebruikt om Amerikaanse kiezers te beïnvloeden.

  verder lezen op:

  https://nos.nl/artikel/2223378-beerput-gaat-open-rond-bedrijf-dat-kiezers-beinvloedde-met-facebookgegevens.html

  Ja,ja....beerput, omdat de verkeerde kandidaat won.

  http://verenoflood.nu/ophef-omdat-de-verkeerde-won/

  What’s genius for Obama is scandal when it comes to Trump:

  http://thehill.com/opinion/technology/379245-whats-genius-for-obama-is-scandal-when-it-comes-to-trump

  Waar het echt om gaat

  Precies. Het probleem is niet Cambridige Analytica, maar Facebook zelf. Het businessmodel van Facebook is het verzamelen en doorverkopen van big data. Dat hier geen goede wetgeving over bestaat is het eigenlijke punt.

  https://twitter.com/joostniemoller  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Toktok, dat gaat wel verder. Geld speelt slechts een grotendeels symbolische rol. Als je ´heidense´ biologie bestudeert (je zou ook een keer naar de dierentuin kunnen gaan) zie je dat een sterk dominant mannetje altijd veel wijfjes aantrekt. van daar al die gevechten en bronstrituelen).

  De mens is niet anders, zijnde een zoogdier. Dit mechanisme is overigens ook zeer aanwezig bij evangelicals, al dien die daar soms wat stiekum over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn reactie was op een eerdere, van smith. Die verwonderde zich er over dat Trump buitenechtelijke avontuurtjes had. Mijn antwoord was dat machtige, rijke mannen altijd veel vrouwen aantrekken, en dat dit maar zeer deels over geld gaat. Dat is zowel in het dierenrijk als bij ons. Toktok vliegt dan meteen uit de bocht, maar ook hij kan niet ontkennen dat er tussen mensen en warmbloedige dieren meer overeenkomsten dan verschillen zijn. Zeker wat betreft instincten!
   (ik mag toch aannemen dat zelfs toktok niet ontkent dat ook de mens instincten heeft).

   Verwijderen
  2. Ne, dat klopt niet Rootman, ik heb dat niet eens geschreven. Dat verzin je ter plekke en is dus fantasie. :)

   Verwijderen
  3. Het valt me vaker op Rootman, dat in je berichtjes de fantasie de vrije loop gaat. Bijvoorbeeld door alle mensen waarmee je 10 jaar lang geprobeerd hebt te praten weg te zetten als dom en autistisch. Hoe kunnen lezers van dit blog jou berichten nu nog serieus nemen nu blijkt dat duidelijk wordt dat je er op los fantaseert. Voortaan graag wat meer bij de feiten houden Rootman.

   Verwijderen
  4. Ik ben niet 10 jaar in dialoog met antifa. Maar wel probeer ik zelfs met salafisten, antifa, zionisten en neocons te praten wanneer ze mijn pad kruisen. Men moet zijn oordeel immers blijven toetsen. Wat betreft dat autisme, daar was het 2e videofragment van Blik een mooi voorbeeldje van. Als ik iets uit mijn geheugen citeer kan ik jouw strekking deels gemist hebben, ik kan dat nadien niet meer controleren. Het is dus aan jou om mijn citaat te corrigeren of aan te vullen. Te verklaren dat het maar verzinsels waren gaat veel te ver. Ik had het in mijn reactie slechts zijdelings over jou, ik moest mijn eerdere reactie echter wel in context plaatsen, aangezien jouw berichtjes waren verwijderd. Als die context volgens jou niet helemaal juist is moet je die dus corrigeren en niet met aantijgingen van fantasie komen.

   Verwijderen
  5. Het betrof een door mij geplaatst linkej dat vooraf ging met de aankondiging: Breaking. Meer was het niet. Jij fantaseert dan dat ik me er over verwonder dat trump buitenechtelijke avontuurtjes heeft.

   het vaststellen van autisme is tegenwoordig in handen gelegd van deskundige mensen die trajecten uitzetten waardoor een diagnose kan worden gesteld.

   Verwijderen
  6. het vaststellen van autisme is tegenwoordig in handen gelegd van deskundige mensen die trajecten uitzetten waardoor een diagnose kan worden gesteld.

   Dat is muggenzifterij! Voor de leek geldt de ´duck´ regel: (if is walks like a duck, sounds like....etc.)

   Verwijderen
  7. Vanuit dat perspectief geredeneert klopt het dus dat jullie fascisten zijn?

   Verwijderen
  8. Smith is een trol met weer een heel andere modus operadi en trucendoos.
   Hij treitert door bijvoorbeeld je in een richting te sturen, en dan later vrolijk te roepen: Dat heb ik niet gezegd.
   Heb je wel gezegd, smit. Omdat woorden en taal ook connotaties hebben, beeldend en suggestief wordt gebruikt. Jij doet dat en roept later: "Fout! Heb ik niet letterlijk gezegd. "
   Die truc lukt altijd. Kan geen schrijver zich tegen verweren.
   Smith is een laf trolletje. Zegt het voort.   Verwijderen
  9. Daar ga ik dan ook niet op in! en met een tijdelijk hier aanwezige reactie als:

   [Vanuit dat perspectief geredeneert klopt het dus dat jullie fascisten zijn?],

   doet hij zijn reputatie als semi-redelijk geen goed.

   Smith is wat mij betreft hier nog niet lang genoeg aanwezig dat ik hem al een etiket op plak, maar ik tolereer geen flauwekul, verdraaiingen of aantijgingen van hem, en hij kan maar beter zeer feitelijk blijven, en niet naar weggehaalde posts refereren!

   Verwijderen
  10. Dat semi-redelijke is deel van de MO. Hij is een trol.

   Verwijderen
  11. Verheul, ik ben het niet eens met jouw beschuldiging als zou Smith een trol zijn. Alleen omdat hij de discussie wat aanzwengelt, of doordramt over een vraagteken of een woordspeling?
   Ik heb wel al goede conversaties met Smih gehad en die toonden wederzijds respect met een vleugje humor.
   Wie gelijk heeft maakt niet uit, dat is niet het doel in een conversatie, maar om verschillende standpunten te belichten.

   Gaan we kinderachtig doen, Verheul?
   Dan mag je mij ook een trol noemen en kijk vooral eerst naar jezelf voor je over een ander oordeelt.

   Het is trouwens een feit dat er op dit blog inderdaad soms warrige reacties staan omdat de helft daarvan verwijderd is. Op zich ben ik daar natuurlijk niet op tegen omdat die verwijderingen komen van een paar hardnekkige trollen.

   Verwijderen
  12. Jan ik ben geneigd je gelijk te geven. Maar Smith heeft in elk geval een IQ boven de snelheidslimiet in Vinexwijken. Ik ben geen moderator, en trek jouw oordeel dus niet in twijfel. Maar los van zijn drijfveren: zolang hij binnen de regels van logisch debatteren wil blijven dien ik hem graag van repliek.

   Foutjes gemaakt zal ik aangeven, onfeitelijke zaken aangeven. Een querulant toontje zal niet werken, vraag maar aan Joop.

   Ik verzoek je je oordeel even op te schorten; wat mij betreft: laat Smith zich nog maar even bewijzen: Of hij wordt een redelijke debater (zijn meningen mogen daarin geen verschil maken), òf hij hangt zichzelf op als zijnde een troll. We hebben uiteindelijk veel mindere kukels een veel langere tijd gegeven.

   Verwijderen
  13. Ja Matt,
   Jij hebt Eddy ook al vaak verdedigd hier. Hij heeft je al even vaak uitgescholden.

   Ik heb je nooit uitgesscholden, maar heb je bekritiseerd waar nodig. Dat leek je harder te treffen dan scheldwoorden van je geliefde trollen Eddy en Kroeltje.

   Ik zoek hier info en waarheid. Jij zoekt hier verpozing, een uitlaatklep en iemand om mee te bekvechten. Voor falsificatie van jouw huidige wereldbeeld heb jij geen interesse. Daarom is er ook geen groei in jouw denken. Jij gelooft nog in de joodse praatjes die ons allemaal zijn ingelepeld 50 jaar geleden.

   Verwijderen
  14. @ Matt: Dat is een lastig parket: soms geeft een troll in een verder inhoudsloze reactie ineens een heel interessant perspectief, of iets waarop zeer inhoudelijk gereageerd kan worden.

   Ook ik ben een amateur, maar streef er naar dat mijn reacties ook na schrappen van alle bagger via citaten ook op zichzelf betekenis houden. Voor mij is dat een lang leerproces, maar wel zeer waardevol.

   Verwijderen
  15. Ja Rootman.
   De helft van dit blog wordt in beslag genomen door Trollen en onze reacties.
   EN DAT WAS HUN ENIGE DOEL.
   ZE WINNEN DUS AL 4 JAAR.

   Verwijderen
  16. Jan,
   Wie zegt mij dat ik die 'joodse praatjes' niet geloof?
   Ik weet donders goed dat Israël, met zijn zionisten, achter veel foute zaken op de wereld zit.
   Ik ben er van overtuigd dat 9-11 een zionistische aanval is geweest. Dat groepje "kunstenaars" (toevallig uit Israël)dat een paar dagen van te voren daar aan een of andere opvoering werkten en de hele verdieping, juist die ja, volstouwden met dozen (dynamiet?) is geen toeval.
   Ook dat groepje Israëliërs aan de andere kant van de Hudson die stonden te juichen op het juiste moment is ook geen toeval. Hoe wisten die dat?
   Dat het Midden Oosten op zijn kop gezet is door Israël is volop bewezen want ze voelen zich bedreigd door een sterk Arabië. Als hun vijanden onder mekaar vechten laten ze ons met rust is de stelling. Doen ze dat niet uit vrije wil dan helpen we ze wel even.
   Dus Jan, denk niet dat ik achterlijk ben.

   Wat kun je er tegen doen, Jan?
   Zal ik een paar borden maken zodat wij twee samen op het Binnenhof kunnen gaan roepen dat Israël overal achter zit?

   Verwijderen
  17. Een flinke demonstrastie op Binnenhof of elders, met grote borden: JFK ask Isreal. 911 Ask Israel. Irak dood- ask Israel. Lybie vernietigd - ask Israel. Syri"e kapot - vraag Israel waarom
   oekraine in burgeroorlog -Vraag de Neocond waarom.

   Het lijkt me een geweldig
   plan Matt.

   Wanneer heb je tijd?

   Verwijderen
  18. Jan, Volgende week ben ik op vakantie in Denemarken.
   Eind april heb ik weer de grote jeugd wordshop.
   Daarna staat alles open tot juli.
   Ik heb een heel goede vriend in Den Haag, die doet misschien ook mee.
   Je kunt ook persoonlijk contact met me opnemen via het antwoordformulier op mijn site.

   Matt

   Verwijderen
 9. In elk geval heb ik mijn democratische plicht weer gedaan: GL (in Alkmaar hebben we geen SP lijst, en lokaal doet GL het niet slecht) en TEGEN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Rotterdam zit de SP wel in de gemeenteraad, maar de SP in 010 heeft besloten om hand in hand met de Moslimbroeders van NIDA het mijnenveld in te lopen. Geen optie. Kartelparijen waren dat ook niet. Dus, zo werden het de Leefbaren voor Dawg. TEGEN gestemd. Uiteraard.

   Verwijderen
  2. Had Baudet geen lijst? Wat ik hoor over leefbaar Rotterdam met het afbreken van prima sociale huisvesting en de draconische behandeling van bijstandsgerechtigen zouden ze bij mij op 2 na de onderste staan (net boven de CU en D66).

   Dat verband met NIDA was echt geen slimme zet: reken maar dat ze dat gaan merken! Overigens vind ik dat NIDA gelijk heeft met hun opmerkingen jegens Israel.

   Desondanks ben ik ook tegen elke samenwerking met salafisten (en dat zijn de moslimbroeders). We zijn het daar dus over eens.

   Verwijderen
  3. Weer mis. Die moslimbroeders zijn me een tikkeltje te homofoob en vrouwonvriendelijk, hebben te weinig respect voor de scheiding tussen geloof en staat.

   Stop er toch mee Iwan. Je ruikt je eigen vieze luchtjes:

   https://twitter.com/seananners/status/598920930501332994

   Verwijderen
 10. Off topic.

  De Krim brug zal vroeger dan verwacht klaar zijn!

  Zet dat even naast het bericht dat de Good old German Punktlichkeit nu lijkt verdwenen, als we kijken naar de bouw van BER, het nieuwe vliegveld dat nog steeds niet klaar is en miss hien wel zal worden gesloopt omdat het een groot misbaksel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. US threatens to sanction European firms involved in Russian gas project

  The US State Department has issued a warning over probable penalties against corporations engaged in the construction of the Nord Stream 2 gas pipeline, claiming that the Russian project undermines energy security in Europe.

  The spokesperson said that Washington could introduce punitive measures against the participants of the energy project. The measure could be implemented by means of a provision in the Countering America’s Adversaries Through Sanctions Act (CAATSA).

  verder lezen op:

  https://www.rt.com/business/421900-us-sanctions-nord-stream-companies/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou dat echt lukken? Putin gaat echt zijn reputatie als een man van zijn woord niet voor zoiets verknallen: per 1 januari 2020 gaat de gaskraan naar/ door de Ukraine dicht, of North stream nu af is of niet. En na enkele maanden vernikkelen van de kou en rantsoeneren komt die North Stream 2 er uiteindelijk toch! Maar het grote voordeel: de banden tussen Europa en de VS zullen er zwaar onder lijden!

   Interessant! Vooral omdat ik dat waarschijnlijk al in Spanje woon!

   Verwijderen
  2. Over 15 jaar zijn de economien van hina en Rusland ruim 2 x zo groot als die van de VS.

   We zien hier een kleine keffer die boos blaft naar een jonge herdershond. Hoewl nu reeds groter dan de keffer is ie nog wat onzeker en voorzichtig. Maar we weten allemaal hoe de verhoudingen over een half jaar zullen zijn. Behalve de keffer. Die heeft geen idee.

   Verwijderen
 12. Overgas gesproken

  40 tons of chemical weapons left by militants found in Syria – Russian MoD
  Published time: 21 Mar, 2018 12:48
  Edited time: 21 Mar, 2018 13:59

  Chemical weapon production facilities have been discovered in the areas liberated from militants in Syria, the Russian Defense Ministry says.
  More than 40 tons of chemical weapons were abandoned by retreating militants in the war-ravaged country, the ministry said on Wednesday. “The Syrian Foreign Ministry pointed out that more than 40 tons of poisonous substances were found on the territories, liberated from terrorists,” Igor Kirillov, the commander of Russia’s Nuclear, Biological and Chemical Protection Forces, said on Wednesday.

  https://www.rt.com/news/421919-chemical-weapons-militants-syria/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo, mijn werk zit er weer op. Ik kijk uit naar mijn salarisstrookje eind van de maand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Smith, ik heb het voor jou opgenomen. Kan ik 10% vangen?

   Verwijderen
  2. Ik denk dat je gewoon net als wij uit overtuiging schrijft smith. Maar jij gelooft nog steeds in datgene waarin je sind je kindertijd in gelooft. En als gevolg van de normale menselijke eigenschappen (confirmation bias etc.etc.) heb je nooit ontdekt wat er werkelijk in de wereld gebeurt.
   Combineer dat met je behoefte aan ruzie maken en pesten en je hebt de perfecte Trol.
   Beeld je nu niet in dat je er voor wordt betaald.

   Verwijderen
  3. Alweer voor de zoveelste keer bevestigd: Verheul heeft absoluut geen gevoel voor humor.

   Verwijderen
  4. Serieuze mensen zijn ook belangrijk!

   Verwijderen
  5. Was dat humor van smith, of was het treiterend?

   Jouw reactie, Matt, verscheen toen ik al schreef.

   Verwijderen
  6. Beide, Jan. Smith schrijft op een sarcastische manier dat hij betaald wordt als antwoord op jouw bewering dat hij een trol is.
   En jij hebt geen gevoel voor humor, dus....

   Verwijderen
 14. Kijk toch eens hoe ze hier met elkaar weer ruzie maken. Jullie zijn de trollen zelf en voor Eddy ( ik dus) schijten jullie in broek. En zo is en niets anders. Je ziet Jan Verheul al cencureren als ik met een goed gevonden artikel door mij post waarom dat vliegveld bij Berlijn nog steeds niet klaar is. Jan noemt het vliegveld een groot misbaksel. Jan mag westerse bouwwerken geheel niet onderbouwd afkraken. Iets positiefs over het westen wordt gelijk op de schop genomen door Jan en meent hij weer onopvallend ermee weg te komen door te censureren. Dat is Jan. Het is maar goed dat hij niet voor me komt te staan hier in Nederland en dan anti westers preekt in mijn gezicht. Dat overleeft hij niet. Maar Jan, ik heb mijn salaris binnen. Je weet wel, chauffeurs centjes. Daar mag je over dromen als ik ze komend weekend spendeer aan heerlijk voedsel uit de lokale natuur winkel. Jij krijgt helaas niks van mij. Ik laat je creperen vuile stronthoer dagge bent. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik sta nu op een grote parkeerplaats en chauffeurs collega’s lezen mee hier in het truck restaurant. Ze willen jouw het liefst allemaal de nek om draaien . LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dus blijf maar weg Jan. Ga nog maar wat spelen met je lul en je toetsenbord . LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ga met je satanisch baasje putinski naar planeet mars hahahaha LOL

  BeantwoordenVerwijderen