donderdag 29 maart 2018

"Russisch "hit-squad" smeerde gif op Skripal's voordeur"

Er lijkt geen weg terug te zijn voor de dol gedraaide Britten. Was het gisteren nog: "gifgas op deur"; nu is het al volgens een in The Telegraph geciteerde : "Russisch hit squad put poison on Sergey Skripal's front door", wel met een kleine toevoeging, "Police believe", dat dan weer wel.

De hele zaak is dus geen feitenzaak meer, maar een "believe", een "geloof". De Britse politie (anonieme bronnen daar, geen vragen mogelijk) gelooft dat een Russische "hit squad" het gas op de deur(knop?) gesmeerd heeft. Hoe je een gas opsmeert is ook nog een interessante. We moeten waarschijnlijk concluderen dat het een vloeibaar gas was. Wij zijn geen experts op het gebied, maar hoe lang blijft een vloeibaar gas op een deurknop zitten? En is het dan logisch dat je dan eerst nog uitgebreid gaat lunchen, een wandeling gaat maken om dan plots neer te vallen, samen, op een bankje in het park? Hebben ze dan beide ongeveer even lang de deurknop in de hand gehad om beide na circa 2 uur subiet en synchroon neer te vallen? Meestal doet één de deur dicht en niet twee. En waarom was het een Russisch hit-squad en geen Israëlisch, Amerikaans of Brits, om maar wat dwarsstraten te noemen. De Britten lijden hopelijk toch niet aan tunnelvisie? Vragen, vragen, vragen.

Wij nemen aan dat de Hollandse journalisten nu wel nieuwsgierig gaan worden en hele "journalisten-squads" naar de Britten sturen om het naadje van de kous te weten te komen. Behandelende artsen, politie-agenten, Scotland yard, Nick Bailey, etcetera. Veel te doen, maar voor de oplage biedt het gouden kansen voor de noodlijdende media-bedrijven.

65 opmerkingen:

 1. Het officiële Britse document, dat "het bewijs levert" dat Putin het gedaan heeft wordt hier geanalyseerd en gedebunkt.

  Het document bevat geen enkel bewijs maar is eigenlijk één grote aanklacht tegen Rusland in het algemeen met als resulterende conclusie dat dit dan niet anders dan door de Russen kan zijn gedaan.

  Niet alleen slaan de meeste aantijgingen nergens op of zijn compleet éénzijdig, je kunt een nog veel groter document over Amerikanen, Britten of Israëliërs maken: "Gooide atoombommen op Japan, vernietigde Dresden zonder reden, ruïneerden Irak, Libië, steunen terroristen in Syrië, etcetera, etcetera."

  Het is juridisch drijzfzand en iedereen weet het.

  http://theduran.com/the-4-ridiculous-slides-uk-used-to-convince-us-that-russia-was-guilty-of-nerve-agent-poisoning/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het novichok verhaal klopt is het een organofluorfosfaat met een aminozuurgroep en 2 koolwaterstofgroepen. Die zijn variabel in lengte en zouden voor de verdampsnelheid zorgen. vergelijk bv aardgas, butaan, benzine, diesel, stookolie, smeervet en teer. Wat dat betreft goed te vergelijken met designer drugs, waar soms toevoeging van een OH of CH3 groepje het middel niet alleen uit de opiumwet haalt, maar het soms krachtiger maakt en een kudde olifanten kan verdoven.

  Een moleculair model met gekleurde bolletjes is natuurlijk zo te bouwen als er genoeg kleurtjes in de doos zitten, maar het zegt uiteraard bijna niets over de giftigheid en hoe het in de praktijk te maken en te bewaren is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar Lavrov houdt zich bij zijn leest, speculeert niet over technische zaken:

  https://russia-insider.com/en/russia-uk-prove-your-spies-did-not-poison-our-citizens-or-face-consequences/ri22927

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omdat de Britten 0 bewijs hebben, goien ze het maar op een algemeen defameren van de Russen. We bereiden ons voor op een (hete?) lente waarin dit spelletje tot het naadje uitgespeeld zal worden. Echter, het Russische counter-spel is natuurlijk niet van de poes. Het belooft spectakel te worden de komende maanden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het bedrijf Tencent is bezig om in Wageningen te werken aan volledig geautomatiseerde kassen ( sla, tomaten etc) .
  Tencent. Wie kan dat nu weer zijn?

  Het blijkt een Chinese gigant die probeert de grote 'klappers' van de toekomst te vinden.


  En welke Chinees is dqan in Wageningen om de zaken te coordineren?
  Fout.
  Geen chinees, maar een Amerikaan met een duidelijke naam: David Wallerstein.
  Wallerstein is een van de vice presidenten van deze chinese gigant.

  Een trend die ik al voorspeld had: "Het krioelt in China van de joodse mensen" schreef Gilad Atzmon al jaren geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.ad.nl/economie/david-mag-spelen-met-honderden-miljoenen-van-chinese-internetgigant~aa5fc08c/

   Verwijderen
  2. @Jan,
   Joden zijn toch overal waar geld te verdienen valt. In china valt het geld te verdienen. Nou daar komen de joden als bijen op de honingpot op af

   Verwijderen
  3. Net als de too big to fail fed wallstreet oligarchen (wiens naam je nooit in de krant leest, want zij zijn eigenaar van de krant en ze willen niet gezien worden)
   Die hebben sinds 1980 china opgebouwd (op laten bouwen) en amerika langzaam afgebroken.

   Verwijderen
  4. Een familielid van mij gaat dit jaar naar China op vakantie. Hij heeft er vanwege het verderfelijke regime daar nu een beetje spijt van dat hij die reis geboekt heeft.

   Bij mij in het winkelcentrum heeft AH nu 5 van de 8 kassa's vervangen door zelfscanners. Mij zie je niet meer terug bij appie!!. Behalve als ze een hele goede aanbieding hebben waar ze niks op verdienen.
   Deze jongen doet zijn boodschappen nu met veel genoegen bij de Jumbo (goedkoper) incl. de glimlach van een leuke cassiere.
   Fuck you AH!. Dadelijk worden de vakken gevuld door een robot en loopt er niemand meer rond in de zaak.

   Verwijderen
  5. Oligarch schrijft: "Joden zijn toch overal waar geld te verdienen valt."
   Ja, en dat op zichzelf is niet erg of boosaardig. Vaak zorgen ze dat een industrie snel een hoog niveau bereikt. ( Denk aan de filmindustrie).

   Waar het kwaadaardig wordt is als in een later stadium een klein groepje de macht wil grijpen van de geïnfiltreerde entiteit ( Bankenwerelde, land, NGO), volgens de mooie regels van het 'entrisme', en dan de agenda van de Joodse Wereld Hegemonie gaat dienen.

   Verwijderen
  6. @ Oligarch 22.24
   Ja, ze hebben China mee opgebouwd, door een enorme afzetmarkt te zijn, en door erg veel know how naar China te brengen.
   De greed was zo groot dat daardoor hun thuisbasis, Amerika, wel moest weg glijden naar beneden. maar ik denk niet dat dit een doel was. Ik denk dat het een ongewest en onvermijdelijk gevolg was.
   Echter: elk bedrijf dat NIET in China liet produceren, maar ineigen land, verloor de slag. In dat opzicht was het dus niet eens een vrije keuze, maar een gevolg van het systeem van Globalisering.

   Verwijderen
  7. En 'Globalisering' wordt toch als een joods idee beschouwd.
   In de Huff post werd iemand beschuldigd "Globalist' te zijn, en toen zei de Huff Post: dat is een antisemitisch verwijt.
   Zelf zien ze de relatie dus ook heel goed.
   Dat leidde tot veel grappen.
   ( Van acteur Paul Newman was altijd beekend dat hij half joods was).

   Ann Coulter schreef : " Als ik het goed begrijp was Paul Newman 'half globalist'?"

   Bron: Israel Shamir. Unz.com.

   Verwijderen
  8. @ Oligarch 22.30

   Waarom vind jouw familielid dat China een verderfelijk regime heeft?

   (Per saldo vind ik het redelijk meevallen. Nooit zijn zoveel mensen in zo korte tijd zo veel welvarender geworden. En dat China recentelijk oorlogen voerde waarbij vele miljoenen mensen stierven, is mij ook niet bekend. Oorlogen waar WIJ aan mee hielpen)

   Verwijderen
  9. Waar de Russen al moeilijk te vatten zijn voor de meeste landgenoten geldt dit nog veel meer voor de oost Aziatische culturen. Heeft ook te maken met de al meer dan duizend jaar enorme bevolkingsdichtheid. Hun houding tegenover democratie is ook volkomen anders. Ik denk niet dat we ons een oordeel mogen veroorloven.

   Verwijderen
  10. Waarom vind jouw familielid dat China een verderfelijk regime heeft?

   Overal controle en je hebt als burger niks/zeer weinig te vertellen.

   Verwijderen
  11. Globalisering is een idee van de bende vanuit wallstreet. Iedereen gelijk, iedereen arm. Behalve de absolute toplaag van oligarchen.

   Amerika met zijn bevolking met wapenbezit en middenklasse, moest kapot en naar het niveau van een derde wereldland. Daarom de fabrieken naar mexico en china. Het is een proces waarin iedere burger in de wereld naar hetzelfde welvaartsniveau gaat. De grote migratiestroom vanuit het midden oosten en afrika naar Europa moet je ook in dat licht zien. Het verarmd de midden klasse die gaat zuchten onder steeds hogere kosten en het vernietigd op termijn natuurlijk het nationalisme.

   The Globalization of Poverty and the New World Order
   https://www.globalresearch.ca/understand-the-globalization-of-poverty-and-the-new-world-order/25371

   Verwijderen
  12. Bovendien, overal ter wereld waar chinese bedrijven de markt overnemen. Grondstoffen uit de grond halen, wegen aanleggen of wat dan ook. De lokale bevolking wordt er zelden beter van. De projecten worden bijna altijd door chinesen uitgevoerd uit china afkomstig.

   Verwijderen
  13. En dat is slechts ten dele waar! Ik heb het in Suriname gezien: de corrupte regering had een weg aan de kust aangelegd (oost west verbinding). Op de zandbanken bleef het mooi liggen, maar op de klei (Saramacca) was er geen fundament en leek het meer op de efteling rollercoaster! De Chinezen legden een compleet nieuwe 4baansweg aan op een forse dijk, meer zeewaarts, net buiten de dorpjes. Inderdaad: chinees personeel, en een paar lokale hulpjes.

   Maar die weg is nu van iedereen! Dus nu kunnen ook de lokale bewoners meeprofiteren van de ontsluiting.

   Verwijderen
 6. Trump was geschokt dat de sociale platvormen zoals you tube en masse alternatieve media censureerde. (vnl tijdens de florida schietpartij)

  Faceboek is tientallen miljarden kwijt. Trump gaat ook Microsoft, google etc kapot maken. Belasting zul je betalen. Net als bij Poetin zullen de too big to fail moeten betalen.

  Ik kan ook niet wachten totdat Trump de FED gaat nationaliseren en de msm gaat nationaliseren of iig zorgen dat de council on foreign relations haar macht kwijt raakt zodat we weer ongecontroleerde pers hebben.

  Niemand moet zich illusies maken over Trump. Trump heeft een afbeelding van Andrew Jackson aan de muur in zijn werkkamer. Andrew Jackson was één van de hardste en onverzettelijkste president van Amerika ooit met een missie om de centrale bank om zeep te helpen en het land schulden vrij te krijgen.
  Natuurlijke leidde dat tot een transitie en diepe recessie. Ben bang dat we dat ook weer gaan meemaken.

  Trump wordt al 15 maanden bespot en gedemoniseerd in de ergste vorm denkbaar. Hij blijft daar rustig onder. Het kan niet anders dan dat deze man zo evenwichtig en stabiel is als een stuk beton van 150.000 ton beton.

  Nog terugkomend op Meyssan. Vergeet niet dat hij een vertrouweling is van Assad. En Assad heeft natuurlijk een innige relatie met Iran. Als Bolton echt een oorlogsgek zou zijn dan zou Meyssan dat nooit zo vertellen zo als hij dat nu heeft gedaan in zijn laatste artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. German Beer Industry in Shock Over Monsanto Glyphosate Contamination
  https://www.globalresearch.ca/german-beer-industry-in-shock-over-glyphosate-contamination/5633850

  Een studie wijst uit dat in alle duitse bieren glyfosaat zit. Nou dan zit het wat mij betreft (zowat) in al het voedsel wat we tot ons nemen.
  Kanker en hormoonverstoringen tot gevolg.

  Monsanto is wat mij betreft de ergste too big to fail en mag zo spoedig mogelijk de deuren sleuten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier moet ik toch even op reageren en dan ben ik weer weg, voordat MEANstream figuren zich af gaan vragen of dit te amateuristische, dan wel bronnen zijn met teveel reclame.

   Dear Monsanto, Is there any medically, scientifically, or biologically plausible reason to put glyphosate in a vaccine?

   http://www.investmentwatchblog.com/dear-monsanto-is-there-any-medically-scientifically-or-biologically-plausible-reason-to-put-glyphosate-in-a-vaccine/

   Why is the Gates foundation investing in GM giant Monsanto?

   https://www.theguardian.com/global-development/poverty-matters/2010/sep/29/gates-foundation-gm-monsanto

   Bill Gates wants a Billion Dead! Vaccines and Health Care will do the Job!

   https://www.youtube.com/watch?v=WUJMR3BUm2s

   Verwijderen
  2. Monsanto sluit de deuren.
   ( Niet echt natuurlijk)
   Het is overgenomen door Bayer.

   Verwijderen
  3. "Monsanto sluit de deuren.
   ( Niet echt natuurlijk)
   Het is overgenomen door Bayer."

   Ze (de controlfreaks oligarchen) hebben een missie om de gehele voedselketen in de wereld in handen te krijgen. Het samengaan met Bayer is daarbij blijkbaar noodzakelijk

   Verwijderen
  4. Hé Joop, was jij niet gepensioneerd, onlangs?

   Monsanto is nu Bayer, en die troep zit zelfs in mijn biertje!!! Gelukkig ben ik immuun (hoop ik)...

   Verwijderen
  5. Ik ga er echter geen actie tegen voeren. Voorlopig heeft mijn strijd tegen de idioten prioriteit!

   Verwijderen
  6. Correctie: dat moet zijn:

   Mijn HEILIGE strijd tegen de FUCKING stupid idioten!

   Peace, love, Rootman....

   Verwijderen
 8. Hysterische Britten weer een stap verder in hun onhoudbare verhaal (stap terug kan niet meer dus gaan ze steeds gekker ijlzwammen). Was het eerst gifgas, toen Russisch gifgas, toen russisch gifgas van een "Russisch hit-squad", vandaag is het alweer "Kremlin hit squad"; dus niet alleen een Russische krant op plaats delict, maar nu ook nog de handtekeningen van Putin en Lavrov op de oprijlaan gevonden? :-)

  ... the hunt for the suspected Kremlin hit-squad which targeted Col Skripal...

  https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/29/yulia-skripal-conscious-talking-nearly-month-chemical-attack/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook dat is al weer debunked. Skripal bleek de bron te zijn van Christopher Steele in het anti-Trump dossier, evenals Seth Rich het lek was in de Podesta mails naar Wikileaks.

   De connectie is het DNC.

   Nou, de groeten maar weer. Ik ga mij weer concentreren op mijn amateuristische bronnen.

   Verwijderen
  2. Aan @Blik nog even de vraag of hij wel meer problemen heeft bij het vertrouwen in mensen?

   Verwijderen
  3. Bij de Saker is een gast-schrijver Sushi bezig met een reeks van 7 artikelen over de Skripal zaak.
   Ik heb deel 5 grotendeels gelezen:
   http://thesaker.is/a-curious-incident-part-v/

   Enkele opmerkelijke punten:
   = De begraafplaats waar vader en dochter het graf van moeder en zoon bezoeken was de ideale plaats geweest om de Skripals ongemerkt te vegiftigen.

   = Op een foto die direct is genomen nadat de Skripals in een zieknwagen werden afgevoerd, zien we de linten die de 'first responders'-politieagenten hebben gespannen.
   Dit om de sporen veilig te stellen. Wordt altijd gedan.
   En wat zien we?
   Het bankje waar later een tent om heen gebouwd zal worden en waar al die in space-pak gekleede inspecteurs dagenlang om sporen zoeken, is NIET binnen het afgezette gebied !


   = Tissen het Zizzi restaurant en het bankje waar de Skripals zijn aagbetroffen is het 125 meter lopen. Een CCTV heeft alle mensen daar opgenomen.
   Opmerkelijk: beide Skripals kijken naar links-boven, naar de CCTV camers.
   Waarom? Hoeveel mensen doen dit?
   NB: Als ze niet naar de camera hadden gekeken, dan zou identificatie heel moeilijk zijn geweest. De carea hangt er meer voor een algemeen overzicht.


   Verwijderen
  4. Alleen Jan heeft goede bronnen.

   Verwijderen
  5. Gelukkig voor @Jan. Hij is ook nog niet helemaal vies van de MEANstream, heb ik uit zijn eigen woorden begrepen en die maak je dan censor van een anti-MEANstream blog.

   Lijkt mij een logische keuze, vandaar dat ik hier de pijp een Maarten geef.

   Verwijderen
  6. Ex Israeli Intel Boss: Putin Is Too Soft On West; Russia Should Ignore Western Accusations
   https://www.youtube.com/watch?v=Hv9ZB-7-ViU

   Joop, een israëlische intelbaas is het met je eens dat Poetin te soft is tegen het westen.

   Verwijderen
  7. Oligarch schrijft:
   "Alleen Jan heeft goede bronnen."

   De Saker is een bron die door de meestenvan ons als GOED wordt beoordeeld. Ik heb die dus niet alleen.

   Deze schrijver doet basaal onderzoek: Heeft foto's ter plekke genomen, en hij gebruikt gezond-verstand redeneringen.
   Dat vind ik altijd heel interessant.

   Zelf heb ik vorige zomer ook zulk onderzoek gedaan: In Coventry, de plaats waar het Syrian Observatory for Human Rights zit, in een winkeltje met kleding.
   De man bleek onder moslims totaal onbekend. Niemand kende zijn winkeltje. De plaatselijke radio wist echt niet waar hij zou zitten. De plaatselijke krant had ooit wel eens over hem geschreven, maar wist echt niet waar hij zou wonen of verblijven.
   Alles op mijn blog beschreven.

   Idem: de berg waar Robin Cook per ongeluk zou zijn gestruikerd over een steen,en toen met een helicopter zou zijn afgvoerd.
   Ik sprak mensen die de berg hadden bewandeld, vier uur lang, en NIEMAND waren tegen gekomen.
   Toen Cook struikelde was er een groep 'wandelaars' die de ambulance belden. Deze wandelaars willen persé niet in de publiciteit komen.

   NB: Cook was vrijwillig uit het kabinet gestapt in 2003, omdat hij tègen de inval in Irak was. Hij zag dat als een joodse oorlog. Hij zou er over gaan schrijven.
   Dàt boek is er dus nooit gekomen.

   Nou jij weer, Oligarch.

   Verwijderen
  8. Dat zeg ik toch Jan, alleen jij hebt de juiste bronnen.

   Verwijderen
  9. Omdat je zo volhoudt, zal ik het maar toegeven: Ik ben veel kritischer op mijn bronnen dan jij. Dus ja: je zou best eens gelijk kunnen hebben, Oligarch.

   Voorbeeldje:
   " Joop, een israëlische intelbaas is het met je eens dat Poetin te soft is tegen het westen."

   Wat is dat voor bron? Wat heeft dit in godsnaam voor waarde, zo'n uitspraak van een Israeli op de Russische tv ?
   Eén ding weet je zeker: hij stookt de rechtse fanatiekelingne in Rusland op. precies wwat Putin niet nodig heeft . Eén Dugin , één Zhirinovski is voldoende.

   Toen George Ball in de VS besloten had dat de Shah weg moest liet hij zijn adviseurs tegen de Shah zeggen: "De Savak moet véél harder optreden tegen de subversieven."

   Daarmee verloor de Shah àlle sympathie die hij nog had bij het volk.

   Voor veel mensen is een goede bron: een bron die zegt wat ik ook al vind. Dom !

   Verwijderen
  10. Ach arme Jan, ben je weer zo jaloers dat ik een bron geef die de mening van Joop bevestigd.

   Verwijderen
  11. Het huidige regime in Iran heeft de opstand hard neergeslagen. Dus ja, de sjah had veel harder moeten optreden destijds en dat had Mosadeq ook moeten doen.

   Ik vind en dat heb ik ook gezegd, dat Poetin het prima doet. Maar ik ben het ook met Joop eens dat de Russische diplomatie de hoaxen en de valse vlaggen verbaal en juridisch krachtiger kunnen verdedigen. Maar dat zeg ik natuurlijk vanaf mijn laptop en wellicht is de realiteit weerbarstiger.

   Verwijderen
  12. SALISBURY NERVE AGENT ATTACK REVEALS $70 MILLION PENTAGON PROGRAM AT PORTON DOWN
   https://southfront.org/salisbury-nerve-agent-attack-reveals-70-million-pentagon-program-porton/

   En hier op youtube op 0.42 rookbom van Britse makelij . Afkomst : Salisbury .
   Syrian Army Intercepts Truck Heading to Terrorists in Eastern Ghouta
   https://www.youtube.com/watch?v=mrpFIeTzDhs

   Verwijderen
 9. Jannalor schreef:
  Aan @Blik nog even de vraag of hij wel meer problemen heeft bij het vertrouwen in mensen?

  Licht svp even toe waar je op doelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem niet storen, Blik.

   Hij is druk met brieven naar Putin sturen, en met corresponderen metoude MI5 en MI6 agenten.

   Allemaal héél belangrijk.

   Verwijderen
  2. De man heet trouwens gewoon Joop hoor.
   Jannalor ? Sterallures.

   Verwijderen
  3. @Blik,

   "Licht svp even toe waar je op doelt."

   Dat jij kennelijk jouw volste vertrouwen in @Jan Verheul hebt uitgesproken waar dat in mijn opinie onterecht is.

   Verwijderen
  4. @Jan Verheul,

   Aan jou kan ik melden dat niet ik de voormalige GCHQ medewerker heb benaderd maar hij mij, om onderling relevante informatie uit te wisselen. Maar misschien zie jij daar ook weer een gevaar in en verdenk jij hem ervan een dubbelspion te zijn die de alternatieve media wil infiltreren, zoals jij mij ervan verdenkt een jood te zijn.

   Van mijn MI5 bron weet ik dat de bomaanslag op de Israëlische ambassade in Londen niet is gepleegd door Palestijnen maar door de Mossad.

   En voor de rest bekijk jij het maar.

   Verwijderen
  5. @Joop. Ik zal wel zien.
   Succes met je belangrijke contacten. Hier mis ik je niet.

   Verwijderen
  6. @Jan Verheul,

   Ja, doe maar. Ik beschouw jou als een persoon van het soort Nicolas Sarkozy. Is Gadaffi ook niet goed bekomen.

   Verwijderen
 10. Charles Baussman, de man achter Russia Insider, en de man die schreef: Tijd om het jew-taboe te doorbreken
  https://russia-insider.com/en/its-time-drop-jew-taboo/ri22186

  wordt 50 minuten lang geïnterviewd door Red Ice.
  Hij blijkt echt een relaxte spreker te zijn.

  In de laatste 8 minuten spreekt hij over de joodse media, en over het feit dat de Media de meeste macht hebben in deze wereld, en het feit dat met name de joden zeer anti-Rusland schrijven.

  Hij woont al weer 2 jaar in Amerika, en volgens mij wil hij daar een tv zender oprichten die zich niet aan het jew-taboo houdt.
  Dappere man.

  Ik begrijp nu wel waarom Peter Lavelle (RT) en mercouris ( The Duran) bij hem zijn weg gegaan: dat had met dit onderwerp te maken vermoedelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yulia Skripal Can Eat and Drink After She Regains Consciousness - Reports
  https://sputniknews.com/europe/201803301063057080-yulia-skripal-eat-consciousness/

  Yulia is weer bij zinnen. Ben benieuwd wat ze allemaal gaat vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, één ding zal ze zeker niet vertellen: dat ze vermoed dat ze door een MI5 agent is vegiftigd. Dat zou zelfmoord zijn.

   Terwijl als ze zegt dat het mogelijk een Rus was, dan is haar kostje gekocht. Kan ze ook gewoon weer naar Rusland terug.

   Verwijderen
  2. Vaak is gelijk in de openbaarheid treden met je bewijs en je vermoeden de beste levensgarantie.

   In dit geval, wat zou Engeland in zijn hemd staan!

   Yulia bring it up.

   Verwijderen
 12. Tsjonge tsjonge, wat een anti-semitisme onder jouw lezers Blik. Vraagje, graag antwoord. Ben je het met deze reacties eens, en zo nee, laat je ze zonder reactie van jou gewoon staan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben jij ook al van de censuur Gerrit ?

   Ik waardeer Blik juist dat iedereen hier zijn/haar mening mag hebben.

   Verwijderen
  2. JA hij geeft extreem rechts volop de ruimte, maar heb je daar kritiek op dan wordt je gewist, echt heel "ruimdenkend" van Huib.....

   Verwijderen
  3. Hallo, is dit uw eerste post hier? Waar is het antisemitisme? Is dat iets anders als racisme, waaronder Russofobie?

   Een eerste post die een beschuldiging bevat is zeer aanmatigend! Gaat u die verdedigen of horen we nooit meer iets van u? In dat geval sterkte met uw mislukkende leven, en nog een leuke dag gewenst!

   Verwijderen
  4. Als jij geen antisemitisme, racisme, onverbloemde steun aan terrorisme, haatzaaierij enz. ziet ben je blind, doof en dom Root, maar ja, jij doet er volop aan mee en in dit geval reageer je als een door een wesp gestoken omdat je door de eerste de beste kritische lezer betrapt wordt. En de enige mislukte levens zitten er bij jullie, anders hadden jullie dit haatblog niet nodig!!

   Verwijderen
  5. Intervieew met Jaap Hamburger, op Weltschmerz:

   Het hele antisemitisme concept wordt voornamelijk politiek gebruikt. Volgens Hamburger 'tamboereert' Nederlands-joodse gemeenschap over het toenemende antisemitisme en de bedreigingen aan de joden in Nederland. Deze zijn volgens hem, altijd emotie- en incident gerelateerd. In de argumentatie komt hij geen enkel cijfermatige onderbouwing tegen. Hamburger stelt dat na correctie van kortstondig verhoogde antisemitisme, verband houdend met incidentele Israëlische acties tegen Palestijnen er eerder een afname te bespeuren is. Het ergert Hamburger dat er geen cijfers worden genoemd. Daarnaast ergert het hem dat de definities van antisemitisme zo geformuleerd zijn dat alle kritiek op de staat Israël als antisemitisch wordt beschouwd.

   Verder stelt Hamburger;
   @ 'Israël wil hoe dan ook met hulp van Amerika een regionale grootmacht blijven'.
   @ 'De naar binnen gekeerde houding van Israël is een grote bedreiging voor het draagvlak en keert zich tegen de Joodse gemeenschap'.
   @ 'Joden willen niet anders zijn dan anderen, maar eisen wel voorrechten op met verwijzing naar antisemitisme'.
   @ 'Ik vind het heel moeilijk om dit te zeggen, maar in mijn persoonlijke leven is het een gift geweest dat mijn ouders en broertje zo 'n afschuwelijke geschiedenis hebben gehad. Die vorming heeft mijn leven getekend en daar ben ik heel dankbaar voor'.

   Jaap Hamburger is voorzitter van 'Een Ander Joods Geluid'. In het teken van het Paasfeest 2018, een aflevering over een kritisch Joodse organisatie.

   Verwijderen
 13. Leestip voor Gerrit herders: https://200yearstogether.wordpress.com/

  Gerrit, als die atoombom op jouw hoofd gaat vallen,WIE denk je dan dat die heeft gegooid? Enig idee?

  Gerrit, ik zie op jouw blog dat je de Koran een verpwerpelijk boek vind, maar heb je wel enig idee wat er in de Talmoed staat? Ik zou maar niet gaan lezen, want dat ga je echt niet overleven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gerrit,
   als je tegen de hitte kunt, mag je best mee komen praten in deze keuken hoor.
   Een beetje boven de groep gaan staan en dan de baas van het blog ter verantwoording roepen, dat is toch meer jaren 70 vrees ik.
   Informatief videotje van een oud minister (en oud commando in een israelische terreur groep, als ik me goed herinner) https://www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA&feature=youtu.be&t=44

   Verwijderen
  2. Jan die constant censuur pleegt kan niet eens een klein vuurtje hebben....ben je een beetje kritiek aan het geven wist hij het gelijk. Dus Gerrit, laat je niet ringeloren door die haterds hier. Ze haten alles en iedereen vanachter hun toetsenbord, maar als je ze vraagt waarom en welke bronnen ze daar voor hebben dan komen ze vierderangs haatsites aan die alles als mogelijk, wellicht enz betitelen. Maar dat is dan voor hun de absolute waarheid, terwijl ze zelf nooit in Rusland, Syrië, Oekraïne of waar ze ook over liegen zijn geweest. Ik ben in veel landen geweest, weet hoe Rusland gehaat en veracht wordt in voormalige Sovjetrepublieken, maar ja, dan lieg ik schijnbaar. Feiten heeft men hier niks mee, maar liegen mag je schijnbaar hier tot en met en dat laten ze uiteraard WEL staan....

   Verwijderen
  3. Kijktip voor Gerrit:
   Trump: America you can be my ex-wife! Israel my new wife!
   Hij ligt al sinds 1990 aan de ketting van zijn joodse financiërs, die hem een waardevolle nuttige idijood vinden en garant stonden voor zijn torenhoge schulden. Als je de waslijst aan ashkenazi's voorbij ziet komen, die Trump sponsoren, dan weet je genoeg wie er echt aan de touwtjes trekt: Israel.
   De Simpsons voorspelden in 2015 zijn presidentschap, waar hij in dezelfde aflevering een economische crisis veroorzaakt en vervangen wordt door Hitlary...een reële mogelijkheid.
   Een aardig overzicht door wie en hoe Trump gecontroleerd wordt: het begint met een j en zijn niet Jan's vrienden!
   Video van 20 minuten op Bitchute:
   JEW OWNED TRUMP SERVES ISRAEL...
   Following the U.S. stock market crash of 1987, a global recession hit New York real estate. New construction stalled, and several big developers declared bankruptcy.

   As the real estate market slumped, Trump ran out of cash.

   At the beginning of 1990 he owed a combined $4 billion to more than 70 Jewish banks, with $800 million personally guaranteed by his own assets, according to Alan Pomerantz, a lawyer whose team led negotiations between Trump and 72 banks to restructure Trump’s loans. Pomerantz was hired by Citibank but became lead counsel for the negotiations.

   Verwijderen
  4. Mijn vraag met een wedervraag beantwoorden? Daar trap ik niet in. Waarom geen antwoord op mijn rechtstreekse vraag?

   Verwijderen
 14. Door meerdere bronnen bevestigd .

  Endgame in Syria: Trump Signals Withdrawal of US Troops
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/30/endgame-in-syria-trump-signals-withdrawal-of-us-troops/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jan Verheul, ik kan me niet herinneren dat ik je iets gevraagd heb. Of voel je je geroepen om voor Blik te spreken?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. nee Cruelman1974, Ik laat me inderdaad niet ringeloren. Ik ga de discussie niet uit de weg. Blik blijkbaar wel. Dus nogmaals Blik, ben je het eens met dat antisemitische geschreeuw van een paar van je lezers? En zo niet, waarom laat je dat zonder commentaar staan. Ik sta volkomen open voor iedere mening, maar niet voor anti-semitisme of discriminatie. Ik zou als commentaar geven dat dit soort zaken op mijn blog niet getolereerd wordt. Niets met censuur te maken, maar wel met fatsoen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. TheTremor, als je geen verstand hebt van politiek kan je beter je mond houden. Ga nu eerst maar eens het verschil onderzoeken tussen Joden en Zionisten

  BeantwoordenVerwijderen