zondag 25 maart 2018

"Skripal wilde terug naar Rusland"

Maandag a.s. kondigt Trump mogelijk ook de uitwijzing van Russische diplomaten aan... aldus Bloomberg. Als vergelding van de -vermeende- vergiftingszaak. Skripal die juist bezig was om terug te keren naar Rusland, de ambassade recentelijk regelmatig bezocht en Putin een brief had gestuurd. Heel logisch dat Putin hem dan laat omleggen... super logisch...Het Kremlin ontkent overigens wel een brief van hem ontvangen te hebben.

55 opmerkingen:

 1. Tja of je laat hem eerst thuiskomen en vermoordt hem dan.. Dat is dan heel wat logischer als je het toch wilt doen... Dit is totaal onlogisch..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Objectieve berichtgeving moet alle opties onderzoeken. Hier een onwaarschijnlijke, die ik zelf overigens niet geloof:

  Wie is dochter Julia? Wat is haar werk en overige activiteiten. Rusland zou heel wat stennis kunnen maken dat zij, een staatsburger in Londen vermoord is, en alleen al als zodanig toegang moeten krijgen tot het materiaal van het onderzoek. Dan zou men niet haar, maar Skripal als collateral damage kunnen zien.

  Nog een ander verhaal uit deze hoek: Bolton is naast een krankzinnige extremist ook een keiharde hawk in ´office politics´: laarzen met stalen neuzen naar onderen en een gretige bruine tong naar zijn superieuren. Wil Trump hem slechts gebruiken om de Obama holdovers weg te werken of gaat het wel om oorlog?

  http://theduran.com/neocon-war-hawk-john-bolton-set-to-purge-white-house-of-obama-holdovers/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een ander verhaal, van haar nicht, is dat julia zou trouwen met een hoge pief bij de geheime dienst maar dat schoonmoedér daar op deze manier een stokje voor heeft gestoken. Het aanstaande huwelijk was de reden van het bezoek van julia aan haar vader. Er zijn verschillende motieven die elkaar niet uitsluiten behalve de onzin van May.

   Verwijderen
 3. De oprichter Alexander Mercouris van "theduran" is een oplichter en leugenaar.
  Dan weet je wel dat zijn nieuws gewoon stront nieuws is wat gegeten wordt door smurf Rootman. LOL

  Barrister Alexander Mercouris falsely claimed Lord Phillips of Worth Matravers, President of the Supreme Court, kidnapped and blackmailed him.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Coprolalie, Eddy. Weet je nog?

   Verwijderen
  2. Ja, dat is waar jij aan lijd, Jan Verheul.
   Niet alleen jij, maar 100% zeer zeker Rootman. Als je nieuws van een oplichter , bedrieger en leugenaar serieus neemt heb je niet genoeg denkvermogen om echt nieuws naar voren te brengen. Dan breng je dus poepnieuws naar voren. Gelukkig Kun je zulk nieuws door een toilet wegspoelen. LOL.

   Verwijderen
  3. Wie Mercouris ooit was is niet belangrijk. Nu is hij een verdienstelijk analist. Het gaat om de boodschap, niet om de messenger.

   Het is een interessante hypothese, alhoewel je wel een echte Trump fan, zoals Dilbert, moet zijn om het te geloven.

   In dit soort gevallen is het slechts de toekomst die kan oordelen:

   Wie van ons had Tillerson er van verdacht achter de rug van Trump om samen met de Britten chemische false flags te organiseren om een zeer grote aanval uit te lokken?

   Ik niet, in elk geval! Dat moet ons aan het denken zetten, dat meer dan de helft van wat er overlegd en geplanned wordt geheim is en onder onze, toch best wel goeie radar blijft.

   Verwijderen
  4. Ego is het grootste obstakel voor de analist en commentator.

   Verwijderen
  5. Rootman, mijn credo is: "Als ik iets geloof dat onwaar is, dan maakt dat mijn opinie onbelanrijk." Ik zoek dus altijd naar fouten bij mijn bronnen.

   Daarom onderzocht ik de kritiek op B n B.
   ===
   Op UNZ.com schrijft Anatoly Karlin. Hij heeft volgens mij gedegen kritiek op Rusland.
   We moeten hem dus lezen en proberen te interpreteren: is de kritiek zwaarwegend, of misleidend, of wel van belang.

   Ook de Saker publiceert zijn stukken op UNz.com

   Het laatste stuk van De Saker wordt daar flink bekritiseerd. Ook door Karlin. Dàt zijn de interessante artikelen om te bestuderen. Je moet je eigen 'gospel' altijd kritisch bekijken. Met een beetje geluk heb je dan op een dag een helderder wereldbeeld dan de Saker !

   ( Jaren geleden schreef ik hem in een email: Ik denk dat China en Rusland samen gaan werken. De Saker zag dat niet zo. Ik kreeg gelijk. Leuk toch ! Ben ik nog wel trots op.

   Nb: zijn standpunt was een gevolg van heel veel meer kennis over de heel lange onmin tussen die landen. Mijn onwetende frisse blik bleek hier een voordeel.)

   Verwijderen
 4. In de vorige draad : mijn onderzoekje naar de beschuldigingen aan het adres van Vanessa Beeley en Eva Bartlett.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Heb je comments gelezen en naar de uitzending van Newsbud geluisterd. Als k het goed begrijp verwijt Sibel Edmunds Beeley en Bartlett dat ze meer activist dan journalist zijn en daarbij teveel tegen de regering van Bashar Assad aanschurken, misschien wel door hem betaald worden. Ze zijn dus partijdig en daar niet transparant (genoeg) over. Ok, zou kunnen en het zou me eerlijk gezegd niet verbazen, maar de vraag is natuurlijk: klopt wat Beeley en Bartlett rapporteren over Syrie in grote lijnen en op de details.

   Wat de grote lijnen betreft denk ik dat Beeley en Bartlett er niet ver naast zitten. Heb zelden (nooit) zo'n georchestreerde leugencampagne van de voltallige westerse MSM meegemaakt als waar het Syrie betreft. Werkelijk alles wordt ondergeschikt gemaakt aan de pogingen om Assad weg te krijgen. (Misschien werkt die massale anti-Assad propaganda in de hand dat bij Beeley en Bartlett soms de neiging ontstaat zich te overschreeuwen om gehoord te worden)

   Edmund noemt in haar uitzending drie details waarop Beeley en Bartlett onwaarheden vertellen en die weigeren te rectificeren. Onder meer over een ziekenhuis dat ze ten onrechte als niet gebombardeerd zouden hebben gerapporteerd terwijl dat wel zo zou zijn. (Daar staat tegenover dat westerse media tijdens de bevrijding van Aleppo bijna dagelijks melden dat het laatste ziekenhuis weer eens gebombardeerd was, 't werd bijna een running gag) Meer in het algemeen valt Edmund Beeley en Bartlett hard aan op hun gelijkhebberige gedrag, hun journalistieke onprofessionaliteit en (vooral dat laatste) soms grove taalgebruik. Echt emotioneel wordt ze al ze ingaat op situaties waar Beeley en Bartlett (medewerkers van) Artsen Zonder Grenzen en the Syrian American Medical Society (SAMS) als terroristen bestempelen. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit wordt ingegeven door het gegeven dat haar eigen vader, en daar gaat ze vrij uitgebreid op in, als chirurg vrijwilligerswerk deed in oorlogsgebieden. Zonder ook maar iets af te doen van het lofwaardige en ook het gevaarlijke werk dat individuele medici in Syrie namens deze organisaties verrichten, moet echter ook worden geconstateerd dat nogal wat NGO's, waaronder AZG en SAMS zich in Syrie hebben laten gebruiken voor de agenda van regime change. Zie bijvoorbeeld:

   https://consortiumnews.com/2016/08/23/propaganda-for-syrian-regime-change/

   In ieder geval een punt om de gaten te houden.

   Verwijderen
  2. Aardig, knip, dat je deze oudedame laat zien die de Truthtellers bekritiseert (op ironische wijze) ( Truth tellers, laat de mensen met rust, maak geen slapende honden wakker, woef! ) maar ik heb veel te weinig tijd om dingen te willen zien die ik al lang weet.

   Dat ik dit opschrijf dient er voor om anderen de tijd te besparen, zodat ze niet ook dat filmpje gaan bekijken.

   Het zou aardig zijn als jij ook wat uitleg gaf bij de filmpjes die je plaatst. Heel soms zijn ze uitstekend. Vaak vind ik het tijdverlies, omdat ik het de honderdste variatie op een bekend thema vind.

   Verwijderen
  3. Deze dames zijn zeer betrokken bij hun werk, ook emotioneel. Ze staan ook nagenoeg alleen. Mochten ze een foutje maken, dan staan er tientallen, zeer rijk gesponsorde NGO´s, ´journalisten´ en zwamkeutelaars klaar om hen de grond in te boren.

   Niemand is perfect, maar wat mij betreft zijn deze dames heldinnen, verdienen onze steun en hebben meer ballen dan hun critici!

   En daarnaast: mrs Edmonds: denk aan uw reputatie! President Assad is de winnaar in deze burgeroorlog! Niet slechts militair, ook moreel!

   Verwijderen
  4. @ Dawg en Rootman,

   dank voor jullie reactie.
   Ja, ik denk dat de verwijten aan B en B niet erg blangrijk zijn. Als de critici niks ergers kunnen vinden dan dat ( en geloof maar dat ze er naarzochten. Ook de Guardian probeert B en B af te breken) dan zit hetwel goed met de dames.

   Conclusie: we hebben hier met een 'door het ijs zakken' van Sibel Edmonds te maken. Ergens wel een opluchting, omdat ik nu die kritiek op Putin van haar, ook minder zwaar moet opnemen.
   ( Ik zou wel eens een grafiek willen zien: hoe vaak Corbett Sibel interviewde in de laatste 3 jaar. Ik denk dat dit flink afgenomen is.)

   Toch hangt een blangrijk deel van mijn wereldbeeld nog op de verhalen van Edmonds: over Richard Perle en het American Turkish Council: dus het idee dat de neocons al 35 jaar geleden begonnen om jihadisten te kweken, hun proxy legertje om de Islam-wereld verdeeld en kapot te maken.

   Maar daar noemt ze zoveel namen, dat dat verhaal wel zal blijven staan, denk ik.

   Verwijderen
 5. Vaste Rusland commentator, havik, Arnout Brouwers komt met een vaag verhaal: dat ze over Rusland te vaak te gemakkelijk hebben geoordeeld.
  Is dit een eerste blijk van inzicht?
  https://www.volkskrant.nl/opinie/opinie-op-zondag-als-het-om-rusland-gaat-regeert-de-intellectuele-luiheid~a4583066/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben nooit een fan van David Icke geweest. Reptielen zegt me niks.

  Maar op Russia Insider wordt nu een kort filmpje getoond waarin de grote lijnen die Icke al jaren vertelt, nog eens worden herhaald:
  De Albert Pike brief die 3 grote wereldoorlogen voorspelt ( ik weet niet of die voorspelling zo helder was als nu beweerd. Zou het moeten bestuderen. ) De derde WO is dan die tussen Oost en West, waarna West de Wereld-heerschappij aan biedt, en iedereen die in dank aan neemt.

  Dat scenario zie ik ook wel zich voltrekken.
  Heel knappe koppen waren pro- Wereldheerschappij: Bertrand Rusell, Carroll Quigley, etc. ( Voordelen: geen oorlogen, betere verdeling van voedsel etc)

  Maar ze beseften toen niet dat dit een joodse Heerschppij zou worden, en ze wisten niet dat de joden de goyim niet als mens zien... tenminste niet na verloop van tijd: dan komen de extreme havikken aan het bewind: dat proces van ontmenselijking zie je al decennia in Israel zich voltrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De profeten uit het oude testament konden nog geen 50 jaar vooruit voorspellen! (logisch, want daar waren ze niet voor: het waren boodschappers, fout of goed, voor hùn tijden: waarschuwingen en suggesties, niks voorspellingen!!!)

  Voorlopig zijn Soros en de Rothschilds de enige reptielen, en ondanks alle medische hulp zijn ze toch op hun retour, want hersencellen regenereren niet!

  Een wereldheerschappij is voorlopig een naieve gedachte. Star Trek, met name Picard, (ik ben heeel lang fan geweest!) beeldt dit ideaal prachtig uit, volgens mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las net dat Emmanuel Kant het dilemma van een wereldregering al heeft beschreven: "Kant meende dat alleen een wereldregering de verschrikkingen van de hobbesiaanse wereld kon overwinnen. Tegelijk vreesde hij dat zo'n wereldregering, met een monopolie over alle macht, zou uitmonden in de 'ergste vorm van despotisme'. Kant kwam er niet uit.

   Verwijderen
 8. Een niet- reëele ideologie laat altijd blinde vlekken over. Zeer makkelijk te bezetten door degenen met een agenda.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Herplaatsing, voor het geval 'Eddy' wordt weggveegd, en deze reactie van mij op Rootman dan ook verdwijnt.
  Het gaat over bronnen en hun geloofwaardigheid.

  Rootman, mijn credo is: "Als ik iets geloof dat onwaar is, dan maakt dat mijn opinie onbelangrijker: als de feiten waarop je jouw wereldbeld bouwt niet kloppen, klopt dat wereldbeeldwaarschijnlijk ook niet."
  Ik zoek dus altijd naar fouten bij mijn bronnen.
  Falsificatie theorie van Karl Popper.

  Daarom onderzocht ik de kritiek op B en B.

  ===
  Op UNZ.com schrijft Anatoly Karlin. Hij heeft volgens mij gedegen kritiek op Rusland.
  We moeten hem dus lezen en proberen te interpreteren: is de kritiek zwaarwegend, of misleidend, of wel van belang.

  Ook de Saker publiceert zijn stukken op UNz.com

  Het laatste stuk van De Saker wordt daar flink bekritiseerd. Ook door Karlin. Dàt zijn de interessante artikelen om te bestuderen. Je moet je eigen 'gospel' altijd kritisch bekijken. Met een beetje geluk heb je dan op een dag een helderder wereldbeeld dan de Saker !

  ( Jaren geleden schreef ik hem in een email: Ik denk dat China en Rusland samen gaan werken. De Saker zag dat niet zo. Ik kreeg gelijk. Leuk toch ! Ben ik nog wel trots op.

  Nb: zijn standpunt was een gevolg van heel veel meer kennis over de heel lange onmin tussen die landen. Mijn onwetende frisse blik bleek hier een voordeel. Dat is vaak zo. Daarom zie jeook vaak outsiders die veel eerder door hebben wat er gaande is. Denk ook aan Lev Tolstoy's spreuk.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Saker is altijd wel zo eerlijk om zijn foute voorspellingen toe te geven (en geeft toe dat hij een hele lange lijst heeft). Merkwaardig genoeg heb ik juist nu het gevoel dat we misschien een relatief rustige zomer tegemoet gaan. Er is in deze maand zoveel veranderd dat volgens mij heel veel ge war-gamed noet worden, aan alle kanten, voordat men durft aan te vallen.

   Wat dat betreft is dit weekend ook in de EUbelangrijk, met de rellen in Frankrijk. Waarom heeft Puigdemont zijn immuniteit doorbroken?(hij mocht België niet uit) Waarom hebben de Duitsers hem gearresteerd? Nu staat Catalonië weer in vuur en vlam, en stel dat er doden vallen... De komende week tit voor tat uitwijzingen van diplomaten en een handelsoorlog. Maar dit alles zal een paniekreaktie van de gematigde krachten opleveren in het establishment en bedrijfdleven.

   Verwijderen
 10. Morgen kondigd de Amerikaanse president Trump aan dat hij met zijn staf heeft besloten om Russische ambassadeurs het land uit te zetten.
  De mazzel maar weer met je nep nieuws Huib.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zullen heel wat werkloze diplomaten rondlopen na de komende week! Russische en westerse. En dan? Sancties geven tegensancties, hoe ver wil het westen dan gaan?

   Verwijderen
 11. Ooops , post kwijt. Dan maar opnieuw, kort.

  Ik denk dat de neiging tot wereld-overheersing uit onze genen voortvloeit.

  De cruciale vraag is dus: Wie heeft de mogelijkheden? De middelen?

  Ik denk dat neocons en Israel en bankiers samen die mogelijkheid hebben, en dat ze mogelijk de facto al onverslaanbaar zijn. NU al.

  Denk aan: = controle over Amerikaanse kernwapens.
  = Via NSA kennis van alles wat alle mensen in Het Westen denken, en hoe de netwerlken zijn. ( Alle ruwe data gaan naar Tel Aviv.)
  = Mogelijk uitschakelen van Rusland via First Strike atoomaanval, waarna de rest van de wereld nooit meer in opstand durft te komen.

  Dat kan ook niet , want:
  Zoals Gilad Atzmon al schreef: het wemelt in China van de joden en Israeli's. Logisch. Bij elke nieuwe ontwikkeling staan ze vooraan. De rest slaapt, in vergelijk met hen. Op zich een prima eigenschap, ware het niet dat hun religie de goyim als 'onwenselijke wezens' ziet die vernietigd mogen worden.

  Waar Amerika de westerse wereld controleert, en mogelijk met een kernoorlog met Rusland definitief kan controleren ( als ze die First Strike waar kunnen maken) , daar controleert China het Oosten.
  China heeft cash geld al afgeschaft.
  China heeft gezichtsherkenning al bijna voor elkaar.
  China leest elke smartphone van elke burger constant uit.
  M a w: In China is alles klaar voor eeen echte Big Brother.

  Ik bener bijna zeker van dat Israel hier heel dicht op het vuur zit. Dat ze die technologie aan China leverden of mee ontwikkelden.

  De tools voor wereld-dominantie zijn altijd zaken gweest waar Isrel zich in spoeciliseerde:
  = Media macht. False Flags. Propaganda.
  = Informatie. NSA, big data, sleepnet. Maar ook 60 jaar geleden was het een Israelische firma die de telefoonrekeningen aan elke Amnerikaan stuurde. (naam iets van: Amcord)
  = Nu grote inzet op drones en AI soldaten.

  Ik denk dat Israel zich al behoorlijk in de Chinese top heeft genesteld,en dat ze zich onmisbaar hebben gemaakt.

  Ik zou niet verbaasd zijn als we al schaakmat staan. Nu al.  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk eerder dat Jan Verheul zichzelf schaakmat heeft gezet.
  Met al zijn verzinsels en spookbeelden weet hij nu niet meer welke zet hij nog kan maken. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ‘In the past few days I have begun to sense a dangerous and dark new intolerance in the air, which I have never experienced before. […] The treatment of Jeremy Corbyn, both by politicians and many in the media, for doing what he is paid for and leading the Opposition, seems to me to be downright shocking.’

  There’s no real spirit of liberty left in this country.
  ‘Yes, I am scared, and I never have been before. And so should you be.’

  Peter Hitchens

  ‘It’s the same [thing], every time. Iraq, Helmand Province, Libya. Anything other than total subordination to the government line invites accusations of being a stooge for Saddam/Taliban/Gaddafi, of treachery, of cowardice. All dissent has to be bullied out of existence.’

  ‘Why are the politicians and pundits who brought us Iraq and Libya still treated as statesmen and sensible hard-headed pundits?’

  Owen Jones

  ‘The same people who spent the last three years bemoaning the “post-truth era” are now denouncing as heretics anyone who wants facts re: the Skripal poisoning. And they see nothing contradictory in that *at all*. Welcome to modern McCarthyism. The witch hunt is on.’

  Kerry-Anne Mendoza,

  Citaten uit een goed artikel in TruePublica waar de rol van de Britse media in de Skripal hysterie kritisch tegen het lichtwordt gehouden.

  http://truepublica.org.uk/united-kingdom/skripal-salisbury-and-bbc-propaganda/


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp de hysterie, en overduidelijke gescripte spionnenzaak uit GB nog steeds niet.

   Vrees dat het hiermee te maken heeft: if they can make you believe in their absurdities, they can make you commit their atrocities (Voltaire)

   Verwijderen
  2. Medialens heeft hier nu ook een artikel over: http://medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2018/865-no-spirit-of-liberty-the-salisbury-case-corbyn-and-the-need-for-dissent.html

   Verwijderen
  3. @ Willem Willem

   't Is hetzelfde artikel, was oorspronkelijk op medialens gezet.

   Verwijderen
 14. We Are One False Flag Event Away From World War 3

  In September of the year 2000, the extremely influential neoconservative think tank Project for the New American Century published a report titled "Rebuilding America's Defenses" which laid out an agenda for ensuring US world dominance in a post-Cold War world. It called for massive, sweeping changes in the current model for US policy, about which it made the following observation:

  "Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor. "

  Following the title page of "Rebuilding America's Defenses" you will find an introduction titled "About the Project for the New American Century", which begins as follows:

  "Established in the spring of 1997, the Project for the New American Century is a nonprofit, educational organization whose goal is to promote American global leadership. The Project is an initiative of the New Citizenship Project. William Kristol is chairman of the Project, and Robert Kagan, Devon Gaffney Cross, Bruce P. Jackson and John R. Bolton serve as directors."

  https://steemit.com/war/@caitlinjohnstone/we-are-one-false-flag-event-away-from-world-war-3

  Die John R Bolton is back again. Nu als Nationale Veiligheids Adviseur van de president. Major event.....  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk geen 'catastrophic and catalyzing event'.

   Verwijderen
  2. Sorry, Dawg,

   maar dat PNAC Report, in combinatie met de Wolfowitz Doctrine ( 1992) en het Yinon Plan ( 1982) bespreek ik hier op deze blog al zolang als dit blog bestaat.
   Samen met de speech van Wesley Clark leggen deze documenten de intenties van de Neocon bloot.
   ( En heel belangrijk: tot op vandaag gebeurt precies wat ze toen van plan waren)

   De passage die jij quoot, over dat 'catalyzing event' is de sterkste circumstantial evidence dat ZIJ de 911 aanslag hebben geproduceerd.
   Wie anders? ( Een man in een grot in Afghanistan? Het feit dat onze intellectuelen en journalisten dit officieel geloven, maakt duidelijk hoe idioot ze zijn. )

   De Saker is optimist en denkt dat er geen kernoorlog komt.
   Hij zit er naast: Er komt een kern oorlog.
   Geen idee of iemand die zal winnen. Wel is zeker dat er 7 miljard verliezers zullen zijn.

   Waarom er een kernoorlog komt? Omdat dit de enige manier is voor de joden om 'on top' te blijven.
   Als Geen oorlog, dan gaat Amerika ten onder.

   De 'Samson option' ligt hun op de lippen bestorven. Is geen enkel probleem voor ze. Dus als die kernoorlog niet tot winst leidt, dan is dat altijd nog beter dan langzaam onmachtig worden, wat toch de toekomst van de VS op internationaal gebied is.

   Of heb je dat hele stuk gequoot om te tonen dat Bolton een van de PNAC leden is?

   Waarom schrijf je dat er hopelijk geen 'catlyzing event' zal komen? 911 is toch al geweest ?
   Een atoomoorlog is geen catlyzing event om Amerika's bewapening op hoog peil te brengen.
   Het is de laatste slag.
   Daarna is er niks meer dat nog een beetje op ons leven nu lijkt.

   Verwijderen
  3. Je zit er in optiek naast Jan. De joden zijn geen homogene groep. De rabbies, orthodoxe joden, Nethanyahu hebben niks op met globalisme en met de wallstreet oligarchie. Geloof me. De 2 zijn vijanden van elkaar. George Soros en consorten gooien alles onder de bus, zelf israel-geen enkele natiestaat is veilig-, om hun corporate wereldhegemonie te berwerkstelligen.

   Neocons zijn in mijn optiek loopjongens (net als de humanitaire interventionisten) en voeren orders uit als de machtige families met hun denktanks, de corporaties, de bankiers daar om vragen. De Irak oorlog, net als 9/11 werd in 1997 oa ook door Z Brzezinski aangekondigd in zijn boek de Grand Chessboard.

   Donald J Trump is geen globalist, hij is een nationalist puur sang en daarom wordt hij dag in dag uit aangevallen en zwart gemaakt door de corporatistische pers die hun orders krijgen vanuit de council on foreign relations die op haar beurt weer door John D Rockefeller is opgericht.

   Ga lekker slapen!, er komt geen oorlog met Rusland. Trump is een man van zijn woord. Hij is een zakenman en geen politicus (puppet) zoals HCR en Barry Soetoro. Je ziet dat hij zoveel mogelijk van zijn campagne ideëen aan het uitvoeren is. Hij heeft altijd gezegd. Rusland is niet onze vijand. Het zou geweldig zijn om met Rusland samen te werken.

   Af en toe denk ik dat Trump de droom heeft samen met Rusland China kapot te maken.....

   p.s. Ik heb ook het idee dat Trump langzaam aan zijn tegenstanders in Amerika schaakmat aan het zetten is. Hij moet voorzichtig opereren uiteraard, want hij heeft een gevaarlijke en zeer machtige tegenstanders. Het oude geld en nouveau rich Trump haten elkaar zoveel is duidelijk.

   Verwijderen
  4. Ik hoor van mensen die zeggen dat Trump impulsief en niet stabiel is. Kunnen die mensen mij zeggen, waarom hij dan een imperium van miljarden heeft kunnen opbouwen en waarom hij nog niet gek gemaakt is door de demonisering die hij dag in dag uit mag meemaken sinds hij president is.

   Verwijderen
  5. @ Jan

   Heb een tijdje geaarzeld of ik aandacht voor het artikel van Caitlin Johnstone moest vragen en eigenlijk aarzel ik nog steeds. Vind het moeilijk om te geloven dat het alleen nog maar wachten is op een false flag als katalysator voor WOIII, dus waarom aandacht besteden aan een artikel met zo'n doomsdayachtige titel? Anderzijds, als ik zie welke opgeklopte hysterie die Skripal zaak bij politiek en media weet op te roepen ben ik er ook niet gerust op. En dan Bolton, of all people, als NVA.

   Verwijderen
  6. @Dawg,
   En wat levert de Skripal zaak op ?.

   Niks, Nada, Nothing.

   Verwijderen
  7. Oligarch,

   je schrijft: "De Irak oorlog, net als 9/11 werd in 1997 oa ook door Z Brzezinski aangekondigd in zijn boek de Grand Chessboard. "
   Heb je daar een quote van? Of: Hoe ongeveer werd dit geschreven door Brz. ?

   Over Trump zullen we zien: Als hij met Kin gaat praten, dan is hij zijn eigen baas.
   Àls die afspraak niet door gaat, dan zijn de Neocons de baas over hem.
   Volgens mij moet hij op de belangrijke zaken precies doen wat de Neocons willen.

   Op je eerste opmerking ga ik niet in: natuurlijk zijn ze het nooit met elkaar eens. Vertel dat aan de boeren die door de Arendar's werden gespietst. Vertel het de Russen die in de Gulag krepeerden. ( 15 pagina's Solzhenitsyn is voldoende om je nooit meer dergelijke onzin te laten verkondigen) Etc. Etc.etc.
   Heel recent kwam ik op de onthulling dat de Tsar NIET achter de Kishinev pogrom zat: http://xevolutie.blogspot.co.nz/2018/03/715-de-2003-kushinev-pogrom-als-pr.html
   Uit dat artikel zie je hoe ze 115 jaar geleden al een 'Skripal' konden plegen.

   Verwijderen
  8. De evt oorlog komt pas als de geesten bij de mensen er rijp voor is en dat is na een paar jaar depressie.

   De globalisten weten ook wel dat ze het ook niet overleven als ze met het nucleaire goedje Rusland gaan bestoken. First strike ?. De russen lachen er om (en de NATO weet dit). Ipv een duur raketschild hebben ze wapens die niet te stoppen zijn, dat heet a symetriche oorlogsvoering.

   Verwijderen

  9. Oligarch:
   En wat levert de Skripal zaak op ?.

   Niks, Nada, Nothing.
   ----------
   Je leert het nooit, oligarch. Vind ik wel erg verdacht.
   Ik leg het nog maar eens uit:
   =================
   De Skripal zaak is één van de 100 events die je nodig hebt om iemand tot demon te maken.
   En als iemand geen demon is ( Putin is geen demon) dan moet er heel wat af gelogen worden.

   Een korte opsomming:
   Putin zei dat hij Groot Rusland terug wil in 2005; den haag: Borodin; MH17; invasie Donbass; moorden op journalisten en ex politici (*) ; annexatie Krim; aanval op Georgië; zelf gepleegde aanslagen op scholen etc. ; meddling in verkiezingen; collusion met Trump; doping in de sport; Skripal.

   Deze lijst is niet volledig.

   Ik heb niet één bewijs gezien van ook maar één van deze beweringen. NIET 1 !

   (*) NB: in 2015 werden in Okraiene 12 journalisten gedood in 12 weken. NUL publiciteit in het westen. Dàt is het ware bedrog: selectief berichten. Fake nieuws heeft heel weinig effect in vergelijk hiermee.

   Israel pleegt elke 10 dagen een Skripal.
   NU al 2700 Skripal's gepleegd.
   NOOIT iets over gelezen.

   Dan weet je wat de macht van de Media is.
   En dan weet je ook meteen WIE die media controleren.

   Of ze zich rabbi, orthodox of wat dan ook noemen: mij een zorg. Its always the same tribe, and they all cover each other. Doe jij nu ook, Oligarch. En Joop doet het ook steeds. Altijd de zaak afleiden.
   Kijk, dat jij mee werkt aan jouw eigen ondergang, so be it. Maar waarom moet ik daar over zwijgen? Waar heb ik die ondergang aan verdiend? Jij verdient 'm. Ik niet.

   Verwijderen
  10. @ Oli

   "En wat levert de Skripal zaak op?"

   Na het 'streven naar herstel van het oude Soviet imperium','de annexatie van de Krim','de inval in Oekraine en het dreigen daarmee in de Baltische staten', de 'beinvloeding van de verkiezingen in de VS en andere landen', 'het zaaien van tweedracht en verwarring in het westen' is er weer uit een loze beschuldiging een 'historisch feit' geconstrueerd waarmee de publieke opinie dag in dag uit om de oren geslagen gaat worden.

   Verwijderen
  11. Ik begrijp goed waar ze mee bezig zijn. Ze werken naar een optel som zodat ze genoeg haat hebben gezaaid om tot oorlog over te gaan. Ik begrijp dat maar al te goed. Het probleem voor hen is dat in Rusland Poetin de baas is en en in Amerika Donald J Trump de nucleaire codes controleert. En deze twee heren weten hoe de macht achter het gordijn opereert en ze zullen zich hier niet in mee laten slepen.

   Verwijderen
  12. Je hoeft daar niet over te zwijgen Jan. Natuurlijk niet. Ik zie het anders en ik ben totaal niet bang voor een oorlog tussen Rusland en Amerika.

   In de toekomst zou er wel een oorlog tussen Amerika en China kunnen komen. Volledig mijn visie!. Kan ik het mis hebben ? Natuurlijk.

   Verwijderen
  13. Voor de veertigste keer citeer ik Ostrovsky:

   Victor Ostrovsky ( By way of deception….), ex Mossad agent, beschrijft op pag 117 wat ‘bashen’ betekent:
   "After the bombing of Libya, our friend Qadhafi is sure to stay out of the picture for some time.
   Iraq and Saddam Hussein are the next target. We're starting now to build him up as the big villain. It will take some time, but in the end, there's no doubt it'll work." ( Dit boek kwam in 1990 uit, en was dus al geschreven vòòr de eerste Golf oorlog.) http://www.mailstar.net/ostrovsky.html of http://tiny.cc/c7ogx

   Je kunt pas een land kapot maken als je het hebt zwart gemaakt.
   Je kunt pas een geloofwaardige False Flag plegen als diegene die je de schuld geeft, al een demon is in de ogen van de mensen.

   ALLE VOORBEREIDINGEN WORDEN GETROFFEN, EN DE BLIK PUNDITS VRAGEN ZICH AF: 'wAT HEEFT SKRIPAL NU OPGELEVERD? NIKS NADA.

   ER IS GEEN HOOP.

   Verwijderen
  14. Er is geen hoop. ?

   Er is altijd hoop.

   Verwijderen
 15. @Jan, ik weet nog wel dat toen 15 maanden geleden Trump gekozen werd, je zij dat je rustig kon gaan slapen want een ww3 zou hiermee worden afgewend. Ik was toen blij dat Hillary niet was gekozen maar ook nog wat sceptisch over Trump.
  Het afgelopen jaar heeft mij juist overtuigd dat Trump niet in het kamp van de Rusland haters en globalisten zit. De manier waarop de msm negatief over hem praat, is toch juist een plus voor hem. Ik ga me pas zorgen maken als de msm positief over gaat praten zoals bij Barry en bij Hitler.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OLIGARCH,

   Trump doet niet meer mee.
   Heeft geen onvloed meer.
   Is al 14 maanden geleden opzij geschoven.
   Hij bepaalt helemaal NIKS meer waar belang aan wordt gehecht door de Neocons.
   Of hij dat zelf weet, dat weet ik niet.
   Er mot een reden zijn dat hij Bolton heeft benoemd. Wellicht heeft men hen van alle kanten de voordelen van Bolton ingefluisterd. Als alternativen heel onaantrekklikjke figuren naar voor geschoven. Weet ik veel. In elk geval is Bolton NIET iemand die past in 'vrede met buitenland, alle aandacht op Amerika.' En dat was de echte Trump van 2016.
   Die Trumpo is verdenen. Afgzet. Weggestuurd. Geïsoleerd. Onmachtig.

   Wat er nog over is dat is een president die je makkelijk op de rode knop kan laten drukken. Hij is radicaal.
   Ik heb eerder beschreven hoe j dat doet: doe een ontremmer in de koffie om 9 uur 's morgens bij de 10 personen die op de rode knop moeten drukken. Pleeg om 9.15 uur een False Flag. (Bom op Kiev bijv.) Dan schietenze om half 10 de atoombommen af, richting Rusland.
   Putin kent dit scnario.

   Dus wat moet Putin doen tussen 9.15 uur en 9.30 uur?
   Hij zal op de rode knop drukken.
   Hier heeft hij al over gesproken. Was bij de Saker te lezen.

   Putin zei: "En wat heeft Ruland aan een wereld zonder rusland?"

   Jullie moeten goed bgrijpen dat het voor mij erg deprimerend is als ik dit verhaal 30 maal moet vertellen, en niemand blijkt de moeite te nemen om het te onthouden, of om er serieus op in te gaan.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. H.R. McMaster is a Deep State Plant that Opposes the Trump Agenda
   https://www.youtube.com/watch?v=cgp_Yz6UOYQ

   Is Gen HR McMaster Deep State’s White House Spy?, 1926
   https://www.youtube.com/watch?v=WNC5o7fvVf0

   McMaster Is Spying For Soros According To Israeli Intelligence Sources
   https://www.youtube.com/watch?v=4o0BzqHxJgQ&t=126s

   Mc Master is vriend van Soros en dus vijand van de natiestaat.

   Ik weet dat Bolton diep betrokken was met de Irak oorlog. Ik weet niet of Bolton toen meer een uitvoerder was of een idealist voor Israel. Dus ja, Bolten lijkt een grote vriend van Israel. Dat heeft ie dan gemeen met Trump.

   Hoe is de aanstelling van Bolton ontvangen door de MSM ?

   Verwijderen
  5. Bolton: My view of America's greatest threat
   https://www.youtube.com/watch?v=NPFc9YN7LIE

   Bolton heeft wel vroeger wel gezegd dat ook Iran gebombardeerd zou moeten worden, maar nu zegt hij dat niet meer. Bolton is wel een neocon.....

   Trump furious over leak of warning to not congratulate Putin
   https://edition.cnn.com/2018/03/21/politics/donald-trump-vladimir-putin-congratulations/

   Waarschijnlijk heeft McMaster gelekt dat hij Trump sterk had afgeraden om Putin te feliciteren met zijn overwinning. Het was al eerder bekend dat McMaster informatie lekte, zelfs naar buitenlandse leiders. Het laatste voorval zou dan de druppel geweest zijn als ik het goed begrijp.

   Hmmm.....Met de aanstelling van Bolton is mijn conclusie kort door de bocht. We hebben een Rusland hater minder en een Iran hater erbij.

   Verwijderen
 16. Oligarch,

  je schrijft: "De Irak oorlog, net als 9/11 werd in 1997 oa ook door Z Brzezinski aangekondigd in zijn boek de Grand Chessboard. "
  Heb je daar een quote van? Of: Hoe ongeveer werd dit geschreven door Brz. ?
  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit James Corbett heb horen zeggen. Maar ik kan inderdaad niet vinden dat Brzezinski dit gezegd heeft. Dus het lijkt onjuist wat ik gezegd heb. Wellicht kom ik er later nog op terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor het eerlijke antwoord.
   Corbett is een redelijk betrouwnbare bron.
   Kan dus kloppen.
   Maar zelf heb ik vaak dat ik me vergis bij het herinneren wat iemand zei. Dat kan hier ook het geval zijn.

   Verwijderen
 17. Goede morgen Blik yuppies. Heb even alle onzin van jullie allemaal gelezen.
  Conclusie: jullie piesen allemaal weer naast de pot.
  Over rode knopjes gesproken. In Iran en in Noord Korea zitten grotere malloten die niks om mensen levens geven. Dus als je dan toch verslagen over dreiging atoom oorlog wilt uitbrengen als journalist. Doe dat dan over nucleaire Kim of nucleaire Abbas.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hillary gets very triggered when asked about Ivanka Trump as first female president
  https://www.youtube.com/watch?v=VDYITANlhm0

  Hillary interview met Eva. Dit is echt genieten. Ivanka zal niet het presidentschap in 2020 winnen.

  BeantwoordenVerwijderen