vrijdag 23 maart 2018

"Wij zijn Zioniiisten!!!""Commentaar Jan Verheul op "Wij zijn Zioniiiisten!!!"

Wat we hier zien dat zijn vier Hollanders die op de gebruikelijke manier hun hoofd gebruiken: iemand heeft ze één kant van de kwestie laten zien, en dat verhaal domineert hun denken en hun perceptie van alle gebeurtenissen.

Eigenlijk gebruiken ze hun hoofd niet. Het is meer een automatisme dat hun opinie en gedrag controleert.

Ze kennen alleen de grote lijnen van de Zionistische versie van het verhaal: "De VN gaf een deel van het land aan de joden. De Palestijnen gingen niet akkoord. De arabieren vielen aan (om de joden in zee te drijven) maar verloren. Dus wonen de Palestijnen nu al 70 jaar in kampen en gedragen zich als slachtoffer zonder iets te doen. Hamas gooit raketten op Israel en uiteraard mag Israel daar wraak voor nemen. Israel heeft het land groen gemaakt en verdient onze bewondering.

Veel meer hoor ik niet van deze mensen.

Ze weten niks van de Balfour declaratie waarin Engeland een land dat ze niet zelf bezat beloofde aan de Joden in ruil voor de hulp van de joden ( politieke en media-hulp) om de VS mee te laten vechten in WO1, zodat de banken en de Engelsen en Fransen de oorlog alsnog zouden winnen van Duitsland.

Ze weten niks over de Naqbah: het uitmoorden van diverse Palestijnse dorpen, waarna met de foto's van die fruwelscenes de rest van de Palestijnen het land werd uitgejaagd. Benny Morris en Ilan Pappé beschreven de Naqbah. Morris zei later: "de enige fout die we maakten was dat we nog een aantal Palestijnen lieten achterblijven in ons land."

Ze weten niet dat zelfs Ben Gurion begrip had voor de weigering van de Palestijnen, in 1947, om het VN voorstel te aanvaarden.

Ze weten niet dat premier Moshe Sharett een dagboek bij hield waarin hij de terreur technieken van de Israeli's beschreef en afkeurde. Een van de ministers in zijn kabinet was Rokach. Diens dochter schreef een samenvatting van dit 1200 pagina lange dagboek van Sharett: "Israel's sacred terrorism" Overal te lezen op het internet. Deze 4 dappere Zionisten hebben er geen idee van,natuurlijk.)

Ze weten niet dat elke joodse crimineel die gezocht wordt, naar Israel kan vluchten en daar vrij en vrolijk verder kan leven. Ze weten niet dat hun Zionisten in de gedaante van de Neocons in de laatste 15 jaar het leven van 100 miljoen mensen hebben vernietigd.

Enfin, er is veel te veel om op te noemen wat deze mensen niet weten. Ze weten ook niet dat ze met hun inspanningen hun eigen toekomst naar de ballen helpen.

Kennis is macht. Maar deze 4 brave en onwetende hulpjes van Israel hebben geen behoefte aan kennis. Het zal hun ondergang worden, vrees ik.

64 opmerkingen:

 1. Niet geheel on-topic met de draad van Jan, maar wel actueel wat het gifschandaal betreft:

  http://www.msn.com/nl-be/nieuws/wereld/europese-leiders-wijzen-rusland-unaniem-met-de-vinger-voor-gifaanval-in-salisbury/ar-BBKA7Sy?li=BBqj2K6

  Nu kan het verder stoken beginnen door dat stelletje ongekozen lafaards.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. T.a.v. Jan Verheul

  Khazarian Jews Who Run US Foreign Policy ARE the Swamp

  https://russia-insider.com/en/khazarian-jews-who-run-us-foreign-policy-are-swamp/ri22810

  Leaked report: Israel acknowledges Jews in fact Khazars; Secret plan for reverse migration to Ukraine

  http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze gaan nog verder bij de EU:

  https://www.ad.nl/buitenland/eu-trekt-russische-ambassadeur-terug~a53e16bf/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Krankzinnig, heb er geen andere woorden voor. Elke keer als je denkt dat we nu wel klaar zijn met dit gestook wordt er weer een nieuwe russofobe hype bedacht en gaat de propaganda in de overdrive. Om te kotsen.

   Verwijderen
 4. De waarheid dat het allemaal fake is en door het VK is opgezet is overduidelijk, maar een bepaalde agenda MOET gevolgd worden wat de consequenties ook mogen zijn.

  https://langleveeuropa.nl/2018/03/russische-beinvloeding-verkiezingen-en-nepnieuws-komt-vk/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Joop,

  als ik kritiek op 'De Joden' heb, dan kom jij altijd met een excuus: dit zijn niet de joiden, maar de Zionisten.
  Vandaag is het weer een andere variant: Dat zijn geen echte joden,maar Khazaren.

  Twee korte opmerkingen daarover:
  1) WAAR is de strijd om de echte titl "Jood" tussen al deze groeperingen?
  Die strijdiser niet. En nergens zie ik de Sefardim die zeggen: "Wij distantieren ons van de boosaardige Asjkenazim , of van de Zionisten."

  2) Als ze je de hersenen in slaan, laten kreperen, spietsen, of in een van hun wereldoorlogen jagen dan heb je geen tijd om nu eens porecis te kijken of deze joden (een naam die ze allemaal gebruiken) nu van de Sefardische, Ashkenazische, ultra orthodoxe of liberal tak van die massamoordenaars behoren. Je weet dat je gaat sterven en je geeft de joden de schuld.

  Als jij, Joop, vind dat één bepaalde joodse groep de ware schuldige is, ga dan met Matten mijmeedemonstreren over 2 maanden. Nem een bord mee waarop jij als Jood afstand neemt van jouw boosaardige neven en zeg wie dat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan,

   "als ik kritiek op 'De Joden' heb, dan kom jij altijd met een excuus: dit zijn niet de joiden, maar de Zionisten.
   Vandaag is het weer een andere variant: Dat zijn geen echte joden,maar Khazaren."

   Op de eerste plaats:

   - Zionisten moeten ergens vandaan gekomen zijn. Dus, als zij geen joden zijn, dan moeten zij behoren tot een ander ras en/of stam, in dit geval dus de Khazaren. Wat er in de Hebreeuwse bijbel staat, dat zionisten altijd deel hebben uitgemaakt van het joodse volk, lap ik aan mijn laars en kan in de loop der tijd "bijgewerkt" zijn. Zionisme is tenslotte een politieke stroming en heeft niets met het geloof judaïsme te maken. Dus, hoe jij er bij komt dat ik vandaag weer een andere "variant" heb bedacht, is voor mij een raadsel.

   "1) WAAR is de strijd om de echte titl "Jood" tussen al deze groeperingen?
   Die strijdiser niet. En nergens zie ik de Sefardim die zeggen: "Wij distantieren ons van de boosaardige Asjkenazim , of van de Zionisten."

   Kennelijk mis jij nogal eens het e.e.a. in het nieuws. Kort geleden waren er nog protesten van jonge joodse mensen die geen dient wilde vervullen in het IDF en voor de honderdste keer kan ik je verwijzen naar de ontmoeting tussen Ahmadinejad en echte joden.
   Dus, die strijd tussen zionisten en joden is er wel degelijk.

   "2) Als ze je de hersenen in slaan, laten kreperen, spietsen, of in een van hun wereldoorlogen jagen dan heb je geen tijd om nu eens porecis te kijken of deze joden (een naam die ze allemaal gebruiken) nu van de Sefardische, Ashkenazische, ultra orthodoxe of liberal tak van die massamoordenaars behoren. Je weet dat je gaat sterven en je geeft de joden de schuld."

   Waarom zou ik joden de schuld geven als ik weet dat joden in WO2 (mede met hulp door zogenaamd hun eigen mensen) naar concentratiekampen werden vervoerd en dat vandaag de dag, overlevenden uit concentratiekampen in Israël als tweederangs burgers worden beschouwd?

   "Als jij, Joop, vind dat één bepaalde joodse groep de ware schuldige is, ga dan met Matten mijmeedemonstreren over 2 maanden. Nem een bord mee waarop jij als Jood afstand neemt van jouw boosaardige neven en zeg wie dat zijn."

   Waarom zou ik samen met jou gaan demonstreren als onze visies hierover uiteenlopen en alleen jouw visie geldt?

   Verwijderen
  2. Er zijn zionisten die geen jood zijn zoals wilders en nederlandse regering met een eenzijdige kijk op israel, en er zijn joden die geen zionist zijn, zij durven kritiek op de staat israel te uiten.
   Grootste probleem zijn de niet joodse zionisten, zij hangen een racistische ideologie aan en steunen de militaire theocratie waar ze als minderwaardig mensen worden
   benoemd. Dat is een zeer suucesvole hersenspoeling.

   Verwijderen
  3. @Mark r,

   Het probleem is, is dat de zionisten de 'joodse zaak' hebben gekaapt en de Balfour verklaring uit 1917 hebben misbruikt om zich het 'tehuis' in Palestina in z'n geheel toe te eigenen. Daarnaast weet ik niet of er naast de briefwisseling tussen Balfour en Rothschild nog iets anders heeft meegespeeld. Zoiets als; "Let us control the money of a nation, and we care not who makes its laws" en de Balfour verklaring alleen nodig hadden om hun gang in Palestina te gaan.

   Verwijderen
  4. @Jan,

   "Nem een bord mee waarop jij als Jood afstand neemt van jouw boosaardige neven en zeg wie dat zijn."

   Moet ik jou, als Poetin aanhanger, een Rus noemen of verlaag ik mij dan tot Cruelman1974 niveau?

   Daarnaast ben ik er 100% van overtuigd dat jij dit
   artikel op Russia Insider nooit hebt kunnen missen omdat dat in dezelfde periode viel waarin jij een andere link van Russia Insider had geplaatst. Het viel dus simpelweg niet in jouw straatje, mede omdat dit jouw hele kijk op het joodse gebeuren, en jouw blog, op losse schroeven zou zetten.

   Jouw stilzwijgen hierover sinds 15:55 uur spreekt hierbij boekdelen.

   https://russia-insider.com/en/khazarian-jews-who-run-us-foreign-policy-are-swamp/ri22810

   Verwijderen
 6. @ Matt,

  Er is recent een artikel verschenen dat ik heel interessant vind nu we op dit momentde Skripal affaire beleven en zien hoe 'men' die zodanig op blaast dat het nog tot een wereldoorlog kan leiden.
  Het gaat over een pogrom in 1903: er zijn toen 49 joden vermoord, en de leugen was dat de Tsar er achter zat.
  Alle joden geloven nog steeds dat de Tsar er achter zat. Ook Chomsky zei dit nogrecentelijk bij Amy Goiodman. Dit is wellicht één van de redenen dat ook nu nog de joden een blinde haat voor Rusland hebben.

  Maar het blijkt dus dat de Tsar er niet achter zit. http://xevolutie.blogspot.co.nz/2018/03/715-de-2003-kushinev-pogrom-als-pr.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe mn 115 jaar geleden al de Media gebruikte om de zaak op de spits te drijven:

   Citaat:
   The second night of the pogrom, Bernstein-Kogan raised tens of thousands of roubles from wealthy Jews in Kishinev to relieve the victims, and used runners and telegrams to get news and photographs of the atrocities out to the newspapers abroad via Russia’s western border with Romania.
   Soon Kishinev became a cause celebre in London and New York, commanding the attention of the world press in a way that no Russian event had before.
   Millions were raised for the Kishinev victims, and William Randolph Hearst put a daily appeal for the victims on the front page of his New York Journal in an effort to gain Jewish support for his run to be NY governor....

   Ander citaat over de manier warop joodse ouders hun kinderen de haat voor de goyim bijbrengen.
   Die haat legitimeert alle wandaden die ze later zullen doen. Die haat zorgt voor een levenslange en blinde loyaliteit.

   Citaat: ( de vader van de schrijver zei altijd....)

   ‘The Germans were the worst, the Poles were worse than the Germans, the Lithuanians were worse than the Poles, and the Ukrainians were worse than anybody. Except the Romanians.’

   Verwijderen
 7. Het enige wat helaas ontbreekt in de video is het vragen naar hun herkomst: zijn dit christenzionisten, komen ze uit de wilders hoek, zijn ze joods of zijn er andere redenen? Nu lijkt het een beetje op een nogal sectarische fanclub.

  Wat is die achtergrondmuziek irritant! Maar ja, die kreeg je er bij cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijken me helemaal geen Wilders volgers. Ze zijn niet joods, uiteraard. ( Hoewel de donkere juffrouw weljoodsbloedkan hebben.) Het zijn brave do-gooders zoals je er in de jaren 70 vele duizenden had: op de kibbutz werken uit avontuur en denken dat je de wereld verbetert. Ze lopen dus wel erg ver achter. Maar wie ze zijn lijkt me onbelangrijk. Het had mijn eigen nicht kunnen zijn. Ik zoek daar verder niks achter.

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Had ik al reklame gemaakt voor de nieuwe Saker?
  Hij spreekt met Kevin Barrett.

  Ik vind er weer heel fascinerende passages in.

  Zijn interview met een Servisch station is te hinderlijk met al die vertalingen tussendoor. Heb ik overgeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Blik retweet een stukje Britse sportgeschiedenis

  That awkward moment when Boris Johnson compares the 2018 Russian World Cup to the 1936 German Olympics. Here’s the England Soccer team, the Soviet Union boycotted.

  https://twitter.com/ledj71/status/976822991328825344

  Voltallige Britse elftal geeft voorafgaande aan een wedstrijd tegen de Duitse ploeg toe aan de Dr Strangelove reflex tijdens de Olympiade van 1936.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg: het was niet op de Spelen in 1936, maar het was op 14 Mei 1938 in Berlijn.
   Top-ranking Nazis such as Hermann Goering, Rudolf Hess and Joseph Goebbels were in attendance for the match, though Hitler himself was not present. When the German national anthem was played before the game, England's players raised their arms to give the Nazi "Heil Hitler" salute. Seven decades on – and with full knowledge of what was to unfold under the Nazi regime – it is a fairly shocking visual.
   Lees verder bij Vice: The Day England's Footballers Gave the Nazi Salute

   Verwijderen
  2. Tremor,
   U heeft moeite gedan om de feiten boven water te brengen. Dank daar voor.
   Zelf til ik niet zo zwaar aan die voetballers die de Hitlergroet brachten in 1938. Hitler was populairin hel Europa en in Amerika, voor 2 redenen:
   1 Hij bestreed dedepressie zeer succesvol, en dat wilden alle Europse volken zelf ook wel.
   2. De koningshuizen en de eilite van alle landen waren bang dat de communisten hierheen zouden komen en dat hen het lot van de Russische adel enelite te wachten zou staan.
   ( Natuurlijk was het joodse volksdeel niet blij met Hitler, maar veel Europeanen en Amerikanen waren ook niet blij met hun joodse volksdeel. )

   Wat ik schandalig vind dat is dat BorisJohnson zich nòg idioter en fanatieker gedraagt dan Julius Streicher in die jaren 30 in Duitsland. Als je toch een vergelijk wil maken dat angst moet inboezemen, dan zou ik dàt kiezen.

   Verwijderen
 13. Eveneens via Blik's Twitter een verwijzing naar een interview mat Eric vd Beek (van Novini) op Cafe Weltschermz over Nederlandse steun aan ....kuch de gematigde rebellen in Syrie. (clip 16.30 min.)

  http://www.novini.nl/steunt-nederland-terreur-syrie-eric-beek-cafe-weltschmerz/

  * gaat nu kijken*

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Matt linkt naar het AD.

  Daar lezen we:
  Rusland is ‘zeer waarschijnlijk’ de drijvende kracht geweest achter de gifgasaanval, op Brits grondgebied, op een Russische dubbelspion en zijn dochter. ,,Een andere plausibele verklaring is er niet”, aldus EU-Raadsvoorzitter Donald Tusk, twitterend vanuit de Europese raad. Alle 28 landen konden zich vannacht op die formulering verenigen.

  Uit protest besloten de 28 vannacht bovendien de EU-ambassadeur uit Moskou terug te trekken.
  =====

  Geweldig !
  Dat betekent dat ik vanaf nu in de openbare ruimnte àlles mag zeggen wat ik met zekerheid over Israel weet, maar wat mogelijk NIET dooreen rechjter zal worden aanvard. Of men zal zeggen: U verspreidanti-semitism. Veroden.

  Het enige dat ik moet doen is deze formule gebruiken:
  Israel is zeer waarschijnlijk de drijvende kracht achter : 911, destructie van het Midden Oosten, hhjet ointstaan van jihadisten, vele moslimaanslagen, etc etc.
  Als een 'vemoeden' voldoende is voor de EU om maatregelen te nemen, dan mag ikmijn vermoedens toch ook wel uiten, nietwaar.
  Of zou'anti-semitisme' toch een aparte categorie zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je vergeet deze:

   Veel (zeer waarschijnlijk zelf alle) Westerse politieke leiders van dit moment worden gechanteerd vanwege sexuele uitspattingen met minderjarigen.

   Verwijderen
  2. Het zullen interessante borden worden!
   Volgens mij is op dit blog voldoende inspiratie voorhanden.

   Verwijderen
 15. De Staatsomroep mag uitleggen waarom ze de uitslag van het referendum over de Sleepwet verkeerd voorspelden:

  https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/kiezers-wiv-aanpassen-en-alsnog-invoeren/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Eerst neemt Sarkozy 5 miljoen van Khadaffi aan. Vervolgens valt ie met hulp van de transatlantische roversbende Libie binnen, herschept het land ten koste Khadaffy en tienduizenden doden in een anarchie:

  https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/12659#efmAu2A3Z

  Maar nu wordt Sarkozy in voorlopige hechtenis genomen....vanwege die 5 miljoen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op RT was daar een heel duidelijke 'cross over' met Peter Lavelle over. Al die misdadigers die oorlogen hebben uitgelokt lopen nog steeds vrij rond: Bush, Cheney, Blair en nog anderen. Dus het gegeven dat Sarcozy nu gepakt is heeft niks met oorlogstoken te maken.
   Blair is 2 jaar terug toch ook vrij gesteld van vervolging wegens misleiden van het volk met een oorlog tot gevolg.
   "Kleine" crimilateit wordt wel bestraft maar massale moordpartijen uitlokken dat mag dan blijkbaar weer wel. Denk aan de 500.000 dode kinderen in Irak: 'casual damage' (Albright) dus daar praten we niet meer over. En ze komen er mee weg.
   Maar rij niet 10 km te hard op de weg, dat kost je €100,-

   Verwijderen
  2. Hier een linkje naar de betreffende cross talks

   Verwijderen
 17. BNMR nieuwsradio hield op 15 maart een bijeenkomst die onder deze naam op youtube staat:

  "Kijk terug: De wereld- Despeciale Poetin show" ( 68 min.)

  HJet is wat je kan verwachten van : Bernard Hammelburg, Wierd Duk en De Hoop Scheffer.
  De studenten stelden onzinnige vragen.
  Enkele oudere mannen stelden goede vragen.
  Dhr Vierling, op min 55. Hij zegt dat een atoomoorlogdermate veel ellende veroorzaakt dat het dom is om zo hoog op te spelen over een ex spion die niet eens dood is. Helemaal correct natuurlijk. Ergens laathij hetwoordMH17 vallen, waarna de Hoop Scheffer de man vreselijk demoniseert. DHS greep zijn kans om op de emoties te spelen.

  Een anderpunt: DHS kon ongestoordzeggen dat 'De Krim' een illegale annexatie is van Rusland. En dat Georgie een agressie van Putin was. En dat Kosovo wellisaar agressie van de NaTO was, maar dan om genocide te voorkomen.
  Hier zouik nu wel eens en openbar debat overwillen zien. In de krant, tussen diverse deskundigen. Een polemiek, zodat we hetallemaal kunnen volgen.
  En dan hebben we dat voor altijd bepaald.

  Maar zo'n polemiek komt er niet, mant dat gaan 'ZE' verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helder. Reageerde Duk niet op de spinsels van DHS?

   Ik dacht juist dat DHS een beetje bijgedraaid was, maar blijkbaar is hij doorgedraaid...

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Uitzending kwam op mij over als speciaal getuned om DHS in de gelegenheid te stellen alle bekende anti-Russische spin nog eens op te lepelen. Met vragensteller Vierling als de uitzondering op de regel.

   Verwijderen
 18. Paar goede punten gelezen hierboven, graapig genoeg wordt dit ook uitgebreid behandeld in het boek Revolutie door Schuld. de gehele geschiedenis van Israel is uitgeplozen, tot aan Khazaria toe.... Het is ook zo dat we natuurlijk niet mogen weten hoe onze werkelijke geschiedenis in elkaar steekt want dan heeft de elite een groot probleem...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Onthullend artikel van Winston Churchill notabene:

  http://www.fpp.co.uk/bookchapters/WSC/WSCwrote1920.html

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jan, dit artikel moet een kolfje naar jouw hand zijn. Wel even geheel doorlezen:

  https://www.stopdebankiers.com/groen-links-grootste-in-amsterdam-fraude-door-turken/

  Je zou na het lezen warempel nog voor 'denk' of 'bij1' gaan kiezen!
  (persoonlijk neem ik dat met een korrel zout zo groot als een voetbal)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. als je niet op een link wil klikken google dan churchill en illustrated sunday herald

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Brent olie over de 70 dollar. Het geld stroomt weer binnen bij de Russen.
  Agressieve satanische NATO oligarchen zien hun droom van een Rusland in verval in duigen vallen. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De russen hebben over 12 maanden 56 miljard aan hun reserves toegevoegd.
   https://www.cbr.ru/eng/hd_base/mrrf/mrrf_m/

   Heb ik het nog niet eens over de triljoenen € aan grondstoffen die ze in de grond hebben zitten.

   Satan G Soros, ga jij je maar zitten verbijten. Je kan je satanische plannetjes alleen nog bot vieren op de amerikaanse en europese bevolking. Rusland is over en uit voor jou en je vriendjes van wallstreet.

   Verwijderen
  2. triljoenen = biljoenen of trillions.

   Verwijderen
  3. Door de dramatische daling van prijs van grondstoffen sinds eind 2014 en door de sancties opgelegd door het westen is er de noodzaak ontstaan om zelf de (landbouw) import producten te produceren en om de industrie te diversificeren en nieuwe afzetkanalen vinden voor hun industriële producten. Dat is beide behoorlijk in gang gezet en dat gaat letterlijk en figuurlijk zijn vruchten afwerpen. Daar komt nu dus nog de extra olie inkomsten bij. (staatsbegroting gebaseerd op een olieprijs van 45$)

   Ik sluit niet uit dat er op termijn zoveel appels en peren uit Rusland komen dat ze de chinese markt van ons overnemen.

   Verwijderen
  4. Oli, de mainstream media wil ons doen geloven dat het helemaal niet goed gaat met Rusland, dat het economisch slecht gaat en dat de sancties daar een rol in spelen.
   Wat ik nog nergens gelezen heb is het gegeven dat Rusland volledig schuldvrij is van de centrale rotshild banken, die in Rusland geen poot meer aan de grond mogen zetten. Dat Rusland ieder jaar zo een grote berg goud kan kopen is daar wel een bewijs voor.

   En nu weer dat gedoe met dat gifschandaal, hebben ze niet in de gaten dat ze feitelijk Rusland en China in mekaars armen drijven zodat dit blok machtiger kan worden dan Amerika en de EU samen?

   Verwijderen
  5. Laat die appelen en peren maar komen, die zijn tenminste monsantoglyfosaatgifvrij!

   Verwijderen
  6. Hier een linkje over de Russische goudvoorraad:

   Russisch goud

   Verwijderen
  7. Als jij een huis kunt kopen en het ineens kunt betalen verdien jij wel heel erg goed als vrachtwagenchauffeur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Moet even weer terugplaatsen, want die stronthoer Huib en Verheul zitten weer te stelen hier.

   Dacht je soms dat ik voor niks werk, Matt ?
   Als westerse vrachtauto chauffeur heb ik wat inkomen betreft niets te klagen.

   Valt mij trouwens op dat oli weer zit te dagdromen.
   Met zijn dagdromen kan hij nog tot sint juttemis wachten op zijn appels en peren hahahahahahaha.
   Echt waar man, je zal zo'n fantast als oli maar naast je hebben zitten in je auto.

   Verwijderen
  10. Die Belg bedoelt dat Putin schuldenvrij is.
   Maar niet de doorsnee Rus, de federale staatsburger dus.
   Die heeft schulden wat aan de Russische bank terug betaalt moet worden.
   ook heerst er veel werkeloosheid in Rusland en zijn sociale voorzieningen zeer slecht geregeld in Rusland.
   Dat is ook de reden dat Huib en Jan liever hier in Nederland blijven teren en niet gaan wonen in hun zo geliefde armzielige Rusland waar alleen Putin's oligarden slaafjes zich dure spullen kunnen permiteren.

   Verwijderen
  11. Ik zeg niet dat jij voor niks werkt, ik stel alleen dat jij met een eigen huis niet schuldvrij bent en dus ook schulden hebt die aan een Nederlandse bank moeten terug betaald worden met flink wat rente er bovenop, zoals het merendeel van de mensen. Vraag eens aan Rutte hoeveel schuld die heeft, of aan Pechtholt.
   Of zijn die beter dan de Russen en zijn de sociale voorzieningen zo goed in Nederland? Oude mensen maar 1 keer per week onder de douche, amper 'handen' aan het bed om hun te helpen, en daarnaast een peperdure ziekteverzekering die ook nog eens flink uitgekleed is.
   Kijk eerst eens naar je eigen land voor je een ander afkraakt.

   Verwijderen
  12. Matt stelt alleen,maar weet niets.
   Doen Belgen wel vaker.

   Verwijderen
  13. Ik leer nog al eens wat van de Hollanders.

   Verwijderen
  14. Precies, want van Belgen leer je bitter weinig.
   Zelfs goed asfalt leggen kunnen ze in het middel eeuws België niet.

   Verwijderen
  15. Eddy snapt niet dat bij mij de sarcasme-mode op maximaal staat.
   Maar ja, daar moet je Limburger voor zijn.
   Nu snap ik waarom ze boven de grote rivieren ietwat neerbuigend op de Limburgers neerkijken.

   Verwijderen
  16. @ Matt: Je kent deze mop toch wel: Als een Limburger naar België emigreert stijgt het IQ van beide landen!

   Zelf vind ik overigens dat de Belgen veel dingen prima voor elkaar hebben!

   Verwijderen
  17. Tx Rootman, jij komt blijkbaar van ver boven de grote rivieren ;)

   Een Limburger zegt tegen zijn vrouw 'zullen we eens naar de bioscoop gaan want ze hebben tegenwoordig kleurenfilm'.

   Verwijderen
  18. LOL die domme Belg en die domme smurf

   Verwijderen
 23. Maatje 43 krijgt hij dan tussen zijn kruis en een gekleurd vroeg pasen. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Verheul of Huib voor mijn neus komen te staan.

   Verwijderen
  2. Wat dan? Gaan we dan een bakkie koffie doen, of wat?

   Verwijderen
  3. Zal wel uitlopen op een bijbelkransje.

   Verwijderen
  4. Een bakkie koffie? Nee, zoals ik al zei. Jou onder je ballen trappen.

   Verwijderen
 24. Eventjes die stronthoer jodenhater Jan Verheul jalours laten zijn dat wij joden het voortreffelijk doen en hij er nog steeds niets van bakt. Je kunt zo'n dom mens als Jan Verheul het best gewoon uitlachen. En als hij te dicht bij je komt, gewoon hem kei hard onder z'n ballen trappen.
  Doe je dat niet, zal hij jou bestelen.
  Dus trap zo hard als je kunt. LOL

  The Miracle of Jewish Survival

  http://morashasyllabus.com/class/The%20Miracle%20of%20Jewish%20Survival.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Stronthoer, dom, ballen trappen, er zijn er voor minder permanent verwijderd. Misbruik maken van iemands gastvrijheid, bv op dit forum, is ook een bekend vooroordeel over joden wat nu wordt bevestigd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stronthoer Verheul krijgt mij ook niet verwijderd.. censuur is verboden.

   Verwijderen
 26. "[mensen] die op de gebruikelijke manier hun hoofd gebruiken: iemand heeft ze één kant van de kwestie laten zien, en dat verhaal domineert hun denken en hun perceptie van alle gebeurtenissen."

  ik zie er vier en lees de blog van een

  BeantwoordenVerwijderen