donderdag 1 maart 2018

NOS "vergeet" weer wat informatie inzake raketten Rusland

We beginnen maar eens met een compliment voor de verandering: het NOS-artikel over de raket-ontwikkelingen in Rusland geeft een redelijke weergave van het door Putin gesprokene tijdens zijn rede die waarschijnlijk het meest in de buurt komt van onze Troonrede.

Het bevat echter een aantal elementen waardoor de toon zo is dat Rusland, hoe kan het uiteindelijk ook anders, toch de agressor lijkt. Staatscorrespondent David Jan Godfroid: "Ik heb Poetin zelden zo agressief gehoord." Het zouden onze woorden niet zijn. Wij beschouwen het eerder als geruststellende woorden. Wat zou hij anders moeten doen? Hij somde namelijk de bedreigingen op, die, en dat is het volgende (2e) element, de NOS niet noemde: "Strategische Amerikaanse wapens staan al in Roemenië; in Polen worden ze nu neergezet. Japan en Zuid Korea komen eraan. En dan nog niet te spreken over 5 Kruisers (In de Zwarte Zee o.a.!) en een dertigtal (vliegdek)schepen die allemaal strategische wapens kunnen afvuren van een afstand die Rusland bereikt." Rusland heeft jarenlang geprobeerd afspraken te maken met de Amerikanen die telkens niet thuis gaven, telkens meer stookten en telkens meer vazallen van (nucleaire) wapens voorzag. We spreken niet eens over het volstoppen van de Baltische Staten en andere grenslanden met troepen, waaronder de jongens en meisjes van Ank Bijleveld en Rutte. Wat moet een omcirkeld Rusland dan doen?

En als derde element van het NOS perceptie-management is de foto bij het artikel. Waarschijnlijk de slechtste die ze eruit konden pikken.Commentaar Blik op NOS-journaal

We hebben het al eerder aangegeven. Het is 2 voor twaalf voor Nederland. We kunnen nu nog uit de NAVO stappen en het agressieve Amerikaanse aanvalstuig van ons territorium (Volkel, Limburg) laten verwijderen. En de VS tot de orde roepen te stoppen met hun agressiepolitiek. Het beste samen met het eveneens door de VS bezette Duitsland. Maar op dat land wachten is geen optie daar die nog meer onder de plak zitten. Wij zouden ons dus moeten richten op het Oostenrijks model. Oostenrijk is ook GEEN lid van de NATO.

De vereniging Nabestaanden MH17 en hun media-partner Nieuwsuur hebben zichzelf geheel belachelijk gemaakt door Geert Wilders te bekritiseren voor zijn reis naar Moskou. Terwijl hij juist om volledige medewerking bij het onderzoek daar verzocht. Het maakt eens te meer duidelijk hoe zo'n organisatie, net als het Nederlandse regiem zelf, onderworpen zijn aan de instructies uit Washington en Brussel (NATO hoofdkwartier). Wij moeten dus uitstappen bij de Amerikanen. Allereerst om morele redenen: met zo'n land moet je niet willen samenwerken. Maar tweedens: als je stopt te collaboreren met dat levensgevaarlijke land ben je ook geen doel meer voor de Russen als het "los geht".

39 opmerkingen:

 1. In België zijn ze blijkbaar niet zo anti-Rusland als ze in Nederland zijn en geven een veel beter en eerlijker verslag van de speech dan ze in Nederland doen:

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180301_03383990

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Matt , maar Belgie voert hetzelfde anti Rusland beleid als Ned , Uk ect ect . Heb een uitzending gezien van Terzake en het was niets anders dan , het zijn de agressieve Russen .


   Goed leesvoer :
   The Modern Anglo–Dutch Empire
   its Origins, Evolution & Outlook .
   https://www.scribd.com/document/57150258/The-Modern-Anglo-Dutch-Liberal-Empire

   Verwijderen
 2. Sorry,
  ik heb alle Cruelman reacties radicaal weg gehaald.
  Enkele maanden geleden is dat zo besloten.
  Waarom?
  Omdat Cruelman beweerde dat de Nato aan Putin zou hebben aangeboden om deel te nemen aan de Nato.
  De werkelijkheid is juist andersom: Putin wilde mee doen metNato, VS wilde het niet.

  Ik heb toen gesteld: Cruelman: eerst jouw bewering hier onderbouwen, anders wordt je radicaal gecensureerd hier.

  Hij heeft die onderbouwing nooit gegeven. ( Wel de bekende uitvluchten als "Ik heb die al gegeven en je hebt hem weggecensureerd, en nu herhaal ik het niet meer..! ")

  Vandaag schreef hij weer zoiets (dat Putin destijds tègen de vrede zou hebben gekozen), en dat maakte me boos.

  Weg met deze trol.

  U mag zoveel op Cruelman reageren als U wil, maar ik ga proberen deze onoprechte man àltijd te verwijderen.


  BeantwoordenVerwijderen
 3. NB: De situatie is als volgt:
  Neocons denken een kern-oorlog te kunnen winnen.
  Maar dan moeten ze wachten tot Putin zelf als eerste aanvalt ( kleine atoombom of conventioneel)
  Pas dan kunnen ze wegkomen met een plotse atoom aanval op Rusland.

  Òf ze plegen zelf een false Flag aanval.

  Putin weet dat dit het scenario zal zijn en ziet dus maar één oplossing: zelf als eerste aanvallen.
  Nadeel: kans dat de wereld ten onder gaat.
  Nadeel 2: Als we het overleven zal Putin als agressor worden gezien.
  Voordeel: Dan heeft Rusland wèl een kans om te overlezen. Wachten op de First Strike van Amerika is als zelfmoord plegen.
  Putin haalt Sun Tzu aan in dit verband: "Als oorlog onvermijdelijk is, dan moet je als eerste toeslaan."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin : De volgende oorlog zal niet worden uitgevochten op Russisch grond gebied . Duidelijk .

   Verwijderen
 4. Maar met dit soort koppen moet het grote publiek weer denken dat Rusland de boeman is, terwijl de koude oorlog in feite al na het uiteenvallen van de USSR begonnen is door het 'vredelievende' westen.

  https://www.trouw.nl/home/poetin-luidt-officieel-nieuwe-koude-oorlog-in~a0686854/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. {Russische communisten}

   Het Russisch communisme bestaat al een tijdje niet meer, Eddy. In deze maatschappij hebben wij mensen nodig die met hun tijd meegaan, niet die in het verleden zijn blijven steken.

   Verwijderen
  2. In ieder dorp waar een kerk staat, staat naast de kerk een café. Voor mij is in ieder geval duidelijk welke van die twee u het liefst bezoekt.

   Verwijderen
  3. De EU is een fascistische unie die fascistische regeringen in haar unie huisvest en bovendien een corporatistisch/fascistisch economisch beleid nastreeft.

   Verwijderen
  4. For the first six months of 2018, Bulgaria is presiding over the European Union; yet in this period, a Nazi torch-lit march took place though its capital, Sofia, on 17 February. A member party of the current government participated in this march.

   Last year, the Vice Minister of Regional Development, Pavel Tenev, had already been forced to resign after a holiday photo was published in which he was posing giving the Nazi salute before wax statues of Gestapo officers. Following this, a high official from the Bulgarian Ministry of Defence, Ivo Antonov, also had to resign following the publication of a photo where he was posing giving the Nazi salute, before a German tank used in the Second World War. Finally, Plamen Ouzounov, Adviser on security issues to the socialist president Roumen Radev, resigned on account of a photo that featured him imitating Adolf Hitler.

   Continuing the tradition, now 10 years old, the demonstration of 17 February celebrates the memory of General Hristo Lukov. This gentleman promoted anti-semitism and collaborated with the Nazis. The process had the support of the Union of Patriots, a party member of the coalition government.

   The Bulgarian Prime Minister, Boïko Borissov, is the godfather of one of two leading Mafia clans in the country. He represents Bulgaria in the EU Council and is in fact the President for the first six months of 2018. He has organized an important trafficking of drugs and arms to support Al-Qaeda and Daesh in Syria [1].

   The German Government has not reacted to the Nazi demonstration held on 17 February in Sofia. In actual fact, Berlin has known Boiko Borrisov for a long time and is blackmailing him. In the EU Council, Boris is cooperates with Germany and granting its every request. Let us not forget that the Polish Donald Tusk, the High Official chairing the administration of the European Council, is a childhood friend of the German Chancellor Angela Merkel.

   The European Union is declaring that it was created to fight Nazism and to guarantee peace.

   Nazi parties are members of the governments in Lithuania [2], Ukraine [3] and Bulgaria. All these parties have been organized by former Nazis recovered by the Stay Behind networks of the CIA and Nato to fight against the USSR. During the Cold War, they benefitted from the protection of the United States and occasionally Germany.

   Translation
   Anoosha Boralessa

   http://www.voltairenet.org/article199830.html

   Verwijderen
 5. Poetin stuurt Siberische koude golf richting West-Europa die in Nederland resulteert in een schaatskoorts wat een 75-jarige man het leven heeft gekost door op één nachtje ijs te gaan schaatsen.

  #BeastFromTheEast: Gazprom Comes to Aid of Freezing EU Members Again – Analyst

  https://sputniknews.com/analysis/201803011062130203-gazprom-eu-gas/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag het Putin item op het Journaal
  Het viel me nog niet tegen: Rob Trip leek wel te zeggen dat Putin na ;lange agressie van het Westen zich genoodzaakt zag om een wapen te ontwikkelen waarmee hij niet meer in één klap kan worden uitgeschakeld. In dat journaal proefde ik geen Putin bashing. ( Maar ik werd weggeroepen en had niet de volle aandacht.)

  Het viel me dus mee.

  Ik hoop dat hij deze super raket echt heeft, zodat we weer een nucelair evenwicht hebben : als de Neocons dit geloven, zijn we een stuk veiliger geworden sinds vandaag.


  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu Syrië, Irak en Afghanistan nog.

  Sanders, Lee, Murphy Introduce War Powers Resolution to End Unauthorized U.S. Military Involvement in Yemen

  http://www.orrazz.com/2018/03/sanders-lee-murphy-introduce-war-powers.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik verveel me een beetje. Wat zal ik eens gaan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zoek de baas van het internet. Hebben jullie hem gezien? Hij zou hier zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zoek een man met een soort kazuivel aan. Hij zit bij voorkeur op een oude computer en beweert dat hij de baas is van 'het internet'.
  Voor het laatst gezien bij Hoevelaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dit was niet die leuke.
   Het is: paracetamol. Maar het is: parasiet. En:censuur.
   Even een weekje flink stampen,Eddy, en dan lukt het vast.

   Juf Ank gaat jou helpen! Jij bent heel bijzonder.

   Verwijderen
  2. Durft u de proef op de som te nemen? Ik plaats de link van de President van de Russische Federatie er voor u bij, mail hem.

   http://eng.letters.kremlin.ru/send

   Verwijderen
  3. Klopt helemaal, u mankeert niets, alleen aan het gebrek voor het brengen van tegenargumenten en het FBI 'aluhoedje' argument als uw hoofdargument te gebruiken, wat weer duidt op het gebrek aan IQ uwerzijds en eigenlijk gekenmerkt moet worden als zielig. En eerlijk gezegd heb ik ook héél erg medelijden met u en voor wat voor substantie zich in uw hoofd bevindt. Veel inhoudt zal het niet hebben, ik zou zelfs zeggen, het is niet zoveel soeps, ook al zal u het tegendeel beweren. Maar van mij mag u zich best op uw borst kloppen, ook al heeft u zelf het tegendeel bewezen, maar het verleden heeft bewezen dat u zich daar zelfs niet aan stoort.

   Verwijderen
  4. Ook deze drogreden is door u al duizenden malen hier opgevoerd maar alles wat ik zie is niet onderbouwd door u of u moet een wel hele vreemde opvatting van onderbouwing hebben. Ik en velen met mij zien van uw kant niet één onderbouwing.

   Verwijderen
  5. {Goeienavond, verder nog vragen???}

   Ja,eentje. Hoe komt het dat onschuldig veroordeelden gedwongen werden tot een valse bekentenis (de Zaanse verhoormethode)?

   Verwijderen
 11. Jammer,
  Blik is me te hulp geschoten, net nu ik een paar grappige inzendingen van Eddy wilde laten staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit wikipedia artikel geeft een idee van de technologie achter de nucleair aangedreven projectielen:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_thermal_rocket

  Alleen waarschijnlijk een stuk of 10 x kleiner en lichter, mogelijk door revolutionaire keramische materialen en misschien supergeleiding (het gas wat door de reactor stroomt raakt geïoniseerd en is dan met electromagnetische velden te kanaliseren, een beetje zoals een ouderwetse beeldbuis werkt.

  Uiteraard speculeer ik grotendeels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch wil je niet dat zoiets in je achtertuin landt!

   Verwijderen
  2. Sinds de jaren ´60 zijn er vergaande ontwikkelingen op gebied van keramische materialen gedaan, evenals op gebied van super- en halfgeleiders. Uranium (235) oxide bakken in een sterke, temperatuurresistente keramische vorm, evenals met de controlestaven en de uitwisselingskanalen geeft een 20 x kleinere reactorkern. De vloeibare waterstof of stikstof kan bepaalde materialen makkelijk supergeleidend maken. Containment gaat alleen om sterkte niet zozeer om veiligheid wanneer het ding eenmaal aan staat (niet zo belangrijk bij een ´helse machine´).

   Dus zoveel fantasie is het niet, al kan ik het niet in mijn schuurtje bouwen. Het enige vreemde aan het verhaal is dat zoiets, ook in moderne vorm, makkelijker grootschaliger te bouwen is. En dat het dan een ideale motor zou zijn voor nabije interstellaire ruimtevaart (een trip zou toch nog wel erg lang duren): een soort turbo ionenmotor. En dan zou men daar toch voorbeelden van moeten vinden, vooral omdat zoiets ver weg wel veel veiliger te testen is.

   Verwijderen
  3. Waar de Amerikanen een glansrol hadden bij het ontwikkelen van halfgeleiders, chips en software, staat materiaalkennis, metallurgie en fundamentele wetenschap veel sterker bij de Russen. Dus dat Rusland hierbij ver voor loopt is niet zo´n verrassing.

   Verwijderen
 13. Helaas is de tijd nog niet rijp: zelfs de SP heeft het beëindigen van het NATO lidmaatschap van de agenda gehaald. Wie weet zal de ineffectiviteit van NATO blijken wanneer er nog meer gedonder komt met de Turken.

  Of een ´missie´ die catastrofaal mislukt. Maar het gedrag van de VS is ook belangrijk: als er een trump-2 regering komt splijt NATO misschien van binnen uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De AOW leeftijd gaat omlaag!

  https://www.volkskrant.nl/wetenschap/hogere-sterfte-onder-ouderen-door-langdurige-griepgolf~a4575760/

  'Door de sterftetoename in 2017 en 2018 onder deze groepen ouderen is de gemiddelde levensverwachting voor het eerst in jaren gestagneerd, terwijl het daarvoor alleen maar toenam'

  Oeps! Ja, net als in de VS wordt men niet meer ouder.

  Gezien de indexering zou dit invloed moetem krijgen op de AOW-leeftijd.

  Eh... Oeps! daar horen we niets meer over (mijn aanvangszin was dus fake news, niet uit de context halen svp)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is al jaren gestagneerd, om precies te zijn, sinds 2013 (na de invoering van de participatiemaatschappij), kan je via statline zelf narekenen (als Blik een DODELIJKE primeur wil hebben, kan ik de cijfers leveren in een hele saaie tabel die ik op een druilerige zondag gemaakt heb)

   Verwijderen
 15. Zwakbegaafde pubers met Alzheimer. Een te weinig onderzochte conditie..............

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De zwakkeling doet ook echt precies wat zijn ´minders´ hen zeggen!

  Helaas zullen ook onschuldige burgers getroffen worden, maar als de nazi-orcs overmoedig worden, dan worden ze net als vorige keren omsingeld en massaal afgeslacht! En wordt een flink gebied nu nog bezet door de nazis uit Kiev bevrijdt! Daarnaast komt zowiezo meer dan de helft van dat wapentuig voor een prikkie of een kratje wodka en wat ´krokodil´ in handen van Novorossiya, gezien de afwezige motivatie van de arme dienstplichtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zeker mee eens! maar aangezien ´onze´ kant wil escaleren zal het toch zo gaan... Leuk vinden doe ik dat ook niet, maar heb wel vertrouwen in de uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo krijg je het aan de stok met globalist George "mr one world" Soros als je een nationalistische politiek voert zoals nationalist Nethanyahu. In het belang van Israel mag Nethayahu niet de sudanese en eritresche medemensen deporteren.

  Soros' Revenge? What's Behind Anti-Netanyahu Campaign in Israel
  https://sputniknews.com/analysis/201803021062160937-soros-netanyahu-israel/

  zoals ik al eerder zei is mijn eritresche vriendin haar familie totaal over Europa gedeporteerd, (duitsland, nederland, denemarken en noorwegen) om de nationale grenzen te slechten en om de middenklasse in deze welvarende landen te vernietigen.

  p.s. De oude psychopaat ligt helemaal plat om de nederlandse "intellectuel" die de immigranten met bloemen binnen halen.

  Zelfs merkel geeft toe dat 90% van de toegenomen criminaliteit komt door de immigranten sinds 2015. Ze geeft openlijk toe dat er in Duitsland no go areas zijn.

  ‘You have to call it by name’: Merkel publicly admits ‘no-go areas’ in Germany
  https://www.rt.com/news/419978-germany-merkel-no-go-zones/

  Joop, Dawg en ik hebben het destijds gelijk al voorspeld hoe dit zou verlopen. Zo moeilijk is dat niet. Het is alleen moeilijk te voorspellen als je met je kop in de MSM zit en je stinkede best doet om politiek correct te zijn. Wat een sukkels en wat kijk ik neer op die zgn "intellectuelen". En ik kijk natuurlijk neer op die zielige nato trolletjes (Eddy, Cruel) die hun ziel verkopen voor een maand salarisje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit heb ik ook voorspeld vandaar deze cartoons (scrol naar beneden)
   en dit artikel over hoe instanties in Duitsland proberen de kop in het zand steken;
   no-go zones in Duitsland
   En het einde van de ellende is nog lang niet in zicht want op bovenvermelde site kun je ook lezen hoe het verkrachtingspercentage in Zweden explosief gestegen is door "Zweedse" mannen met een allesbehalve blanke huidskleur.

   Verwijderen
 19. Russian Army in Damascus
  http://www.voltairenet.org/article199874.html

  Russische leger in oos Ghouta. Onmogelijk voor Washington om Damascus te veroveren.

  Strategie van de VS om de natiestaat te vernietigen is nu vervangen door (anti china strategie van Trump) de strategie om de chinese silk road te dwarsbomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Epische anti globalist speech van Donald Trump.

  Watch: Trump responds to new harassment allegations, attacks Clinton
  https://www.youtube.com/watch?v=l0OXiLA1r30

  oa. De campagne van Trump is een gevaar voor het establishment dat ze nog niet eerder hebben meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Trump begeeft zich nu in wel heel gevaarlijk water met zijn aangekondigde handelsoorlog. Als de grote getroffen landen zoals Rusland en China niet meer hun staal naar Amerika verschepen dan heeft Amerika binnen de kortst keren geen metaal meer om raketten van te maken.
  Ook de auto-industrie zal zware klappen krijgen.
  Voor de exporterende landen zal het op korte termijn wel een bittere pil zijn maar op lange termijn kunnen ze er enkel voordeel uit halen al is het maar door de $ massaal te dumpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Humberto Tan weg bij RTL . Wordt vervangen door Twan Huys , s'lands zg "beste" journalist, groot fan van Hillary Clinton , anti Trump en anti Rusland . Wordt dus lachen straks .

  BeantwoordenVerwijderen