dinsdag 27 maart 2018

Zakharova: "Westen voert complete anti-Russiche campagne"

* 7 Kilometer van Salisbury ligt het oudste chemische oorlogsvoering laboratorium van de wereld: Porton Down

* In Porton Down hebben ze uitgebreide ervaring met testen op mensen, ook met dodelijke afloop


* Uit de lijst met landen die diplomaten uitzenden en de hoeveelheden spreekt wie er achter de hysterie zitten: de machten achter de VS en VK

* Hier is het (vermoedelijke) artikel waar Zakharova naar verwijst

* Volgens officiële Britse mededeling komen de Skripals niet (meer volledig) uit hun huidige kritieke (comatueuse) toestand.* Quote die NiemandsKnegt weergeeft heeft Blik ook gehoord en bevestigt hem derhalve.

Voormalig professor Michael Jones houdt MI5 verantwoordelijk voor de False flag operatie.

41 opmerkingen:

 1. De reactie van het vrije wilde westen was echter minachtend, beledigend en zelfs hysterisch!

  https://www.boublog.nl/2018/03/22/rusland-herstelt-het-machtsevenwicht/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Skripals gan het zo te horen niet overleven, maar detective sergeant Nick Bailey 'allegedly the third victim of the alleged nerve agent poisoning' is inmiddels echter uit het ziekenhuis ontslagen en weer bij vrouw en kinderen.

  Waar en hoe Bailey besmet is geraakt met het military grade zenuwgas is echter tot op de dag van vandaag onduidelijk.

  Skripal case: DS Bailey leaves hospital; MSM still spinning casualty figures

  Where Bailey was poisoned, and how he was poisoned is still not clear – which is puzzling of itself. Was it while attending the Skripals as a first-responder, as claimed by Theresa May (improbable on the face of it, since CID officers in Britain do not act as first-responders). Or did he, on the contrary,“have no direct contact with the Skripals”, as put out by the Daily Mail? Was he poisoned while searching the Skripals home? Or was it somewhere else entirely?

  "And why did he become poisoned when no one else at the scene, and indeed no one else anywhere in Salisbury fell ill, or even showed signs of contamination in their bloodwork? If the unnamed doctor quoted by the BBC, who allegedly worked on Yulia Skripal at the scene of her collapse for 30 minutes, escaped unharmed, why didn’t Bailey? What was he doing and where was he doing it that made him the only one, beside the Skripals to fall ill?"

  https://off-guardian.org/2018/03/23/ds-nick-bailey-allegedly-released-from-hospital-msm-continue-false-claims-of-30-casualties-in-salisbury-despite-denial-from-senior-physician-on-the-case/

  En dan is er nog steeds die ingezonden brief van de bij het Salisbury ziekenhuis werkende arts n.a.v. een artikel in de Times dat circa 40 personen in het ziekenhuis zouden zijn opgenomen naar aanleiding van contact met het zenuwgas:

  “Sir, Further to your report (“Poison Exposure Leaves Almost 40 Needing Treatment”, Mar 14), may I clarify that no patients have experienced symptoms of nerve-agent poisoning in Salisbury and there have only ever been three patients with significant poisoning. Several people have attended the emergency department concerned that they may have been exposed. None had symptoms of poisoning and none has needed treatment. Any blood tests performed have shown no abnormality. No member of the public has been contaminated by the agent involved."

  https://off-guardian.org/2018/03/21/what-did-the-salisbury-physician-mean-by-no-patients-have-experienced-symptoms-of-nerve-agent-poisoning/

  Slechts drie personen (dat zouden dus de Skripals en Bailey moeten zijn) opgenomen i.v.m. duiselijke vergiftigingsverschijnselen, maar geen van die personen vertoonde de symptomen van vergiftiging door zenuwgas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het Novichok zenuwgas blijkt toch geen echt Novichok zenuwgas te zijn

  http://zaplog.nl/zaplog/article/het_novichok_zenuwgas_blijkt_toch_geen_echt_novichok_zenuwgas_te_zijn

  Universele Verklaring van de Rechten van de Mens
  Artikel 11.1
  Eenieder, die wegens een strafbaar feit wordt vervolgd, heeft er recht op voor onschuldig gehouden te worden, totdat zijn schuld krachtens de wet bewezen wordt in een openbare rechtszitting, waarbij hem alle waarborgen, nodig voor zijn verdediging, zijn toegekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Het Novichok zenuwgas blijkt toch geen echt Novichok zenuwgas te zijn"

   Dat is mooi! Des te groter de kans dat het goedje toch afkomstig is uit Porton Down. In het artikel van The Guardian hieronder, beschrijft men hoe Porton Down in een periode van 80 jaar meer dan 25.000 mensen als proefkonijn hebben gebruikt voor het testen van.....jawel.....zenuwgas.

   The past Porton Down can't hide

   https://www.theguardian.com/science/2004/may/06/science.research

   Verwijderen
 4. En wat die in de TS weergegeven tweet van Niemands Knegt over de opmerking van Lavrov over kolossale druk en chantage betreft; laten we ons daar maar eens druk over maken ipv de op niks gebaseerde hype over Russische inmenging in Europese verkeizingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 100% eens met PCR.

  https://www.paulcraigroberts.org/2018/03/24/washington-declared-hegemony-war/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als aanvulling;

   "Zachte heelmeesters maken stinkende wonden."

   Verwijderen
  2. Past perfect bij het bovenstaande artikel van PCR.

   Uit het PNAC rapport:

   Rebuilding America's Defenses;

   "US must be prepared for multiple wars on multiple battlegrounds"

   War Preparations: Leaked Images Allegedly Show US Military Tanks Arriving In Jordan

   https://www.zerohedge.com/news/2018-03-26/war-preparations-leaked-images-allegedly-show-us-military-tanks-arriving-jordan

   Verwijderen
  3. Als aanvulling;

   "Zachte heelmeesters maken stinkende wonden."

   Wat bedoel je daarmee als ik vragen mag ?

   enfin. Ik zeg tegen alle bezorgde mensen op dit forum. Pluk de dag, geniet van alles en laat de negatieve ontwikkelingen in de wereld je de positieve kanten van het leven ontdekken. Pluk de dag!

   Het zijn ontwikkelingen die je door bloggen niet oplost. Zoals ik zo vaak gezegd heb. De NWO heeft nu nog maar 1 optie en die is nucleair. Wellicht gaan ze eerst Syrië en Iran bombarderen, maar dat kost zoveel geld dat de NATO landen failliet gaan en dan gaan ze verliezen omdat ze niet de harts en de minds van de mensen hebben en gaan ze daarna nucleair of ze gaan direct nucleair. Nou. Wat kan je er aan veranderen hier op de blog ?. Helemaal niets!. Je kan alleen je mening ventileren. Dus voor mij is het een reden om zoveel mogelijk van het leven te genieten en daarom zal ik hier ook wat minder zijn wederom.

   Normaal gesproken is een verschuiving van de macht altijd reden tot oorlog. Echter nu met de nucleaire optie weet iedereen van elkaar dat ze het niet overleven. Dus ja, beide partijen weten dat. Ook de oligarchie die eigenaar van de FED bank in New York is weet dat. De verkalkte adel die naar werelddominantie streeft weet dat ze uit genen zijn en dat radioactief uranium hun genen kapot maakt. Hoe rijk en welke zorg ze ook genieten. Ze zullen het zelf ook niet overleven.
   Verwijderen
  4. "US must be prepared for multiple wars on multiple battlegrounds"

   Dat zijn ze dus niet. Ze hebben niet eens een wapen tegen magrav en ze hebben niet eens zelf magrav omdat ze daar te arrogant voor waren om iraanse technologie te gebruiken.

   Hun satelieten zijn niet goed beveiligd. Dus veel succes met de multiple wars.
   De SUKKELS kunnen niet eens controle over Afghanistan krijgen. Wat willen die overbetaalde paardenlullen van de ronde tafelgroepjes nou ??. Moeten ze een overbetaaldje rapportje opleveren wat toch niet werkt ?.

   Verwijderen
  5. @oli,

   "Wat bedoel je daarmee als ik vragen mag ?"

   Daar bedoel ik mee dat de zachte houding van Rusland tegenover het westen Rusland niet zal helpen. Wij kennen de voorbeelden van Saddam Hoessein, Mouamar Gadaffi en Bashar al-Assad. Rusland zal door het westen alleen geaccepteerd worden als zij haar hoofd in de schoot legt en zich onderdanig aan het westen onderwerpt. Laten de Russen zelf een sterk signaal afgeven door zelf al haar diplomaten uit het westen terug te trekken of sluit de aardgasleveringen naar het westen af, bijvoorbeeld. Waar zij nu mee bezig zijn bereiken zij niets mee en het demoniseren gaat gewoon door.

   Verwijderen
  6. Niet mee eens. Het laatste wat Poetin moet doen is de aardgaskraan dicht draaien. Het doel is altijd geweest om Rusland te isoleren en te laten imploderen.
   De dollars uit het gas zijn keihard nodig om in het eigenland te investeren en voor werkgelegenheid te zorgen. Werkelozen zijn makkelijk door Soros en consorten op te hitsen tegen Poetin. Bovendien wordt het beeld van Poetin in Europa daardoor alleen maar slechter en gaat Europa versneld naar wegen zoeken om onafhankelijk van Russisch gas te worden.
   Het sterke punt van Poetin is juist dat hij rustig blijft en ten alle tijden voorkomt dat hij cq Rusland geïsoleerd wordt. Klasse van de man, respect. Hij heeft de strepen in het zand getrokken en worden die overschreden dan slaat hij keihard toe en anders blijft hij rustig. Hij doet het perfect en is absoluut niet zacht.

   ps. Ik ga er trouwens ook vanuit dat hij de coupe in Oekraïne (die iedereen maanden van te voren heeft zien aankomen en die door hard overheids optrende voorkomen hadden kunnen (zie Iran en Rusland zelf) heeft laten gebeuren om de krim terug in Russische handen te krijgen. Vertel hem niks over gekleurde revoluties.

   Verwijderen
  7. @oli,

   "Dat zijn ze dus niet."

   Dat begrijp jij, dat begrijp ik, maar begrijpt 'trigger happy G.I. Joe' dat ook?

   Verwijderen
  8. "Bovendien wordt het beeld van Poetin in Europa daardoor alleen maar slechter en gaat Europa versneld naar wegen zoeken om onafhankelijk van Russisch gas te worden"

   De amerikanen zitten al te wachten totdat ze europa LNG mogen leveren. Dat is een prijs die Poetin de amerikanen niet wil gen

   Verwijderen
  9. "Dat begrijp jij, dat begrijp ik, maar begrijpt 'trigger happy G.I. Joe' dat ook?"

   In 2013 met de gifgas false flag in oost goutha wel. Toen was er muiterij tegen de strike die Obama wilde.

   Veel van hen zijn uit de matrix gestapt omdat ze dingen zagen en hoorden die niet klopten bij het officiële verhaal wat aan het publiek verkocht werd.

   Geloof me, enige optie is nucleair. Elke andere optie zal militair desastreus verlopen en vernederend zijn voor het pentagon.

   Verwijderen
  10. @oli,

   Tja, dat gas was niet zo'n goed voorbeeld, maar wat dan?

   Verwijderen
  11. @oli,

   Is dit voldoende?

   The West begins to realize that Hypersonics are real… and not theirs.

   http://theduran.com/west-begins-realize-hypersonics-real-not/#bAQXEmXAKGL27DTl.99

   Verwijderen
  12. De beste oplossing is om de skripal zaak helemaal uit te pluizen en engeland om bewijzen te vragen en continu daar op hameren. Het mooiste is om de engelsen belachelijk te maken en in hun hemd te zetten.

   Als ik Zakharova goed begrepen heb is Rusland nu bezig om voor ieder land te bekijken wat de beste tegenmaatregelen zijn.
   Wordt vervolgd....

   Verwijderen
  13. @Joop,
   In de oorlogen tot nu toe waren de bankiers en de corporaties altijd de grote winnaars. Oorlog kent dus wel winnaars....
   In een nucleaire oorlog zijn er wat mij betreft geen winnaars meer. Zelfs niet de bankiers en de corporaties. Dus ja.....

   Verwijderen
  14. @oli,

   "Het mooiste is om de engelsen belachelijk te maken en in hun hemd te zetten."

   Dat hebben de Engelsen al gedaan met Porton Down...

   In het artikel van The Guardian hieronder, beschrijft men hoe Porton Down in een periode van 80 jaar meer dan 25.000 mensen als proefkonijn hebben gebruikt voor het testen van.....jawel.....zenuwgas.

   The past Porton Down can't hide

   https://www.theguardian.com/science/2004/may/06/science.research

   ...en om het autopsierapport over de 'zelfmoord' van Dr. David Kelly voor 70 jaar achter slot en grendel op te bergen.

   Verwijderen
  15. Precies en daar moeten de russen dag in dag uit op terug komen en op blijven hameren.

   Verwijderen
 6. Oostenrijk stuurt geen Russische diplomaten weg

  Oostenrijk doet niet mee aan het uitzetten van Russische diplomaten, tot ongenoegen van een aantal andere Europese landen. De regering van bondskanselier Sebastian Kurz staat neutraal in deze kwestie en is van mening dat Oostenrijk een brug moet zijn tussen het westen en het oosten en dat daarom alle communicatiekanalen naar Moskou open moeten blijven.

  Met deze positie neemt de 31-jarige bondskanselier afstand van de gecoördineerde actie van verschillende Europese landen om Russische diplomaten weg te sturen. In totaal hebben meer dan 25 bondgenoten van het Verenigd Koninkrijk aangekondigd diplomaten het land uit te sturen, waarbij het in totaal gaat om meer dan 140 personen. Ook kwam de NAVO met maatregelen tegen Rusland.

  Het besluit van Kurz komt hem op veel kritiek te staan in andere Europese landen. De Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken Carl Bildt beklaagde via twitter dat het afwijken van het standpunt van de Europese meerderheid niet past bij een EU-lidmaatschap.

  verder lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/oostenrijk-stuurt-geen-russische-diplomaten-weg/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook NAVO neemt maatregelen tegen Rusland

  "In navolging op verschillende bondgenoten van het Verenigd Koninkrijk stuurt nu ook de NAVO een aantal Russen naar huis. Zeven stafleden van de Russische delegatie moeten vertrekken, terwijl drie stafleden die nog in de aanmeldingsprocedure zaten worden geweigerd. Daarmee brengt de NAVO de Russische delegatie op haar hoofdkantoor terug van in potentie 30 naar slechts 20 personen.

  Met deze maatregel wil de NAVO een sterke boodschap uitzenden aan Rusland dat er consequenties verbonden zijn aan wat topman Jens Stoltenberg “een gevaarlijk patroon van onacceptabel gedrag” noemt. Een opmerkelijk besluit, omdat er nog steeds geen duidelijkheid is over de werkelijke toedracht van de aanval op de voormalige Russische dubbelspion Skripal en haar dochter begin deze maand.

  Het onderzoek naar de vergiftiging van Skripal loopt nog en de verwachting is dat het nog zeker een week zal duren voordat daar meer over gezegd kan worden. De volledige afronding van het onderzoek kan zelfs een paar maand in beslag nemen. Blijkbaar zien de bondgenoten van het Verenigd Koninkrijk én de militaire alliantie van de NAVO geen noodzaak om de resultaten van dit onderzoek af te wachten.

  Verschillende Europese landen, evenals de Verenigde Staten en een aantal andere landen, namen gisteren al maatregelen om Russische diplomaten het land uit te zetten. Op het moment van schrijven hebben meer dan 25 landen aangekondigd diplomaten weg te sturen, waarbij het in totaal gaat om meer dan 140 personen.

  Opvallend aan deze ontwikkeling is dat er wordt gezegd dat het om een gecoördineerde actie gaat, terwijl een aantal Europese landen (nog) geen diplomaten heeft uitgezet. Onder meer Oostenrijk, Portugal, Zwitserland, Griekenland, Slovenië, Bulgarije en Slowakije zouden nog geen maatregelen genomen hebben.

  verder lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/ook-navo-neemt-maatregelen-rusland/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. https://www.zerohedge.com/news/2018-03-27/netanyahu-rushed-hospital-high-fever-cough

  Niet dat het uitmaakt, maar toch...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze gaan allemaal Willem. HRC, McCain, Soros, Kissinger. De reden is dat hun agenda al meer dan 5 jaar frustrerend verloopt. Ze gaan daar psychisch en later dus ook lichamelijk (pschyche en lichaam hebben invloed opelkaar) aan kapot. Ze zien dat hun wereld orde niet gerealiseerd kan worden zoals zij dat willen. Dat vreet aan hen dag in dag uit.

   ps. Sommige mensen op dit blog moeten ook opletten dat de psyche het lichaam niet kapot gaat maken door frustratie over de ontwikkelingen in de wereld.

   Verwijderen
  2. "ps. Sommige mensen op dit blog moeten ook opletten dat de psyche het lichaam niet kapot gaat maken door frustratie over de ontwikkelingen in de wereld."

   Yep, daarom heb ik Poetin maar een mailtje gestuurd of hij bekend is met wat er in Porton Down heeft plaatsgevonden en de zogenaamde 'zelfmoord' van Dr. David Kelly.

   Zouden meer mensen moeten doen.

   http://en.letters.kremlin.ru/letters/send

   Verwijderen
  3. Tevens de aankondiging dat dit mijn allerlaatste bijdrage aan dit blog was. Ik ga mij meer concentreren op mijn contacten van voormalige amateuristische GCHQ en MI5 medewerkers.

   Het ga u goed.

   Verwijderen
  4. Jammer dat je gaat. Het zou fijn zijn als je terugkomt als Joop.

   Verwijderen
  5. Weggaan met een raadseltje? Hoe typisch!

   Verwijderen
  6. Ga je weg Joop?
   ( Ik denk niet dat iemand het gelooft. Behalve Joop natuurlijk.)
   Als ik je goed begrijp ga je nu elke dag uren lang spreken en mailen met ex- geheim agenten uit Engeland.
   Je kent ze bij de tientallen, begrijp ik.

   Maar waarom noem je hen amateuristisch?
   ( ja, vergeleken bij jouw inside kennis van GCHQ en MI5 is iedereen amateur, dus dat vind ik geen criterium)

   The Government Communications Headquarters (GCHQ) is an intelligence and security organisation responsible for providing signals intelligence (SIGINT) and information assurance to the government and armed forces of the United Kingdom.

   Verwijderen
  7. Oligarch schreef: "Ze gaan allemaal Willem. HRC, McCain, Soros, Kissinger."

   Joop staat er nog niet in, maar hij hoort er wel, natuurlijk ! Joop gaat ook!

   Verwijderen
 9. Goede brief, en on topic

  https://stanvanhoucke.blogspot.nl/2018/03/de-hetze-tegen-rusland.html?m=1

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rich Russians Fleeing London From British Intel Services
  https://www.youtube.com/watch?v=ECfe3jGtI7M

  Die histerische Britten doen alles om hun economie om zeep te helpen. De oligarchen gaan terug naar ome Poetin en zullen hun geld in Rusland investeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Oli wijze woorden
  Ja, Sberbank en andere Russische banken zien aardig wat duizenden Pondjes de kassen binnen rollen dezer dagen
  @Willem Idd goed briefje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Porton down horrorshow, niet voor pvdd-ers
  https://southfront.org/salisbury-nerve-agent-attack-reveals-70-million-pentagon-program-porton/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. https://www.rt.com/news/422514-zeman-skripal-uk-facts/

  Nog wel iemand met verstand.

  "‘I want to see facts’: Czech president urges UK to provide some evidence on Skripal case"

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het gaat overigens niet over Porton Down, een medisch centrum maar het draait om het Defence CBRN Centre dat een stukje noord oostelijker ligt.

  Kijk voor de gein ook eens naar Gruinard Island, en het testen van Antrax door de UK.

  De gevolgen... laten zich raden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. The Rothschilds 'March To WWIII

  https://hendersonlefthook.wordpress.com/2018/03/27/the-rothschilds-march-to-wwiii/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Putin is gewoon de klos en de circus van Pipo Huib blijft maar doorgaan. Nog even en zij hebben nog geen strohalm meer om zich aan vast te klampen. LOL
  En dan die fantasie pondjes wat ik hier lees. Hahahaha, er gaat geen een pondje naar Moskou. De pond staat in verbinding met de dollar sufkutten van Blik. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Neocons Are Back With a Big War Budget and Big War Plans

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2018/march/26/neocons-are-back-with-a-big-war-budget-and-big-war-plans/

  BeantwoordenVerwijderen