dinsdag 13 maart 2018

Wat NBC uit het interview met Putin sneed en de NOS nooit toont

Het pastte niet in het plaatje dat NBC voor ogen had, met het interview tussen Megyn Kelly en Putin. Haar opdracht was er had in te gaan. Ze had echter te maken met Putin. Die is niet voor een kleintje vervaard. NBC sneed dit deel van het interview eruit.

Pauw

Bij de aan de VS onderworpen Nederlandse staatsmedia zoals Pauw of NOS krijg je dit ook niet te zien. Blik twitterde hier van het weekend al over. Nu hebben we ook het kant en klare beeld en tonen het u hieronder. In verschillende sessies werd het interview opgenomen. Het waren gesprekken die ergens over gingen. Bij de Provinciale Hollandse Mickey Mouse staatsmedia geen woord erover. Bij Blik wel. Het is goed dat Blik er is. Verruimt de Blik!

En dan nog dit...

Je mag niemand beschuldigen voor een veroordeling. Het is een regel die politici in extremis volgen als het om bijvoorbeeld om collega's of Demmink gaat: "Het is onder de rechter, ik kan er niks over zeggen"; Als het om Rusland gaat lijken tegenovergestelde regels te gelden. Bij MH17 kopte de Telegraag de volgende dag al met chocoladeletters "moordenaars". Met 9/11 wist Bush bijna voor het neerhalen van de torens al dat het Al Qaida moest zijn. En nu met Skripal, waar nog niet eens verdachten in het vizier zijn, zou Rusland het wel gedaan moeten hebben.

Het lijkt erop dat als het om Rusland gaat, dan worden alle juridische regels, in het wilde Westen, aan de laars gelapt. En de staatsmedia doen alsof het normaal is.

30 opmerkingen:

 1. Opnieuw dode Rus in Londen gevonden.

  Ditmaal gaat het om de in ballingschap levende zakenman Nikolai Gloesjkov en voormalig vriend van Berezovski.

  Russische balling in Londen dood gevonden

  https://nos.nl/artikel/2222194-russische-balling-in-londen-dood-gevonden.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waren Skripal en Gloesjkov de contacten van Christopher Steele en Russiagate?

   House Intel Committee: No evidence of collusion with Russia (Video)

   http://theduran.com/house-intel-committee-no-evidence-of-collusion-with-russia-video/

   Is Hillary Clinton behind poisoning of Russian double-agent Sergei Skripal?

   https://www.fort-russ.com/2018/03/is-hillary-clinton-behind-poisoning-of-russian-double-agent-sergei-skripal/

   FITTON: More than enough evidence to warrant arrest and prosecution of Hillary Clinton. ICYMI: At least 18 classified emails were found on Anthony Weiner’s laptop –this was covered up by FBI/DOJ/State for over a year.

   http://investmentwatchblog.com/fitton-more-than-enough-evidence-to-warrant-arrest-and-prosecution-of-hillary-clinton-icymi-at-least-18-classified-emails-were-found-on-anthony-weiners-laptop-this-was-covered-up-by-fbidojsta/

   Verwijderen
 2. Heb het interview gelezen en sta achter de conclusies van Paul Craig Roberts.

  Megyn Kelly, as silly as she is, has ended up being a conveyer of Russian truth to Americans

  Paul Craig Roberts

  Let’s give her a big hand. Clearly, as her stupid questions indicate, she is a brainwashed dumbshit American. Megyn Kelly cannot help being an imbecile as she is an American presstitute, but still Putin comes across as the leader he is. There is no one in the West comparable to Putin. To present Putin in his true light is not Megyn’s intention, but it is what she achieves regardless of her intent.
  Nevertheless, Megyn Kelly is a huge embarrassment to the United States. All by herself she has completely discredited the American media. We need to come up with an even more damning word that presstitutes.
  It is not clear to me why Putin puts up with Megyn Kelly’s rudness and brainwashed ignorance. My hat is off to Putin. I would not be able to put up with her malevolent evil. I am concerned that Putin, being an honest person of integrity, does not understand that there are no such people in the US government or in the US media.
  A person as important as Putin should not subject himself to cross examination by a dumbshit American presstitute who repeats lies endlessly.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. President Putin Interviewed by Megyn Kelly

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2018/03/president-putin-interviewed-by-megyn.html

   Verwijderen
  2. Ja, Joop, ik zag stukjes van dit intervieuw. En de stukjes die worden weggelaten in het Westen.
   Wat ik in de haast niet duidelijk heb is dit: Dit is toch een recent interview? Waar en wanneer? Ik las dat zo snel niet. las wel dat het op 2 plaatsen was opgenomen.

   Wat ik eigenlijk wil zeggen is dit: Dit is dan toch het tweede grote interview tussen Kelly en Putin?
   Een jaar geleden gebeurde hetzelfde: zette hij haar ook flink voor schut.

   Vraag is dus: waarom doen ze dit weer?
   Ik weet het al: na wat knip-werk en met de juiste framing komt dit voor de gebrainwashte Amerikanen over als een bevestiging van Putins' negatieve eigenschappen.

   En voor Putin: het integrale interview, en bekeken vanuit pro-Putin ogen, maakt Putin alleen maar sterker.

   Zou het zo liggen?

   Verwijderen
  3. @Jan,

   Interviews werden gehouden in St.Petersburg en Kaliningrad. Waarom? Ik heb geen idee. Megyn Kelly kwam met dezelfde domme vragen als het vorige interview terwijl, als zij haar congres zou volgen, kon weten dat er geen enkel bewijs is gevonden van Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen, noch collusion tussen Poetin en Trump. Devin Nunes heeft wel collusion gevonden tussen Hillary Clinton en Rusland en dat was al bekend vóór dit interview.

   Verwijderen
  4. De republikeinen hebben toegegeven na 14 maanden onderzoek. Geen russische inmenging. Hadden jij en ik gelijk al kunnen zeggen en Poetin zegt nu klip en klaar wat de oorzaak is van het verhaal van Russische inmenging. Er is intern in de amerikaanse politiek een gevecht gaande en dat wordt gespeeld over de rug van Rusland.

   Vandaar dat ik ook denk dat Trump een vijand is van de wallstreet oligarchie en daarom steun ik hem nog. De resultaten vind ik tot nu toe positief.
   Einde TPP, Opruimen van IS, vanuit het witte huis geen wijzende vinger naar Rusland, belasting verlagingen en mijn inziens terechte import heffingen, opkrikken van de amerikaanse trots en proberen banen te scheppen voor de amerikanen (iig via retoriek, maar ik denk ook dat hij het daadwerkelijk meent)....Niet goed voor Europa, maar hij staat iig voor zijn volk.

   Verwijderen
  5. Ja, die twee steden. Maar het zijn dus nieuw interviews. En dus de tweede keer dat ze het beiden doen.
   Er moet dus een benefit zijn voor beiden.

   De collusion is volgens de republikeinen In dat Senate Comittee van de baan. Democraten sputteren nog tegen.
   Dat was vanochtend nieuws.

   Maar de meddling is meen ik nog niet helemaal van de baan. Er is door Mueller gezegd: De Russen willen ons in verwarring brengen. Dat die Russen pro Trump waren is van de baan, meen ik. ( Omdat ze ook pro Hillary websites hadden waar ze geld mee verdienden)

   De aanklacht tegen die 13 mensen en 3 bedrijven betrof dus: verwarring scheppen.
   Ik volg het op afstand. Dat is mijn indruk.

   Corrigeer me als nodig.

   Verwijderen
  6. Weet niet of de link hier al eerder geplaatst is, maar hier kun je het volledige interview van Poetin door Kelly zien:

   https://www.youtube.com/watch?v=9mhi_AyQAyw

   Deel 1 werd opgenomen in Moskou op 1 maart, deels 2 in Kaliningrad op 2 maart van dit jaar. (totaal +/- 90 min.)

   Obama of Bush lieten zich nog nooit 1,5 uur interviewen door RT, Poetin komt doodgemoedereerd opdraven voor NBC.
   En waarom ook niet? Hij maakt moeiteloos korte metten met de bekende tendentieuze vraagjes.

   Verwijderen
  7. @ Oligarch,
   Trump was veel beter vóór de verkiezingen, zoals je in die video enkele dagen geleden al toonde.
   Hij heeft dus wel vele veren gelaten.
   Maar de meeste pluspunten die je noemt zijn terecht: TIPP . poging om de eigen maak-industrie te beschermen en weer op te bouwen, het wakker schudden van Europa: betalen jullie ook maar eens aan de NATO. Massa immigratie in vraag gesteld.
   Dat is allemaal niet slecht.

   Maar om te overleven heeft ie wel een (bijna symbolisch) bombardementje op Syrië -vliegveldje moeten doen wegens 'gifgas'. ( Was onjuist hoorden we recent van Mattis)

   En of hij nu echt Isis aan valt of niet , daar heb ik geen idee van. Dat volg ik al lang niet meer. ( Mosul is door de VS bevrijd. (?) Maar in Syrië werkt de VS toch nog in het voordeel van Isis, dacht ik?)

   Het beste wat hij gedaan heeft: met zijn tweets de hele wereld bewust gemaakt dat ook de MSM Fake Nieuws verspreiden.
   Daar ligt voorlopig zijn grote verdienste, denk ik.

   MSM en AngloZionists vechten terug. Maar ik las dat die vriendin van Ollongren ( Buning?) die dat EUfake nieuws bureau moet vormgeven, ging adviseren in Brussel dat het niks zou worden.

   En het feit alleen al dat iemand als Trump vanaf nu Denkbaar is, is prachtig. Neemt niet weg dat ook ik bezorgd ben voor zijn impulsiviteit en zijn individueel optreden. Voor je het weet krijgt ie een bloedhekel aan Kim Yung UN en gooit ie een atoombom als ie thuis komt. Nou goed, dat zal niet lukken hopelijk. Maar zijn onberekenbaarheid is wel een gevaar.
   Je kunt niet alles hebben: een stormram die het moeras dan wel niet droog legt, maar het wel in flinke paniek brengt, zodat het zichtbaar word. èn een verstandig en beheerst president.

   Wel de vraag: kàn hij Wall Street niet wat meer inperken, of wil hij dat niet? Nog geen bankier opgepakt. 911 nog niet heropend . Hillary nog vrij rondlopend. Ik denk dat dat de no go onderwerpen zijn. Dat zou zelfmoord zijn. Dat snapt hij ook wel.
   Bewondering voor zijn uithoudingsvermogen.

   Verwijderen
  8. "Maar de meddling is meen ik nog niet helemaal van de baan."

   Dat is correct. Poetin zegt ook in het interview dat de Amerikanen met bewijzen over de brug moeten komen zodat Russische autoriteiten kunnen bekijken of er overtredingen van de Russische wet zijn begaan en daarop kunnen acteren maar de Amerikanen weigeren die documenten te overhandigen.

   Daarnaast zegt Poetin nog in het interview dat het misschien wel Russen zijn, maar dan Russen die werkzaam zijn voor westerse NGO's of patriottische Russen waarvan Poetin niet van plan is die te controleren (geen sleepwet dus).

   Het is als met de BUK, is van Russische makelij dus zitten automatisch de Russen erachter.

   Verwijderen
  9. "Wel de vraag: kàn hij Wall Street niet wat meer inperken, of wil hij dat niet? Nog geen bankier opgepakt. 911 nog niet heropend . Hillary nog vrij rondlopend. Ik denk dat dat de no go onderwerpen zijn. Dat zou zelfmoord zijn. Dat snapt hij ook wel."

   Wall Street is CIA. 9/11 zit zionistisch Israël achter en als Trump van plan is de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem te verhuizen dan blijft dit ook 'onopgelost', Wat Hillary betreft is Trump afhankelijk van Jeff Sessions, de volgende die op de nominatie staat ontslagen te worden.

   Verwijderen
 3. Mooi dat je deze info van Poetin aan het nederlandse volk toont Blik!. Niet geschikt voor de nederlanders die het fabeltjes nieuws tot zich nemen.

  De kracht van Poetin is dat hij rustig blijft en zijn verhaal blijft verkondigen. Resistance = victory. Goed gedaan Poetin.

  Niet zulk belangrijk nieuws, maar altijd weer leuk om dit monster (weer) te zien falen.
  Breaking: Hillary Clinton Falls AGAIN
  https://www.youtube.com/watch?v=msVA0ajknjA

  Er broeit iets.

  Poetin komt niet voor niets met zijn nieuwe nuclaire wapens naar buiten. Kan natuurlijk zijn dat de verkiezingen in Rusland de oorzaak zijn dat hij daar mee naar buiten kwam om de russische trots op te vijzelen, maar het kan ook zijn dat hij de new world order even moet laten weten dat ze niet veilig zijn als ze Rusland aanvallen.

  Nu weer die voormalig russische spionnen die worden vergiftigd. Vergeet niet dat Porton Down op een steenworp afstand ligt van Salisbury waar Sergei Skripal en zijn dochter zijn aangevallen met chemische wapens. Porton Down is een "geheim" wereldwijd fameus brits chemisch wapen laboratorium. Hmmm...wat een "toeval".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Poetin komt niet voor niets met zijn nieuwe nucleaire wapens naar buiten."

   Ja, dat vind ik interessant.
   Waarom doet hij dat nu ?
   Verkiezingen? Hij wint toch wel.
   De Amerikanen ( Pentagon, Neocons) een morele opdonder geven? Dat zou best eens kunnen.

   Of omdat hij echt bezorgd is voor een False Flag die elk moment kan gebeuren en die door de aanslagplegers ( de VS neocons,uitvoerenden: Mossad) als motief zal worden gebruikt om onmiddellijk Rusland via een First Strike aan te vallen en het te overleven.
   Dat is echt nog de laatste kans voor de Neocons om hun Nieuwe Amerkaanse Eeuw (PNAC) waar te maken.

   En Trump is nu precies de impulsieve president die ze nodig hebben.

   Recept:
   Gooi op een ochtend wat chemische middeltjes (ontremmers) in de koffie van alle mensen die je nodig hebt om een nuclaire First Strike uit te voeren ( Het team dat samen de go ahead moet geven), pleeg 10 minuten later een gigantische False Flag ( kleine atoombom op Kiev, net nadat Kiev een heel groot offensief in Donbass begon)
   (of blaas de NATO militairen in Letland op met 'Russische bommenwerpers')

   Dat gevaar ziet Putin.
   Hij had deze 1 maart waarschuwing nodig, om dat idee van die Neocons dat ze 'first strike capability ' hebben, uit de hoofden te krijgen.
   Ik denk dat de wereld veiliger is geworden sinds 1 maart.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Heb een tijdje de illusie gekoesterd dat de anti-Russische hysterie wel weer zou gaan liggen.(Zo rond de tijd dat Trump werd gekozen). 't Omgekeerde lijkt eerder te gebeuren. We gaan steeds weer wat verder in de overdrive. Wat kan dat voor een andere bedoeling hebben dan de publieke opinie ergens op voor te bereiden? Ja, misschien broeit er wel het een en ander.




   Verwijderen
  3. Ben het met @Dawg eens. Ik denk ook dat de neocons uit zijn op een confrontatie met Rusland en een 'ongelukje' in Syrië zou daar weleens de aanleiding toe kunnen worden.

   Verwijderen
  4. @ Dawg,
   Recentelijk schreef de Saker dat het Rusland als GEVAAR afschilderen nog wel 10 of 20 jaren zou doorgaan, alleen al om die enorme wapenindustrie een alibi te geven om grote wapen-aankopen door Het Congres te krijgen. De Saker is dus veel optimistischer dan wij. (en dan Putin).

   Verwijderen
  5. @Jan,

   Als jouw analyse over 'joden' en neocons zou kloppen, dan zouden zij het niet alleen laten bij de enorme financiële winsten voor de wapenindustrie maar moet dit naar 'iets' leiden. Volgens PNAC was dat een Amerikaanse wereldhegemonie en dat bereik je niet alleen met dreigen het beste wapenarsenaal van de wereld te bezitten. Als je de wereld wil domineren zal je toch actief op moeten treden, want het blijkt dat er toch landen zijn die zich niet neerleggen bij een Amerikaanse wereldhegemonie.

   Verwijderen
  6. @Jan,
   Waar blijkt uit dat Trump impulsief is ?

   Als je zoveel modder van de msm over je heen krijgt en je blijft relatief zo rustig heb je volgens mij een hele stabiele geest.

   Ik weet niet of de raket aanval in Syrië impulsief was of wel overwogen gedaan om de russische wapensystemen te testen. De russen waren van te voren gewaarschuwd over de aanval en die hadden geen schade. (Syrië hele beperkte schade) De aanval met de drones op de russen leverde ook niks op. Weet ook niet of dat impulsief was en je weet ook niet of Trump van die actie afwist.

   p.s. Kerry dacht ook afspraken met de russen gemaakt te hebben toen de amerikanen de SAA aanvielen op een heuvel bij Deir ez zo'r. Deep state ?

   Ik weet wel dat er Israelische inmenging (heb je 1 dag onderzoek voor nodig en geen 14 maanden) was in de verkiezingen en dat Trump veel geld heeft gehad van Israelische biljonairs. Vandaar ook dat Trump tegen Iran en tegen Assad is. Jammer genoeg is het niet alleen america first, maar het is ook israel first. Dat Trump China als het grote gevaar ziet dat kan iedereen begrijpen. China heeft de fabrieken en de know how, de amerikaanse schuld en 1.3 miljard mensen . Rusland daarentegen is geen gevaar voor Amerika. Een op grondstoffen gebaseerde economie met 140 miljoen mensen. Dus ja, jammer van Israel. Trump had zich niet met dat land moeten inlaten en zich moeten concentreren op zijn eigen land.

   Verwijderen
 4. Hij doet het. Tenminste, daar ljkt het op.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=3QuFUXWKb5g

  De hypersone Kinzai. Als het is wat het lijkt wordt de carrier battle group het slagschip van de 21ste eeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,
   ik keek de video van de Kinzai, liep even weg en toen ik terug kwam begon deze versie van het Kelly_Putin intervieuw:
   https://www.youtube.com/watch?v=9mhi_AyQAyw

   Ik moet zeggen dat ze er wel heel gaaf uit ziet!
   Onze held Vlad zal toch niet een secret masochist zijn?

   In dat gevalbegrijp ik wel dat ie weer instemde meteen intervieuw.
   Ik keek alleen de eerste vijf minuten, maar ik zie toch bijna twee verliefde mensen , zoals ze naar elkaar kijken. Zij is mooi, hij is machtig....

   Verwijderen
  2. Wie weet. Megan Kelly is dan wel een heel matige sadist, want het lukt 't maar niet om Poetin eens flink billenkoek te geven met haar interviews. Integendeel, Kelly krijgt in de VS regelmatig de nodige verwijten over zich heen dat ze Poetin niet hard genoeg aanpakt in haar interviews.

   Verwijderen
  3. @Jan, Dawg,

   De corporatistische oligarchen die naar werelddominantie streven willen Rusland isoleren om zo de economie en de maatschappij lam te leggen zodat het land zal imploderen.

   Het laatste wat Poetin dus wil is dat Rusland geïsoleerd raakt en zonder weerwoord constant wordt "zwart" gemaakt. Dus wat doet hij:

   Constant zal hij zijn beleid naar buiten toe verkondigen en constant zal hij proberen overal zoveel mogelijk diplomatieke en economische banden aan te halen.

   Verwijderen
 5. Russische terugblik op het recente interview van Poetin door Megan Kelly op Vesti News (clip +/- 12 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=9mhi_AyQAyw

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The horror....

  "We stand shoulder to shoulder with the British people. It must be made clear that an attack against one EU & NATO country is an attack on all of us."

  https://twitter.com/guyverhofstadt/status/973468044180840449

  Nee idioot. Hou je kop.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eigenlijk zouden we moeten hopen dat dit fake-news is:

  https://www.veteranstoday.com/2018/03/13/keeping-trump-and-netanyahu-out-of-jail-israel-plans-sneak-attack-on-syria-with-trump-russia-betrayed/

  De lange lijst met Amerikaanse bommen in het 2e deel van het (lange) artikel zal niet fake zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Russia Today dreigt licentie in Verenigd Koninkrijk te verliezen

  https://www.geotrendlines.nl/russia-today-dreigt-licentie-verenigd-koninkrijk-verliezen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als RT wordt verwijderd gaan de BBC en andere Britse kanalen op zwart in Rusland. Netto is dat een verlies voor de Britten, want de BBC heeft een veel groter bereik in Rusland dan RT in het VK.

   Het zou een zeer ondoordachte move zijn.

   Verwijderen
 9. De nieuwe secr. of State, Pompeo is een bijzonder onaangenaam karakter. Hij is zeer anti- Russisch, maar met name anti Iran, in is close met de Saoedi´s. Hij is anti first amendment en heeft de agenda om Assange en Snowden te executeren. Non US citizens hebben geen recht op vrije meningsuiting, vindt hij. Met deze man op State is het oorlogsgevaar opnieuw toegenomen.

  Gina Haspel heeft inmiddels arrestatiebevelen uitstaan wegens oorlogsmisdaden. waar Pompeo als CIA hoofd als een neocon hardliner is, is dit Halspel karakter hetzelfde on steroids.

  Ik heb wel vertrouwen dat Putin deze ontwikkelingen doorheeft, en dat hij tijdig de mogelijke tegenzetten doet.

  Met die vergiftiging van Scripal is het klimaat voor verdere sancties geschapen. Ik denk dat de keiharde tegensancties al klaarliggen (misschien toch maar een houtkacheltje aanschaffen?) Duitsland zal het tegen willen houden, maar als North Stream wordt opgehouden hoeft Europa niet te rekenen op gasleveranties via Ukraine (en er zijn niet eens terminals om het dure LNG in te nemen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [is dit Halspel karakter hetzelfde on steroids.]

   Sorry, ik had de naam van deze vrouwelijke oorlogsmisdadiger verhaspeld!

   Verwijderen