woensdag 14 maart 2018

Beul van Bangkok nieuwe baas CIA (en van uw gegevens)

Gina Haspel was begin deze eeuw baas van het geheime Amerikaanse martelkamp in Bangkok. Zij keurde de martelingen, zoals het waterboarden (zie minuut 2:19 en 2:57 18+) niet alleen goed; de dame nam er ook aan deel, en sterker, dat deed ze met genoegen. Bewijs en filmmateriaal van de martelpraktijken heeft mevrouw laten verdwijnen. Deze dame, Haspel dus, is de nieuwe baas van de CIA. Een CIA, die als de sleepwet er door komt, dadelijk ook over al uw gegevens zal kunnen beschikken, aangezien de AIVD een filiaal is van de CIA.

Onnozele Trip

Hoe we dat weten? Niet van voorleesvader Rob Trip. Die was vanavond zichtbaar teleurgesteld in de magere Britse sancties tegen Rusland, afgaand op zijn vraag aan Tim de Wit: "Wat kunnen de Britten nog meer?" Maar gelukkig hebben we de Russische media nog die ons wel informeert. Zo ook over Gina Haspel wiens handen gedrenkt zouden zijn in bloed. Pompei is nauwelijks liever. Hij heeft zich meermaals uitgelaten een voorstander van martelpraktijken te zijn. Pompei heeft goede banden met het congres waar hij zelf 6 jaar lid van is geweest.Corbyn en Fransen willen graag (iets van) bewijs zien

Corbyn vroeg in het Britse parlament of Theresa May de Russen een monster van het vermeende gif had opgestuurd. Dit hoort onder internationaal recht te gebeuren. Ook vroeg Corbyn welke contacten May met de Russen had gehad. Het stellen van deze normale vragen kwam Corbyn op hoon te staan (3:00). Ook de Fransen maken voorbehoud (6:18) voor mogelijke steun aan Groot Britanië: Ze willen bewijs zien.

Lavrov maakt gehakt van Theresa's "Highly likely" (3:30)

Praten in termen als "hoogst waarschijnlijk" (highly likely) is volgens Sergey Lavrov niet erg solide en niet professioneel. Moskou staat erop dat de Britten, zoals in de conventie voor chemische wapens is vastgelegd, dus volgens internationaal recht verplicht, hen een monster van het gif verschaffen. Dit hebben de Britten tot op heden nagelaten. Bij de reguliere Atlantische media schijnt niemand dit een punt te vinden. De sancties hebben volgens de Russen niks met de vergiftiging te maken maar zijn een regelrechte provocatie. Als een Russische ge-accrediteerde journalist vragen wil stellen in het Parlament (8:15) aan Parlamentariers en/of Ministers wordt hij verzocht een afspraak te maken; als hij bij de balie komt, kan hij geen afspraak maken. In Moskou kunnen Britse journalisten wel het Russische parrlament in en vragen stellen.

Dikke knuffel van Putin voor Krimbewoners (6:00, video onder)

Je zult het bij het Atlantische NOS-journaal niet zien want het past niet in het plaatje dat de perceptiemanagers daar klaar hebben liggen voor Putin. Maar vandaag was Putin op bezoek op de Krim om in Sebastopol het publiek toe te spreken dat verzameld was om de hereniging van de Krim met Rusland te vieren. Putin feliciteerde de Krim-bewoners en stelde dat het gehouden referendum blijk gaf van het meest democratische proces. Hij gaf het opgekomen publiek een dikke, dikke knuffel (6:00); daarna kwamen bewoners aan het woord die tevreden waren met betere wegen, kinderspeelplaatsen en gerestaureerde kerken.

Nieuwe terminal vliegveld Simferopol

Daarna ging het door naar de nieuwe terminal van het vliegveld van Simferopol. Ondanks de sancties van het Westen wordt die mooier en sneller gebouwd dan gepland.

Krim-brug klaar eind dit jaar

Putin was ook op bezoek bij de Krimbrug en liet zich daar bijpraten over de vooruitgang daar. Ook hier lijken de Westerse sancties averechts te werken: alle materialen komen uit Rusland en het project loopt voor op schema. In de loop van dit jaar gan de eerste auto's over de brug; eind volgend jaar de treinen. Het zal het toerisme op de Krim een verdere impuls geven. Graham Phillips is ons al voorgegaan op de Krim, hetgeen hij toont in zijn film.

Gina Haspel, de beul van Bangkok, gaat zij dadelijk, na invoering van de sleepwet, ook uw gegevens inzien? Met haar als baas van de CIA en Pompei, de fan van martelen, als nieuwe Minister van Buitenlandse Zaken, belooft het voor de ontspanning in de wereld weinig goeds...

En dan nog dit...

8 opmerkingen:

 1. Het lijkt er op dat de VS plannen hebbenl om unilateraal, buiten de UNSC , aan te vallen in Syrie. Haley hield gisteren een voordracht voor de VN die moeilijk anders uitgelegd kan worden als een uitnodiging aan de jihadisten om door middel van een gifgasaanval in Ghouta de VS een voorwendsel geven de troepen van Assad aan te vallen. Luister vanaf min.7

  https://www.youtube.com/watch?v=zWqWV8_IYJ0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Luister ook eens hoe Haley met haar leugenachtige oorlogsretoriek een 'case tegen de Russen' probeert te maken door een verbinding te maken tussen de gifaanslag op de Skripals en de situatie in Syrie.

   Verwijderen
  2. linkje:

   https://www.youtube.com/watch?v=O2lkfuO7qNk

   Verwijderen
 2. De nieuwe baas van de CIA. Dit lijkt een slechte ontwikkeling. Tsja, Trump heeft zich ook meerdere malen uitgelaten dat hij een voorstander was van martelen. Ik stel voor dat we Trump, Haspel en Pompei eerst eens even flink gaan martelen voordat ze dat ons gaan doen. Kijken hoe ze het vinden.

  Wie zou nu toch de chemische wapens hebben gebruikt in Syrië ?

  WATCH Syrian Army Finds Militants' Plant for Manufacturing Chemical Weapons
  https://sputniknews.com/middleeast/201803151062549525-syrian-army-militants-plant-chemical-weapons/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Ned ........ NOS propangadist en fake nieuws verspreider cq door mainstream collega's afgelopen jaar gebombardeerd tot s'lands " beste journalist " Twan Huys als vervanger van Humberto Tan op RTL Late Night . Twan Huys , M Tweebeke
   , Mathijs van Nieuwkerk , WNL ....... allen pro Clinton . Het anti Rusland geluid zal verder toenemen . Men gaat vol op de oorlogstrom . Putin heeft nog niet zo lang geleden verklaard dat een volgende oorlog niet op Russisch grond gebied zal worden uitgevochten .

   Verwijderen
 3. Bedankt voor dit uitgebreide artikel. Overigens vond ik de nu 80 jarige chemicus juist wel een integere indruk maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Russische stafchef waarschuwt VS voor interventie in Syrië

  De Russische stafchef Gerasimov heeft deze week een scherpe militaire waarschuwing rechtstreeks aan het adres van de Verenigde Staten gedaan. Als laatstgenoemde in Syrië na een nieuw gifgasincident de aanval opent en daarbij Russisch militair personeel om het leven komt, dan zal Rusland vergelding tegen Amerikaanse schepen en vliegtuigen uitvoeren.

  Naast de scherpe retoriek van beide partijen zijn er ook militaire bewegingen die de retoriek een onheilspellende achtergrond geven. De NAVO heeft haar verkenningsvluchten met drones en spionagevliegtuigen langs de Russische west- en oostgrens drastisch opgevoerd.

  verder lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/russische-stafchef-waarschuwt-vs-interventie-syrie/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WK voetbal in Rusland dit jaar . Men gaat vol op het verhinderen van dit sport evenement . PM May en de clown Boris Johnson hebben de toon gezet in de aanloop naar dit kampioenschap.

  BeantwoordenVerwijderen