maandag 19 januari 2015

Poroshenko's beschieting van bewoond gebied Gorlovka en Donetsk

Update 22:00 uur: We hebben de titel aangepast (Poroshenko's duizendponder op centrum Gorlovka), aangezien er nu gezegd wordt dat de vliegtuigbom buiten de stad gevallen is. Kortom, het verhaal van de duizendponder is twijfelachtig, en al zeker op het centrum van Gorlovka. Het kwam uit de mond van de leider van Donetsk. Achteraf hadden wij deze kop, zonder foto-onderstueuning beter niet kunnen plaatsen. Aan de rest van het artikel en de tientallen burgerdoden in Donetsk en Gorlovka als gevolg van de ongecontroleerde beschietingen van het Oekraïense leger verandert verder niets maar van een 500 kilo vliegtuigbom op Gorlovka is geen sprake.

Poroshenko heeft de bustragedie van Volnovakha (13 doden) aangegrepen om diezelfde dag, terwijl het bloed nog nauwelijks opgedroogd was (en het was hier echt bloed) het staakt-het-vuren te annuleren. Tevens probeert hij naar aanleiding van het busbloedbad de Volksrepublieken van Donetsk en Lugansk op een lijst van terroristische organisaties geplaatst te krijgen en heeft hij de mobilisatie van zo'n 50.000 man vervroegd en direct in laten gaan. Daarnaast spreekt hij schande over het gebeuren bij Volnovakha en stond hij zondag 18 Januari in Kiev met een bord "Je suis Volnovakha", naar analogie van "Je suis Charlie" in Parijs een week eerder.



Het Kremlin heeft zijn meedeleven met de nabestaanden van Volnovakha kenbaar gemaakt. De Minister van Buitenlandse Zaken van Rusland, Sergei Lavrov ziet in het gedrag van de Oekraïense regering na Volnovakha samen met het gedrag na andere tragedies, een patroon: Direct met de vinger naar het verzet en naar Rusland wijzen, en daarna geen onderzoek doen of dat onderzoek frustreren. Lavrov noemde in dit verband: 1. De Maidan schietpartij, 2. Odessa, 3. Luchtaanval centrum Lugansk (op gemeentehuis), 4. Marioepel, 5. De Maleisische Boeing, 6. En nu dan de bus van Volnovakha.

Oekraïne krijgt daarbij nagenoeg complete media-dekking vanuit Nederland en andere Westerse landen.

Volledige Oorlog

Er is nu sprake van een volledige oorlog. Op alle plaatsen langs het front van Marioepel in het zuiden via Donetsk tot Gorlovka en Lugansk wordt gevochten. Daarbij, en dat is zeer ernstig, worden vooral door het Oekraïense leger burgerdoelen in Gorlovka en Donetsk zeer zwaar beschoten met tientallen burgerslachtoffers als gevolg met name in die twee steden. Wat de verliezen op militair gebied betreft zijn er wisselende geluiden, maar de verliezen aan manschappen zal aan beide zijden tientallen betreffen. Verzetskant spreekt over 700 slachtoffers aan Oekraïense kant. Dit zijn echter geheel onbevestigde berichten. Maar dat de strijd hevig is, en er aan beide zijden vele manschappen verloren worden, is duidelijk.

Geen grote verschuivingen frontlijn

Hele grote verschuivingen in de frontlijn lijken er niet te zijn. Het verzet heeft dan de nieuwe terminal van het vliegveld in Donetsk onder controle gekregen hebben, maar is op die plek dan ook weer (makkkelijk) doelwit geworden voor de Oekraïeners die daar met een hondertal tanks naartoe opgetrokken zijn. Givi, commandant van het verzet meldde dat er al zo'n twintig tanks van vernietigd zijn. In ieder geval had Strelkov gewaarschuwd om niet te veel waarde aan het vliegveld te hechten. Strategisch stelde het volgens hem niet veel voor, en kan het wel een plek zijn waar beide zijden veel mensen verliezen, en dat is dan per saldo voor het verzet, die minder manschappen hebben, in het nadeel.

De Nederlandse Staatsmedia over full-scale oorlog in hart van Europa



De Ere-Divisie is weer begonnen, en tientallen staatscorrespondenten van de NOS zijn op pad gegaan om urenlange reportages te maken, eindeloze verslagen in te spreken, uitputtende analyses te produceren en ellenlange praatprogramma's voor te schotelen. In dezelfde periode is de oorlog in het hart van Europa ook weer begonnen en er is welgeteld 0 staatscorrespondent ter plekke. We moesten wachten tot het 22:00 uur tv journaal op zondag, als Nederland inmiddels al weer in bed ligt om 1 minuut en 25 seconden Oekraïene nieuws te krijgen vanuit aparte invalshoeken:

1. NOS meldt dat het Oekraïense leger grote delen rond het vliegveld terugveroverd heeft. Punt is dat het Oekraïense leger al die tijd al rond het vliegveld aanwezig was (Peski). En het vliegveld zelf, althans de laatste ontbrekende terminal, die is nu juist door het verzet ingenomen. Maar dit is, hoewel een heel vreemd beeld gegeven wordt, verder niet het belangrijkste.

De Schot Graham Phillips was zondag 2 uur op het vliegveld en heeft geen Oekraïener gezien.

Op het inmiddels verwoeste vliegveld hebben de zogenaamde "Cyborgs", Oekraïense militairen, lange tijd verwoed stand gehouden, maar het lijkt er op dat ze nu weg zijn. Wel meldt Boris Rozhina (alias Colonelcassad) dat er versterkingen voor "de junta" onderweg zijn, met name in de vorm van pantser, richting het vliegveld. Het verzet op zijn beurt valt Peski (dorp bij het vliegveld) weer aan, en daar zijn straatgevechten gaande.

2. NOS toont een verwoest appartementencomplex in een wijk niet ver van het vliegveld en laat een vrouw aan het woord die net nog -tevergeefs- met haar vader een getroffen burger van de dood probeerde te redden. "Bij de gevechten werden ook woonwijken van Donetsk geraakt". Kern van het probleem, is dat het Oekraïense leger massaal Donetsk bestookt met alle denkbare vormen van zware artillerie, meestal, zonder dat dit ook maar enig militair doel dient. Meer dan 30 doden en gewonden zouden in Donetsk gevallen zijn, waaronder kinderen, volgens Zakhartsjenko, leider van DNR (Volksrepubliek Donetsk).

Gorlovka zwaar getroffen

Berichtgeving Duitsland en Nederland lopen vaak parallel.

Wij hebben begrepen dat de berichtgeveing in Duitsland over de oplaaiende oorlog in de Donbass vergelijkbaar is als in Nederland: Een beetje over het vliegveld, en het grotendeels negeren van de oorlogsmisdaden, en al helemaal wie daar verantwoordelijk voor zou zijn. Lavrov vroeg zich af over de demonstratie Zondag "Je suis Volnovakha", waar Poroshenko en Jatsenjoek prominent in meeliepen, waar ze dan waren na de andere duizenden burgerdoden in de Donbass. Betekent het feit dat ze nu demonstreren voor Volnovakha een schuldbekentenis voor die duizenden eerdere burgerdoden?

Helga Salemon

Wat blijkt, simultaan als in Nederland is het "Transsexuelen mogen in Rusland geen autorijden" "nieuws" gehypt in Duitsland. Het is opmerkelijk om te constateren hoe de gezamenlijke Staats- en concernmassamedia in diverse landen zich zo vergelijkbaar druk maakt om dezelfde zaken, en zo vergelijkbaar weinig druk maakt over andere zaken. Die Propagandaschau was het - wat zij BSverhaal noemen- opgevallen en hebben uitgezocht wat er nou aan de hand was. Niets blijkt.

Nieuwe MH17 documentaire: Su-25 haalt makkelijk 10 kilometer.

Voorbeeld van 1 heet punt: Orekhovo-Donetski

Verzetslid Sitch meldt gevechten rond Orekhovo-Donetski. Verliezen aan Oekraïense zijde: 3 tanks, 50 man gedood en gewond; aan verzetszijde: 2 tanks, 2 pantser, 7 man omgekomen en 15 gewond. Verder meldt Sitch dat het verzet tientallen Oekraïeners krijgsgengen te hebben gemaakt.

Zelfvertrouwen

Het verzet heeft in algemene zin zelfvertrouwen, hebben de aanvoerlijnen goed georganiseerd, en krijgen nu na de feestdagen veel nieuwe aanmeldingen van vrijwilligers, waaronder een aanzienlijk deel met ervaring. Ze hebben blijkbaar ook de kracht om rond Marioepel druk uit te oefenen, en "bezuinigen bij Peski niet op munitie".

Lees verder op Slavyangrad.org. Meer foto's van het vliegveld, HIER.



Ook ziekenhuis centraal donetsk ontkomt niet aan de bommen van de Oekraïeners. Twee mensen gewond, waaronder een cardioloog. Over de ernst van de verwondingen nog niets bekend.

109 opmerkingen:

  1. Vandaag viert Krakow de bevrijding van hun stad door het Rode Leger. Door het geniale en moedige werk van Generaal Konov is de prachtige Poolse stad behoed voor verwoesting. Het standbeeld voor hem is in de 90'er jaren verwijderd. http://www.wo2actueel.nl/artikel/1252/Nieuw-artikel-op-Go2War2-Slag-om-Krakau.htm

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ging gek als mijn man met me opbrak en me voor een andere vrouw verliet. Alles dankzij Dr Okute, spelt de beste liefdespelletjes online die mij heeft geholpen om vandaag mijn man terug te brengen en geluk te herstellen in mijn huwelijk ... Ik ben Tracy Richard bij naam ik woon in Engeland. Mijn man sloeg met mij op en liet me met een andere vrouw achterlaten, en ik wilde hem terug. Ik was zo gefrustreerd en ik kon niet weten wat er weer te doen is, ik hou zoveel van mijn man, maar hij was met me aan een andere vrouw bedriegen en dit maakt hem op de hoogte om met hem te kunnen trouwen Dame en deze dame, ik denk dat ik mijn hekserij gebruik om hem en mij te laten haten, en dit was zo kritisch en onbeschaamd, want ik huil hele dag voor God om mij een helper te sturen om mijn man terug te krijgen !! Ik was echt boos en ik had hulp nodig, dus ik zocht hulp online en ik kwam tegen een website die voorstelde dat Dr Okute spell kan helpen om snel terug te komen. Dus ik voelde dat ik hem zou moeten proberen. Ik heb contact opgenomen met hem en hij vertelde me wat te doen en ik deed het toen en hij deed me een spelling. 28 uur later, belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me zo erg mis, Oh Mijn God! Ik was zo blij en vandaag ben ik weer blij met mijn man en we zijn blij samen te leven als een grote familie en ik dank de krachtige speltoets Dr.Okute spell, hij is zo krachtig en ik heb besloten om mijn verhaal op internet te delen Dat Dr.Okute Spell de beste online spelletje is, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je geliefde je naar beneden laat vallen of je man naar een andere vrouw verhuist Huil meer, neem contact op met dit krachtige spelletje Dr.Okute Spell op zijn email op: okutespell888@gmail.com, u kunt hem ook bellen of hem toevoegen op Whats-app: +2349061385058

      Verwijderen
    2. Liefde is altijd mooi als je met de ware persoon, jij en ware minnaar. Ik ben Mayruris Camplelo Mijn vriendje heeft brak met mij en ik was eenzaam, dus ik was gericht op een zeer vriendelijke en grote spell caster Dr ADELEKE die me hielp om terug te brengen mijn minnaar naar mij en hij vroeg me voor 340 euro voor de items die nodig zijn voor de spreuk en vandaag ben ik met hem nu en we zijn gelukkig samen. Ik ben erg dankbaar voor wat je hebt gedaan voor mij Dr ADELEKE u e-mail hem aoba5019@gmail.com of Whatsapp me via +27740386124.

      Verwijderen
  2. Hey, hier stond een comment van Kroel en ik wil antwoorden en het is weg?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Communicatie met Cruel vindt nog steeds en uitsluitend in deze draad plaats: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/01/slachtoffers-van-weer-een-domste-oorlog.html
    Iedereen die wil weten hoe het met Cruel gaat en wat hij ergens van vindt moet hem daar maar even opzoeken. Hij stelt bezoek op prijs, heb ik begrepen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. . Van iedere terroristische aanslag krijgt het verzet onmiddelijk de schuld van Kiev, zonder grondig onderzoek van het voorval.
    . Nederlandse en duitse msm media lijken gecontroleerd en nieuws uit dezelfe nieuwsfabriek te krijgen.
    . Er is een totale oorlog over een breed front gaande. De msm meldt daar zeer zuinig over. (dat die expansie van de oorlog er zou komen hebben we hier al lang en breed besproken toen die, ik meen 32 vliegtuigen vol met amerikaans wapentuig arriveerden. Rusland levert dan natuurlijk weer minstens zoveel aan het verzet en het resultaat is niet moeilijk te voorspellen)
    . De burgerbevolking in de donbass wordt hard getroffen .(wisten we ook al omdat Pornoshenko heeft beloofd dat de kinderen in de donbass in kelders zouden opgroeien). Door het pensioen af te nemen, waardoor de mensen snel verpauperen en door de mensen te traumatiseren met bommen hoopt ie dat de mensen knakken en het verzet zullen opgeven. Een primitieve gedachte van de man en uit bv palestina en uit de bombardementen van de duitse steden tijdens ww2 weten we dat dat niet werkt.

    Goede BLIK wat mij betreft van de stand van zaken in de donbass met betrekking tot de oorlog en de verslaggeving daarover

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. OSCE heeft ook geconstateerd dat de grads uit sepa gebied kwamen

      Verwijderen
    2. Niemand in dit conflict bekommert zich nog om misdaden LGK, of over sancties, het opheffen daarvan of wat dan ook . Het is nu echt oorlog. Donbass staat nu vol met russisch militair wapentuig en ik verwacht een offensief van de sepa's over de volle breedte richting het westen.

      Verwijderen
  5. Eigenlijk zouden we de NPO moeten bombarderen (..) met e-mails over deze toestanden want wat ik al eerder zei, zwijgen in een misdaad is hierin toestemmen.
    Het lijkt er in ieder geval op dat ze er geen probleem mee hebben.(het niet melden)
    Komt hun misschien niet zo goed uit?
    Of Kiev of het verzet de daders zijn doet even niet ter zake, het gaat erom dat we in onwetendheid worden gehouden over al die doden en dus niet kunnen protesteren.
    In Frankrijk ruim 1 miljoen mensen de straat op voor 12 doden, maar wat hier gebeurd is vele malen erger.
    Ik las afgelopen weekend een rare uitspraak.
    "1 dode is een tragedie, veel doden ineens zijn statistieken."
    Huiveringwekkend.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is niet verbazingwekkend dat het verzet groeit zoals blik meldt in de laatste alinea. Door de bommen op de burgerbevolking en door het afsnijden van financiële middelen zijn de mensen getergd. Als je dan een grote beer achter je hebt staan met ongekende vuurkracht, dan laat je je niet op je kop slaan.
    Indien Kiev inderdaad tienduizenden nieuwe reservisten naar het oosten stuurt, dan verwacht ik dat Kiev ook tienduizenden lijkkisten zal moeten bestellen. Er zijn mijn inziens 2 mogelijkheden. Of Donbass scheidt zich af van Oekraïene en Pornoshenko gaat af of dit conflict wordt een totale oorlog tussen 2 militaire grootmachten NATO en Rusland.
    Dat donbass ooit weer tot oekraïene zal behoren lijkt me uitgesloten daarvoor zijn de wonden nu te diep en Poetin zijn politieke cariere is ten einde als hij donbass opgeeft. En ik heb niet het idee dat hij de politieke arena wil verlaten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze mensen willen toch onafhankelijk zijn? Waarom willen ze dan geld uit Oekraïne?

      Verwijderen
    2. Zijn ze onafhankelijk dan ?. Laat ze dan met rust.

      Verwijderen
    3. Die bommen zijn er omdat de sepa's vanuit de stad op UA leger schiet
      Dus als ze dat willen voorkomen dan moeten ze maar ergens anders vandaan schieten.
      Maar dat doen ze niet en gebruiken burger bevolking als 'schild'

      En Kiev kan niet garanderen dat geld bij juiste personen komt
      Verschillende geld transporten zijn overvallen, dus daarom wordt er geen geld naar de Donbas gesteurd

      Verwijderen
    4. Verzet staat tot Marioepel als Oekraiense leger tot Donbass.

      Verzet doet niet aan artilleriebeschieting van Marioepel. (Of LGK, geef ons de link naar burgerslachtoffers Marioepel)

      Oekraïense leger vuurt zeer intensief op woonwijken en burgerdoelen zonder enig militair doel.

      Verwijderen
    5. Nee, de grads zijn nog buiten bereik van Mariupol.
      Wel vallen ze checkpoints aan die voor Mariupol liggen, zoals Volnovakha

      Nop
      Er is geen enkel bewijs dat UA willekeurig vuurt

      Meerdere malen is al aangetoont dat flats zijn beschadigd waar eerder sepa/Russisch geschut stond

      Verwijderen
  7. Robert Stein in gesprek met Mark Bartalmai.

    http://www.stein-zeit.tv/bilder-des-krieges-mark-bartalmai-bei-steinzeit/

    @Blik

    Iets om in de gaten te houden!

    http://ukrainianagony.info/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. waar we in de msm ook niets over horen is dat rusland het gastransport door ukraïene heeft stopgezet of iig drastisch heeft verlaagd
    Ukraine Lurches to Full Scale War as Russia Drastically Reduces Gas Supply to EU
    Read more at http://www.maxkeiser.com/2015/01/ukraine-lurches-to-full-scale-war-as-russia-drastically-reduces-gas-supply-to-eu/#rrJLiurFqSD70CsC.99

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kiev dreigt dus met een totale oorlog als ze geen gas meer mogen pikken van Rusland. Betalen? , ho maar, dat mag de EU doen, jij en ik dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jongens, jullie hele verhaal over dat Russische gas....
    Gebaseerd op een verhaal uit 2009?

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-1106382/Europe-plunged-energy-crisis-Russia-cuts-gas-supply-Ukraine.html
    Europe plunged into energy crisis as Russia cuts off gas supply via Ukraine
    By ROBERT LEA
    UPDATED: 06:57 GMT, 7 January 2009

    BeantwoordenVerwijderen
  11. In recente artikelen staat niks over het onmiddellijk afsluiten van de gastoevoer.
    Enkel dat ze in de toekomst over een link via Turkije willen leveren, maar die is er nog helemaal niet. En dan moet de EU het maar bij Griekenland oppakken.

    Let op de woorden "plans" en "proposed".

    https://hat4uk.wordpress.com/2015/01/15/energy-wars-russia-cuts-off-ukraine-gas-supply-orban-restores-hungarian-supply/

    Gazprom, the world’s biggest natural gas supplier, plans to send 63 billion cubic meters through a proposed link under the Black Sea to Turkey, fully replacing shipments via Ukraine, Chief Executive Officer Alexey Miller said during the discussions. About 40 percent of Russia’s gas exports to Europe and Turkey travel through Ukraine’s Soviet-era network.

    Gazprom plans to deliver the fuel to Turkey’s border with Greece and “it’s up to the EU to decide what to do” with it further, according to Sefcovic.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yesterday, Ukraine confirmed that Russia had completely cut off their supply. Croatia said it was temporarily reducing supplies to industrial customers while Bulgaria said it had enough gas only ‘for a few days’ and was already in a ‘crisis situation’.

      http://www.maxkeiser.com/2015/01/ukraine-lurches-to-full-scale-war-as-russia-drastically-reduces-gas-supply-to-eu/#rrJLiurFqSD70CsC.99


      Misschien zie ik iets over het hoofd, maar men heeft het over 'yesterday' en het artikel is gedateerd op 16/01/2015.

      Jammer overigens als het inderdaad zover is gekomen. Vanuit bepaalde hoek wordt al geruime tijd gesuggereerd dat de afhankelijkheid van het Russische gas een risicofactor is en dat zou dan nu een selffulfilling prophecy geworden zijn.

      Verwijderen


    2. mennie16 januari 2015 19:58

      mennie citaat van jou in vorige post: "Ik zie dat het ook in de dailymail is gezet, maar blijkbaar heeft het hier het nieuws niet gehaald, nederland / duitsland haalt zijn gas via een andere route".

      Beetje kort van geheugen?

      Verwijderen
    3. Ja leuk, maar kijk eens naar die quote van Valentin Zemlyansky:
      'They [the Russians] have reduced deliveries to 92million cubic metres per 24 hours compared to the promised 221million cubic metres without explanation,' said Valentin Zemlyansky of the Ukrainian gas company Naftogaz.

      Dat komt rechtstreeks uit het 2009 artikel hier:
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-1106382/Europe-plunged-energy-crisis-Russia-cuts-gas-supply-Ukraine.html

      Verwijderen
    4. Nee Matt niet kort van geheugen, ik herinnerde me het nog goed, dus ben weer gaan kijken en toen viel mijn oog op de datum.

      Verwijderen
    5. Zodra het bericht over de 'cut-off' bekend werd waren er al verschillende interpretaties.
      Het kan zijn dat die nog steeds gequote worden.

      Best mogelijk dat die Alexei Miller het wat krom gezegd heeft.

      Ik herinner me het volgende:
      " Over ca 2 jaar dan leveren we alleen nog gas aan ZO Europa via Turkije. Wie dat gas wil kopen, moet zelf een pijplijn naar de Turkse grens betalen en aanleggen.
      Het is aanbevolen om snel te beslissen, want over 2 jaar wordt er niet meer via de Ukraine geleverd."

      Als het echt waar zou zijn dat er nu al geen gas meer naar ZO Europa liep, dan hadden ze het daar nu al erg koud, denk ik. In de MSM is er nog nauwelijks gereageerd op de Russische besluit. Dus ik denk dat ze nog steeds gas krijgen.
      Maar zeker weet ik niets.

      Verwijderen
    6. LOL

      Er staat ook in het daily mail artikel dat Tsjechië EU voorzitter is.
      Dat was in 2009

      Dat er toch mensen zijn die het geloven

      Verwijderen
  12. OT

    Joost Niemoller houdt de vingeraan de pols.


    We zijn inmiddels meer dan een half jaar na de crash van vlucht MH17. En we weten nog niets. Het OM, of de Onderzoeksraad (dat wordt niet verteld) zou beschikken over 25 metalen deeltjes die gevonden zijn in lichamen. Metalen deeltjes waarvan iedere deskundige zegt dat je gelijk vast kunt stellen waar ze vandaan zijn gekomen. Maar er wordt niets over gezegd. Het eerste plenaire Kamerdebat over de wijze waarop het onderzoek is georganiseerd, vindt pas over tien maanden plaats. Het parlement heeft geen haast. Het kabinet heeft geen haast. De Onderzoeksraad heeft geen haast. Het OM heeft geen haast. De Nederlandse onderzoekers hadden geen haast om de crash site te bezoeken, laat staan om getuigen te horen. En toen ze er, na vele maanden, eindelijk waren, lieten ze, zo was te zien op videomateriaal, belangrijke bewijsstukken gewoon liggen.

    http://joostniemoller.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben misschien niet het geheugen van een olifant, maar we hebben wel internet, en dat vergeet niet.
      Ze komen er niet mee weg, is het niet morgen dan is het overmorgen.

      Verwijderen
  13. Hij noemt zichzelf vandaag in een tweet de president van de vrede, op een bijeenkomst in Zürich zijn er mensen die Poroshenko meer als een kindermoordenaar zien. https://www.youtube.com/watch?v=9VVawG3n8as

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ach

    Worden nu ook al de kinderen van Doema leden ingezet (die voor een deel op scholen in Zwitserland zitten)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach

      Jullie hebben de informatie oorlog toch al verloren

      Verwijderen
    2. De kinderen in zurich hebben dit filmpje gezien. Is niet op de staatszender geweest. Vandaar
      https://www.youtube.com/watch?v=aHWHqj8g7Bk

      Verwijderen
    3. En dat filmpje gaat over dat de sepa's de kinderen in de Donbas de mogelijkheid tot onderwijs ontneemt.

      Verwijderen
    4. Jij hebt een bijzondere opvatting over de interpretatie van de woorden van jouw vriend.
      Constante bombardering van woonwijken. Kinderen zullen niet uit de kelder kunnen komen. Zo winnen we de oorlog
      http://www.uacrisis.com/poroshenko-their-children-will-hole-up-in-the-basements-this-is-how-we-win-the-war/

      Verwijderen
    5. Welke 'Constante' bombardering

      Sinds 5 sept heeft UA zich zeer terughouden opgesteld
      Sinds 5 sept heeft alleen de sepa's tereinwinst geboekt

      Ik raad u aan om meer social media te volgen ipv Sputnik of de blog van Strelkov

      Verwijderen
  15. Kiev heeft nu voor het eerst sinds de zomer vliegtuigen ingezet met bombardementen in dicht bevolkte gebieden.
    http://cached.newslookup.com/cached.php?ref_id=671&siteid=2530&id=10975788&t=1421683380

    Volgens Eduard Basurin zijn hernieuwde pogingen van Kiev om het vliegveld weer in handen te krijgen mislukt. 27 oekraïense tanks en 20 bewapende voertuigen zijn vernietigd. Omgeving rond vliegveld wordt nu door de seperatisten uitgekamd op oekraïense soldaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. U volgt wel heel erg de Kremlin propaganda

    De enige site die nieuws plaats over aanvallen van vliegtuigen is Sputnik.
    Is niet terug te vinden in andere Russische media

    UA heeft toegegeven verkenningsvluchten te hebben uitgevoerd.

    Op twitter blijkt er geen sprake te zijn dat sepa's vliegveld beheersen.
    Ze hebben zelf de belangrijkste toegangs weg opgeblazen.

    Wel zag ik vandaag een filmpje van Graham, dat hij in de terminal zou staan, maar was opgenomen in een leeggeroofde Metro (supermarkt)

    Kremlin propaganda blijft lachen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kiev says ready to work with Moscow on implementing Minsk agreements
      http://itar-tass.com/en/world/771876

      Verwijderen
    2. Dat was Kiev al heel lang
      Zij hebben zich terughoudend opgesteld

      Een ander onderdeel van Minsk was dat OSCEde grens ging controleren
      Dit liet Rusland niet toe

      Dus Rusland moet eerst naar zijn eigen acties (geen acties) kijken.
      Maar dat doet Putin niet, want dan kan hij geen versterkingen meer sturen en zitten 7500 Russische militairen in UA vast

      Verwijderen

  17. DANK AAN DR Benedictus voor het oplossen van mijn problemen

    Een geweldige getuigenis op een spell caster die mijn vrouw teruggebracht naar mij .. Mijn naam is Andy Sowers, ik woon in Australië, en ik ben gelukkig getrouwd met een mooie en zorgzame vrouw, met twee kids.A zeer groot probleem deed zich voor in mijn familie zeven maanden geleden, tussen mij en mijn wife.so verschrikkelijk dat ze nam de zaak naar de rechtbank voor een divorce.she zei dat ze wilde nooit meer bij me blijven, en dat ze niet van me hield anymore.So ze gepakt uit mijn huis en maakte mij en mijn kinderen doorgegeven via ernstige pijn. Ik probeerde al mijn mogelijke middelen om haar terug te krijgen, na veel smeken, maar alles zonder avail.and ze bevestigd dat ze haar beslissing heeft genomen, en ze nooit wilde me weer te zien. Dus op een avond, als ik terug was van het werk te komen, ontmoette ik een oude vriend van mij die van mijn vroeg wife.So ik legde alles aan haar, zodat ze vertelde me dat de enige manier waarop ik kan mijn vrouw terug te krijgen, is naar een van spreuken te bezoeken, omdat het echt gewerkt heeft voor haar too.So ik nooit geloofd in de ban, maar ik had geen andere keuze, dan naar haar advies op te volgen. Toen gaf ze me het e-mailadres van de spreuken die ze visited.{benedictsolutioncentre@gmail.com}. Dus de volgende ochtend, ik stuurde een mail te sturen naar het adres dat ze aan mij gaf, en de spell caster verzekerde me dat ik mijn vrouw terug te krijgen de komende day.What een verbazingwekkende uitspraak !! Ik heb nooit geloofd, dus hij sprak met mij, en vertelde me alles wat ik moet doen. Dan is de volgende ochtend, dus verrassend, mijn vrouw die niet mij te bellen voor de afgelopen zeven {7} maanden, gaf me een oproep om mij te informeren dat ze zou komen back.So Amazing !! Dus dat was hoe ze terug kwam diezelfde dag, met veel liefde en vreugde, en ze verontschuldigde zich voor haar fout, en voor de pijn die ze mij en mijn kinderen veroorzaakt. Vervolgens vanaf die dag, onze relatie was nu sterker dan hoe het was vóór, door de hulp van een spell caster DR Benedict. So.
    Dus, als je in een soortgelijk probleem of enige vorm van problemen kunt u ook contact met hem opnemen via zijn e-mail (benedictsolutioncentre@gmail.com} hij is de oplossing voor al uw problemen en dilemma's in life.his e-mail opnieuw wordt {benedictsolutioncentre @ gmail .com}.

    HIJ ook gespecialiseerd in de de volgende problemen;

    (1) Als u wilt dat uw ex terug.
    (2) Als u wilt worden bevorderd in uw kantoor.
    (3) Als je een kind wilt.
    (4) Als je rijk wilt worden.
    (5) als u een ziekte zoals (HIV / AIDS), (kanker) of een ziekte.

    nogmaals zorg ervoor dat je contact met hem opnemen als je een probleem hij zal je helpen. zijn e-mailadres is (benedictsolutioncentre@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoe op aarde kan ik dat Doctor Atete? Wat kan ik gebruiken om hem te waarderen voor zijn vriendelijke gebaar naar mij? Wat moet ik geef om hem te bedanken? Iemand mij adviseren Omdat Dokter Atete heeft echt veeg mijn tranen en zet een glimlach op mijn gezicht met zijn ban. Jaren terug heb ik het uitgemaakt met mijn man omdat hij was vreemdgegaan op mij en hij nerved herkennen of te behandelen mij als zijn mooie vrouw net als ieder mens is te veronderstellen doen in plaats hij altijd beledigen me, bel me allerlei rommel namen en de meeste tijden te verbeteren me up, want hij vertelde me dat hij moe van mij was en doe geen liefde mij niet meer, ik huilde elke nacht hopen en smeken God om hem te veranderen. Ik heb verschillende spreuken alles wat ze deden was om mijn geld en de vraag te nemen voor meer en meer zonder oplossing of het oplossen van mijn problemen dus een dag na het lezen van enkele getuigenissen op het internet over hoe Doctor Atete heeft geholpen verschillende mensen heb ik besloten om hem te contacteren via contact e-mail: doctoratetespelltemple@hotmail.com) zijn reactie op mij was ik zal je helpen met mijn ban. Arts Atete is een man van zijn woord en hij heeft veeg mijn tranen en een glimlach op mijn gezicht net zoals hij zei. Heeft u problemen in je relatie hebt of heb je hulp van welke aard dan nodig? Neem contact op met Doctor Atete vandaag want het is 100% garantie dat hij zal veeg je tranen net zoals hij heeft voor mij doen. ARTS ATETE is een god op aarde. Neem contact met hem vandaag via e-mail: (doctoratetespelltemple@hotmail.com) website: (http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com) of Whatapp: (+ 2348068784784) of bel hem: (+ 2348068784784 of 2347056505954)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik maak dit getuigenis op het internet omdat ik maakte een gelofte om mezelf en Doctor Atete dat ik de wereld zal vertellen over zijn prachtige ban. Doctor Atete heeft mijn scheur met zijn ban weggevaagd, heeft hij me gelukkig weer door te helpen me mijn man terug met zijn ban na 17 jaar van uiteenvallen gemaakt. Doctor Atete is echt een God op aarde door de Almachtige God gezonden om de mens soort te helpen. Mijn man liet me 17 jaar geleden, toen hij zag een mooie meisje en vertelde me dat hij houdt niet van mij meer en sindsdien heb ik al op zoek naar oplossing tot mijn beste vriend vertelde me hoe Doctor Atete hielp haar en zo veel mensen met zijn spell dus ik contact met hem vorige week maandag via e-mail en legde mijn problemen aan hem en hij vertelde me dat mijn man terug terug zal komen om me binnen 12 tot 16 uur bedelen op zijn knieën voor mij om hem te accepteren, nadat hij had eindigen de voorbereiding van de ban. Ik ben zo blij vandaag, want mijn man is terug naar mij, terug naar mij kwam hij woensdagavond net zoals Doctor Atete beloof me. Contact Doctor Atete voor hulp via e-mail: doctoratetespelltemple@hotmail.com of website: http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com of WhatsApp: +2348068784784 of bel hem: +2348068784784 of +2347056505954

    BeantwoordenVerwijderen
  20. My Name is Francisca Garrett, Van United Kingdom. Ik wil mijn getuigenis te delen met het grote publiek over wat deze man genaamd Dr kaka net voor mij heeft gedaan, heeft deze man net bracht mijn verloren Ex man naar me toe met zijn grote betovering, ik was getrouwd met deze man genaamd Collins we waren samen voor een lange tijd en we hielden van ons zelf, maar toen ik was niet in staat hem een ​​kind te geven voor 2 jaar liet hij me en vertelde me dat hij niet kan blijven meer dan was ik nu op zoek naar manieren om hem terug te krijgen, tot een vriend van mij vertelde me over deze man en gaf me zijn contact e-mail, dan zul je dit niet geloven toen ik contact opgenomen met deze man op mijn problemen die hij een spell cast voorbereid en breng mijn verloren man terug, en na een maand Ik mis mijn maand en ga voor een test en het resultaat vermeld am zwanger ben blij vandaag ben een moeder van een baby meisje, dank u nogmaals de grote spreuken voor wat je hebt gedaan voor mij, als je die er passeren elk van deze
    problemen hieronder opgesomd:

    (1) Als u wilt dat uw ex terug.
    (2) als je altijd slechte dromen.
    (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
    (4) U wilt vrouwen / mannen te lopen nadat u.
    (5) Als je een kind wilt.
    (6) Of als u wilt een voetballer te zijn
    (7) Body teken als gevaar vooruit
    (8) U rijk wilt worden. of je geld nodig
    (9) U wilt binden je man / vrouw voor altijd van jou zijn.
    (10) Als u financiële hulp nodig.
    (11) Hoe je opgelicht en u wilt uw verloren geld terug te vorderen
    - Kunt u contact opnemen met zoom via: e-mail doctorkakaspelltemple@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. DE GROTE KRACHTIGE spreukgebruiker DAT
                           Breng terug mijn ex vriendje.
     Ik wil alleen maar zeggen dank u profeet ahmed voor alles wat je hebt gedaan voor mij.
    Hij is nu terug. Dat zeer krachtige spreuken STOP DE SCHEIDING - en mijn ex-vriendje terug.
    Mijn naam is Joy Philip, uit België. Ik heb nooit geloofd in de liefde
    spreuken of magische totdat ik ontmoette deze spell caster
    vorige maand. Ik bedoel een man wiens naam is PROPHET AHMED
    hij is echt krachtig en kon helpen cast spreuken om terug te brengen je weg,
    verloren, misdragen minnaar en magie geld spellen of spellen voor een goede baan of
    geluk spellen .Ik nu gelukkig en een levend getuigenis cos de man die ik had willen
    trouwen liet me 3 weken voor onze bruiloft en mijn leven op zijn kop omdat onze
    relatie is geweest voor 3 jaar. Ik hield van hem echt, maar zijn moeder was
    tegen ons en hij had geen goed betaalde baan. Dus toen ik ontmoette deze spreukgebruiker, i
    vertelde hem wat er gebeurd is en legde de situatie van de dingen om hem. Een T
    Aanvankelijk was ik onbeslist, sceptisch en betwijfelen, maar ik gaf het een try.And
    in 7 dagen wanneer ik terug naar Canada, mijn vriendje (nu man) belde me door
    zichzelf en kwam naar me verontschuldigen dat alles was opgelost met zijn
    moeder en familie en hij kreeg een nieuw sollicitatiegesprek dus we moeten trouwen. Ik
    geloofde het niet cos de ban kaste alleen gevraagd voor mijn naam en mijn
    vriendjes naam en alles wat ik wilde hem te doen. Nou zijn we gelukkig getrouwd
    en we verwachten dat onze kleine jongen, en mijn man kreeg ook de nieuwe baan en
    ons leven werd veel better.in geval u in elke situatie kunt u contact opnemen
    profeet Ahmed in zijn e-mail {solutiontemple399@gmail.com}
    Dank u voor al uw hulp profeet.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mijn naam is Gift Garrett Ik wil dit medium gebruiken om de wereld over Doctor Breeze die me in het krijgen van mijn geliefde terug met zijn krachtige spreuk geholpen, mijn ex te vertellen en ik waar het hebben van misverstanden die leidde tot onze breakup hoewel ik ging te bedelen hem meerdere keer te behagen te vergeven en te accepteren me terug omdat ik beledigd hem, maar elke keer dat ik ging ik voel me steeds dieper in de pijn en lijdensweg omdat hem altijd uit te lopen op mij en zou niet willen wat ik te vertellen, maar op 1 trouw dag te luisteren zoals ik was aan het surfen kwam ik een getuigenis van een vrouw wier probleem was meer dan de mijne en toch Doctor Breeze hielp haar met zijn ban, dus ik was blij en ook contact Doctor Breeze voor hulp via e-mail en vertelde hem mijn verhaal, maar het enige wat hij zei was dat ik zal veeg je scheuren met mijn spell zo gelukkig voor mij alles willen en zoals hij beloofd en nu heb ik mijn verloofde terug en we zijn beiden gelukkig leven. er is niets Doctor Breeze kan niet met spellen en is net als ik beloof mijn zelf zal ik blijven getuigen op het internet hoe Doctor Breeze geholpen me.Are uw probleem groter is dan de mijne min of ik geef je 100% garantie dat Doctor Breeze zal maakte een einde aan het met zijn krachtige spreuk, contact Doctor Breeze voor hulp via e-mail doctorbreezespelltemple@outlook.com. Bent u daar passeren elk van deze problemen onder contact Doctor Breeze opgesomd om een ​​einde te maken

    (1) Als u wilt dat uw ex terug.
    (2) als je altijd slechte dromen.
    (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
    (4) U wilt vrouwen / mannen te lopen nadat u.
    (5) Als je een kind wilt.
    (6) Of als je een voetballer te zijn
    [7] winnen van een zaak in de rechtbank
    (8) U rijk wilt worden. of je geld nodig
    (9) U wilt binden je man / vrouw voor altijd van jou zijn.
    (10) Als u financiële hulp nodig.
    (11) Hoe u bent opgelicht en u wilt uw verloren geld terug te vorderen
    - U kunt contact met hem opnemen via: e-mail doctorbreezespelltemple@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Woorden zijn niet genoeg voor mij om Doctor Ororo vriendelijkheid uit te drukken, in mijn hele leven heb ik niet een man als Doctor Ororo dat een woord zegt gezien en het gebeurt net zoals het wordt gezegd. Mijn huwelijk was een urgly één en ik was niet comfortabel in omdat mijn man drankjes en verwijfd. Hij bleef drinken, roken en rokkenjager waarom ik was bezig met het zoeken naar oplossingen tot op een dag mijn vriend vertelde me over Doctor Ororo de ban. Ik gemaild Doctor Ororo en uitgelegd hoe urgly mijn huwelijk was en hij antwoordde en zei dat mijn huwelijk zal een van de beste ooit, omdat hij zijn ban zal gebruiken om mijn man stoppen met drinken, roken en rokkenjager zijn. Ik geloofde en vertrouwde Doctor Ororo woord en volgde al zijn instructie Gelukkig voor mij alles wat gebeurd is binnen 12 tot 16 uur net zoals hij zei. Mijn man werd de beste man die ik ooit wilde. Ik zal spreken over Doctor Ororo vriendelijkheid till i die. mijn nummer is +1-201-623-3084. contact met hem om hulp via e-mail: doctorororospelltemple@outlook.com of website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of whatsapp +2348068784784...!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mijn naam is Shole Kakhaz.This is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven als gevolg van de hulp Dr.Akobe heeft door te helpen me mijn ex-man terug met zijn magie en liefde spreuk om me gemaakt. Ik was getrouwd voor 6 jaar en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man was echt bedriegt me en was op zoek naar een echtscheiding, maar toen kwam ik Dr.Akobe e-mail op het internet over de wijze waarop hij heeft geholpen zo veel mensen om hun ex terug te krijgen en helpen bij de vaststelling van relationship.and mensen gelukkig maken in hun relatie te zijn. Ik legde mijn situatie aan hem en dan zoeken zijn hulp, maar tot mijn grote verbazing vertelde hij me dat hij me zal helpen met mijn zaak en hier ben ik nu vieren omdat mijn man volledig is te veranderen ten goede. Hij wil altijd zijn door mij en kan niets doen zonder mijn huidige. Ik ben echt genieten van mijn huwelijk, wat een groot feest. Ik zal blijven getuigen op het internet, omdat Dr.Akobe is echt een echte spreukgebruiker. Heb je nodig dan helpen CONTACT ARTS Akobe NU VIA E-mail: (akobemagicspell@gmail.com) of via whatsapp (+2348054662252) of (+2348142307304).Hij is het enige antwoord op uw probleem en maak je gelukkig in je relationship.and voelen zijn ook perfect in liefdewerktijd, WIN ex terug, vrucht van de schoot, PROMOTIE werktijd, BESCHERMING werktijd, BUSINESS SPELL, goede baan werktijd, LOTERIJ spreuk en rechtszaak spellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik zie geen reden waarom ik problemen heb in het leven als er een God op aarde is met de hulp van Lord Doctor Zakuza. Mijn vrouw liet me aan haar ex-geliefde omdat ze dacht dat ik haar na 6 jaar huwelijk niet zwanger kon maken. Ik was zo ongeorganiseerd en depressief dat ik me niet kon concentreren op mijn werk en mijn collega (Whitney) merkte dat ik mezelf niet was. Ik had geen andere keuze dan haar alles te vertellen en ze stuurde me naar een eerlijke helper online genaamd Lord Doctor Zakuza, want hij kon me van dienst zijn. Ik kwam in contact met hem op zoek naar zijn hulp en hij deed een mirakel in mijn leven door mijn vrouw terug te brengen van haar ex-geliefde en nu hebben we een kind om de onze te bellen en ik werd gepromoveerd op mijn werkplek als gedelegeerd bestuurder . Ik zal niet stoppen met het bedanken van Lord Doctor Zakuza, want ik heb hem beloofd dat ik mijn verhaal aan het universum zal vertellen. Ben je ziek of heb je hulp nodig om je geliefde terug te krijgen? Neem dan contact op met Lord Doctor Zakuza nu er niets te moeilijk voor hem is om te doen. E-mail: Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mijn man maakte het uit omdat ik niet in staat was om zwanger te worden en mijn eigen kind voor hem had. Hij vertelde me dat hij nog steeds van me houdt, maar hij kan niet gewoon doorgaan zonder een kind, ik ging naar het ziekenhuis voor controle en de dokter vertelde me dat er niets mis met me is, maar ik vroeg me steeds af waarom ik niet zwanger kon worden voor mijn man. Terwijl ik op internet aan het surfen was, kwam ik getuigenissen tegen van mensen die Lord Bubuza heeft geholpen, dus ik heb hem haastig via e-mail benaderd en hij antwoordde dat hij me zou helpen en ik zal opnieuw glimlachen, ik deed alles wat hij me vertelde en tot mijn grote verbazing mijn man kwam terug naar me smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven wat ik deed en we hadden seks, een maand later ging ik naar het ziekenhuis en de dokter vertelde me dat ik zwanger was en slechts 4 dagen geleden kreeg ik de geboorte van triplet die me maakte beloof mezelf dat ik de wereld zal laten weten over Heer Bubuza. Heeft u een probleem? Haast u nu en neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 518 558 5109

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op (agbazara@gmail.com) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk zijn ik en mijn man in de een of de andere ruzie geweest totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwelden niet beheersen, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Ik denk elke dag en nacht aan hem en wens altijd dat hij terug zou komen, ik was echt overstuur en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam een ​​website tegen die suggereerde dat dr. Mohammed kan helpen ex snel terug te komen . Dus ik vond dat ik hem moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love betovering) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt op en vertelde me dat hij mij en de kinderen zo erg miste, zo geweldig !! Dus zo kwam hij diezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout, en voor de pijn die hij me en de kinderen heeft aangedaan. Toen vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan hoe het was, allemaal dank aan dr. Mohammed. hij is zo machtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed een echte en krachtige spreukman is, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van problemen, als je hier bent en je je Ex terug nodig hebt of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreuk. Hier is zijn contact: E-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of hem toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je suis ici pour témoigner de ce que ce grand lanceur de sorts a fait pour moi. Je ne crois jamais au lancer de sorts, jusqu'à ce que je sois tenté de l'essayer. Mon mari et moi avons eu beaucoup de problèmes à vivre ensemble, il ne me rendra pas toujours heureux car il est tombé amoureux d'une autre femme en dehors de notre mariage. J'ai fait de mon mieux pour que mon mari quitte cette femme, mais plus je lui parle. plus il me rend triste, alors mon mariage est tombé en divorce parce qu'il ne me donne aucune attention. Alors, avec toute cette douleur et cette anxiété, j'ai décidé de contacter ce lanceur de sorts pour voir si les choses peuvent encore se former entre mon mari et moi. DR PEACE m'a dit que mon mari était vraiment dans un grand désordre, qu'il était une magie charmante, alors il m'a dit qu'il ferait tout comme d'habitude. il a continué et a jeté le sort pour moi, après 3 jours il a jeté le sort sur mon mari il a complètement changé il est venu m'excuser et me dire comment il m'a traité qu'il ne savait pas ce qu'il faisait, moi et mon mari sommes de nouveau ensemble Je remercie vraiment DR PEACE d’avoir retrouvé mon mari. Je souhaite que tout le monde le contacte pour ceux qui ont des problèmes de mariage et de problèmes relationnels, il les résoudra pour vous. Son adresse email est ici: doctorpeacetemple@gmail.com
    et son WhatsApp: +2348059073851
    1) Si vous voulez que votre ex revienne.
    (2) jeux d'amour
    (3) Vous voulez être promu au bureau.
    (4) Vous voulez que les femmes / hommes courent après vous.
    (5) Si vous voulez un enfant.
    (6) Vous voulez être riche ou gagner à la loterie.
    (7) Vous voulez lier votre conjoint pour qu'il soit à vous pour toujours.
    (8) Si vous avez besoin d'un soutien financier.
    (9) Si vous ne pouvez pas rencontrer votre partenaire.
    (10) si vous voulez arrêter votre divorce.
    (11) si vous souhaitez vous séparer de votre conjoint.
    (12) si vous voulez vos demandes.
    (13) Grossesse signifie penser au bébé
    (14) Garantie Vous avez gain de cause dans des litiges troublants et dans des procédures de divorce, indépendamment du lieu.
    (15) Annulez la rupture de votre mariage ou de votre relation.
    encore une fois l'adresse e-mail est doctorpeacetemple@gmail.com. contactez-le immédiatement
    WhatsApp: +2348059073851
    Vous obtiendrez ce que vous voudrez du Dr PEACE. Contactez-le, expliquez-lui votre problème et résolvez-le.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik ben zeer verrast voor de wonderbaarlijke ervaring en wonderen van Dr. Ilekhojie die op internet en wereldwijd zijn verspreid, hoe hij mensen over de hele wereld op wonderbare wijze hielp hun verloren geliefden terug te herstellen. Ik nam contact met hem op na zoveel getuigenissen van verschillende mensen te hebben gelezen hoe hij helpt om ex-minnaar terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek liet en met alles wat ik had verlaten, was ik verbijsterd toen hij me alleen vertelde om te glimlachen en een geruststelling had die me verzekerde dat hij zal alles in slechts 48 uur afhandelen, Na de tweede dag belde mijn man me, ik was gewoon zo geschokt, ik pakte de oproep en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en beloften te doen op de telefoon, Hij kwam terug naar huis en gaf me ook een heel leuk cadeau alleen voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen, ik was zo blij dat ik Dr. Ilekhojie moest bellen en bedankte hem, hij vertelde me alleen het goede nieuws over de hele wereld te delen , Nou, als je een effectieve en echte spell caster nodig hebt elk probleem in je leven kun je contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene ruzie gehad of de andere totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Dr. Mohammed kan helpen om snel terug te komen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene ruzie gehad of de andere totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Dr. Mohammed kan helpen om snel terug te komen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Uit de overvloed van het hart spreekt de mond. Mijn naam is Valentino Emil. Mijn vrouw EX-man gebruikte mijn vrouw en zij ging terug naar hem. Ik voelde mijn hart gebroken want ik wist niet hoe ik haar terug moest krijgen. Ik deed alles wat ik kon doen om haar terug te krijgen met haar goede vrienden, maar er gebeurde niets. Dus, op mijn werk, probeerde ik online naar hulp te zoeken en ik vond verschillende testers van hoe een arts Isikolo trouw en behulpzaam was met zijn spreuken. Ik probeerde het door contact met hem op te nemen en ik legde mijn probleem aan hem uit. Dokter Isikolo hielp me met een betovering die mijn vrouw terugbracht binnen 48 uur nadat ik contact met hem had opgenomen en het was inderdaad een wonder. Hij verzekerde me dat niets ons weer uit elkaar kan halen en sinds dit jaar augustus tot op dit moment ben ik vol vreugde met mijn vrouw. Neem vandaag nog contact met hem op voor hulp, hij staat klaar om te helpen .. via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Na zeven jaar in relatie met hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles , Ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan iemand en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukspeler DR ISIKOLO die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen , Ik heb de spell caster gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles in orde zou zijn voor twee dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zou komen, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16:00 . Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukspeler die me hielp met mijn eigen probleem en die anders is dan alle neppers die er zijn. Iedereen kan de hulp nodig hebben van de spell caster, zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Liefde is altijd mooi als je met de ware persoon, jij en ware minnaar. Ik ben Mayruris Camplelo Mijn vriendje heeft brak met mij en ik was eenzaam, dus ik was gericht op een zeer vriendelijke en grote spell caster Dr ADELEKE die me hielp om terug te brengen mijn minnaar naar mij en hij vroeg me voor 340 euro voor de items die nodig zijn voor de spreuk en vandaag ben ik met hem nu en we zijn gelukkig samen. Ik ben erg dankbaar voor wat je hebt gedaan voor mij Dr ADELEKE u e-mail hem aoba5019@gmail.com of Whatsapp me via +27740386124.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Dit is de website die ik over dokter Ilekhojie heb gelezen en contact met hem heb opgenomen om me te helpen mijn ex-vriend terug te krijgen om met mij te trouwen in de maand maart van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. Dokter Ilekhojie helpt u bij het oplossen van uw probleem, wat u ook doormaakt. Het plaatsen van een spellcaster is erg vreemd voor mij omdat ik nooit had gedacht dat ik zou kunnen zeggen dat ik door een spellcaster werd geholpen om mijn ex-vriendje terug te brengen na 3 jaar zonder contact. Ik las over dokter Ilekhojie van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriend me en ik was blij dat hij terug wilde komen. We ontmoetten elkaar op vrijdag en hij stelde me voor, ... Het was de mooiste ring. Neem alsjeblieft iedereen hier contact op met dokter Ilekhojie om je probleem voor je op te lossen en je gelukkig te maken met je relatie die je pijn doet. Liefde is het beste gevoel dat ooit is ervaren. E-mail hem op (gethelp05@gmail.com) of rechtstreeks op whatsApp hem + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade ban had, Paul keerde zich van de ene op de andere dag zonder waarschuwing tegen me. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus gebruikte ik elke afzonderlijke website voor het casten van spellen die ik kon vinden zonder resultaat. Een vriend stuurde me de link naar de Dr. Ilekhojie-site en ik nam contact met hem op. Hij begon in april met mij samen te werken. Als resultaat van al zijn geweldige werk zijn mijn man en ik weer samen. Ik ben zo blij en bevoorrecht om zo'n geweldig persoon als jij aan mijn kant te hebben. Dank u! Neem contact op met Dr. Ilekhojie (gethelp05@gmail.com) of bel + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  38. verspreid op het internet en wereldwijd. Hoe hij mensen over de hele wereld op wonderbaarlijke wijze hielp om hun verloren geliefden terug te krijgen. Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen hoe hij hielp om zijn ex-geliefde terug te brengen. verliet me ongeveer 8 maanden geleden en verliet het huis met alles wat ik had, ik was verbijsterd toen hij me alleen maar zei te glimlachen en rust te hebben om me te verzekeren dat hij alles binnen 48 uur zou afhandelen, na de tweede dag belde mijn man ik, ik was gewoon zo geschokt, ik nam het telefoontje aan en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en beloften te doen, hij kwam terug naar huis en gaf me ook een heel leuk cadeau alleen voor hem om om zijn liefde voor mij te bewijzen, ik was zo blij dat ik Dr. Ilekhojie moest bellen en hem bedankte, hij vertelde me alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen, nou als je een effectieve en echte spreuk nodig hebt voor elk probleem in je leven kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie op zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  39. ik dank je chuby geweldig voor al je prachtige werken en geweldige werken die je voor mij hebt gedaan en de mensen om me heen, je bent inderdaad een geweldige spreukster, een vredesmaker. chubygreat heeft me veel geholpen in mijn huwelijk. een paar jaar geleden hadden ik en mijn vrouw wat problemen en dat leidde ertoe dat ze in het huis woonde. we hadden al twee kinderen samen, Natalie en Vanessa, die ik zo liefheb. ik hou zoveel van mijn familie dat ik alles kan doen. mijn vrouw Mabel verliet me en nam de kinderen vanwege ons misverstand en ik veroorzaakte alles, ik bedroog haar. ze verliet het huis en ik wist niet meer wat en hoe ik haar moest smeken, ik werd bijna gek toen ik op zoek ging naar een manier om ze terug te brengen, totdat ik de grote spellcaster in google tegenkwam. ik nam contact met hem op en hij stelde me een aantal vragen die ik beantwoordde en hij vertelde me wat ik moest doen en de dingen die ik moest bieden, ik dacht dat het allemaal oplichterij was, hoewel ik besloot het eens te proberen. Hij gaf me twee dagen de tijd om mijn vrouw terug te laten keren en zo werd alles in der minne opgelost. ze kwam alleen zonder dat ik naar haar toe ging en zei dat alles in orde was. en sindsdien heeft chubygreat@gmail.com velen die ik ken geholpen, want ik vertel mensen die met hetzelfde probleem worden geconfronteerd over deze geweldige man en ze hebben allemaal getuigd en bedankt. je kunt nu contact opnemen met chubygreat voor hulp bij elk probleem met zijn details Whatsapp +2348165965904 of e-mail chubygreat@gmail.com. Hij is de oplossing die je nu zoekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Toen ik uiteindelijk getuigenissen vond over deze toverspreider Dr. AJAYI, hoe heeft veel mensen geholpen hun geliefden en gebroken huizen terug te krijgen, nam ik contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer: +2347084887094 omdat mijn vriend waar ik echt van hou met heel mijn hart en hij houdt van ik ook, maar plotseling veranderde hij en draaide me zijn rug toe en haatte me met passie voor Geen enkele reden dat hij het huis verliet en later hoorde ik dat hij bij een andere vrouw woonde, dit gedrag was heel vreemd alsof hij werd gemanipuleerd, hij blokkeerde me van al zijn contact met sociale media en ik kon niet met hem communiceren. Ik was wanhopig om mijn vriend terug te krijgen. Het leven zonder mijn vriend was een grote puinhoop voor mij omdat ik echt van hem hou en ik weet dat hij ook van mij houdt, ik zoek hulp van zijn goede vrienden en familieleden, maar geen geluk om terug te komen. Ik wilde een dramatische verandering en ik dacht dat magie de oplossing zou kunnen zijn. Nadat hij de resolutie met DR AJAYI had besproken, gaf hij me de hoop dat hij mijn relatie weer zou herstellen, omdat hij me al had verloofd. Ik had er vertrouwen in dat hij mijn vriend echt naar huis zou laten gaan en dat deed hij! Het is fantastisch wat deze geweldige spellcaster voor mij heeft gedaan, zijn hulp is van onschatbare waarde! Ik weet niet wat ik zonder DR AJAYI zou hebben gedaan. DR AJAYI doet zijn werk zo goed dat hij georganiseerd en zeer functioneel is, ik geloof dat hij de beste spellcaster is waar ik op kan rekenen als het gaat om allerlei spreuken, ik ben erg dankbaar dat zijn spreuken hebben gewerkt, als je hulp nodig hebt, neem dan contact op hem via e-mail: [drajayi1990@gmail.com] of WhatsApp: +2347084887094 Ik verzeker je dat er dingen voor je zullen veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Het leven is soms mysterieus, vooral wanneer je geliefde je voor iemand anders achterliet alsof je niet goed genoeg bent, vanwege het emotionele trauma begon het mijn werk te weerspiegelen omdat mijn baas talloze keren klaagde dat ik te laat kwam op mijn werk en niet efficiënt en punctueel was zoals ik vroeger was. Mijn ex en ik hebben nu meer dan 7 jaar een relatie. het meest bijzondere is dat we op dezelfde plek werken, dus ik zie hem de hele tijd. Ik zou het niet verdragen om te zien dat mijn ex van iemand anders hield, ik reikte naar Dr. Ilekhojie om hem bij mij terug te brengen en het andere meisje te laten verdwijnen. Dr. Ilekhojie is een zeer krachtige man die kan helpen. Mijn baas op het werk merkte dat ik en mijn partner weer bij elkaar zijn sinds ik ben overgestapt op de gebruikelijke happy me. Het is duidelijk dat er iets goeds is gebeurd. Mijn baas, dr. Ilekhojies, verzoeningsspreuk om haar gescheiden echtgenoot drie dagen later terug te laten komen. Red je huwelijk vandaag nog met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies.

    Dit is zijn mijn contactpersoon:
    WhatsApp hem: (+2348147400259)
    E-mail mij op: (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de grootste spell-cast dr. Ilekhojie. Mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden waardoor hij een echtscheiding kreeg, huilde en werd ik ziek toen ik online op zoek was naar liefdesquotes, ik zag mensen praten over Dr. Ilekhojie en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar met de mijne lieten ze zijn contactgegevens achter.Ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij na 24 uur de scheiding zal annuleren en bij me terug zal komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing de volgende dag dat het avond was mijn man knielde neer en smeekte me hem terug te accepteren. Nogmaals bedankt Dr. Ilekhojie, je bent inderdaad een zegen voor mij. neem contact op met Dr Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of Viber en whatsapp-nummer + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de grootste spell-cast dr. Ilekhojie. Mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden waardoor hij een echtscheiding kreeg, huilde en werd ik ziek toen ik online op zoek was naar liefdesquotes, ik zag mensen praten over Dr. Ilekhojie en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar met de mijne lieten ze zijn contactgegevens achter.Ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij na 24 uur de scheiding zal annuleren en bij me terug zal komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing de volgende dag dat het avond was mijn man knielde neer en smeekte me hem terug te accepteren. Nogmaals bedankt Dr. Ilekhojie, je bent inderdaad een zegen voor mij. neem contact op met Dr Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of Viber en whatsapp-nummer + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hallo, ik ben Silva Ginsburg en ik woon in Singapore. Ik ben hier om mijn eigen kijk op de wereld te delen over hoe ik werd geholpen door Dr. Ilekhojie met zijn krachtige spreuken voor het terugbrengen van mijn vriend die de afgelopen 2 en een half jaar verwaarloosd en uit elkaar is gegaan. Ik kan niet veel zeggen omdat ik op dit moment echt niet weet hoe ik mezelf moet uiten, want ik ben overweldigd, maar ik wil dr. Ilekhojie echt waarderen en bedanken voor zijn eerlijkheid en genadig werk in mijn leven. Ontzettend bedankt. Iedereen die dit leest en zijn service nodig heeft, kan contact met hem opnemen via zijn WhatsApp-nummer op +2348147400259 of via e-mail op: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Een paar weken geleden zag ik een opmerking over Dr.Azaka Solution Temple, iemand die vertelde hoe hij haar heeft geholpen in zijn relatie.Ik nam ook contact met hem op omdat ik in mijn relatie met hetzelfde probleem werd geconfronteerd, vandaag kan ik Dr.Azaka Solution moedig aanbevelen. Tempel voor iemand die ook wordt geconfronteerd met het verbreken van zijn of haar relatie om vandaag contact met hem op te nemen voor hulp omdat hij me heeft geholpen mijn relatie weer normaal te maken, hier zijn de contactgegevens: Azakaspelltemple4@gmail.com of whatsapp hem +1(315)316-1521, dank u meneer God zegene u.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Lotto-resultaten zijn afhankelijk van de waarschijnlijkheid van tickets en het geluk van het individu. Dat zijn mijn vele mensen die de kaartjes keer op keer kopen, maar niets winnen.
    De reden waarom de meeste mensen hun hele leven nooit winnen, is vanwege een slecht voorteken, maar het goede nieuws is dat mijn krachtige loterij-spreuken die pech van jou kunnen opheffen. Door met mijn geest te werken voor dit soort spreuken, wordt pech van je verwijderd en krijg je geluk en positieve energie. De kracht van mijn loterij spreuken brengt geluk en wint tijdens je loterijspellen. Paden vrijmaken in het universum voor geld en veel geluk om je te bereiken. Deze krachtige loterij-spreuken brengen overwinningen in uw loterijleven en veranderen uw leven.
    Kom uit schulden en betaal uw rekeningen met loterijwinsten met behulp van krachtige loterij spreuken. Loterij-spreuken brengen u geld zodat u kunt genieten van het leven van een hogere sociale status.
    Geniet meer van het leven en bewerk uw fouten zodat u financiële vrijheid kunt bereiken. Dus roep Dr. Ilekhojie op voor zijn krachtige loterij spreuken en word een winnaar van de losser die je bent geweest, want alles is mogelijk zodra je ontdekt hoe je het moet doen.


    Dit is zijn contactpersoon:
    Bel / WhatsApp / Viber: (+2348147400259)
    E-mail hem op: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ben Tiffany Mistry, en erg blij dat Dr. Ilekhojie me heeft geholpen om mijn soulmate terug te brengen. Iam sue er zijn veel vrouwen zoals ik die alles hebben gedaan wat in hun vermogen ligt om hun echtgenoten terug te winnen, ik ben hier gekomen om alle vrouwen te vertellen niet verder te zoeken, want hier is het antwoord. Ik denk helemaal dat als er vijf spreuken waren zoals Dr. Ilekhojie, de wereld een goede plek zou zijn geweest. Ik en mijn man waren vier jaar gescheiden geweest en ik zou het leven zonder hem niet kunnen leiden, ik heb alles gebruikt om hem terug te winnen maar niet werkte tot ik veel getuigenissen las over een spreukster genaamd Dr. Ilekhojie en hoe effectief haar werk is. Ik nam onmiddellijk contact met haar op en volgde de stappen die ze me vroeg en na 4 dagen belde mijn ex om vergeving dat hij niets anders wilde dan mij permanent terug in zijn leven te hebben. Ben blij dat ik Dr. Ilekhojie heb gevonden. Ik hoop dat je haar ook erg nuttig zult vinden. Hulp nodig? WhatsApp Dr Ilekhojie op +2348147400259 OF e-mail: gethelp05@gmail.com
    Website: https://gethelps.online

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte online spell caster is die krachtig en oprecht is. Zijn naam is Dr. Ilekhojie. Hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, wierp hij een verzoeningsspreuk voor mij, en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken heeft, belde me opnieuw en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie terug te herstellen. omdat ik nu blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp bieden, zoals, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, spirituele bescherming en nog veel meer. Je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail (gethelp05@gmail.com) of hem toevoegen op Tel / Whatsapp / Vibver: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik zal voor altijd dank verschuldigd zijn aan de grote dokter Ilekhojie voor het repareren van mijn gebroken huwelijk nadat mijn vrouw me 4 maanden had verlaten. Ik geloofde nooit in spreuken totdat mijn goede vriend me aan hem voorstelde. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over valse spell-casters, maar ik zette mijn twijfels achter me omdat ik wanhopig was om mijn vrouw terug te krijgen en ik deed wat hij me had opgedragen. Nu is mijn vrouw terug binnen 48 uur nadat ze contact met hem heeft opgenomen. Ik leef weer gelukkig met mijn vrouw na 6 maanden scheiden en ik zal niet rusten voordat hij over de hele wereld bekend is. Hij is ook gespecialiseerd in ziektespreuken. Maak nu verbinding met dokter Ilekhojie, zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) en Tel / whatsapp / Viber: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik verloor mijn liefde aan iemand anders. Ik was verdrietig en wilde hem heel graag terug. Ik heb dr. Ilekhojie in het verleden gebeld om lezingen en wat begeleiding te krijgen en ik dacht dat hij degene zou zijn die me zou helpen. Zijn verzoeningsspreuk bracht mijn vriend bij me terug. Hij vergat de andere vrouw volledig en kwam opener en liefdevoller dan ooit bij me terug. Maak nu verbinding met dokter Ilekhojie, zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) en Tel / whatsapp / Viber: 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Mijn naam is Carla Houston. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. Mijn ex-man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Ik was zo blij om Dr Ilekhojie te ontmoeten, hoe hij veel mensen heeft geholpen om Lover terug te brengen, dus ik neem contact met hem op om mij ook te helpen. zo hielp dr. Ilekhojie me om mijn man terug te brengen .. Een grote dank aan Dr. Ilekhojie, want ik had nooit gedacht dat mijn ex-man zo snel bij me terug zou komen met je betovering. Jij bent de beste en de beste ter wereld. als je hier bent en je hebt je ex-minnaar terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukenmaker. Dank u! E-mail: (gethelp05@gmail.com) of bel +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen

  52. Hallo, mijn naam is Lauren, ik kom uit de VS, ik wil getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker, mijn man verliet mij en de kinderen voor 2 weken toen ik hem belde hij nam niet op toen hij thuiskwam de 3e week hij vertelde me dat hij wilde scheiden ik was zo verdrietig dat ik de hele nacht huilde hij vertrok weer ik was zo eenzaam de volgende dag dat ik op zoek was naar iets online toen ik een spreukenmaker vond genaamd Priest Ade die zoveel mensen met hun problemen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op met mijn problemen hij vertelde me dat het 24 uur zou duren en mijn man zal terugkomen bij me ik deed alles wat hij me zei te doen en de volgende dag kwam mijn man knielend terug en smeekte hij de scheiding te annuleren we zijn nu samen gelukkig Priester Ade kan u ook helpen E-mail hem op: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Allemaal dankzij dr. Ajayi was ik in staat om mijn man terug te krijgen, het lijkt allemaal een droom toen het gebeurde omdat we bijna een jaar gescheiden waren en die periode was een van mijn ergste momenten in mijn leven omdat ik echt van mijn man houd. Ik heb hem in de zak gestopt om naar huis te komen om bij mij en mijn kinderen te zijn, maar hij weigerde. Mijn vriendin Doris vertelde me hoe ze in staat was om haar man terug te winnen met de hulp van de spreukenmaker Dr Ajayi omdat ze door een scheiding gingen, ze zei dat hij haar hielp om vrede terug te brengen in haar huis ik heb geen andere keuze dan te geven de spell-caster Dr Ajayi een poging, ik schreef hem op zijn WhatsApp-nummer: +2347084887094 en legde hem dingen uit. Hij zei me kalm te zijn en bepaalde dingen die gedaan moesten worden om mijn huis terug te krijgen.Ik volgde zijn instructies, na drie dagen van de betovering kwam mijn man thuis met een grote teddybeer en vroeg me om hem te vergeven voor al zijn fouten en vandaar tot op de dag van vandaag is mijn familie met liefde vervuld. Neem vandaag nog contact op met dr. Ajayi, de spreukgever, hij heeft oplossingen voor alle levensproblemen, wees niet verlegen voor uw problemen, u moet contact met hem opnemen op Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor een blijvende oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hallo jongens


    Er is een spreukenmaker die ik heb gecontacteerd voor hulp om mijn ex-vrouw terug te brengen, en deze geweldige spreukenmaker komt uit Afrika, hij heeft grote macht, kun je geloven dat mijn ex-vrouw terugkwam na 5 jaar scheiding, mijn vrouw is nu een verander van persoon en ze houdt meer van me en zorgt meer voor me dan voordat we allebei weer gelukkig zijn nooit eerder, onze kinderen zijn blij dat we weer terug zijn, dr. Sacre is erg snel in zijn betovering en hij is zeer betrouwbaar en betrouwbaar, je kunt contact opnemen op WhatsApp + 2349076034359 of e-mail sacretempleofpower@gmail.com Ik weet zeker dat hij je zal helpen bij het oplossen van je relatieprobleem


    Hendrik Tobias.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Dit is mijn getuigenis over het goede werk van Dr. Ilekhojie die me heeft geholpen ... Ik ben Benita Lewis uit Noord-Carolina, VS. En het spijt me dat ik dit op het net heb gezet, maar ik zal moeten, door deze beste spreukenmaker ter wereld die mijn man terugbracht die me de afgelopen 3 jaar buitengesloten heeft, ik uiteindelijk deze man op een blogsite heb gepost door een van zijn klanten voor help, ik legde hem alles uit en hij vertelde me over een spreukenmaker waar hij van had gehoord en hij gaf me een e-mailadres om naar de spreukenmaker te schrijven om hem mijn problemen te vertellen. In slechts 1 dag was mijn man terug bij mij. Ik wil alleen deze waarheidsgetrouwe en oprechte spreukgever bedanken, meneer alles wat u me vertelde is gebeurd en dank u meneer. Alsjeblieft, ik wil iedereen vertellen die op zoek is naar een oplossing voor hun probleem, ik raad je aan om deze spreukengever vriendelijk te raadplegen, hij is echt, hij is krachtig en wat de spreukgever ook vertelt, is wat er zal gebeuren, want alles wat de spreukengever zegt vertelde me gebeurde. U kunt hem vriendelijk contacteren op: zijn e-mailadres is (gethelp05@gmail.com) of rechtstreeks op whats-app +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ik ben teruggekeerd met mijn ex-vriendje met de hulp van dr. Isikolo, de beste spreukmaker op het internet, en ik kan dr. Isikolo ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft. Ik wil getuigen hoe ik mijn vriend terug heb gekregen nadat hij het uit was met mij, we zijn al 3 jaar samen, onlangs ontdekte ik dat mijn vriend een affaire had met een ander meisje, toen ik hem confronteerde, leidde dat tot ruzies en hij maakte het eindelijk uit met me, ik probeerde alles wat ik kon om hem terug te krijgen, maar het mocht niet baten totdat ik een bericht zag op een relatieforum over een spreukgooier die mensen helpt hun verloren liefde terug te krijgen door middel van Love-spreuk, eerst twijfelde ik eraan maar besloot het eens te proberen, toen ik via zijn e-mail contact opnam met deze spreukgieter en hij me vertelde wat ik moest doen en ik deed het. Toen deed hij een liefdesbetovering voor mij. 48 uur later belde mijn vriend me echt en vertelde me dat hij me zo erg mist, zo geweldig !! Dus zo kwam hij diezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij had bezorgd. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij Dr. Isikolo. hij is zo machtig en ik heb besloten om mijn verhaal op internet te delen dat dr. Isikolo een echte en machtige spreukmaker is die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van nood, als je hier bent en je je ex terug nodig hebt of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukgever. Hier is zijn contactpersoon: E-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op + 2348133261196, MET DANK AAN Dr Isikolo.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. BESTE LOVE SPELL CASTER OM JE EX MINNAAR, ECHTGENOOT, VROUW, VRIENDIN OF VRIENDIN TERUG TE KRIJGEN. VOEG HEM TOE OP WHATSAPP: + 44-7907-629903
    Ik ben vandaag erg blij met mijn gezin. Mijn naam is Lotte Max. Ik ben 34 jaar oud. Mijn man heeft me nu ruim 1 jaar verlaten en ik hou zo veel van hem, ik ben sindsdien op zoek naar een manier om hem terug te krijgen. ik heb veel opties geprobeerd, maar hij kwam niet terug, totdat ik een vriend ontmoette die me naar PRIESTER WIJSHEID dreef, een krachtige spreukmaker, die me hielp mijn man na 2 dagen terug te brengen. Ik en mijn man leven vandaag gelukkig samen, die man is geweldig, je kunt contact met hem opnemen via e-mail zionsolutioncentre@gmail.com ... Nu zal ik serieuze personen die in dit soort problemen verkeren adviseren om nu contact met hem op te nemen voor een snelle oplossing zonder stress .. Hij is er altijd om je te helpen, nu noem ik hem mijn vader. neem nu contact met hem op hij is altijd online of e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of whatsApp-nummer + 44-7907-629903

    BeantwoordenVerwijderen

  58. Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spreukmaker is die krachtig en oprecht is.Zijn naam is Dr Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie te herenigen met mijn man die me verliet, Toen ik contact opnam met Dr Ilekhojie, hij sprak een liefdesbetovering voor me uit, en mijn man, die zei dat hij niets meer met me te maken had, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te kunnen laten weten dat deze spreukenmaker de krachten heeft om verbroken relaties te herstellen en terug te brengen. want ik ben nu heel blij met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp bieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, overlijdensbetovering en spirituele bescherming. Dank je! contact e-mail: (gethelp05@gmail.com) je kunt hem ook Whatsappen op zijn telefoonnummer (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  59. We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: bedrijfsplanning, commerciële en ontwikkelingsfinanciering, onroerend goed en hypotheken, schuldenconsolidatieleningen, zakelijke leningen, particuliere leningen, woningherfinancieringsleningen met een lage rente per jaar voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw gezin en bezit ook uw droomhuis met onze algemene lening. Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen
    E-mailadres: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  60. DIT IS GEEN GRAP. VERTROUW GEWELDIGE DR. ISIKOLO. Mijn naam is Senna Rayan. Geweldig DR ISIKOLO is echt krachtig en weet hoe hij zijn werk perfect moet doen. Als hij er niet was geweest, kon ik me niet voorstellen wat er zou zijn gebeurd. Mijn ex kreeg altijd ruzie met me en mishandelde me altijd. Hij begon vreemd en grappig te doen en liet me zonder reden voor een ander meisje achter. Ik dacht dat alle hoop verdwenen was. Ik zocht hulp op internet en kwam bij Great isikolosolutionhome@gmail.com. Ik zag zoveel getuigenissen over hem. Ik was opgetogen en ik nam contact met hem op via zijn e-mail en vertelde hem wat er aan de hand was. Hij lachte en verzekerde me te kalmeren dat hij me zou helpen en dat mijn ex terug zal komen smekend. Hij deed zijn werk en betoverde voor mij en binnen 2 dagen kwam mijn ex zich verontschuldigen, precies zoals hij me had verteld. Tegenwoordig wonen we allebei samen en zijn we zelfs nog meer verliefd dan vroeger voordat hij vertrok. Neem contact op met de grote DR ISIKOLO voor uw eigen hulp. U kunt hem bereiken op e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com U kunt hem ook WhatsApp/Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoe kan ik dit aan de wereld uitleggen dat er een man is genaamd DR ISIKOLO die me heeft geholpen mijn ex-geliefde terug te brengen en mijn baarmoeder te herstellen. toen alle hoop was verloren. Ik en mijn geliefde zijn de afgelopen 5 jaar getrouwd en hebben geen kind gehad, we leefden gelukkig. tot op een dag dat we een misverstand hadden omdat ik geen kind voor hem kon krijgen, dus besloot hij voor mij te leven voor een andere vrouw, ik was zo verdrietig en gefrustreerd en ik kon niet eens verder eten tot ik op een dag doorbladerde internet waar ik een dame met de naam Sandra zag getuigen over de toverspreider van de oproep DR ISIKOLO die haar hielp haar man terug naar huis te brengen, dus ik besloot een poging te wagen om contact op te nemen met de spreukenmaker DR ISIKOLO, dus leg ik al mijn problemen uit aan DR ISIKOLO en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij me zou helpen mijn probleem op te lossen, dat mijn geliefde terug naar huis zal komen, tot mijn grootste verrassing in slechts 48 uur begon mijn man me te bellen en om vergeving te smeken het was nu inderdaad een wonder we zijn weer terug als man en vrouw, een week nadat mijn baarmoeder was hersteld en op dit moment ben ik een maand voorbij, al mijn dank gaat uit naar DR ISIKOLO, maak je geen zorgen meer want DR ISIKOLO is hier om jullie allemaal te helpen, ik zal je een plezier doen ik laat zijn Whatsapp vallen +2348133261196 of e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Na een jaar van een gebroken huwelijk liet mijn geliefde me achter met één kind, ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat ze ons met niets achterliet, ik was al die tijd emotioneel down. Dank aan een spreukmaker genaamd DR ISIKOLO die ik online ontmoette en die mijn geliefde binnen 2 dagen bij mij terugbracht, zoals hij me verzekerde. ik leerde zijn werk kennen Op een trouwe dag dat ik op internet aan het browsen was. Ik kwam verschillende getuigenissen tegen over DR ISIKOLO. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt, kanker geneest en andere ziekten en ik ben een deel van degenen die een oplossing van hem hebben gekregen. u kunt hem bereiken op zijn e-mail: e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of whatsApp-nummer +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Heel erg bedankt DR ISIKOLO voor het terugkomen van mijn ex-vriendje. Ik schrijf dit geweldige getuigenis met betrekking tot deze man. Hij heeft al mijn wensen laten uitkomen. Mijn vriend en ik gingen meer dan 3 jaar uit en hoewel we zoveel ruzies hadden gehad, hadden we nooit aan een breuk gedacht. Op een dag belde hij me op en vertelde me dat hij de relatie beu is en nergens kan zien waar we heen gaan. Maanden zijn verstreken en mijn vriend nam geen contact meer met me op en ik hoorde niets meer van hem en zijn mobiele telefoon was losgekoppeld. Ik wist dat ik hulp moest zoeken vanwege de zoveel liefde die ik voor hem heb. Ik heb contact opgenomen met deze geweldige spreukenmaker omdat ik nog nooit eerder contact heb gehad met iemand en ik vertel je dat na een week van contact mijn ex-vriend me belde en vroeg om me te zien. Na 48 uur deed hij het werk om me te verzoenen met mijn man, hij droeg een ring om mijn vinger. Ik ben erg blij omdat ik binnenkort een getrouwd meisje zal zijn met de hulp van deze geweldige spreukenmaker. Ik heb beloofd je werken aan iedereen te manifesteren en neem alsjeblieft contact op met deze man om je te helpen via isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Ik was wanhopig op zoek naar een manier om mijn ex-vriend weer verliefd op me te laten worden. We hebben onze ups en downs gehad, maar de afgelopen 6 maanden is onze relatie naar het zuiden gegaan. Ik heb meer dan 500 besteed aan een spreukgieter waarvan ik dacht dat die me zou helpen en niet wetende dat ze niet hielp. Ik neem contact op omdat ik de begeerlijke vrouw wil zijn die ik vroeger was en hij wordt weer verliefd op mij en trouwt met mij. Ik kan me deze jongen met niemand anders voorstellen totdat ik echt contact heb opgenomen met Dr. ISIKOLO die mijn hartsverlangen heeft ingewilligd. Hij gaf me details over hoe ik me kon helpen, wat hij deed toen ik gehoorzaamde en hij redde mijn man uit de boze handen van de dame die hem hypnotiseerde en mijn man keerde binnen 48 uur terug naar jou en ik was echt verbaasd dat zo'n manifestatie van krachten is echt echt. Nu kan ik mensen met plezier vertellen om DR ISIKOLO eens te proberen in hun problemen en de onmiddellijke resultaten af te wachten. neem contact met hem op met zijn e-mailadres. isikolosolutionhome@gmail.com of rechtstreeks WhatsApp +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Dankzij een krachtige spreuk-caster genaamd dr. Ajayi, na 4 jaar scheiding was ik in staat om me te verzoenen met mijn man, ik geloof nooit dat we ooit weer samen zullen komen, maar toen ik Dr. Ajayi ontmoette, liet hij me beseffen dat niets onmogelijk is, ik besloot hem een kans te geven , Ik vertelde Dr. Ajayi over mijn man en andere noodzakelijke dingen die hij moet weten voor mijn man om terug te keren, hij vertelde me dat er dingen gedaan moesten worden en ik volgde zijn instructies, na een week van de liefdesbetovering werd ik gebeld door mijn man en hij smeekte om naar huis terug te keren. sindsdien bloeit ons huwelijk en zijn we in vrede. Als je de hulp van een wizard nodig hebt voor welk probleem dan ook, neem dan contact op met dr. Ajayi E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber op +2347084887094 en jij zult de gelukkigste persoon op aarde zijn zoals ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Mijn naam is Amber Luke. En ik woon in de VS, ohio, ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe zo ongelooflijk is. Ik had 2 jaar geleden een probleem met mijn ex-man, wat leidde tot onze breuk. Ik was mezelf niet meer, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van me me vertelde over een spreukenmaker die haar ook bij hetzelfde probleem hielp, zijn naam is Dr. Ilekhojie. Ik e-mail de spreukmaker en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er gebeurde, belde mijn man me minder dan twee dagen op en vertelde me dat hij bij me terug zou komen, ik was zo blij dat ik hem terug had. Het meest interessante deel van het verhaal is dat ik zwanger ben. Dank aan dr. Ilekhojie voor het redden van mijn huwelijk en ook voor het redden van dat van anderen. Zet je goede werk voort, dr.Ilekhojies, neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Na twee jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang down. Dankzij een spreukmaker genaamd Dr Ilekhojie, die ik online heb ontmoet. Op een trouwe dag, terwijl ik door het internet aan het browsen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke spreukenmaker. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelde, kanker genas en andere ziekten, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om de scheiding te stoppen, enzovoort. ik kom ook een bepaalde getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Sonia, ze getuigde over hoe hij haar ex-minnaar in minder dan 2 dagen terugbracht, en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van dr. Ilekhojis vallen. Nadat ik deze allemaal had gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik nam via e-mail contact met hem op en legde hem mijn probleem uit. In slechts 48 uur kwam mijn man bij mij terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Dr Ilekhojie is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is ... Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte spreukmaker om al je problemen voor je op te lossen, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (2348147400259) of e-mail (gethelp05@gmail.com)t

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ik verloor mijn man aan een andere vrouw na 4 jaar huwelijk. We hadden een mooi huwelijk, maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. Hij woont in de buurt van zijn werk en weigerde met mij te praten of naar huis te komen. Ik was zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag door het internet aan het browsen was, kwam ik een opmerking van Amber Luke tegen die suggereerde dat Dr. Ilekhojie haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen, verbroken relaties te herstellen, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor me. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde hij het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Ik en mijn familie leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Ilekhojie. Als je hulp nodig hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen. Zijn e-mail gethelp05@gmail.com En bereik hem ook op WhatsApp / Viber-nummer: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ja, het is waar dat Dr. Isikolo de beste is om gebroken gezinnen en relaties te herstellen. Mijn naam is Jojo Ivan en ik was een klant voor DR ISIKOLO en ik moet je zeggen dat hij een echte spreukmaker is. Toen ik contact opnam met deze spreukenmaker had mijn vriend me 2 jaar verlaten en ik heb hem altijd terug bij mij gewild. Ik heb DR ISIKOLO ongeveer een maand geleden ontmoet om me te helpen en ik heb weer contact met mijn vriend. Toen mijn ex-vriend me verliet, was het onrust voor mij. Dit werd een ramp voor mij dat ik een fysiologisch trauma had en mijn familie zich grote zorgen maakte over mijn gezondheid. Na 2 jaar ontmoette ik DR ISIKOLO ook via een getuigenis en hij zei dat ik mezelf moest kalmeren dat wat het probleem ook is, hij goed en klaar is om iedereen te helpen die naar hem toe komt. Binnen twee dagen belde mijn ex me en wilde ze ontmoeten. Ik stemde toe en trof voorbereidingen om hem te ontmoeten en hij vertelde me hoe hij zich schuldig had gevoeld voor wat hij deed en dat hij me terug wilde hebben. Ik heb DR ISIKOLO geprezen voor zijn geweldige handwerk en ik zal hem aanbevelen aan iedereen die een spreukmaker nodig heeft. Neem snel contact met hem op om je te helpen via zijn e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.
    website: (https://isikololovetemple.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
    Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? DR WALE is de juiste man voor de klus, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en geaccepteerd door de goden als hun spreekbuis op aarde, DR WALE help me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 14 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van DR WALE is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met DR WALE, de spreukgever als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. WhatsApp / Viber: +2349015141346 of e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  71. BEDANKT Dr. Isikolo VOOR HET HERSTELLEN VAN MIJN GELUK EN MIJN FAMILIE SAMEN. WHATSAPP/VIBER + 2348133261196.
    Hallo, ik ben Rosa Antoine. Nadat ik jarenlang in een vakbond met mijn man getrouwd ben geweest, was hij beledigend en vernietigde hij de liefde die we deelden en verliet hij mij. Ik heb al het mogelijke gedaan om bij hem terug te komen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug omdat ik van hem hield. dus legde ik mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om contact op te nemen met een spreukmaker die haar hielp een spreuk uit te spreken die haar zwanger maakte en haar man terugbracht. Ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik stuurde de spell-caster genaamd Dr Isikolo op whatsapp een bericht en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles in orde zal komen. Hij vertelde me alles wat ik nodig had en dus sprak hij de betovering voor me uit en verrassend genoeg belde mijn man me na 48 uur verontschuldigend voor alles dat als een enorme en overweldigende vreugde kwam. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en hij zei alleen dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. dus iedereen die hulp nodig heeft bij welk soort problemen dan ook, kan ook contact opnemen met deze echte en zeer echte spell-caster op isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196, neem vandaag nog contact op met deze geweldige man en laat je problemen 100% oplossen.
    Website: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Ik ben Helena Leon uit Londen, mijn man en ik zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We ontmoetten elkaar toen ik 20 was en hij was 24. We hebben samen emotioneel veel meegemaakt. Er waren verschillende ENORME ruzies en pijnlijke situaties in ons huwelijk, maar we leken er altijd sterker uit te komen aan de andere kant. Uit het niets begon mijn man een echtscheidingsgesprek over me, ik was blindelings! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekens niet. Hij stopte met het dragen van zijn trouwring en ik dacht er niets van. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon niet anders dan de hele tijd huilen omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik de dr. ISIKOLO, de spreukmaker uit Afrika waar iedereen het online over had, vond en ik contact met hem opnam voor een liefdesbetovering. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn man binnen 48 uur na zijn betovering zou terughalen. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn man na 24 uur belde en me smeekte om alles wat hij zei over de scheiding te vergeten. Ik was totaal verbaasd! Er is zoveel liefde in mijn familie sinds ik zijn spreuken heb gebruikt. Hij is geweldig en zijn spreuken werken zo snel. Nu houdt mijn man veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196 of zijn website bezoeken: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ik wil snel schrijven over een krachtige spreukgieter die me hielp toen ik een misverstand had met mijn man dat tot echtscheiding leidde. Ik nam contact op met deze machtige spreukenmaker genaamd Dr Ilekhojie en ik volgde de stap die hij vroeg en binnen 48 uur belde mijn man me op en verlangde naar mijn vergiffenis en dat hij niets liever wilde dan me voor altijd in zijn armen te hebben. Ik ben met zoveel vreugde en geluk vervuld dat ik dr. Ilekhojie heb gevonden. Ik hoop dat jullie allemaal hier mijn getuigenis zullen vinden en je man binnen 24 uur terug zult krijgen. Hij deed het perfect voor mij. Ik ben zo blij en opgewonden, want terwijl ik dit getuigenis schrijf, is mijn man weer smoorverliefd op me. Als er iemand is die in moeilijkheden verkeert en hulp nodig heeft, neem dan zo vriendelijk contact op met Dr Ilekhojie op zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / Viber +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  74. bezoek zijn (DR ISIKOLO) website: https://isikololovetemple.com
    Ik ben zo blij om dit fantastische getuigenis van mij te geven. Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik kan mezelf in de spiegel zien en glimlachen. Ik heb voor het eerst in tijden vertrouwen in mezelf en in mijn kunnen. Ik heb mijn vriend terug in mijn leven met de hulp van Dr. Isikolo. Hij zei sorry 48 uur nadat de betovering was gemaakt. Hij zei dat hij zich realiseerde dat hij nooit echt uit elkaar wilde gaan, hij kon de emotionele bagage die ik altijd bij me had niet aan. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven was en vond het het beste om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik de hele tijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik heb geld op zak dat eindelijk van mijzelf is. Mijn compensatiecontrole kwam door. Ik kreeg te horen dat het nog maanden zou duren. Ik ben het levende bewijs van wat Dr. Isikolo kan doen. Ik dank u zeer dr. Isikolo voor het geweldige dat u in mijn relatie hebt gedaan. Ik ben nu zo blij. Met uw hulp hebben we allebei de waarheid kunnen zien en met elkaar kunnen spreken. Ik had nooit gedacht dat een spreuk een paar zou kunnen helpen voordat ik heel blij contact met je heb opgenomen en dit alles heb laten gebeuren. Iedereen die een relatieprobleem heeft, kan contact opnemen met Dr Isikolo via e-mail isikolosolutionhome@gmail.com U kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. I want to thank lord Bubuza for restoring my broken marriage, my wife filed for a divorce and I couldn't help but cry daily, I begged her but she refused and said her mind was made up. I spoke to my friend for help and he told me how Lord Bubuza restored his marriage with his spell after 2 years of divorce. I immediately contacted Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396.  I told him my problem and he responded, I did just as he told me and I'm very glad that after following Lord Bubuza instruction the divorce was cancelled, My Wife begged me to forgive her and we are living happily together now. Lord Bubuza is a god on earth that solves problems with his spell, He has done it for me and he can help you too. Do you need help ? Contact him via WhatsApp::  +1 505 569 0396 or via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  76. DIRECTE BETAALBARE PERSOONLIJKE / ZAKELIJK / HUIS / INVESTERINGSLENING AANBIEDING ZONDER KOSTEN / STRESS NEEM VANDAAG VIA Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Wij zijn financiële adviseurs die betrouwbare leningen verstrekken aan particulieren en financiering verstrekken voor het opstarten van bedrijven, huizen en projecten. Ben je het zoeken naar leningen beu of zit je in een financiële puinhoop. Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om leningen te krijgen van banken en andere financiële instellingen? Maak u dan geen zorgen meer, want wij zijn de oplossing voor uw financiële tegenslagen. we bieden alle soorten leningen aan, variërend van $ 5.000,00 tot $ 533.000.000,00USD met een lage rente van 2% en een looptijd van 1 tot 35 jaar om de lening veilig en ongedekt terug te betalen. Verliest u 's nachts slaap en maakt u zich zorgen over hoe u een Legit Loan Lender kunt krijgen? Neem contact met ons op via Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Deel dit om nu een ziel te helpen, bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Stop met huilen als je geliefde je verlaat voor een andere vrouw, ik weet hoe het voelt als de persoon van wie je houdt respecteert, ik weet hoe ik me voel toen mijn man me verliet voor een andere vrouw, maar nu is hij terug bij mij, hoe ? Ik neem contact op met Dr. Sacre, een machtige man die zijn kracht gebruikt door gebed en breng mijn man terug, hij gebruikt geen kwade kracht, maar hij bidt, en je geliefde zal bij je terugkomen WhatsApp +2349076034359 of hem een e-mail sturen doctorsacrehealing@gmail.com voor hulp, hij zal je helpen

    mevrouw Vilja

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Ik heb $ 739.342.000 miljoen dollar gewonnen met de hulp van lord Bubuza winnende nummers, ik speel al jaren loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad, maar mijn vriend op kantoor won 496.800.000 miljoen dollar en nam ontslag, dus ik smeek hem om hulp en hij zei dat heer Bubuza zijn overwinning voorspelde na het uitspreken van een spreuk en hem het winnende nummer gaf om te spelen en hij won, dus sprak ik met heer Bubuza op WhatsApp: +1 984 240 7211 voor hulp. Hij antwoordde en zei dat er een lezing moest worden gedaan en een spreuk moest worden gebruikt om mijn ZES winnende nummers te onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me ZES nummers en vertelde me waar en wanneer ik moest spelen. Ik deed wat me was opgedragen en 24 uur later kreeg ik een telefoontje dat ik $ 739.342.000 miljoen dollar had gewonnen, ik dacht dat het een grap was totdat ik $ 739.342.000 miljoen dollar op mijn bankrekening zag staan. Is dit niet verbazingwekkend? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hoe ik mijn man terugkreeg..........DE BESTE MANIER OM TE Winnen en je ex-echtgenoot te krijgen MET DE HULP VAN DR OGUGU KRACHTIGE EN DRINGENDE LIEFDESPELL MET 100% GARANTIE Mijn man heeft me de afgelopen maanden in de steek gelaten nu, en weiger terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net ontmoette, daarvoor heb ik geleden en het was een worsteling, maar ik besluit alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat mijn man en ik kwam weer bij elkaar zoals vroeger, toen ging ik daar online. Ik zag zoveel goede gesprekken over deze spreukgebruiker wiens e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com is, dus ik moest contact met hem opnemen en mijn probleem aan hem uitleggen en in slechts 48 uur als hij heeft beloofd, mijn man kwam thuis en zijn gedrag was terug naar de man met wie ik getrouwd was. Ik kan de spreukgieter niet genoeg bedanken voor wat hij voor mij heeft gedaan, ik ben zo dankbaar en ik zal nooit stoppen om zijn naam op internet te publiceren voor het goede werk dat hij voor mij heeft gedaan, nogmaals, zijn e-mail hem direct.. solutiontempledrogugu@ gmail.com of bel/WhatsApp:+2347011196745http://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

    BeantwoordenVerwijderen
  80. DR JOE heeft mijn huwelijksproblemen opgelost en ik ben blij dat ik het de wereld kan vertellen. Mijn man was betoverd en door mijn geest beheerst en ik heb hier jaren last van gehad en ik wist nooit wat er gebeurde. We hebben zo vaak gevochten vanwege misverstanden en krachten die verder gingen dan ik kon begrijpen en op een gegeven moment moest ik vertrekken. Toen ik wegging, realiseerde ik me hoeveel ik nog steeds van hem hield en bij hem wilde zijn. Ik nam zoveel maatregelen om mijn huwelijk met hem weer te laten werken, maar het mislukte allemaal totdat ik contact moest opnemen met DR JOE die mij kwam redden. Hij onthulde me wat ik moest weten over wat er met mijn man was gebeurd en de oplossing voor de problemen. Ik ging akkoord met alles wat hij me vertelde en voldeed en hij deed zijn eigen deel door met zijn hele hart voor mij te werken en na 2 dagen zeker te zijn van het resultaat. Ik wachtte geduldig en zie, mijn man ging me overal zoeken en pas toen wist ik dat de liefde en het geluk dat we ooit deelden, was hersteld. DR JOE is een geweldige man en hij zal niet aarzelen om je te helpen als je contact met hem opneemt. e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com of zijn WhatsApp +1-3306946798

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Mijn naam is Estela Dovydas en ik ben hier om Dr Isikolo te waarderen. Ik heb altijd een ingewikkelde relatie gehad met mijn vriend. We hebben zo vaak gevochten vanwege de onzekerheden aan beide kanten en we zijn uit elkaar gegaan. Ik wist heel goed dat ik nog steeds van hem hou en hem weer nodig heb in mijn leven. Hij negeerde mijn pleidooi en pogingen om het goed te maken en ik kreeg informatie dat hij al een andere dame zag. Ik kon de situatie niet helpen, dus ik moest contact opnemen met DR ISIKOLO en we spraken en ik legde me alles uit. Hij verzekerde me dat hij me zou helpen en ervoor zou zorgen dat ik hem terug zou krijgen. Hij verspilde geen moment om me te helpen en hij herstelde de liefde en vreugde die we deelden en ik kreeg mijn man terug naar mij. Ik weet beter dat alles wat zoveel mensen over DR ISIKOLO zeggen, echt waar is toen ik 48 uur het resultaat van zijn werk voor mij kreeg, zoals hij beloofde. Geloof me, hij kan jou ook helpen als je gelooft. Dus neem nu gewoon contact met hem op. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem WhatsApp/Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat er een ruzie ontstond waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Ik was online op zoek naar willekeurige verhalen, toen ik een getuigenis zag van iemand die een soortgelijke zaak had als de mijne en hoe dr. Ilekhojie vrede tussen de koppels sloot. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg te doen en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedrog en vroeg om naar huis te gaan met zoveel beloften. Ik waardeer uw hulp Dr, u bent echt een zegen. Neem contact op met Dr Ilekhojie en vraag om hulp. Bel/Whatsapp +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Ik ben erg blij om dit geweldige getuigenis te delen, ik was gekwetst en mijn hart was gebroken toen mijn man me achterliet met ons kind, ik was in de war en wist niet wat ik moest doen, ik hield zoveel van hem, ik heb alles geprobeerd wat ik kon om breng hem terug, maar al mijn moeite was tevergeefs, op een trouwe dag legde ik mijn probleem uit aan mijn vriend, en ze vertelde me over een grote liefdesbetoveraar genaamd DR WALE, die haar ook zwanger maakte toen ze op zoek was naar een kind, daarna ze vertelde me dat ik ook online ging om al het goede nieuws over DR WALE te zien, ik nam contact op met DR WALE via de contactgegevens die mijn vriend me gaf, na een paar uur reageerde de spreukgieter op me en zei me te blijven en gaf me wat instructies over wat ik moest doen en ik deed precies wat mij was opgedragen, tot mijn grootste verbazing belde mijn man, die me al drie jaar niet heeft gebeld, me op en begon zich te verontschuldigen voor al het kwaad dat hij me had aangedaan en smeekte me dat hij dat wilde doen ga terug naar huis met mij en de kinderen, nu hield hij meer van me dan ooit tevoren, mijn respectabele kijkersbroers a en zusters als u een probleem heeft, neem dan contact op met DR WALE. Ik geef u 100% garantie dat hij uw problemen zal oplossen. neem contact met hem op VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Mijn leven werd verwoest toen mijn man me wegstuurde, na elf jaar dat we samen waren. Ik was verloren en hulpeloos nadat ik zoveel manieren had geprobeerd om mijn man terug te krijgen. Op een dag op het werk was ik afgeleid, niet wetende dat mijn baas me belde, dus hij ging zitten en vroeg me de reden van mijn afleiding, vertelde ik hem, en hij glimlachte en zei dat het geen probleem was. Ik heb nooit begrepen wat hij ermee bedoelde, het was geen probleem om mijn man terug te krijgen, hij zei dat hij een spreuk gebruikte om zijn vrouw terug te krijgen toen ze hem verliet voor een andere man, en nu zijn ze samen tot op heden en aanvankelijk was ik geschokt toen ik iets hoorde van mijn baas. Hij gaf me een WhatsApp-nummer van DR WALE, wat hem hielp zijn vrouw terug te krijgen, dit deed me denken wat opluchting in me te hebben, net toen ik thuiskwam, nam ik contact op met DR WALE en hij vroeg om mijn informatie en ook mijn eigen man. Ik stuurde hem de details, ik betaalde ook voor alle materialen waarvoor hij me vroeg te betalen. na enkele weken is verstreken. op deze goede dag belde mijn moeder me op en vertelde me dat mijn man smeekte dat hij me terug wilde, dat heb ik nooit geloofd, want mijn man is altijd trots op zichzelf. Ik moest me haasten naar het huis van mijn moeder en tot mijn grote verbazing smeekt mijn man me om vergeving dat hij mij en de kinderen terug naar huis wil, toen ik DR WALE een gesprek gaf over de plotselinge verandering van mijn man en hij maakte me duidelijk dat mijn man tot het einde van de wereld van me zal houden, dat hij nooit naar een andere vrouw zal vertrekken. mijn man doet nu goede dingen die hij nog niet eerder heeft gedaan, hij maakt me blij en doet wat hij moet doen als man zonder te zeuren. als je hulp nodig hebt, bereik dan DR WALE voor hulp op WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 OF E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Na jarenlang een relatie met mijn ex te hebben gehad, hij heeft het uitgemaakt, ik heb er alles aan gedaan om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, ik heb beloften gedaan, maar hij weigerde. Ik ging naar een vriendin en legde mijn probleem uit aan mijn vriendin, en zij stelde voor dat ik contact op zou nemen met Dr. Wale die haar tijdens haar tijd had geholpen. Dat is hoe ik WhatsApp op +2347054019402 Dr Wale de spreukgieter, ik legde hem alles uit en vertelde hem hoe mijn geest zo nu en dan wordt gestoord. en hij vertelde me dat er geen probleem was, dat alles binnen vier dagen in orde zal zijn, hij vertelde me dat mijn ex binnen enkele dagen bij me terug zal komen, hij sprak de betovering uit en zei dat ik de instructie moest volgen die hij me gaf, dus dat deed ik en volgde alle instructies die hij me gaf. Verrassend genoeg was het op de tweede dag rond de avond. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige dat hij zei was dat het hem zo speet voor alles wat er is gebeurd dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, die persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukgieter die me hielp met mijn eigen probleem. Zijn WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of een andere zaak.
    1) Liefdespreuken
    2) Verloren liefdespreuken
    3) Stop echtscheidingsspreuken
    4) Huwelijksspreuken
    5) Zwangerschapsspreuk
    6) Verbreekspreuken
    7) Doodsspreuk
    8.) U wilt promotie maken in uw kantoor.
    9) je geliefde willen bevredigen
    10) Loterij

    BeantwoordenVerwijderen