maandag 19 januari 2015

Poroshenko's beschieting van bewoond gebied Gorlovka en Donetsk

Update 22:00 uur: We hebben de titel aangepast (Poroshenko's duizendponder op centrum Gorlovka), aangezien er nu gezegd wordt dat de vliegtuigbom buiten de stad gevallen is. Kortom, het verhaal van de duizendponder is twijfelachtig, en al zeker op het centrum van Gorlovka. Het kwam uit de mond van de leider van Donetsk. Achteraf hadden wij deze kop, zonder foto-onderstueuning beter niet kunnen plaatsen. Aan de rest van het artikel en de tientallen burgerdoden in Donetsk en Gorlovka als gevolg van de ongecontroleerde beschietingen van het Oekraïense leger verandert verder niets maar van een 500 kilo vliegtuigbom op Gorlovka is geen sprake.

Poroshenko heeft de bustragedie van Volnovakha (13 doden) aangegrepen om diezelfde dag, terwijl het bloed nog nauwelijks opgedroogd was (en het was hier echt bloed) het staakt-het-vuren te annuleren. Tevens probeert hij naar aanleiding van het busbloedbad de Volksrepublieken van Donetsk en Lugansk op een lijst van terroristische organisaties geplaatst te krijgen en heeft hij de mobilisatie van zo'n 50.000 man vervroegd en direct in laten gaan. Daarnaast spreekt hij schande over het gebeuren bij Volnovakha en stond hij zondag 18 Januari in Kiev met een bord "Je suis Volnovakha", naar analogie van "Je suis Charlie" in Parijs een week eerder.Het Kremlin heeft zijn meedeleven met de nabestaanden van Volnovakha kenbaar gemaakt. De Minister van Buitenlandse Zaken van Rusland, Sergei Lavrov ziet in het gedrag van de Oekraïense regering na Volnovakha samen met het gedrag na andere tragedies, een patroon: Direct met de vinger naar het verzet en naar Rusland wijzen, en daarna geen onderzoek doen of dat onderzoek frustreren. Lavrov noemde in dit verband: 1. De Maidan schietpartij, 2. Odessa, 3. Luchtaanval centrum Lugansk (op gemeentehuis), 4. Marioepel, 5. De Maleisische Boeing, 6. En nu dan de bus van Volnovakha.

Oekraïne krijgt daarbij nagenoeg complete media-dekking vanuit Nederland en andere Westerse landen.

Volledige Oorlog

Er is nu sprake van een volledige oorlog. Op alle plaatsen langs het front van Marioepel in het zuiden via Donetsk tot Gorlovka en Lugansk wordt gevochten. Daarbij, en dat is zeer ernstig, worden vooral door het Oekraïense leger burgerdoelen in Gorlovka en Donetsk zeer zwaar beschoten met tientallen burgerslachtoffers als gevolg met name in die twee steden. Wat de verliezen op militair gebied betreft zijn er wisselende geluiden, maar de verliezen aan manschappen zal aan beide zijden tientallen betreffen. Verzetskant spreekt over 700 slachtoffers aan Oekraïense kant. Dit zijn echter geheel onbevestigde berichten. Maar dat de strijd hevig is, en er aan beide zijden vele manschappen verloren worden, is duidelijk.

Geen grote verschuivingen frontlijn

Hele grote verschuivingen in de frontlijn lijken er niet te zijn. Het verzet heeft dan de nieuwe terminal van het vliegveld in Donetsk onder controle gekregen hebben, maar is op die plek dan ook weer (makkkelijk) doelwit geworden voor de Oekraïeners die daar met een hondertal tanks naartoe opgetrokken zijn. Givi, commandant van het verzet meldde dat er al zo'n twintig tanks van vernietigd zijn. In ieder geval had Strelkov gewaarschuwd om niet te veel waarde aan het vliegveld te hechten. Strategisch stelde het volgens hem niet veel voor, en kan het wel een plek zijn waar beide zijden veel mensen verliezen, en dat is dan per saldo voor het verzet, die minder manschappen hebben, in het nadeel.

De Nederlandse Staatsmedia over full-scale oorlog in hart van EuropaDe Ere-Divisie is weer begonnen, en tientallen staatscorrespondenten van de NOS zijn op pad gegaan om urenlange reportages te maken, eindeloze verslagen in te spreken, uitputtende analyses te produceren en ellenlange praatprogramma's voor te schotelen. In dezelfde periode is de oorlog in het hart van Europa ook weer begonnen en er is welgeteld 0 staatscorrespondent ter plekke. We moesten wachten tot het 22:00 uur tv journaal op zondag, als Nederland inmiddels al weer in bed ligt om 1 minuut en 25 seconden Oekraïene nieuws te krijgen vanuit aparte invalshoeken:

1. NOS meldt dat het Oekraïense leger grote delen rond het vliegveld terugveroverd heeft. Punt is dat het Oekraïense leger al die tijd al rond het vliegveld aanwezig was (Peski). En het vliegveld zelf, althans de laatste ontbrekende terminal, die is nu juist door het verzet ingenomen. Maar dit is, hoewel een heel vreemd beeld gegeven wordt, verder niet het belangrijkste.

De Schot Graham Phillips was zondag 2 uur op het vliegveld en heeft geen Oekraïener gezien.

Op het inmiddels verwoeste vliegveld hebben de zogenaamde "Cyborgs", Oekraïense militairen, lange tijd verwoed stand gehouden, maar het lijkt er op dat ze nu weg zijn. Wel meldt Boris Rozhina (alias Colonelcassad) dat er versterkingen voor "de junta" onderweg zijn, met name in de vorm van pantser, richting het vliegveld. Het verzet op zijn beurt valt Peski (dorp bij het vliegveld) weer aan, en daar zijn straatgevechten gaande.

2. NOS toont een verwoest appartementencomplex in een wijk niet ver van het vliegveld en laat een vrouw aan het woord die net nog -tevergeefs- met haar vader een getroffen burger van de dood probeerde te redden. "Bij de gevechten werden ook woonwijken van Donetsk geraakt". Kern van het probleem, is dat het Oekraïense leger massaal Donetsk bestookt met alle denkbare vormen van zware artillerie, meestal, zonder dat dit ook maar enig militair doel dient. Meer dan 30 doden en gewonden zouden in Donetsk gevallen zijn, waaronder kinderen, volgens Zakhartsjenko, leider van DNR (Volksrepubliek Donetsk).

Gorlovka zwaar getroffen

Berichtgeving Duitsland en Nederland lopen vaak parallel.

Wij hebben begrepen dat de berichtgeveing in Duitsland over de oplaaiende oorlog in de Donbass vergelijkbaar is als in Nederland: Een beetje over het vliegveld, en het grotendeels negeren van de oorlogsmisdaden, en al helemaal wie daar verantwoordelijk voor zou zijn. Lavrov vroeg zich af over de demonstratie Zondag "Je suis Volnovakha", waar Poroshenko en Jatsenjoek prominent in meeliepen, waar ze dan waren na de andere duizenden burgerdoden in de Donbass. Betekent het feit dat ze nu demonstreren voor Volnovakha een schuldbekentenis voor die duizenden eerdere burgerdoden?

Helga Salemon

Wat blijkt, simultaan als in Nederland is het "Transsexuelen mogen in Rusland geen autorijden" "nieuws" gehypt in Duitsland. Het is opmerkelijk om te constateren hoe de gezamenlijke Staats- en concernmassamedia in diverse landen zich zo vergelijkbaar druk maakt om dezelfde zaken, en zo vergelijkbaar weinig druk maakt over andere zaken. Die Propagandaschau was het - wat zij BSverhaal noemen- opgevallen en hebben uitgezocht wat er nou aan de hand was. Niets blijkt.

Nieuwe MH17 documentaire: Su-25 haalt makkelijk 10 kilometer.

Voorbeeld van 1 heet punt: Orekhovo-Donetski

Verzetslid Sitch meldt gevechten rond Orekhovo-Donetski. Verliezen aan Oekraïense zijde: 3 tanks, 50 man gedood en gewond; aan verzetszijde: 2 tanks, 2 pantser, 7 man omgekomen en 15 gewond. Verder meldt Sitch dat het verzet tientallen Oekraïeners krijgsgengen te hebben gemaakt.

Zelfvertrouwen

Het verzet heeft in algemene zin zelfvertrouwen, hebben de aanvoerlijnen goed georganiseerd, en krijgen nu na de feestdagen veel nieuwe aanmeldingen van vrijwilligers, waaronder een aanzienlijk deel met ervaring. Ze hebben blijkbaar ook de kracht om rond Marioepel druk uit te oefenen, en "bezuinigen bij Peski niet op munitie".

Lees verder op Slavyangrad.org. Meer foto's van het vliegveld, HIER.Ook ziekenhuis centraal donetsk ontkomt niet aan de bommen van de Oekraïeners. Twee mensen gewond, waaronder een cardioloog. Over de ernst van de verwondingen nog niets bekend.

50 opmerkingen:

 1. Vandaag viert Krakow de bevrijding van hun stad door het Rode Leger. Door het geniale en moedige werk van Generaal Konov is de prachtige Poolse stad behoed voor verwoesting. Het standbeeld voor hem is in de 90'er jaren verwijderd. http://www.wo2actueel.nl/artikel/1252/Nieuw-artikel-op-Go2War2-Slag-om-Krakau.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ging gek als mijn man met me opbrak en me voor een andere vrouw verliet. Alles dankzij Dr Okute, spelt de beste liefdespelletjes online die mij heeft geholpen om vandaag mijn man terug te brengen en geluk te herstellen in mijn huwelijk ... Ik ben Tracy Richard bij naam ik woon in Engeland. Mijn man sloeg met mij op en liet me met een andere vrouw achterlaten, en ik wilde hem terug. Ik was zo gefrustreerd en ik kon niet weten wat er weer te doen is, ik hou zoveel van mijn man, maar hij was met me aan een andere vrouw bedriegen en dit maakt hem op de hoogte om met hem te kunnen trouwen Dame en deze dame, ik denk dat ik mijn hekserij gebruik om hem en mij te laten haten, en dit was zo kritisch en onbeschaamd, want ik huil hele dag voor God om mij een helper te sturen om mijn man terug te krijgen !! Ik was echt boos en ik had hulp nodig, dus ik zocht hulp online en ik kwam tegen een website die voorstelde dat Dr Okute spell kan helpen om snel terug te komen. Dus ik voelde dat ik hem zou moeten proberen. Ik heb contact opgenomen met hem en hij vertelde me wat te doen en ik deed het toen en hij deed me een spelling. 28 uur later, belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me zo erg mis, Oh Mijn God! Ik was zo blij en vandaag ben ik weer blij met mijn man en we zijn blij samen te leven als een grote familie en ik dank de krachtige speltoets Dr.Okute spell, hij is zo krachtig en ik heb besloten om mijn verhaal op internet te delen Dat Dr.Okute Spell de beste online spelletje is, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je geliefde je naar beneden laat vallen of je man naar een andere vrouw verhuist Huil meer, neem contact op met dit krachtige spelletje Dr.Okute Spell op zijn email op: okutespell888@gmail.com, u kunt hem ook bellen of hem toevoegen op Whats-app: +2349061385058

   Verwijderen
 2. Hey, hier stond een comment van Kroel en ik wil antwoorden en het is weg?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Communicatie met Cruel vindt nog steeds en uitsluitend in deze draad plaats: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/01/slachtoffers-van-weer-een-domste-oorlog.html
  Iedereen die wil weten hoe het met Cruel gaat en wat hij ergens van vindt moet hem daar maar even opzoeken. Hij stelt bezoek op prijs, heb ik begrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. . Van iedere terroristische aanslag krijgt het verzet onmiddelijk de schuld van Kiev, zonder grondig onderzoek van het voorval.
  . Nederlandse en duitse msm media lijken gecontroleerd en nieuws uit dezelfe nieuwsfabriek te krijgen.
  . Er is een totale oorlog over een breed front gaande. De msm meldt daar zeer zuinig over. (dat die expansie van de oorlog er zou komen hebben we hier al lang en breed besproken toen die, ik meen 32 vliegtuigen vol met amerikaans wapentuig arriveerden. Rusland levert dan natuurlijk weer minstens zoveel aan het verzet en het resultaat is niet moeilijk te voorspellen)
  . De burgerbevolking in de donbass wordt hard getroffen .(wisten we ook al omdat Pornoshenko heeft beloofd dat de kinderen in de donbass in kelders zouden opgroeien). Door het pensioen af te nemen, waardoor de mensen snel verpauperen en door de mensen te traumatiseren met bommen hoopt ie dat de mensen knakken en het verzet zullen opgeven. Een primitieve gedachte van de man en uit bv palestina en uit de bombardementen van de duitse steden tijdens ww2 weten we dat dat niet werkt.

  Goede BLIK wat mij betreft van de stand van zaken in de donbass met betrekking tot de oorlog en de verslaggeving daarover

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OSCE heeft ook geconstateerd dat de grads uit sepa gebied kwamen

   Verwijderen
  2. Niemand in dit conflict bekommert zich nog om misdaden LGK, of over sancties, het opheffen daarvan of wat dan ook . Het is nu echt oorlog. Donbass staat nu vol met russisch militair wapentuig en ik verwacht een offensief van de sepa's over de volle breedte richting het westen.

   Verwijderen
 5. Eigenlijk zouden we de NPO moeten bombarderen (..) met e-mails over deze toestanden want wat ik al eerder zei, zwijgen in een misdaad is hierin toestemmen.
  Het lijkt er in ieder geval op dat ze er geen probleem mee hebben.(het niet melden)
  Komt hun misschien niet zo goed uit?
  Of Kiev of het verzet de daders zijn doet even niet ter zake, het gaat erom dat we in onwetendheid worden gehouden over al die doden en dus niet kunnen protesteren.
  In Frankrijk ruim 1 miljoen mensen de straat op voor 12 doden, maar wat hier gebeurd is vele malen erger.
  Ik las afgelopen weekend een rare uitspraak.
  "1 dode is een tragedie, veel doden ineens zijn statistieken."
  Huiveringwekkend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is niet verbazingwekkend dat het verzet groeit zoals blik meldt in de laatste alinea. Door de bommen op de burgerbevolking en door het afsnijden van financiële middelen zijn de mensen getergd. Als je dan een grote beer achter je hebt staan met ongekende vuurkracht, dan laat je je niet op je kop slaan.
  Indien Kiev inderdaad tienduizenden nieuwe reservisten naar het oosten stuurt, dan verwacht ik dat Kiev ook tienduizenden lijkkisten zal moeten bestellen. Er zijn mijn inziens 2 mogelijkheden. Of Donbass scheidt zich af van Oekraïene en Pornoshenko gaat af of dit conflict wordt een totale oorlog tussen 2 militaire grootmachten NATO en Rusland.
  Dat donbass ooit weer tot oekraïene zal behoren lijkt me uitgesloten daarvoor zijn de wonden nu te diep en Poetin zijn politieke cariere is ten einde als hij donbass opgeeft. En ik heb niet het idee dat hij de politieke arena wil verlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze mensen willen toch onafhankelijk zijn? Waarom willen ze dan geld uit Oekraïne?

   Verwijderen
  2. Zijn ze onafhankelijk dan ?. Laat ze dan met rust.

   Verwijderen
  3. Die bommen zijn er omdat de sepa's vanuit de stad op UA leger schiet
   Dus als ze dat willen voorkomen dan moeten ze maar ergens anders vandaan schieten.
   Maar dat doen ze niet en gebruiken burger bevolking als 'schild'

   En Kiev kan niet garanderen dat geld bij juiste personen komt
   Verschillende geld transporten zijn overvallen, dus daarom wordt er geen geld naar de Donbas gesteurd

   Verwijderen
  4. Verzet staat tot Marioepel als Oekraiense leger tot Donbass.

   Verzet doet niet aan artilleriebeschieting van Marioepel. (Of LGK, geef ons de link naar burgerslachtoffers Marioepel)

   Oekraïense leger vuurt zeer intensief op woonwijken en burgerdoelen zonder enig militair doel.

   Verwijderen
  5. Nee, de grads zijn nog buiten bereik van Mariupol.
   Wel vallen ze checkpoints aan die voor Mariupol liggen, zoals Volnovakha

   Nop
   Er is geen enkel bewijs dat UA willekeurig vuurt

   Meerdere malen is al aangetoont dat flats zijn beschadigd waar eerder sepa/Russisch geschut stond

   Verwijderen
 7. Robert Stein in gesprek met Mark Bartalmai.

  http://www.stein-zeit.tv/bilder-des-krieges-mark-bartalmai-bei-steinzeit/

  @Blik

  Iets om in de gaten te houden!

  http://ukrainianagony.info/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waar we in de msm ook niets over horen is dat rusland het gastransport door ukraïene heeft stopgezet of iig drastisch heeft verlaagd
  Ukraine Lurches to Full Scale War as Russia Drastically Reduces Gas Supply to EU
  Read more at http://www.maxkeiser.com/2015/01/ukraine-lurches-to-full-scale-war-as-russia-drastically-reduces-gas-supply-to-eu/#rrJLiurFqSD70CsC.99

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kiev dreigt dus met een totale oorlog als ze geen gas meer mogen pikken van Rusland. Betalen? , ho maar, dat mag de EU doen, jij en ik dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jongens, jullie hele verhaal over dat Russische gas....
  Gebaseerd op een verhaal uit 2009?

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1106382/Europe-plunged-energy-crisis-Russia-cuts-gas-supply-Ukraine.html
  Europe plunged into energy crisis as Russia cuts off gas supply via Ukraine
  By ROBERT LEA
  UPDATED: 06:57 GMT, 7 January 2009

  BeantwoordenVerwijderen
 11. In recente artikelen staat niks over het onmiddellijk afsluiten van de gastoevoer.
  Enkel dat ze in de toekomst over een link via Turkije willen leveren, maar die is er nog helemaal niet. En dan moet de EU het maar bij Griekenland oppakken.

  Let op de woorden "plans" en "proposed".

  https://hat4uk.wordpress.com/2015/01/15/energy-wars-russia-cuts-off-ukraine-gas-supply-orban-restores-hungarian-supply/

  Gazprom, the world’s biggest natural gas supplier, plans to send 63 billion cubic meters through a proposed link under the Black Sea to Turkey, fully replacing shipments via Ukraine, Chief Executive Officer Alexey Miller said during the discussions. About 40 percent of Russia’s gas exports to Europe and Turkey travel through Ukraine’s Soviet-era network.

  Gazprom plans to deliver the fuel to Turkey’s border with Greece and “it’s up to the EU to decide what to do” with it further, according to Sefcovic.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yesterday, Ukraine confirmed that Russia had completely cut off their supply. Croatia said it was temporarily reducing supplies to industrial customers while Bulgaria said it had enough gas only ‘for a few days’ and was already in a ‘crisis situation’.

   http://www.maxkeiser.com/2015/01/ukraine-lurches-to-full-scale-war-as-russia-drastically-reduces-gas-supply-to-eu/#rrJLiurFqSD70CsC.99


   Misschien zie ik iets over het hoofd, maar men heeft het over 'yesterday' en het artikel is gedateerd op 16/01/2015.

   Jammer overigens als het inderdaad zover is gekomen. Vanuit bepaalde hoek wordt al geruime tijd gesuggereerd dat de afhankelijkheid van het Russische gas een risicofactor is en dat zou dan nu een selffulfilling prophecy geworden zijn.

   Verwijderen


  2. mennie16 januari 2015 19:58

   mennie citaat van jou in vorige post: "Ik zie dat het ook in de dailymail is gezet, maar blijkbaar heeft het hier het nieuws niet gehaald, nederland / duitsland haalt zijn gas via een andere route".

   Beetje kort van geheugen?

   Verwijderen
  3. Ja leuk, maar kijk eens naar die quote van Valentin Zemlyansky:
   'They [the Russians] have reduced deliveries to 92million cubic metres per 24 hours compared to the promised 221million cubic metres without explanation,' said Valentin Zemlyansky of the Ukrainian gas company Naftogaz.

   Dat komt rechtstreeks uit het 2009 artikel hier:
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-1106382/Europe-plunged-energy-crisis-Russia-cuts-gas-supply-Ukraine.html

   Verwijderen
  4. Nee Matt niet kort van geheugen, ik herinnerde me het nog goed, dus ben weer gaan kijken en toen viel mijn oog op de datum.

   Verwijderen
  5. Zodra het bericht over de 'cut-off' bekend werd waren er al verschillende interpretaties.
   Het kan zijn dat die nog steeds gequote worden.

   Best mogelijk dat die Alexei Miller het wat krom gezegd heeft.

   Ik herinner me het volgende:
   " Over ca 2 jaar dan leveren we alleen nog gas aan ZO Europa via Turkije. Wie dat gas wil kopen, moet zelf een pijplijn naar de Turkse grens betalen en aanleggen.
   Het is aanbevolen om snel te beslissen, want over 2 jaar wordt er niet meer via de Ukraine geleverd."

   Als het echt waar zou zijn dat er nu al geen gas meer naar ZO Europa liep, dan hadden ze het daar nu al erg koud, denk ik. In de MSM is er nog nauwelijks gereageerd op de Russische besluit. Dus ik denk dat ze nog steeds gas krijgen.
   Maar zeker weet ik niets.

   Verwijderen
  6. LOL

   Er staat ook in het daily mail artikel dat Tsjechië EU voorzitter is.
   Dat was in 2009

   Dat er toch mensen zijn die het geloven

   Verwijderen
 12. OT

  Joost Niemoller houdt de vingeraan de pols.


  We zijn inmiddels meer dan een half jaar na de crash van vlucht MH17. En we weten nog niets. Het OM, of de Onderzoeksraad (dat wordt niet verteld) zou beschikken over 25 metalen deeltjes die gevonden zijn in lichamen. Metalen deeltjes waarvan iedere deskundige zegt dat je gelijk vast kunt stellen waar ze vandaan zijn gekomen. Maar er wordt niets over gezegd. Het eerste plenaire Kamerdebat over de wijze waarop het onderzoek is georganiseerd, vindt pas over tien maanden plaats. Het parlement heeft geen haast. Het kabinet heeft geen haast. De Onderzoeksraad heeft geen haast. Het OM heeft geen haast. De Nederlandse onderzoekers hadden geen haast om de crash site te bezoeken, laat staan om getuigen te horen. En toen ze er, na vele maanden, eindelijk waren, lieten ze, zo was te zien op videomateriaal, belangrijke bewijsstukken gewoon liggen.

  http://joostniemoller.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben misschien niet het geheugen van een olifant, maar we hebben wel internet, en dat vergeet niet.
   Ze komen er niet mee weg, is het niet morgen dan is het overmorgen.

   Verwijderen
 13. Hij noemt zichzelf vandaag in een tweet de president van de vrede, op een bijeenkomst in Zürich zijn er mensen die Poroshenko meer als een kindermoordenaar zien. https://www.youtube.com/watch?v=9VVawG3n8as

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je hier misschien ook de uncut versie van?

   Verwijderen
 14. Ach

  Worden nu ook al de kinderen van Doema leden ingezet (die voor een deel op scholen in Zwitserland zitten)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach

   Jullie hebben de informatie oorlog toch al verloren

   Verwijderen
  2. De kinderen in zurich hebben dit filmpje gezien. Is niet op de staatszender geweest. Vandaar
   https://www.youtube.com/watch?v=aHWHqj8g7Bk

   Verwijderen
  3. En dat filmpje gaat over dat de sepa's de kinderen in de Donbas de mogelijkheid tot onderwijs ontneemt.

   Verwijderen
  4. Jij hebt een bijzondere opvatting over de interpretatie van de woorden van jouw vriend.
   Constante bombardering van woonwijken. Kinderen zullen niet uit de kelder kunnen komen. Zo winnen we de oorlog
   http://www.uacrisis.com/poroshenko-their-children-will-hole-up-in-the-basements-this-is-how-we-win-the-war/

   Verwijderen
  5. Welke 'Constante' bombardering

   Sinds 5 sept heeft UA zich zeer terughouden opgesteld
   Sinds 5 sept heeft alleen de sepa's tereinwinst geboekt

   Ik raad u aan om meer social media te volgen ipv Sputnik of de blog van Strelkov

   Verwijderen
 15. Kiev heeft nu voor het eerst sinds de zomer vliegtuigen ingezet met bombardementen in dicht bevolkte gebieden.
  http://cached.newslookup.com/cached.php?ref_id=671&siteid=2530&id=10975788&t=1421683380

  Volgens Eduard Basurin zijn hernieuwde pogingen van Kiev om het vliegveld weer in handen te krijgen mislukt. 27 oekraïense tanks en 20 bewapende voertuigen zijn vernietigd. Omgeving rond vliegveld wordt nu door de seperatisten uitgekamd op oekraïense soldaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. U volgt wel heel erg de Kremlin propaganda

  De enige site die nieuws plaats over aanvallen van vliegtuigen is Sputnik.
  Is niet terug te vinden in andere Russische media

  UA heeft toegegeven verkenningsvluchten te hebben uitgevoerd.

  Op twitter blijkt er geen sprake te zijn dat sepa's vliegveld beheersen.
  Ze hebben zelf de belangrijkste toegangs weg opgeblazen.

  Wel zag ik vandaag een filmpje van Graham, dat hij in de terminal zou staan, maar was opgenomen in een leeggeroofde Metro (supermarkt)

  Kremlin propaganda blijft lachen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kiev says ready to work with Moscow on implementing Minsk agreements
   http://itar-tass.com/en/world/771876

   Verwijderen
  2. Dat was Kiev al heel lang
   Zij hebben zich terughoudend opgesteld

   Een ander onderdeel van Minsk was dat OSCEde grens ging controleren
   Dit liet Rusland niet toe

   Dus Rusland moet eerst naar zijn eigen acties (geen acties) kijken.
   Maar dat doet Putin niet, want dan kan hij geen versterkingen meer sturen en zitten 7500 Russische militairen in UA vast

   Verwijderen

 17. DANK AAN DR Benedictus voor het oplossen van mijn problemen

  Een geweldige getuigenis op een spell caster die mijn vrouw teruggebracht naar mij .. Mijn naam is Andy Sowers, ik woon in Australië, en ik ben gelukkig getrouwd met een mooie en zorgzame vrouw, met twee kids.A zeer groot probleem deed zich voor in mijn familie zeven maanden geleden, tussen mij en mijn wife.so verschrikkelijk dat ze nam de zaak naar de rechtbank voor een divorce.she zei dat ze wilde nooit meer bij me blijven, en dat ze niet van me hield anymore.So ze gepakt uit mijn huis en maakte mij en mijn kinderen doorgegeven via ernstige pijn. Ik probeerde al mijn mogelijke middelen om haar terug te krijgen, na veel smeken, maar alles zonder avail.and ze bevestigd dat ze haar beslissing heeft genomen, en ze nooit wilde me weer te zien. Dus op een avond, als ik terug was van het werk te komen, ontmoette ik een oude vriend van mij die van mijn vroeg wife.So ik legde alles aan haar, zodat ze vertelde me dat de enige manier waarop ik kan mijn vrouw terug te krijgen, is naar een van spreuken te bezoeken, omdat het echt gewerkt heeft voor haar too.So ik nooit geloofd in de ban, maar ik had geen andere keuze, dan naar haar advies op te volgen. Toen gaf ze me het e-mailadres van de spreuken die ze visited.{benedictsolutioncentre@gmail.com}. Dus de volgende ochtend, ik stuurde een mail te sturen naar het adres dat ze aan mij gaf, en de spell caster verzekerde me dat ik mijn vrouw terug te krijgen de komende day.What een verbazingwekkende uitspraak !! Ik heb nooit geloofd, dus hij sprak met mij, en vertelde me alles wat ik moet doen. Dan is de volgende ochtend, dus verrassend, mijn vrouw die niet mij te bellen voor de afgelopen zeven {7} maanden, gaf me een oproep om mij te informeren dat ze zou komen back.So Amazing !! Dus dat was hoe ze terug kwam diezelfde dag, met veel liefde en vreugde, en ze verontschuldigde zich voor haar fout, en voor de pijn die ze mij en mijn kinderen veroorzaakt. Vervolgens vanaf die dag, onze relatie was nu sterker dan hoe het was vóór, door de hulp van een spell caster DR Benedict. So.
  Dus, als je in een soortgelijk probleem of enige vorm van problemen kunt u ook contact met hem opnemen via zijn e-mail (benedictsolutioncentre@gmail.com} hij is de oplossing voor al uw problemen en dilemma's in life.his e-mail opnieuw wordt {benedictsolutioncentre @ gmail .com}.

  HIJ ook gespecialiseerd in de de volgende problemen;

  (1) Als u wilt dat uw ex terug.
  (2) Als u wilt worden bevorderd in uw kantoor.
  (3) Als je een kind wilt.
  (4) Als je rijk wilt worden.
  (5) als u een ziekte zoals (HIV / AIDS), (kanker) of een ziekte.

  nogmaals zorg ervoor dat je contact met hem opnemen als je een probleem hij zal je helpen. zijn e-mailadres is (benedictsolutioncentre@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoe op aarde kan ik dat Doctor Atete? Wat kan ik gebruiken om hem te waarderen voor zijn vriendelijke gebaar naar mij? Wat moet ik geef om hem te bedanken? Iemand mij adviseren Omdat Dokter Atete heeft echt veeg mijn tranen en zet een glimlach op mijn gezicht met zijn ban. Jaren terug heb ik het uitgemaakt met mijn man omdat hij was vreemdgegaan op mij en hij nerved herkennen of te behandelen mij als zijn mooie vrouw net als ieder mens is te veronderstellen doen in plaats hij altijd beledigen me, bel me allerlei rommel namen en de meeste tijden te verbeteren me up, want hij vertelde me dat hij moe van mij was en doe geen liefde mij niet meer, ik huilde elke nacht hopen en smeken God om hem te veranderen. Ik heb verschillende spreuken alles wat ze deden was om mijn geld en de vraag te nemen voor meer en meer zonder oplossing of het oplossen van mijn problemen dus een dag na het lezen van enkele getuigenissen op het internet over hoe Doctor Atete heeft geholpen verschillende mensen heb ik besloten om hem te contacteren via contact e-mail: doctoratetespelltemple@hotmail.com) zijn reactie op mij was ik zal je helpen met mijn ban. Arts Atete is een man van zijn woord en hij heeft veeg mijn tranen en een glimlach op mijn gezicht net zoals hij zei. Heeft u problemen in je relatie hebt of heb je hulp van welke aard dan nodig? Neem contact op met Doctor Atete vandaag want het is 100% garantie dat hij zal veeg je tranen net zoals hij heeft voor mij doen. ARTS ATETE is een god op aarde. Neem contact met hem vandaag via e-mail: (doctoratetespelltemple@hotmail.com) website: (http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com) of Whatapp: (+ 2348068784784) of bel hem: (+ 2348068784784 of 2347056505954)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik maak dit getuigenis op het internet omdat ik maakte een gelofte om mezelf en Doctor Atete dat ik de wereld zal vertellen over zijn prachtige ban. Doctor Atete heeft mijn scheur met zijn ban weggevaagd, heeft hij me gelukkig weer door te helpen me mijn man terug met zijn ban na 17 jaar van uiteenvallen gemaakt. Doctor Atete is echt een God op aarde door de Almachtige God gezonden om de mens soort te helpen. Mijn man liet me 17 jaar geleden, toen hij zag een mooie meisje en vertelde me dat hij houdt niet van mij meer en sindsdien heb ik al op zoek naar oplossing tot mijn beste vriend vertelde me hoe Doctor Atete hielp haar en zo veel mensen met zijn spell dus ik contact met hem vorige week maandag via e-mail en legde mijn problemen aan hem en hij vertelde me dat mijn man terug terug zal komen om me binnen 12 tot 16 uur bedelen op zijn knieën voor mij om hem te accepteren, nadat hij had eindigen de voorbereiding van de ban. Ik ben zo blij vandaag, want mijn man is terug naar mij, terug naar mij kwam hij woensdagavond net zoals Doctor Atete beloof me. Contact Doctor Atete voor hulp via e-mail: doctoratetespelltemple@hotmail.com of website: http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com of WhatsApp: +2348068784784 of bel hem: +2348068784784 of +2347056505954

  BeantwoordenVerwijderen
 20. My Name is Francisca Garrett, Van United Kingdom. Ik wil mijn getuigenis te delen met het grote publiek over wat deze man genaamd Dr kaka net voor mij heeft gedaan, heeft deze man net bracht mijn verloren Ex man naar me toe met zijn grote betovering, ik was getrouwd met deze man genaamd Collins we waren samen voor een lange tijd en we hielden van ons zelf, maar toen ik was niet in staat hem een ​​kind te geven voor 2 jaar liet hij me en vertelde me dat hij niet kan blijven meer dan was ik nu op zoek naar manieren om hem terug te krijgen, tot een vriend van mij vertelde me over deze man en gaf me zijn contact e-mail, dan zul je dit niet geloven toen ik contact opgenomen met deze man op mijn problemen die hij een spell cast voorbereid en breng mijn verloren man terug, en na een maand Ik mis mijn maand en ga voor een test en het resultaat vermeld am zwanger ben blij vandaag ben een moeder van een baby meisje, dank u nogmaals de grote spreuken voor wat je hebt gedaan voor mij, als je die er passeren elk van deze
  problemen hieronder opgesomd:

  (1) Als u wilt dat uw ex terug.
  (2) als je altijd slechte dromen.
  (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
  (4) U wilt vrouwen / mannen te lopen nadat u.
  (5) Als je een kind wilt.
  (6) Of als u wilt een voetballer te zijn
  (7) Body teken als gevaar vooruit
  (8) U rijk wilt worden. of je geld nodig
  (9) U wilt binden je man / vrouw voor altijd van jou zijn.
  (10) Als u financiële hulp nodig.
  (11) Hoe je opgelicht en u wilt uw verloren geld terug te vorderen
  - Kunt u contact opnemen met zoom via: e-mail doctorkakaspelltemple@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. DE GROTE KRACHTIGE spreukgebruiker DAT
                         Breng terug mijn ex vriendje.
   Ik wil alleen maar zeggen dank u profeet ahmed voor alles wat je hebt gedaan voor mij.
  Hij is nu terug. Dat zeer krachtige spreuken STOP DE SCHEIDING - en mijn ex-vriendje terug.
  Mijn naam is Joy Philip, uit België. Ik heb nooit geloofd in de liefde
  spreuken of magische totdat ik ontmoette deze spell caster
  vorige maand. Ik bedoel een man wiens naam is PROPHET AHMED
  hij is echt krachtig en kon helpen cast spreuken om terug te brengen je weg,
  verloren, misdragen minnaar en magie geld spellen of spellen voor een goede baan of
  geluk spellen .Ik nu gelukkig en een levend getuigenis cos de man die ik had willen
  trouwen liet me 3 weken voor onze bruiloft en mijn leven op zijn kop omdat onze
  relatie is geweest voor 3 jaar. Ik hield van hem echt, maar zijn moeder was
  tegen ons en hij had geen goed betaalde baan. Dus toen ik ontmoette deze spreukgebruiker, i
  vertelde hem wat er gebeurd is en legde de situatie van de dingen om hem. Een T
  Aanvankelijk was ik onbeslist, sceptisch en betwijfelen, maar ik gaf het een try.And
  in 7 dagen wanneer ik terug naar Canada, mijn vriendje (nu man) belde me door
  zichzelf en kwam naar me verontschuldigen dat alles was opgelost met zijn
  moeder en familie en hij kreeg een nieuw sollicitatiegesprek dus we moeten trouwen. Ik
  geloofde het niet cos de ban kaste alleen gevraagd voor mijn naam en mijn
  vriendjes naam en alles wat ik wilde hem te doen. Nou zijn we gelukkig getrouwd
  en we verwachten dat onze kleine jongen, en mijn man kreeg ook de nieuwe baan en
  ons leven werd veel better.in geval u in elke situatie kunt u contact opnemen
  profeet Ahmed in zijn e-mail {solutiontemple399@gmail.com}
  Dank u voor al uw hulp profeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mijn naam is Gift Garrett Ik wil dit medium gebruiken om de wereld over Doctor Breeze die me in het krijgen van mijn geliefde terug met zijn krachtige spreuk geholpen, mijn ex te vertellen en ik waar het hebben van misverstanden die leidde tot onze breakup hoewel ik ging te bedelen hem meerdere keer te behagen te vergeven en te accepteren me terug omdat ik beledigd hem, maar elke keer dat ik ging ik voel me steeds dieper in de pijn en lijdensweg omdat hem altijd uit te lopen op mij en zou niet willen wat ik te vertellen, maar op 1 trouw dag te luisteren zoals ik was aan het surfen kwam ik een getuigenis van een vrouw wier probleem was meer dan de mijne en toch Doctor Breeze hielp haar met zijn ban, dus ik was blij en ook contact Doctor Breeze voor hulp via e-mail en vertelde hem mijn verhaal, maar het enige wat hij zei was dat ik zal veeg je scheuren met mijn spell zo gelukkig voor mij alles willen en zoals hij beloofd en nu heb ik mijn verloofde terug en we zijn beiden gelukkig leven. er is niets Doctor Breeze kan niet met spellen en is net als ik beloof mijn zelf zal ik blijven getuigen op het internet hoe Doctor Breeze geholpen me.Are uw probleem groter is dan de mijne min of ik geef je 100% garantie dat Doctor Breeze zal maakte een einde aan het met zijn krachtige spreuk, contact Doctor Breeze voor hulp via e-mail doctorbreezespelltemple@outlook.com. Bent u daar passeren elk van deze problemen onder contact Doctor Breeze opgesomd om een ​​einde te maken

  (1) Als u wilt dat uw ex terug.
  (2) als je altijd slechte dromen.
  (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
  (4) U wilt vrouwen / mannen te lopen nadat u.
  (5) Als je een kind wilt.
  (6) Of als je een voetballer te zijn
  [7] winnen van een zaak in de rechtbank
  (8) U rijk wilt worden. of je geld nodig
  (9) U wilt binden je man / vrouw voor altijd van jou zijn.
  (10) Als u financiële hulp nodig.
  (11) Hoe u bent opgelicht en u wilt uw verloren geld terug te vorderen
  - U kunt contact met hem opnemen via: e-mail doctorbreezespelltemple@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Woorden zijn niet genoeg voor mij om Doctor Ororo vriendelijkheid uit te drukken, in mijn hele leven heb ik niet een man als Doctor Ororo dat een woord zegt gezien en het gebeurt net zoals het wordt gezegd. Mijn huwelijk was een urgly één en ik was niet comfortabel in omdat mijn man drankjes en verwijfd. Hij bleef drinken, roken en rokkenjager waarom ik was bezig met het zoeken naar oplossingen tot op een dag mijn vriend vertelde me over Doctor Ororo de ban. Ik gemaild Doctor Ororo en uitgelegd hoe urgly mijn huwelijk was en hij antwoordde en zei dat mijn huwelijk zal een van de beste ooit, omdat hij zijn ban zal gebruiken om mijn man stoppen met drinken, roken en rokkenjager zijn. Ik geloofde en vertrouwde Doctor Ororo woord en volgde al zijn instructie Gelukkig voor mij alles wat gebeurd is binnen 12 tot 16 uur net zoals hij zei. Mijn man werd de beste man die ik ooit wilde. Ik zal spreken over Doctor Ororo vriendelijkheid till i die. mijn nummer is +1-201-623-3084. contact met hem om hulp via e-mail: doctorororospelltemple@outlook.com of website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of whatsapp +2348068784784...!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mijn naam is Shole Kakhaz.This is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven als gevolg van de hulp Dr.Akobe heeft door te helpen me mijn ex-man terug met zijn magie en liefde spreuk om me gemaakt. Ik was getrouwd voor 6 jaar en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man was echt bedriegt me en was op zoek naar een echtscheiding, maar toen kwam ik Dr.Akobe e-mail op het internet over de wijze waarop hij heeft geholpen zo veel mensen om hun ex terug te krijgen en helpen bij de vaststelling van relationship.and mensen gelukkig maken in hun relatie te zijn. Ik legde mijn situatie aan hem en dan zoeken zijn hulp, maar tot mijn grote verbazing vertelde hij me dat hij me zal helpen met mijn zaak en hier ben ik nu vieren omdat mijn man volledig is te veranderen ten goede. Hij wil altijd zijn door mij en kan niets doen zonder mijn huidige. Ik ben echt genieten van mijn huwelijk, wat een groot feest. Ik zal blijven getuigen op het internet, omdat Dr.Akobe is echt een echte spreukgebruiker. Heb je nodig dan helpen CONTACT ARTS Akobe NU VIA E-mail: (akobemagicspell@gmail.com) of via whatsapp (+2348054662252) of (+2348142307304).Hij is het enige antwoord op uw probleem en maak je gelukkig in je relationship.and voelen zijn ook perfect in liefdewerktijd, WIN ex terug, vrucht van de schoot, PROMOTIE werktijd, BESCHERMING werktijd, BUSINESS SPELL, goede baan werktijd, LOTERIJ spreuk en rechtszaak spellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik zie geen reden waarom ik problemen heb in het leven als er een God op aarde is met de hulp van Lord Doctor Zakuza. Mijn vrouw liet me aan haar ex-geliefde omdat ze dacht dat ik haar na 6 jaar huwelijk niet zwanger kon maken. Ik was zo ongeorganiseerd en depressief dat ik me niet kon concentreren op mijn werk en mijn collega (Whitney) merkte dat ik mezelf niet was. Ik had geen andere keuze dan haar alles te vertellen en ze stuurde me naar een eerlijke helper online genaamd Lord Doctor Zakuza, want hij kon me van dienst zijn. Ik kwam in contact met hem op zoek naar zijn hulp en hij deed een mirakel in mijn leven door mijn vrouw terug te brengen van haar ex-geliefde en nu hebben we een kind om de onze te bellen en ik werd gepromoveerd op mijn werkplek als gedelegeerd bestuurder . Ik zal niet stoppen met het bedanken van Lord Doctor Zakuza, want ik heb hem beloofd dat ik mijn verhaal aan het universum zal vertellen. Ben je ziek of heb je hulp nodig om je geliefde terug te krijgen? Neem dan contact op met Lord Doctor Zakuza nu er niets te moeilijk voor hem is om te doen. E-mail: Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mijn man maakte het uit omdat ik niet in staat was om zwanger te worden en mijn eigen kind voor hem had. Hij vertelde me dat hij nog steeds van me houdt, maar hij kan niet gewoon doorgaan zonder een kind, ik ging naar het ziekenhuis voor controle en de dokter vertelde me dat er niets mis met me is, maar ik vroeg me steeds af waarom ik niet zwanger kon worden voor mijn man. Terwijl ik op internet aan het surfen was, kwam ik getuigenissen tegen van mensen die Lord Bubuza heeft geholpen, dus ik heb hem haastig via e-mail benaderd en hij antwoordde dat hij me zou helpen en ik zal opnieuw glimlachen, ik deed alles wat hij me vertelde en tot mijn grote verbazing mijn man kwam terug naar me smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven wat ik deed en we hadden seks, een maand later ging ik naar het ziekenhuis en de dokter vertelde me dat ik zwanger was en slechts 4 dagen geleden kreeg ik de geboorte van triplet die me maakte beloof mezelf dat ik de wereld zal laten weten over Heer Bubuza. Heeft u een probleem? Haast u nu en neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 518 558 5109

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op (agbazara@gmail.com) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

  BeantwoordenVerwijderen