woensdag 14 januari 2015

Blik op .... Helga Salemon! "Putin versterkt de repressie!"

De staats- en concernmedia gooien ons dood met bangmaakverhalen over Jihadisten en terreur en net als bij de MH17 (bijna) militaire eer voor de slachtoffers. De weg lijkt geplaveid te worden voor verdere privacy reductie, zwaardere wapens voor de politie en beperkingen op internet. Kritische analyses wat er zich werkelijk heeft afgespeeld hoef je bij bijvoorbeeld Jinek, zoals we voorspelden, nog steeds niet te verwachten. Kritische analyses betreffende Poroshenko zijn eveneens taboe. Wat niet taboe is, is kritiek op Putin. Sterker, dat is bonton.

Maar liefst 9 volle minuten kreeg Helga Salemon op NPO radio 1 HIER. Van 14:44 tot 14.53 mag ze "los gaan" op Poroshenko Putin!

Ze moest er wel een heel erg oud kliekje voor opwarmen, maar daar verhuurt Salamon zich zonder morele problemen met graagte voor. Het was niet de eerste keer dat ze haar opwachting maakte op radio 1.

Helga Salemon

Want als je mocht denken dat de voortdurende oorlogsmisdaden van Poroshenko en de recente dood van Tim en de verwonding van Vanya aan bod zouden komen, dan heb je het echt mis.

Helga Salemon, vond in de oude doos nog een verandering op de wet op de rijvaardigheid van September vorig jaar. Dat heeft dus vier maanden op de plank gelegen, om nu als een "Novum" te brengen. het zou erom gaan dat onder andere travestie een grond zou kunnen zijn om geen rijbewijs te verlenen. Wij kennen die wetsaanpassing niet, maar aangezien men in het gesprek ook nog over "anti-homowet" sprak, hetgeen nergens op slaat, nemen we het met een korreltje zout.

Salemon voerde het echter op als indicatie dat de repressie nu echt schandalige vormen aan neemt. Ook zou de wet gebruikt kunnen worden, net als de wet tegen het vloeken, om de vrijheid van meningsuiting te beperken. "Het kan als stok gebruikt worden".

En om dat dan weer met een voorbeeld te onderstrepen ging Salamon nog dieper de oude doos in: De serie Southpark werd in.... 2008 verboden in Rusland! In 2008! In tweeduizendACHT, 7 (ZEVEN!) jaar geleden. Dus in de Oekraïne overlijden en verminken onschuldige kinderen en vrouwenen en mannen bij bosjes, maar NOS en Helga Salamon voeren een toneelstukje op over onder andere een verbod op Southpark uit 2008! Je moet mevrouw Salamon wel meegeven: of ze doet gewoon haar huiswerk goed, of ze heeft een geheugen als een olifant! Wat kent deze vrouw haar klassiekers! Southpark was verboden! Niet in 2009 of 2007. Nee, dat was in 2008! Door Putin! Repressie!

We gaan weer terug naar die nieuwe rijbewijzenwet. De presentator en mevrouw Salamon merkten op dat homosexuelen nog wel auto mogen rijden. Het leek wel of er in hun stem telleurstelling of zelfs verontwaardiging klonk. "Dit is heel erg opvallend", meldde de in de VS opgeleide Salemon. "De reden is mij niet bekend. Dat is misschien een brug te ver."

Salemon kwam op dreef en ging nog even verder: "Rusland staat alleen in de wereld". Als je wereldbeeld begrenst wordt door de landen die in de invloedsfeer van de Amerikanen liggen, dan zou je je nog iets bij haar opmerking kunnen voorstellen. Er zijn echter ook bepaald geen onbelangrijke landen als de BRICS en Turkije waar Rusland juist uitstekende relaties mee onderhoudt en het ene contract na het andere mee afsluit. Sterker, Rusland kan wellicht zelfs als leider beschouwd worden. Dat Rusland niet meeloopt met de agressieve politiek van martelen en landen ver weg binnenvallen en daardoor ten opzichte van die agressieve landen apart komt te staan, kun je ook nauwelijks Rusland kwalijk nemen, integendeel eerder.

Verder noemt ze Putin de Tsaar zonder kleren en "Iwan en Natasha zijn gek gemaakt door de Russische staats tv". En dat zegt de staatsbetaalde Salemon op de Nederlandse staatsradio, die natuurlijk geen staatsradio genoemd mag worden.

Resumerend: terwijl de ledematen van kinderen in het nieuwe door de EU en Nederland gesteunde Oekraïne van Poroshenko door de lucht vliegen, de Russofobe sfeer in "links-intellectuele" kringen in Oekraïne geen maat kent, er "Russisch kind" op het menu staat, en er dagelijks onschuldige burgerslachtiofers vallen in Donbass, daar verhuurt Salemon zich voor 10 minuten om zich te beklagen over het verbod op Southpark in het jaar 2008. Het zijn vreemde kronkels: we voeren sancties tegen een land (Rusland), en Salemon voelt zich geroepen om ook nog eens kritiek te leveren over het al of niet uitzenden van een domme serie in 2008. Het land waar we als EU en Nederland miljarden en miljoenen naar toe sturen (Oekraïne) en waar het ene bloedbad nog niet opgedroogd is als het andere al weer ontstaat, daarover zwijgt men in alle toonaarden. Er zijn eervollere manieren om jezelf voor 10 minuten te verhuren.

112 opmerkingen:

 1. Alleen al haar naam doet joods aan. Meer hoef je er niet aan toe te voegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Liever wel. Collectieve schuld, met uitzondering van de staatsschuld, bestaat niet.

   Verwijderen
  2. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

   Verwijderen
 2. Mag ik even lachen? EU plant "discreet" het einde van de sancties tegen Rusland! Wat een ongelooflijke afgang!!!

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/14/eu-plant-diskret-das-ende-der-sanktionen-gegen-russland/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze hakt er aardig in en daar zullen zij aan de andere kant van de Atlantic niet blij mee zijn!

   "Überraschend an dem Plan ist die Bereitschaft der EU, mit Russland über eine Kooperation in der Eurasischen Wirtschaftsunion zu verhandeln."

   Is deze stap een gevolg van dit?

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/30/eu-irritiert-ueber-sanktionen-usa-bauen-handel-mit-russland-aus/

   Verwijderen
  2. Laten we het hopen. Man ik heb zo schoon genoeg van Soros en zijn geheime federal reserve maatjes die maar oorlog willen hebben en machtspolitiek willen bedrijven. Rusland moet in 60 delen uitelkaar vallen zodat zijn mede oligarchjes de grondstoffen voor weinig en afgerekend in us dollars door hun bedrijven en op hun condities uit de grond kunnen halen.
   Ze willen ook nog de oekraïense grond in handen krijgen en daar GMO voedsel gaan telen waar onze organen aan kapot gaan en waardoor we steriel worden. Maar wacht big pharma van Rockefeller en insest neefjes heeft vast wel wat medicijnen hiervoor en we moeten ook nog medicijnen slikken om de werking van die andere medicijnen te neutraliseren.

   Verwijderen
  3. @ TheyKnew

   'k Hou er rekening mee dat Europa heel wat dichter bij die Euraziatische cooperatie staat dan velen voor mogelijk houden. 'k Ben geneigd de Amerikaanse geopolitieke opstelling als een vlucht naar voren te zien. (Nog snel even die transatlantische handelsverdragen met de EU er door jassen en een breuk tussen de Russische Federatie forceren). De Russen en de Chinezen laden hun centrale banken al een tijdje vol met goud. De ECB heeft dat proces al voltooid. We gaan niet terug naar de gouden standaard, wel naar een nieuwe monetaire architectuur waar goud de plaats van de dollar gaat innemen.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Hahaha, ik vind de reactie van Olie wel grappig "ze willen ons allemaal vergiftigen" haha!
   Laat me raden, daar kwam een Russische nieuws website mee?

   Verwijderen
  6. Was het maar zo grappig mennie.
   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1314908/

   https://www.youtube.com/watch?v=eilDbdLAyFs

   Several convergent data appear to indicate liver and kidney problems as end points of GMO diet effects in the above-mentioned experiments. This was confirmed by our meta-analysis of all the in vivo studies published, which revealed that the kidneys were particularly affected, concentrating 43.5% of all disrupted parameters in males, whereas the liver was more specifically disrupted in females (30.8% of all disrupted parameters).
   http://www.enveurope.com/content/23/1/10

   en ik kan nog verder gaan met artikelen. Waarom denk je dat monsanto honderden miljoenen moet spenderen om labeling en publicatie van wetenschapelijk onderzoek naar gmo voedsel tegen te houden.

   Persoonlijk ga ik er van uit dat schadelijke van gmo komt doordat de boeren roundup kunnen spuiten zonder dat de planten er aan doodgaan. De herbicedes worden opgenomen in de plant en jij eet dat op. Ook het bodemleven in de grond gaat dood door het gebruik van glyphosates.

   Die zogenaamde filantrope vriendjes van jou zijn ware mensen haters. De mensheid is een plaag voor hun. Nutteloze eters zijn we, we maken hun grondstoffen op en we zijn een bedreiging voor hun macht.
   Net als die enge filantroop Bill Gates. Zijn vader en hij waren belangrijk bij de eugenics planned parenthood.
   http://www.dianedew.com/sanger.htm
   Bill Gates
   https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

   Verwijderen
  7. @SDR

   Ik heb er onder andere op Market Update over gelezen. 'k Heb geprobeerd het artikel terug te vinden. Kon het zo gauw niet vinden. Over het hele thema euro en goud is overigens niet zo razend veel te vinden.Over goud wordt sowieso altijd een beetje geheimzinnig gedaan. Dat het de tegenpool van de dollar is geworden wordt wel steeds duidelijker.

   Verwijderen
  8. Een groot deel van het goud hebben we verkocht voor weggeef prijzen. Dit jaar was het na de US dollar de best presterende "munt". En als de BRICS in de toekomst steeds meer onderlinge valuta swaps maken zonder tussenkomst van de dollar gaat goud beter presteren dan de dollar.

   Verwijderen
  9. Vekalkte anglo amerikaanse adel en ze noemen ons onderling slaven omdat we hun geld tegen interest in omloop lenen. Hoe hard we ook werken we komen nooit uit de schulden.

   Tegen iedere goederen transactie staat een geldtransactie. Wil je groeien. Dus totaal meer goederen transacties, dan zal je hoeveelheid geld omhoog moeten (als de omloopsnelheid van het geld gelijk blijft). PT= MV Een grotere hoeveelheid geld betekend automatisch meer schuld, omdat je dat geld in omloop in omloop moet lenen. Daarom zie je dat sinds het invoeren van het fractioneel bankieren de totale schuld van burgers, overheid en bedrijven ieder jaar hoger is geworden. Eenvoudig gezegd moet je het zo zien. Rothschild en zijn neefjes maar lachen.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Is de mening van een blogger
   Die niet uitgaat van feiten
   Italie staat maar voor 3,5% in RU

   Verwijderen
  12. Begrijpt iedereen hier dat wij met ons huidige monetaire systeem alleen kunnen groeien als de schuld toeneemt. (Je kunt ook groeien door een export overschot Maar niet ieder land kan een export overschot hebben.?)
   Dit houdt ook in dat onze economie / hoeveelheid geld in omloop ieder jaar moet groeien wil ons monetaire systeem niet imploderen.
   Mega belangrijk feit en ik denk dat nog geen 1% van de bevolking dit beseft.

   Verwijderen
  13. Gedeeltelijk met uw eens
   Groei kan komen door toename schuld, en die wordt dan 'gefinancierd' door inflatie
   Echter groei kan ook komen door innovatie, productie efficiëntie

   Verwijderen
  14. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
   ************************************************** ***********
   E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
   Nummer: +447087648456
   Website: http://diegoloan.webs.com

   Verwijderen
 3. Allemaal fantasietjes, kroel? als theyknew en oli gelijk hebben valt jouw bron van inkomsten weg en dat mag niet gebeuren he, dus wat harder bashen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als zij gelijk hebben dan lopen er dus complete straten en pleinen rond met psychiatrische patienten, laten we het niet hopen voor jou en mij Matt. Maar goed, aangezien je zelf tot de club behoort zal jij anders beweren. Jullie verhalen worden met de dag gestoorder en het bewijs?? Ach, daar vraag ik niet eens meer naar, weet dat het er toch nooit is. Alleen weer linken naar vage bronnen, mede-idiootsites enz...dat is geen bewijs, dat is zelfbevestiging, niks meer en niks minder...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik behoor helemaal niet tot een bepaalde club, kroel, ik verzamel van diverse sites en journaals op tv, Nederlandse zowel als Belgische,(daar zit vaak een heel groot verschil tussen) mijn info en aan de hand daarvan vorm ik me een beeld. Ik weet ook wel dat Putin geen heilige is maar nu worden hem zaken aangewreven die niet kloppen, terwijl de rotzooi die voornamelijk door Amerika word veroorzaakt liefst onder het tapijt geveegd moet worden. Zij laten alleen weten aan de buitenwereld wat hun uitkomt dat je weet en jij trapt daarin. Om een voorbeeld te geven, toen zo overduidelijk was (door de klokkenluiders ontdekt en naar buiten gebracht) dat er geen mvw waren in Irak gaf Blair dat toe, net als Powel, en Balkenellende kroop als een schoothondje, maar vergoeielijkten ze hun leugen door te zeggen dat Sadam een dictator was. In de oorlog tegen Iran was Sadam hun bondgenoot. Je word echt niet van de een op de andere dag een dictator. Sadam wou van de petro dollar af en daar begon het probleem, net als met Rusland nu. Amerika vreest voor het verlies van hun wereldheerschappij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoewel ik het waarschijnlijk met je eens ben dat Amerika niks begrijpt van internationale politiek, is het hier een plan dat word uitgevoerd door Rusland en niet Amerika.
   Zoals we hier al konden lezen op dit blog, is Strelkov onder leiding van Dugin naar de Krim en naar Oost-Oekraine gestuurd.
   http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/06/the-ghost-of-lieutenant-our-name-is.html
   Dugin is de bedenker van Novorossya en Eurasie.
   Strelkov is de militair uitvoerder.
   http://zavtra.ru/content/view/kto-tyi-strelok/
   We worden allemaal bespeeld door deze mensen, die doen alsof ze alleen willen praten maar ondertussen proxy oorlog voeren. Het is beel vreemd voor mij dat Blik deze oorlogsmisdadiger een stem geeft terwijl hij ook moet weten wat er zich afspeelt.

   Verwijderen
  2. theknew

   Wat u even vergeet, dat is de mening van de blogger
   Is geen nieuwsfeit, niet onderbouwd

   Verwijderen
  3. Sadam heeft in egypte een cia training gehad en was de ideale puppet voor Iraq. Hij was de uitgekozen man om het regime in Iran omver te werpen.
   http://www.hartford-hwp.com/archives/51/217.html

   Verwijderen
  4. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
   ************************************************** ***********
   E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
   Nummer: +447087648456
   Website: http://diegoloan.webs.com

   Verwijderen
 6. Vind je blik op de huidige geopolitiek onvoorstelbaar eenzijdig. Dugin is een ultranationalist. Je overschat z'n invloed schromelijk. Wel is het zo dat dat soort types meer in de melk te brokkelen krijgt naarmate de Russen meer met hun ballen in het blok worden gezet door de VS. En dat is precies wat er op dit moment gebeurt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad maar zoals brandpunt al eerder zei gooit Putler het deze termijn over een andere brug,
   Daarbij zoen we Dugin en zijn ideeen overal terug.
   Nog voor de opstand in Odessa gaf hij al instructies aan wat later rebellen werden.
   http://maidantranslations.com/2014/04/02/known-russian-fascist-aleksandr-dugin-instructs-ukrainian-separatists/
   Hij komt overal terug.eerst op de Krim, daarna bij de verkiezingen in oost-Oekraine, meetings waar Strelkov ook is etc...

   Verwijderen
  2. 'k Begrijp die geobsedeerdheid van je met Dugin niet. De man is een operettegeneraal, maar Poetin (is mijn speculatie) zal 'm liever binnen z'n kamp houden dan dat hij en z'n ultranationalisten hem in de weg gaan lopen.

   Wat zeggen de mensen waar Poetin echt z'n gehoor aan geeft:

   https://www.youtube.com/watch?v=cikvqdMRTTA

   Sergei Glaziev adviseur van Poetin, in een betoog dat niet onopgemerkt bleef. Meest opvallend wat mij betreft is dat Glaziev onomwonden aangeeft geen enkele, maar dan ook geen enkele, illusie te koesteren over de bedoelingen van de Amerikanen met de Russen of Europa: ze sturen aan op een oorlog in Europa en Ukraine mag de lont in het kruidvat zijn.

   Glaziev is niet één of andere relikwie uit de tsarentijd, 't is iemand wiens mening telt voor Poetin. Laten we eens veronderstellen dat Glaziev's opvattingen representatief zijn voor de opvattingen in 't Kremlin. Het maakt dan niet uit of je de analyse van Glaziev deelt of niet; het is dan een gegeven dat de Russische opstelling in geopolitieke affaires bepaalt. Lijkt me heel wat relevanter dan wat opborrelt in een fossiel met nostalgische gevoelens over de tsarentijd

   Overigens, opvallend dat degene die met Dugin op de proppen komen om Poetin te criminaliseren het bijna onveranderlijk ook over Putler hebben. Verraad een gebrek aan distantie.

   Verwijderen
  3. En dat is het grootste gevaar

   Iemand die verkondigd dat VS het gevaar is maar dit niet onderbouwd

   Verwijderen
  4. Dawg, ik ben blij dat de naam je in ieder geval opvalt.
   Dugin is een denker, praat met mensen en schrijft dingen op.
   De ideeen Eurasie, Novorossiya komen van hem richting Putin.
   Foreign Affairs noemt hem: Putin's Brain
   http://www.foreignaffairs.com/articles/141080/anton-barbashin-and-hannah-thoburn/putins-brain
   Onder andere de vijandigheid richting de VS kun je terugvinden in dat artikel.

   Hoe Putin over hem denkt geeft hij aan in zijn acties.
   Sep 10, 2014 - Russia: Putin lights candles for Novorossiya
   https://www.youtube.com/watch?v=y9deC2Syxvc
   Geen kaarsje voor Oost-Oekraine, nee een kaarsje voor een land dat niet bestaat, een kaarsje voor het idee van Dugin.

   En dat is niet een idee van gisteren, maar het speelt al jaren.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Dugin
   Before war broke out between Russia and Georgia in 2008, Dugin visited South Ossetia and predicted, "Our troops will occupy the Georgian capital Tbilisi, the entire country, and perhaps even Ukraine and the Crimean Peninsula, which is historically part of Russia, anyway."[31]

   Ze hebben er lang op gewacht, maar het is duidelijk welk plan Putin aan het uitvoeren is.

   Verwijderen
  5. LGK: "En dat is het grootste gevaar

   Iemand die verkondigd dat VS het gevaar is maar dit niet onderbouwd"

   Hier wil ik wel op reageren, In bijna ieder land van betekenis heeft Amerika een vinger in de pap te brokken, overal hebben ze een militaire basis. Om een simpel voorbeeld te geven: in 1 van de landen waar ebola is uitgebroken worden 3000 Amerikaanse militairen heen gestuurd om "de Amerikaanse belangen" te beschermen. En laat nu juist die belangen daar een groot 'ontwikkelings cemtrum' naar virussen zijn. Toeval? In hoeveel landen zitten er Amerikaanse oliebedrijven? In hoeveel landen zit er een (Amerikaanse) centrale bank? Mijn conclusie is dan simpel, Amerika wil baasje over de hele wereld spelen en die daar niet in mee gaat moet vernietigd worden, Irak, Libie, en nog een aantal Zuid Amerikaanse landen. De CIA infiltreert, zet plaatselijke groepen tegen mekaar op en zet er daarna hun poppetjes neer en houden zo de macht op de achtergrond.
   Als dit allemaal fantasie is dan zouden we dus volgens jou in een perfecte wereld leven.
   Was dat maar zo.

   Verwijderen

  6. In het boek "Confessions of an economic hitman" beschrijft John Perkins hoe het Amerikaanse empire te werk gaat. John Perkins aan 't woord:

   https://www.youtube.com/watch?v=RVsB07CcSNw

   Verwijderen
  7. Hier weer een uitstekende video van Vice News waarin door George Soros wordt verteld dat Rusland van een EU partner naar rivaal is gegaan.
   President Putin heeft een nationalistische ideologie ontwikkeld, gebaseerd op etnische en religieuze gronden.
   https://news.vice.com/video/talking-heads-the-european-union-vs-russia

   Wij weten natuurlijk ook wel wie de denker achter die nationalistische ideologie is.

   Verwijderen
  8. @Mennie. Laat die arrogante sociopaat lekker zelf 50 miljard aan oekraïene geven.

   Verwijderen
  9. Over wie heb je het nu olie?

   Verwijderen
  10. Over Soros, wie anders? Soros, die pyromaan die nu "BRAND" loopt te roepen.

   Verwijderen
  11. Matt

   "In hoeveel landen zitten er Amerikaanse oliebedrijven?"
   En in hoeveel landen zit Shell?

   "overal hebben ze een militaire basis"
   En die landen zijn er tegen?
   Ze zijn welkom, misschien was Japan er niet blij

   Verwijderen
  12. Lijkt me niet dat een sociopaat in de media gaat optreden. Een sociopaat zal eerder op een forum brand roepen of dat ze ons allemaal willen vermoorden.

   Verwijderen
  13. LGK, deden al die landen omdat ze het zo fijn vonden of omdat ze onder druk gezet werden om "hun te beschermen" tegen een vijand die nog gemaakt moest worden. Eerst het communisme, later terroristen. Nou dit lijkt mij verdacht veel op hoe de maffia haar praktijken uitvoert in Italie

   Verwijderen
 7. Helga en het interview. (Trouwens als ik aan een Helga denk, dan denk ik aan zo'n fanatieke NAZI vrouw)
  Omdat Iwan en Natasja met de bontmuts niet zien dat tsaar putin geen kleren aan heeft maakt Putin van dit soort rare wetten zodat Rusland in ieder geval moreel superieur is aan het westen. Ivan en Natasja zijn op dit moment helemaal gek gemaakt door de propaganda en die willen misschien ook de waarheid niet zien want die is niet zo prettig he...Het gaat economisch niet echt heeeeeeeel erg slecht met Rusland. Rusland staat geïsoleerd in de wereld. Ipv dat hij een koerswijziging inzet gaat ie maar door op dat pad....Het begrotingstekort van rusland koerst af op een begrotings gat van 83 miljard dollar. Het is symbool politiek die nergens op slaat en brengt het land verder in het slop. De progessieve elite weten niet waar ze het moeten zoeken. Ze schamen zich kapot. Kleine elite die nooit op de staatstv zullen komen. Nogmaals rusland is in een verschrikkelijk crisis. Een gigantisch begrotings tekort en niemand wil hem meer geld lenen. Hij is een tsaar zonder kleren. Hij weet niet hoe hij competente politiek moet bedrijven. Hij maakt wetjes waar hij mensen mee kan slaan.

  Helga is echt grappig. Ik heb met veel genoegen naar Helga geluisterd. Blik bedankt voor dit nieuws, ik heb het echt gelachen.

  Dat het begrotingstekort in 2014 waarschijnlijk maar een half procent is en dat de buitenlandse reserves van Rusland nog altijd 400 miljard dollar zijn en dat Putin overal in de wereld economische (mega) deals maakt hoort de nederlander niet via de staatsomroep. Misschien is dat de reden dat de Iwans en de Natasja's MET DE BONTMUTS jawel (nog) niet in opstand komen. Goh wat heeft de elite het toch slecht naar hun zin dat de iwans en de natasja's niet in opstand komen.

  Trouwens wat heb ik me geergerd dat Europa tijdens het euro songfestival heeft laten winnen die man/vrouw Wurs. Een mannelijke vrouw met een baard. Hoe gedegenereerd wil je het hebben. Toen dacht ik inderdaad even dat Rusland op dit moment inderdaad moreel superieur is aan het westen.

  Het gaat hier in europa helemaal de verkeerde kant op. Het opheffen van de sancties zou een stap in de goede richting voor europa zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke mega deals maakt Putin?

   Hij moet nu voedsel duurder inkopen in de rest van de wereld
   Inflatie op voedsel was 15%-25% in 2014

   Megadeal gas met China???
   De pijpleiding moet nog gelegd worden, waar China bedongen heeft dat RU die legt, kosten $50mld
   En daarna gaat China voor $13mld per jaar afnemen

   NL neemt nu al voor $20mln af

   Buitenlandese reserves waren op 26 dec 2013 $389mld
   De CB heeft nog geen nieuwe update gepubliceerd

   Verwijderen
  2. Bijvoorbeeld
   2 Gas deal met china voor bijna 800 miljard dollar.
   8 kern centrales voor Iran
   Grootste wapenleverancier voor zuid amerika
   Wapendeals met Turkye, Egypte en India
   etc etc
   Man heeft echt een VOC handelsmentaliteit. Iets dat wij met de gedegenireerde en volgevreten machtpoliticus Hans van Baalen verloren hebben.

   Verwijderen
  3. De eerste is def, tweede niet
   En de deal is dan maar $13mld per jaar
   Wat minder is dan wat NL importeert

   Verwijderen
  4. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

   Verwijderen
 8. LOL zou Helga zelf een transgender zijn. Kijk naar haar foto op twitter....Lijkt echt een vent
  https://twitter.com/hsalemon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik citeer mevrouw Salemon:

  'Rusland staat alleen in de wereld'

  welnu, dat is apert onjuist, onder andere China steunt Rusland economisch. Ze moet nog beter haar huiswerk doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, mijnheer van Houcke.
   Recentelijk ook nog eens door William Engdahl uiteen gezet: http://journal-neo.org/2015/01/10/china-s-global-political-shift/

   Maar ook Larchmonter 445 op de blog van de Saker heeft er een ferm opstel over gepubliceerd: http://vineyardsaker.blogspot.nl/2014/12/vineyard-of-saker-white-paper-china.html

   Verwijderen
  2. Nop

   China heeft aangegeven als ze zien dat RU de problemen te boven kan komen, China RU zou helpen.
   De vraag is of China nog steeds denkt of RU de problemen te boven zou kunnen komen
   Als niet dan doet China ook niks

   Verwijderen
 10. Even een privé communicatie, mag dat Blik ?

  Aan They Knew: lees ik het goed, Joop, bij Willy van Damme: heb jij persoonlijk contact gehad met Kurt Haskell ? https://www.youtube.com/watch?v=mAtK7FFDukQ&feature=player_embedded#!

  Staat het je vrij er iets over te schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan Verheul,

   Klopt, dat was natuurlijk n.a.v. de "Underwear Bomber", maar niet alleen Kurt Haskell ook Jasper Schuringa heb ik een mail gestuurd n.a.v. een reportage van Één Vandaag. De gehele vlucht van Amsterdam naar Detroit is opgenomen met video en Jasper Schuringa heeft een videoproductiebedrijf en dat vond ik "toevallig", op z'n zachts uitgedrukt. Op een antwoord van Jasper zit ik nog steeds te wachten. Kurt Haskell was wat sneller in zijn beantwoording of hij wist dat Jasper over dat bedrijf beschikte, dat hij in Detroit werd weggevoerd door de FBI naar een safehouse in de buurt van Miami, omdat de FBI bang was voor een wraakactie van Al-Qaida op Jasper. Kurt wist dit niet en zag er verder ook de relevantie ervan niet in in zijn zaak.
   Dat is wat er gebeurd is maar ik heb dubieuze gevoelens bij die Jasper, zijn bedrijf en de FBI.

   Verwijderen
  2. Aanvulling:

   Jasper Schuringa vertelde in Één Vandaag dat het zijn droom was eens zo'n film te mogen maken als wat hij op de vlucht van Amsterdam naar Detroit heeft meegemaakt. Zoals gezegd werd Jasper Schuringa na landing in Detroit weggevoerd naar een safehouse in de buurt van Miami voor zijn veiligheid, maar ik denk dat hij is weggevoerd voor debriefing en dat Jasper gewoon een radertje was in dit spelletje.

   http://www.gwtfp.nl/

   http://www.eenvandaag.nl/binnenland/36269/van_nul_tot_nu_jasper_schuringa

   http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2009/12/Jasper-Schuringa-ondergedoken-in-Amerikaans-safehouse-ELSEVIER254619W/

   Verwijderen
  3. Nog even dit, het balletje begon eigenlijk weer te rollen n.a.v. het NOS-journaal, waarin de link tussen de Kouachi broers en Anwar al-Awlaki werd verkondigd. Toen ging er bij mij een belletje rinkelen, omdat ik in 2010 het artikel van FOX-News had gelezen dat Anwar al-Awlaki een paar maanden na 9/11 op het Pentagon was uitgenodigd, dat was ten tijde van de "underwear bomber" nog niet bekend. Nu hebben wij dus de link; Anwar al-Awlaki ---> Pentagon ---> Underwear Bomber ---> Fort Hood Shooter ---> Time Square Bomber ---> Charlie Hebdo.

   Dat de VS na 2010 jacht maakte op Awlaki, zal in het feit zitten dat hij eigenlijk ontmaskert was als een CIA agent en daardoor niet meer bruikbaar. Awlaki werd op 30 september 2011 bij een drone aanval in Jemen gedood. Gezien de aanslag in Parijs mogen wij, denk ik, aannemen dat de CIA een geschikte plaatsvervanger heeft gevonden.

   Verwijderen
  4. Dank voor het goede werk, Joop.

   Als Awlaki een mol was die indirect voor de VS werkte verklaart dat de Underweaar bomber. Over connecties met Fort Hood wist ik niet, en van de Times Square weet ik nagenoeg niets. Maar de Kouachi broers zouden dan door 'vervangers' van Awlaki moeten zijn aangestuurd. Na wat er met Awlaki is gebeurd is dat geen aantrekkelijke job, lijkt mij.

   Paul Craig Roberts heeft trouwens ook hetidee dat 'Parijs' is gedaan door de CIA, als ik me goed herinner wat hij onlangs schreef op ICH

   Groet, JV

   Verwijderen
  5. "Dank voor het goede werk, Joop."

   Dank je wel, Jan. We doen wat wij kunnen.

   "Als Awlaki een mol was die indirect voor de VS werkte verklaart dat de Underweaar bomber."

   Dat niet alleen, maar ook dat hij aan boord werd gebracht door de "Well dressed man" wat later een "overheidsfunctionaris" (lees:CIA) bleek te zijn geweest.

   Toch is er iets vreemds aan de hand, uit voorgaande kan je opmaken dat de aanslagen in Parijs richting CIA wijzen, mede veroorzaakt door de uitspraak van Hollande dat hij een einde eiste aan de sancties op Rusland. Aan de andere kant hebben wij de Franse erkenning van Palestina en komt Israël (Mossad) ook om de hoek kijken, dus het kan ook een één-tweetje tussen beiden zijn geweest.

   Verwijderen
  6. Jan

   En PCR kwam ook met dronken UA militaieren naast een buk, wat op sat beelden zou staan.

   Die man is van padje af en is inmiddels bewezen een Kremlin trol

   Zou daar geen aandacht aan geven

   Verwijderen
 11. Kiev Starts Troops Withdrawal from Donetsk Airport: DPR Official
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/01/14/kiev-starts-troops-withdrawal-from-donetsk-airport-dpr-official.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En u geloofde dus deze Russische propaganda?

   Blijkt dat UA vanavond de terminal volledig in handen heeft

   Verwijderen
  2. Is IBT ook rusische propaganda ?
   http://www.ibtimes.com/pro-russian-forces-enter-donetsk-airport-ukrainian-military-loses-ground-1783636
   Gisteren had het verzet 1/3 van het vliegveld in handen.

   Verwijderen
  3. Amerikaanse en duitse wapens gevonden op donetsk airport
   http://www.zie.nl/profile/Ruptly/overige/U.S.-made-weapons-found-at-Kiev-airport-positions-announce-DNRDPR/3s6zlq9fev31

   Verwijderen
  4. Zakharchenko heeft alleen gezegd dat er VS wapens zijn, M16

   Nu wordt het al Duitse wapens

   Dit is RU propaganda

   Waarom zou UA leger M16 gebruiken?
   Ze hebben voldoende AK47 in het land, wat eigenlijk ook een beter wapen is.

   Waarom zou UA leger dan een M16 gebruiken?
   Ze kunnen niet zelf de munitie ervoor maken, maar UA heeft wel fabrieken die de munitie voor AK47 kan maken

   Onzin wat Zakharchenko zei

   Verwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. The Saker; "Je Suis Donbass" !!!!!!!!!!

  http://www.thesaker.net/i-am-donbass/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een centrale man in de hulptroepen van de Saker heeft hem gesaboteerd. Was waarschijnlijk een mol. Nu is de nieuwe site van saker 'dood' Nieuwe berichten komen voorlopig alleen op zijn oude blogspot: http://vineyardsaker.blogspot.nl/

   Verwijderen
  2. Geluisterd naar interview

   Een man die de feiten onderkent, en blijft geloven in zijn eigen gelijk

   Verwijderen
 14. Russian gas transit to Europe via Ukraine will be completely stopped
  http://v7news.com/russian-gas-transit-to-europe-via-ukraine-will-be-completely-stopped-video/
  De anglo amerikaanse elite maar lachen, Gaat de europeanen weer geld kosten. Zonder de vruchten van south stream.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Interessant

   Hoe gaat Rusland de terruglopende inkomsten opvangen?
   Er worden steeds meer LNG havens gebouwd in zuid Europa
   Hierbij een goed artikel, zie kaartje

   http://www.aucegypt.edu/huss/pols/Khamasin/pages/article.aspx?eid=11

   Verwijderen
 15. Beste collega's,

  sinds ik er achter kwam dat LGK denkt dat er WMD's in Irak zijn gevonden in 2003,en sinds ik las dat hij niet weet dat de Teddybeer een bewuste Media Leugen was, vind ik het niet meer de moeite om met hem in debat te gaan. Uninformed and biased people can learn you nothing. Heel soms had hij wel iets nuttigs, maar dat laat ik dan maar schieten.

  Voor Mennie geldt ongeveer hetzelfde: hij komt alweer met Dugin, en beweert dat Duginb zegt wat Putin stiekem denkt. Dat is duidelijk kletskoek. Dugin was des duivels toen Putin in september de Minsk akkoorden sloot. Putin heeft Georgie helemaal niet bezet gehouden. Etc. Te beweren dat Dugin de ware intenties van Puin verwoordt is zeggen dat Geert de ware intenties van onze regering verwoordt.
  Geheel onjuist.
  Ik heb het een maand geleden goed uitgelegd aan Mennie. Hij heeft het toen niet bestreden. En nu komt hij met dezelfde oude kletskoek. Altijd weer hetzelfde simpele verhaal.

  LGK enMennie zijn trollen: hun bedoeling is om ons van ons werk te houden.
  Niet meer doen. Laat hun posts onbeantwoord.
  LGK beweert in antwoord op mijn links over de handel China-Rusland dat dit niet juist is. Maar ik weet dat het wel juist is: China financiert de pijpleidingen, en bouwt ze zelfs grotendeels. Daarna begint de levering en wordt er uiteraard geld ingehouden tot de pijpleidingen betaald zijn.

  NB: Gisteren werd bekend gemaakt dat Rusland geen gas meer levert aan Ukraïne dat bedoeld is voor Zuid Oost Europa. Men stopt met onmiddellijke ingang.
  En: als ZO Europa nog Russisch gas wil, dan moeten ze zelf de leiding tot aan hetTurkse leiding net leggen.
  Rusland zegt: door al dat gezeur vande EU en de onzekerheid hebben we besloten om voor stabiliteit te gaan: betrouwbare, long term klanten zoals China hebben de voorkeur.

  Uiteraard: als Mennie en LGK goed onderbouwde kritek hebben dan krijgen ze vanmij een antwoord of een complimentje. Maar ik ga geen zaken voor de vierde keer aan ze uitleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach hoe zielig en bekrompen; daar waar je ons van beschuldigt maak je jezelf reteschuldig aan!! Maar das wel vaker bij complotzoekers/denkers, die draaien alles om en ondersteboven om maar hun gelijk te krijgen; meningen en/of opmerkingen van anderen mogen niet, alleen hun verhaal telt. Beetje nazitaal waar ze zo zeggen tegen te zijn maar ze bezigen het zelf tot en met...zielig en hypocriet maar goed, dat mag je hier niet zeggen, want dan wordt je gecensureerd. Ze hebben niks met vrijheid en vrijheid van meningsuiting die complotruziezoekers....

   Verwijderen
  2. Ik denk dat Blik goed werk levert met de trolls Cruelman, Mennie en LGK. Als deze lieden op je website zijn, dan doe je wat goed.

   Verwijderen
  3. Je snapt er weer niks van Jan. Weer een verhaaltje.
   Putin voert uit wat Dugin bedenkt.
   Als je dat niet geloofd kan ik daar ook niks aan doen, ik heb het alleen aangetoond. Wat jij er van maakt is niet wat ik heb gezegd.

   Verwijderen
  4. Jan

   U leest niet eens de kink die ik meestuurde, maar wel een mening hebben.
   Die WMD zijn niet gevonden, omdat die al weggehaald waren.

   En China gaat leningen aan Rusland verstrekken voor de bouw van de pijplijn
   Echter dit jaar zal de gasprijs dalen
   Pijplijn kost $50mld
   Het contract is 400, dat is 13 per jaar, nog steeds minder dan wat NL afneemt

   Verwijderen
  5. LGK, U heeft geen Kink mee gestuurd. En er is heelemaal niemand in de hele wereld die ooit heeft gezegd dat de WMD's waren weggehaald. Iedereen weet inmiddels dat Blair en Bush grof gelogen hebben.

   En dat was al bekend vóór ze naar Irak gingen. Daar is ook àlles over bekend. CIA cjhef Drumheller in Rome had een Iraakse minister die voor hem als bron werkte en zijn betrouwbaarheid ahd bewezen. Drumheller vertelde Bush dat Saddam echt geen WMD's had. Niemand wilde nog luisteren. Die oorlog moest er komen.
   http://thinkprogress.org/security/2006/04/23/4980/60-minutes-cia-official-reveals-bush-cheney-rice-were-personally-told-iraq-had-no-wmd-in-fall-2002/

   Ik kan U nog op 10 wijzen aantonen dat U zaken gelooft die U wil geloven, maar dat U daarmee Uzelf als 'niet interessant ' kwalificeert voor mij. Maar ik ga de tijd er niet aan besteden.

   Verwijderen
  6. Jan

   Dat is er wel, voormalig Irakse onder minister:

   http://www.nytimes.com/2005/03/13/international/middleeast/13loot.html?hp&ex=1110776400&en=e7534dd977e6dc08&ei=5094&partner=homepage&_r=0

   Ik ken het artikel.
   Sadam blufte veel, echter hij hoopte ermee weg te komen, door weghalen van bewijzen, dat VS/GB een illegale oorlog starte, echter toen was het al te laat.

   Graag hoor ik van u wat er niet waar aan is?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. En dat schreef ik juist niet

   WMD, zijn er juist niet gevonden
   Zie mijn geplaatse link

   Verwijderen
 16. Nog een tip voor de lezers hier:

  er is een interview met Dmitri Orlov dat al 6 weken oud is, en ikhad er al vaak lovende woorden over gelezen. Pas vanmiddag beluisterd: in eenvoudige taal en met rustige stem kan Orlov de zaak heelmooi verklaren.
  http://vineyardsaker.blogspot.nl/2014/12/most-interesting-interview-of-dmitry.html

  Een aanrader.

  Goed mogelijk dat het interview hier al eerder is aangeprezen. Dan nu nog maar een keer....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NB: op 36 minuten begint Dmitry over Cyberbekut hackers. Die hebben ontdekt uit een laptop van Joe Biden dat all eUA militairen volop geld krijgen van de VS.
   EN: de hackers hebben phone-logs gevonden van discussies hoe ze de MH17 als False Flag zouden opzetten.
   Daar discussieren dus de Kiev lieden hoe ze de MH17 moesten gaan neeerhalen.

   ( Let wel: het zijn hackers. er zijn nauwelijks bewijzen. Het wasbeter geweest als die hackers dit vòòr 17 juli hadden gepubliceerd.)

   Verwijderen
  2. We kijken allemaal uit naar videos waar de mensen op die opnames toegeven dat zij het waren.

   Verwijderen
  3. Lijkt me sterk dat een Phone log beelden oplevert.

   Verwijderen
  4. Dat niet maar een video van een interview wel.

   Verwijderen
  5. jan

   Dat is Russische propaganda
   Die documenten zijn vervalst

   Er zitten rekeningen tussen van de NATO oefeningen tussen waar VS UA betaald voor diensten, oa voedsel

   Tevens is de handtekening vals
   De handtekening is achteraf aangebracht
   En bij officiele documenen wordt eerst de handtekeing gezet en dan pas stempel.
   Je ziet op document dat pen over stempel gaat

   Fake dus

   Verwijderen
  6. Zeker, LGK, en in Irak barstte het van de WMS's.

   Verwijderen
  7. "Er zitten rekeningen tussen van de NATO oefeningen tussen waar VS UA betaald voor diensten, oa voedsel"

   Tja, dat is ook niet zo gek als je je corrupte vriend om centjes vraagt omdat je anders niet deel kan nemen aan oefeningen. Daarbij moet nog worden opgemerkt of die centjes inderdaad zijn ingewisseld voor voedsel of dat men de Oekraïense hordes zonder voedsel de Donbass laat betreden. De blinde woede komt ergens vandaan, zeker als je honger hebt, en dan richt die zich in eerste instantie op de tegenstander.

   Maar WMD's waren er in 2003 in Irak niet. Dr. David Kelly is niet voor niets vermoord, evenals Robin Cook. Als je de waarheid wilt vertellen wordt je hier in het westen wel de mond gesnoerd en dat is de samenleving waarin LGK zo graag in verkeerd. Ik heb nog een leuk baantje voor je bij defensie, daarbij mag je werken aan militair materieel dat overgespoten moet worden voor onze toekomstige operatie in Syrië. De bestanddelen van de verf bestaan o.a. Chroom-6 en de lopen en scharnierende onderdelen moeten worden behandelt met PX-10. Er bestaat geen gevaar voor de gezondheid, zodat beschermende maatregelen niet van toepassing zijn.

   Lust je nog peultjes, LGK?

   Verwijderen

  8. Wat doodnormaal is
   Als je op bezoek komt in een land is er oa eten nodig
   UA zorgt daarvoor en VS betaald de rekening

   "die centjes inderdaad zijn ingewisseld voor voedsel"
   Je betaald achteraf, dus eerst werd er voor voedsel gezorgd en achteraf wordt de rekeing opgemaakt

   Wat is er niet duidelijk?

   Triester is dat men dit gebruikt om UA te beschuldigen dat VS hen betaald voor de ATO

   Verwijderen
  9. @ LGK,

   Ik weet niet in welke mate jouw hersens geconditioneerd zijn, maar dat zij geconditioneerd zijn lijkt mij wel een feit. Daarom lijkt het mij verstandig hier op dit blog rond te blijven hangen omdat je nog niet helemaal geassimileerd bent en er toch hoop voor je is.

   Het lijkt mij dat ik in mijn voorgaande posting duidelijk heb gemaakt dat de overheid zich geen ene fuck aantrekt wat er met haar werknemers gebeurd. En als zij zich al geen ene fuck van haar eigen werknemers aantrekt, dan mag je jezelf afvragen hoe zij over de rest denken.

   Verwijderen
  10. they

   U gaat in op de hack
   Waarvan ik aantoon dat het fake was

   En dan komt u met de overheid
   Zie het verband niet

   Verwijderen
 17. 19 Januari praat de eu met rusland over de sancties.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nop

   De EU gaat praten over sancties
   Maar niet met Rusland
   En ook niet of die moeten worden verlicht

   Zelf Itar Tass meldt het

   http://itar-tass.com/en/world/771112

   Waar haalt u uw nieuws vandaan?

   Verwijderen
 18. Denk je dat die protesten in ferguson volledig spontaan zijn.? Sociopaat en social engineer George Soros financierde in ieder geval.
  http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/14/george-soros-funds-ferguson-protests-hopes-to-spur/#ixzz3OrlqIxgL

  De Charlie Hebdo schiet partij was nog maar net afgelopen en je zag al mensen de pleinen opkomen met uniforme boordjes "Je suis Charlie". Met aan zekerheid grenzende zekerheid ook NGO gefinancierd.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mag het even , Blik ?

  Hieronder een berichtje dat ik naar 'de krant' wil sturen. Zal wel niet worden geplaatst, maar lijkt me wel een leuke samenvatting.

  Onze terroristen?
  Het westen heeft altijd goed samengewerkt met de fanatieke moslims. In Egypte steunden we de Moslim Broederschap die de moderne Nasser moesten tegenwerken. In Afghanistan steunden we Osama bin Laden die de moderne communisten moest bestrijden. Toen we de Shah beu waren steunden we Khomeinie om de shah te verdrijven. Toen we Ghadaffi beu waren steunden we de Al Qaida strijders die tegen hem vochten. Toen we Assad weg wilden hebben steunden we de jihadisten en fanaten die tegen hem streden. Je kunt rustig zeggen dat Amerika alleen de streng religieuze landen met rust laat. De jihadisten worden al 3 decennia gesteund door het American-Turkish Council en door de in de VS wonende Fetullah Gülen. Volgens klokkeluidster Sibel Edmonds zijn er nauwe contacten tussen Al Zarkawi en de CIA.
  "Amerika beloofde ons een Kalifaat, maar ze houden geen woord" zegt een oprichter van Al Qaida, Nabil Naiim, in interviews.
  Maar de hulp van de Jihadisten aan Amerika is nog niet klaar. Ze worden nu misbruikt om in Europa wat aanslagen op te voeren, zodat ook hier 'Patriot Act' achtige wetten kunnen worden aangenomen. Een onwaarschijnlijk verhaal? Ja, dat is het ook. Maar wel consistent. En de onderbouwing is veel steviger dan bij de alternatieve verklaringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jan

  Gelooft u nu echt dat VS een kalifaat beloofd heeft?

  VS vecht al 15 jaar tegen terrorisme, en dan beloven ze een groepje een kalifaat?
  Wat bron is voor meer aanslagen.

  Rare hersenkronkel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe toch niet zo naïef man, je weet toch dat Al-Qaida en haar zijtakken een creatie van de VS is. Ik begrijp niet dat jij maar een zaak loopt te verdedigen die allang is doorgeprikt. En maar blijven zeiken.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Nee

   AL-Qaida bestond al
   Zij vochten tegen de Russen in Afganistan tijdens de koude oorlog.
   Toen vond VS het een goed idee hen te steunen omdat ze vochten tegen communisme, wat toen de grootste vijand was voor VS.

   Echter sinds 91 is communisme geen vijand meer, maar vandaag is het IS en Al Qaida

   Verwijderen
  4. @LGK

   Nee, Al-Qaida bestond in 1979 nog niet! Toen heette zij "De Noordelijke Alliantie" later de "Mujahedeen" en er zijn zelfs delen overgegaan naar de "Taliban".

   Al-Qaida is later ingezet in Kosovo om o.a. de drugtransporten voor het westen te bewaken.

   Toen de VS in oktober 2001 Afghanistan binnenviel, werden er zelfs trainingskampen van Oeigoeren (Chinese moslims uit de provincie Xinjiang) ontdekt, natuurlijk voor het volgende destabilisatieprogramma van de VS, China!

   Mocht je nu denken dat de Sovjet-Unie in 1979 zomaar Afghanistan is binnengevallen, dan zit je daarmee ook verkeerd. Uit een interview in Le Nouvelle Observateur zegt Zbigniew Brzezinski het volgende;

   Question: “The former director of the CIA, Robert Gates, stated in his memoirs ["From the Shadows"], that American intelligence services began to aid the Mujahadeen in Afghanistan 6 months before the Soviet intervention. In this period you were the national security adviser to President Carter. You therefore played a role in this affair. Is that correct?”

   Brzezinski: “Yes. According to the official version of history, CIA aid to the Mujahadeen began during 1980, that is to say, after the Soviet army invaded Afghanistan, 24 Dec 1979. But the reality, secretly guarded until now, is completely otherwise Indeed, it was July 3, 1979 that President Carter signed the first directive for secret aid to the opponents of the pro-Soviet regime in Kabul. And that very day, I wrote a note to the president in which I explained to him that in my opinion this aid was going to induce a Soviet military intervention.”

   http://www.globalresearch.ca/articles/BRZ110A.html

   M.a.w. de Sovjets zijn er in 1979 gewoon ingeluisd. De Sovjets hadden dus heel goed in de gaten dat de VS in 1979 de Mujahedeen al van wapens had voorzien en niet, zoals het officiële verhaal verteld, pas een halfjaar na de inval. Dit geldt tevens voor de Cuba crisis, waar de Sovjets in reactie op de plaatsing van Amerikaanse raketten in Turkije, raketten wilden plaatsen op Cuba. De Russisch-Georgische oorlog uit 2008 was een REACTIE op de artilleriebeschietingen van Georgië en wat er nu in Oekraïne gebeurt is een REACTIE op de Coup d'État van de VS, ja, Zo zit het in elkaar, de Sovjet-Unie/Rusland REAGEREN op provocaties van de VS en niet, zoals in dat warhoofd van jou, door agressie of imperialisme. Het zal wat moois wezen als een land zich niet meer mag verdedigen omdat een of andere achterlijke idioot het in zijn hoofd heeft gezet om de hele wereld in zijn bezit te nemen. Daarom sta ik achter Poetin, Assad, Rouhani, Xi Jinping, omdat zij soevereine staten willen blijven en zich niet willen laten inlijven. Voor mij hebben zij daar alle recht toe. Voor ons is het toch al te laat of er moet een kentering komen en de EU keert zijn rug naar de VS toe maar dat zie ik niet gebeuren en dat zal ook niet gebeuren anders weten wij zeker dat de pleuris uitbreekt.

   Verwijderen
  5. Beste Joop,

   LGK is geen partij voor ons. Hij weet vermoedelijk niet veel meer dan een krantenlezer. Let him be. Maar als hij iets signaleert dat wel juist kan zijn, dan kun je er natuurlijk wel aandacht aan schenken.

   Verwijderen
  6. they

   "een creatie van de VS"

   Graag onderbouwing
   Anders is het roeptoeteren

   Verwijderen
  7. stop

   "Al Qaida getraind en gefinancierd "
   En wat is uw bron?
   Uw eigen gedachten spinsel?

   Verwijderen
  8. they

   Wereld vreemd beeld heeft u

   U zegt eigenlijk dat Kim Jung on helemaal gelijk heeft en dat je moet reageren tegen alles wat van buiten komt

   Verwijderen
  9. @LGK

   Dit zijn hele domme reacties van een persoon die de oorlog al heeft verloren voordat hij het door heeft en daarmee nog meer slachtoffers maakt. De onderbouwingen kan je vinden in de voorgaande reacties. Is dat voor jou niet voldoende, dan is dat jammer voor jou en zou ik je aan willen raden om op dezelfde voet door te blijven gaan.

   Verwijderen
 21. Ik heb een interview met Nabil Naiim volledig uitgeschreven.
  Hij heeft later deze boodschap in andere interviews herhaald.
  Of het waar is van dat Kalifaat, dat kan ik uiteraard niet controleren.
  Maar dat Al Qaida en de VS samenwerken blijkt uit veel meer zaken. Dus waarom zou die leiders niet een grote beloning zijn voorgehouden? Die leiders moesten voo rzichzelf ook een alibi hebben om met de aartsvijand samen te werken. De gewone jihadi's zullen het vast niet geweten hebben.
  Hier het interview: http://xevolutie.blogspot.nl/2013/07/291-former-al-qaida-leader-nabil-naiim.html

  In 1979 had Afghanistan een communistische regering.
  Diverse lokale stammen waren het daar niet mee eens. Die stammen werden gesteund door de VS, met als doel op die manier de commie regering in problemen te brengen en zo Rusland het land in te lokken. Het idee was om Rusland daar flink te laten afzien.
  Brzezinski zei dat het motief was: Let's give Russia their Vietnam.
  Die opzet is volledig geslaagd. http://www.takeoverworld.info/brzezinski_interview_short.html

  Het waren lokale warlord, mujaheddin geheten. Daar verscheen wel Osama bin laden voor het eerst op toneel. Osama 's familie had nauwe banden met de Bushes etc.

  Later heeft iemand de term Al Qaida bedacht.
  Maar Al Qauida als zijnde een moslim-organisatie met een kern die bevelen uitdeelt, die heeft volgens mij nauwelijks bestaan. Het was altijd veelvormig, en vaak stonden enkele toplieden in contact met Amerika. Al Zarqawi had volgens Sibel Edmonds heel goede contacten met de VS.

  De strijd tegen Terror is door de VS bedacht, evenals de term Al Qaida.
  De aanslag van 911 is mogelijk een idee van enkele moslims geweest, maar de productie en afwerking was dan toch grotendeels in handen van enkele Neocons en van Israelische experts, zo is mijn idee.

  Doel: een kapstok hebben om al die oorlogen aan op te hangen. Oorlogen zijn nuttig voo rde 1%: Goed voor de MIC.
  Goed voor Walll Street.( Een machtig leger helpt Walll Street)
  Goed voor israel ( alle lastige arabieren crushen)
  Een groot leger garandeert amerikaanse hegemonie.

  Zonder 911 geen oorlogen. Geen defense budget verhoging.

  Zo zie ik het ongeveer. Als je 2 uur over 911 leest, weet je dat er natuurlijk nooit echte terreur is geweest.
  NB: in de VS wordt elke dag 2 miljard $ aan defensie uitgegeven. Van wie of wat heeft de VS ook maar iets te vrezen, denk je ?
  2 miljard. Elke dag. Is er één terrorist die er al ooit over gedroomd heeft? Nee, zelfs in hun dromen kunnen ze zich zoiets niet voorstellen.

  Wat men ons wijsmaakt komt hier op neer: Kudde olifanten staat doodsangst uit: ze worden door een muis bedreigd.



  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan

   U doet nu aan geschiedverdraaiing

   "Diverse lokale stammen waren het daar niet mee eens. Die stammen werden gesteund door de VS"

   De regering van Afganistan kreeg steeds meer last van die stammen, en vroeghulp van Rusland
   Toen Rusland zich militair ging bemoeien met Afganistan, en die stammen aanviel, kwam pas VS in actie, wat zij waren bang dat Afganistan com zou worden, en gingen toen de stammen ondersteunen om het com te verjagen uit Afganistan

   Knap staaltje van geschied vervalsing

   Verwijderen
  2. Sorry joh, maar Zbigniew Brzezinski zegt dat je liegt en dat jij de geschiedenis naar je eigen hand wilt zetten. Het is voor jou kennelijk te moeilijk toe te geven dat je een flater hebt begaan. Je moet LEZEN, LGK, en geen eigen interpretaties aan de geschiedenis verbinden.

   Verwijderen
 22. . t Lijkt er op dat de gansje Salemon wat betreft die wet op de rijvaardigheden braaf de oorlogszuchtige westerse MSM nakwaakt. En die kwaliteitesmedia geven per ongeluk of moedwillig een verkeerde draai aan de wetwijziging:

  "Although the decree provides for the disqualification of driving rights for certain individuals with psychological or behavioral disorders, the mere fact that a person has a "sexual disorder" does not mean that person cannot drive, Health Ministry spokesman Oleg Salagai explained Tuesday in comments carried by Interfax.

  "The varying severity of mental disorders among patients — as well as their need for psychotropic drugs that significantly alter their reactions — make it impossible for [certain people] to drive," he was cited as saying.

  The ban therefore only relates to those who pose a danger to others on the road, Salagai said, adding that sexual orientation was not defined as a psychological disorder and could not be used to ban a person from driving.

  A decree signed by Prime Minister Dmitry Medvedev and published on the government website earlier this month listed an array of health conditions that could disqualify someone from getting behind the wheel, including "personality and behavioral disorders" as defined by the World Health Organization's classification of health problems.

  The section in question — F60 to F69 — lists transsexualism and transvestism, among other "disorders of sexual preference," such as fetishism and voyeurism. "Disorders associated with sexual development and orientation" are also listed.

  Facing international criticism for its listing of transvestite orientation as a "disorder," the World Health Organization said in a statement that it will review its section on "sexual disorders" to account for recent advances in health-related knowledge."

  http://www.themoscowtimes.com/article/514313.html

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hello-

  Dit is om het grote publiek dat de heer Larry Brown een onderhandse lening geldschieter openstellen een kans voor alle financiële behoeften van elke financiële steun te informeren. We geven lening rente van 2% voor particulieren, bedrijven en bedrijven onder een heldere en begrijpelijke termen en conditie. Contacteer ons vandaag nog via e-mail: larrybrowninvestment@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hello-

  Dit is om het grote publiek dat de heer Larry Brown een onderhandse lening geldschieter openstellen een kans voor alle financiële behoeften van elke financiële steun te informeren. We geven lening rente van 2% voor particulieren, bedrijven en bedrijven onder een heldere en begrijpelijke termen en conditie. Contacteer ons vandaag nog via e-mail: larrybrowninvestment@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Bent u behoefte aan een lening? Bent u in enigerlei financiële stress en u een lening om uw problemen op te lossen nodig ?? Uw hulp is eindelijk hier als we zijn het aanbieden van leningen aan iedereen en op een goedkope en betaalbare rente van slechts 2%. Geïnteresseerd kredietnemer zijn om ons te contacteren via e-mail op (guaranteedtrustfirm2@hotmail.com). we zijn gecertificeerd en relaible kredietverstrekkers die leningen te geven aan iedereen. onze diensten zijn snel en betrouwbaar dus nu contact met ons op te krijgen uw lening vandaag ..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo, ik ben de heer Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme en erkende geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en eenvoudige manier, Persoonlijke Lening, Autolening, Home Loan, Student Loan, Business lening, Inventor lening, Consolidatie van de schuld. enz. Dus weer terug naar ons met behulp van de onderstaande gegevens, indien geïnteresseerd in ons aanbod ..
  ************************************************** ***********
  E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
  Nummer: +447087648456
  Website: http://diegoloan.webs.com

  BeantwoordenVerwijderen