vrijdag 30 januari 2015

18+ Bloedige aanslag voedselafgiftepunt Donetsk 30-1

Updates volgen in dit artikel

Below video, just translated and subtitled by Blik op NOSjournaal team, shows Alla Pechugina who has just lost her husband. We also see another local resident just having lost his wife, his brother and a friend.Bij een bloedige artillerie-aanval van het Oekraïense leger vandaag vrijdag 30 januari op een voedselafgiftepunt en een busshalte in het Koebishevskom district in Donetsk zijn mensen omgekomen. De voorlopige schattingen variëren van 5 tot 12 dodelijke slachtoffers. Een vrouw was met haar man voor het eerst onderweg om humanitaire hulp te brengen aan de bewoners van Donetsk. Zij raakte haar man kwijt. Daar zijn beelden van die we mogelijk later nog brengen. Meer foto's, HIER.

Dit bloedbad vindt plaats terwijl de NOS op de radio vandaag de hele ochtend loopt te roepen dat er 5 (Oekraïense?) militairen zijn omgekomen bij oorlogshandelingen. Dat is een zeer vreemd bericht omdat het daar oorlog is, en gemiddeld komen bij oorlogshandelingen deze dagen in Donbass veel meer dan 5 soldaten om per dag om. en de NOS meldt verder (bijna) nooit wat over militaire slachtoffers. Het wordt interessant te zien wat NOS met deze nieuwe aanslag op vreedzame burgers gaat doen, notabene bij een uitgave punt van humanitaire hulp. Veer cynischer en wreder kun je het nauwelijks bedenken.Bij het uitgiftepunt van humanitaire hulp zijn 5 mensen omgekomen

Bij de bushalte zijn twee mensen omgekomen.

161 opmerkingen:

 1. Natuurlijk mag dit weer niet vermeld worden in de hypocriete media van het westen.
  Benieuw of Brussel nu ook naar de VN gaat, ik ben bang van niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, wat de vraag wie dit gedaan heeft is nog niet duidelijk

   Wat wel duidelijk is dat GRU achter de aanslag op 22 jan zat

   Dus, DPR werpt veel rookgordijnen op, wat het moeilijk makkt de waarheid te achterhalen

   Verwijderen
 2. En hoe lang de OVSE op zich laat wachten. Zijn ze er net als in Marioepol in no-time bij? En hebben ze weer hun conclusies klaar, on the spot? We laten de NOS lekker doorfilosoferen en fantaseren over "behandelplannen voor complotdenkers". Wij gaan hier door met compleetdenken en dit echte nieuws volgen.

  De discussie op radio 1 en de vragen van de vragenstelster (Bosma?) zijn tenenkrommend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik vreemd vind, de hele Westerse pers was aanwezig bij de opstand in Kiev, nu zie of hoor je niets. Je zou haast denken, dat de werkelijkheid niet naar buiten mag komen.
   Deze aanval was een laffe aanval. Triest voor de bewoners in Oost-Oekraine. Helaas ben ik bang, dat het niet de laatste is.
   De oproep dat 50000 burgers zich melden voor een offensief is mislukt, ze schuilen of vluchten naar Rusland. Waarom zou je naar Rusland vluchten als de Russen je vijand is. Andere die wel naar het front gaan, vallen bij bosjes omdat ze niet getraint zijn of geven zich massaal over.
   De mensen die onze regering terroristen noemen moeten moeite doen om diegene die zich overgeven te beschermen tegen oude mensen. Die hun huis zijn kwijt geraakt door munitie betaald met leningen vanuit het westen.
   De President heeft al opgeroepen tot een wapenstilstand, dus de wanhoop is nabij. Wat mogelijk meer wanhoopsdaden zoals dit tot gevolg zal hebben.

   Verwijderen
  2. OSCE was er snel bij in Mariupol omdat dat UA gebied is

   DPR laat maar mondjesmaat OSVE toe

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. VS steunt alleen de richting die de regering van Kiev kiest

   Nogmaals geen enkele onderbouwing dat
   1 Poroshenko een terrorist is
   2 en geen actieve steun van VS

   Verwijderen
  2. @LGK
   1. Een aantal aanwijzingen zijn er zeker wel dat Poroshenko een terrorist is.
   2. Klopt. Er is absoluut geen enkele onderbouwing dat er geen actieve steun van de vs is...

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Lees ook dit Trouw artikel weer... http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3839149/2015/01/28/De-schadelijke-informatiemachine-van-Poetin.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dit natuurlijk, Oekraiense soldaten sparen juist levens... http://www.volkskrant.nl/dossier-oorlog-in-oekraine/oekraiense-soldaat-spaart-leven-rus-en-wordt-held~a3840400/?akamaiType=FREE

  BeantwoordenVerwijderen
 6. SDR, verspil je tijd ajb niet. We beschermen hem tegen zichzelf door zijn agressieve bijdragen (vroeg of soms iets later) te verwijderen voor het OM ze ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Mag ik tegenwoordig ook al zelf niet meer uitmaken waar en hoe ik reageer?? Je bent nogal van het Napoleon complex Blik. Zo van ik bepaal voor iedereen hier wel hoe hij of zij behoort te reageren en wat ik vind tegenvallen wis ik gewoon ff...Respect?? Nope, maar ja, wat je zaait zal je oogsten. Ook wat je niet zaait zal je oogsten....

   Verwijderen
  4. Beetje triest

   Post deleten
   En posters die in lijn van blik posten vragen blik om 'negatieve post' weg te halen

   Verwijderen
 7. Nu ging het bij het VRT journaal ook weer over deze recente aanvallen.
  Als duidelijk is (of als ze denken dat het duidelijk is) dat de rebellen er achter zitten word dat breed uitgemeten en meteen met het vingertje naar Rusland gewezen maar als Kiev erachter zit dan weet men ineens niet meer wie de schuldigen zijn en zegt men dat beide partijen mekaar de schuld geven.
  Knap staaltje van bevooroordeelde journalistiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sorry Of-Topic maar ik wil niemand deze link onthouden.
  Eerder al een bericht gelezen China dacht aan het zelfde.
  http://rt.com/business/227751-russia-greece-financial-aid/
  Dus mogelijk kan de nieuwe Premier van Griekenland daarom hard onderhandelen met Distelbloem.
  Rusland speelt hetzelfde spelletje als Brussel met de Oekraine, alleen is een Coup niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je het nog scherper kan stellen. Ik dacht dat de Russen het zelfs hadden over een bail-out van Griekenland?

   Verwijderen
  2. Dat vermeld het artikel inderdaad, persoonlijk economisch misschien gunstigger eerst failiet laten gaan. Gevolg de koers van de Euro zal in mekaar vallen. Goud zou duurder worden. Dus koers verhouding is gunstigger. Maar dat laten we maar aan economen over.

   Verwijderen
  3. Daar kan je de indicatie uithalen dat het waarschijnlijk helemaal niet zo slecht is gesteld met de Russische economie zoals men ons wil doen laten geloven. Ten tweede geeft het de Grieken een extra onderhandelingsmiddel tegen de EU. Ik zag Rutte vanavond nog bij Één Vandaag en die had niet de minste empathie voor de arme Grieken.

   Verwijderen
  4. Rutte heeft alleen empathie voor Brussel, niet voor de Grieken. Maar ook niet voor zieken of bejaarden.
   Rusland heeft vorig jaar vanaf de Coup in Kiev +/- 150 ton goud opgekocht. Goud is het enigste waardevast met een wereld crisis, Als alle PIIGS landen zeggen dag Brussel, kost het +/- 1000 Miljard, gevolg de Euro verliest zijn waarde. Stel 200 Miljard is nu 200 ton goud, na een daling van stel 20 % is het nog maar 160 ton goud.

   Verwijderen
  5. Dat goud wat Rusland heeft opgekocht is eigen productie
   Rusland produceert 220 ton per jaar
   Echter door sancties kunnen banken het niet verkopen aan buitenland, en moet Moskou het wel opkopen.
   Dit geeft Moskou ook de mogelijkheid om geld bij te drukken en banken te steunen.

   Ook nog, goud wordt toegevoegd aan Forex, je kunt er nog steeds niet van eten

   Verwijderen
  6. @sjon456,

   Volgende bom! Grieken willen niet verder samenwerken met de "trojka"(EU, ECB, IMF).

   http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3841248/2015/01/30/Grieken-keren-trojka-de-rug-toe.dhtml

   Verwijderen
  7. @sjon456,

   Eerder deze avond zag ik dat de Grieken de privatisering van hun staatsenergiebedrijf hebben gestopt. Ik weet niet of je dit verhaal kent, maar dan begrijp je misschien waarom.

   Staatsenergiebedrijf privatiseren ---> Duitsland en het IMF kopen 65% van de aandelen voor €50 miljard, terwijl er voor ruim €300 miljard aan olie-en gas is gevonden in de Egeïsche en Ionische Zee. En dit zijn dan je Europese "partners".

   http://www.vrede.be/nieuws/per-thema/globalisering/1031-de-stormloop-op-olie-en-gas-in-de-middellandse-zee

   Verwijderen
  8. @Theyknew,
   Bedankt ik kon die al, samen met een ander ouder bericht. Link kan ik helaas niet vinden. Maar de nieuwe Griekse Premier heeft ook contacten met de andere PIIGS landen. Daar komen partijen zoals Syriza ook sterk op. Er is al een Russische diplomaat op bezoek geweest in Griekenland.

   http://wirtschaftsblatt.at/blogs/stefan_gutbrunner/3830880/Warum-die-Krise-nicht-vorbei-ist
   Wel in het Duits maar een overzicht van de schulden van de PIIGS landen.
   De Grieken staan nu gewoon in een positie dat ze de Euro en de EU kunnen laten exploderen. Ik heb geen aandelen en geen kapitaal, de pensioen-pot is over 17 jaar toch leeg-gerooft, door de Elite en de Trollen die de EU inhuurt. : -) LGK.
   Dus wat mij betreft gewoon terug naar de Benelux of eventueel de oude EEG, en iedere Oost-blokker terug.
   Fransen zijn lastig en eigenwijs met hun taal, die Oost-blokkers mogen van mij terug met hun frustaties. Wij moeten oude frustaties tegen de Fransen ( Napoleon ) Spanje ( Parma ) en Duitsland ( Hitler ) ook overboord zetten. Rusland onder Dhr. Putin is geen probleem, wel die Oost-blokkers met hun frustaties. ;-)

   Verwijderen
  9. @ Theyknew
   Bedankt, ook die kon ik.Tevens een Canedees bedrijf. Dat de rechten zou kopen voor een goudmijn, eenmaal 1 Miljard investeren en kassa.

   Maar dat is ook de manier van het IMF, het IMF is wel een wereldwijde organisatie. Maar er zijn bedrijven die een voorkeurs behandeling krijgen.
   Zo kregen boeren uit Irak een vergoeding en hulp om weer opnieuw te beginnen, een nadeel. Ze moesten een kontract tekenen dat ze Zaad zouden afnemen van Monsanto. Je kent het bedrijf vast nogal omstreden vanwege genetische manipulatie.

   Verwijderen
  10. sjon

   En de Griekse minister van defensie is ook al op een foto gezien met Dugin

   Verwijderen
  11. @ LGK die is gelijk afgedwongen door het IMF.

   Verwijderen
  12. sjon

   Maar u vergeet even dat Griekenland zich hiermee in armoede zal storten.

   Verwijderen
  13. @ LGK ZKH Alexander de grote ook met Dhr.Putin.
   Obammetje gaat ook op bezoek, zal ook wel een foto gemaakt worden.

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. @LGK wie is stommer. Iemand die teveel leent, of de bankier die zegt, je moet meer lenen.
   http://wirtschaftsblatt.at/blogs/stefan_gutbrunner/3830880/Warum-die-Krise-nicht-vorbei-ist

   Als dit totaal bedrag ineens in gevaar is, heeft de bank niet jouw of mij bij de kloten, maar hij heeft de ECB en het IMF bij de kloten.
   Daar heeft Brussel het zelf naar gemaakt.

   Waarom moet Griekenland de volledige schuld betalen, jij vind het ook niet belangrijk dat de Oekraine zijn schuld aan Rusland terug betaald.

   Indien Griekenland zegt de Groeten Brussel, dan heeft het slechts een gedeelte nodig, alleen om lonen te betalen, net als de NATO of het IMF de lonen betaald voor overheid in de Oekraine.

   BRICS gaat gewoon hetzelfde doen als de EU, VS, NATO en het IMF met de Oekraine. Alleen in dit geval is er geen Coup voor nodig.
   Je zegt nu. Griekenland zal zich in armoede storten, dat zeg je niet over de Oekraine. Mensen lopen over naar de Russen of vluchten naar Rusland. Vrouwen je kan ze bij bosjes vinden op het internet. De Oekraine is voor de komende jaren een pot ellende, ik denk dat d Grieken er sneller uit zijn.

   Verwijderen
  16. http://www.zerohedge.com/news/2015-01-29/alexis-tsipras-open-letter-germany-what-you-were-never-told-about-greece

   Een aardige brief van Alexix Tsipras.
   Die Distelbloem duidelijk maakt wie fout was en is.

   Verwijderen
  17. sjon

   " Iemand die teveel leent, of de bankier die zegt, je moet meer lenen."

   Griekenland stond met de rug tegen de muur, ze hadden geen geld meer
   EU heeft voorkomen dat land falliet ging

   EU wilt graag EU bij elkaar houden, en Griekenland had geld nodig.

   Zoals elk land zijn schuld moet aflossen.
   Wie zegt dat UA zijn schuld aan Rusland niet betaald?

   Griekenland is niet in staat om de lonen te betalen
   Ze willen nu ontslagen ambtenaren weer in dienst nemen, waar gaan ze dit van betalen?

   Wat gaat BRICS doen?
   Ze hebben nu alleen een potje voor infra projecten
   De inbreng die Rusland geeft is nu in waarde voor helft gedaald
   Rusland is de kleinste speler in BRICS.

   "Griekenland zal zich in armoede storten, dat zeg je niet over de Oekraine."
   Waarde van UA munt is net zo hard gedaald als ruble.
   Als Grikenland overgaat naar drachme zal die gelijk hard vallen.
   De vraag is of de elite in Griekenland hier blij mee zal zijn

   Verwijderen
  18. @ LGK, het IMF dwingt gelijk eisen van je af. Indien er een vergunning wordt afgeven voor voorraden in de grond, heb je ook de vergunning om te ontginnen.
   Wat is er mis met een feestje op de Krim, ik ben er ook geweest een paar jaar geleden. Die kut Amerikanen zitten in Nederland al 70 jaar met hun kernkoppen. Opzouten.
   Maar ZKH Alexander de grote vind het een eer Obammetje te ontmoeten ook een feestje met foto's.

   Helaas was zijn Opa een SS'er, die heeft geholpen de Bilderberg groep op te richten, samen met Rothschild en andere kornuiten.
   Het KH ook opzouten. Volks bedrog van de eerste plank.

   Verwijderen
  19. @LGK

   "Er is een groot verschil tussen een energie bedrijf
   En vooraden in de grond
   Die staan los van elkaar"

   Ja, vandaar dat Angela Merkel en Christine Lagarde het voor een appel en een ei op wilden kopen. Voor wie houdt jij mij eigenlijk, nitwit?

   Verwijderen
  20. @ lgk
   De vraag is of de elite in Griekenland hier blij mee zal zijn
   Dat intereseert mij geen moer, ook die van Nederland niet.

   1781 en 1917 waren goede jaren.

   Verwijderen
  21. En de bevolking van Griekenland zal ook geen moer interesseren wat u denkt

   maar de elite van Griekenland zal zich wel interesseren wat de nieuwe regering doet

   Verwijderen
  22. @lgk
   ''Wat gaat BRICS doen?
   Ze hebben nu alleen een potje voor infra projecten
   De inbreng die Rusland geeft is nu in waarde voor helft gedaald
   Rusland is de kleinste speler in BRICS.''

   Schuld van Rusland is heel klein als je het vergelijkt met Japan, USA of de EU.

   Als de bom barst en ik hoop het, dan kost een brood hier in Nederland binnen korte tijd het 10 voudige.
   De Euro of Dollar is niets meer waart, goud wordt de standaard.

   Jij vergeet dat minimaal 30 tot 40% revolutie wil. 30 tot 40 % snapt het allemaal niet meer door die EU of CIA trollen.
   10 tot 20 % wordt er hooguit beter van een EU of een NWO.
   Over mijn l**k

   Verwijderen
  23. "De vraag is of de elite in Griekenland hier blij mee zal zijn"
   Ja daar zit jij mee he LGK of de elite er wel blij mee is. Weet je wat jij moet doen. Jij moet je lekker in je ste**etje laten nemen door de elite.

   de elite zal er niet blij mee zijn.....pffff

   Verwijderen
  24. @ lgk
   ''En de bevolking van Griekenland zal ook geen moer interesseren wat u denkt

   maar de elite van Griekenland zal zich wel interesseren wat de nieuwe regering doet''

   De elite en voormalige politici, kunnen zich niet eens op straat vertonen.
   Zonder bescherming van 100 man.

   Je begrijpt het probleem niet, ok jij haat de USSR, wij haten de EU. Omdat hetzelfde is. Indien je in de 10 a 20 % zit die profiteerd, heb je het goed. Maar je wordt gehaat door minimaal 80 %.

   Mede door jouw steun aan de onrechtmatige regering in de Oekraine, zitten we dicht bij WW III.
   Om WW III te stoppen, moeten er genoeg mensen wakker zijn en stoer genoeg om een revolutie tegen de Elite te beginnen. En geloof me, die zijn er genoeg en het aantal groeit.


   Dus een eerlijke en openlijke vraag aan je LGK, wat wil je liever WW III of een revolutie ??

   Verwijderen
  25. sjon

   U heeft weinig begrip van economie

   De hoogte van schuld is niet belangrijk
   Het is het vertrouwen of men in toekomst aan verplichtingen kan voldoen.

   Het goud
   RU heeft nu iets meer dan $40mld in goud
   En dan?

   Rusland goud vorraad loopt op omdat ze eigen productie moeten opkopen

   Verwijderen
  26. oli

   De vraag is of elite blij is met koers van nieuwe regering
   Kan me voorstelen van niet

   En dan?

   Verwijderen
  27. @lgk Ik heb genoeg kennis over Economie.
   Les 1. Groei voor jezelf gaat altijd over de rug van een ander.
   Een wereld economie, waar iedereen baat bij heeft bestaat niet, tenzij er mensen op Mars wonen die we kunnen uitbuiten.

   Dus kennelijk hoor jij bij die uitbuiters. Die er beter van wordt, sorry LGK dat gaat welover mijn rug.

   Die Oost-blokkers vreten het leeg. Opzouten. Terug naar je eigen hok.

   Jij begrijpt een ander ding niet. Via andere web-blogs heb ik ook kennis met het Midden-Oosten en Afrika.
   Besef je wel dat maar 10 a 20 % van de wereld-bevolking achter de NATO staat, de macht van de oude dictators over de wereld is over, daarom willen die honden WW III.

   Verwijderen
  28. Oh

   U heeft een hekel aan mensen uit oostblok die hier werken.

   Punt waar u gelijk in heeft is dat de macht van oude dictators over is
   Putin is daar het voorbeeld van

   Verwijderen
  29. @ LGK
   ''De vraag is of elite blij is met koers van nieuwe regering
   Kan me voorstelen van niet

   En dan?''
   1781 of 1917, maakt dat een belletje los.
   Geloof me de bevolking van Griekenland en Spanje ook zeker, die zijn ruim in de meerderheid. Om bij nog een extra fout. Een revolutie te starten.

   Verwijderen
  30. Andere tijd

   Welke revolutie?
   Als ze weg gaan van Eu, zal Griekenland vervallen in armoede.

   Wie wilt er nog investeren?
   Heeft Griekenland een sterke industrie, nee

   het enige wat ze dan nog kunnen doen is het oplappen van de Akropolis en hopen dat toeristen komen

   Verwijderen
  31. @lgk
   ''U heeft een hekel aan mensen uit oostblok die hier werken.''

   Daar heeft u gelijk in, nog meer in de personen die ze inhuren voor een loon waar ik mijn huur niet van kan betalen. En nog meer voor de honden, die bewust. Oost-blokkers hiernaar toe halen en misbruik maken van alle mogelijkheden.

   U noemt Putin als Dictator, Dhr Putin beschermd Rusland.

   De beste en zwakste dictator van de afgelopen 70 jaar is de NAVO.
   Waarom denk je dat er zoveel mensen vanuit de Islam de NATO haten.

   De NATO heeft zelfs vijanden in Amerika en Europa. NATO heeft wereld-wijd vijanden, mezelf inbegrepen.
   Ik ben ex NAVY, ik heb alleen trouw belooft aan Nederland, nooit aan europa.

   Verwijderen
  32. En ja, een typische reactie van een dictator
   ' ik heb het best met u voor'

   En nu haalt u veel doorleer
   Of u probeet het te verbinden in uw voordeel

   NATO is een alliantie tegen Rusland
   Heeft niks te maken met Islam

   En u verward het haten van Moslims van NATO en westen

   Veel plezier ermee dat iedereen uw vijand is

   Verwijderen
  33. Putin is populair onder de bevolking. Voor het eerst in de geschiedenis heeft een groot deel van het russische volk een mate van welvaart. In tegenstelling tot Obama. Die man is errrrrug impopulair. Harry Lennox heeft hem jaren getraind zodat hij presidentieel over zou komen bij het publiek. Hij is zelf precies als zijn retoriek, Nep.

   De anglo amerikaanse elite is ten einde raad. Amerika is oorlogsmoe en europa is met geen stok de oorlog in te slaan. Met 2 wereldoorlogen in het geheugen. De grote vraag voor hun is. Wie gaat putin van z n troon wippen.? Daar zitten ze behoorlijk mee en nu komt er ook nog een communist aan de macht in Griekenland. Onze IMF austerity plannetjes hebben een communist opgeleverd...Sancties tegen Rusland worden niet verzwaard.....We hadden nogal liefst een false flag in mariupol uitgevoerd om de sancties te verzwaren.....allemaal voor niks.

   Verwijderen
  34. @ LGK sorry met alle respect. Ik had u hoger ingeschat.

   U begrijpt het hele doel van de EU niet. Wat kan Griekenland doen ??
   Gewoon verder gaan met leven, wat kan Nederland doen ?

   Als BRICS landen gaan samenwerken, onze industrie is verplaats naar het oosten en Polen.

   Scheepsbouw is naar de kloten geholpen.
   Vliegtuig-industrie is naar de kloten geholpen.
   Tuinbouw word naar de kloten geholpen.
   Auto-industrie is naar de kloten geholpen.

   Nederland is alleen nog belangrijk als export-land, omdat het de voor-tuin is van Europa. Sorry, de ontwikkelingen in de BRICS landen, maken ons de achter-tuin van alle mogelike handel.

   Er is totaal geen belangstelling voor klimaat controle. Ook niet voor preventie, dus over 100 jaar staat een gedeelte van de huidige wereld gewoon onder water. Ook Nederland, Griekenland ligt voor een groot gedeelte hoog.
   Dus economisch gezien, investeren in Nederland kan duur zijn, Griekenland misschien goedkoop.

   Verwijderen
  35. Believer in BRICS

   Brics is alleen maar een clubje wat een potje heft voor infra projecten
   en met val ruble moet Rusland zwaar bijstorten

   LOL

   En NL is het enige land hoe weet om te gaan met waterstijging

   Verwijderen
  36. @LGK
   NATO is een alliantie tegen Rusland
   Heeft niks te maken met Islam


   U omschrijft NATO precies zoals ik het zie, het is uit op een aanval.
   En niet ter bescherming van eigen bevolking. Dus NATO is geen vredes-macht, maar een aanvals-macht.

   Juist daarom had de NATO nooit mogen komen in voormalige Oost-blok landen, hooguit een VN macht, wisselend van periode met verschillende landen als controleur voor veiligheid. VS eist dat wereld-wijd op als diktator. Omdat het geen vredes-macht is zoals u omschrijft, het is tegen Rusland. En tegen iedereen die niet luisterd naar de Diktator of zijn huurlingen.

   Bij deze bent u een officiele CIA TROL.

   Verwijderen
  37. sjon laat je niks wijs maken door "filantroop" al gore. Die zelf 20x meer energie verbruikt dan een gemiddelde amerikaan. (Hij behoort wel tot de elite, weliswaar niet tot de innercircle) Er is al 18 jaar geen opwarming van de aarde meer. Ze hebben de grootste hoax aller tijden opgezet om een wereldwijde co2 belasting in te kunnen voeren. 11.000 jaar geleden waren de gletsjers korter dan nu.
   Begrijp me niet verkeerd, er zijn grote milieu issues zoals bv plastic in de zeeën en ontbossingen maar co2 is nu net geen groot probleem. Co2 zorgt voor een heel klein beetje opwarming. Niks dramatisch.

   Verwijderen
  38. @ LGK
   Believer in BRICS or Petro $$
   Same risk.

   Believe in NATO or BRICS.

   I would be more careful.

   800 miljions against the rest of world.

   If you wil ever reach 800 miljion.

   What has NATO to do with Islam, it did attack Islamic countries for about 20 years. Why do hate Islamic countries that much.

   USA can start WW III, but watch your back, because from the 550 million civilians in Europe, not everybody wil help you.

   Verwijderen
  39. Bedankt @ obligarch. Ik maak me er maar geen zorgen over, hoe het is over 100 jaar. Ik zou slechts een oud en vies manneke zijn.

   Maar ik maak me wel zorgen over Trollen van de EU of CIA.
   Ik ken LGK al langer, hij mij ook alleen niet onder deze naam.

   Maar met alle respect, ik laat niet Nederland verpesten door buitenlanders, niet dat ik ze haat of tegenwerkt.

   Gewoon simpel, indien ik naar een ander land toegaat moet ik me aanpassen. Dat wens ik ook min of meer van bezoekers naar Nederland.

   LGK legt mij de wet niet op als mislukte Rus, Hij is ter gast. Maar het veranderd gedeeltelijk, indien hij behoort tot de uitzuigers van de Nederlandse economie.

   Mijn inziens lijkt het daar op.
   Dus sorry voor mijn felle reaktie, ik heb niets met Europa.

   Net als velen, ik probeer de tijd 15 jaar terug te krijgen, gewoon simpel een EEG.

   Verwijderen
 9. Ik begin nu toch ernstig te twijfelen en denk dat de berichtgeving van de NOS toch wel klopt. Dat moet haast wel, als driekwart van de Nederlandse sheeple (bij Blik incluis) denkt dat Tarik Z. een verwarde idioot is, die deze actie zelf bedacht heeft. Dan moeten het ook Russische separatisten zijn die hun eigen opa's, oma's, vaders, moeders, dochters, zoons, broers, zussen, ooms en tantes naar het hiernamaals bombarderen. Dat moet haast wel. Maar dát gelooft men dan weer niet. Maar goed, ik heb even wat "toevalligheden" opgeschreven, die zich gisteren hebben voorgedaan.

  - Want de politie gelooft deze verwarde idioot op zijn woord, als hij zegt dat hij in zijn eentje werkte en dat er géén 8 zware explosieven met radioactief materiaal in het land verspreid liggen. Ja, dan wel!

  – Buiten de “toevallige drukfout” van het NRC die het programma “Wie is de mol” vergeten was te vermelden, kunnen wij ook stellen, waarom juist “Wie is de mol” en geen programma van NPO2 of NPO3?

  – Het ANP berichtte om 19:53 uur dat de Tweede Kamer zich erg zorgen maakte over de veiligheid van de AIVD en politie. Het ANP gebruikte als bron daarvoor “De Volkskrant”. Bij “De Volkskrant” aangekomen zie ik tot mijn verbazing een tijdstip staan van 20:53. Hoe zit het nou eigenlijk, wie informeert wie?

  – Dominique v/d Heiden wist ons in het “late journaal” te melden dat de Tweede Kamer, een kwartier voordat het NOS-journaal zou beginnen, een “brandbrief” naar het kabinet had gestuurd, waarin zij hun zorgen uitten over de beveiliging van de AIVD en politie. En plotseling verscheen daar Tarik Z. en werd er de hele avond over niets anders gepraat dan over de bewapening van de politie. U herinnert zich het debat nog na de aanslag bij Charlie Hebdo en dat Ivo Opstelten het niet nodig achtte om de politie zwaarder te bewapenen? Kennelijk zijn er personen die daar anders over denken en proberen dat met een misselijk toneelstukje duidelijk te maken.

  Ik kan leven met een hoop toeval, maar teveel toeval op één avond wordt voor mij zelfs ongeloofwaardig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Over die 1000 doden.
   Als dat zo is en UA probeert dat geheim te houden, gaat dat niet lukken
   Er zullen dan steeds meer moeders/vrouwen naar voren komen.

   Net zoals in Rusland, cargo200
   Echter in Rusland wordt het wel geheim gehouden en is de organisatie bestempeld als een 'buitenlandse agent'
   Hoe triester kan het worden

   Er zijn al 5500+ `Russische militairen omgekomen.
   Rusland heeft ook al 7 mobile crematoria's naar de Donbas gebracht.

   Waarom?

   Verwijderen
  3. @SdR,

   O, en omdat het er zo "knullig" uitziet (daarin ben ik het totaal met eens) kan het geen false flag zijn en is het appels met peren vergelijken? Misschien moeten wij ons wel de vraag stellen, in hoeverre Nederland bedreven is in het organiseren van false flags? Hoeveel ervaring hebben zij daarin?

   Van de week heeft Ronald Plasterk antwoord gegeven op de vraag in hoeverre de AIVD en MIVD onder de plak zitten van de CIA. Nu weet ik niet precies wat de aanleiding van die vraag is geweest, maar in de film "Het spel van de wolf" werd min of meer gesuggereerd dat dit wel zo is. Sterker nog, in die film werd zelfs de indruk gewekt en ik citeer hier een gedeelte van een conversatie tussen een Amerikaanse overheidsfunctionaris en het hoofd AIVD uit die film; "It is your job to frighten politicians"! Het was in ieder geval een vaststaand feit dat de AIVD op 26 oktober 2004 al op de hoogte was dat er een aanslag zou worden gepleegd op Theo van Gogh. Diezelfde Amerikaanse overheidsfunctionaris noemde dat "Collateral Damage". "Collateral Damage" waarvoor?

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. O, wil jij mij ook al wegzetten als een complotter! Oké, jij ziet in de foto's die ik geplaatst heb geen Swastika en geen SS symbolen, wat zijn het volgens jou wel dan? Dat jij veel weet over de situatie in de Donbas oké. Ik weet veel over de politiek van de VS en als ik zeg dat Amerikanen neo-cons vergelijken met neo-fascisten en deze een, meer dan, hechte relatie hebben met zionisten, dan wordt dat door jou betwijfeld. Gaan wij nu naar een situatie toe waarin jij alles weet en ik wordt afgeschilderd als een complotter? Je moet het maar even zeggen, er bestaan meer complotten dan waar SdR weet van heeft.

   Zo was het brein achter de aanslagen van 7/7 in Londen, Haroon Rashid Aswat, een MI6 agent.
   Zo heeft de Mossad, in 1994, een aanslag gepleegd op hun eigen ambassade in Londen.
   Zo heeft de NAVO een aanslag gepleegd op het treinstation van Bologna.

   Niet waar volgens jou?

   Verwijderen
  7. U roept nu heel veel onder maar ook 1 onderbouwing

   Op flora heet dit roeptoeteren

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 10. Ik heb ook zo mijn bedenkingen: welke politieman durft het risico te nemen om de gijzelnemer te arresteren terwijl er van tevoren gezegd werd dat er 8 bommen her en der verspreid liggen en dat die tot ontploffing gebracht zouden worden door zijn medestanders als de uitzending niet door zou gaan. Niemand kon op dat moment weten dat het niet waar was of dat het een neppistool was. Ook de arrestatie op zich roept vragen op, die man legde wel erg snel zijn wapen neer, als ik in zijn schoenen had gestaan en ik wilde een statement maken dan had ik dat niet laten vallen maar op de portier gericht gehouden om alsnog mijn eisen kracht bij te zetten met de dreiging van de bommen achter de hand. Hij was wel slim genoeg om koelbloedig daar binnen te geraken maar eenmaal binnen is hij ineens verward en geeft zich meteen over.
  Het blijft een vreemde zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, normaal gesproken wordt er in dit soort situaties altijd een A-team ingeschakeld

   Verwijderen
  2. Waarschijnlijk is er iets mis met je perceptie. Hij liet de revolver vallen, draaide zich om en ging op zijn buik liggen. Je maakt het spannender dan het is en gaat voorbij aan al de "toevalligheden" die zich hebben voorgedaan.
   Van mij mag je, maar ik zou je vriendelijk willen verzoeken mij niet meer als een complotter te beschrijven. Daarvoor heb ik te veel weet over complotten.

   @Blik wil ik dit zeggen. als dit zo blijft, dan ben ik net als Gerrit H. weg. Ik laat mij na 10 jaar onderzoek niet wegzetten als een complotter, terwijl bewezen is dat er meer complotten bestaan dan Cruel's, LGK's en SdR's.

   Verwijderen
  3. they

   "als dit zo blijft, dan ben ik net als Gerrit H. weg."

   Dus u verzoekt nu de beheerder van deze website

   'Als u niet de 'negatieve posts' weghaalt dan ga ik hier niet meer posten'

   Wat voor dreigement is dit?

   wat u eigenlijk zegt tegen de webbeheerder is; chantage

   'Als u niet de 'negatieve posts' weghaalt dan stop ik hier met posten.

   Omgedraaid;

   'Ik post op uw blog alleen nog maar als u de 'negatieve' verwijderd'

   Dit is gewoon chantage

   Verwijderen
  4. Het getuigt ook van weinig respect richting de medelezers. Blik houd iedereen voor dom door lukraak te wissen en wel effe te bepalen voor wie er wat te lezen is. Dan heb je het begrip "discussieblog" niet echt begrepen. Je zal altijd voor- en tegenstanders hebben Blik en they, wordt volwassen en ga de discussie aan of sluit dit blog want dan is het een aanfluiting voor serieuze nieuwsgaring en het bediscussieren ervan.

   Verwijderen
  5. "Dus u verzoekt nu de beheerder van deze website"
   'Als u niet de 'negatieve posts' weghaalt dan ga ik hier niet meer posten'

   Nee, mij weg proberen te zetten als een complotter is om mij de mond te snoeren of in ieder geval een poging mij belachelijk te maken op dit blog en dat pik ik niet. Zeker niet door een nitwit als jij.

   "Wat voor dreigement is dit?

   wat u eigenlijk zegt tegen de webbeheerder is; chantage"

   Dit is geen dreigement, dit is een belofte.

   Verwijderen
  6. Nogmaals, word volwassen They! En als je geen complotter genoemd wilt worden laat dan ook zien dat je niet aan complotteren doet. Kom met bewijzen, met onderbouwingen, laat zien dat je gelijk hebt of zet ons aan het denken....Maar wat je nu steeds doet is aan het roeptoeteren, niks onderbouwen en als wij wat vragen stellen meteen kwaad worden en Blik om hulp smeken. Nogal zwak van je....

   Verwijderen
  7. Triest is dat they aan blik verzoekt om 'negatieve' post te verwijderen.

   Als of dit blog een'thee kransje' moet worden van gelijk gestemden

   Verwijderen
  8. "They moet blijven"

   Éen stem is niet genoeg en trek ik mijn conclusies, net als Jan Verheul en Gerrit H.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Beetje zielig hier

   1 woord van tegenspraak, en eerste wat ze doen is vragen aan beheerder;"pls verwijder'
   Blijft het even staan, komt er geen enkel weerwoord

   Want die poster weten aldat ze verkeerd zitten
   Maar toegeven is zwar

   Verwijderen
 11. Wat horen wij weinig van Hans van Baalen. Wat zou hij van het volgende filmpje vinden waaruit blijkt dat er gewenning begint op te treden bij de Donetskers... https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85114404&v=QnK91T8BJEY&x-yt-ts=1422579428 (mogelijk maken we hier een nieuw artikel van)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke gewenning?

   Wie weet was die vrouw bang?

   Wie weet als zij zich wel over slachtoffer buigde
   Ze werd aangesproken door DPR politie dat zij dieman had omgebracht
   Een spion van KIEV

   Beter je er niet mee bemoeien en doorlopen.

   Maar 1 ding laat de video wel zien

   Burgers van Donetsk geven niet om hun medemens


   Wanneer komt u met inhoudelijke reactie ipv verwijderen?

   Verwijderen
 12. @LGK

  "Dat goud wat Rusland heeft opgekocht is eigen productie
  Rusland produceert 220 ton per jaar
  Echter door sancties kunnen banken het niet verkopen aan buitenland, en moet Moskou het wel opkopen.
  Dit geeft Moskou ook de mogelijkheid om geld bij te drukken en banken te steunen.

  Ook nog, goud wordt toegevoegd aan Forex, je kunt er nog steeds niet van eten"

  Je verzint ze waar je bij staat. De Russische Centrale Bank stack al jaren lang goud.

  https://www.doijerkalff.nl/marktnieuws/wp-content/uploads/2014/10/russian-gold-reserves.png

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd wanneer nu de kluizen in londen en new york leeg zijn. Zal niet al te lang meer duren ben ik bang of er moet veel meer goud in de wereld zijn dan de officiële voorraden die bekend zijn. In een tijds bestek van 1 decennia ligt het meeste van het westerse goud in azië. Welk geldstelsel zal het huidige gaan vervangen. Intrinsiek, fiduciair, ...

   Verwijderen
  2. Omdat Rusland zijn aandeel van goud i Forex vergroot
   Denkt u dat dit nu de nieuwe standaard wordt

   Dream on

   Verwijderen
  3. Ik heb geen idee wat de nieuwe standaard gaat worden. Ik wou dat ik het wist. Ik weet wel dat enorme vrachten goud van west naar oost gaan op dit moment.

   Verwijderen
  4. U heeft het nog niet begrepen

   Rusland koopt eigen productie op
   Afgelopen jaar 150 ton
   Van totale productie van 220 ton

   Ofdacht u dat Ruslan op de open markt opkoopt

   Nee, is eigen productie

   Verwijderen
  5. Het oosten is niet alleen rusland

   Verwijderen
  6. Wat wilt u zeggen?

   Wederom geen argument

   Verwijderen
  7. Jij denkt dat rusland het oosten is. Volgens mij heeft u een IQ van 33

   Verwijderen
 13. En?

  Wat wilt u nu zeggen?

  Feit is;
  Rusland koopt eigen productie op, en hiermee ruble's in eigen economie pompt
  RU banken kunnen het niet aan buitenland kwijt

  Dus Ruland voegt goud toe aan Forex
  En dan
  Kan je nog steeds niet van eten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. electronisch/papier geld kun je ook niet eten.

   Verwijderen
  2. Ai, wat en argument

   Is nog geen argument dat het zo 'goed' is dat Rusland goudvoorraad vergroot

   Verwijderen
  3. Wat ik wil zeggen lijkt me wel duidelijk, dacht ik zo. De centrale bank vab Rusland koopt dat goud al jaren beleidsmatig op. Als de Russen met dat gele ijzer in hun maag zouden zitten hadden ze vorig jaar niet de productie met 25% opgevoerd.

   Goud kan je eten, dat heb je heel goed gezien. Girale tegoeden of papieren valuta wel soms?

   Verwijderen
  4. Blijkt dus niet waar te zijn wat u zegt

   http://www.wealthdaily.com/articles/the-definitive-guide-to-russian-gold-stocks/2698

   Verwijderen
  5. Wat 'blijkt' niet waar te zijn?

   Verwijderen
  6. Dat productie met 25% is opgevoerd

   Verwijderen
  7. Je geeft een bron uit 2010(!) en die moet dan aantonen dat de Russen in 2014 wel of niet een een bepaalde hoeveelheid goud hebben geproduceerd. Je ben een grapjas LGK. Inhoudelijk maakt het allemaal niet zo veel uit. De Russische centrale bank vergroot sinds 2005 stelselmatig haar goudvoorraad. En in 2014 deden ze dat weer. Hier nog maar een plaatje van de World Gold council, misschien wel de meest bekende autoriteit op dit gebied:

   http://www.gold.org/reserve-asset-management/statistics

   En de Russische centrale bank is niet de enige. Dat China hetzelfde doet is algemeen bekend, maar de ECB zit al langer op dezelfde lijn.

   http://2.bp.blogspot.com/-PQ46e1lYFPc/ThlRUGZGmXI/AAAAAAAABy0/vXQLh9cTckE/s1600/Eurosystem_Reserves.jpg

   Allemaal anticiperen ze op een nieuw monetair systeem waar de dollar niet meer de dominante officiele reserve is.

   Verwijderen
  8. Wel grappig dat $nu de sterke munt is

   En anderzijds dat goud dat nooit gaat afdekken

   Het finaciele systeem is veel groter dan goud

   Dream on

   Verwijderen
  9. Feit is dat de Russische centrale bank bewust een steeds groter deel van haar officiele reserves in goud aanhoudt. En met haar vele andere centrale banken. Dat zegt iets over hoe tegen de stabiliteit van de dollar en (en ander valuta) wordt aangekeken. Los van de vraag hoe een toekomstig monetair systeem er uit gaat zien.

   Dat de dollar nu weer even oploopt zegt helemaal niks. Alle centrale banken printen er sinds 2008 lekker op los en de ECB neemt nu even het stokje over.

   Verwijderen
  10. Oh ja, nog iets. Het met schulden opgeblazen financiele systeem is inderdaad veel groter dan de goudmarkt. Op die schulden gaan dan ook gedefault worden en goud wordt gerevalueerd. Precies de reden waarom die centrale banken goud kopen. Als hedge, als verzekering dus.

   Verwijderen
  11. "Wel grappig dat $nu de sterke munt is

   En anderzijds dat goud dat nooit gaat afdekken

   Het finaciele systeem is veel groter dan goud

   Dream on"

   Als het vertrouwen in de $ weg is. Dan is het huidige financiële systeem weg. Goud was altijd geld. Het goud van duizenden jaren geleden is er nog steeds. Het goud is nu een triple a liquid asset en zal dat in de toekomst nog altijd zijn. Is nooit anders geweest. Nog nooit in de geschiedenis heeft een fiduciair geld systeem kunnen overleven. Eindigde altijd in hyper inflatie. Dus wie is er nu groter....meneer de koekepeer.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. Nog een linkje dat de stijging van productie van Rusland aangeeft en da kremlin het goud opkoopt

   SDR
   Is geen leugen
   Een oud minister geeft de reden aan waarom er niks gevonden is.
   Powel heeft idd gelogen dat men zeker wist dat het er was.
   Echter, men hoopte achteraf het bewijs te vinden
   Dat is dus nooit gevonden

   Verwijderen
  14. http://www.usagold.com/cpmforum/2013/05/24/russia-the-sleeping-giant-of-gold-producing-countries/

   Verwijderen
 14. Toedeledokie, voor mijn part wordt de Donbas een onderdeel van de NWO, evenals Rusland, Syrië, Iran, China, Zuid Amerika, Afrika en de Pacific. Jullie zoeken het maar uit. Ik heb het wel gehad hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Joop,

   neem een voorbeeld aan Putin: niet te veel dreigen. Gewoon doen.

   Ik heb niet de tijd om alle discussies te volgen, maar ik vind dat je iets te zeker bent van je overtuigingen. Ik ben blij dat ik al jouw ideeen kan lezen, en je verandert altijd mijn mening een klein beetje, maar ik ben meer van de koude grond:
   1. OK, dus dat gebouw heeft de vorm van de SS of een hakenkruis. So what. Het gedrag van deze mensen toont wat ze echt denken, niet hun gebouw. En dat ze 'macht aan het bedrijfsleven' mixen met 'Macht aan de joden' , dat is mij wel duidelijk. Dat is niet perfect nazi (= Macht aan bedrijfsleven en de staat) .
   2. Je vermoedens over de jongeman in de studio: OK. maar wat zou het nut zijn om in de tv gids een programma weg te laten? Welk voordeel heeft dat? En hoe lastig is het niet om dat te doen.

   Ik kan ook een anti-samenzwering theorie bedenken:
   Dat het geen 'samenzwering' was blijkt uit het feit dat een van de regisseur zo slim was om een camera aan te zetten, zodat we het gedrag van Tarik konden zien: iedereen ziet nu dat hij heel rustig, vredig en ongevaarlijk was. Als die beelden niet waren gemaakt had men allerlei woeste verhalen de wereld in kunnen sturen. Een goede samenzwering had een insider gehad die deze camera had uitgezet.

   Beste Joop, besteed je tijd aan de grote lijnen: Wie is de machtigste in deze wereld. Hoe werken ze. Wat is hun doel ? Wat zal er van ons terecht komen? Hoe kunnen we iets tegen ze ondernemen.
   De omvang en betekenis van een bos begrijp je het best als je op google Earth kijkt, niet als je elke boom bestudeert. Neem meer afstand. Beperk je tot de grote lijnen, en probeer die 100% juist te zien.

   Verwijderen
 15. Ohhh

  Dus de hele wereld is al onderdeel van NWO

  Nou, succes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die wereld orde gaan de bankiers nooit meer krijgen. Jammer dat vind de elite niet leuk......Daar zit jij mee he LGK dat de elite die nieuwe wereld orde niet krijgt...De natie staat is sterker dan de elite denkt.
   Maar als je denkt dat je bij de club hoort heb ik nieuws voor je. Dat behoor je niet.

   Verwijderen
  2. LOL

   U weet niets over mij, dus daar kunt u geen uitspraak over doen

   Wie weet heb ik uw IP al lang en weet waar u woont

   Verwijderen
  3. "Wie weet heb ik uw IP al lang en weet waar u woont"
   Is dit een dreigement ?. Moet ik bang worden ?

   Verwijderen
  4. @LGK,

   "Ohhh

   Dus de hele wereld is al onderdeel van NWO"

   Nee, nog niet maar eigenlijk vind ik, net als jij, dat er meer burgers in de Donbas door neonazi's vermoord moeten worden. Dat zet een stap dichter bij de vorming van een NWO en de ondergang van jezelf.

   Verwijderen
  5. nee, laat alleen zien hoe open internet is

   Verwijderen
  6. LGK zijn ondergang komt na die van ons. Alleen zijn wij er niet meer voor hem om hem te redden.

   Verwijderen
  7. "nee, laat alleen zien hoe open internet is"

   Nee, laat zien hoe dom jij bent en je geeft het nog toe ook.

   Verwijderen
  8. Geen argumenten meer???

   Valt op dat uw eerste post nog een onderbouwning heeft naar andere links

   Echter nu is het tegen argument dat u=ik 'dom ben
   Zonder enige onderbouwing

   Hiermee laat u zien dat u falliet bent

   Verwijderen
  9. @LGK,

   "LOL

   U weet niets over mij, dus daar kunt u geen uitspraak over doen

   Wie weet heb ik uw IP al lang en weet waar u woont"

   Één ding weten wij wel, jij bent een onderdeel van een GGZ programma die op het internet wordt losgelaten. Maar of je dat als compliment moet zien?

   Verwijderen
  10. @LGK,

   "Geen argumenten meer???

   Valt op dat uw eerste post nog een onderbouwning heeft naar andere links

   Echter nu is het tegen argument dat u=ik 'dom ben
   Zonder enige onderbouwing

   Hiermee laat u zien dat u falliet bent"

   Allerminst, het geeft aan dat mijn onderbouwing jou geen ene reet interesseert. En Blik ook niet, trouwens.

   Verwijderen
  11. LOL

   Weer geen inhoudelijke reactie

   Wat is uw probleem om niet inhoudelijk te reageren?

   Verwijderen
  12. @LGK,

   "LOL

   Weer geen inhoudelijke reactie

   Wat is uw probleem om niet inhoudelijk te reageren?"

   Vindt je het lollig als ik inhoudelijk op je verstandelijke vermogens in ga?

   Verwijderen
  13. Ga je gang, ik schijn een IQ te hebben van 133

   Verwijderen
  14. "Ga je gang, ik schijn een IQ te hebben van 133"

   Wees er gelukkig mee, die eindigen meestal in een psychiatrische instelling.

   Verwijderen
  15. Wederom geen argument meer???

   Zielig

   Verwijderen
  16. @LGK,

   "Wederom geen argument meer???

   Tja, de een is nu eenmaal meer verheven boven de ander. En jij staat nu eenmaal onder mij door het niet lezen van mijn onderbouwingen omdat jij jezelf zo hoog acht.

   Verwijderen
  17. En weer geen argument

   U heeft uw verlies zojuist bevestigd

   Verwijderen
 16. LOL

  "U weet niets over mij, dus daar kunt u geen uitspraak over doen"

  Kan ik wel een uitspraak over doen. Maak je geen illusies. Je behoort NIET tot de club.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rondjes lopen in uw eigen wereld.....
   Prima, dan gaat u dus niet staan in de NOS studio

   Verwijderen
  2. U wel ?. Werkt u voor de NOS ?

   Verwijderen
  3. @LGK,

   "Rondjes lopen in uw eigen wereld.....
   Prima, dan gaat u dus niet staan in de NOS studio"

   Doe jij dat wel dan? Of laat jij je leiden door je goddamn msm?
   Loser.

   Verwijderen
  4. LOL

   Ik volg MSM niet, social media
   Sneller, accuraat
   Moet u ook eens gaan doen ipv alleen Kremlin retoriek volgen

   Verwijderen
  5. De club van de NOS verkondigen alleen de verhaal lijn van de elite omdat ze er dik voor betaald krijgen. Ze hebben echt geen moeite om de leugens van hun autocue voor te lezen aan het publiek.

   Verwijderen
  6. Volg social media

   En u bent verlost van de autocue

   Verwijderen
  7. LOL

   @LGK,

   "Ik volg MSM niet, social media
   Sneller, accuraat
   Moet u ook eens gaan doen ipv alleen Kremlin retoriek volgen"

   Nee, dank je wel. De Amerikanen maken, wat mij betreft, een beetje teveel gebruik van "social media" i.p.v. satellietbeelden.

   Verwijderen
  8. Zo zult u nooit een objectief beeld vormen

   Succes!

   Verwijderen
  9. objecitviteit bestaat niet beste LGK

   Verwijderen
 17. Arrest Henry Kissinger for war crimes......Die gasten waren in zijn gezicht. Heel goed.
  https://www.youtube.com/watch?v=yP9In2fNs84

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de video die Oligarch linkt zien we het volgende:

   Er is een hearing, meen ik, en Kissinger komt binnen.
   Dan komen er protesteerders tot op 1 meter van Kissinger en roepen dat hij een oorlogsmidadiger is.
   ( Dat is hij al 40 jaar, en dit is de eerste keer dat protesteerders tot op zijn tenen kunnen naderen)
   Het gebeurt in Capitol Hill.
   John McCain laat rustig betijen.
   Na 5 minuten worden de protstanten naar achteren geschoven, heel gemoedelijk.
   Dan begint McCain heel uitgebreid excuses aan Henry te geven, en maakt de protestanten uit voor low life scum, uitschot.

   Wat gebeurt hier?
   Hier krijgt Kissinger de duidelijke mededeling: "Henry, je was OK, we hebben je nooit iets verweten. Maar sinds jij officieel achter Putin gaat staan, zijn we jouw vijand. Denk er om: we kunnen je als noch tot de grond toe afbreken. In het gelid. en snel een beetje. "

   De protestanten waren van Pink Code, een van die bewegingen die onder controle staat van George Soros.
   ( Je hebt ook Femen en Pussy Riot, wat vergelijkbare bewegingen zijn: ze voeren de agenda van de Neocons uit.)

   Natuurlijk is Kissinger een misdadiger. Natuurlijk verdient hij hoon. Maar het moment waarop dat dan eindelijk gebeurt toont aan wie er achter zitten.

   Leuk ook: McCain die een ander uit maakt voor uitschot. ( Hij is nooit te beroerd om een handje uit te steken als er weer een land tot burgeroorlog moet worden gebracht. Wat dat betekent zien we op de beelden die Blik hier publiceert. Méér scum dan McCain kun je nooit worden.)

   Verwijderen
  2. Ik kwam er later achter Jan. Gecontroleerde oppositie.

   Verwijderen
 18. Startling revelations: IS operative confesses to getting funds via US
  http://tribune.com.pk/story/828761/startling-revelations-is-operative-confesses-to-getting-funds-via-us/

  Vinden de bankiers ook niet leuk dat dit naar buiten komt

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Over 'Social Media' als bron.

  Obama was gekozen door de invloed van de 'social media'. De Arabische Lente was mogelijk door de oproepen via sms en twitter tot protest: dus via social media.

  Met de 5 miljard $ van Nuland kun je elke dag honderden twitteraars full time laten twitteren, met elk 40 accounts.
  Dat is de macht van social media.
  Ook zijn er 'individuen' die heel veel persoonlijke video's opladen.
  Soms zijn het bona fide idealisten met een gerldschieter, maar wat verhindert de Rothschilds om een miljard $ uit te trekken voor een hondertal agencies die dit soort youtube campagnes voeren? Niks, want 1 miljard is niks voor de Rothschilds.

  Er zijn mensen die zweren bij de 'social media'. Maar Graham Philips geloven ze dan weer niet. En de vrouwen naast de smeulende MH17 die zeggen dat er een jachtvliegtuig in de buurt was toen de MH17 neer kwam, die geloven ze ook niet: die vrouwen zijn daar op straat gezet door de Russische Geheime dienst, wachtend tot een journalist 'de burgers' iets zou vragen, en daarna moesten ze het verhaal vertellen dat de Russen hen hadden voorgekauwd.
  Mensen die zo weinig bereid zijn om de waarheid te zoeken, en zo lenig van geest zijn dat àlles wat ze willen geloven 'waar' is , en alles wat ze niet willen geloven 'een list van de Russen' is, behoren volgens mij geband te worden. Een kwestie van een geloofwaardige blog maken ,en niet slachtoffer zijn van de meme 'Vrijheid van meningsuiting'.
  De bedenkers van die meme ontslaan elke journalist die kritsch op Israel is. Blik, laat dàt goed op je inwerken: de V v Meningsuiting is door de joodse machten bedacht om hun tegenstanders te kunnen afbreken. En ze zijn er in geslaagd: Het Christendom hebben ze na 2000 jaarstrijd, nu eindelijk binnen enkele decennia kapot kunnen maken. De islam volgt. Straks is er in de wereld geen enkele 'band' meer tussen de goyem. Dan zijn we allen slaven. Het is aan ons om daar tegen te strijden. Onze kinderen zullen die kans niet meer krijgen: dan is het te laat.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Blik. De OVSE heeft niet gereageerd op deze misdaad tegen de mensheid. Schandalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Jan Verheul

  "Een kwestie van een geloofwaardige blog maken ,en niet slachtoffer zijn van de meme 'Vrijheid van meningsuiting' '".

  En dan die vrijheid van meningsuiting inruilen voor de dogma's van de 'toegestane mening'? Nee dank je Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @ Dawg.
  Als Blik hier steeds maar ruimte biedt aan mensen die niet van plan zijn om de waarheid te zoeken, maar om deze blog te verstoren. ( er zijn al diverse mensen vertrokken hier: Kramatorks heette hij meen ik. Stop D-R had er een tijd lang de buik van vol. Ikzelf besteed mijn tijd niet meer aan de LGL's en Cruels en Mennies. Joop heeft er de buik van vol. etc. )
  Hun strategie werkt dus.

  Mijn vraag aan BLIK blijft: Cruel c.s. mogen best posten, maar het moet zonder schelden, èn er moet inhoud in zitten. Een niet meer dan 3 x per dag dezelfde boodschap.

  De joodse vrienden die deze 'Vrijheid van Meningsuiting' in alle grondwetten hebben doorgedrukt , weten dat ze het geld hebben om de Media te kopen. Ze weten dat hun tribe superieur is in debating.( Het IQ van joodse mensen voor verbale zaken is 127, heb ik vroeeger in litteraruur gelezen. Dat is een gigantisch verschil ( veroorzaakt doo reen zelf-selectie, die ik wel eens het uitgelegd hier.) Ze weten dat de goyim op die manier te overwinnen is. Zo is de wereld te veroveren.

  Maar die Vrijheid v M. is er niet als het over onderzoek naar de holocaust gaat: dat is verboden. Als je op dat terrein je mening ( of onderzoek) wil publiceren, ga je de gevangenis in.
  Als je kritiek op Israel wil geven, word je ontslagen. (Dit jaar 4 journalisten van CNN en NBC.)

  Conclusie: weg met de ijzeren wet van Vrijheid van Meningsuiting.
  Die dient alleen om ons te misleiden.
  De bedenkers van dat credo schaffen hem af zodra hij hèn zou kunnen benadelen.

  "De dogma's van de toegestane mening' die gelden nu ook 100%.
  OPnze media zijn ontoegankelijk voor mij, voor Blik ( hij wordt letterlijk verwijderd) , voor alle mensen behalve mennie en Cruel en LGK.

  Mijn recente ervaring:
  Ik heb bij een locale krant een open sollicitatie gedaan om columnist te worden. ( Ik had eerder drie ingezonden brieven geschreven, alle drie geplaatst. Kreeg veel bijval.)
  Moest drie proefcolumns schrijven, zei de krant.

  Kennissen van me zeiden over die proefcolumns: perfecte columns !
  Antwoord van de krant:

  -----
  Geachte meneer XXXX,

  hartelijk dank voor uw open sollicitatie en de proefcolumns die u
  heeft meegestuurd.
  Als XXXXX( krant) willen we een podium zijn waarop alle meningen kunnen
  worden gedeeld.
  Hoe tegendraadser, hoe beter. Als ze tenminste voldoende zijn onderbouwd.
  In uw columns lees ik vooral heel veel stellingen en stellingnames,
  maar weinig of geen feiten die die stellingen of stellingnames
  onderbouwen.
  Ook valt er stilistisch het een en ander af te dingen op uw columns.
  Reden waarom ik uw namens de hoofdredactie van XXXX helaas moet
  laten weten dat we niet ingaan op uw aanbod.

  met vriendelijke groet,

  ----
  Een onderbouwing?
  Het kenmerk van een column is natuurlijk dat je geen enkele onderbouwing nodig hebt.
  Dat er stilistisch wat op aan te merken is: dat kan. Dat is niet te meten. Vind ik van Arnon Grunberg ook. Maar geef dàt dan als reden.
  Of bied hulp aan. Elke ingezonden brief wordt geredigeerd. Waarom niet bij een columnist ?

  Ik heb de drie columns retour gestuurd, voorzien van behoorlijk uitgebreide onderbouwing.

  Niet dat ik enige hoop heb dat ze me aannemen. Ik was al verbaasd dat ze me vroegen om proefcolumns. Ik onderneem deze actie omdat je het nooit weet: de hoofdredacteur heeft zich nav Parijs heel sterk geprofileerd: 'Vrijheid van Meningsuiting ! "
  Dus heeft hij me eigenlijk een beetje een chantage mogelijkheid geboden.
  Daar maak ik gebruik van. Hij moet nu met goede argumenten komen.
  Dom dat ze met het enige argument komen dat nu juist niet gelden kan.

  Dus beste Dawg: die dogma's van de toegestane mening zijn al de enige die in de MSM te lezen zijn. U bent veel te optimistisch.
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan

   Eerst zegt u:
   "Het kenmerk van een column is natuurlijk dat je geen enkele onderbouwing nodig hebt. "

   En dan
   "Ik heb de drie columns retour gestuurd, voorzien van behoorlijk uitgebreide onderbouwing"

   Wat is het nu?
   Wellicht wat u als onderbouwing ziet is volgens andere geen onderbouwing
   Moet u zich toch eens afvragen wat onderbouwing is

   Verwijderen
  2. "Wat is het nu?"

   Deze,

   "Ik heb de drie columns retour gestuurd, voorzien van behoorlijk uitgebreide onderbouwing"

   omdat de man in de brief er om vraagt;

   "Hoe tegendraadser, hoe beter. Als ze tenminste voldoende zijn onderbouwd.
   In uw columns lees ik vooral heel veel stellingen en stellingnames,
   maar weinig of geen feiten die die stellingen of stellingnames
   onderbouwen."

   Daarom ben jij gewoon niet meer serieus te nemen., @LGK! Je leest niet, je dreunt alleen op wat er in die grijze massa van jou gestampt is.

   Verwijderen
  3. they

   U mist het punt

   Eerst vindt Jan dat onderbouwing niet nodig is
   Dan geeft hij dat wel dat gedaan te hebben, zelf uitgebreid.

   Als eerste ondergraaft Jan hiermee zijn eigen punt;' een goede kolom heeft geen onderbouwing nodig'

   Daarna geeft de krant hem feedback, dat zijn kolom dus niet onderbouwd is maar veel stellingnames bevat, maar geen feit die de stelling onderbouwen.

   Meen feedback opde post van Jan is dus;' weet u wel wat onderbouwing is?

   Zelfde wat u doet, geen onderbouwing, alleen maar roeptoeteren'

   Verwijderen
 23. @Jan Verheul & SdR,


  Graag even onderstaand artikel lezen.

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/01/lodewijk-asschers-angstpolitiek-5.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop,

   altijd als ik tijd heb kijk ik bij Stan van Houcke. Hij is een reus. Jammer dat hij veel van zijn blogs besteedt aan ellenlange strijd tegen gedegenereerde collega's ( Geert Mak, Chris Keijne, Hofland, NRC kletsmajoors etc. )

   Elke journalist moet verplicht 1 uur per dag op Stan's blog lezen, vind ik.

   Maar als je alles wil lezen heb je een dagtaak.
   Stan is ook niet zo erg cooperatief. Als je op zijn site reageert met een iets afwijkende mening, wordt je behoorlijk aangevallen.
   Er reageert bijna niemand. Er is nooit een discussie.

   Stan heeft ontzettend veel talent en ongelooflijk veel kennis. Maar hij heeft veel minder effect dan hij zou kunnen hebben.

   Maar dat geldt ook voor jou, Joop.
   Jij schreef bij Willy van Damme ( Willy doet het erg rustig aan de laatste maanden, helaas) en je schrijft hier.
   Maar als je de wereld wil beinvloeden, moet je ook ingezonden stukken naar de krant schrijven. Of op websites ban d emedia: voorzichtig àndere info posten. In de hoop dat de ogen open gaan.
   Hier op Blik velies je je tijd: de helft is het met je eens, en de andere helft wil je alleen jouw tijd stelen. Is onoprecht.

   Is wel makkelijk om hier te schrijven, maar onvoldoende.

   Onlangs, bij de Auschwwitz hherdenking, werd de grootvader vaan Asscher nog positief belicht: ook in Auschwitz gezeten, en bij terugkomst was het ook al niet makkelijk. De werkelijkheid si anders: Grootvader Asscher was baass van de Joodse Raad, en die collaboreerde volledig met Hitler, en stuurde de joden naar Auschwitz. Totaal geen heldenrol. Hoopte zelf er onder uit te komen. En het heeft inderdaad zijn leven gered: door zo laat op transport te gaan, kon hij overleven. Selectie op slechtheid. Zo zie ik dat. En de vrucht daarvan is nu onze minister.

   Verwijderen
  2. Jan, Ik verwacht dat de zaden van vrijheid al bij te veel mensen door de vrije media zijn gepland. Hun corporatistische wereld orde kunnen ze vergeten.

   Verwijderen
  3. @Jan Verheul,

   "Maar dat geldt ook voor jou, Joop.
   Jij schreef bij Willy van Damme ( Willy doet het erg rustig aan de laatste maanden, helaas) en je schrijft hier.
   Maar als je de wereld wil beinvloeden, moet je ook ingezonden stukken naar de krant schrijven."

   Is het volgens jou goed als ik de politiek benader? Oké, dat heeft geresulteerd in een email ban. Heeft het zin om op een blog te schrijven van een politicus? Ja, dat heeft zin, omdat de desbetreffende politicus dan topics schrijft waar ik geen commentaar op kan geven. De schijthuis durft niet meer te schrijven over 9/11, Irak, Libië, Syrië, Oekraïne, MH17.

   Ik zal je dit vertellen, Jan, het onderzoek naar 9/11 is bij mij op zo'n punt gekomen, dat ik weet dat er in Europa politici zijn die op de hoogte waren wat er op 9/11 stond te gebeuren en zij houden hun mond erover dicht. Behalve twee, Michael Meacher en Andreas von Bulow, de rest is één pot nat en durven niet naar buiten te komen, inclusief de media. Je hebt het zelf aangetoond met de publicatie van je brief. Als wij afhankelijk willen zijn van politici en media, van wat wel en wat niet waar is, dan komen wij van een koude kermis thuis. Wij zijn teruggeworpen naar de tijd van voor de Franse Revolutie en dit is niet op te lossen met vreedzaam protest maar hard tegen hard.

   Verwijderen
  4. Joop,
   ( Ik lag al op bed, met de ipod. Ben er toch even uit gekomen om je te antwoorden)
   Jammer dat je geen namen geeft, van de man die je email bande, en van de politicus die je schreef. Timmermans?

   Ik denk toch dat we 'het publiek' moeten bereiken.
   Sommigen zijn erg optimistisch ( Oligarch schrijft hierboven ergens dat de geest al uit de fles is. Heel zelden ben ik ook zo optimistisch. Maar soms heel pessimistisch.
   In feite maakt het niet uit.
   Maar het ligt heel eenvoudig: je bent gewoon verplicht om te strijden. Om weerstand te bieden. Hoe kun je anders ooit je kinderen onder ogen komen? Als je niet alles gedaan hebt.

   Meacher en Von Bulow ken ik, maar ze hebben nooit gezegd dat ze vóór de aanslag al wisten dat die zou komen, meen ik.
   Oud premier Cossiga zei ook ronduit: 911= inside job.
   Maar wie zijn nu de politici die al wisten wat er ging gebeuren? Waarom zeg je niet wat je weet?

   Ergens hierboven, in deze 150 artikelen, meld je ook iets, waarvan ik denk: had nu maar gezegd wat je weet, want ik ben wel benieuwd. ( Ben nu vergeten wat het was. )
   Ik heb het gevonden: 30 jan 22.36 uur schrijf je:
   "Het was in ieder geval een vaststaand feit dat de AIVD op 26 oktober 2004 al op de hoogte was dat er een aanslag zou worden gepleegd op Theo van Gogh."
   Hoe weet je dit ?
   Heb je daar een link over?

   Verwijderen
  5. @Jan Verheul,

   "Jammer dat je geen namen geeft, van de man die je email bande, en van de politicus die je schreef. Timmermans?"

   Nee, Timmermans was het niet.
   Wat heeft het voor zin om namen te noemen, wil jij proberen hen op andere gedachten te brengen? Gaat je niet lukken. Wij hebben in Nederland te maken met politici die in de eerste plaats aan hun zelf denken, in de tweede plaats aan het partijbelang en het gepeupel mag blij zijn als zij de derde plaats mogen innemen.

   "Ik denk toch dat we 'het publiek' moeten bereiken."

   Ja, maar hoe? Wij hebben blogjes over 9/11, 7/7, Syrië, Oekraïne, MH17, maar geen blog die alle misstanden in de wereld behandeld. Wij zijn teveel versplinterd.

   "Sommigen zijn erg optimistisch ( Oligarch schrijft hierboven ergens dat de geest al uit de fles is. Heel zelden ben ik ook zo optimistisch. Maar soms heel pessimistisch."

   Ja, dat gevoel ken ik maar ik zie het alleen maar erger worden. De stapel oorlogsmisdaden wordt alleen maar groter en het aantal doofpotten steeds dikker en er wordt geen reet aan gedaan.

   "Maar het ligt heel eenvoudig: je bent gewoon verplicht om te strijden. Om weerstand te bieden. Hoe kun je anders ooit je kinderen onder ogen komen? Als je niet alles gedaan hebt."

   Ja, daarom strijd ik ook. Waar mijn vader en moeder voor gestreden hebben. Voor onze kinderen hoeven wij het niet te doen, domweg omdat wij geen kinderen hebben. Nu kunnen wij zeggen; "gelukkig niet", maar een koe achteraf in z'n achterste kijken is altijd makkelijk.

   "Meacher en Von Bulow ken ik, maar ze hebben nooit gezegd dat ze vóór de aanslag al wisten dat die zou komen, meen ik.
   Oud premier Cossiga zei ook ronduit: 911= inside job.
   Maar wie zijn nu de politici die al wisten wat er ging gebeuren? Waarom zeg je niet wat je weet?"

   Nee, dat wisten zij ook niet anders hadden ook zij hun mond gehouden dat het een inside job is geweest. Welke ministers het wel weten weet ik niet maar ik weet dat ze er zijn.

   "Ergens hierboven, in deze 150 artikelen, meld je ook iets, waarvan ik denk: had nu maar gezegd wat je weet, want ik ben wel benieuwd. ( Ben nu vergeten wat het was. )
   Ik heb het gevonden: 30 jan 22.36 uur schrijf je:
   "Het was in ieder geval een vaststaand feit dat de AIVD op 26 oktober 2004 al op de hoogte was dat er een aanslag zou worden gepleegd op Theo van Gogh."
   Hoe weet je dit ?
   Heb je daar een link over?"

   Heb jij de film "Het spel van de wolf" gezien? Deze film is gemaakt n.a.v. de moord op Theo van Gogh en is deels gebaseerd op fictie en deels op harde feiten. Als ik zeg dat er in die film een passage voorkomt waar het hoofd van de AIVD een gesprek heeft met een Amerikaanse overheidsfunctionaris (zeg maar gerust CIA) en die CIA agent zegt tegen het hoofd van de AIVD; "It is your job to frighten politicians", valt dat bij jou dan onder de noemer waarheid of fictie? Jij zal zeggen "fictie" omdat er geen aanwijzingen zijn voor het tegendeel. Maar wat nu als onze minister van BiZa, Ronald Plasterk, op een kamervraag antwoord dat; "De AIVD niet onder de plak zit bij de CIA", wat denk je dan? In datzelfde gesprek zei die CIA agent ook dat de moord op Theo van Gogh "Collateral Damage" was. Mag ik dan aan jou vragen wat deze man met deze uitspraak bedoelde? "Collateral Damage" wordt alleen gebruikt bij zaken die naar een hoger doel moeten leiden. Wat is dat doel dan? Wat is er sinds de moord op Theo van Gogh in Nederland veranderd? Zijn wij onverdraagzamer geworden tegenover elkaar? Was dat het doel van de moord op Theo van Gogh, bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten?

   http://www.npo.nl/2-11-het-spel-van-de-wolf/02-11-2014/VPWON_1227735

   http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2014570-snowden-aivd-en-mivd-zijn-ondergeschikt-aan-de-vs.html

   http://nieuwsuur.nl/onderwerp/747389-snowden-aivd-en-mivd-zijn-ondergeschikt-aan-de-vs.html

   Verwijderen
 24. Het gaat hartstikke goed in Kiev.

  http://rt.com/news/228083-aidar-battalion-defense-ministry/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop,
   ik had je nog een briefje gestuurd: http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2015/01/18-bloedige-aanslag-voedselafgiftepunt.html?showComment=1422707593690#c7555168786578373436

   Verwijderen
 25. Fascistische Azov strijders maken nazi gebaren als ze uit hun dak gaan op muziek
  https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422411861&feature=player_embedded&v=90Ns7fcysYs&x-yt-cl=84924572

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Bij een lekkker deuntje komt de ware aard van het beestje naar boven...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mortier aanval van 30 jan is zeer waarschijnlijk gedaan door Russische terroristen

  http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/02/januari-30th-shelling-in-donetsk-likely.html

  BeantwoordenVerwijderen
 28. DIT IS GROTE ILLUMINATI CULT, SLUITEN WE DE HELE WERELD OF RIJKDOM, BEROEMD, VIND UW VERLOREN ÉÉN, GERICHTE FINANCIËLE CRISIS, WE ZIJN HIER OM TE HELPEN. HIERONDER IS ONZE EMAIL, ROUTEBESCHRIJVING EN VRIJ ZIJN.
  EMAIL:illuminaticscultt@Gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hallo Allemaal

  Er is een krediet aan alle van de getuigenissen, ik, die een lening voor een zeer lange tijd nodig hebben en hebben veel kredietverstrekkers geprobeerd maar niets hielp me met deze lening. Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik eindelijk een lening van de geldschieter die God vrezen, krijg je krediet voor FINANCE HOLDINGS (ltfinanceholdings.in@gmail.com) contact met hem voor uw leningen ..


  LENING DATA.

  naam:
  Hoeveelheid nodig:
  duur:
  land:
  doel:
  Mobiel nummer:
  e-mail naar: ltfinanceholdings.in@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen