donderdag 1 januari 2015

"Batman en verzetsleden gedood door eigen mensen"

Het leger van Novorossiya heeft in de nieuwjaarsochtend groot verlies te verwerken gekregen. Bataljonscommandant Batman is in een hinderlaag gedood bij Lugansk, Lutigino. Wij kennen Batman (echte naam: Alexander Bednov) onder andere van zijn huwelijksaankondiging HIER.Er wordt gesproken over een klassieke hinderlaag waarbij hij laf doodgeschoten zou zijn. Een granaat in de auto moet het doodschieten doen voorkomen alsof het een vuurgevecht is geweest.

Het bericht is verder enigszins onduidelijk. Er wordt gesproken dat Batman en zijn vrouw gearresteerd zouden zijn, alsook de verzetsleden "Fobus", "Maniak" en "Omega", en nog enkele personen. Verder wordt gesproken over het doden van 6 beveiligers van Batman, waaronder de vrijwilliger uit Rusland "Kot" (kat). Verder wordt gesproken dat het gebeurd zou zijn voor het dorp Georgievka. Twee auto's zijn in brand gestoken. Volgens verdere informatie is San Sanitsh gedood, alsook sniper "Britwa" (scheermes) uit Lugansk, Zolotoi (goud) uit Rusland en Vityaz. BRON.

UPDATE

Blogger El Moerid (Anatoli Nesmijan) bericht ook dat de situatie met Batman nog niet geheel duidelijk is; ook hij spreekt over of gearresteerd, of gedood. Daarbij sluit hij ook de mogelijkheid van een afrekening binnen eigen gelederen niet uit. Dit zou dan weer mede verband houden met belangen rond de verkoop van kolen. Kortom excuses voor de onduidelijkheid, maar we geven het zo goed mogelijk door zoals we het zelf binnen krijgen. Al het bovenstaande komt dus uitdrukkelijk onder de vermelding "onbevestigd". Zodra er meer duidelijk is, laten we het -uiteraard- weten.

Ook op de pagina van Strelkov nu duidelijk 2 versies betreffende dit verhaal. Verhaal 1 zou zijn dat hij met zijn mannen in een hinderlaag terecht is gekomen en doodgeschoten bij verzet aanhouding. Dit is het verhaal volgens de mensen van de Volksrepubliek Lugansk. Volgens de andere versie die ondersteund wordt door familieleden is Batman in leven en bevindt hij zich ergens in een kelder in Lugansk waar hem poging tot een staatsgreep voor de voeten geworpen zou worden. De situatie in Lugansk wordt steeds moeilijker en ook intern rommelt het. We nemen aan dat het de zus is van Batman die zegt, Alla Bednova: "Mijn broer Alexander Bednov is in leven! Ik sta voor mijn woorden." https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_37294

6 Novorossiya strijders omgekomen, waaronnder Kot, Britwa, Vityaz, Zolotoi."Kot" (Kat)UPDATE 2-1-2015 13:10 UUR

Er is nu een "officiële" pers release van de procurator van LNR (Volksrepubliek Lugansk). Daarin wordt gesproken over een aanhoudingsbevel uitgereikt op 30 December om Batman en zijn eenheid aan te houden voor ondervraging. De aanhouding zou daarna dan plaatsgevonden hebben op 1 januari waarbij Batman zich verzet zou hebben. Bij het daaropvolgende vuurgevecht zouden hij en (een deeel van) zijn medestrijders dan gedood zijn. Bron, HIER.

Onderstaand de laatste bewegende beelden van Batman, opgenomen door "Kot". Enkele momenten voordat ze beiden om zouden komen. Batman spreekt de burgers van Lugansk toe en wenst ze gelukkig nieuwjaar en dat 2015 maar vrdediger en veiliger mag worden.Om het conflict in Lugansk beter te begrijpen is ook de volgende video van belang. HIERIN ziet u de Kazakse strijder voor de Luganske zaak, Dremov. Hij doet daarin een directe verbale aanval op Plotnitsk, de President van de Volksrepubliek Lugansk. Ook de andere commandant Mozgovo, dus samen met de Kazak Dremov zou meer dan ontevreden zijn met de President van Lugansk. Batman stond waarschijnlijk ook aan de kritische kant ten opzichte van de president.

Dat laatste zegt ook Twitteraar @simonovkon met 50.000 volgers. Hij stelt met zekerheid dat Plotnitski (President Lugansk) Batman gedood heeft. En in een andere tweet dat Mozgewoi en Dremov maar voorzichtig moeten zijn.

Теперь можно с уверенностью сказать Плотницкий - мразь ! Плотницкий убил БЭТМАНА ! #БЭТМАН ГЕРОЙ и не чета тебе #Плотницкий

6 opmerkingen:

 1. Goh

  Lekker onderelkaar vechten....

  Heeft Batman teveel geroofd?
  Of teveel gemoord?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja LGK, hoe kan dat nou? Dat verzet was toch een marionettenleger van de poppenspeler uit Moskou?

   Verwijderen
  2. Wie heeft dat gezet
   Naast sepa's is er ook het RU leger actief

   En nu Moest het RU leger eraan te pas komen om deze terrorist uit te schakelen.

   Triest voor bevolking in Luhansk om door een terrorist 'geregeerd' te worden

   Verwijderen
 2. Batman is -zoals algemeen wordt aangenomen- inderdaad dus door eigen* mensen omgebracht. En de versie dat hij gewoon in een hinderlaag gelokt is en direct dodelijk beschoten, is de meest waarschijnlijke. Hij en de aanwezigen hadden geen kans.
  * Met eigen mensen wordt bedoeld, mensen aan de zijde van de Volksrepubliek Lugansk, dus geen Oekraïeners in ieder geval. Over de reden kan enkel gespeculeerd worden, van corruptie van Batman en profijt trekken van kolentransacties, tot martelpraktijken. Niets van dat alles is door iemand bewezen. Mensen als Strelkov en anderen commentariëren, dat wat hij dan ook - vermeend- gedaan zou mogen hebben, zo'n laffe en dodelijke hinderlaag is in geen geval goed te praten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL

   "Niets van dat alles is door iemand bewezen. "

   Maar hij moest toch dood.
   Dan zou er wel iets van waar zijn

   Verwijderen
 3. Nee joh, je praat wel andere misdaden goed, maar deze is uiteraard laf en dodelijk. Gatverdamme wat een hypocriete klootzak ben je toch ook. Als er honderden zo niet duizenden doden vallen, aan beide kanten, hoor je meneertje niet, maar valt er iemand om van zijn "geliefde verzet" schreeuwt meneer moord en brand. Ben blij dat ze elkaar uitmoorden en zo de bevolking tenminste met rust laten met hun GRADS. Hoop dat ze nog meer herrie onderling krijgen en zo zich tegen elkaar keren zodat het Oekraïense leger niet eens hoeft in te grijpen omdat ze zichzelf lekker uitmoorden....tja jochie, als jij selectieve verontwaardiging mag doen doe ik het ook ff lekker...echt waar, gadverdamme, wat een hypocriet blog en beheerder en reageerders zitten er hier, enkelen daargelaten.

  BeantwoordenVerwijderen