dinsdag 27 januari 2015

Putin: "Het Oekraïense leger is een buitenlands NAVO-legioen." NL+ENG subs

Putin spreekt zich maandag 26 Januari in St.Petersburg uit:

* Het Oekraïense leger is in feite geen leger maar een buitenlands NAVO-legioen.

* Het volgt niet haar eigen belangen of dat van de Oekraïense burgers.

* Het dient het willen bereiken van het geo-politieke doel om Rusland eronder te houden.Terwijl Putin zijn woorden nog niet uitgesproken heeft, komt Oekraïne in Tsjechië per vliegtuig een vrachtje tanks ophalen. Via oplettend werk van SDR, gaat het uit Kiev komende vliegtuig er niet mee terug naar Kiev, maar lijkt de vracht richting Afrika te gaan.

Onderstaand verlaten of vernietigd Oekraïens pantser. Dit filmpje is vandaag beschikbaar gekomen en toont het door het verzet (eenheid Shaitana) ingenomen Ozerjanovka.

225 opmerkingen:

 1. Dat de NATO volop wapens levert aan Ukraïene hoor je niet bij RTL of de staatsomroep. Wel dat de seperatisten wapens krijgen vanuit Rusland.

  De oorlogen in syrië en Ukraïene zijn proxy oorlogen tussen NATO en Rusland.
  Het is te hopen voor ons in Nederland dat het bij proxy oorlogen blijft. Alhoewel ik daar niet zoveel hoop op heb. We zitten namelijk in een crisis. Het al oude anglo saksische model. Bankencrisis, depressie, oorlog.

  Nu wil kiev weer praten over naleving van de afspraken van minsk. Dit komt omdat ze een ontzettend pak rammel hebben gehad op het moment dat ze gingen aanvallen met hun nieuwe wapens uit de US en NATO. Nu willen ze weer een adem pauze om nieuwe wapens in te voeren. LOL Vele van hun nieuwe tanks zijn inmiddels alweer schroot.
  Fool me one, shame on you. Fooled me twice shame on me. Alleen naieve personen zouden daar op in gaan. Het verzet moet de bezetter gewoon uit de oblasten donetsk en luhansk slaan en voor die tijd niet meer met de fascisten praten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, en u heeft al een M1 Abrams zien rondrijden in de Donbas?

   Verwijderen
  2. Uit gehackte documenten blijkt dat amerika de oekraïene enorme hoeveelheden wapens levert. Stingers, anti tank raketten, mortier, etc etc. En dit terwijl oekraiëne zelf al zoveel wapens heeft.

   Verwijderen
  3. En je zegt het zelf al, Oekraine heeft al zo veel wapens.
   Die wapens zijn Soviet specificatie, dat is anders dan NATO specificatie.
   Daarom heeft het geen nut om wapens te leveren.

   Wat ze wel leveren zijn dekens, slaapzakken, verwarming etc...
   https://twitter.com/AlyaShandra/status/560149854316277761

   Verwijderen
  4. Heb je gelezen wat ik geschreven heb ?

   Verwijderen
  5. Ja heb ik gelezen, stingers hebben ze niks aan want DNR / LNR hebben geen luchtmacht. anti-tank raketten en mortieren zijn van een ander kaliber.
   Het zijn geruchten die je spreid maar ik zie er geen bewijs van.
   Buiten dat het gewoon heel onhandig is want bij elk wapen heb je een veelvoud aan munitie nodig dat je dan moet blijven leveren.

   Verwijderen
  6. 400 sniper-rifles, 2000 assault-rifles, 720 hand-held grenade launchers, 200 mortars with more than 70 000 mines, 150 stingers, 420 antitank missiles and so on
   http://cyber-berkut.org/en/
   Je hoort mij niet ontkennen dat rusland geen wapens levert. Ontken u aub niet dat de vs geen wapens levert en bovendien heeft de oekraïene zelf heel veel wapens. Ik zie het als een proxy oorlog tussen de vs en rusland, waarbij de vs met syrië en oekraïene in russische invloedssferen komt.
   Trouwens wilt u dood ? of naasten in uw omgeving ?. Ga dan door met het supporten van de agenda van de anglo amerikaanse elite

   Verwijderen
  7. De SCAR is best opvallend, heb je die al in Oekraine gespot?

   Verwijderen
  8. oli

   'Stingers, anti tank raketten, mortier, etc etc"

   En nog steeds heeft DPR er een beeld van kunnen laten zien

   Verwijderen
 2. Hier nog een ouder filmpje van augustus. De vorige keer dat ze een pak rammel kregen
  https://www.youtube.com/watch?v=wmB6tNyfX-Y

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi vliegtuig trouwens die antonov 225. Knap staaltje russische engineering. Volgens obama produceert Rusland niks. Hij kan beter eens een keertje naar zijn eigen land kijken en wat aan de infrastructuur en engineering van amerika gaan doen, in plaats van de hele dag over dat golf veld te lopen, in spa's te zitten en aan de crack cocaine pijp te lurken.
  Het is belabberd daar hoor die wegen in californië. Ik had daar een chrysler gehuurd. Die bak ging als een dweil door de bocht. 15.000 km op de teller en de airco was al kapot en af en toe weigerde het centrale slot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Maar al eens met een Lada in Rusland gereden?

   Verwijderen
  3. Ik zeg niet dat russische auto's zo goed zijn. Ik zeg dat Obama (of zou deze man eigenlijk marshall davis van zijn achternaam moeten heten) beter naar zijn eigen maak industrie kan kijken en zien wat daar mis mee is, dan zeggen dat Rusland niks produceert. Als hij denkt dat hij Rusland op zijn knieen krijgt heeft hij het mooi mis. Hij heeft geen realiteits zin

   Verwijderen
  4. Antonov is Oekrains.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Antonov

   Verwijderen
  5. ok jij je zin. Doet niets af van het feit dat de mooie repuliek van Amerika totaal is overgenomen en aftakelt. Trouwens jij en je familie en iedereen die je lieft hebt zijn ook niet immuun voor het eugenics programma van elite die je liever dood ziet dan levend.

   Verwijderen
  6. Ja ze willen ons allemaal vermoorden, je hebt gelijk.

   Verwijderen
  7. Maar ik geef je toch gelijk?
   Net had ik gelijk, nu heb jij eens gelijk.
   Die verdomde elite wil ons allemaal dood hebben!

   Verwijderen
  8. ik bespeur bij jouw een cynisch onder toontje. Je behoort echt niet bij de club. Poroshenko nog niet eens.

   Verwijderen
  9. Mooi man,,,,,,

   https://www.google.nl/search?q=NIVA&rlz=1C1KMZB_enNL577NL577&espv=2&biw=991&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HFfJVLTuFYT9UImphJAK&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1#imgdii=_&imgrc=zslYV8NLUGgEvM%253A%3B0gpDcI-AyWLWmM%3Bhttp%253A%252F%252Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252F3%252F30%252FLADA_NIVA_4x4_7832.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fcommons.wikimedia.org%252Fwiki%252FFile%253ALADA_NIVA_4x4_7832.jpg%3B2048%3B1536

   Verwijderen
  10. Die kamaz trucks zijn goed. Winnen ieder jaar parijs dakar
   https://www.youtube.com/watch?v=UCQEdq1QJX0

   Verwijderen
  11. oli

   Punt was niet alleen Lada (overgenomen door Renault)
   Maar ook de staat van de wegen in RU

   Maar daar bent u dus nooit geweest

   En klopt, RU produceert weinig, moet 55% importeren.
   Putin is 'vergeten' om zijn industrie te diversiveren.

   Als die Kamaz zo goed zijn, waarom koopt Monopoly (grootste logistiek dienst verlener in RU) dan DAF's?

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dank SDR. Artikel aangepast.

   Verwijderen
  3. Vliegtuig schijnt in Tunesie geland te zijn...

   Verwijderen
  4. Goed werk, SDR, en het blijkt dus geen Ame3rikaan, zoals de meeste mensen dachten, maar een Engelsman. Vermoedelijk iemand die op eigen gelegenheid naar Kiev is getrokken. Op de video ( 16 minuten) zien we soldaten die gaan kijken naar de plaatsen waar de bommen zijn neergekomen inj Marupol. Af en toe zien we doden liggen. Er wordt vaak ingezoomd op een stukje ijzer: vermoedelijk een onderdeeel van de bom ( grad?) Op 6 min. zien we een soldaat met een baard uitstappen die wel op deze Engelsman lijkt.
   Op 15 min begint de filmende man ineens engels te spreken tegen een andere man.

   Verwijderen
  5. de man in dat ander filmpje "not in my face, not in my face". Die had een amerikaans accent.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Ach, een Engelsman vecht mee in UA

   En Putin maakt ervan dat het een NATO legioen is.....

   Hersenspinsels van die man zijn niet te volgen

   Verwijderen
  8. Kijk LGK, dààrom bent U zo'n ondermaatse figuur: Putin zegt iets heel anders. Putin zegt dat de Ukraiense soldaten de agenda van de Navo / neocons uitvoeren, en niet het eigenbelang van hun land.

   Zelf was ik wel gefascineerd door deze pefect engels sprekende soldaat. Maar Putin heeft daar helemaal niks over gezegd.
   Op een andere draad zag ik dat U alweer dezelfde kletskoek verkocht als 1 maand geleden : Dat de drie vrouwen die een jachtvliegtuig zagen en dat op de BBC docu vertelden, agenten van Moskou zouden zijn. Ik heb dat destijds geheel belachelijk gemaakt. ( Staan die vrouiwen de hele dag op straat te wachten in de hoop dat een journalist nu juist aan hèn de vragen stelt.... ? Dat is wat LGK in feite beweert, want anders werkt het niet. Uiteindelijk hield U op met uw kletskoek. maar zie: een maandje later komt U alweer met precies dezelfde ongeloofwaardige onzin. Een onvermoeibaar bedrieger, dat bent U. Bannen die hap.

   Verwijderen
  9. Over de soldaat ' Out f my face" Ik dacht even dat de man op het filmpje ook een baard had. ( Zelf heb ik nergens de slow motion versie ge4zien, dus ik kan dat niet beoordelen.)
   Maar inderdaad: er zullen er meer zijn. Dat is goed mogelijk. Op 15 min in dat filmpje spreken ze engels. Maar één van de 2 zal mogelijk een Ukrainer zijn die engels spreekt tegen de engelsman die de camera in handen heeft.

   Verwijderen
  10. "Hersenspinsels van die man zijn niet te volgen"

   Nee, die van jou ook niet trouwens. Toevallig was dit er één maar en er zullen er ongetwijfeld meer zijn. Blackwater/XE/Academi was ook aanwezig in Irak, waar zij in het wilde weg burgers aan flarden schoten, gewoon, voor de lol. Altijd handig om dat aan een "Private Contractor" over te laten, wordt je er zelf niet verantwoordelijk voor gesteld. Ik moet wel zeggen, erg slim ben je niet.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. Jan

   Welke agenda?
   De Donbas is UA grondgebied en UA heeft alle recht dat te verdedigen.
   maar Putin heeft voor zijn volk koest te houden een vijand nodig
   En nu is dat dat UA leger dus NATO troepen zijn.

   En nu probeert u mij zwart te maken, op de persoon spelen als het u aan argumenten ontbreekt.
   Zwak

   Verwijderen
  13. they

   "maar en er zullen er ongetwijfeld meer zijn."
   Waar zijn die dan?
   In Russiche media paar filmpjes gezien die dat zouden moeten aantonen, bleek allemaal knip en plak werk

   Verwijderen
  14. Stop

   Als u het onwaar vind, waarom komt u dan niet met tegen argumenten?

   En wat is er onzin?

   Putin vindt dat UA een NATO agenda uitvoert.

   Welke?
   UA verdedigd zijn grondgebied tegen terroristen
   En daar heeft Kiev alle recht toe

   Verwijderen
 5. 17 Februari wordt Olaf Koens gehuldigd als "Journalist van het jaar".

  Dat past veel beter bij de sterreporter dan lastig gevallen worden met een ongevraagde vraag over Vanya.

  Aanmelden voor het gratis feestje kan heel eenvoudig. Laat je lafen en wellicht wil je Olaf nog vragen waarom hij zich in duizend bochten wrong bij de vraag over Vanya. Of wil je de sterreporter vragen Odessa nog 1 keer uit te leggen:

  http://www.villamedia.nl/agenda/bericht/uitreiking-journalist-van-het-jaar-2014/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rusland uitsluiten van SWIFT system zal leiden tot een reactie zonder weerga. Hopelijk komt het niet zover. http://itar-tass.com/en/russia/773628

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Russische vertegenwoordiger in Davos sprak ook al over mogelijk afsluiten van Swift: http://russia-insider.com/en/2015/01/23/2700

   Citaat:
   If it were to happen, Kostin told a session on the Russian economy at the World Economic Forum in Davos, “ambassadors can leave capitals. It means Russia and America might have no relationship after that.”

   “If there is no banking relationship, it means the countries are on the verge of war, or definitely in the cold war,” he said in English, growing increasingly red in the face. “It will be a very dangerous situation.”

   Het goede nieuws: In mei van dit jaar heeft men zelf een soort vervanger voor SWIFT opgetuigd: http://itar-tass.com/en/economy/769344

   Verwijderen
  2. Tja Jan, als het westen financieel/economische aan de afgrond staat, dan moet er oorlog komen. Dat hebben de "Money Masters" nu eenmaal zo bepaald. Ik heb ook al gelezen dat Israël troepen en materieel hebben samengetrokken bij de Golan-Hoogte en Libanon, dus waarschijnlijk staan wij voor een Israëlische invasie in Syrië en Libanon.

   Verwijderen
  3. Dan verklaart Iran de oorlog aan Israël.

   Verwijderen
  4. Dat is mooi, dat was precies de bedoeling.

   Verwijderen
  5. Putin zou toch blij moeten zijn met uitsluiting van swift.
   Dan kunnen de oligarchen hun geld niet meer naar buitenland brengen en zullen ze het investeren in eigen land.

   Of zou Putin bang zijn voor zijn oligarch vriendjes?

   Verwijderen
  6. "Of zou Putin bang zijn voor zijn oligarch vriendjes?"

   Nee! Want die worden regelmatig in de gevangenis geflikkerd, dat was jullie probleem met Poetin, toch?

   Verwijderen
  7. Alleen als je tegen Putin bent wordt je in de gevangenis gegooid

   Zitten de volgende personen in de gevangenis die op de EU sanctie lijst staan

   Verwijderen
  8. Welke "volgende personen"?

   Verwijderen
  9. Zijn inner circle oligarch vrindjes

   Verwijderen
  10. Die heb je in het westen toch ook, dus wat is het probleem? Evenals dat je corruptie in het westen hebt en die floreert als een tierelier. Daarom noem ik jou ook een hypocriet. Je kan jezelf niet beter voordoen dan een ander, als jezelf gebruik maakt van dezelfde methoden. Is jou dat duidelijk of niet?

   Verwijderen
  11. En wie zijn dat dan?

   Hier hebben grote bedrijven om de zoveel tijd een andere CEO
   uitgezonderd bv Fenter van Vlissingen
   Maar gedraagd die zich als een oligarch?
   Heeft u een corruptei zaak tegen hem gezien?

   Verwijderen
  12. Drie recente boeken over de Amerikaanse oligarchie:
   A. Kroll, The New American Oligarchy, Truthout 2 december 2010.
   P. Starr, America on the Brink of Oligarchy, New Republic 24 augustus 2012.
   S. Johnson, The Quiet Coup, The Atlantic 1 mei 2009.

   (met dank aan Wikipedia)

   Verwijderen
  13. Jan

   Het onderscheid wat u vergeet te maken is dat de VS 'oligarchen' hun geld ook investeren in hun eigen land of aan goede doelen
   Zie bv Bill Gates en Soros.

   De RU oligarchen doen dat nauwelijks en zetten hun geld op een buitenlandse rekening, kopen jachten en voetbalclubs.

   Zelfs Putins zijn vermogen wordt geschat op $40-$70 mld
   Dat heeft Bush, Reagan of Clinton bij lange na niet.

   Dat is het grote verschil, als Rus, heb je geld, wilt die alleen maar houden en nog meer.
   In VS geeft de oligarch dat ook weer uit

   Verwijderen
 7. Het is hopelijk weer loos alarm, maar voor overmorgen 29-1 zou in Kherson een falseflag gepland staan. Prawisector mannen uitgedost met Russische St.Jorislintjes zouden los gaan op lokale bevolking, om het uiteraard in de schoenen van "de separatisten" te schuiven. https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_42413%2F1782b09137d7c0a80c

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "According to the Ministry of Defence of the Donetsk People’s Republic, the Ukranian Army has misinterpreted the column of its own 18th Batallion of the 28th Mechanized Brigade moving very close to Mariupol January 24th, 2015 as if it belonged to ‘separatists’ or de jure the DPR freedom fighters, and shelled it from the Stary Krim or “Old Crimea” area (see the map, attached) located on the Western side of Mariupol. Mariupol as a whole as well as Stary Krim are fully controlled by the Ukrainian Army.

  So, the Ukranian Army shelled its own military column by using multiple rocket launching system “Grad” and “Uragan”.

  http://russia-insider.com/en/2015/01/27/2811

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreemd dat de inslagen laten zien dat de raketten uit oosten kwamen.

   Verwijderen
  2. Dat ligt eraan aan welke kant je neus zit en die van jou zit duidelijk verkeerd.

   Verwijderen
  3. Heeft niks te maken met neus maar met begrijpend lezen

   Zie OSVE rapport, rakketten kwamen uit oosten

   http://www.osce.org/ukraine-smm/136061

   Verwijderen
  4. Heeft alles te maken met neus en met begrijpend lezen.

   Tja, de OVSE, dé Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, helaas hoort Rusland daar niet bij, wel bij de organisatie maar niet bij Europa.

   Verwijderen
  5. LOL

   De grens van Europa houdt op bij Oeral gebergte

   Trouwens beelden genoeg die inslag laten zien dat raketten uit oosten kwamen

   Verwijderen
  6. Tja, maar het Oeral gebergte ligt toevallig wel in Rusland. Is dat de claim die je maakt, grappenmaker?

   Verwijderen
  7. Zie voor uzelf, de grens van Europa
   En die ligt bij de Oeral

   http://www.worldatlas.com/webimage/countrys/eu.htm

   Geografie gemist op school?

   Verwijderen
  8. "Zie voor uzelf, de grens van Europa
   En die ligt bij de Oeral"

   Dus? Handen af van Rusland!

   "Geografie gemist op school?"

   Nee hoor, ze hebben mij geleerd dat de Oeral een Russisch gebergte is en daar hoor jij met je poten van af te blijven.

   Verwijderen
  9. En daarom is Rusland lid van OSVE
   Meeste bewooners van Rusland wonen in Europa en zij zijn Europeaan

   Dus Rusland hoort voor grootste deel bij Europa (bewoners, economie..)

   Verwijderen
  10. Wat is jouw probleem LGK ?. Je lijkt zo gefrustreerd.

   Verwijderen
  11. Sommige begrijpen feiten niet

   - Europeese gens ligt bij Oeral, daarom is RU lid van OSVE
   - OSVE rapport zegt overduidelijk dat raketten uit DPR komen

   Hoe lang wil je nog ontkennen?

   Verwijderen
 9. Op het nos journaal zeiden ze dat leiders uit 50 landen waren aanwezig bij de auswitz herdenking. Grote afwezige was Poetin. Volgens de nos was dat omdat Putin een statement wilde maken als gevolg van de bekoelde relaties.
  Maar ja President Obama was er ook niet. Wilde die ook een statement maken door niet te komen ?
  Putin hield een herdinking in een joodse museum in rusland, waar hij 2 uur te laat kwam. Waarom moet de NOS dat nu zeggen. ? Wat is het nut van de informatie dat de ceremonie 2 uur moest wachten omdat poetin er nog niet was ?
  De NOS had ook kunnen melden
  "President Vladimir Poetin van Rusland heeft dinsdag gepleit voor samenwerking tussen landen. ,,Het gevaar van het streven naar de wereldheerschappij blijkt met volle kracht in het oosten van Oekraïne, waar burgers in koelen bloede worden doodgeschoten'', zei de president bij de herdenking van de bevrijding van Auschwitz in het Joods Museum in Moskou"
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2015/1/Poetin-herdenkt-Auschwitz-in-Joods-Museum-1692664W/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het eigenlijk wel een schande dat Putin nog zo braaf de joodse agenda respecteert.

   Het waren joden die de Russische revolutie pleegden. En zolang ze de macht hadden ( 1917 tot 1953) zijn er 60 miljoen burgers vermoord door de regering.
   Het zijn de joodse lieden die ons de 2007 crisis bezorgden, en volgens berekeningen heeft die crisis al aan 50 miljoen mensen het leven gekost.

   Het zijn de joodse neocons die sinds 20 jaar de foreign policy in de VS bepalen, en die kost tot nu toe aan 2 tot 3 miljoen mensen het leven.

   Ik heb helemaal geen behoefte om de 6 miljoen joodse slachtoffers ( of waren het er 3 miljoen?) van WO2 te herdenken voor de drieduizendste keer alweer op een podium te zetten.
   ((Er is in mijn leven nog niet één dag voorbij gegaan of ik heb over hun leed gehoord. Maar over de holodomor had ik nooit iets gehoord: niet 6 , maar 8 miljoen doden. Helemaal met opzet veroorzaakt. Stalin verkocht Oekraiens graan, terwijl de oekraieners stierven. Lev Kopolev ( joods) die het graan kwam ophalen, heeft er geen spijt van: "Wat wij deden was historisch noodzakelijk". In Moskou werd gefeest, zo schrijft Yuri Slezkine ( joods) over de dagen van de Holodomor.) )
   Er vielen alleen al 30 miljoen Russische doden door die WO2 oorlog. Vanwaar die uitzonderingspositie? Laat ons de Gazaanse doden van de laatste drie Gaza oorlogen herdenken. Kan nog preventief werken. Heb je nog wat aan.

   Nu hebben ze dan weer zo'n vreselijke film met vreselijke beelden uit het concentratiekamp samengesteld. Staat ook op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=r5AoLJ_3R1I&feature=youtu.be
   Altijd de suggestie dat de mensen vergast zouden zijn of doodgeslagen. Dat is ongeveer 300.000 joden overkomen in Auschwitz, volgens Fritjov Meyer. De joden moesten hard werken. In 42000 kleine kampjes ondergebracht. Toen de Russen kwamen werden ze naar het westen gedreven en kwamen uitgeput in een kamp aan waar volop tyfus heerste , geen eten was en niemand meer de kracht had om de doden te begraven. Daarom lagen er duizenden lijken.
   Ik weet ook niet wat er precies wel en niet gebeurde in die kampen. Maar er zijn heel veel beelden die een heel ander beeld scheppen. Steven Spielberg heeft duizende mensen geinterviewd. Ze spreken over toneel, muziekvoorstellingen etc. https://www.youtube.com/watch?v=GBtZ4b5E6Pg&feature=watch_response

   Ik las het boek van Durlacher, de Zoektocht.
   Twee citaten:
   "We spraken geen Engels, we kenden geen mens, we hadden geen vak en we hadden geen cent. Het klinkt ondankbaar, maar de eenzaamheid en de verlatenheid waren haast erger dan de jaren van gevangenschap. Ik ging er bijna aan te gronde en Martin kwam zijn neerslachtigheid nooit meer te boven. "
   ( Was het naoorlogse Canada nog erger dan Auschwitz? )
   Tweede citaat: : “Robin en ik hadden zout gestolen en de keukens kookten zonder zout omdat er geen aanvoer was geweest. We ruilden zout voor schoenen, hemden en een deken. Zelfs een mes had ik toen. Opeens was er weer zout in het eten en weg was ons kapitaal.”
   ( Dus de gevangenen hadden voldoende schoenen, maar zoutloos eten, daar hadden ze geen zin in. Begrijp ik dat goed?)

   Ook niet in het rijtje passend: David Cole, een joodse man, gaat op zoek naar de gaskamers in Auschwitz. Hij hoort erg veel bedrog, maar een gaskamer, daarvan heeft hij nooit één spoor gevonden. https://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3DiXKHw0EZrqM

   Verwijderen
  2. Even googlen en:
   http://www.deathcamps.org/gas_chambers/gas_chambers_auschwitz.html
   http://www.niod.nl/nl/de-holocaust-en-andere-genociden/fotogalerie

   Verwijderen
  3. Google ook even op Moshe Peer, die heeft zes keer de gaskamer overleefd.

   Verwijderen
  4. En?
   Was trouwens in Bergen Belsen
   Topic was gaskamers in Auschwitz

   Verwijderen
  5. LGK, er zijn niet alleen de twee documenten die U noemt, er zijn wellicht vele honderden boeken en documenten die beweren dat er gaskamers waren, en hoe groot ze waren, en hoe het allemaal werkte. Etc. etc.
   In de eerste link die U geeft wordt Dr. Frantiscek Pieper ook als bron opgevoerd. Hij was vele jaren de directeur van Auschwitz.
   Als je de film van David Cole ziet , dan zie je dat Cole allerlei vragen aan hem stel, en de man helemaal vast lult, tot die uiteindelijk teogeefgt dat hij alleen maar leugenst vertelt aan de toeristen, en in de boeken die hij ove Auschwitz schreef. Kijk, dat vind ik nou fascineren: alles op film ! En nu nog op youtube te zien. ( Hoe dat mogelijk is, begrijp ik niet. David Cole was 20 jaar ondergedoken, bedreigd met de dood door zijn joodse tribesmen.)

   Uw tweede link is de website van het Niod. Alsof ik dat niet ken. Ik heb er zelfs een lidmaatschaapskaart van. ( Niet dat ik er vaak ben geweest.)

   Kijk, al die uitgemergelde lijken, die zijn echt. Maar het waren er veel en veel minder dan tijdens de holodomor, in de Ukraïne. En het betrof een volk dat naar mijn mening geen enkele moeite heeft om de halve wereld uit te moorden. Ik ben ook redelijk zeker dat ze dat zullen gaan doen. En zoals ik al eerder schreef hier: ons aller Voltaire vreesde dat ook al, 300 jaar geleden: "All of the other people have committed crimes, the Jews are the only ones who have boasted about committing them. They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race."
   • Lettres de Memmius a Cicéron (1771).

   Verwijderen
  6. "En?
   Was trouwens in Bergen Belsen"

   Ja precies, daar waren geen gaskamers.

   Verwijderen
  7. Moshe Peer, van deze grappenmaker had ik nog niet gehoord.
   Er zijn waarschijnlijk honderden , of wellicht duizenden van deze bedriegers.
   Sommigen worden bij Oprah Winfrey pas ontmaskersd. On camera. ( Dat is wel smullen voor mij, dat moet ik toegeven)
   Maar op deze kleine krabbelaars kan ik eigenlijk niet zo kwaad worden. Ze pikken hun graantje mee.

   Er is een prachtige documentaire van Yeov Shamir: defamation.
   Hij interviewt in het begin van de film zijn moeder of grootmoeder.
   Die windt er geen doekjes om: alle joden in Amerika zijn grote bedriegers.
   En: als al die mensen die nu beweren in de concentratiekampen te hebben gezeten, wie is er dan vergast? ( Het zijn er zo ontzettend veel, die overlevers zijn, bedoelt ze.)
   En daar kan wat in zitten.
   Volgens joodse bronnen /tellingen waren er in 1939 16 miljoen joden op de wereld. En hun telling in 1946 was ook: 16 miljoen. (als ik me goed herinner) . dat staat dan allemaal in papieren almanakken, dus is niet zo gemakkelijk te verdonkeremanen. Zo zijn er honderden verhalen. Het idee dat er 6 miljoen joden vergast zouden zijn, dat lees jee al in 1920 in de joodse kranten. 1920 !
   Zo kort na de oorlog was het idee nog helemaal niet gerijpt om deze holocaust religie te maken. natuurlijk waren er veel joden gedood en gestorven. Maar hoeveel? Hoeveel zijn er na de oorlog naar Rusland gegaan? Naar Amerika? Naar Argentinie, naar Israel? Zonder dat te melden. mensen die mogelijk toch als overleden bekend staan.
   Het Rode kruis heeft volgens haar papieren veel en veel minder doden geteld. ( Ik weet nu niet hoeveel, maar minder dan 1 miljoen, meen ik. En zij waren de instantie die zich hier mee bezig hielden, meen ik. Nogmaals: dit zijn grove herinneringen. kan er flink naast zitten. Het is meer een tip voor als iemand de zaak wil uitzoeken)

   De grote holocaust peromotor, Elie Wiesel, is beroemnd om zijn boek 'Nacht'. daarin beschrijft hij dat babies levend in het vuur worden geworpen. Later heeft hij toegegeven dat dit verzonnen was. maar de 35 miljoen mensen die zijn boek lazen hebben dat nooit gehoord. Ook leuk is dat in 'Nacht' geen woord over en gaskamer staat. Daar had hij blijkbaar nooit over gehoord. Dit in tegenstelling tot onze held de heer Verduin ( vandaag naast de koning in Auschwitz) die al in kamp Vucht wist dat er gaskamers waren. ( Maar Wiesel, die een jaar in Auschwitz zat, heeft er nooit over gehoord ! )

   Enfin, als U zin heeft om eens een heel weekendje te kotsen, dan moet U zich verdiepen in de tegenstrijdigheden in de survivor verhalen.

   Verwijderen
  8. Hoe kan dan Moshe Peer 6x de gaskamer overleven als er geen gaskamers waren in Bergen Belsen

   Verwijderen
  9. Dat bedoel ik, zo dom ben jij!

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. they

   Sorry, u maakt uzelf belachelijk

   Punt was eerst Auschwitz gaskamers
   Toen kwam u met verhaal van Peer
   Waarvan bekend is dat die in Bergen Belsen zat, en daar geen gaskamers waren.
   Dus een fake verhaal

   En dan zegt u tegen mij dat ik dom ben.

   U bent degene die een onwaarheid post, Peer

   Spiegel?

   Verwijderen
  12. Laatste analyse:

   Het is bekend dat autistische mensen geen ironie kunnen onderscheiden van gewone argumenten.

   Als They schrijft: "Google ook even op Moshe Peer, die heeft zes keer de gaskamer overleefd." dan is de clou natuurlijk: deze bedrieger zegt dat hij de gaskamers overleefde, maar in zijn kamp was er niet eens een gaskamer.
   Een normaal mens vat dit onmiddellijk.
   Een autist lukt dat niet.
   Die zegt dan: "Uw argument is vals. Wij spreken hier alleen over Auschwitz. Niet over Bergen Belsen. "
   We zien het hoerboven voor onze ogen gebeuren.
   Alle 'due sympathy' verder, maar hier hoef ik geen tijd meer aan te verliezen.

   Verwijderen
 10. Omdat dit laat zien dat Putin geen respect heeft voor de joodse bevolking.
  Je kan 15 min te laat komen, maar niet 2 uur.

  Zie bv het bezoek van Obama in NL, alles geplaned op de min

  Het enige wat in oost UA gebeurd is dat Putin daar oorlog voert.
  Heeft niks te maken met wereldheerschappij, alleen met de grootheidswaanzin van Putin zelf.
  Maar hoe moet wel het beeld in stand houden dat het westen de grote boosdoener is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb jij toevallig de "taak" van Cruel overgenomen? Van mij mag je wereldvreemd zijn en blijven, maar houdt die onzin voor jezelf.

   Verwijderen
  2. Welke onzin?

   2 uur te laat komen is gebrek aan respect.
   En dan beginnen op een herdenking over wereldheerschappij terwijl hij zelf de oorlog is gestart, is hypocriet

   Verwijderen
  3. Ja, voor jou wel. Maar weet je ook de reden waarom hij 2 uur te laat was? Er gebeuren nogal rare dingen aan zijn westgrens.

   "En dan beginnen op een herdenking over wereldheerschappij terwijl hij zelf de oorlog is gestart, is hypocriet"

   Eens meer duidelijker antwoord op je wereldvreemdheid had je niet kunnen geven.

   Verwijderen
  4. Oh, Putin had een meeting met zijn defensie hoe ze nu toch Mariupol konden veroveren, want afgelopen week ging het goed mis met vele burgerdoden.

   En er gebeuren rare dingen aan de andere kant van zijn westgrens, waar hij zich helemaal niet mee te bemoeien heeft, maar dat toch doet.

   En, ja, Putin is zelf de oorlog gestart.
   Een FSB/GRU operatie, door Putin opgezet en geleid door Strelkov en Borobai.
   Strelkov heeft zelf tegegeven dat hij de oorlog daar gestart is (de grote bron van Blik)

   Kunt u hier nalezen

   http://zavtra.ru/content/view/kto-tyi-strelok/

   Verwijderen
  5. "En, ja, Putin is zelf de oorlog gestart."

   Nee hoor, maar ik dacht dat ik je dat al duidelijk had gemaakt met de IMF leningen enzo? Maar ja, LGK is waarschijnlijk een persoon waaraan je de feiten meerdere keren moet uitleggen en er dan nog niets van snapt. In Nederland is nu een discussie of het niet beter is om dit soort mensen niet meer geboren te laten worden. Sorry joh, als het niet op de zachte manier kan, dan maar op de harde.

   Verwijderen
  6. Graag een linkje naar de voorwaarden dat Kiev oorlog moet voeren?

   IMF leent geld, hiertegenover staan hervormingen in economie, oa privatiseringen.
   Aangezien dat het IMF geld van bijna alle landen ter wereld komt, ook Rusland, zou het vreemd zijn als Rusland zou toestemmen dat het IMF geld gebruikt wordt voor defensie

   Defensie betaalt UA uit speciale belasting van 1,5% en nationale reserves

   Is het zo moeilijk om onderbouwde tegen argumenten te geven?

   Verwijderen
  7. @LGK

   Voor de Russen geldt op dit moment het motto:

   'he who should fight but runs away, lives to fight another day'

   De NAVO staat voor hun voordeur. Gezwam over 'de grootheidswaanzin van Poetin' is de bekende oorlogsretoriek die als schaamlap moet dienen voor de agressie tegen Russen.

   Verwijderen
  8. En?

   NATO is een verdrag organisatie met als belangrijkste punten art 4&5

   Die 'oorlogsretoriek heeft Putin zelf uitgesproken in zijn speech in Munchen.

   De val van USSR en het 'beschermen' van landgenoten (wat hem excuus geeft om ander land binnen te vallen zoals Hitler)

   Bij NATO sluiten kleine landen zich aan om bescherming te zoeken tegen Rusland, zie baltische staten, die zijn nu maar wat blij dat ze lid zijn van NATO

   Verwijderen
  9. De NAVO is een uitzendleger Al 25 jaar overbodig en nu een wapen in de handen van imperialisten.

   Verwijderen
  10. NATO is een verdrag organisatie, kunt u nalezen op de website

   Er zijn idd verschillende uitzendingen geweest, alle onder UN vlag.

   En zeker niet overbodig, want anders was Putin al lang de Baltische staten binnengevallen

   Verwijderen
 11. Ik wil even een lans breken voor enkele oudjes.

  Paul Craig Roberts vind ik vaak prima. Hier een lang artikel over Rusland: http://www.paulcraigroberts.org/2015/01/26/russia-cross-hairs-paul-craig-roberts/

  Een ander oude crack is Pat Buchanan. Geweldig overzichtsartikel: http://www.informationclearinghouse.info/article40818.htm

  Een een jonkie: Chris hedges, die mooi laat zien hoe diep Amerika al is gevallen: http://www.informationclearinghouse.info/article40817.htm ( over de film American sniper)

  @ they knew: doe me een plezier en reageer niet op de LGK. Hij is absoluut nergens in geinteresseerd. U kunt nog vele jaren uw nuances aan hem voorleggen, hij zal toch elke dag hetzelfde blijven roepen. http://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_%28internet%29#Werkwijze

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan,

   Ik weet het, Jan, but I like to tease him!

   Verwijderen
  2. LOL

   PCR

   Blijkt dat zijn baas een Kremlintrol is

   Dan kan je je afvragen hoe betrouwbaar Paul is

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/08/rpi-executive-director-daniel-mcadams.html

   Verwijderen
  3. Het blijkt duidelijk dat jij niet weet waar je het over hebt. PCR staat in ieder geval niet voor Ron Paul. Doe nog een poging!

   Verwijderen
  4. U heeft gelijk, verwisselde hem met RPI

   Maar zijn wel '2 handen op 1 buik'

   Verwijderen
  5. "U heeft gelijk"

   Precies, en dat is niet het enige waar ik gelijk in heb.

   Verwijderen
  6. Precies dezelfde fout maakte hij een week geleden. Heb ik toen nog heel zorgvuldig weerlegd. Zijn kletskoek sloeg helemaal nergens op. Je besteed er tijd aan, maar hij leest het niet eens, of hij vergeet het onmiddellijk. Zulke mensen verdienen een ban. dat is geen discussie. dat is hinderen en pesten. Weg er mee.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Dit is toch eigenlijk wel te mooi om waar te zijn: om 0.38 uur schrijf ik : "Hij leert niets bij. LGK zal toch elke dag hetzelfde blijven roepen"
   En precies 21 minuten later schrijft LGK dezelfde domme fout als een week geleden, terwijl ik die fout toen uitvoerig heb ontzenuwd en geexposeerd.

   Elk verder commentaar is overbodig. De man is één brok tijdverlies.

   Verwijderen
  9. Weet niet wat u een week geleden bedoeld.

   Ik haalde de 2 pauls door elkaar
   Niet vreemd omdat ze beide in de zelfde lijn publiceren

   Voor mij hebben ze het zelfde label

   Verwijderen
  10. Op 18 januari om 1.12 uur schreef U:
   ( Draad: Blik belt de volkskrant)

   PCR is een complottertje
   Zijn baas is al bewezen een Kremlintrol

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/08/rpi-executive-director-daniel-mcadams.html

   Daarop antwoordde ik om 2.52 uur, meteen onder uw post, het volgende:
   U beweert dat een medewerker van Ron Paul een 'kremlin trol is'.
   1. Dat blijkt niet uit het artikel.
   2. Is iedereen die oog heeft voor het Russische standpunt een Kremlin Trol?
   3. Wat heeft dit alles met Paul Craig Roberts te maken?

   ---

   Hier is de link: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/01/blik-belt-de-volkskrant-betreffende-de.html?showComment=1421546058907#c2010527134741080181
   ---

   'Ik haalde de twee Pauls door elkaar."
   'Niet vreemd omdat ze in de zelfde lijn publiceren. "

   LGK, ik weet niet wat uw beroep is, maar voor pundit bent U niet geschikt.
   Ik zou het meer in de harde fysieke bezigheden zoeken. Of in de surveillance. Krijgt U een mooi pak aan en een echte walkie talkie ! Wel een koud beroep in de winter..

   Verwijderen
  11. De baas van RPI is een Kremlin trol
   kunt u nalezen in de link

   Of klopt er iets niet wat in de link wordt gepost?
   RP die beweerd sat beelden gezien te hebben met flessen drank
   Tuuuurlijk

   Verwijderen
  12. LGK,
   luister goed: PCR is iemand anders dan Ron Paul.
   Dat is de stomme fout die U telkens maakt.

   In mijn coulance met U houd ik dat ietwat op de achtergrond, en meld dat zelfs als U die fout niet zou hebben gemaakt, de beweringen die U doet, ook onjuist zijn.
   Nu doet U net alsof U die stommitiet ( PCR met Ron Paul verwisseld) niet heeft gemaakt. Want dàt kunt U niet in twijfel trekken. U gaat alleen verder over de andere bewering die minder bewijsbaar fout is. En blijft dan roepen dat U natuurlijk gelijk heeft.
   Waarom is de kans dat U gelijk heeft groterdan de kans dat ik gelijk hebt ?
   Omdat U niet eens wist wie PCR is?

   U doet me heel erg denken aan een oud concurrent van mij.
   Hij was zo zelfverzekerd dat je hem nooit aan het twijfelen kon krijgen. Iedereen die ons beiden kende maar ons vaak niet, had de indruk dat mijn concurrent de beste was.
   Welnu, mijn bedrijf is flink gegroeid en zeer welvarend. Hij is al 15 jaar geleden failliet gegaan. Maar een buitenstaander zal hij nog steeds met gemak overtuigen dat hij de beste van ons twee is.
   Ik weet niet hoe ze dat doen. Die onvoorstelbaare zelfverzekerdheid waarmee ze hun leugens en onzin de wereld inslingeren, dat zal het wel zijn.
   Ander beeld dat me te binnen schiet: De ridder in Monthy python: hij word helemaal kapot gehakt tot er alleen een romp op de grond ligt te schreeuwen: "Ik zal je krijgen, pas maar op! " Daar doet U me aan denken.


   Verwijderen
  13. Je haalt wel meer door elkaar LGK. Je bent volgens mij een wargeest

   Verwijderen
  14. LGK,
   luister goed: PCR is iemand anders dan Ron Paul.
   Dat is de stomme fout die U telkens maakt.

   In mijn coulance met U houd ik dat ietwat op de achtergrond, en meld dat zelfs als U die fout niet zou hebben gemaakt, de beweringen die U doet, ook onjuist zijn.
   Nu doet U net alsof U die stommitiet ( PCR met Ron Paul verwisseld) niet heeft gemaakt. Want dàt kunt U niet in twijfel trekken. U gaat alleen verder over de andere bewering die minder bewijsbaar fout is. En blijft dan roepen dat U natuurlijk gelijk heeft.
   Waarom is de kans dat U gelijk heeft groterdan de kans dat ik gelijk hebt ?
   Omdat U niet eens wist wie PCR is?

   U doet me heel erg denken aan een oud concurrent van mij.
   Hij was zo zelfverzekerd dat je hem nooit aan het twijfelen kon krijgen. Iedereen die ons beiden kende maar ons vaak niet, had de indruk dat mijn concurrent de beste was.
   Welnu, mijn bedrijf is flink gegroeid en zeer welvarend. Hij is al 15 jaar geleden failliet gegaan. Maar een buitenstaander zal hij nog steeds met gemak overtuigen dat hij de beste van ons twee is.
   Ik weet niet hoe ze dat doen. Die onvoorstelbaare zelfverzekerdheid waarmee ze hun leugens en onzin de wereld inslingeren, dat zal het wel zijn.
   Ander beeld dat me te binnen schiet: De ridder in Monthy python: hij word helemaal kapot gehakt tot er alleen een romp op de grond ligt te schreeuwen: "Ik zal je krijgen, pas maar op! " Daar doet U me aan denken.


   Verwijderen
  15. Jan

   Idd andere persoon, maar wel 2 handen op 1 buik

   Jammer om geen inhoudelijke argumenten te zien

   Maar ontwijken dat RPI een Kremlin fan is

   Verwijderen
 12. En nog steeds geen tegen argument.....
  Wat uw punt onderbouwd

  Wel met 3 pro Kremlin sites komen aanzetten of die de waarheid verkondigen

  Als je informationclearinghouse nazoekt op www kom je vele beschuldigingen tegen dat het een Kremlin propaganda kanaal is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.globalresearch.ca/the-imfs-rescue-package-coercing-ukraine-into-a-civil-war/5380347

   Maar, is Kremlinpropaganda. Zet het maar op je ignore-lijstje.

   Verwijderen
  2. Hier wordt een conclusie getrokken door de auteur

   "“If the government loses control of the east, it would further erode the country’s finances and damage Ukraine’s ability to attract investment.”

   En daarom springt IMF bij,omdat UA waarschijnlijk te weinig geld kan aantrekken.

   De auteur maakt ervan dat UA 'oorlog moet voeren' anders krijgen ze geen geld van IMF

   tevens kom je dit alleen maar tegen op pro Kremlin site's , waarvan deze er 1 van is.

   Zoals eerder gepost betaald UA defensie uit speciale belasting van 1,5% en reserves.

   het artikel laat geen enkele onderbouwing zien dat IMF die voorwaarde stelt, alleen een interpretatie van de auteur

   Verwijderen
  3. Nee, controle over de opstandige provincies is een voorwaarde voor de toegezegde hulp:

   “Should the central government lose effective control over the east, the program will need to be re-designed.”

   Verwijderen
  4. En nu herhaalt u de woorden van de auteur
   is zijn interpretatie

   Het rapport zegt alleen maar dat als UA controle verliest over oost UA, zal het aantrekken van financiers 'beschadigen'

   Daarom springt IMF bij

   Verwijderen
  5. Wereldbank en IMF zijn verlengstukken van het dollarimperialisme. Peter Koenig heeft jaren voor de Wereldbank gewerkt. Zijn interpretatie heeft voor mij gewoon wat meer gewicht dan de jouwe. 't Is niet anders.

   Verwijderen
  6. Waarom houdt RU dan SDR's aan?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door iemand die straks door Putin in zijn reet wordt genomen.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Ik heb tenminste de waarheid achter me staan, meer als jullie kunnen zeggen. Dus de enige smerigen zijn jullie die terroristen beschermen!

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Nog geen antwoordt waarom Rusland SDR aanhoud?

   Ook geen inhoudelijke post over feit dat het een conclusie van auteur is

   Verwijderen
 13. LGK, ik weet niet op wie U reageert, en welke bewering U weerlegd zou willen zien.

  Ik reageer even op uw simpel wereldbeeld. Als U op het www beweringen vindt dat informationclearinghouse een 'Kremlin propaganda kanaal' is, dan heeft dat blijkbaar betekenis voor U.
  Voor mij is het simpelweg een signaal dat andere mensen het er niet mee eens zijn en niet veel verder komen dat een ad hominem argument.

  Andere ad hominems, of fallacies: Conspiracy !
  Lees mijn blog over het ontstaan van die fallacy.

  De waarde van een site hangt gelukkig niet af van de scheldwoorden die er op af gevuurd worden. Die hangt af van de overtuigingskracht van de schrijvers die er publiceren.
  ICH artikelen vind ik vaak heel goed.

  De schrijvers hebben vaak een goede carriere gemaakt: Buchanan decennia lang Congreslid. Roberts: staatsecr. van financien, en editor Financial Times. Hedges: NYTimes, meen ik.
  Dat zegt nog helemaal niets over de waarde van hun artikelen, maar ze hebben in elk geval bewezen dat ze capaciteiten hebben. Of ze de waarheid doorzien, dat is mijn eigen beoordeling. Het voordeel van zo'n site is: je komt er nooit iemand tegen die twee maal achter elkaar dezelfde leugen durft te vertellen. O nee, het was een vergissing van U: Ron Paul is niet dezelfde als Paul Craig Roberts. ( Maar de namen lijken ook zo vreselijk veel op elkaar, zoals U zelf ook al zegt ! En dan hebben ze ook allebei nog iets met politiek te maken. Het is niet te doen. Veel te ingewikkeld, nietwaar .. )

  PCR begint zijn artikel hier mee: "The New Chief of the US Broadcasting Board of Governors, Andrew Lack, has declared the Russian news service, RT, which broadcasts in multiple languages, to be a terrorist organization equivalent to Boko Haram and the Islamic State",

  Het gaat hier dus over een hele hoge Media man, in Amerika. En die zegt dat een Nieuws zender ( van zijn vijand) een terroristische organisatie is.
  Veel bonter heb ik het nog niet mee gemaakt.
  Ik neem aan dat kinderen uit de 2e klas van de lagere school al begrijpen dat deze man zelf een extremist is, in zijn beweringen dan toch.

  En dat is dan iemand met een functie die daar zeker 100.000 $ per jaar mee verdient. Kun je nagaan wat er aan extreme nonsens op het www wordt geschreven. Hoe dom moet je zijn om daar waarde aan te hechten. En om dat dan hier als onderbouwing te gebruiken. Hoe dom en wereldvreemd bent U eigenlijk, beste LGK ?  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Raar

   Uw post hangen wel af van de scheldwoorden die u gebruikt
   Vreemde manier om uw post kracht bij te zetten

   Verwijderen
 14. Ja, is Kremlin propaganda

  Een zin uit een artikel

  "But the 34-page Dutch report was silent on the jetfighter question, although noting that the investigators had received Air Traffic Control “surveillance data from the Russian Federation."

  Dus de schrijver zegt dat 'jullie heben radar beelden van RU radar, maar OVV zegt niets over de su25"

  Hiermee zegt de schrijver dat de pers con van 21 juli dus feiten/waarheid bevat, maar dat niet in rapport hebben meegenomen.

  De schrijver vraagt zich niet af of wat er vertelt is op de pers conf van 21 juli van Kremlin, wel de waarheid was.

  De schrijver neemt dus, zonder te onderzoeken, aan dat Kremlin toen de waarheid vertelde.

  Nu weten we dat alles wat Kremlin vertelde op 21 juli een leugen was

  Ps, artikel was van 19 jqn 2015, dus de schrijver kon ook al lang weten dat het een leugen was van Kremlin.
  Echter de schrijver houdt vol dat Kremlin waarheid verteld.

  Hiermee bewezen dat het een Kremlin site is

  Kijkt u wel eens RT?
  Het is niet zozeer het nieuws, maar de docu's die daarop volgen.
  Het verheerlijken van eigen gelijk
  Zelfde als de IS video's

  BeantwoordenVerwijderen


 15. "Nu weten we dat alles wat Kremlin vertelde op 21 juli een leugen was"

  Heeftt U hiervoor een onderbouwing ? Ik ben heel geinteressseerd.
  --

  Nietzsche zei: 'Er zijn geen feiten, alleen interpretatie.'

  U denkt dat er feiten zijmn: namelijk alles wat in de media staat die Uw visie op de wereld verspreiden.
  En onvolwassen als U bent gelooft U dat automatisch de opponent de enige is die nonsense verkoopt. Was het maar zo simpel.
  Om uit beider propaganda de waarheid te filteren, of voor je zelf samen te stellen, je eigen wereldbeeld te kieszen , daar is veel tijd en oprechtheid voor nodig.

  Daarom probeer ik harde zaken als leidraad te nemen:
  Bijvoorbeeld: Hoe vaak pleegde een land agressie tegenover een ander land?

  We zien dan dat de VS dat 98 keer deed , sinds WO2. En Rusland heel zelden, en dan was het altijd nog uit zelf-defense.

  Hier de relevante blogs:
  http://xevolutie.blogspot.nl/2015/01/434-america-helps-world.html
  idem: http://xevolutie.blogspot.nl/2014/12/425-us-military-and-cia-interventions.html

  Over Rusland: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/01/439-russische-agressie.html  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onderbouwing

   Fimpje van 'buk op dieplader'
   Kremlin beweerd in UA gebied met stad.
   Je ziet duidelijk trolleybus lijnen, die zijn daar niet
   Wel in sepa gebied bij Luhansk
   Bewezen leugen onderbouwd met geo locatie

   'SU25' op radar
   Die werd pas waargenomen 1.34 min na uitvallen zwarte dozen MH17
   Kremlin zij; ' we kunnen pas boven 5 km zien"
   Waar was de su25 dan tussen uitvallen zwarte dozen en eerste waarneming?
   Wat Kremlin zag was het uiteen vallen van de 777

   Verwijderen
 16. Nog even een mededeling:
  Ik zal nooit, NOOIT , NOOIT meer reageren op posts van LGK. Mijn boycot van hem is dus definitief.
  Het kost me veel tijd, en het levert helemaal niets op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder die geen discussies aandurft.

   Verwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. Ja Mennie, ik had je al eerder gevraagd hier voorlopig weg te blijven, dus bespaar jezelf en mij alstjeblieft de moeite. Bij voorbaat dank.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  5. Hebben ze het in Nederland over een rechtstaat. Dit is nog maar het begin.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door een homo- en jodenhatende blogbeheerder.

   Verwijderen
  8. Goh

   Post worden verwijderd door
   - blogbeheerder
   - terroristenblogbeheerder
   - homo- en jodenhatende blogbeheerder.

   Dus blogbeheerder is
   - pro terrorist
   - homo hater
   - joden hater

   Verwijderen
 18. 20 november 2013, VS is een burgeroorlog aan het voorbereiden in Oekraïne!!!

  http://vineyardsaker.blogspot.co.uk/2015/01/must-watch-ukrainian-deputy-us-to-stage.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prima clip. Wij kunnen nu wachten op de schijnheilige reactie van de bekende trollen die met een uitgestreken gezicht komen beweren dat er toch geen Amerikaan te zien is in de Rada.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een terroristenblogbeheerder.

   Verwijderen
  5. Deputy Oleg Tsarov is een Novorossia aanhanger

   Niet vreemd dat hij Russische propaganda verspreid

   Verwijderen
 19. Gisteren bij de NOS http://www.npo.nl/nos-journaal/27-01-2015/POW_00941954 zouden de betogers "hun behoefte willen doen op het Binnenhof", Nou, "dat zijn wel gekke betogers". Krijgen we nu de beelden van We are Change. Blijkt het wat genuanceerder in elkaar te zitten. Wat vooral opvalt is de enorme politiemacht, en de verbazing bij wat ingeschat kan worden als hele gewone burgers, over hoe het in Den Haag werkt.

  Er is weer bij een groot aantal mensen de ogen open gegaan gisteren. Dat is het goede nieuws.

  https://www.youtube.com/watch?v=nHy1OPj4fHw&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  8. En?

   Valt nog al mee in vergelijking tot Rusland

   In Rusland mag je 1 mans demontratie doen

   Maar na Parijs wordt een man in Moskou opgepakt die een bordje heeft met 'Je suis Charlie'
   Die wordt opgepakt en is aangeklaagd voor 5 jaar
   Terwijl Lavrov in Parijs meeliep

   Of zie hoe politie in Moskou optreedt tegen demonstraten voor Navalny

   Tja, hoe hypocriet

   Verwijderen
 20. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een zekere Friedman mag in de NY Times Putin met Hitler vergelijken, maar let vooral ook op de reacties onder het artikel die overwegend het helemaal niet met de collumnist eens zijn. Een collumnist die alle VS agressie goedpraat en aanmoedigt: Libie, Irak, etc. http://www.nytimes.com/2015/01/28/opinion/thomas-friedman-czar-putins-next-moves.html?_r=0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Daarom zeg ik ook tegen LGK, Mennie en Creul. Jullie hebben de infowar toch al verloren.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een tegenstander van de vrijheid van meningsuiting.

   Verwijderen
  6. Welke comments?
   Ik zie ze niet

   Begrijpend lezen is lastig voor u

   Friedman maakt de vergelijking niet
   Hij haalt in zijn colom Clinton aan die de vergelijking maakt.
   Hij geeft haar alleen gelijk voor chock effect
   Friendman doet geen uitlating of hij het daar mee eens is.

   Verwijderen
 22. Anti bankiers partij Syriza wil geen verdere sancties tegen Rusland. Bankiers in londen en new york. Eat your hart out!.
  Zo gaat het nederlandse volk ook denken als nederland in de toekomst wordt overgenomen door het IMF. Dat zeg ik nu al vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hezbollah heeft vandaag terug geslagen tegen israël. Als vergelding van het doden van een Iraanse generaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Amerikanen hebben de burgeronrust in Oekraïne een beetje op gang geholpen https://www.youtube.com/watch?v=y9hOl8TuBUM&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deels, een genot om naar te kijken.

   https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422411861&v=FD15bxM3mTc&x-yt-cl=84924572

   Verwijderen
  2. Niet echt. 'k Zie alleen maar verliezers, ook al lijkt dat op dit moment voor Givi en z'n manschappen niet zo voor de hand liggend. Wat mij op blijft vallen bij dit soort beelden is het ongeloof en het volslagen onbegrip (en de woede) bij burgers dat het zover heeft kunnen komen. Dat ze verrot worden geschoten door landgenoten, want zo lijken ze hun belagers ondanks alles toch nog te zien. Tenminste dat is mijn impressie. Misschien verklaart dat ook de frustratie bij Givi en z'n manschappen. Dit is misschien meer een broederstrijd dan we geneigd zijn aan te nemen. Aangewakkerd door buitenlands gestook.
   Beter zouden achterbakse types als Pyatt, Van Balen, Verhofstad of Nuland daar een rondje door Donetsk lopen dan die sukkels die zich weer als kanonnenvoer laten gebruiken.

   Verwijderen
  3. Nee hoor, totaal andersom. Enige die de strijd zijn begonnen zijn Putin en Strelkov, notabene zelf aangegeven in diverse filmpjes. Daarnaast hebben ze ook de sleutel in de hand die deze strijd kan staken en gebruiken ze onschuldige burgers als kanonnenvoer. De burgers haten de Russen maar die willen maar niet de wapens neerleggen. Het Oekraïense leger heeft dat al meerdere malen gedaan maar moet zich ook verdedigen tegen de terroristen.

   Verwijderen
  4. En daar is de VS weer

   Rusland heeft al 11 jaar geleden de oorlog voorbereid op UA

   https://translate.google.co.uk/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fchdnews.com.ua%2Findex.php%2Fpolitika%2F2233-k-vojne-s-ukrainoj-rossiya-gotovilas-11-let-i-ona-budet-dolgoj-illarionov&edit-text=

   Verwijderen
  5. Die traagheid breekt de Russen nog eens op. Brzezinski had Ukraine al in 1997 in het vizier.

   Verwijderen
  6. Oh
   Dus Rusland had heel UA al lang eerder moeten annexeren?

   Verwijderen
 25. Gas supplies to bypass Ukraine from 2019 — Gazprom

  http://itar-tass.com/en/economy/773794

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Das mooi
   UA zegt nog maar 30% uit RU nodig te hebben

   Heeft EU nog 5 jaar om te zorgen dat gas uit Noorwegen/NL richting zuid Europa gaat.
   Tegen die tijd is ook het aantal LNG havens verdrievoudigd in middenlandse zee

   Verwijderen
  2. Gesteld dat de EU tegen die tijd nog bestaat dan.

   Verwijderen
  3. Ja, die zal nog steeds bestaan

   Gelukkig denk de meerderheid dat een 'pact' de EU beter is dan afzonderlijke landen die een oorlog kunnen starten

   Dankzij Eu is er al 70 jaar vrede in EU

   Verwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door een angsthaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. http://www.z24.nl/economie/eu-wil-nieuwe-sancties-tegen-rusland-maar-tsipras-ligt-dwars-533195

  Tsipras!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SdR,

   - Stop de privatisering van de haven van Piraeus;
   - De nieuwe Griekse minister van financiën, de econoom Yanis Varoufakis, zegt;

   "Of er komt gerechtigheid of het einde van de €uro met een grote knal!”;

   - Duizenden ambtenaren krijgen hun baan terug.

   Er zit echter een gevaar in, de kans is groot dat de NAVO "Gladio" weer van stal gaat halen.

   Verwijderen
  3. Ben benieuwd hoe lang Griekenland, regering dit volhoudt

   Over 2 weken zou Griekenland weer fin hulp krijgen
   Ben benieuwd of ze dat gaan krijgen als ze dwars liggen in EU

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @SdR,

   "Zou kunnen, echter het bestaan van Gladio is nu algemeen bekend dus dat zal hun werk nadelig beinvloeden."

   Er zijn mij de afgelopen maand wel een paar dingen opgevallen:

   Frankrijk,

   - Erkent Palestina;
   - Hollande eist opheffing van de sancties op Rusland.

   Hollande krijgt ineens te maken met aanslagen. Sindsdien heb ik Hollande niet meer gehoord over het opheffen van de sancties en gisteren, tijdens zijn toespraak bij de holocaust herdenking, veroordeelde hij de steun aan Palestijnen! Huh...???

   Griekenland,

   - Tsipras wint verkiezingen en plotseling verongelukt er een Griekse F-16 in het Spaanse Albacete. Hoeveel toeval bestaat er eigenlijk op de wereld?

   Verwijderen
  6. Sommige zien overal een complot in

   Verwijderen
  7. they

   "- Hollande eist opheffing van de sancties op Rusland."

   Dat heeft Hollande niet gezegd
   Hollande heeft gezegd, dat als er voorderingen zijn, sancties minder kunnen

   Echter 1 van de voorwaarden is dat RU OSVE aan gehele grens toelaat
   Putin weigert dit
   Dus geen afbouw sancties

   Verwijderen
  8. @LGK,

   "Ben benieuwd hoe lang Griekenland, regering dit volhoudt"

   Als de Grieken de inkomsten van hun eigen olie en gas mogen houden, dan zie ik hen het nog wel een tijdje volhouden.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Tuuuurlijk
   Frankrijk sluit zich aan bij Griekenland

   In uw dromen?

   Verwijderen
  12. @SdR,

   "De connectie tussen de verkiezingen in Griekenland en het verongelukte toestel vind ik nogal vergezocht."

   Tja, dat vond je ook van die twee gebouwen in Swastika & SS style. Maar antwoord erop geven kon je niet.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 28. HUNGER GAME IN VENEZUELA REAL STUFF
  https://www.youtube.com/watch?v=u2tTbV-2LJ4

  Kip, melk, suiker nogal schaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Bad U.S. Policy Pushes Russia, China and Iran Closer Together
  http://www.washingtonsblog.com/2014/05/bad-u-s-policy-pushes-russia-china-iran-closer-together.html
  Ik snap alleen niet waarom de money masters china zo machtig hebben laten worden. Is er een addertje onder het gras en hebben ze macht in china ? of zijn ze zo dom geweest en dachten ze dat het destabilisatie programma iran, rusland en china wel zou vernietigen.?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. De msm zal dit niet vertellen.
  De griepprik is een hoax.

  Dat het niet bewezen helpt zetten ze zelf op de bijsluiter
  Op dat pakje van Flulaval van GSK staat zelfs dat er mercury in zit.

  http://www.globalresearch.ca/flu-shot-hoax-admitted-no-controlled-trials-demonstrating-a-decrease-in-influenza/5427871

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik kijk niet naar de TV, maar de TV kijkt naar mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mercury
  Ja is vrij giftig
  Maar alle stoffen zijn giftig, ook water
  De hoeveelheid is bepalend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "De hoeveelheid is bepalend"

   Nee, de manier hoe het wordt ingebracht. Bij een vaccinatie komt het rechtstreeks in je bloedbaan en bereikt daardoor zeer snel je hersenen.
   Waar komt die dementie en alzheimer toch vandaan?

   Verwijderen
  2. En nu graag uw antwoordt op mijn posts

   Verwijderen