dinsdag 20 januari 2015

"I am the President of Peace", Poroshenko booed at in Zürich 19-1-2015

The people from Slavyangrad.org attended Poroshenko's presentation in Zürich, yesterday 19 January, and made following videos of the President of the Ukraine.

Petro Poroshenko on the cultural level of a lady.

Petro Poroshenko with great illusions: "The whole world is showing solidarity with Ukraine"

"The members of the European Union demonstrate a success story"

"Whole Europe is under attack. Now."

"My country wages a war against terrorism."

"Ukraine should become a full member of the European family"

"Ukraine is a symbol of free Europe"

"A Ukrainian man does not escape the conflict but goes to Donbass and fights!"

"Ukrainian soldiers demonstrate impressive combat spirit, professional skills and legendary courage"

"I am a President of peace."

Poroshenko on terrorists

"People from Crimea found a hospitable shelter in central Ukraine."

Somebody in the room not agreeing with the rethoric of the President of the Ukraine: "I don't want to see in this room somebody who kills children."

6 opmerkingen:

 1. Volgens mij bestaat er ook een raket of een bom die 'pacemaker' genoemd word.
  Mennie zal dat wel weten, die heeft verstand van oorlogstuig.
  Wat ik er mee bedoel dat je bovenstaande boef en die raket heel goed met mekaar kunt vergelijken. Het woord is al een leugen op zich.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is de orwelliaanse wereld waarin we leven.

   Obama die een groot aantal proxy oorlogen voert en bv een kill list heeft is de peace president. Heeft de Nobelpeace prijs gekregen.
   Een soevereine staat in chaos veranderen wordt verkocht als een streven voor vrijheid en democratie.

   Verwijderen
 2. Matt, ik ben zo gelukkig geweest dat ik me nooit hoefde te verdiepen in deze zaken.

  Maar nu zoek ik toch af en toe dit soort wapens op, omdat het misschien toch realiteit wordt. Basisbegrip is ICBM, ofwel een raket waarmee je atoombommen naar de vijand kunt schieten over heel grote afstanden.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Intercontinental_ballistic_missile
  Waar jij op doelt is de peace-keeper. En eigenlijk is het zo dat de zeer krachtige wapens al die jaren voor vrede hebben gezorgd, doordat beide partijen ten onder zouden gaan, als iemand ze zou gaan gebruiken.
  Hier de info: http://en.wikipedia.org/wiki/LGM-118_Peacekeeper

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor je uitleg , Jan, maar ik bedoelde het eigenlijk meer surrealistisch, hoe kan een wapen voor vrede zorgen, het blijft een wapen en je hoeft maar 1 gek aan de knoppen te hebben.....Vandaar ook mijn vergelijking met die boef uit het artikel hierboven. Ik ben nooit in dienst geweest en ik ben al 43 jaar dankbaar dat ik dat ook nooit gedaan heb. Niets zo afschuwelijk als op je medemens moeten schieten. En kom niet af met zeggen dat als de ander een wapen heeft schiet hij.
  als iedereen zo denkt als ik zijn er geen wapens nodig, maar een schaakspel, of voetbal, noem maar op... Beide partijen zouden ook een paradijs op aarde kunnen maken met het geld dat ze met die onzin uitsparen.
  Niet persoonlijk naar jou bedoelt Jan, ik wil jou niet aanvallen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent volledig onrealistisch, Matt. Je vergeet dat wij allen een produkt van de evolutie zijn. De mensen die jouw nobele instelling hadden zijn allemaal door de evolutie uitgeselecteerd.

  Maar een mens heeft twee neigingen in zich van nature: een goede en een boosaardige. De goede, altruïstische, is bedoeld voor de in-group. Dat zijn de mensen van zijn eigen familie, stam, of nationaliteit. Samen bescherm je elkaar tegen overvallers. Daarom voel je liefde tegenover elkaar.

  Ook heeft ieder mens een boosaardige neiging. Die is ook onontbeerlijk. Agressie en haat en gewelddadigheid moeten ook tot de mogelijkheden behoren ( van een deel van de groep) en die is bedoeld voor de out-group: de potentiele veroveraars die jouw familie/stam/land kunnen aanvallen en vernietigen.

  Ergo: wapens ontkom je nooit aan, Helaas. Mooie wensdromen maken het overleven onmogelijk. De pacifisten zijn al heel lang geleden allemaal de kop ingeslagen, en hun vrouwen zijn tot slaaf gemaakt.
  Zo zal het in grote lijnen gegaan zijn, en zo zal het altijd wel blijven gaan. Bij alle dieren zie je hetzelfde. Ook een 'wapenwedloop', of een andere manier om de soort te laten overleven.

  Een mens bepaalt onbewust continue wie tot de helpers behoort, en wie potentieel gevaarlijk is.
  Als je in Rotterdam loopt en twee jonge marokkanen tegen komt die nederlands spreken, zul je ze als 'outgroup' aanvoelen. Potentieel de vijand.
  Kom je die twee zelfde jongens tegen in Marrakech, terwijl ze precies hetzelfde zeggen, dan ervaar je hen als in-group. Omdat jij in een geheel vreemde omgeving bent, ervaar je twee jongens die jouw taal spreken als potentiele helpers, niet als bedreigend.
  Zo werkt de menselijke geest. zo heeft de evolutie ons gevormd. Heel logisch allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. U heeft het over vooringenomenheid

  Laat zien hoe klein uw geest is

  BeantwoordenVerwijderen