donderdag 22 januari 2015

10 doden bij Busaanslag Donetsk

LifeNews bericht:

"Projectielen van het Oekraïense leger zijn neergekomen op een trolleybus en een halte in de wijk Boss Donetsk. Volgens voorlopige opgave zijn er zeker 10 mensen omgekomen. De aanval begon aan het einde van de avondklok, wanneer de mensen weer de straat op gingen."

Een andere BRON (Dimitri Steshin) spreekt over de hel van het Lenin-district en een attack van de Oekraïense indringers op de tram en trolleybusring. Hij spreekt over 15 lijken, vrouwen en ouderen.

UPDATE 12:22

"Te vroeg om te concluderen wie het gedaan heeft.", aldus de terughoudende reactie van de Minister van de Volksrepubliek Donetsk, HIER.

De aanslag is waarschijnlijk van een kleiner kaliber wapen, een mortier waarschijnlijk. Een aantal van die projectielen zijn daar terecht gekomen. Er zijn binnen de stad al een tijdje DRG eenheden actief, "Diversanten Groepen", saboteurs, gelieerd aan de Oekraïense zijde.

Jatsenjoek weet het zeker: "Russisch gesteunde terroristen zijn verantwordelijk voor deze afschuwelijke terreurdaad".


De Novorossiya mensen hebben de bij het vliegveld actieve en daar gevangen genomen Majoor meegenomen naar de trolleybus om hem te confronteren met het bloedbad. Meer, HIER.

Poroshenko eerder deze week nog de "Russische terroristen" beschuldigend (in Davos als we het goed hebben) van de eerdere busaanslag bij Volnovakha 13 januari.

Boublog

Wat anders. Boublog wijdt een interessant artikel aan Nikilai Starikov die zijn commentaar geeft over onder andere Charlie Hebdo, HIER.

We komen mogelijk later in deze draad terug op deze terreurdaad. Mogelijk bespreken we hier ook verdere omstandigheden in de politieke en media arena.

UPDATE 13:05 UUR: DNR meldt de sabateurs van de busaanslag gepakt te hebben.

Bericht van het Ministerie van Defensie DNR (Volksrepubliek Donetsk), Vladimir Kononova:

Het is ons gelukt de groep saboteurs aan te houden die betrokken was bij de beschieting van de bushalte in het Lenin District in Donetsk in de ochtend van 22 Januari. BRON.

Commentaar Blik: We wachten uiteraard de beelden van deze aangehoudenen af.

De lijst van 13 gewonden

1. Плюш Лилия Викторовна, 1982 г.р. 2. Шершнев Сергей Николаевич, 1962 г.р. 3. Никон Лилия Валерьевна. 1991 г.р. 4. Ехрименко Марина Геннадиевна, 1989 г.р. 5. Николаев Сергей Александрович. 1984 г.р 6. Захаров Вячеслав Николаевич, 1965 г.р. 7. Шевчук Павел Александрович, 1976 г.р. 8. Кашникова Наталья Анатольевна,. 1981 г.р. 9. Блудов Евгений Николаевич, возраст – 63 года. 10. Павлов Е.И., возраст – 35 лет. 11. Грищенко Д.Ф., возраст – 33 года. 12. Ганченко Л.Н. возраст – 76 лет. 13. Габ Н.В., возраст – 45 лет.

De lijst van 7 omgekomenen

1. Широкая Валентина Ивановна, 24.04.1951 года рождения; 2. Пнилевская Татьяна Сергеевна, 19.08.1962 года рождения; 3. Афонасенко Тамара Михайловна, 27.01.1949 года рождения; 4. Мирошниченко Александр Сергеевич, 1980 года рождения; 5. Зуфтекова Валентина Андреевна, 1958 года рождения. 6. Man, nog niet geidentificeerd, circa 50 jaar; 7. Vrouw, nog niet geidentificeerd, circa 50 jaar.

Meer beelden van de krijgsgevangenen (eerder gevangen genomen vliegveldvechters naar verluid) in contact met de bevolking van Donetsk, HIER.

Oma is boos op de Oekraïense militairen en dwingt ze op de knieen. Oekraïense krijgsgevangene zegt dat het goed zou zijn als zijn leiding hier ook zou komen HIER.

Dit was de laatste update in deze draad.

49 opmerkingen:

 1. De bazen van Olav Koens zijn niet geïnteresseerd in dit soort beelden ben ik bang. Terreur acties van het oekraïense leger tegen de burgerbevolking.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al voorbarig een conclusie trekken?
   Was dus op journaal

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Charlie Hebdo - The Hidden Agenda Exposed
  https://www.youtube.com/watch?v=J0dkqK1pGqE

  Stormcloudsgathering bespreekt hier waar Charly Hebdo over gaat
  Het verlengen van conflicten in de wereld
  Het verder afnemen van onze rechten
  Het intensiveren van het toezicht houden van de burger bevolking
  Ik noem er zelf nog bij - onrust stoken tussen bevolkingsgroepen zodat de onderlingen groepen meer met elkaar bezig zijn dan dat ze samen bezig zijn me de machthebbers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oorlog tegen Rusland wordt door de anglo amerikaanse elite uitgevoerd op verschillende vlakken
  Een reële oorlog in de achtertuin van Rusland. In Oekraïene. Nato moet zoveel mogelijk aan de grens met rusland komen.
  Een economische oorlogsvoering dmv sancties
  Een sociale oorlogsvoering dmv het organiseren van opstanden. De iwans en de natasja's met de bontmuts moeten in opstand komen

  En een financiële oorlogsvoering dmv credit rating agencies.
  De anglo amerikaanse elite heeft hiervoor haar 3 dominante rating agencies voor. Moody's, Standard & Poors en Fitch. Een land als Rusland heeft voorzover ik weet- zelfs ten tijde van de afschuwelijke roebel crises in 1998 en ten tijde van het communistische regime- altijd aan zijn betalingsverplichtingen voldaan.
  Het land heeft iets minder dan $400 miljard dollars aan financiële reserves
  De krimp in 2015 is ongeveer 3%, wat groot is maar ook weer niet dramatisch.
  Het land heeft voor meer dan honderd jaar aan gas in de grond zitten en vergeet niet de rest van de grondstoffen.
  Het land had in 2013 een handelsoverschot van $174 miljard dollar
  Het land heeft een overheidsschuld van rond de 10% van het BNP
  Toch heeft het land een lagere rating BBB- dan bv het zieke Japan dat al 25 jaar geld drukt om de deflatie tegen te gaan en een staatsschuld heeft van meer dan 200% van het nationale product of het zieke amerika dat al meer 25 jaar een handelstekort heeft en een schuld van meer dan 120% van het BNP.
  Om niet de dupe te worden van de oorlogsvoering van de federal reserve money masters gaat de chinese/ russische rating agency dit jaar van start. Europa doet overigens verder niets. Onze staatsobligaties blijven de dupe van de grillen van de zionistische anglo amerikaanse money masters

  Unlike the politically impotent EU, however, Russia today is not the Russia of the corrupt Yeltsin era of the late 1990’s. Vladimir Putin and China’s Xi have agreed to create their own international credit rating agency and it plans to open for business this year, 2015.

  "The Universal Credit Rating Group (UCRG) plans to begin official independent ratigs in 2015 to challenge the Moody’s, S&P and Fitch ratings monopoly, according to RusRating Managing Director, Aleksandr Ovchinnikov.

  The new agency will be based in Hong Kong. Interestingly, there is a third equal partner to Russia and China in UCRG. In addition to China’s Dagon Credit Rating Agency, Russia’s RusRating the US-based independent Egan-Jones Ratings is partner in the new UCRG. Each member will hold an equal share in the venture, with an initial investment of $9 million. In effect, three already well-established national independent rating agencies form the new UCRG joint venture. It is a serious challenge to the New York Big Three monopoly."
  http://journal-neo.org/2015/01/22/watch-out-moody-s-here-we-come/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie dat je oude vertrouwde nick weer werkt.
   Maar de onzin word er niet minder op.

   Russische tanks rukken as we speak verder op richting Europa, terrein aan het veroveren op een land dat niet in staat van oorlog was voordat het werd aangevallen. Maar dat noem jij een oorlog tegen Rusland.

   Gelukkig kunnen we deze onzin net zo serieus nemen als dat geschreeuw dat de gaskraan dicht was.

   Verwijderen
  2. De Russen hebben groot gelijk dat ze een streep hebben getrokken in Ukraine. Jij heb klaarblijkelijk totaal niet door dat de Amerikaanse aanwezigheid in Ukraine onderdeel is van een vlucht naar voren om het $IMF-systeem overeeind te houden. Kijk maar eens naar dit grafiekje: de net international investment postion van de USA. ( = saldo van Amerikaanse bezittingen en schulden en buitenland minus bezittingen en schulden van buitenland in Amerika).

   http://www.bea.gov/newsreleases/international/intinv/intinvnewsrelease.htm

   De USA besteden sinds jaar en dag meer dan ze verdienen en zo zijn ze zwaar in het krijt bij de rest van de wereld komen te staan. Allemaal mogelijk gemaakt doordat de rest van de wereld Amerikaanse schuld (want dat is een dollar nu eenmaal) als internationaal betaalmiddel aanvaarde. Op het moment dat de rest van de wereld bye bye zegt tegen betaling in een schuld waarvan de terugbetaling steeds twijfelachtig wordt is het einde oefening van het dollarimperium.

   Verwijderen
  3. De Russen hebben groot gelijk dat ze een stuk van een land pakken, een land waar ze jarenlang een vriendschappelijke band mee hebben gehad?
   Welke Amerikaanse aanwezigheid?
   Ik zie enkel Russische soldaten, in de een of andere vorm van vermoming.

   Verwijderen
  4. Amerikanen stellen bij voorkeur hun invloed veilig via bestaande instituties als Wereldbank, IMF, SWIFT of anders via regime change.
   Ze hoever dus niet per se ergens met hun eigen leger op af te gaan. Het zijn de Amerikanen (en de EU) die de situatie in Ukraine op scherp hebben gezet, nu krokodillentranen huilen over de gevolgen daarvan (Krim en de burgeroorlog) is lachwekkend hypocriet.

   Verwijderen
  5. Altijd weer datzelfde verhaal, Valt me nog mee dat je NATO niet noemt, die wrijft Rusland er ook in bij je. Toch vreemd dat Dugin in 2008 al wist dat ze Oekraine gingen pakken, maar dat het onze schuld is.

   Verwijderen
 4. De coup in Kiev was een oorlogsverklaring tegen Rusland. Als Rusland de krim niet had geannexeerd of had laten aansluiten was er over niet al te lange tijd een gekleurde revolutie tegen Putin gekomen. Door de overname van de Krim is het sentiment in Rusland zodanig veranderd dat de 5e colonne geen kans van slagen meer heeft. Net zo goed als dat het sentiment in Parijs na de aanslagen veranderd is. Holande is plotseling (redelijk) populair. Ik begrijp dat niet, maar zo werkt dat blijkbaar.

  De Krim is nodig voor Rusland om haar belangen te verdedigen (ook de belangen in syrië, want de amerikaanse militairen hadden weinig trek om de luchtmacht voor al qaeda te zijn met de russische vloot in de middenlandse zee) vanwege de enige warmwater militaire haven daar. Behalve kleine maritieme warmwater haven in Tartus Syrië dan.
  De russische tanks gaan niet verder dan de donbass. Verder zou ik niet accepteren/goedkeuren, zonder dat ik vind dat de NATO er iets aan zou moeten doen als de tanks doorrijden naar kiev. Maar dat zie ik niet gebeuren.

  Trouwens de inmenging van de anglo amerikaanse elite in democratisch gekozen regeringen moet eens een keer ophouden. Yats is onze man (f*ck the EU nuland) en wie werd het juist Yats. Het succesvol stoppen van dat gepook in binnenlandse aangelegenheden door Putin is een goede zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "niet al te lange tijd een gekleurde revolutie tegen Putin gekomen"

   Ah, de grootste nachtmerrie van Putin

   Daarom mag je daar niet demonstreren en is er gigantische propaganda

   Stel je voor dat het Russische volk zelf gaat nadenken

   Verwijderen
 5. Even on topic, deze aanslag op de bus is wel een hele vreemde.
  Het is ver van de frontlijn gedaan, met waarschijnlijk een mortier dat een bereik heeft van 3km.
  http://en.wikipedia.org/wiki/82-BM-37
  Aan de inslagen te zien zijn ze afgevuurd, dus niet met de hand aangeslagen en gegooit.
  Dan moeten de daders ook een baseplate, launcher en bipod bij zich hebben gehad.
  Lijkt me sterk dat je dat allemaal door checkpoints zo ver de stad in krijgt.
  Het is ook militair gezien heel vreemd om daar je undercover mensen voor op het spel te zetten, als Oekraine het gedaan zou hebben.

  De krijgsgevangenen link gaat over gevangen genomen "cyborgs" en heeft niets met deze aanslag te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat weten we nu

  De aanslag is gepleegd met 82mm mortieren
  Aantal 4-5
  Zeer dichtbij elkaar neergekomen, aannemelijk van zelfde mortier
  Plaats was 15 km van frontlinie
  Bereik mortier is 4km
  Richting was NNW, is bijna centrum

  DNR zegt saboteurs.

  Dus saboteurs (trouw aan Kiev) gaan op burgerbevolking schieten
  En ze weten ook dat Kiev hiervan de schuld krijgt
  Die neg publiciteit kan Kiev niet gebruiken

  Tevens schieten die saboteurs vanuit centrum, zoiets moet opvallen.

  Conclusie, was DPR zelf die een foutje maakte (doen ze wel vaker)

  Ps voertuig vanwaaruit mortier werd afgeschoten

  http://1.bp.blogspot.com/-ioWGx9UZUOs/VMEEcqZxOpI/AAAAAAAAZtc/vO7JQwJXE1Q/s1600/Leninsky%2B33.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Overal lees ik in de msm dat Rusland in een zware crisis zit. Ik geloof ook wel dat ze het moeilijk hebben. Maar waarom de ECB meer dan een biljoen aan staatsleningen opkopen ?. 12.000 werklozen in december erbij in Nederland. Moet een meltdown van de economie voorkomen worden ?. Niet zo slim he om die sancties in te voeren. Vooral als dat je weet dat putin zijn beleid toch niet aanpast. Amerikanen hebben wel meer handel met Rusland. Mogen oa rustig voor een miljard aan raketmotortjes geleverd krijgen en aan de andere kant mag frankrijk die oorlogsschepen niet leveren. Goh wat zijn Hans van Baalen en zijn collega's toch bekwaam. Volgevreten zelfingenomen degeneré

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Door de opkoop wordt inflatie gecreerd.
  Inflatie zorgt er ook voor dat schulden in de toekomst minder waard worden.
  Dan zal ook de rente ophoog gaan.

  Sancties hebben er niets mee te maken, er zijn 3 soorten
  - tegen personen en hun vermogen
  - banken zijn bijna op slot voor RU
  - spulletjes voor defensie en high tech olie winning mogen niet meer geleverd worden
  Kwestie van langste adem.
  Meer handel, VS importeert maar voor $14mld en nu nemen ze raket motoren af, en?
  En dat is iets anders dan een oorlogsschip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In een moderne oorlog met de nieuwste raketten heb je toch niet meer zoveel aan oorlogsschepen. Liggen zo op de bodem. Gewoon leveren.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, in het frauduleuze fractional banking systeem moet inflatie en schulden gecreëerd worden anders implodeert het systeem, omdat geld als schuld in omloop komt. Hoe langer dit systeem draait, hoe meer alle bezittingen in de maatschappij eigendom van de bank en nu dus ook van de centrale bank worden.
   Maar hoe succesvol ze zijn in het creëeren van schulden en inflatie met het opkoopprogramma valt nog te bezien en zullen we in de toekomst weten. Dat het systeem vroeger of later bezwijkt onder schulden is een gegeven.

   Verwijderen
  3. "Door de opkoop wordt inflatie gecreerd.
   Inflatie zorgt er ook voor dat schulden in de toekomst minder waard worden."

   Als centrale banken inflatie willen of in ieder geval de deflatie willen afstoppen moeten ze zorgen dat het geld bij de gezinnen terechtkomt. Maar dat is niet wat ze doen. Ze kopen schuld op van banken met vers 'geprint' geld. Schuld die de banken acuut insolvabel maakt als ze er 'market to market' vanaf moeten . Gebeurt altijd als een monetair systeem op het punt staat onder een teveel aan schulden te bezwijken Niks nieuws, is in de loop der geschiedenis al talloze malen gebeurd. Alleen niet op een schaal als deze.

   De rente gaat nooit meer omhoog. Tenminste, dat kan ik me niet meer voorstellen. Dat opkopen van schuld door centrale banken is nou net bedoeld om de rente laag te houden.

   Verwijderen
  4. Oorlogsschepen

   De mistrals zijn een soort vliegdekschepen maar dan voor helicopters.
   Tevens heeft de mistral landingsvoertuigen aaan boord.
   Dat maakt het een aanvals schip.

   "nieuwste raketten heb je toch niet meer zoveel aan oorlogsschepen"
   Jawel, het bestaat niet uit 1 schip
   Zo varen de VS vliegdekschepen met nog 13 schepen rond hun vliegdekschip, ter bescherming van dat vliegdekschip.
   Is altijd een groep schepen.

   Zal voor Mistrals niet anders zijn

   Verwijderen
  5. Rente gaat omhoog zodra er inflatie is

   Verwijderen
  6. Die schepen zijn zo uitgeschakeld dmv raketten die met mach 3 en 1,5 meter bover het water naar de schepen gaan. Via balistische raketten die met mach 8 inslaan en via snelle torpedo's vanuit onderzeeers.

   Verwijderen
  7. Nop

   Daarvoor hebben de schepen die er rond varen bv 'gatekeeper'
   Notabene een NL product.
   Torpedo's moeten 'locken' en die zijn af te leiden, vandaar 13 schepen er rond

   Verwijderen
  8. "Zo varen de VS vliegdekschepen met nog 13 schepen rond hun vliegdekschip, ter bescherming van dat vliegdekschip."

   Behalve als je "Sophisticated Aegis" systeem wordt gestoord door een overvliegende SU-24 en daar drijft je vliegdekscheepje, dan zegt de Amerikaanse marine: ”Godverdomme, het is hier allemaal naar de kloten”. Maar ja, dat moet natuurlijk buiten de westerse media blijven anders monstert er niemand meer aan.

   Verwijderen
  9. @dawg. Ze hopen dat de banken de mensen meer geld gaan lenen. Dat doen de banken in nederland als ze er beleid van maken om mensen heel makkelijk krediet te geven. Nu Auto kopen. Na drie jaar "zonder" rente lening aflossen ed.
   Waar het geld heen gaat is moeilijk te bepalen. Kan in aandelen, vastgoed, levensmiddelen, goud etc etc.

   Verwijderen
  10. @theyknow.......hehehehehehe leuk he

   Verwijderen
  11. Gatekeeper kan niet alles tegenhouden en zeker geen torpedo's.

   Verwijderen
  12. Keep on dreaming LGK. De rente kan niet meer omhoog. Teveel schuld.
   Daarom belooft de FED al jarenlang een renteverhoging, Nee nu niet nu, maar over een halfjaar. Of volgend jaar. De afgelopen veertig jaar zijn de schulden wereldwijd drie tot vier keer zo snel gegroeid als het bbp. Dat gaat een keer, mis want die rentelasten moeten uit dat bbp betaald worden. Vroeg of laat breekt het elastiekje.

   Verwijderen
  13. @oligarch,

   "@theyknow.......hehehehehehe leuk he"

   Ja, ik kan er ook wel lachen om zoveel stupiditeit. Ik las vanmiddag dat de Russen in 2016 de beschikking krijgen over een nieuw 5th generation gevechtsvliegtuig, de T-50 en de westerse troef, de F-35, staat dan nog steeds aan de grond. Kom op NAVO, pak die vermaledijde Russen aan! Ik zeik in mijn broek van het lachen.

   Verwijderen
  14. Tuurlijk, de su24 heeft technologie aan boord om te storen

   Nee, banken moeten meer uitlenen aan bedrijven

   Voor torpedo's zijn er andere counter attacks

   Goed dat FED de rente verhoging heeft uitgesteld, VS economie groeit nu snel en goed

   F35 is al actief tegen ISIS

   Verwijderen
  15. Het systeem dat schepen moet verdedigen heet goalkeeper.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Goalkeeper_CIWS
   Dit is best een geavanceerd systeem, aanvallen uit de lucht / aan het oppervlak zou hij tegen moeten houden.
   Maar ik ben het ermee eens dat een torpedo aanval nog steeds zwakte is, we hebben namelijk niets meer om op onderzeeboten te jagen (dat waren de P-3 Orions).

   De F-35 is nog lang niet klaar voor oorlog, mist nog een hoop software implementaties, dat is ook een groot nadeel voor NL.
   Voor het bestrijden van ISIS, en ook het uit veel bepantserde voertuigen bestaande Russische leger, is de A-10 veel effectiever.
   Ik ben zelf meer voorstander van een Nederlandse F-15K of F-15SE variant. daar kunnen we meteen mee weg uit de fabriek. Eventueel bijgestaan door een klein aantal F-35s voor (in de toekomst) jamming en anti-radiation missies.

   Verwijderen
  16. De F35 is niet goed geschikt om lang boven een strijdtoneel suppport te geven grondtroepen, kan je beter een a10 nemen
   De F35 is niet goed geschikt in een dogfight. Te langzaam, niet wendbaar genoeg.
   De F35 is niet goed geschikt als bommer. Kan te weinig bommen meenemen, kan je beter een B52 nemen.
   Doordat ie stealth moet zijn zijn onderhoudswerkzaamheden nodig na iedere vlucht om hem weer te "polijsten". Dus zeer beperkt inzetbaar. Door al die onderhoudswerkzaamheden kan de piloot weinig trainingsuren maken.

   Conclusie. F35 is een compromis toestel dat nergens echt goed in is.

   Verwijderen
  17. "Nee, banken moeten meer uitlenen aan bedrijven"

   en wie koopt dan al die produkten van die bedrijven.?

   Verwijderen
 9. EU can return to cooperation with Russia after Ukraine crisis is settled — Merkel
  http://itar-tass.com/en/world/772848

  Zal wel niet in goede aarde vallen bij de verkalkte money masters in Londen en New York ben ik bang.
  Soros heeft al tijdens zijn bezoek tegen Poroshenko gezegd. Je stuurt nog maar 100.000 man naar het front. We krijgen Putin en de russen wel op de knieen. Vrede en een federaal oekraïene zal er niet komen.
  We hopen maar dat de tegenkrachten sterker zijn en dat er wel een grote economische samenwerking komt van lissabon tot vladivostok

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dat betekend, terug trekken Russische troepen uit de Danbas en de Krim

   Ben benieuwd of Putin hierop ingaat

   Verwijderen
  2. Dan geen opheffen van sancties of samenwerking
   Keus is aan Putin

   Verwijderen
  3. Dan wordt het niet opheffen sancties denk ik. Maar ik ben nog hoopvol over een compromis over de donbass en het opheffen van sancties. Krim komt niet meer bij Oekraïene

   Verwijderen
  4. Beide is UA grondgebied, ook door Rusland erkent.

   Als westen nu een compromie sluit (en sancties voor gedeelte opheft), erkennen ze de acties van Putin.

   Zal niet gebeuren

   Verwijderen
 10. 597 Ukrainian troops killed in clashes at Donetsk airport — DPR defense ministry
  http://itar-tass.com/en/world/772851

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus de 'tegenstander' weet hoeveel KIA er zijn?

   'Mothers of soldiers' zegt dat er 5600+ Russische militairen zijn omgekomen in UA
   Hecht ik dan meer waarde aan

   Verwijderen
  2. Tuurlijk, wat moet je zonder natte droom?

   Verwijderen
  3. De vraag die zich nu aandient is, wat was er het eerst, de kip of het ei? Was Blackwater/Academi (soldiers of fortune) het eerst in Oekraïne of de Spetsnaz?

   Verwijderen
  4. Dat u 1 bericht in Bild zoveel waarde toehecht mag

   Echter verder door niemand bevestigd
   Nu 9 maanden later is er nog steeds geen bewijs.

   Dat er Spetznaz in de Donbas is is wel al bewezen

   https://twitter.com/raging545/status/557603936249839617/photo/1

   Verwijderen
  5. Ach natuurlijk, soldiers of fortune houden niet van geld verdienen, waar het in de hele westerse wereld om gaat, welke risico's dat ook met zich meebrengt.
   Straks ga je mij ook nog vertellen dat er zoiets niet bestaat, als private legertjes die zich in het Pentagon in kunnen schrijven. De goedkoopste wint!

   Verwijderen
  6. En waar is uw onderbouwing dat het bericht van Bild correct is?

   Verwijderen
  7. @dontknow, training geven is wel wat anders dan getrainde mensen sturen met wapens en geen enkel mandaat, "schiet maar raak".

   Zelfs al zou er bewijs zijn dat Oekraïne een Amerikaans bedrijf inhuurt.
   Ik kan ook wel op karate zitten, zonder dat ik iemand op straat de pan in hak.
   Elk legers rond de hele wereld volgt training, maar er is maar 1 leger op dit moment dat in Europa een ander land bezet houd.

   Verwijderen
 11. LGK om 1.05 : "Dat er Spetznaz in de Donbas is is wel al bewezen"

  Een link naar een tweet met wat logotjes op hoofden en mutsen.
  Waar zijn de foto's genomen?
  Stel in Ukraïne: wat verhindert een vechtende kolenboer om zo'n logo te gebruiken?

  Verder: google spetznas logo en kies afbeeldingen: er is een flink aantal logo's te zien. Geen enkel komt overeen met de link van LGK zover ik zie.

  De man beweert ijskoud 'Is wel al bewezen'.

  Mensen, doe me een plezier, verknoei geen enkele minuut van uw kostbare leven aan deze kleuter in grote-mensen-vermomming.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is echt lachen met die kleuter: Elke tweet van een fanatiek Ukraïner geldt voor hem als bewijs.

  Maar als een ander met een krantenartikel komt eist hij onderbouwing !

  Blik, er is maar één manier om uw blog ietwat relevant te houden: de kleuters met hun kleuter-kennis en hun kleuter-onderscheidingsvermogen: vewijderen.
  Niet alles, maar dergelijke zinloze beweringen: weg er mee.

  De traditie om elke reactie met een denigrerende opmerking te beginnen heeft LGK ook opgegeven.
  Nu nog even de man laten nadenken voor hij elke tweet van een UA -fantast als bewijs opvoert. Consequent: weg met de kletskoek.

  BeantwoordenVerwijderen