donderdag 29 januari 2015

Oog operatie Vanya geeft beetje hoop

26 Januari is Vanya Woronov aan zijn ogen geopereerd. De operatie in de Fedorov Kliniek aan de Noordzijde van Moskou nam 7 uur in beslag. Het linker oogje dat al gevoeligheid aan het licht toonde, biedt hoop, maar de kwaliteit van het zicht zal niet ideaal zijn. Er werden kleine splinters verwijderd.

Wat het rechter oogje betreft, is de kans klein dat deze weer zal zien. In het beste geval zal dit oog het verschil tussen dag en nacht waarnemen. De beweegfunctie van de ogen is hersteld. Ma de operatie zijn Vanya en zijn moeder teruggebracht naar Kliniek Roshal. Dit is een kliniek voor kinderchirurgie, eveneens in Moskou.Er is geprobeerd Vanya minder pijnstillers te geven, maar..., zijn benen doen veel pijn en Vanya vroeg om een spuit. De wonden in het gezicht worden geleidelijk minder.

Vanya is langzaam herstellende van de operaties. Vooralsnog lijdt hij nog aan pafferigheid en op de ogen houdt hij zeker nog 10 dagen verband. Hij staat onder een streng regime: Elke 5 minuten druppels, insmeren met crème, en injecties.

De hevige fantoom-pijn is er nog steeds. Hij vraagt zijn moeder de dokter te roepen om hem uit te leggen hoe iets dat er niet is toch pijn kan doen.

"Vanya vraagt de hele tijd wanneer hij mij kan zien", zegt zijn moeder, Lesya Woronova. "We bidden en we geloven dat er een wonder gebeurt. Vanya gaat alle operaties moedig in, hij verdbijt de pijn en is blij met elke dag. Hij speelt met zijn nieuwe speelgoed en luistert muziek op zijn MP-3-speler." Het doet Vanya goed te weten dat er mensen zijn die hem het beste wensen en belangstelling hebben. BRON. Meer info: HIER

Vanya en zijn moeder*

* In de Tweet naar de Overnachting hebben wij abbusievelijk in de haast -waarvoor onze excuses- getweet dat Vanya zijn moeder is krijtgeraakt. Dat klopt dus niet. Vanya heeft zijn 5-jarige broertje, zijn stiefvader, twee benen, een arm en een groot deel van zijn zicht verloren. Zijn moeder heeft hij gelukkig nog.

19 opmerkingen:

 1. UAF launches two Tochka-U ballistic missiles on Donetsk and Gorlovka, but they break apart midflight
  http://fortruss.blogspot.nl/2015/01/uaf-launches-two-tochka-u-ballistic.html

  In een oorlog is er natuurlijk ook een informatie oorlog. Wat is er gebeurd en wat niet. Onder dat motto meld ik de zaken. Ik doe geen diepgravend onderzoek of ga verschillende bronnen na.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arme jongen en moeder. Zijn leven is vergald. Het menselijke leed waar de msm en ook onafhankelijk media niet zoveel aandacht aan besteden. Nog Soros, nog Putin, nog van Baalen, nog Strelkov kan het ene r.k schelen. Soldaten zijn pionen en burgerlijke slachtoffers is nevenschade. Waarbij gezegd moet worden dat de vredes voorstellen van Putin komen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Timeline of the war in Donbass (January 2015–present)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_war_in_Donbass_%28January_2015%E2%80%93present%29

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A Soros «Trojan Horse» inside the New Greek Government?
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/01/29/a-soros-trojan-horse-inside-the-new-greek-government.html
  Yanis Varoufakisis (minister van financiën) lijkt een bankiers puppet/globalist. Alexis Tsipras en Nikos Kotzias (minister buitenlandse zaken) lijken communisten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus nu moet de nieuwe regering in Griekenland al verdacht worden gemaakt bij het grote publiek.
   Ik hoop dat men daar niet in trapt.
   Dit is het begin van het einde van de EU en niemand wil dat toch ??
   (behalve natuurlijk een steeds grotere groep verstandig denkende mensen)

   Verwijderen
 5. Net bij het 7 uur journaal op de VRT: "de sancties tegen Rusland moeten verlengd worden en als Griekenland er mee instemt ook nog eens verzwaard worden. Dit om de beschieting van afgelopen zaterdag waar zeker 20 doden vielen. En omdat Rusland wapens levert aan Oecraine moet Rusland dus hard worden aangepakt". Over de misdaden van Kiev: geen woord. Over het feit dat er NAVO hulp in Kiev is; geen woord. Geen enkele vraag waar UA hun wapens halen of wat buitenlandese soldaten daar doen.
  Mijn mail naar de VRT is onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine/november-2013-toespraak-van-oleg-tsarov-aan-oekraiense-kabinet-vs-heeft-plannen-voor-burgeroorlog-in-ons-land

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BREAKING!!!

   Gewapende man dringt NOS studio binnen en vraagt om zendtijd. Is inmiddels overmeesterd door de STASI.

   Verwijderen
 7. Ja, wilde statment maken over iets groots met geheime dienst...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je de brief van die gozer al gelezen? Normaal gesproken wordt alles geheim gehouden, maar deze brief komt integraal op het net te staan. Hahaha.
   Het is een hoax van hier tot Charlie Hebdo en terug.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Laten we even afwachten, ze zeiden ook dat hij onsamenhangende dingen zei en hij had het ook over elite.
   Dus het zou zomaar Jan of olie kunnen zijn.
   Hoewel de brief wel goed geschreven is.

   Verwijderen
  4. Heb jij hem dan geschreven mennie?

   Verwijderen
  5. Ik ben de elite, dus ik ga natuurlijk niks vrijgeven van mijn complotten

   Verwijderen
  6. Die relatie van de media met de geheime dienst CIA is door udo ulfkotte uit de doeken gedaan.

   Verwijderen