donderdag 29 januari 2015

Brief NOS-journaal indringer

English translation letter below.

NRC had, zo blijkt uit hun tv-programma, al rekening gehouden met een andere programmering vandaag. Met dank aan They Knew.
Pistool, hoewel heel echt lijkend, bleek een neppistool.

Burgemeester Broertjes (ex Volkskrant) spreekt van dramatische beelden en grote impact.

Met dank aan mennie, onderstaand de brief van de indringer bij het NOS-journaal.

http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/01/brief-nos-journaal-indringer.html


English Translation of letter:

******************************************************************************

When you read this, do not pannick. Dont shout and do not warn your colleagues. Do as if nothing has happened. I am heavily armed. If you coorporate in a normal way, nothing will happen to you. Understand that I am not allone. There are another 5 plus 98 hackers, ready for a cyberattack. Moreover 8 heavy explosives containing radio-active material have been place in this country. If you do not bring me to studio 8 to take over a broadcast, we will be forced to get to action. You would not like to hold such responsibility, would you? So accompany me to studio 8, the NOS-studio.

We are taken hostage by heavily armed men (--> in studio 8 Media Park Hilversum). there more of them in the rest of the country and they have 98 hackers ready for a cyperattack. Also 8 heavy explosives have been placed in the country, containing radio-active material. They want to do a live broadcast to tell their story. In case the live broadcast is interrupted in any way, they will come into action. From the exterior is being monitored if the live-broadcast can be seen in entire Holland. Because of this, their conditions are, 1. This building is not being raded. 2. The live broadcast is not being delayed, not interrupted not even for a second, and not editted. 3. No informationticker nor subtitles should be added to the live broadcast. In case the conditions are being complied with, we will be released. I will repeat it again. (repeat)

******************************************************************************

In case you find the letter a bit weird, in Dutch it is the same.

Burgemeester Broertjes (ex Volkskrant) spreekt van dramatische beelden en grote impact.

Broertjes refereert aan Parijs (Charlie Hebdo). Nu ook in Hilversum. Aldus Broertjes.Uit de brief lijkt het alsof hij zichzelf voordoet als slachtofffer, of dat (2e) gedeelte was voor de studiomedewerkers om voor te lezen. Vreemd in ieder geval:

"Wij zijn gegijzeld door zwaarbewapende mannen"

"Zij willen een live uitzending doen om hun verhaal te kunnen houden"

Een mooie beschouwing van de avond bij JDTV.

Kat ziet het gebeuren van gisterenavond als een laatste stuiptrekking van een zinkend NOS-schip, HIER.

Martin Vrijland valt vooral het in zijn ogen slechte acteerwerk op, en beschouwt het als een hoax, Probleem, reactie, oplossing.

20 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NRC wist vanmorgen al dat het journaal langer zou duren dan normaal en heeft "Wie is de mol" uit de programmering gelaten.

  https://pbs.twimg.com/media/B8izCPlCUAEkNbd.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow They inderdaad. Die andere programma's zoals floortje en waterland zijn ook uitgevallen maar goed, toch merkwaardig....

   Verwijderen
  2. LOL

   Een toevalligheid, en meteen zien personen er een complot in

   Ik vond het ook verdacht toen al het personeel naar buiten liep van NOS, zonder jas, dat het toen ineens ophield met regenen.

   Zou dit opzet zijn van CIA met hun haarp?

   Verwijderen
  3. De elite laat het publiek altijd weten dat ze iets van plan zijn. Dat is een code, daar moeten ze zich van zichzelf aanhouden. Dit kan zo'n kennisgeving zijn. Het NOS journaal duurt langer dan normaal, wij zijn aan het werk.

   Verwijderen
 3. Dit was nog eens een bijzondere Blik op het nos journaal.
  Hoax of geen hoax. Een aantal keer werd de relatie gelegd tussen Charly Hebdo en deze man (Tarik Z.) bij het NOS journaal. Met Charley Hebdo in ons achterhoofd....etc. Als dit een hoax is dan is het mogelijk bedoeld om complot denkers (die het vaak hebben over elite en groot kapitaal maar in zijn algemeenheid zijn het mensen die het officiële verhaal van de msm media niet kritiekloos tot zich nemen en het officiële verhaal van de overheid ook niet zonder kritiek onmiddelijk als de waarheid aannemen) en terroristen in hetzelfde hokje te krijgen. Een complot denker is even gevaarlijk als een terrorist. maw denk je aan een complot denker dan denk je aan terrorist. Die associatie. Denk je aan coca cola dan denk je aan plezier en unieke belevenissen. Veel gebruikte marketing techniek.
  Als je als overheid bang bent van een kritische bevolking die naar de waarheid zoekt dan associeer je hem met een terrorist. Jah die complot denkers zijn ook gevaarlijk hoor, ze hacken en ze bedreigen mensen het lijken net terroristen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zie je maar op tv, de elite wil on allemaal dood maar uiteindelijk staat er zo'n hacker met een wapen te zwaaien.
   Allemaal uitroeien met genetisch aangepaste gewassen zeg ik dan.

   Ondertussen zie je wat de NOS voor een bolwerk van oude grijze mannen is die het allemaal niet bij kunnen houden. Jong en fris heb ik gisteren niet voorbij zien komen in alle beelden.
   Is dat soms de rede dat sommige mensen zich niet kunnen identificeren met deze media?

   Verwijderen
  2. Mennie, kanker explodeert, diabetes explodeert, alzheimer explodeert, autisme explodeert. Je hebt zelf de feiten gezien en die informatie komt van de CDC en van het MIT. Dat zijn toch instituten waar jij in gelooft (of werken deze organisaties ook voor de Russische propaganda machine of voor de aluhoedjes)

   Verwijderen
  3. Je hebt het over een land met andere eetgewoontes, andere levensstijl en ander beleid.
   Wat wil je daar nu over zeggen?
   Ik woon in Nederland.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ik ook een merkwaardig feit in de zaak vind is dat tarik niet door had dat hij niet in studio 8 zat, maar in studio 10. Ik mag aannemen dat er bij de ingang van de studio wel staat om welke studio het gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond eigenlijk het meest merkwaardige dat hij zelf niet doorhad of hij op tv was of niet.

   Verwijderen
  2. Hij wist dat hij niet op tv was, dat hoorde hij door zijn oortje van een maat.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. SDR. Tarik zei tegen de portier dat hij in verbinding stond met iemand. Hij zou via het zijn te oortje krijgen als het NOS journaal zou beginnen. Ik zeg alleen maar wat hij zei voor de camera. Nu ik er over na denk vind ik het officiële verhaal steeds ongeloofwaardiger.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Cruel, nu ga je echt te ver. Je draait helemaal door. Misschien is het beter als je deze site even niet bezoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen