woensdag 17 maart 2021

Het was een Smearcampagne van de Macht tegen Kritisch Geluid

En dat kritisch geluid kwam uiteindelijk alleen van Baudet FVD. Als de Minister President het nodig vindt je weg te zetten voor van alles of nog wat, dan weet je weer hoe laat het is. Dan is het knap wat Baudet en zijn team neergezet hebben deze afgelopen 2 maanden. HIER een kort filmpje die de hele campagne eigenlijk weergeeft. 

Er is slechts één partij die campagne heeft gevoerd. En er is slechts één persoon die een bak stront over zich heen heeft gekregen. Iedereen die inmiddels wat ouder is, weet inmiddels dat degene die zo'n bak stront over zich heen krijgt, waarschijnlijk the Real thing is. Stem ze allemaal vandaag. En als je in de gelegenheid bent, ga tegen sluitingstijd kijken met je mobieltje. Dat recht heb je.

13 opmerkingen:

 1. Interview met ex topambtenaar: https://bluetube.studio/video/126f8dde8/talkshow-met-hans-siepel-voormalig-topambtenaar?mc_cid=08b8b1efe0&mc_eid=81ce837f85

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zojuist gestemd.
  Pijnpuntje:
  Tijdens in en uitgaan 3 stemmen afgekeurd doordat de gemachtigde zelf al per post gestemd had.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The WHO Confirms that the Covid-19 PCR Test is Flawed: Estimates of “Positive Cases” are Meaningless. The Lockdown Has No Scientific Basis:
  https://www.globalresearch.ca/nucleic-acid-testing-technologies-use-polymerase-chain-reaction-pcr-detection-sars-cov-2/5739959

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ondertussen gaan ze in Israël gewoon door met de Nieuwe Holocaust.
  "The Israeli people haven't been given information required for a sufficient risk-benefit analysis in this extraordinary endeavor.

  Bibi has signed up his people, all seven million citizens aged 12 years and over [3], without our informed consent, to become the first country in its entirety to do human testing on a technology which has been, for many decades, attempted and failed in the laboratory."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zullen zien of Bibi komende winter nog volk over heeft om over te kunnen heersen.

   Verwijderen
 5. Fijn om te kunnen stemmen vandaag Blik, en dat ik mede dankzij dit blog een geïnformeerde keus heb kunnen maken. Dank daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het absurde, gewelddadige politieoptreden van afgelopen zondag heeft 2 prachtige initiatieven uitgelokt: de witte ketting rondom het Museumplein met het gezicht naar de politie en de veteranen van NL gaan hetzelfde doen.
  De demonstranten krijgen dus een dubbele ring beschermers om zich heen. Kijk, dan durf ik zeker te gaan.

  En ik ben reuze benieuwd naar een eventuele confrontatie tussen me en de veteranen. De laatste club zal zich zeker niet laten aftuigen.

  Intussen zijn > 200 klachten en een tiental aangiftes tegen het TUIG gedaan. ACAB krijgt een nieuwe upgrade vwb betekenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jensen 316: een memorabele show. Hij noemt hier voor het eerst de olifant in de kamer, nadat hij in 315 een voorzetje heeft gegeven en laat weten, hoe de msmm de boel vernacheld. Ook constateert hij, dat dat laatste in kracht verliest en dat de msmm op dezelfde manier moet worden aangepakt, als dat zij zelf doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben al een jaar of duizend lid van de SP, maar een man blijft in de eerste plaats altijd z'n eigen baas, dus vandaag vol overtuiging op Forum gestemd. Vanwege niet normaal maken wat heel erg abnormaal is.

  Forum leek twee maanden geleden op sterven na dood na de 'nacht van de lange messen', maar sinds die crisis lijkt Baudet, de lavendeldandy, alleen maar een paar maatjes gegroeid. 'Sterker door strijd'zeggen wij in 010.

  BeantwoordenVerwijderen