maandag 22 maart 2021

Laffe Humberto Tan, erger dan de staats tv

Eigenlijk met dank aan de video die we een paar dagen geleden plaatsten, begrijpen we nu dat RTL eigenlijk nog erger is dan de staats tv. RTL nieuws is nog erger dan het NOS-journaal. De RTL talkshows erger dan die van de staatsomroepen. RTL, Powered by the elite.

Zoals jullie weten, kijken we eigenlijk nog nauwelijks; liefst zo weinig mogelijk; maar af entoe zappen we er langs, en dan weten we na korte tijd alweer waarom we ze mijden als de pest.

Gisteren werd dus duidelijk dat Rutte ons weer genept had. Nou ja, "ons"... wij wisten natuurlijk wel beter toen hij ons voor de verkiezingen een wortel voor hield, maar de VVD-stemmertjes geloofden hem waarschijnlijk echt. Nou, die versoepelingen gaan niet door, want "de besmettingen" lopen op. Ja, en dat heeft Marc slim gedaan. Want u weet dat de lagere scholen weer open zijn, maar daar wordt nu getest bij de vleet. Als één ouder zo slim is zijn kind een stok door de neus te laten boren omdat het een snotneus heeft, en er komt een (false) positive uit, dan mag de hele klas in quarantaine, en de hele klas naar de teststraat. En daar natuurlijk ook weer een karrevracht aan symptoomloze (false) positives. En zo gaan we lekker door.

Niemand van de aanwezigen bij de talkshow van Humberto Tan, niet Guus Meeuwis niet, niet Roel van Velzen, niet Thomas Acda niet; niemand niet. En gladde Humberto natuurlijk al helemaal niet, die ook maar enig licht scheen op de dystopische situatie waar we inzitten. Veel te bang allemaal dat ze hun schnabbeltje kwijtraken. "Minder aandacht aan de demonstranten voor de vrijheid", is wat ze konden bedenken.  Maakt hun muziek er niet mooier op. Heel jammer. Het grootkapitaal keek, en zag dat het goed was. Doe mij dan maar Van Morrison of Roger Waters. Die trekken wel hun bek open. Die hebben nog wel een ruggegraat die nog niet van rubber is.

Slappe Humberto; geen enkele regime-kritiek; maar ook niet van zijn gasten. Niemand.


UPDATE


En ja hoor, bij het eerste zuchtje kritiek is het lachebekje op de teentjes getrapt en blockt de mooiprater zijn criticaster. Een beetje opbouwende kritiek werd niet gewaardeerd. Misschien waren we wat hard met het "laffe"? Maar is het niet laf om enkel het regime-standpunt aan te hangen en te propageren, terwijl er zoveel regime-geweld en wangedrag gaande is?

Ondertussen, terwijl de slappe Hollandse artiesten doen alsof online-concertjes, of experimenten met mensen helemaal toppie zijn, daar gaat in Minsk het echte werk gewoon door: volgepakte concerten, in dampige zaaltjes, zonder geëxperimenteer, getest, of geïnjecteer. Zie de heerlijke beelden, HIER.



13 opmerkingen:

 1. Als je wil weten wat de echte cijfers zijn spit dan
  dit blog met ware statistieken eens door. Deze cijfers zijn van toepassing voor België, maar vermoedelijk zullen de cijfers voor Nederland niet zoveel verschillen.
  Feit is dat we ronduit belogen worden met hun zogenaamde stijging van het aantal besmettingen , wat helemaal los staat van het aantal testen, wat ook weer los staat van het aantal zieken en dat zijn nu juist de belangrijkste cijfers die ze NIET vermelden op de journaals, enkel en alleen om de angst erin te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. M. De Keizer (CDA)test positief. Quarantaine? Nee hoor, voor "ons" niet van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip:
  Jay Dyer in gesprek met een collega (Grand Theft World: https://www.youtube.com/channel/UCniNTbtUX1KTZwVrkj3Hjzw/videos )

  over de samenwerking tussen
  1) psychopaten
  2) maffia
  3) Geheime Diensten ( MI6 , CIA )

  Met regelmaat gebruiken de Secret Services mobsters om mensen uit de weg te ruimen. Die mobsters schakelen daarvoor soms psychopaten in.

  Het mooie is wel: die psychopaten krijgen dan een opleiding bij de CIA !

  Hier de aflevering zoals ik hem op Jay Dyers website vond: https://www.youtube.com/watch?v=pyDtkVBIwd4&t=8s

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag een artikel doorgespit van Ad Verbrugge. Hierin staat zijn commentaar op het 'aanpassen' van een interview in de nrc. Uiteraard lees ik dan ook de commentaren op zo'n artikel, waarin ik een über-schwappie Ton van der Linden tegenkwam.

  Citaat: "Maar om u een antwoord te geven: zodra ik de uitnodiging van de huisarts binnen heb gaat bij mij de spuit erin. Ik ben 64 en behoor tot de riscogroepen. Maar als dat laatste niet het geval was geweest deed ik het ook. Uit solidariteit en ten behoeve van de volksgezondheid. Zo hebben we al vele ernstige volksziekten met zijn allen eronder gekregen. Dat heet vooruitgang. En overigens is het mij een raadsel waarom er zo spastisch wordt gedaan over deze vaccinaties, terwijl we onze babies tegen van alles laten inenten en zelf niet op wereldreis gaan zonder preventieve entingen."
  Ja en we eten ook zomaar frika(n)dellen.

  Deze man is wel heel erg van het pad af en ook nog eens de weg kwijt. Maar als die eenmaal het feksien heeft gekregen, ruimt dat natuurlijk wel lekker op. Ik kan er niet op wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Deze man is wel heel erg van het pad af en ook nog eens de weg kwijt. Maar als die eenmaal het feksien heeft gekregen, ruimt dat natuurlijk wel lekker op. Ik kan er niet op wachten!"

   Amen

   Verwijderen
 5. Joling "Vaczin in" T shirt

  Geertje heeft er vaczin in en kan niet wachten om weer op de bühne te verschijnen als de pandemie voorbij is!
  https://www.webshopgerardjoling.nl/ikhebervaczinin-sweater-unisex

  Geertje heeft waarschijnlijk nooit naar Blofeld geluisterd die zegt dat ondanks het vaccin het oude normaal niet meer terug kan komen. Vergeet die Bühne maar Geertje-ik wil door Klaus Schwanz in kont geneukt worden-Joling


  Maar wat een positief nieuws komt er Duitsland! Whoehoe.

  “Zoals voor Corona”: Detailhandelaren in Noordrijn-Westfalen mogen met onmiddellijke ingang volledig open
  https://dissident.one/2021/03/22/zoals-voor-corona-detailhandelaren-in-noordrijn-westfalen-mogen-met-onmiddellijke-ingang-volledig-open/
  Het is niet te hopen dat dit door iemand anders snel kan worden teruggedraaid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Het is niet te hopen dat dit door iemand anders snel kan worden teruggedraaid.]

   Dus wel. NRW-Gesundheitsminister Karl-Josef Laumann findet, man setze das Urteil des Oberverwaltungsgerichts "konsequent" um: Statt Freiheit für alle Geschäfte gibt es nun dieselben Beschränkungen für alle..
   Dus ze mogen wel allemaal open, maar met allemaal dezelfde beperkingen. Dus je schiet er geen reet mee op.

   Verwijderen
  2. Dat worden dus lange rijen voor de Aldi - Lidl. Ik weet alleen niets over de mondkapjes ...

   Verwijderen
  3. Wij zijn dit nu al 4 maanden "gewent" als je naar de supermarkt gaat.
   Door een soort ontsmettingssluis met je verplichte kar en ook 1 voor je eigen partner als je samen boodschappen wil doen, handen wassen , muilkorf verplicht. 1,5m goed in de gaten houden. Max tijd IN de winkel: 1/2 uur. En dan klagen jullie? Jullie moeten nog beginnen.

   Verwijderen

  4. Oh ja, de boete bij ons is 250,-€ en voor de overtredende winkelier 4000,-€. Per vovertreding.

   Verwijderen

 6. A. Die programma’s mijden als de pest
  B. Je niet in die programma’s laten uitnodigen
  C. Ga terug na A.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [B. Je niet in die programma’s laten uitnodigen]

   Juist wel. En dan -zonder bericht- niet op komen dagen. En als er gemekkerd wordt, iets mompelen als:"Niet belangrijk, ik had meer te doen".
   En dan kijken, hoe vaak ze erin trappen.

   Verwijderen
 7. Toch nog uitstekend nieuws van de Europese Commissie: Het feksien mag nergens VERPLICHT worden gesteld, door geen enkel land van de EU, noch mag iemand worden uitgesloten wegens niet gevaccineerd!!!

  https://pace.coe.int/en/files/29004/html

  Hierbij wijs ik even op de punten: 7.3.1 en 7.3.2.
  Dus flikker dat 'groene paspoort' maar in de vuilnisbak, waar het hoort.

  Heel soms komt er toch een goed bericht van de EU.

  BeantwoordenVerwijderen