zondag 7 maart 2021

Baudet is NU Brabant aan het veroveren

Wederom een mega-succes, deze ochtend in Helmond.

Kijk deze beelden HIER.

Vergeet voetbal kijken. Ga Baudet kijken. 15:00 uur Eindelijk Eindhoven! Op youtube (kanaal van FVD) live te volgen.

Geschiedenis wordt NU geschreven. 

Tijden van zo'n 18 jaar geleden herleven.

Hopelijk zonder het drama van toen.


PS: Eigenlijk moeten we helemaal niet over de figuranten spreken, maar Wilders heeft vandaag bij Mens het hele woord Corona, of Lockdown, of Avondklok, niet eens genoemd. En Kaag bij Buitenhof vond de positie van vrouwen op twitter het belangrijkst. Over de maatregelen wilde ze, zelfs na aandringen, niet eens iets zeggen. Moeten we hier nog iets aan toevoegen? Wat een sof die kartelpolitici. #BaudetGaatWinnen

Zoals Baudet in Helmond zei: er is keus tussen twee fora deze verkiezingen:

Of je kiest World Economic Forum, van Claus Schwab, vertegenwoordigd door Rutte, Kaag, Klaver en ander kartelfiguranten. Je bent je vrijheid dan kwijt, en gaat leren leven met avondklokken en lockdowns.

Of je kiest voor Forum voor Democratie van Baudet, en dan is het avondklok OUT, en vrijheid IN. Meer smaken, meer fora, zijn er niet.

LAATSTE NIEUWS

NOS radio-nieuws meldt in een zeer vreemd bericht dat Baudet opgeroepen zou hebben in het zeer drukke Helmond om anderhalve meter afstand te behouden. Het bericht wekte de indruk Baudet halfslachtig neer te zetten. Niets is echter minder waar: Baudet doet dit Expliciet, CONTRE COEUR. Enkel om te voorkomen dat zijn bijeenkomst afgelast moet worden zoals in Heerlen.

6 opmerkingen:

 1. Ik houd mijn hart vast voor de demonstranten op het Museumplein. De NSB-ers van de Junta rukken weer op en volgens de NSB-krant televaag is een noodverordening afgekondigd. @Oli & Co: wegwezen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maak je geen zorgen Wolfie. De politie was poeslief. Je weet je kan de media niet vertrouwen. Het is allemaal bangmakerij om de mensen te weerhouden om naar die oergezellige demo's te komen. Zie ik je volgende week in Den Haag?
   P.s. Ik vind dat Malieveld eerlijk gezegd niks. Het is door het regime aangelegd en het heeft veel minder sfeer dan het Museumplein.

   Verwijderen
  2. @Dawg,
   Heb je de explosieve stijging in de prijzen van granen gezien?
   https://nl.investing.com/commodities/grains

   Ook de metalen gaan door het dak en brandstoffen doen het ook goed.
   Consumenten prijzen inflatie is nu hier. Het geld stroomt niet meer naar de obligaties. Er is (op lange termijn) geen manier meer voor de centrale banken om de rente laag te houden. IK voorspel veel volatiliteit op de financiële markten dit jaar.

   Verwijderen
  3. [De politie was poeslief]
   Gelukkig maar, het zag er op het filmpje dreigend uit.

   [Zie ik je volgende week in Den Haag?]
   Zeker. Leuk! Verzamelen/ontmoeten bij het Pannenkoekenhuis? Het zal wel dicht zijn, anders daar ff een bakkie doen.

   Verwijderen
  4. Top. We hebben daarvoor nog even contact over hoe laat.

   Verwijderen
 2. Ook even de mensen van het BPOC2020 een hart onder de riem steken, dat hebben ze wel verdiend. Update van de Politieverhoren. Inside-information over de geweldsinstructie.
  Daarnaast kan je exemplaren van de tussen-reportage bestellen, waardoor je de Commissie financieel steunt.

  BeantwoordenVerwijderen