woensdag 3 maart 2021

BREAKING: BAUDET WEGGESTUURD UIT HEERLEN: TE VEEL MENSEN

TE POLPULAIR

De vrijheidskaravaan van FVD en Baudet trekt door en bereikt Heerlen.

Een dystopisch schouwspel ontvouwt zich als de vreedzame mensen naar huis gestuurd moeten worden als ze niet op een stip staan.

Uiteindelijk tegen het einde van de video mag Baudet helemaal niets meer zeggen en wordt hij naar huis gestuurd. Een gedesillusioneerde menigte blijft achter.

Morgen, donderdag 4 Maart, 15:00 uur, vrijheidskaravaan in centrum Purmerend.

Corona wordt nu door het regime aangegrepen om de verkiezingscampagne te frustreren. Het laatste kruimeltje "democratie" wordt geëlimineerd.

4 opmerkingen:

 1. De democratie wordt aan de wortel vernietigd Vrijheidsbeeld vermorzeld VvMu, toch voel ik de liefde bij ons, die ons leidden tot. #BaudetGaatWinnen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als Rutte nu nog op 40% komt is het overduidelijk fraude.
  Eigenlijk is dit ideaal voor Baudet want de oppositie openlijk zo de mond snoeren door een regime is meestal dodelijk voor datzelfde regime.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou je denken. Maar als de schapen om 8 uur het sjoernaal aanklicken, om via Jinek en Op1 naar bed te gaan, die mensen blijven in slaapstand rond-zombieën...

   Verwijderen
  2. Blik, als je de opkomst ziet in de video denk ik dat je niet echt bang hoeft te zijn. Baudet zegt het simpel: nu wordt ik de mond gesnoerd, en het ligt in jullie handen hoe dat verder verloopt dus stem op 17 maart op forum.
   Aangezien de boetes niet mals zijn is het verstandig om nu enigszins onder de radar te blijven en Rutte in de waan te laten dat hij de overwinning binnen bereik heeft. Gelukkig kan hij niet op voorhand zien wat er in het stemhokje gebeurt, hij kan misschien een beetje foetelen maar niet met alles.

   Verwijderen