dinsdag 23 maart 2021

Kinderen; Rutte/DeJonge's nieuwe Test-doelgroep

Het werkt eigenlijk heel simpel: Je ontzegt kinderen hun onderwijs een tijdje, en daarna laat je het weer toe, op voorwaarde dat je je kind laat testen als het niest of verkouden is. Je gebruikt daarvoor de PCR test. Die heeft als voordeel dat je het kind goed diep nasaal penetreert en gegarandeerd een goed deel (false)positives geeft. Je stelt als regel dat als één kind in de klas positief is, dat alle kinderen uit die klas alleen na 5 dagen terug mogen komen als ze zich laten testen (anders nog 5 dagen langer alleen thuiszitten). Dus dat zijn weer zo'n 30 testen (want Nederlandse ouders doen braaf mee), en weer zo'n 3 non-symptomatische (false)positives.

Zo houdt je ook de "besmettingscijfers" op peil, en kun je alle dwangmaatregelen discussieloos voortzetten. De collaborerende systeemmedia doen de rest.


Dan nog dit...
In Duitsland vanaf Witte Donderdag (tijdelijk!!!!) verscherpte thuiszitten Lockdown tot Paasmaandag (in eerste instantie...), en reizen zit er ook niet meer in afgaande op dit stukje uit Bild:

Dieser Satz hat es in sich: „Insgesamt verhehle ich nicht, dass wir eigentlich den Reisehinweis geben, dass man eben NICHT reisen sollte in diesem Jahr“, sagte Kanzlerin Angela Merkel (66, CDU) nach dem Corona-Gipfel am frühen Dienstagmorgen.

Klingt nach: Die Deutschen können sich Urlaube 2021 abschminken.
Bron, HIER.

Effe lachen met Hugo en Hugo, HIER. Wat kunnen Nederlanders soms humorvol creatief zijn.

18 opmerkingen:

 1. Ja, zo werkt het Blik. Alle verkiezingbeloftes/toezeggingen/suggsties over 'versoepeling' gaan drie dagen na de 17e onmiddelijk weer in de prullenbak want het regime heeft zichzelf met nieuw jong testvee een excuus geschapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik dit soort dingen lees, vraag ik me af hoeveel ouders van hun kinderen houden. Je zou denken: onvoorwaardelijk. Maar testen op kinderen, ze een trauma aanpraten alsof het potentiële besmettingsbronnen zijn? Ga lekker spelen!


  Kinderen: de groep waarvan we met zekerheid weten dat onafhankelijk van de PCR uitslag (het is geen test) die kinderen een positieve uitslag prima aankunnen, waarom die kinderen ‘testen’?

  Waren we niet bezig met herd immunity?
  En hoe flat wil je die curve hebben?

  Flatten the curve=Stoppen met die PCR nonsense

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Start avondklok tijdens Ramadan naar 22:00. Tijdens Ramadan wordt het virus pas na 22:00 gevaarlijk ipv na 21:00. Sars cov 2 is echt een intelligent virus. Het weet niet alleen hoe laat het is, maar ook wanneer het Ramadan is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan natuurlijk ook te maken hebben met het starten van de zomertijd 27-28 maart a.s.

   Ik had eigenlijk verwacht, dat ze die onzin eindelijk zouden afschaffen, maar het duurt dus nog een jaar langer. Ook schijnen we dan te mogen kiezen voor normale tijd en zomertijd, maar dan voorgoed.

   Feitelijk horen wij dezelfde tijd te hebben als de Engelsen, maar door onze handel met Duitsland zijn we maar daarmee gelijkgeschakeld.

   De zomertijd is een heel slecht gegeven voor de gezondheid, m.n. onze interne biologische klok. We lopen altijd voor op de zonnetijd en met zomertijd is dat verschil 2 uur.

   Ik heb daar al jaren geen last meer van: sinds mijn laatste contract afliep heb ik alle horloges en wekkers weg gegooid en wordt altijd vanzelf wakker. Dan pas heb ik voldoende slaap gehad. Een van de zegeningen van de pensionering. De terreur van de klok is voor mij afgelopen.

   Verwijderen
 4. Test zelf de test (morgellons?)

  https://153news.net/watch_video.php?v=1BR4BSB2GN9O

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze man legt uit hoe ze de verkiezingen stelen. Via de exit polls. Betekent dit dat ze de uitslag overnemen die Ipsos mori (zij gaan dood) doorgeeft en verder niks met de werkelijke stembiljetten doen?
  Maar ik begrijp het niet helemaal. Kan iemand het mij uitleggen?

  WIM VISSCHER - THIS IS HOW THEY STOLE THE DUTCH ELECTIONS LAST WEEK .
  https://www.bitchute.com/video/8kSyeslf4lc2/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vent loopt een paar dagen achter bij het nieuws en legt verder ook helemaal niks uit/bewijst nakko.

   Verwijderen
  2. Je kunt bij je gemeentehuis/stadhuis de stemmen opvragen en zelf gaan tellen. Dan moet je wel snel zijn, want ze worden 14 dagen na de stemming vernietigd, volgens mijn informatie.

   Verwijderen
  3. Niks meer dan een vaag verhaal. We kunnen er niks mee.

   Verwijderen
 6. Opel schijnt ondanks de crisis toch een vrij prijzig nieuw model uit te gaan brengen:

  https://twitter.com/jaapjandevries/status/1374271145868943360/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Is de “Britse variant” nog genoemd tijdens de #persconferentie? Of zijn we nu helemaal overgestapt op de “schrikbarende besmettingscijfers” bij jongeren en kinderen?"

  https://twitter.com/annstrikje/status/1374437751936806912

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Nee, wel de derde golf die er "nu echt aankomt".'

   https://twitter.com/Sanne0259/status/1374438192057708552

   Verwijderen
  2. Ik lees dat het nu de besmettingscijfers zijn.

   Komt hetgeen Geert vanden Bossche zegt al uit? Dan moeten we tussen nu en 2 weken wel veel besmettelijke varianten zien.

   Verwijderen
  3. @ oli

   We moeten misschien een beetje uitkijken met dat verhaal van Van den Bossche.

   The Curious Case of Geert Vanden Bossche
   16 maart 2021/ Rosemary Frei

   https://off-guardian.org/2021/03/16/the-curious-case-of-geert-vanden-bossche/

   Pieter Borger heeft op z'n webside ook tot voorzichtigheid gemaand.

   Verwijderen
  4. @Dawg,
   Inderdaad. Het is goed dat hij waarschuwt dat jongeren het vaccin NIET moeten nemen.
   Verder neem ik voorlopig afstand van zijn verhaal.

   Verwijderen
 8. Kees vd Pijl:

  'Fantastische documentaire over de #Museumplein demo met de #veteranen en de #zorgmedewerkers. #Halsema voor de rechter.'

  'Militairen beschermen demonstranten tegen de politie'

  Demonstratie tegen de disproportionele #Corona​ maatregelen op het Museumplein in Amsterdam. De World Demo werd gesteund door Veteranen en ex-militairen om politiegeweld te voorkomen. Ook was er veel zorgpersoneel en waren er enkele artsen.
  Verschillende interviews met militairen en spetterende beelden van confrontaties met de politie.
  De regenboog hing op het veld terwijl de waterkanonnen mensen omver spoten...

  https://www.youtube.com/watch?v=EG9lNc_7vEM&t=48s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indrukwekkend. Na min. 50 had iemand het over een parallele samenleving maar ik kan de naam van de website niet verstaan. Iets met corona nog wat.nl
   Kijken wat daar te beleven valt.

   Verwijderen
 9. Kary Mullis (uitvinder PCR test en Nobelprijs winnaar, en overleden in 2019) over waarom PCR geen virale ziekte kan diagnosticeren. Hij spreekt over HIV, maar had het net zo goed over sars-Cov-2 kunnen hebben.

  https://m.youtube.com/watch?v=jTRk7pyGOBU&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen