vrijdag 12 maart 2021

FVD in Sneek en Leeuwarden! De Vrijheidskaravaan trekt door!

"Wat mij boven het hoofd hangt valt in het niet bij wat anderen boven het hoofd hangt of aangedaan wordt. Ondernemers die het niet meer trekken. De regering criminaliseert het leven. "

Wederom een fantastische speech van Thierry Baudet. Kijk om te beginnen alleen maar de eerste 5 minuutjes.


Over die ellende gesproken. In Emmeloord was een vrouw voor de camera die vertelde over een kennis/vriend van haar die net zelfmoord gepleegd had. Ander bericht vandaag was dat we minder zijn gaan bewegen en dat zal op langere termijn effect hebben op de lengte (en kwaliteit) van ons leven. Vind je het gek als je na 2100 uur enkel nog binnen mag zitten? 

Ook in Leeuwarden was de opkomst weer waanzinnig en het optreden evenzo. De sfeer was fenomenaal en op 1:15 werd de polonaise ingezet. Leeuwarden ging op zijn kop. Kijk de beelden HIER (en de polonaise dus op 1:15).

Leeuwarden 12 maart 2021. Fenomenale opkomst en sfeer in Leeuwarden bij FVD.

28 opmerkingen:

 1. De stentor was ook aanwezig:
  https://www.destentor.nl/noordoostpolder/thierry-thierry-joelt-aanhang-als-baudet-zich-meldt-bij-politie-in-emmeloord~a23a106e/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F3qe8zIN191%3Famp%3D1

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Probeer je de zenuwinzinking van de media voor te stellen als Donald Trump twee Duitse herders had gehad."

  https://twitter.com/SBergsma/status/1369584050105638912

  Trump. Of Baudet.

  'Weet je wie ook een Duitsche herder had'?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Kabinet wil quarantaineplicht voor gevaccineerde reizigers uit risicogebieden. Het kan dus nóg waanzinniger dan het al is."

  https://twitter.com/nuijten_rob/status/1370448416594132999

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Controle moet plaatsvinden via belteams, die nuttige informatie verschaffen en tegelijkertijd de oren spitsen voor verdachte achtergrondgeluiden."

   Arnout le Clercq12 maart 2021, 12:29

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kabinet-wil-quarantaineplicht-voor-reizigers-uit-risicogebieden-of-ze-nu-gevaccineerd-zijn-of-niet~bda94f32/

   'Goedemorgen meneer Dawg. U spreekt met het belteam. Alles goed met U? Wij komen U even nuttige informatie verschaffen en ondertussen spitsen wij onze oren.'

   Verwijderen
  2. Ondertussen lijkt dit kabinetsvoornemen te bevestigen dat gevaccineerden nog steeds besmettelijk zijn. En misschien zelfs drager van mutaties die pas echt gevaarlijk zijn.

   https://www.unz.com/mwhitney/operation-vaxx-all-deplorables-codename-satans-poker/

   Verwijderen
  3. En ondertussen blijft De Jonge in de TK het injecteren van gezonde mensen met een mogelijk gevaarlijke substantie verdedigen met hele leugens en halve waarheden:

   https://www.youtube.com/watch?v=8Re83Rqhi5k

   Verwijderen
  4. Gates-insider: ‘Vaccinatie verandert virus in ontembaar monster!’
   https://www.ninefornews.nl/gates-insider-vaccinatie-verandert-virus-in-ontembaar-monster/
   Joop poste het hier al eerder.

   Ben benieuwd: over een paar weken moet het los gaan met de besmettingen in Engeland/Pisrahel.

   Verwijderen
  5. @ Oli

   Ja, goeie link. In Unz wordt ook naar Van den Bossche verwezen.

   Verwijderen
  6. Amen,
   We gaan dood aan de "oplossingen" voor het virus, niet aan het virus. LOL.

   De eugenics cult heeft het weer helemaal voor elkaar. Ze laten de bevolking zelf smeken om maatregelen waaraan ze later zullen overlijden.

   Verwijderen
  7. [Ze laten de bevolking zelf smeken om maatregelen waaraan ze later zullen overlijden.]
   Zolang mensen hier niet intrappen en geen prik halen, blijven die dus gezond. De lui die er wel intrappen, die merken het vanzelf. Daar heb je toch niets aan, die geloven alles.
   Hebben we -eindelijk- bijna het 'geloof in de kerk' afgeschaft, krijgen we een 'geloof in de staat' ervoor terug. Dat schiet niet op.

   Verwijderen
  8. @ GBW

   Ligt misschien iets gecompliceerder. De feczines voorkomen noch besmetting nog verspreiding, ze onderdrukken de zieketverschijnselen. Er kan nu een selectieproces op gang komen waarbij steeds agressievere varianten zich ontwikkelen en de dragers daarvan, voordat zij ten onder gaan aan, het virus verspreiden onder de bevolking, gevaccineerd en ongevaccineerd. ('virus leak'). Lees wat Van den Bossche hierover te zeggen heeft.

   Verwijderen
  9. N.a.v. mijn post hier vlak boven: dit commentaar bevestigt een beetje mijn stelling. Ik ga me toch niet in elkaar laten rammen voor dit soort 'slapenden'?

   [De feczines voorkomen noch besmetting nog verspreiding, ze onderdrukken de zieketverschijnselen.]

   Fekziens besmetten en dat is juist de bedoeling. Lichaam maakt anti-stoffen en als je het allemaal overleeft, is alles daarna o.k., aldus de theorie. Van al die andere theorieën is nog niets gebleken, het is speculeren, vermoedens, etc van Geert Vanden Bossche. Ik heb 2 YT's van hem gehoord en niets concreets aangetoond gezien.
   Soms verspreiden de anti-covid-strijders net zo veel fearporn als de overheden.

   In wezen is hier sprake van een staatsgreep van ongekende grootte en covid-19 wordt als wapen gebruikt. Het is Klaus S. tegenover de wereldbevolking. Dat is de kern van het huidige probleem.

   Deze meneer -onder hetzelfde filmpje van KvW- geeft blijk het beter te begrijpen.

   Verwijderen
 4. Youtube gooit ons kanaal tot de verkiezingen op slot!
  Terwijl morgen Wereldkampioen Covid-19 verschijnt (feest ende bubbels in de studio!) en wij nog volop in de Epoque 11 feestweek zitten, gooit Mark Rutte ons kanaal op Youtubekanaal op slot tot aan de verkiezingen.
  https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwLsmpHzsLjmthlNsxlwgtKCPTm

  Blauwe tijger. Toppers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat voor uitgeverij is De Blauwe Tijger, die wordt genoemd in het Dreigingsbeeld Terrorisme?
   https://www.trouw.nl/binnenland/wat-voor-uitgeverij-is-de-blauwe-tijger-die-wordt-genoemd-in-het-dreigingsbeeld-terrorisme~bd5816fd/?referrer=https%3A%2F%2Fstartpage.com%2F

   Verwijderen
  2. @oligarch: De link die je geeft opent mijn mailbox en het YT-kanaal van de Blauwe Tijger doet het ook nog. Wat is er mis?

   Verwijderen
  3. Ze zijn van de sociale media gegooid. Zoals iedereen die te gevaarlijk wordt.

   Verwijderen
 5. 't Is eindelijk gelukt het SARS COV-2 virus te isoleren:

  https://twitter.com/mocleirigh_o/status/1369072763244265475/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Filmpje van Baudet in Leeuwarden gezien, gekeken naar het Koning/Baudet fragment bij Jinek, redevoeringen van Van Haga en Baudet in de kamer teruggeluisterd, allemaal dingen die ik pas ben gaan doen nadat Jetten dat vaccinatiepaspoort door de kamer kreeg en waarbij ik dacht: ‘alles beter dan een toekomst waarbij we met een vod dat geen gezondheid af kan dwingen, de maatschappij verdergaan opdelen en kapot gaan maken’.

  Wat ik maar wil zeggen is dat ze wel erg hun best doen dat heel Nederland op FvD gaat kiezen komende woensdag. Heeft de paniek zich gekeerd tegen de paniekzaaiers?

  17 maart wordt bijltjesdag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom denk je dat stembiljetten zonder handtekening geldig zijn?

   Waarom denk je dat stembiljetten naar een andere plaats vervoerd mogen worden om daar geteld te kunnen worden?

   Het gaat erom wie de stemmen telt en niet om wie stemt.

   Ik hoop op een klein wonder, maar vrees met grote vrezen.

   Verwijderen
  2. Oligarch, kun jij je dan niet aanmelden als 'stemmenteller' via de gemeente?

   Verwijderen
  3. Oil, dat ben ik met je eens. Stemfraude is mogelijk en aanvankelijk een van de redenen voor mij om niet te stemmen (stemmen is zinloos). Maar dat is het niet. Als heel Nederland stemt op FvD, zullen de fraudeurs zich toch achter de oren moeten krabben alvorens ze zeggen dat een andere partij heeft gewonnen.

   Censuur en leugens, en het achterhouden van werkelijkheid werkt als een stroom water op een dam wat niet passeren kan. Als je dat maar lang genoeg doet, breekt de Dam of stroomt de dam over en dan zijn de rapen gaar.

   Hoeveel woede willen de paniekzaaiers op hun hals halen? Reken maar dat die gedachte hen bezig houdt.

   Andere analogie: Nederland is als een snelkookpan en FvD is het ventiel. Met FvD komen de fraudeurs en paniekzaaiers, minus een enkeling die het echt te bont heeft gemaakt, mogelijk nog weg in de vorm van ‘we wisten niet beter’. Zonder dat ventiel, verliezen ze die mogelijkheid. Hoe ver willen ze gaan?

   We gaan het zien.

   Verwijderen
  4. Volgens mij kan ik me niet meer aanmelden als stemmen teller Matt. Mijn gemeente staat er niet bij.

   https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkiezingen/documenten/publicaties/2020/12/04/overzicht-van-gemeenten-die-op-zoek-zijn-naar-stembureauleden-en-tellers

   Verwijderen
  5. @oligarch: Je kunt je altijd aanmelden als observator bij de Voorzitter van het Stembureau. Dan hoef je niet te tellen, maar alleen toekijken.

   Verwijderen
 7. Nog een reden dat Baudet moet winnen: komende zomer voor het eerst sinds jaren, (vorig jaar mocht het al niet doorgaan wegens...),
  de GP formule1 met Verstappen in Zandvoort en dan met publiek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou geweldig zijn. Ik ga zeker stemmen, maar verwacht er niet al teveel van. We zullen er zelf uit moeten komen.

   Verwijderen
  2. In wat voor clownwereld of bananenrepubliek leven we eigenlijk dat je een stembiljet kunt toesturen zonder handtekening en dat die nog geldig is ook. Is je paspoort/rijbewijs ook geldig zonder handtekening ofzo?

   Verwijderen