maandag 1 maart 2021

Rutte's Perverse Vaccinatiepaspoort, by Matt

 


7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zouden ze nattigheid voelen voor het op handen zijnde tribunaal waar de WHO als eerste op de beklaagdenbank mag gaan zitten?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Dank voor het plaatsen Blik.
  Hoe gaat die toekomst eruit zien?
  Vaccins per keer 2 spuiten, a+b
  Eerst wordt een bepaalde groep geïnjecteerd. Daarvan wordt 60% ziek en is dus aanleiding om de volgende sessie, golf nr. zoveel, aan te kondigen, die dan op hun beurt ook voor een deel ziek worden en aangezien de injectie NOOIT de oorzaak kan/ mag zijn moet de frequentie en de dosis steeds verder verhoogd worden en krijgt men een soort van bankpaswaaier aan inspuitbewijzen.
  Voor ik het vergeet, het eerste jaar zijn die spuitjes gratis, betaald door de staat, maar die kunnen niet ieder jaar 2 miljard ophoesten dus voor de 4 dosissen per jaar voor alle volgende jaren moet je zelf voor die kosten, á 28 € per stuk opdraaien en worden niet afgehouden van het 'eigen risico' dat je moet betalen voor de gezondheidsproblemen als gevolg van de spuiten.(want die vaccins hebben niets met gezondheid te maken)
  Zwarte humor, maar ik ben benieuwd hoeveel er van gaat uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hypothetisch geval:
   Ik moet dringend naar iemand op 100km bij mij vandaan en het heeft met mijn werk te maken.
   Maar op het moment dat ik wil vertrekken begeeft mijn auto het.
   Alles is dicht op 1 garage na en die wil me wel een auto lenen, maar aangezien hij niet verder dan oppervlakkig gekeurd is kan de garagist mij geen garantie geven op een veilige reis.
   Nu kan ik kiezen voor het volgende: ik neem het risico niet maar ben wel mijn baan kwijt.
   Ik neem het risico wel en help de persoon in kwestie maar op de terugweg begeeft de auto het alsnog en ik knal tegen een boom en beland in het ziekenhuis. Nu wordt ik alsnog ontslagen want ik heb bewust met mijn leven gespeeld want nu kan ik niemand meer helpen en het ziekenhuis presenteert mij de totale rekening van het verblijf want ik heb zelf bewust voor het risico gekozen.
   De kans dat ik veilig terug thuis kom is er wel, maar ik moet wel met die auto van de garage blijven rijden, dus zeker op lange termijn, geen enkele garantie.

   Verwijderen
 3. Deze verpleegster mag wat mij betreft uitgeroepen worden tot "moedigste vrouw van het jaar"

  Deze verpleegster heeft er genoeg van

  BeantwoordenVerwijderen