vrijdag 12 maart 2021

GAME-CHANGER: Geniepige aanval Jinek speelt Baudet enkel in de kaart

Nederland komt massaal in verzet tegen de ranzige riooljournalistiek van Jinek en haar handlangers in haar talkshow van jl. donderdagavond, getuige de vernietigende reacties op twitter op het wangedrag van Jinek en haar groep.

De doorzichtige trucendoos van Jinek kreeg aan het eind nog de apatheose met een regelrechte absurd beledigend en kwaadaardig stuk van Martijn Koning, die alles uit de kast haalde om Thierry Baudet te besmeuren: van zijn Indonesische roots tot zijn vriendin. Baudet hoorde het allemaal aan tot dat hij het genoeg vond. In sommige kringen zou het optreden van de "cabaretier" tot een fysieke reactie geleid kunnen hebben. Maar Baudet was beheerst en verliet als Gentleman gewoon vroegtijdig de slangenkuil.

Zelfs de aanwezige RTL-commentator, Floor Bremer, distantiëeerde zich op twitter na de uitzending van Martijn Koning en zijn schunnige optreden. Zoals wij ook op twitter reageerden, ze had echt ballen getoond als zij net als Baudet opgestapt was, tijdens "de show". Maar zij bleef "knus" bij Jinek zitten, net doend alsof ze het heel vreemd vond dat Baudet vertrok.

Uiteindelijk speelt het Baudet allemaal in de kaart. Nog niet eerder deze campagne was het zo duidelijk hoe ver de MSM afgedreven zijn van fatsoen. Goedkope Jinek en haar handlangers hebben niets, maar dan ook helemaal niets, geleerd van Fortuyn. Dit levert Baudet een dikke stijging op. Dit is, net als bij aandelenkoersen, de doorbraak. Dit, zo'n 5 dagen voor de stemming, is daar ook het ideale moment voor. Deze stijging gaat nu ook niet meer stopen. Jinek ontzettend bedankt! #BaudetGaatWinnen!15 opmerkingen:

 1. Charles Michel en Ursula von der Leyen hebben een open brief ontvangen van artsen en wetenschappers.

  Deze 'simpele' vragen kunnen ook rechtstreeks aam De Jonge gesteld worden, zeker als hij weer zit te leuteren dat de vaccins bewezen veilig zijn.
  Verspreid deze brief zoveel mogelijk want de tijd is kort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt, simpele vragen, moeilijke vragen, ingewikkelde vragen, het maakt ze niks uit.
   Annelies heeft ook een hoop vragen, welke niet beantwoord of zelfs maar gesteld worden door het journaille.

   https://thehangingtree.nl/persconferentie-de-vragenlijst-der-vragenlijsten/

   Uiteindelijk zullen ze hooguit met de mededeling komen dat één gek meer vragen weet te stellen, dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.

   Verwijderen
  2. Als die Annelies een journaliste is waarom is ze dan zelf niet aanwezig op die persconferenties?
   Dan kan ze toch rechtstreeks haar vragen stellen.
   Of zijn de aanwezige journalisten een "uitverkoren elite"?

   Verwijderen
  3. Hier een tip voor Blik:
   zelf een perskaart maken

   (dit is voor België, maar waarschijnlijk zal dat voor Nederland ook wel mogelijk zijn)

   Als schrijver/ journalist van een (alternatief) nieuwsmedium kan het interessant zijn om zelf aanwezig te zijn op bepaalde persconferenties om daar de eigen vragen te kunnen stellen.
   Ook zou het slim zijn als andere blogschrijvers zich zouden bundelen in een collectief samenwerkingsverband om een journalistenclub alternatieve media op te richten zodat het makkelijker is om tussen het huidige 'journalisten kartel' mee te kunnen opereren.
   Op die manier kan de alternatieve media WEL het verschil maken.

   Verwijderen
  4. Journalist is GEEN beschermd beroep. Iedereen mag zich journalist noemen, dus de bijbehorende 'perskaart' is vrij.

   Verwijderen
 2. Martijn Koning heeft wel meer afwijkingen blijkbaar:

  https://twitter.com/seven__/status/1370192613685530627?s=20

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankzij -of ondanks- de rel bij jinek, is Henk Bleker -prominente CDA-er- overgestapt naar FvD !!! Nu Pieter Omtzigt nog, dan is ook het cda gesloopt.

   Verwijderen
  2. Hier toch wel een serieuze afwijking.
   Waarom doet ze geen aangifte? Even aan de mede-slachtoffers aldaar navragen en met z'n allen naar het politiebureau. Nú is de tijd rijp.

   Verwijderen
  3. Als Omtzigt inderdaad zou overstappen naar forum heeft Baudet er een heel ervaren politieker bij, die (hopelijk) dan niet wordt tegengehouden door zijn partij als hij prangende vragen durft te stellen.
   Omtzigt als minister van justitie, dan vallen er veel lijken uit de kast in Den Haag!
   (hopelijk, want je weet nooit wat er gebeurt als ze de macht geproefd hebben en wat het lobbywerk gaat opleveren)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. "...de uiterst rechtse politicus..."

   Tegen lockdown, avondklok, Berufsverboten, en dwangmaatregelen...uiterst rechts...?

   Verwijderen
  2. Mean stream media, Blik, wat had je anders verwacht?

   Alle tegengeluiden tegen het huidige bewind worden de grond in geboord.

   Verwijderen
  3. En jinek flikkert Martijn K. direcht voor de bus, bang voor haar baantje. Te laat, -uitverkoren- hoer. Intussen ontploft twitter: werkelijk ALLE commentaren zijn negatief, niet 1 positief over de actie van Martijn K. Behalve onder de link van jinek, daar ritselt het weer van de staats-trollen. Maar die haal je er zo uit.

   Hoe eindigde dat liedje van het Cocktail Trio ook al weer? "Die zien we nooit meer terug". Geldt voor beide uitverkorenen.

   Inmiddels is de opname qua kijkersaantallen gestegen van 278.300 naar 295.400 in een klein uurtje. Een andere post scoort ook nog eens 105.000, dus die tellen we er bij op. Als jinek daat soort kijkersaantallen scoort, krijgt ze een natte gl.... Maar dat haalt ze nu nooit meer.

   En TB krijgt er steeds meer stemmen bij, als je de uitspraken mag geloven.
   Ook voorspelt iemand +3 zetels door de actie van "het fietsenrek".

   Verwijderen
 4. [Verontrustend artikel]
  Verontrustend? Welnee, geheel volgens de verwachtingen van de PTB. Denemarken, IJsland, Noorwegen en Italië zijn gestopt met Astazeneca, maar NL prikt rustig door. Komende tijd: GROTE OPRUIMING van gefeksineerden!

  BeantwoordenVerwijderen