zaterdag 13 maart 2021

Enige partij tegen alle Coronamaatregelen (FVD) niet uitgenodigd Slotdebat

Baudet is niet uitgenodigd bij het NOS-staats-slotdebat op 16 Maart. Hij zou te klein zijn. De enige partij die alle dwangmaatregelen wil afschaffen wordt gedwongen weg te blijven. 

Het "debat" blijft nu voorbehouden aan de kartelleden en hun figuranten.

Baudet mag nog wel meedoen met het debat ervoor in de middag met de kleintjes. Het is de vraag of Baudet dat gaat doen, of dat hij gewoon verder gaat met de vrijheidskaravaan die nu steeds meer op stoom komt.

Stromende regen, hagel en wind, het maakt allemaal niks uit. De pleinen stromen vol, als de vrijheidskaravaan van Baudet langs komt. Nederland snakt terug naar vrijheid en gaat op St.Patrick's Day massaal Baudet stemmen.

Steun Baudet en maak deel uit van de historie die nu geschreven wordt. Dit is het schema tot en met maandag:

Zondagochtend Sluis, parking La Cavaliere, 10:00 uur

Zondamiddag Tilburg, Koningsplein, 14:30 uur

Maandag Hoek van Holland, 12:00 uur, Strandweg 559

Maandag Rotterdam, 14:00 uur, van Zandvlietplein

Maandag, Utrecht, 18:00 uur, Jaarbeursplein  <-- Komt allen naar deze, hier zal plek zat zijn, en is mooi centraal punt en goed tijdstip. Geef Baudet hier zijn laatste push. Neem eventueel je avondklokverklaring mee voor het geval het uitloopt of je van iets verder komt.

Verder hebben we natuurlijk nog het koffiedrinken deze zondagmiddag 13:30 uur op zowel het Museumplein als het Malieveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten