vrijdag 5 maart 2021

Het NOS-interview met Baudet dat u bij NOS niet ziet

Het NOS-interview met Baudet dat u bij NOS niet ziet:

Dawg vat het goed samen:

NOS verslaggevers tegen Baudet:

'Ondergraaft U nu niet een beetje het draagvlak tegen de coronamaatregelen en de vaccinatie'

Baudet:

'Dat hoop ik wel, ja.'

haha.

Kijk de hele 2 minuten HIER.

Baudet was vandaag weer op tour met zijn succesvolle vrijheidskaravaan: Den Helder, Ameland en Texel werden aangedaan, met enthousiaste menigtes overal. 

Een deel van de tour vandaag langs de eilanden ging met het vliegtuig.

Ondertussen foetert het CDA, bij monde van CDA-prominent Henk van de Kamp, op de staatsradio tegen Baudet. "Splinter", "Narcist", "Verloren stem", "20 zetels? Hahaha".

Al dit soort doorzichtige "kritiek" is natuurlijk koren op de molen van Baudet. Baudet doet er goed aan, ALLE partijen te NEGEREN, en al helemaal het CDA en Henk vd Kamp, op één na: Rutte en zijn VVD. het gaat de komende weken om Baudet-Rutte. Niets meer. En niets minder. En: #BaudetGaatWinnen.


22 opmerkingen:

 1. Eugenics at full speed whoooooooooooooooeeeeeeeeeeeeem!!

  Medical Doctor Exposes Mass Eugenics Extermination Called 'Covid-19 Vaccine'
  https://www.banned.video/watch?id=60428ea73282f82eeac060b0

  De joden in Pisrahel die het verst zijn met gen therapie zullen weer als grootste groep vermoord worden. Net als 80 jaar geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een held die Thierry. Ik krijg meer en meer respect voor hem hoe hij doorgaat. Chapeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. https://jensen.nl/

  Als er een sterke minderheid is die zegt ik pik het niet meer, dan is het snel voorbij.

  Helaas hebben we nog geen sterke minderheid. We hebben een slappe minderheid van verwende bangige "intellectuelen/vrij denkers" die denkt dat als je elkaar maar informatie toestuurt, dat het regime daar van onder de indruk is en dat we er dan wel uitkomen. Tsja, dat zal niet gebeuren beste mensen. Je moet opstaan en het regime dwingen. Psychopaten zijn uit op meer en meer macht en zonder weerstand zullen ze ook steeds meer en meer macht pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie alleen nog maar reclames met een zwartje jongen man en een blank/blond meisje. Toeval is er sprake van een complot?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van: Joop
  Datum: 5-3-2021 23:42:33
  Aan: P.omtzigt@tweedekamer.nl
  Cc: info@bpoc2020.nl
  Onderwerp: Ondergang van de democratie

  Beste Pieter,

  Ik reageer n.a.v. deze video:

  https://www.youtube.com/watch?v=QiBa3B6DMvE

  Laat ik mij eerst even voorstellen;

  Mijn naam is Joop de Jong en ben 67 jaar. Sinds 2007 doe ik onderzoek naar onverkwikkelijke zaken zoals 9/11, MH-17 en nu de zogenaamde corona crisis. Wij hebben elkaar al eens eerder via email mogen ontmoeten betreffende MH-17. Ik ben geen CDA stemmer maar ik heb de mens Pieter Omtzigt, wel hoog in het vaandel staan. Jouw hart is uit het goede hout gesneden. Het is alleen jammer dat je, van hogerhand, regelmatig wordt teruggefloten.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 9/11

   Zoals velen op de wereld heb ik een redelijk gedeelte van het 9/11 commissierapport gelezen. Een opmerkelijke passage uit dat rapport betreft de 'Insider Trading' (voorkennis), die vóór en tijdens 9/11 heeft plaatsgevonden. De commissie kwam tot de conclusie dat er inderdaad 'Insider Trading' heeft plaatsgevonden maar omdat er geen link met Al-Qaida kon worden gevonden heeft men er verder geen onderzoek naar gedaan. Als ik nu een FBI agent was geweest, dan had ik hemel en aarde bewogen om er achter te komen wie die voorkennis dan wél had en dan was ik hoogst waarschijnlijk niet bij Al-Qaida uitgekomen maar bij figuren binnen de Bush administratie. Overigens ben ik van mening dat 9/11 de aftrap was voor het wereldwijd inperken van burgervrijheden, de oorlogen in het Midden-Oosten en de demonisering van de Islam. Tot op de dag van vandaag wordt door wereldleiders volgehouden dat Al-Qaida achter de aanslagen heeft gezeten, terwijl er bewijzen zijn die iets anders laten zien. Een nieuw onderzoek naar 9/11 wordt dan ook op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Waar was de democratie in 2001? Sterker nog, waar was de democratie in de jaren 80 van de vorige eeuw tijdens de 'Operatie Gladio' periode? Pas na de aanslagen van 9/11 werd daar een term voor berdacht; SCAD oftewel State Crimes Against Democracy. Vandaar dat ik ook achter het 2nd Amendment sta, de Amerikaanse burger kan nog iets, wij staan met lege handen tegenover een tot de tanden bewapende paramilitaire politiemacht, die elke vreedzame demonstratie met knuppels en waterkanonnen uit elkaar slaat. Zelfs ouderen worden niet ontzien. Tussen 2001 en 2003 kreeg Bush een bericht van God dat hij Irak aan moest vallen. Een 'normaal' mens wordt normaliter in een inrichting gestopt maar hier dansten alle wereldleiders met Bush mee. Mij heeft dat het vertrouwen in de politiek geen goed gedaan


   Verwijderen
  2. MH-17

   Hier kom ik bij het onderwerp waar wij contact over hebben gehad maar dat heeft nog een voorgeschiedenis. In 2013 ging de Tweede Kamer akkoord met een trainingsmissie in Mali, Ik was benieuwd en bezocht op internet de Wikipedia pagina van Mali en ik kom daar een gigantische lijst aan bodemschatten tegen. De volgende dag was die lijst van bodemschatten van Wikipedia verdwenen, verwijderd. Hier werd ik een beetje achterdochtig van. Waren wij wel in Mali om terroristen te bestrijden of waren wij daar om voor een andere koloniale entiteit, die die bodemschatten moest ontginnen, te beschermen? Beschermen tegen Boko Haram of Al-Shabab geloof ik niet in, die zijn, net als Al-Qaida, door westerse veiligheidsdiensten in het leven geroepen om hun agenda uit te voeren. Overigens, hoe zit het met het onderzoek naar de Nederlandse materiële ondersteuning aan de terroristen in Syrië? Ik hoorde terloops dat ABN/AMRO en ING daar ook iets mee te maken hebben? Ja ja, geld 'lenen' van Nederlandse spaarders en pensioenen.

   En wat schetst mijn verbazing?

   Op 21 juli 2014, na de Russische persconferentie, gebeurde op de Engelstalige Wikipedia precies hetzelfde met de SU-25. Volgens Eliot Higgins, (Bellingcat) was er een Russiche bot bezig om de vlieghoogte van de SU-25 aan te passen van 7000 meter naar 10.000 meter maar het was precies andersom. Een persoon met de initialen 'bllct' was bezig om de vlieghoogte van de SU-25 van 10.000 meter naar 7000 meter te brengen. Inmiddels heb ik de bewijzen gevonden dat een SU-25 vóór 17 juli 2014 wél een hoogte van 10.000 meter kan bereiken.Het 'toeval' wil ook, dat de piloot van de SU-25, die MH-17 heeft neergeschoten, Vladislav Voloshin, 'zelfmoord' heeft gepleegd. Ik geloof dus niets van de conclusies van het JIT en het animatie filmpje van een BUK installatie die van Rusland naar Oekraïne is overgebracht, Dát, is al een complottheorie op zich.
   De Nederlandse Wikipedia deed overigens ook nog een duit in het zakje. Zij verwijderde alle technische specificaties van de SU-25 op haar desbetreffende pagina. Maar het meest teleurstellende was toch wel het stilzwijgen over Artikel 57, Lid 2, van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid. Wat moet het voor een aanstaand Oekraïne referendum hebben betekend als MH-17 door een Oekraïens gevechtsvliegtuig was neergeschoten? Niet dat het iets had uitgemaakt, dan waren misschien 100% tegen dat associatie verdrag geweest en had Rutte toch besloten dat dit doorgang kon vinden omdat niet hij Nederland regeert.

   Dat was al duidelijk na de vragen van Harry van Bommel over Bilderberg. Die kon Rutte niet beantwoorden omdat hij zwijgplicht had gezworen aan een buitenlandse entiteit, Chatham House. Een grotere vorm van landverraad kan ik niet bedenken. Van de voormalige S.G. van de NAVO (nee, niet schrikken Pieter, ik bedoel niet de voormalige S.G. van Justitie) Willy Claes, heb ik mogen vernemen dat de zaken die bij Bilderberg worden besproken óók geïmplementeerd dienen te worden. Dus, als Rutte ons land niet bestuurd maar orders aanneemt hoe hij ons land moet besturen, dan moet het een kleine moeite zijn om hem een trap onder z'n achterwerk te geven, toch? Wij hebben onze mond vol over Poetin en hoelang hij de Russen al terroriseert maar Rutte doet niet voor hem onder en Merkel heeft er ook al 16 jaar opzitten. Maar ja, van Merkel kan ik in ieder geval nog zeggen dat zij niet in de energie transitie val trapt en doorgaat met Nord Stream 2

   Van Duitsland naar nazi Duitsland is slechts een kleine stap. Ben jij ook zo'n fan van de NAVO, Pieter? Waarschijnlijk ken je dan ook het nieuwe hoofdkwartier van deze organisatie. Ik heb hier een link voor je die ik ook met een neuroloog heb gedeeld en hij zei dat er niets aan mijn perceptie vermogen mankeerde en er ook SS symbolen in ziet maar dan moet je natuurlijk wel een foto nemen die vanuit een birds eye view is genomen en niet de virtuele rondgang op de NAVO site:   Verwijderen
  3. .https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03DIQw3Rilv7TP3pOhjdziB_0WVEw:1600947175263&source=univ&tbm=isch&q=birds+eye+view+nato+headquarters+brussels&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwjd3b392IHsAhVC_KQKHYi6A40QjJkEegQIBhAB&biw=1680&bih=917.

   Tja, de koning zei het al op 4 mei 2020; "Laat niet normaal worden, wat niet normaal is."

   Verwijderen
  4. Corona

   Het 'toeval' wil dat er in oktober 2019 een oefening werd gehouden over hoe te handelen bij een pandemie. De toevalligheden stapelen zich zo op dat ik niet meer in toeval geloof maar in kwade opzet, wat ik met bovenstaande voorbeelden voldoende heb onderbouwd. Het 'toeval' wilde ook dat het eerste corona geval in Nederland zich live manifesteerde op de televisie.

   Ferdinand Grapperhaus, die 24/7 met corona bezig is, vergeet op z'n trouwdag ineens dat zijn schoonmoeder al een dame op leeftijd is. Hugo de Jonge, die zonder mondkapje een bouwmarkt bezoekt en Wobke Hoekstra denkt ook dat hij boven de wet mag leven. Rutte, die Macron in Brussel ontmoet, die een week later in quarantaine gaat. Enkele anderen die Macron in Brussel hadden ontmoet gingen uit voorzorg ook in quarantaine maar niet Rutte. Nee, hij niet, want als je geen symptomen hebt, hoef je niet in quarantaine en hoeft zich ook niet te laten testen. Behalve als je een burger en asymptomatisch bent, dan moet er een stok in je neus geramd worden.
   Het meest hilarisch was toch wel het bezoek van Marion Koopmans aan Wuhan, de bron van de corona uitbraak. Mevrouw presteerde het om zonder mondkapje en lustig handen schuddend de mensen te begroeten, terwijl heel Wuhan en heel China met een mondkapje rondloopt.
   Tien jaar geleden presteerde Ab Osterhaus het om de whiskyfles op tafel te zetten bij de eerste Nederlandse besmetting van de varkensgriep, een meisje van 4 jaar nota bene.Daarna balde hij zijn vuist bij het bericht dat de Nederlandse overheid 37 miljoen aan nutteloze vaccins had besteld en toegegeven heeft €5,6 miljoen rijker te zijn geworden.

   Mocht je Rutte, de Jonge en Grapperhaus in de wandelgangen nog tegenkomen dan mag je ze meedelen dat er op internationaal niveau wordt gewerkt om de verantwoordelijken en de beleidsmakers van deze zogenaamde corona crisis voor een tribunaal te slepen, een soort Neurenberg 2.0, met als aanklacht: Misdaden tegen de menselijkheid.

   Een aantal jaren geleden werd er een ebola patiënt vanuit Afrika naar Nederland gevlogen voor behandeling. Was er toen geen angst voor een ebola uitbraak in Nederland? Waar ebola in het verleden als de pest werd vermeden, worden er nu vluchten vanuit Afrika naar Nederland gevlogen voor een virus dat 10 keer zo dodelijk is als corona en Rutte wil geen enkel risico nemen met de gezondheid van Nederlanders? En ebola treft niet alleen de ouderen onder ons maar ook de jongeren. Waar is die vent mee bezig?

   Verwijderen
  5. Conclusie

   Ik ben het dus met je eens dat, normaliter, deze misdaden uit zouden moeten monden in een revolutie maar zoals ik bovenstaand al heb aangegeven, wij staan met lege handen. Wij hebben jaren geleden onze wapens ingeleverd en nu zijn wij monddood gemaakt met een mondkapje, geen samenscholingen en slechts één bezoeker per dag zodat wij onze complottheorieën niet met elkaar kunnen delen of kunnen overleggen hoe die revolutie tot stand te kunnen brengen. Via social media is het ook niet mogelijk, want dat wordt gemonitord door veiligheidsdiensten. Veiligheidsdiensten waren sowieso de ontwikkelaars van social media diensten. Mark Zuckerberg c.s. zullen bij de EC wel overleg hebben gehad hoe in de toekomst die complottheoristen te censureren.

   Van de aanstaande verkiezingen heb ik geen hoge verwachtingen. Rutte staat bovenaan in de peilingen, wat genoeg zegt, en in Ypenburg zal er wel weer een kliko met PVV stemmen verdwijnen, zoals 4 jaar geleden, maar verkiezingsfraude komt in Nederland niet voor, net zomin als dat Rutte liegt (aftreden Halbe Zijlstra: liegen is geen politieke doodzonde meer) en Ivo Opstelten zegt: "Ministers liegen niet."

   Ik heb na jaren mijn naïeve masker afgezet, evenals mijn mondkapje, die volgens de Jonge, van Dissel en Fauci niets toevoegen aan de veiligheid en volksgezondheid. Jaren geleden heb ik al aan zien komen dat zij naar een ander systeem aan het toewerken waren, ik zag alleen nog niet of dat communistisch of fascistisch zou worden en daar is met het verrijzen van het nieuwe NAVO hoofdkwartier in Brussel ook een antwoord op gekomen. Het fascisme is nooit weggeweest, het heeft zich altijd onder de oppervlakte gemanifesteerd. Niet via de Centrum Partij van Janmaat, niet via de PVV van Wilders en niet via de FvD van Baudet maar vlak onder onze neus via het partij kartel en wij zagen het niet. Wij wisten wel van 'Operation Paperclip' waar bruikbare nazi's naar de Verenigde Staten werden overgebracht maar vergaten het geval Smedley Butler.

   De Tweede Kamer en de burgers behoren samen de democratie te bewaken. Daarin hebben wij gefaald. Rutte liegt als hij zegt dat hij van fouten moet leren. Het zijn geen fouten, het is kwade opzet, dat hebben Groningen en de kindertoeslagenaffaire ons geleerd. Rutte kan in maart 2014 niet zeggen dat het verscherpen van sancties op Rusland te vroeg is, om in september 2014 te zeggen dat de verscherpte sancties op Rusland niets te maken hebben met MH-17.

   Ik sluit af.

   Ik ben een gematigd persoon en wens iedereen het beste zoals het in een democratie gewoon is maar Rutte moet niet denken dat er na een kenniseconomie ineens domme Nederlanders rondlopen die zijn landverraad via Chatham House niet doorzien.

   Ik heb bewondering voor Pieter en Jade Kuit, die het lef hebben getoond om een Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie te starten naar de handel en wandel in het corona schandaal. Iets waar Tweede Kamerleden geen trek in hadden en waar Rutte het lef in zijn donder had om de overhandiging van het tussen rapport af te zeggen, met als argument van een veiligheidsrisico.   Met vriendelijke groet,


   Joop de Jong

   Verwijderen
  6. @Joop: Naar aanleiding van jouw -indrukwekkende- post met veel waarheden, neem ik mijn uitspraak terug. Excuses. Mea Culpa.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Geef de leiders gelijk!

  Maandag ochtend UWV bellen, mailen of faxen dat je heel erg bang bent en niet meer naar buiten durft.
  Afspraak maken bij de huisarts en verwijskaart vragen voor psychische bijstand bij de een of andere loog of ater.
  Stop met arbeid leveren.
  Als er voldoende mensen meedoen, zijn dinsdagavond de winkels leeg, lopen de overheidssystemen vast en is de psychische zorg ook meteen over belast.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Raad van Europa heeft een voor elk EU-land BINDEND verbod op dwangvaccinatie + vaccinatiepaspoort(discriminatie) uitgevaardigd.
  Een vaccinatiepaspoort impliceert per definitie discriminatie:
  dus is het VERBODEN. Gelukkig maar!
  En compliment voor Thierry Baudet voor zijn supersnedige aankondiging van het gso/nos-nieuws.
  Tip om verkiezingsfraude te traceren:
  vraag iedere mens die op jullie partij stemt dit ook bij de partij zelf kenbaar te maken. Kloppen de getallen niet: KASSA!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. FvD van Baudet wil uit de EU. Uit de EU treden kan niet zonder verlies euro.
   Daarom krijgt niemand uit de FvD mijn stem.
   Uit de EU is meewerken aan afbraak democratie.
   En die partij noemt zichzelf forum voor democratie??????????
   Stem lijst 28 voor een zuid europese unie en een noord europese unie onafhankelijk van elkaar.
   http://www.trotsnl.nl/Partijprogramma

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Vrijheid is wel iets meer waard dan een betaal eenheid of lidmaatschap van de een of andere zakvullersunie.
   Voor mij dan toch!!!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. En dit nog: sinds kort verspreidt infiltrante de universiteit van Nederland haar misinformatie via 'hoezithetnuecht.nl'
  Ene Marjolein beweerde doodleuk en met een dwingend kijkend gezicht: ook mensen met een goede immuniteit hebben het (gates)vaccin nodig: ook medische leken weten vaak dat een goede immuniteit alle virussen afweert.
  Dus Marjolein liegt dat ze barst. Aangezien ze zich als arts presenteert maakt dit een klacht bij het Medisch Tuchtcollege
  mogelijk (en noodzakelijk): ook tegen de universiteit die deze
  doelbewuste misinformatie faciliteert.
  De site zou deze 'universiteit' per omgaande moeten weren en eerdere nonsens verwijderen. Wie fungeert als verlengstuk van
  het moordkoppel gates handelt strafbaar.

  BeantwoordenVerwijderen