woensdag 10 maart 2021

Waarom mijdt sluwe Shula Rijxmann (NPO) FED/Banken als de Pest?

Record na record op de Amerikaanse beurzen.

Gregory Mannarino vat het mooi samen:

De FED koopt alles op.

De schulden gaan door het dak. The FED is de lender en buyer of last resort. De Amerikaanse Federal Reserve is de lener en koper van alles. De FED is aan het afmaken wat ze altijd van plan waren.

Ze willen het allemaal bezitten. We zien de grootste transfer van vermogen. De FED is niet slechts de grootste vijand van de mensen. Ze zijn evil. Ze manipuleren alle markten. Via hun banken. 

Deze realiteit zal de sluwe Shula Rijxmann, baas van de Nedeerlandse NPO, je niet laten horen. Zij is te druk de Corona Hoax in de lucht te houden met haar geniepige en listige praatjes.

Jensen vandaag gezien? Zou hij, net als wij, ook naar Greg kijken? Jensen noemde vandaag ook, duidelijker dan ooit tevoren, de gelddrukkers als de machtigen der aarde.

Ondertussen wordt er op de staats tv verder gewauweld, dat je je mondkap op moet, dat je die injectie in je arm moet stoppen. Dat je anders nergens meer heen gaat. En dat je het gewoon aan Siegrid en Marc over moet laten...


Stemadvies van Matt: Als je van de dwangmaatregelen onder het mom van "Corona" af wil: Stem FVD.


8 opmerkingen:

 1. De tech en hoge groei aandelen dalen al een tijdje. Ik verwacht dat de komende weken ook de andere aandelen gaan dalen.
  Grote problemen op de obligatiemarkten de komende tijd.

  Vanaf de zomer begint de hyperinflatie verwacht ik. Zorg dan dat je zo weinig mogelijk geld op je saldo hebt. Coins, goud, zilver, grondstoffen futures en aandelen zijn alternatieven.

  Dit doet niets af van het grotere plaatje wat Greg Mannarino schetst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik verwacht dat de komende weken ook de andere aandelen gaan dalen."

   "aandelen zijn alternatieven."

   Spreek je jezelf niet tegen?

   Je mening staat in ieder geval (komende weken daling) lijnrecht tegenover Greg (it's going much higher).

   Verwijderen
  2. Is het daarom dat de regeringen nu ineens wel miljarden uit hun hoed kunnen toveren om zogenaamd corona te bestrijden, maar er nooit geld was als het doorsnee volk het moeilijk had door jarenlang bezuinigen?
   Straks stort alles als een plumpudding in mekaar en heeft niemand nog wat. Straks boodschappen doen en betalen met een Krugermunt en hoe wordt die dan afgerekend?

   Verwijderen
  3. @Blik,
   Ik verwacht dat de aandelen de komende tijd gaan dalen (zeg 10% tot 20%) en dat ze daarna weer hoger gaan. Grondstoffen en als er fysieke tekorten komen aan goud en zilver gaan deze spectaculair stijgen.

   Verwijderen
  4. Maw. Financiële markten gaan nooit in een rechte lijn omhoog of omlaag. Verwacht dat je in mei/juni in de grondstoffen moet. Markten voorspellen blijft moeilijk, maar meestal dalen de beurzen als iedereen positief is en stijgen ze als iedereen negatief is. Over grondstoffen praat men niet eens, terwijl die al op all time highs staan. Kan je nagaan hoe hoog die gaan als iedereen positief is op grondstoffen. In Rusland gaat het voor de wind en dat zal het in toenemende maten gaan.

   Verwijderen
 2. Vroeger was de oplossing makkelijk, maar nu hebben we alleen nog maar de teevee (als het aan de NPO en consorten ligt).

  Oplossing van Doe Maar volstaat nog steeds. Zet die teevee uit!

  Doe Maar Doris Day

  https://m.youtube.com/watch?v=4nIOOiGDNFE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het virus is bijzonder intelligent: het kan klok kijken, heeft een graad in wiskunde (het kan tellen hoeveel mensen bij mekaar staan om te kunnen toeslaan), het heeft ingebouwde sonar (dus ook in de zwembaden) en radar om de juiste afstand te kunnen meten en als dat minder is dan 1,5m. slaat het onverbiddelijk toe en het kan onderscheid maken tussen mensen die maar 1 masker op hebben of 4 over mekaar. Het beschikt ook over gezichtsherkenning want bepaalde figuren mogen absoluut niet besmet worden. Sommige van die uitsteeksels zijn rechtstreeks via 5G verbonden met AI.
  Als Baudet verliest dan is het virus niet weg maar mag men het vermenigvuldigen met een factor 4. Alles wordt dan veel erger dan nu, als ze voor hun machtsmisbruik ook nog eens beloond worden.
  Denk goed na in het stemhokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik neem nooit adviezen van Belgen aan.
  Belgen kun je het beste in hun eigen sop gaar laten koken hahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen