maandag 1 maart 2021

Het vrije reizen is voorbij

Deze week gesproken met een Nederlander die in Rusland woont en een week naar Nederland gekomen was. En Nederlanders die een weekje naar Spanje gegaan waren voor vakantie. Hier is het nieuwe normaal:

Om maar met het weekje Spanje te beginnen. Boeken en vliegen, dat is voorbij. Je gaat je laten testen, voor 120 euro per test. Dan laat je die stok diep je neus in glijden, en als de test negatief is, mag je naar Spanje vliegen. In Spanje doe je hetzelfde en betaal je hetzelfde. Per persoon is het dus 2 x 120 euro aftikken en de stok door je neus laten gaan. Als je de pech hebt dat de test in Spanje positief uitvalt, kun je daar nog twee weken langer blijven. Fijne vakantie!

Vanuit Rusland naar Nederland is niet enkel een PCR test binnen 72 uur noodzakelijk, maar wordt ook nog een sneltest zo'n 4 uur voor de vlucht geeist. Weer van Nederland naar Rusland, weer een PCR-test.

Het reizen per auto wordt ook moeilijker. De grens Duitsland-Tjechie eist ook al PCR-test-resultaten. Wie heeft er aanvullingen, commentaren, tips, ideeën?

Ondertussen reist de elite natuurlijk alle testpalen voorbij zonder testen. Rutte en testen? Nee, natuurlijk niet.

UPDATE: 
TWEE NEGATIEVE TESTS ALS JE JE EIGEN LAND IN WILT........ Kan dat wel? Waar zijn we in beland?19 opmerkingen:

 1. En hier is de oplossing voor al deze ellende:

  Brussel: deze maand voorstel voor digitaal vaccinatiepaspoort - https://nos.nl/l/2370767#UPDATE-container-51415191

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zijn we dus nu aanbeland: niet injecteren? dan ook niet meer reizen.

   Verwijderen
  2. Er komen heus wel vervalste bewijzen te koop.

   Verwijderen
 2. Maar dat paspoort gaat het dus worden. Dat kan niemand nog veranderen, ondanks 'ethische' bezwaren zoals geuit in het verkiezingsdebat gisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bevolking wordt dus gedwongen zich te laten injecteren met een middel dat overbodig, mogelijk gevaarlijk en ineffectief (in de betekenis dat het geen besmettingen van anderen voorkomt) is.

  Het alternatief is een gemarginaliseerd bestaan als tweederangsburger.
  Dit is een vorm van staatsterrorisme die met hele lange gevangenisstraffen de kop in gedrukt moet worden.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanuit gezondheidsoogpunt (laten we het maar niet hebben over 1 van de pijlers van de EU, vrij verkeer van personen en goederen) een volstrekt zinloze actie:

   [https://twitter.com/hommel_b/status/1366437473572765705]

   Vaccineren doe je voor jezelf, een gevaccineerde heeft niets te vrezen van een ongevaccineerde. Dit hele "paspoort" gebeuren dient een ander doel (maar dat wisten we al).

   Overigens eens met de opmerking dat dit een vorm van staatsterrorisme is die zo snel mogelijk de kop in gedrukt moet worden. Het gaat hier niet om vliegende ebola, het gaat om een virus wat bij verreweg de meeste mensen niet meer veroorzaakt dan een (stevige) griep. Niets meer en niets minder.

   Verwijderen
  2. Hoe denk je dat te gaan doen?

   Verwijderen
  3. @ Rootman

   https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Strafrecht/Procedures

   Verwijderen
  4. [Advocaat Dr. Reiner Fuellmich – Coronabeleid grootste misdaad ooit en PCR test werk NIET], bron: https://commonsensetv.nl/advocaat-dr-reiner-fuellmich-coronabeleid-grootste-misdaad-tegen-mensheid-ooit/

   [Een tweede Neurenberg-tribunaal wordt sinds afgelopen week voorbereid en een class action wordt opgezet.], bron: https://commonsensetv.nl/explosief-nieuws-tweede-neurenberg-tribunaal-is-voorbereid/

   En er ligt inmiddels in een Duitse deelstaat al een vonnis dat het corona beleid kraakt. Deze zaak staat los van de bovengenoemde door Reiner Fuellmich.

   Verwijderen
  5. Elens heeft een overwinning op HCQ geboekt. Maar het WHO heeft net een negatief advies uitgebracht. Op social media mag niks meer genoemd worden. Internationale 'consensus' bepaalt de rechtspraak.

   Verwijderen
  6. @Rootman, die rechtszaken waar ik naar verwees, hebben helemaal niets met HCQ te maken noch is er internationale 'consensus' over de maatregelen. In New York bijvoorbeeld heeft een rechter ook al in het nadeel van de maatregelen (mondkapjes op scholen) beslist.

   Verwijderen
 4. En zonder covidshot natuurlijk ook geen chemobehandeling voor kankerpatienten. Is logisch. Of moord?

  https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1366346197380849668

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "LATEN WE DE SOLIDARITEIT GAAN BELONEN MET VRIJHEID"

  Sigrid Kaag

  Het kan alleen in het hoofd van een heel foute politicus opkomen dat doodnormale alledaagse vrijheden van jou en mij een beloning zouden kunnen zijn voor gehoorzaamheid.('solidariteit')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankzij mevrouw Kaag krijgt het fascisme in Nederland wel een herkenbaar gezicht. Dat dan weer wel.

   Verwijderen
  2. [heel foute politicus]

   Kaag is een heel foute politicus van een politieke partij die ook al een tijdje behoorlijk fout bezig is.

   Verwijderen
 6. De Britse journalist Peter Hitchens Has The Covid Vaccine, toch een fel tegenstander van het verplicht vaccineren, heeft zich overgegeven.

  Mail on Sunday Article: - https://archive.is/oOMpE

  Vanessa Beeley Tweet: - https://twitter.com/VanessaBeeley/status/1366015987984838659

  Hitchens Response: - https://twitter.com/ClarkeMicah/status/1366298448480391168

  of op

  22:29 in onderstaande video.

  https://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-1st-march-2021

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Copy paste offg

   Peter Hitchens has vaccine jab to see family
   “forced to have immunization i would not have bothered with”
   Daily Mail: I tried to fight against it but I lost.
   David Scott: talk is cheap but your actions define you. Thousands have died because of lockdown. This is not a cost-free decision.
   Vanessa Beeley: I talked with Hitchens on Twitter. He said, “liberty is unpopular in this country. After 11 months of combat, liberty is still unpopular.” Beeley said: “Don’t make your choice public and persuade your public that the wave of fascism is unstoppable. That is what he’s done. It’s a personal choice but keep it private if you must! Let him surrender. That’s his choice.”


   About 6 months ago I said something similar about Hitchens; and my assumption is that he was assigned the role a long time ago.


   https://en.wikipedia.org/wiki/Judas_goat
   A Judas goat is a trained goat used in general animal herding. The Judas goat is trained to associate with sheep or cattle, leading them to a specific destination. In stockyards, a Judas goat will lead sheep to slaughter, while their own life is spared. Judas goats are also used to lead other animals to specific pens and onto trucks. . . . Cattle herders may use a Judas steer to serve the same purpose as a Judas goat. The technique, and the term, originated from cattle drives in the United States in the 1800s

   Verwijderen
 7. [WHO-Vertreter: Ende der Pandemie in Sicht – offenbar auch ohne Impfung ], bron: https://de.rt.com/international/113566-who-ende-pandemie-in-sicht/

  Nederlandstalig artikel (bron is het RT artikel) over hetzelfde onderwerp:

  [Vertegenwoordiger van de WHO: Einde van de pandemie in zicht – blijkbaar zelfs zonder vaccinatie], bron: https://dissident.one/2021/02/24/vertegenwoordiger-van-de-who-einde-van-de-pandemie-in-zicht-blijkbaar-zelfs-zonder-vaccinatie/

  Uit het artikel:

  [Volgens WHO-functionarissen had de Corona-situatie, die zij zelf tot een wereldwijde pandemie hebben uitgeroepen, reeds in de tweede week van januari haar hoogtepunt bereikt.]

  en

  [De directeur-generaal voor Europa van de WHO, de Belg Hans Henri Kluge, was daarentegen optimistischer. In een toespraak voor de Deense staatstelevisie sprak hij het vertrouwen uit dat Corona binnen enkele maanden overwonnen zou zijn. De mutaties die optreden zijn “normaal” en leiden er niet toe dat het virus uit de hand loopt. Zo daalden de “besmettingspercentages” in landen waar veel mutaties voorkwamen, even sterk als elders. De ergste scenario’s, zei hij, waren voorbij.] (opmerking Sophia: deze quote is een reactie op de waarschuwing van Tedros om, al is de tendens dalende, niet te snel te verslappen in de strijd)

  [Intussen geeft de WHO geen duidelijke verklaring voor de daling van de “incidentie van infecties”. Vaccinaties kunnen er echter niet de schuld van zijn, aangezien tot dusver slechts een fractie van de wereldbevolking is gevaccineerd.]

  [Epidemioloog Klaus Stöhr, die aan het hoofd stond van het Global Influenza Programme van de WHO en daar ook de onderzoekscoördinator voor SARS was, wees op historische ervaringen van een plotselinge afname van de verspreiding van virussen tijdens grieppandemieën weken geleden, zoals n-tv verder meldde. Deze waren betrekkelijk snel voorbij kort na een “derde golf”. Mutaties zijn dus meestal het begin van het einde van een pandemie. Verscheidene andere artsen zijn het blijkbaar ook met deze beoordeling eens. Bijvoorbeeld, viroloog Friedemann Weber van de Universiteit van Giessen ]

  Zou dit de reden zijn dat de EU nog even snel dat corona paspoort er doorheen probeert te drukken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kunt zeggen wat je wilt, maar de regering heeft een vooruitziende blik. De paspoorten zijn al besteld. Zie:

  https://pasteboard.co/JQUH8cTa.jpg

  BeantwoordenVerwijderen