maandag 1 maart 2021

Koop een huis in Belarus voor eur 5000 en woon er.

Speciale uitzending voor Wolfie.

Op zo'n 100 kilometer van Minsk, aan de rand van bossen, meren en bisons, koop je in Belarus een huis met land voor onder de usd 9.000. (onder eur 8.000).

Steeds meer bewoners van de NATO-landen ontdekken als covid- en avondklok- en gezichtslappenvluchtelingen Wit-Rusland als ideaal vluchtgebied. Het land tussen Polen en Rusland biedt vele voordelen. Het is over land goed bereikbaar. Vanuit Utrecht ben je er nog dezelfde dag dat je vertrokken bent. Het onroerend goed is nog goed betaalbaar, zeker als je bij de pioniers van de vluchtelingen behoort. En het belangrijkste: Het is een NON-NAVO-land en NO-Lockdown-land. Het is het enige land van Europa dat geen moment meegedaadn heeft met ook maar iets van de hysterie. Er is geen last van telkens nieuwe opgeklopte golven of varianten. Geen Engelse variant, en ook geen Braziliaanse variant.


1 opmerking:

  1. Vergis je niet: een vluchteling kan niet op zijn vaderland terugvallen en in het land waar hij naartoe vlucht wordt hij merendeels als tweederangs burger beschouwd. Vluchten is een dappere stap, maar zeker geen makkelijke.

    BeantwoordenVerwijderen