maandag 21 november 2016

Nep-nieuws de norm bij NOS en Volkskrant

Gisteren was het weer zover. Het immer terugkerende laatste ziekenhuis (echt waar, Rob Trip zei het weer!) van Oost-Aleppo was weer gebombardeerd volgens het zieltogende NOS-8uur-journaal. Het moet gezegd. De beelden waren best overtuigend. Een interne bewakingscamera legde inderdaad iets vast wat zeker op een bom op een ziekenhuis leek. Alleen was er geen enkele journalist die de plek later opzocht. De beelden kunnen van elke plek komen en van elke datum.

Telkens weer dat laatste ziekenhuis

De NOS schreeuwt moord en brand om alle laatste ziekenhuizen die Syrie en Rusland zouden bombarderen, maar deze zelfde NOS is niet in staat om bij hun geliefde opstandelingen ook maar één journalist te hebben die de aftermath van zo'n ziekenhuisbombardement kan bezoeken en tonen. We moeten het doen met anonieme en ongedateerde filmpjes. Bijna een miljard hebben alleen de Hollandse staatsmedia al te besteden; dat is zo'n slordige 3 miljoen Euro per dag. Maar ze zijn niet in staat om voor een paar duizend euro iemand (Sander van Hoorn, waar is die??) naar Aleppo te sturen. Na de complete ongeloofwaardigheid die al sinds de bizarre Irak verslaggeving hun verdiende deel is, gelooft natuurlijk nauwelijks een kijker, voor zover die er überhaupt nog is, nog iets van hun berichtgeving.


Zoals zo vaak: Realiteit is 180 Graden omgekeerd (18+)Russische correspondenten leggen al weken in woord en beeld de terreur vast die West Aleppo ondergaat van de door Nederland en de NOS gesteunde terroristen. Russische journalisten zijn wel ter plaatse. Ook dit weekend weer. En weer waren burgers en kinderen het slachtoffer. Russische journalisten controleren het nieuws wel zelf. Gaan wel naar de aftermath. Dit is nieuws zoals het gebracht dient te worden. De NOS toont zelden de terreur van de terroristen. De NOS houdt zich voornamelijk bezig met fantoonbombardementen van Rusland/Syrië op telkens weer het laatste ziekenhuis van Aleppo. Waarschuwing: het zijn verschrikkelijke beelden van de Russische tv. Punt is, dat het wordt verslagen door hun eigen Russische reporters. Dit in contrast met de NOS-NEP-berichtgeving, die ongecontroleerd de ether ingaan van "hulp-organisaties", "Witte Helmen" en "bronnen melden".

NOS en Volkskrant: partners in ongecontroleerd NEP-NIEUWS

De Volkskrant is media-partner van de terreurhulporganisatie Witte Helmen. Waar de Volkskrant wat Oekraïne betreft juist veelal de berichtgeving van de corrupte regering in Kiev volgt, doen ze in Syrië vooral de rebellenberichtgeving volgen. De overeenkomst? Media-support geven aan die partijen die door de VS gesteund worden. Volkskrantartikel van vandaag maandag 21-11-2016.

Doodgegooid worden met gratis kranten

We hebben nu al bonnen op ons bureau liggen voor 4 keer een gratis proefabonnement. We hebben deze bonnen ontvangen omdat we eerder van een gratis proefabonnement gebruik hadden gemaakt. Gratis, gratis, gratis. De kranten doen er alles aan om hun oplage maar iets minder hard te laten dalen. Ook twee weken gratis lachen om die Nep-berichten? Het is maar 2 minuutjes werk. HIER.

De mooie en gladde Sander van Hoorn is zogenaamd Midden-Oosten verslaggever van de NOS. Is weggepromoveerd naar Brussel. Dat gaat pas over een half jaartje in. Zou het geen idee zijn dat hij eens zelf gaat kijken in Aleppo? Of gaat hij liever door met negeren en nep-nieuws en gekleurd nieuws verspreiden?

Wat is er met de arme Rob Trip aan de hand? Heeft hij het zelf niet door hoeveel keer hij al met "Het laatste ziekenhuis van Aleppo" is komen aanzetten? Word hij niet moe om elke keer maar weer NEP-Nieuws bij de NOS te moeten oplezen? Zijn ex-collega's Rick van de Westerlaken en Sacha de Boer hadden er geen zin meer an. Wanneer kapt Trip?

Woede om Pauw en Staatsomroep neemt toe

Steeds meer mensen tonen hun woede en boosheid op de zelfverrijkende mooipraters van de immorele staatsomroep. Deze militair is klaar met Pauw:

113 opmerkingen:

 1. DIT IS EEN NEPNIEUWSSITE!!!! KIJK MAAR OP HOAXWIJZER!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha is goed hoor, we zullen hier niet meer kijken. Bedankt! :P

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Hahahaha, Cruelman..
   Kijk hier maar eens even en laat maar weten of je er nog steeds zo over denkt.
   Degene die de3 hoax wijzer heeft gemaakt.. Read it and weep..!! :P
   https://jeroenstudeertaf.wordpress.com/portfolio/wie-dit-gelooft-is-gek/

   https://www.facebook.com/alternatieveMEDIANederland/photos/a.424366987706982.1073741828.424047034405644/919061578237518/?type=3&theater

   Ik hoor graag van je wat je hier van vind..

   Verwijderen
  4. En wat moeten wij nu, naar Stonehenge?

   Verwijderen
  5. Zeer goed onderbouwde reactie.
   Dank je wel.. :D :D

   Verwijderen
  6. Fb Ramona Reessink.
   Dank voor het compliment. :)

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. wie bepaalt wat een hoax is...??? hoe komt diegene aan de informatie , ik lees dingen waarvan ik kan bewijzen dat t geen hoax is , maar misschien is t nepnieuws en de hoax wijzer wel t zelfde.....ik weet beter ik geloof de normale media NIET en ook niet de hoax wijzer , ik gebruik mijn gezonde verstand en controleer zelf ..

   Verwijderen
 2. Het is inderdaad waar dat er een lijst is gemaakt:

  https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites

  Waarbij een zeer belangrijke discussie wordt wie dit heeft bepaald. Ik ben hier nog nooit vals nieuws tegengekomen, en met name op de internationale lijst gaat men wel heel creatief met blacklisten om.

  Het zal lastig zijn maar het is in het belang van het publiek dat bv RT niet op een lijst met infowars of niburu komt. Er staan veel namen op die uiterst respectabel zijn en een veel beter trackrecord hebben dan bv CNN of de NPO. Een bias is zeker niet hetzelfde als fake news.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het NRCtje en de andere MSM hadden voor de amerikaanse presidentsverkiezingen het hoogste woord dat de boze blanke man op Trump stemde.

   Wat blijkt nu ? en schaamteloos vertellen ze nu dat het juist de blanke vrouw was die op Trump stemde.

   Het maakte niet uit dat Clinton een vrouw was
   https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/20/het-maakte-niet-uit-dat-clinton-een-vrouw-was-5381116-a1532722

   Daar komen ze nu mee. Deze info had ik voor de verkiezingen -en ook dat de zwarten niet op Hillary stemden - via "de fake nieuwsdiensten", dus ja wie is er nu fake.

   Verwijderen
  2. Dat politieke experts het vaker bij het onjuiste eind hebben dan toeval toelaat is al jaren bekend en beschreven in dit boek van Philip Tetlock: http://press.princeton.edu/titles/7959.html

   De achterliggende reden van het fenomeen is niet bekend (ik heb wel een hypothese, dat is: de expert heeft een belang te verdedigen, waardoor hij/zij al dan niet bewust gebiasd wordt), maar je kan er je voordeel meedoen door op B te gokken als de expert A zegt, of andersom. Dat maakt de opinie van de expert nog eens keertje interessant als je van een gokje houdt! En verder kan je ze maar beter niet serieus nemen...

   Verwijderen
 3. @root
  Het zou voor RT veel erger zijn over 1 kam met NOS of CNN geschoren te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Tja, het Center for Politics and Communication!

   Nep-nieuws komt ook in Nederland voor. En daar zit een potentieel gevaar in, zegt universitair docent politieke communicatie Sanne Kruikemeier, die onderzoek deed naar online activiteiten van kiezers.

   http://www.polcomm.org/members/sanne-kruikemeier/

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Nep-nieuws" is nu de modeterm, die we gewoon even overnemen. Het is ook nep. Geen bron. Geen tijdstip. Geen verificatie. Witte Helmen als bron. Geen vermelding van het gevirifieerde bombardement west-aleppo. Het is nep. Het is vals. Net zoals we dat uit Oekraine kennen.
   Gelukkig kijken steeds minder mensen de immorele NOS en lezen steeds minder mensen betaald de Volkskrant en kijken steeds meer mensen sites zoals de onze, RT, etc.

   Verwijderen
  2. Ik kan het artikel over de witte helmen van Willy van Damme overigens niet meer vinden. Hij heeft ook geen archief, zo lijkt het.

   Verwijderen
  3. https://willyvandamme.wordpress.com/2016/10/16/de-witte-helmen-slaan-toe-in-duitsland/

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De hoax wijzer is harstikke handig.........

   Weet je tenminste welke sites je absoluut goed moet volgen!

   Verwijderen
 6. Eric Corton, hier al meerdere malen besproken, retweet dit soort filmpjes. Het Arabisch van Blik is nog niet heel erg ontwikkeld; durft iemand hier te stellen dat met name de ziekenhuisbeelden nep of echt zijn?

  Enkele punten van aandacht:
  1. De manier waarop baby uit couveuse gegraaid wordt
  2. De mannen op de grond liggen.
  3. De onder het stof zittende man even in de camera kijkt.
  4. Later de meneer met de baard. Die komt bekend voor.
  Iemand?
  https://www.youtube.com/watch?v=_brkub0LfH8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Blik

   Filmpje is van AMC, het Aleppo Media Centre. Logo is te zien aan het begin van de clip in de linkerbovenhoek. AMC wordt betaald door US, UK, EU en Frankrijk. AMC levert pro regimechange beeldmateriaal aan MSM, 'activisten' en 'burger-journalisten'. (Waar kennen we die ook al weer van?)
   Foute boel allemaal. Regelrechte oorlogspropaganda.

   Over de ins en outs van het AMC kun je van alles lezen op 21stcenturywire. Dat is, net als 'Blik', uiteraard een hoaxsite.

   Aleppo Media Centre’ Funded By French Foreign Office, EU and US

   http://21stcenturywire.com/2016/09/20/exclusive-aleppo-media-centre-funded-by-french-foreign-office-eu-and-us/

   Eric Corton heeft als mediajongen vanzelfsprekend geen tijd voor dit soort details.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. De beelden lijken inderdaad veelal in scene gezet. Bekijk de petit histoire van de ambulance die met een redelijke vaart aan komt rijden, bovenop zijn rem gaat staan en vervolgens half dood zou zijn. Lijkt mij nep.

   Verwijderen
 7. Ik weet niet in hoeverre bij het opstellen van deze lijst rekening gehouden wordt met de commentaren. Op onze site zullen de huistrollen en het kibbelen het niveau zwaar naar beneden halen.

  Een gezonde doch felle discussie over vaccineren en klimaatverandering zoals van afgelopen week hier zou het blog juist omhoog dienen te brengen: breed en uiteenlopend geïnformeerde reageerders die een eigen, onderbouwde mening hebben.

  Helaas zijn de hoaxlijst opstellers zelf zeer matig geïnformeerd, en motiveren niet duidelijk welke toetssteen als waarheid ze gebruiken. Wat betreft de initiatieven van Twitter, Facebook en Google: dit is waarheidsvinding leggen in de handen van big corp. Ik denk dat ik toch maar Piraten ga stemmen in maart (Harry van Bommel heeft WEER een artikeltje via Amnesty over een Russische dissident en de moderator heeft mijn erg kritische reactie (Staat SP voor Soros Partij???) gewist. Je kunt ze ook maar zó lang het voordeel van de twijfel geven, hopelijk gaat er na de verkiezingen een frisse wind waaien, want ik zou het liefst Chavez-links stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman, er staan SPers op loonlijst van door "goede doelen"opgezette Soros invloed bedrijven, zowel in EU parlement en in de partij. Ook anti-pieten demonstranten worden door Soros filiaal gerecruteerd, net als anti-trump protesten in VS. Er wordt aan 19 tot 29 jarigen 35$/uur betaald voor spontaan protest. Soros heeft 25M gestort naar Clinton Foundation, net als Saudi Arabiea, Qatar, Marokko, Turkije, Israel.Soros is uitvoerder van Wall Street en hun tentakels gaan diep.

   Verwijderen
 8. Waaahhh..., wij worden nu van twee kanten belaagd! Er is geen redden meer aan! Mensen raak in paniek, geef uw laatste €urootje aan het IPCC Winterfonds, die er ook niets meer mee kunnen doen! Dit is niet meer tegen te houden. De zeespiegel is de afgelopen 100 jaar met 1100 mm. gestegen, hel en verdoemenis zal ons deel zijn!

  'Historisch laag ijsniveau op Noord- en Zuidpool'

  http://www.nu.nl/wetenschap/4354030/historisch-laag-ijsniveau-noord--en-zuidpool.html

  En nu.nl staat niet eens op de nepnieuws lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga nu beginnen met het maken van een Ark van Noach. Wie de komende armageddon wil overleven, kan zich bij mij melden.

   Verwijderen
  2. Ik weet niet of grappen over het klimaat het klimaatprobleem oplossen (ik geloof van niet). Dus daarom over een andere boeg (om het nautisch te houden): een bloedserieuze analyse bij deze:
   Het probleem is: je kan klimaatverandering niet bewijzen omdat we maar een unieke aarde hebben. De perfecte studieopzet: een aarde waar wel mensen wonen, en een aarde in een ander universum waar geen mensen wonen, waar verder alle andere omstandigheden hetzelfde zijn bestaat niet (zover ik weet). Wat niet betekent dat klimaatverandering niet veroorzaakt wordt door de mens. Het is alleen niet te bewijzen zoals je wel in een laboratorium eea op een petrischaaltje kan bewijzen.

   Overigens heeft de tabaksindustrie met soortgelijke reden ongeveer een halve eeuw kunnen volhouden dat het onbekend was of roken longkanker veroorzaakte. Want hoe kan je weten of roken longkanker bij een uniek wezen (wij zijn allemaal uniek) kan veroorzaken?

   De uitwerking van die conspiracy staat uitstekend in het boek Golden Holocaust van Robert Proctor beschreven, en staat ook wel bekend als de 'doubt is our product' doctrine (te Googlen).

   Ik geloof wel in de klimaatverandering door de mens, en zie het als de warme deken theorie van Jan. Ik zie daarnaast het probleem dat zelfs als fossiele brandstoffen geen klimaatverandering veroorzaken, ze op een dag op zullen zijn. En wat laat de kachel dan nog roken?

   Verwijderen
  3. De 'doubt is our product' memo, te vinden via: http://www.kevinhabits.com/doubt-is-our-product-fascinating-memo-on-the-tobacco-industrys-pr-strategy/

   Verwijderen
  4. Ca 1 m in 100 jaar is niet zo spectaculair, en al heel lang aan de bovengrens van de verwachtingen. In een land als NL zal hret biet eens veel uitmaken, behalve dat wat land bij de rivieren moet worden prijsgegeven.

   Wel gaan de verzekeringspremies dusdanig omhoog dat bouwen in west Nederland niet haalbaar meer is. Maar aangezien de turnover van onroerend goed toch niet meer dan 50 jaar is gaat dit als het ware vanzelf. En ja, de toeristische binnensteden kunnen bedijkt en behouden blijven. Veel landbouwgrond verzilt, maar daar kunnen nog schaapjes grazen.

   Wat er in de 22e eeuw gebeurt is een ander verhaal, maar dan zijn we allemaal dood.

   Verwijderen
  5. @Rootman,

   "Wel gaan de verzekeringspremies dusdanig omhoog dat bouwen in west Nederland niet haalbaar meer is."

   Mooi hé, waartoe het IPCC en 195 overheden in staat zijn!

   Verwijderen
  6. Waarom is het in het belang van een verzekeraar wanneer onroerend goed niet langer te garanderen is en de uitgekeerde bedragen oplopen?

   Verwijderen
  7. Ga jij nu maar lekker Co2 tax betalen, samen met je 75 overige wetenschappers, die 97% van de global warming consensus uitmaken.

   http://www.naturalnews.com/056116_fake_news_climate_change_science_hoax.html

   Verwijderen
 9. 'Gekke' Bertje Koenders maakt nog eens €3 miljoen vrij voor de White Helmets. Hiermee kunnen de 'vrijwilligers' (tijdens de zware bombardementen van de Russische en Syrische luchtmacht natuurlijk) schuilgelegenheden bouwen voor de Syrische burgers in Aleppo.

  Verder laat Koenders ons weten;

  Koenders zei het extra geld "met grote nederigheid" aan te bieden, omdat het niet in verhouding staat tot het leed van de Syriërs.

  Gelukkig weten wij waar die nederigheid uit bestaat!

  Nederland maakt meer geld vrij voor Syrische hulpverleners

  http://www.nu.nl/algemeen/4354279/nederland-maakt-meer-geld-vrij-syrische-hulpverleners.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 3 miljoen, dat is dan bovenop de 4 miljoen (of 2 was het miljoen) die al eerder door Bert Koenders gegeven is aan die witte helmen. Zie ook: https://s3-us-west-2.amazonaws.com/wh.media/WhiteHelmetsBriefing.pdf

   Dit stuk uit counterpunch vat die witten helmen als volgt samen.

   Citaten

   'While thousands of humanitarian organisations around the world are struggling fiercely with diminishing support from governments and the public, one has achieved a surprising amount of support from Western governments in a surprisingly short period of time and gained a surprising attention from mainstream media and ditto political elites: The Syrian Civil Defence or White Helmets.'

   'Contrary to what you might think, it isn’t a Syrian organisation because Syria has its own organisation, incidentally also called Syria Civil Defence, which was established in 1953 and is registered with ICDO, the International Civil Defence Organisation, since 1972.'

   'The White Helmets seems to have an annual budget of US$ 30 million and has raised a total support of well over US$ 100 million. And it seems that they operate exclusively in war zones in which the fighting against the Syrian government and the Syrian Arab Army takes place, i.e. in ‘liberated’ areas where hundreds of groups and some 80 countries, mainly NATO members, Gulf states and Saudi-Arabia, operate.'

   'General reasons for concern about the real identity of the White Helmets

   + Huge funding by NATO/EU countries which are militarily involved.

   + A degree of political lobbying – a very specific explanation of the conflict and how it started which points to a no-fly zone and weaponization of human rights issues

   + Incredibly advanced public relation in terms of very professional websites, videos and PR strategy – quite unique for a group of “bakers, tailors and students” etc..

   + Too many children – and cats – in the images speaking to an audience with little politically consciousness but surely a good heart. In short, populist marketing

   + Guilt by association: If the White Helmets is a 100% humanitarian first responder organisation it must be extremely naive in ignoring that its integrity is put at risk with the specific network of organisations and governments that it has chosen to seek support from

   + Substance versus public relation: how does a humanitarian organisation justify that millions of dollars are spent on self-promoting public relation rather than on saving more lives in such a horrific war? And taking so many photos and shoot films of its own work in the midst of massacres and bombing raids?

   + It’s very difficult to discern who actually manages the White Helmets in general and in terms of day-to-day operations

   + How come that such an innovative organisation seems to have been started in circles that have to do with oil interests, British intelligence, mercenary/military operations and interventionist/bombing countries?

   + How come it works only in rebel/terrorist/liberated areas?'

   Meer: http://www.counterpunch.org/2016/11/04/just-how-gray-are-the-white-helmets-of-syria/

   Verwijderen
  2. @ Willem Willem

   En iedereen in de politiek en de MSM doet alsof z'n neus bloedt en speelt het spelletje mee.

   Verwijderen
  3. Yep, @Rootman heeft net bevestigd dat ook verzekeringsmaatschappijen in het complot zitten.

   Verwijderen
  4. "Goed van Koenders om White Helmets te steunen

   Zei zijn de enige die hulp bieden in Syrie en wagen hun leven onder bombardementen van Assad en Putin"

   Yep, bijna net zo goed als je uitleg over de €17 miljard verlies van Duitsland door de sancties op Rusland!

   O nee, die waren afgenomen!!

   HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

   Verwijderen
 10. Staat niet op de nepnieuws lijst, dus Duitsland heeft €17 miljard verloren door de sancties op Rusland!

  Russland-Sanktionen: Deutsche Wirtschaft hat 17 Milliarden Euro verloren

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/11/21/russland-sanktionen-deutsche-wirtschaft-hat-17-milliarden-euro-verloren/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus, als er een paar Oost Europeanen naar jou op zoek zijn voor werk en ik vraag jou of jij deze mensen kan helpen, is dat voor jou een bedreiging en ben jij geen complottheorist?

   Verwijderen
  2. Nou, je hebt wel een hoge dunk van die mensen, zeg.

   Verwijderen
  3. Als Duitsland voor 17 miljard minder exporteert naar Rusland wordt in Duitsland 17 miljard minder aan inkomen verdiend in de vorm van loon en winst. Dat kun je gerust een verlies noemen. Mogelijk bevatten de door Duitsland voorheen naar Rusland geexporteerde goederen grondstoffen, halffabrikaten of onderdelen die door Duitsland zelf geimporteerd werden. De waarde van die import beteken een verlies aan inkomen voor de landen van herkomst, niet voor Duitsland. Als de Duitse export naar Rusland voor 80% binnen de Duitse landgrenzen werd geproduceerd in het uiteindelijke inkomensverlies voor Duitsland dus 0,8 x 17 mld = 13,6 miljard euro.

   Verwijderen
  4. @ LGK

   Ik zeg dat er in Duitsland minder inkomen wordt verdiend in de vorm van loon en winst. En bekeken van uit het perspectief van Duitsland is het niet verdiende loon net zo goed een verlies als de lagere winst. Als je exporteren daalt, dalen je productie en inkomen mee. Is echt een macro-economisch abc-tje hoor LGK.

   Verwijderen
  5. 17 miljard is een geweldige hoeveelheid geld. Als een gemiddelde werknemer 50.000 euro verdient, dan betekent dat een verlies van 34.000 (directe) arbeidsplaatsen. Die euro's stromen niet meer van Rusland naar Duitsland. Heb ik het alleen over Duitsland en heb ik het ook nog niet over de arbeidsplaatsen in de toeleverings en fasciliterende industrie in Duitsland (zoals douane medewerkers, administratie etc).

   @Laag, heeft heel wat uit te leggen aan al die werkenlose duitse/europese families vanwege de sancties.

   Verwijderen
  6. "Wat, in economie, wel juist is dat je kunt zeggen dat Duitsland 17mld aan export is misgelopen (of er winst wordt gemaakt weten we niet)"

   Nee, Duitsland geeft het voor niets weg! Wat een nitwit , zeg!

   Next

   Verwijderen
  7. Excuus.
   De sancties kosten in Duitsland geen 34.000, maar 340.000 directe arbeidsplaatsen. Met de indirecte arbeidsplaatsen erbij komt dan nog veel hoger uit.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Yep, en in Italië 200.000 banen en €7 miljard aan export inkomsten! Wat een aanwinst, dat @Laag Gekwalificeerd Karakter!

   Verwijderen
  10. "Ik heb onderbouwd dat het (Duitse) woord 'verloren' onjuist is
   Bron is woordenboek, wat u niet schijnt te geloven"

   Yep, maar ik accepteer jou niet als een echte Duitser!

   "Ik heb onderbouwd dat RPI een kremlin propaganda website is"

   Nope, jij hebt alleen je eigen leugenachtige woorden gebruikt!

   "Ik heb mijn ervaring aangegeven dat, als je exporteert, je nog geen winst hoeft te maken"

   Klopt, jij hebt aangegeven een luizige econoom te zijn!

   "Echter u heeft nog geen enkel inhoudelijk argument gegeven waarom het niet klopt"

   Nope, dat heb ik juist wel gedaan!

   Verwijderen
 11. Ohoh http://www.zerohedge.com/news/2016-11-21/magnitude-73-earthquake-strikes-fukushima-area-japan-tsunami-warning-issued

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zerohedge staat op de nepnieuws lijst, dus het is nepnieuws.

   Verwijderen
  2. Tsunami waargenomen bij Fukushima!

   Verwijderen
  3. MASSIVE NEW FUKUSHIMA EARTHQUAKE: GIANT TSUNAMIS MAKING LANDFALL
   Tsunami warning issued for 10 foot tall waves
   aub niet weer een tsunami bij een nucleaire reactor

   https://www.youtube.com/watch?v=3GMLY6FWuQg
   Live

   Verwijderen
  4. tot nu toe niks bijzonders in Japan.

   Verwijderen
 12. Dr Paul heeft de lijst weergegeven van nieuwsdiensten die fake nieuws de wereld in helpen.

  REVEALED: The Real Fake News List
  http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/revealed-the-real-fake-news-list

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Laag is een NATO trol, dus hoeveel waarde heeft zijn commentaar dan ?

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   0,0 want hij kan niet eens zijn eigen leugenachtige woorden met een link onderbouwen!

   Verwijderen
 13. Oorlogszuchtige Koenders gaat nog eens 3 miljoen aan de terroristen schenken!!!

  Nederland maakt meer geld vrij voor Syrische hulpverleners
  http://www.nu.nl/algemeen/4354279/nederland-maakt-meer-geld-vrij-syrische-hulpverleners.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Netflix and the White Helmets, hand in hand with al Qaeda
   https://www.youtube.com/watch?v=4oQTWn1JfeA

   Verwijderen
 14. Hoppa

  Goudreserves Rusland stijgen hardst sinds 1998

  https://thebullionhouse.nl/goud-prijs/goudreserves-rusland-stijgen-hardst-sinds-1998/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,
   De schulden in de westerse wereld zijn enorm hoog. Niet alleen bij de overheden, maar ook bij de burgers. Als centrale banken in biljoenen aan schuldpapier opkopen van beleggers/pensioenfondsen en overheden, dan blijven deze partijen zitten met biljoenen aan liquiditeiten die geen rendement opleveren. Wanneer gaan deze liquiditeiten inflatie veroorzaken. ? Wanneer komen deze liquiditeiten in circulatie.? De overheden geven het geld wel uit, maar hoe zit het met die andere partijen. Of denk jij dat deze partijen de liquiditeiten tot een eeuwigheid op de balansen laten staan. Wanneer komt het kantel moment dat al die partijen besluiten uit de liquide middelen te gaan en in bezittingen te gaan?.

   We zien de laatste tijd een stijgende rente op langlopend schuldpapier. Wereldwijd. Niet alleen in het westen, maar ook in zuid amerika en een klein beetje in azië en afrika. Zelfs in Zwitserland. Nu denk ik niet dat je al vaststaand van een trendbreuk kan spreken van dalende obligatiekoersen. Maar de laatste 2 maanden moet er wellicht voor biljoenen aan obligaties geliquideerd zijn. Als deze trend zich voortzet, moet dat geld ergens naar toe.!
   Ik denk dat Rusland al een paar zetten vooruit denkt.

   p.s. Karjakin (afkomstig uit de krim) met zijn russische secundanten, heeft gisteren Carlsen (spelend met wit notabene) een gevoelige dreun uitgedeeld.

   Verwijderen
  2. Ik denk dat het zinvol is een onderscheid te maken tussen schuld die wordt opgekocht van geldscheppende instellingen (banken en overheid) en schuld die wordt opgekocht van niet-geld scheppende instellingen (pensioenfondsen en niet-financiele bedrijven)

   Wanneer centrale banken vermogenstitels (bijvoorbeeld schatkistpapier) opkopen van algemene banken wordt geld (base money)geschapen doordat de centrale bank in ruil voor dat schatkistpapier het girale tegoed van de algemene banken bij de centrale bank vergroot.
   Algemene banken gebruiken hun girale tegoeden bij de centrale bank (ook wel base money of 'reserves' genaamd)om hun onderlinge schulden te verrekenen. Die onderlinge schulden ontstaan bijvoorbeeld als ik van mijn girale tegoed bij de ING geld overmaak naar jouw tegoed bij de RABO. Banken met overtollig hoge saldi op hun tegoeden bij de centrale bank ('excess reserves') lenen die saldi uit aan banken met krappe saldi op de zgn. 'interbancaire markt'. Het is van belang je te realiseren dat banken hun girale tegoed bij de centrale bank niet uitlenen aan het publiek (bedrijven en gezinnen). De reserves bij de centrale bank dienen slechts als dekking voor de bij hen uitstaande girale tegoeden. Reserves kunnen echter wel in omloop komen (in handen van het publiek) op het moment dat dat publiek z'n girale geld bij algemene banken begint leeg te trekken in ruil voor bankbiljetten.(bijv. bij bankrun) De algemene bank koopt dan bankbiljetten bij de centrale bank en betaalt die ten laste van haar girale tegoed bij de centrale bank. Door het opkopen van centrale banken van schuldpapier zijn de excess reserves van de algemene banken sinds 2008 wereldwijd circa drie tot vier maal zo hoog geworden. De banken beschikking daardoor over relatief veel dekkingsmiddelen, maar aangezien die dekkingsmiddelen dus niet uitgeleend worden hoeft het niet te verbazen dat er tot dusver weinig inflatie is geweest. Centrale banken zitten door dit opkopen m.i. nu echter op een tijdbom want mocht de rente gaan oplopen daalt de waarde van hun portefeuille (want stijgende rente => dalende obligatiekoersen/dalende rente => stijgende obligatiekoersen)en zijn ze in één klap insolvabel. 'k Las onlangs dat als de rente van een 10 jaars obligatie met 1 procentpunt stijgt, de koersen met gemiddeld 20% zakken.

   Verwijderen
  3. vervolg

   Het opkopen van vermogenstitels van banken door centrale banken leidt dus niet tot een vergroting van de maatschappelijke geldhoeveelheid, het geld in handen van het publiek. Anders ligt het met betalingen door de overheid. Alle ontvangsten en uitgaven van de overheid lopen over een giraal tegoed van de staat bij de centrale banken en alle uitgaven van de overheid leiden rechtstreeks tot een vergroting van de geldhoeveelheid in handen van het publiek. Als de overheid 1 miljard aan salaris van haar ambtenaren wordt dit overgeschreven van haar tegoed bij de centrale bank naar het tegoed (die reserves)van de algemene banken bij diezelfde centrale bank. De algemene banken vergroten vervolgens het girale tegoed dat de betrokken ambtenaren bij hen aanhouden. De geldhoeveelheid neemt da toe. Of deze toename ook tot inflatie leidt is afhankelijk van de vraag of de ambtenaren hun salarissen gaan besteden of oppotten. Betalingen aan de overheid (bijv. belastingen) leiden via dezelfe route in omgekeerde richting tot een kleine geldhoeveelheid in handen van het publiek. Bij een tekort op de overheidsbegroting neemt dus de geldhoeveelheid toe en stijgt de kans op inflatie bij een overschot krimpt de geldhoeveelheid en neemt de kans op deflatie toe.

   Realiseer je dat de overheid niet a priori afhankelijk is van belastinginkomsten of de kapitaalmarkten om haar uitgaven te financieren. Als de wettelijke spelregels het toestaan dat de centrale bank (zoals de FED) staatsobligaties direct of indirect opkoopt heeft de overheid altijd geld en dus de mogelijkheid om inflatie veroorzaken. In de eurozone was dit de ECB verdragsrechtelijk bewust niet toegestaan (hoewel) om 'moreel wangedrag' door afzonderlijke lidstaten te voorkomen. Individuele lidstaten zouden dan immers in de verleiding komen hun overheidsuitgaven via de ECB te financieren en de daar uit voortvloeiende inflatie op mede lidstaten af te wentelen. Vandaar die 3% norm van het Stabiliteitspact en de roep om een federale regering voor de eurozone nu die norm niet blijkt werken.

   Mijn glazen bol zegt dat om de schuldenberg betaalbaar te houden politici tot het uiterste zullen gaan om krimp te voorkomen en naast de weinig effectieve QE (dat opkopen van schuldpapier)hun overheden meer zullen laten uitgeven en dat door centrale banken laten financieren. Als je de keuze heb tussen het slashen van het economie of het slashen van je munt kiezen politici bijna altijd voor het laatste. Arme spaarder.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   Toevallig net op beurs.com

   http://beurs.com/2016/11/22/europeanen-blijven-massaal-sparen-ondanks-rentevoet-0/152696

   Rentes verlagen door geld in de bankensector tepompen via QE werkt niet, gezinnen potten alleen maar meer op. Klassieke liquidity trap. Het wachten is op een neo-neo Keynesiaanse roep om meer overheidsuitgaven.

   Verwijderen
  5. @Dawg, bedankt voor je uitgebreide uitleg.

   Er komt in Amerika een nieuw stimuleringspakket aan om de economie te stimuleren. We zien de dollar stijgen merkwaardig genoeg. Of dit komt door dollarsterkte en/of dit komt door euro en yen zwakte.
   Dollar sterkte kan komen door afkoeling wereldhandel waardoor er relatief minder dollars in omloop zijn en dus schaarser en duurder. Maar normaal gesproken zou de dollar zwakker moeten worden door het aangaan van grote schulden.
   Of.....de forex kan voor een groot gedeelte door wallstreet fed banken gemanipuleerd worden.

   Als de geldscheppende banken niks doen met hun base money, dan zij dat zo. Wat gebeurd er met de liquiditeiten die money fondsen en overheden hebben ontvangen na het liquideren van hun vermogenstitels ?. Ook niks ?. Biljoenen staan werkeloos op rekeningen ?

   p.s.Bizar is dat je op dit moment gemiddeld 12% rente moet betalen als je rood staat, terwijl de banken zoveel base money hebben en het indien nodig kunnen lenen voor minder dan 1%. Zo zie je maar dat de bankwereld een kartel is en dat toetreden tot de markt blijkbaar erg moeilijk is.

   Voor een drie jarige lening betaal je ook al snel 6% en meer verwacht ik.

   Verwijderen
  6. @ Oli

   "We zien de dollar stijgen merkwaardig genoeg. Of dit komt door dollarsterkte en/of dit komt door euro en yen zwakte."

   Ik ben op dit gebied een volslagen leek. Weet wel dat er momenteel veel internationale vraag is naar dollars door ontwikkelingslanden die hun sinds 2008 aangegane dollarschulden willen doorrollen.

   'Biljoenen staan werkloos op rekeningen'

   Verbaast me niks. In een omgeving met een ultralage rente in combinatie met de kans op een flink koersverlies mocht de rente weer gaan stijgen zullen veel beleggers hun kansen liever afwachten door liquide te blijven.

   Over die 'base money'nog het volgende. Slechts weinigen realiseren zich dat ons systeem van geldschepping een soort tweetrapsraket is. De tweede trap is die waarbij banken geld scheppen uit het bekende 'niets' wanneer ze een giraal krediet verlenen (momenteel goed voor 95% van de totale geldhoeveelheid). Wanneer ik mijn girale tegoed bij de ING gebruik om een een betaling te verrichten aan iemand met een rekening bij bijv. de RABO krijgt de ING op hetzelfde moment een betalingsverplchting aan de RABO. Voor de afhandeling daarvan is die base money, dat girale tegoed van banken bij de centrale bank nodig. Dat tegoed ontstaat wanneer 1. de overheid een betaling doet of 2. de centrale bank geld leent aan de algemene banken of financiele activa van ze koopt. De handelingen onder 1 en 2 zijn de eerste trap van de geldschepping en leiden tot het ontstaan van base money. De base money zelf wordt niet uitgeleend door banken. Het is dekking voor het uitstaande girale krediet van algemene banken. Miscchien wist je dit allemaal al lang of vind je dat ik mezelf herhaal, maar ik merk dikwijls dat de feitelijke manier waarop geld in omloop komt zelfs voor economen abacadabra is.

   Verwijderen
  7. Trump aide Kellyanne Conway: No plan to pursue charges against Clinton
   http://edition.cnn.com/2016/11/22/politics/conway-no-clinton-charges-donald-trump/
   Zoals al verwacht. Ze vervolgen elkaar nooit. De opvolger van Trump zal Trump ook niet vervolgen.

   Verwijderen
 15. Ik denk dat Koenders verantwoording moet afleggen waarom hij een terroristische organisatie steunt. Er is genoeg bewijs beschikbaar dat de witte helmen een innige relatie hebben met Al Qaeda. Dan wel dat ze Al Qaeda zijn met een witte helm op.!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker, Koenders hoort op een lijstje dat begint met Bush en Blair en dat inmiddels behoorlijk lang aan het worden is.

   Verwijderen
 16. De vergeten oorlog in de DomBass van hetzelfde laken en pak.
  11-10 zijn er 2 militairen in Nederlands uniform dood geschoten door Givi ook daar hoor je niets over.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mensen, Aspertaam heet in het vervolg Amino-Sweet, dus, wees gewaarschuwd!

  http://www.naturalnews.com/056108_aspartame_aminosweet_chemical_sweeteners.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Slim idee! Het is een idiote schande dat op spuitbussen, ontstoppers of plakbandreinigers slechts een dom andreaskruis etc. wordt weergegeven: niet eens worden de chemische namen of formules verplicht genoemd!

   Dat betekent dat de dokter kostbare minuten verliest als een kindje met vergiftiging wordt binnengebracht! ALS de verpakking al wordt meegebracht kost het minuten opzoeken wat dat spul zou kunnen zijn geweest! Ondertussen worden longen, ogen of het spijsverteringsstelsel weggebrand. Een een foutje in de moeilijke diagnose zorgt voor een catastrofale verergering, vaak nauwelijks nog te corrigeren!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Ik ben zelf niet heel ongerust over zoetjes etc. Maar zelfs op bleekwater of gootsteenontstopper staat niet eens de chemische naam of het simpele feit of het een base of zuur is! Hier tellen seconden in de ER!

   Verwijderen
  5. Gewoon producten kopen waarin het natuurlijke Stevia (honingkruid) is verwerkt.

   Verwijderen
 18. MSM = Nep nieuws blijkt maar weer eens

  HOW MANY “LAST HOSPITALS” RUSSIA-LED AIRSTRIKES DESTROYED IN ALEPPO?
  https://southfront.org/how-much-last-hospitals-russia-led-airstrikes-destroyed-in-aleppo/

  Het laatste ziekenhuis in Aleppo was al in Juni 2016 gebombardeerd en nu meer dan 5 maanden later is dat nog steeds zo. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klassieker: waar zes kinderartsen uit Aleppo (met namen van beruchte Jihadi's en een winkel uit Aleppo) een brief schrijven aan Obama, drie maanden nadat de laatste kinderarts uit Aleppo doodverklaard was.

   http://www.moonofalabama.org/2016/08/aleppo-six-killed-pediatricians-sign-letter-to-obama-.html

   En in de volgende link een aantal filmpjes van de white helmets die nog minder op een medische noodsituatie wijzen dan een scene uit Medisch Centrum West.

   http://www.moonofalabama.org/2016/11/how-white-helmets-videos-are-made.html

   Ik geloof dat die 3 miljoen Euro van Koenders aan de white helmets hard nodig is voor het aanstellen van een nieuwe, betrouwbare oorlogsproducent die het nieuws uit Syrie wat 'echter' kan brengen in onze 'kwaliteitsmedia'.

   Wat overigens niet wegneemt dat ik er van overtuigd ben dat Russische bommen veel schade en ellende aanbrengen onder burgers van Oost Aleppo. Maar waarom die white helmets dan nodig zijn om dat als nepnieuws te brengen is me toch een raadsel.

   Verwijderen
  2. Is het misschien zo dat er geen burgers meer onder het puin van Oost Aleppo te halen zijn? - Enter, the white helmets? Andere ideeen? Aan de hoeveelheid camera's in Oost Aleppo lijkt het niet te liggen...

   Verwijderen
 19. Zo juist in Één Vandaag;

  CNN verspreidt nepnieuws!

  http://binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/70553/nieuwstrend_alt_right_viert_overwinning_trump

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Na Brazilië, is nu Zuid-Afrika als tweede in de rij van BRICS landen aan de beurt voor een VS regime change?

  http://www.globalresearch.ca/regime-change-south-africa-targeted-by-western-destabilization-efforts/5558319

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi, dan plak ik er nog eentje bij!

   The “Fake News” Controversy: Mainstream Media Used

   Fake Videos in Coverage of March Brussels Terror Attacks

   http://www.globalresearch.ca/fake-video-used-in-news-coverage-of-brussels-terror-attacks/5515894

   Verwijderen
  2. Nog even een geheugensteuntje voor je, Kneuslissen!

   http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/CNNbullshit.jpg

   Verwijderen
  3. Yep!

   Top News | Tue Nov 8, 2016 | 3:04am EST
   Clinton has 90 percent chance of winning: Reuters/Ipsos States of the Nation

   Verwijderen
  4. O, nog even het linkje, anders geloof je mij weer niet! Met linkje overigens ook niet!

   http://www.reuters.com/article/us-usa-election-poll-idUSKBN1322J1

   Verwijderen
 21. Overigens mogen we de NPO best wel eens feliciteren met een klein succesje. Na uitvoerig gelegenheid bieden voor het opvoeren en uitvergroten van het Zwarte Piet gebeuren en het 'onbewuste white privilege' is er dan eindelijk een eencellige die gehapt heeft en een hele foute videomontage op YT heeft gezet. Juichend kon het NOS journaal openen dat er persoonsbeveiliging voor Sylvana Simons gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het komt niet van Sylvana zelf, lijkt het

   https://www.politie.nl/nieuws/2016/november/22/05-verdachte-aangehouden-ivm-simons.html

   Verwijderen
  2. Een man in de war, die zichzelf aangeeft bij de politie.

   Mogen we zeggen dat dit weinig is op een jarenlange mediahetze die lezers en kijkers in Nederland (toch potentieel 17 miljoen inwoners) gek probeert te maken en kindjes wil overtuigen dat Sinterklaas een Racistisch feest is?

   Kopje koffie met Sylvana, waar deze man van het filmpje uit kan leggen wat er gebeurd is en hoe de verwarring over hem heen gekomen is, lijkt me de beste oplossing. Verder niet meer over praten.

   En dan volgend jaar losbarsten over de Kerstman, bedacht door corporatistisch coca cola, om mensen rond de kerst nog meer troep te laten kopen die gemaakt wordt door kinderhandjes waar meestal een kleurtje aan vastzit. Over racisme gesproken.

   Verwijderen
 23. ‘Fake news’? CIA Director admitted to US Senate ~400 agents dictate fake news to manipulate Americans for rogue state empire, easily documented as ongoing ‘corporate media.’ This includes fake news to ‘cover’ US assassinations of President Kennedy, Robert Kennedy, Martin King

  http://www.washingtonsblog.com/2016/11/fake-news-cia-director-admitted-us-senate-400-agents-dictate-fake-news-manipulate-americans-rogue-state-empire-easily-documented-ongoing-corporate-media.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Nou nee"

   O, steun jij ook al al die miljarden bronnen van Kneuslissen, die Hillary tot president hebben uitgeroepen? Vandaar dat jij door mij het 'Laag Gekwalificeerd Karakter' wordt genoemd!

   Verwijderen
  2. Compilation Of CNN, Anderson Cooper, and Syria Danny Staging Fake News Reports

   https://www.youtube.com/watch?v=eELPTymD2Dk

   Verwijderen
 24. Nieuws van Joop is waar: in de VS is het legaal om als FBI undercover te infiltreren als journalist, zoals ook hier beschreven: https://theintercept.com/2016/09/15/the-fbis-own-watchdog-signs-off-on-agents-impersonating-journalists/

  BeantwoordenVerwijderen
 25. MSM blijft maar nep nieuws brengen. Het blijft maar framen.

  PROOF MAINSTREAM MEDIA PUBLISHES FAKE NEWS
  Fake news is real - it comes from the mainstream media
  http://www.infowars.com/proof-mainstream-media-publishes-fake-news/

  Hier wat priebus heeft gezegd
  ‘We are not going to have a registry based on religion’: Priebus
  https://www.youtube.com/watch?v=go45F8IJwfQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag het aan de Europese Unie, die hebben aan de VS persoonsgegevens van alle Europeanen overgedragen aan de VS!

   Verwijderen
 26. CNN mag nepnieuws verspreiden. Toch vind ik dat Trump volledig afstand moet nemen van deze Richard Spencer. Doet hij dan niet, dan heeft hij de schijn tegen dat hij toch een racist is, want dat is deze Richard Spencer overduidelijk.

  'Hail Trump!': White Nationalists Salute the President Elect
  http://www.theatlantic.com/politics/archive/2016/11/richard-spencer-speech-npi/508379/

  Hij zei "Hail Trump". Dat geeft toch te denken en de Heil Hitler groet van het aanwezige publiek is om van te walgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "LGK21 november 2016 23:53
   Weet u niet wat een woordenboek is????"

   Yep, en daarin staat dat jij geen verstand hebt van de Duitse taal! Evenals de Nederlandse, Engelse en Russische taal!

   Verwijderen
  2. "Cruelman1974 23 november 2016 11:32

   Je ziet vragen die er niet eens zijn??? Wie is hier nou de gestoorde kneus Joop???"

   "Cruelman1974 23 november 2016 11:56

   Nee hoor, ik weet heel goed wat hier stond"

   Yep, dat blijkt wel uit je bovenstaande reacties!

   Verwijderen
 27. Joop slaagt er weer in om het blog onleesbaar te maken.

  Mooi werk, Joop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan, je weet waar je terecht kan waar het zéér leesbaar is!

   http://xevolutie.blogspot.nl/

   Verwijderen
 28. Goed nieuws:
  Dana Rohrabacher en Tulsi Gabbard maken een kans om in de regering van Trump te komen.

  Beiden zijn tegen de oorlogen die de VS by proxy voert.

  Gabbard is werkelijk een heel aardige dame.
  En heel bijzonder.
  Vocht als militair in Irak, maar is een Hindu en huwde op Hawaï op Hindu wijze : http://people.com/politics/tulsi-gabbard-u-s-rep-weds-in-hawaii-in-vedic-hindu-ceremony/

  Gabbard: http://russia-insider.com/en/politics/sanity-walked-through-trump-tower-doors-today/ri17716

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Nieuws van Trump:

  Hij is niet meer helemaal zeker dat Climate Change los van menselijk gedrag staat.

  Hij heeft zich gedistancieerd van Alt-right. Ik denk dat dit ook een distanciering van de groep van Spencer betekent, want die groep is veel kleiner en onbekender dan Alt-right.

  Het slechte nieuws blijft : Trump is volledig omringd door joodse mensen en belangen. Zelfs als hij zou willen lijkt het me onmogelijk voor Trump om tegen hun wil in te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bron: http://edition.cnn.com/2016/11/22/politics/takeaways-donald-trump-new-york-times-meeting/index.html

   Verwijderen
  2. "Hij is niet meer helemaal zeker dat Climate Change los van menselijk gedrag staat."

   Dan heeft Trump nog gelijk ook!

   NOAA Shows Record Warming Where There are NO Temperature Stations Across the Planet

   http://investmentwatchblog.com/noaa-shows-record-warming-where-there-are-no-temperature-stations-across-the-planet/

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. UPDATE: Trump Says He Won't Take Clinton Investigations Off the Table

   UPDATE, 2:00pm ET: In a meeting with New York Times reporters, President-elect Donald Trump said he would not take the investigations of the Clintons off the table.

   http://insider.foxnews.com/2016/11/22/conway-says-trump-does-not-plan-pursue-clinton-charges

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 30. Volgens sommigen op Zaplog is het goed denkbaar dat vrienden van Sylvana het beruchte video'tje gemaakt hebben.

  Hoe dan ook: dit is natuurlijk fantastisch voor Sylvana.

  OPmerkelijk, en dus verdacht: De dader had zich al lang bij de politie gemeld, en toch gingen de Media nog een tijd door met 'zoeken' en speculeren.
  Dit cadeau moest natuurlijk maximaal worden uitgemolken. http://zaplog.nl/zaplog/article/misschien_komt_haatfilmpje_van_sylvana_zelf

  BeantwoordenVerwijderen