maandag 14 november 2016

Russische Kaasmakers Dol op Rutte!

We hebben gisteren zondag behoorlijk tv gekeken. We zapten van de Nederlandse tv naar de Russische en weer terug. Op de Russisch tv kwamen we de reportage tegen over een kaasmaker in het onmetelijke land.

Behalve dat de Russische kaasmakers dol zijn op kaas, zijn ze dat ook op onze Mark Rutte. Mede dankzij Mark en zijn hardvochtige russofobe sanctiebeleid, hebben de Russische kaasmakers de markt voor henzelf. De kwaliteit van hun produkten heeft inmiddels het niveau van een goede Alpenkaas bereikt. Ze vinden onze Rutte dus een toffe peer! Voor de Nederlandse kaasmakers (en die gaan 8 Maart stemmen) ligt het anders. Die zijn door Rutte's gedrag een gigantische markt kwijt. Net zoals de fruitkwekers, de bloemenexporteurs en de groente-exporteurs. Om er maar een paar te noemen.

Buitenhof

De televisiedag begon met Buitenhof. En we hebben genoten! Voor goed lachen hoef je de deur niet uit. We plaatsen hier onze tweets van tijdens de uitzending.Russische Talkshow "Witsher" ("Avond")

Wat een verademing na Buitenhof. Een normale en echte Talkshow. Met Hoofdletter T. Geen politiek-correct NATO-gewauwel van de meelijwekkende Marcia Luyten, maar gewoon klare taal. "De VS is te ver gegaan", daar kwam Ć©Ć©n van de betogen op neer.Trump heeft al gesprek gevoerd met Farage. Dat betekent iets.Spiegel rekende enkel op Clinton. Over tunnelvisie gesproken...Trump vindt NATO verouderd en onnodigNederland vooral over Luxemburg

De talkshows in Rusland zijn echt bijna avondvullend en met nagenoeg enkel geo-politiek. We schakelden na al het Geo-politieke geweld op de Russische kanalen terug om op het Hollandse eerste staatskanaal even bij te komen. Daar ging het avondvullend over voetbal. Gisteren over Luxemburg. Luxemburg voor. Luxemburg na. De aanval. De verdediging. Wesley. Depaay. Blind. Vooral behoorlijk Blind.Nog geen reactie op artikel Jan Verheul

We proberen een reactie te ontlokken bij de NPO. De NPO heeft gezegd beter te luisteren, of iets in die trant. Wij proberen ze op alle mogelijke manieren te helpen. Steken daar veel werk in, met onze medewerkers zoals in dit geval Jan. Maar we hebben tot nu toe nog geen reactie van de staatsburelen mogen ontvangen. Wellicht dat sommige lezers het willen proberen Lara Rense een reactie te ontlokken. Of haar baas Shula Rijxman. Wij doen het via Twitter. U kunt het op uw manier doen.Terwijl Polderbaas Rutte nog om sancties huilt, gaan Trump en Putin al aan de slag.

Wiens belangen dient Rutte nog? En wie stemt nog op zo'n persoon? Onderstaand de verklaring van de Russische authoriteiten.Rechtsradicaal wordt politiebaas Kiev

We bedenken het allemaal niet zelf. Oud Azov commandant Trojan wordt baas van de politie Kiev. Rutte en maat Hans van Baalen willen met deze mensen associƫren. Zelfs na een referendum waarin 60% adviseert dat niet te doen. 8 Maart zijn het verkiezingen.

9 opmerkingen:

 1. Kunnen zij bij Buitenhof niet beter discussiƫren waarom Rutte met zijn malle hoofd nog wil ratificeren nu een neonazi hoofd van de politie wordt in de regio Kiev. Neonazi Svoboda neemt deel aan de regering. Bekleed minister posten. Fascisten, intolerante onverdraagzame lieden-die S. Bandera verheerlijken- moeten we steunen. Een zakenman als Trump die goede relaties met Rusland wil moeten we verafschuwen. War=Peace en Peace=War volgens de orwelliaanse NOS.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vladimir Putin Holds Phone Talks With US President-Elect Donald Trump

  Read more: https://sputniknews.com/russia/201611141047434213-Putin-Trump-phone-talks/

  Trump heeft vandaag met Poetin gesproken. Daar was Barry Soetoro niet toe in staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De standvastigheid van Poetin tegen de agressor betaald zich uit. Egypte, Maleisiƫ, Filipijnen, Thailand en Turkije hebben Neocon Washington de laatste tijd de middelvinger getoond. Daar komen nu Bulgarije en Moldaviƫ bij.
  Kremlin Gains Two More European Allies As Bulgaria, Moldova Elect Pro-Russian Presidents

  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-14/kremlin-gains-two-more-european-allies-bulgaria-moldova-elect-pro-russian-presidents

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Pauw - buitengewoon vals en oneerlijk."

  https://www.bnr.nl/opinie/marianne-zwagerman/10313998/aapjesjacht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pechtold: Ongelofelijk arrogante pedante man en carriĆØre politicus. Sinds d66 niet meer voor afschaffing voor het koningshuis is wordt de partij omhoog geschreven in de media, mag mee naar Bilderberg en is het wat mij betreft helemaal niks meer.

   Verwijderen
 5. Gisteren zei Obama op CNN dat uit zijn gesprek met Trump is gebleken dat Trump de NATO niet in de steek zal laten. Trump zou volgens hem de NATO zeer toegewijd zijn en inzien dat het het voortbestaan van een sterke NATO niet alleen in het belang is van de Europa (alsof Rusland daar geen deel van uitmaakt)maar ook in het belang van de USA. Obama gaat nu tijdens een rondgang door Europa de Europese NATO-partners geruststellen over Trumps bedoelingen met de NATO.

  Tja, afwachten. Ik weet niet wat ik hier van maken moet...

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Het viel me trouwens op dat Obama tijdens zijn 'geruststellende woorden' over Trumps verhouding tot de NATO een onzekere indruk maakte en moeite had met het vinden van formuleringen. Hij stamelde een beetje en zijn lichaamstaal leek uit te drukken dat hij het gevoel had eigenlijk niet echt voor zijn woorden te kunnen instaan. Nou ja, ik hoop dat ik me niet in zijn lichaamstaal heb vergist en voor de rest is het dus inderdaad afwachten. En ik ben benieuwd wat we te zien krijgen als de rondrazende hysterie en de gigantische hoeveelheid rook en ruis rond de verkiezing van Trump zijn weggeƫbd.

   Vincent Brunott

   Verwijderen
  3. Zou hij dit niet zeggen om paniek in NATO te voorkomen? Trump heeft in Washington en Brussel bijna alleen vijanden of meelopers die hun eigen moeder voor E 100 zouden verraden. Obama wil ook niet als legacy dat de hele NATO uit elkaar klapt tijdens zijn presidentschap.

   Verwijderen