woensdag 2 november 2016

Marc Rutte: Waar zijn de Theo van Gogh Tapes?

English below

Theodoor van Gogh, Den Haag 23 juli 1957 - Amsterdam 2 november 2004

"Prettig weekend, ondanks alles"

Katja Schuurman maakt prima documentaire rond het ontluisterende gedrag van Balkenende, Remkes, Justitie en de AIVD.

Een tot op de dag van vandaag niet opgehelderde en onverkwikkelijke zaak: Er bestaan tapes en opnames van de Hofstadgroep. De banden daarvan zijn aan Justitie overhandigd voor wat betreft de banden van na de moord. De banden die natuurlijk veel interessanter zijn, die van voor de moord op 2 November 2004, zijn achtergehouden, wegens "afbreukrisico voor de AIVD". En zo werpt Schuurman op nog veel meer vreemde zaken licht.Video verkregen via site Micha Kat's site Revolutionaironline.com.

English info

For English language viewers, Graham Philips made an introduction to Theo van Gogh and the murder on him. One has to know that van Gogh, more than Islam-critical, he was very harsh on the political estableshment: Royalty, mayor's, political elite, nobody was safe for his sharp pencil and word of mouth. Around the day of his murder was also the release of van Gogh's film 0605 (Full ENG subs), which ironically enough was a protest against the murder of Pim Fortuyn and the role of the Dutch Government and the political elite and the USA in it.

58 opmerkingen:

 1. Steve Pieczenik - NSA and Intelligence Agencies Initiate Counter Coup with Wikileaks
  https://www.youtube.com/watch?v=ZvejrvLdfF0

  Volgens Pieczenik zijn we getuige van een counter COUPE tegen de coupe van de Clintons en hun gevolg waarbij ze het land via corruptie en coöptiatie in hun macht kregen. Piczenik is volgens eigen zeggen betrokken in de clan tegen Clinton. Het is een geweldloze coupe en een geweldloze anti coupe. Leden binnen de inlichten diensten zijn opgestaan en hebben zich informeel georganiseerd. Julian Assange is hun kanaal waar ze hun belastende materiaal tegen Clinton en hun cronyisme naar buiten brengen. "we hebben jullie nummer". Daarom zie je mensen rondom Clinton afhaken. We zullen jullie ook belasten, we hebben ook materiaal over jullie als jullie Clinton blijven steunen.


  BREAKING.. Coup D'état Underway, Steve Pieczenik Spoke Out
  https://www.youtube.com/watch?v=viTASowyVgg

  p.s. Omdat Julian Assange (trouwens geldt ook voor Snowden) nooit lekt over mega CIA operaties zoals 9/11, JFK of Arabische lente heb ik altijd gedacht dat Assange een onderdeel is van de geheime dienst of onderdeel van een bepaalde fractie binnen de inlichtingen dienst om met opzet te lekken. Tsja...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens Bev Harris worden zo de verkiezing resultaten beïnvloed.

   Fraction Magic Short Version
   https://www.youtube.com/watch?v=8ezmpqwVEnM

   Wat Pieczenik doet is ook een waarschuwing geven aan de Hillary entourage om niet de verkiezingsresultaten te beïnvloeden ten nadele van Trump. Op het moment dat ze toch president wordt zullen we nog belastender materiaal naar buiten brengen. Een soort chantage tegen corruptie ?.

   Verwijderen
  2. In het verlengde hiervan, zie (luister): http://www.zerohedge.com/news/2016-11-02/former-british-ambassador-claims-source-podesta-leaks-comes-within-washington

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Heb je bronnen die dit bericht kunnen bevestigen? Vind weinig follow up op het internet, terwijl het niet niks is.

   Verwijderen
  4. Sinds zaterdag geen bericht meer uit de VS bij het NOS journaal gezien over Hillary!

   Verwijderen
  5. It’s Over: Hillary’s ISIS Email Just Leaked and it’s Worse Than Anyone Could Have Imagined…

   http://beforeitsnews.com/alternative/2016/11/its-over-hillarys-isis-email-just-leaked-its-worse-than-anyone-could-have-imagined-3433129.html

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. De FBI gaat nu helemaal los en geven de Vince Foster documenten vrij!

   https://vault.fbi.gov/vincent-foster/vincent-foster-part-01-of-04/view

   Verwijderen
  8. De Volkskrant gaat dapper door. Onder het motto "Trump hapt niet na harde persoonlijke aanvallen" worden die harde aanvallen (uiteraard over zijn vrouwonvriendelijkheid) zo gedetailleerd mogelijke herhaald waarna wordt afgesloten met een campagnefilmpje van HRC.

   http://www.volkskrant.nl/buitenland/trump-hapt-niet-na-harde-persoonlijke-aanvallen-van-clinton~a4407152/

   En, jawel, hij krijgt inmiddels ook steun van een ultrarechtse splinterpartij uit Utah:

   http://www.volkskrant.nl/buitenland/clinton-versus-trump-trump-krijgt-steun-ultrarechtse-splinterpartij-utah~a4405985/

   Verwijderen
  9. @Dawg,

   Gek, dat er met geen enkel woord in de Nederlandse mainstream media over Hillary's corruptie wordt gesproken. Zij houden allemaal hun kaken op elkaar, berichten er niet over. Zouden zij hopen dat Hillary-gate aan driekwart van Nederland voorbij gaat?

   Verwijderen
  10. @ Joop

   "It’s Over: Hillary’s ISIS Email Just Leaked and it’s Worse Than Anyone Could Have Imagined…"

   Vind dit een beetje kwalijk van Beforeit'snews. Bericht was sowieso vorige week al ruimschoots in het nieuws. Bovendien blijkt dat HRC in 2012 al wist dat SA en Quatar ISIS financierden, maar ook dat ze daar niet blij mee is en naar diplomatieke middelen zoekt om de steun te beeindigen. Alleen kan je dat niet lezen omdat die tekst wazig is gemaakt. Clickbait.

   Verwijderen
  11. Pieczenik is niet de eerste de beste. Arts -psychiater, Harvard, phD,soort staatsstecretaris op diverse ministeries, onderhandelaar met de Rode Brigade etc.
   Hij zei al vroeg dat Osama al in 2001 was gestorven.
   Maar kon niet geloven dat Ghadaffi door de VS was gedood.

   Inhoudelijk dacht ik zelf ook al aan een soort opstand binnen de FBI, maar volgens Pieczenik is het groter, en veel machtiger.
   Een definitieve Coup.
   Dat is niet niks.

   Maar één ding bevalt me niet: Waarom zegt hij dit?

   Is dat strategisch wel verstandig?

   Of is de overwinning al binnen? Dan kan het geen kwaad meer.
   Of wil hij met deze mededeling juist de Geheim Agenten oproepen tot algemeen verzet?
   Dàt zou ik dan weer wel kunnen begrijpen.

   Voor de goede orde: Als het waar is beloof ik in november nooit meer nuchter te worden, uit pure vreugde.

   Verwijderen
  12. @ Joop

   Zeker opvallend. En als je er al wat over leest gaat het om trivialiteiten over Trump. Maar ben hoe dan ook wantrouwend, want een maand geleden vroegen wij ons af op HRC nog fysiek in staat zou zijn om de verkiezingen vol te houden.

   Verwijderen
  13. @ Joop

   De FBI gaat nu helemaal los en geven de Vince Foster documenten vrij!

   Lijkt er wel op. Nog één:

   http://www.gva.be/cnt/dmf20161102_02551278/fbi-maakt-oud-onderzoek-naar-bill-clinton-openbaar

   Maar ook:

   http://www.gva.be/cnt/dmf20161102_02551924/zwarte-kerk-in-mississippi-afgebrand-en-beklad-met-pro-trump-opschrift

   Verwijderen
  14. @Dawg,
   Voorlopig moeten we het hier mee doen. In de woorden van Pieczenik kan waarheid schuilen. Opvallend dat veel mensen rondom de inner circle van Hillary, de support voor haar opzeggen. Rebellen bij de FBI en andere inlichtingendiensten.

   Verwijderen
  15. Trouwens toch weer schokkend hoe makkelijk Hillary, de democratische partij en de MSM Rusland de schuld hebben gegeven van het hacken van de servers van de democratische partij.
   Nu blijkt dat amerikaanse inlichtingendiensten de e mails hebben gehacked en naar buiten brengen. Dat mens Clinton schreeuwde maar dat het de russen waren, terwijl de russen er niets mee te maken hebben!. Ze heeft al eerder gezegd dat dit soort cyberoorlogen reden zijn om een oorlog te beginnen!.

   Verwijderen
  16. In mijn ogen is Steve Pieczenik een betrouwbare bron. Zeker na de claim van de Amerikanen Osama bin Laden te hebben gedood en Pieczenik zei dat die in 2001 was overleden. Dit komt overeen met een documentaire uit 2011 van KRO's Brandpunt Reporter met Robert Fisk, die altijd in direct telefonisch contact kon treden met bin Laden, maar na 2001 alleen een contactpersoon aan de telefoon kreeg.

   Verwijderen
  17. Klopt Joop. Pieczenik was éém van de zeer zeer weinigen die de waarheid over Osama bin Laden vertelde.

   Verwijderen
  18. Hij sprak trouwens ook als één van de weinige insiders over inside job 9/11

   Verwijderen
 2. Toch jammer dat @Blik geen aandacht schenkt aan de film "Het spel van de wolf", specifiek over de moord op Theo van Gogh.

  Theo van Gogh was 'Collateral Damage' voor de CIA en de door de CIA opgerichte AIVD. De AIVD is door de CIA ook opgericht om desinformatie en paniek het Binnenhof in te loodsen. Waarheid of fictie? Oordeelt u zelf!

  2/11, Het spel van de wolf

  http://www.npo.nl/2-11-het-spel-van-de-wolf/02-11-2014/VPWON_1227735

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Paar quotes uit dit mooi geschreven artikel van Fred Reed:

  --
  none of what the Empire does abroad is of any benefit to Americans. Do you care at all what happens in Afghanistan, Iraq, Yemen, or the South China Sea? Do you want to pay for it? America has been hijacked.
  --

  Weirdly, the future of the world depends on how an excited electorate of political middle-schoolers responds to one candidate’s dirty talk. From a curmudgeon’s (=chagrijn) point of view, it is pretty funny. It is funnier if one lives outside of the radiation footprint.
  --

  On the European Peninsula of Asia, countries remain docile, especially England and, much more importantly, Germany. Yet even among Washington’s European harem, there seem to be faint stirrings of a forgotten independence.

  --
  The telescreen tells us day after day that Putin is Hitler, that Russia is expanding, that the Russkies are hacking the election, that they cause indigestion and falling hair.

  --
  The larger picture, assuredly obvious to New York, is truly grim–for New York, not for Americans. China has a huge population of a billion Han Chinese, versus two hundred million Caucasian Americans–these being the scientific, technological and entrepreneurial brains of the Empire. One must not notice this, but you can bet that New York and Beijing do.
  --

  For the Empire it is, as Elvis sang, “now or never.” Lenin spoke of “useful idiots.” Ours aren’t even useful, but they call the shots.
  --

  Zie verder: http://www.unz.com/freed/the-loosening-grip/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. KOMT IE

  "Alex Jones met Steve Pieczenik gives you an indepth look at how the military feels and is reacting to Hillary Clinton and her potential presidency." (30 min)

  https://www.youtube.com/watch?v=zic64WhR14k

  Alleen de eerste 3 min gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inlichtingendiensten redden de States. Briljante plot voor staatsgreep door sterke man onder regie van de master of psyops Steve Pieczenik.

   Matroeska iemand?:

   http://comps.canstockphoto.nl/can-stock-photo_csp1368701.jpg

   Verwijderen
  2. LOL. Steve Pieckzenik zegt doodleuk dat Hillary haar campagne moet stoppen. Ze is niet geschikt, ze heeft parkinson. Ze gaan net zo lang door met belastende info totdat ze als president moet opstappen en dan gaat ze wel voor jaren de bak in. Oi oi oi als dit geen chantage is. Hillary weet natuurlijk van geen ophouden. Ze droomt haar hele leven al om president van Amerika te worden.
   Die Pieckzenik werkt/woordvoerder voor machtige mensen die vinden dat Hillary niet geschikt is.

   She came, she saw, she didn't became president of amerika.

   Verwijderen
  3. I'm serious. Deze situatie verdient meer achterdocht. Ook als HRC voor geen milimeter deugt.

   Verwijderen
  4. Ik denk dat Steve Pieczenik haar een faire kans bied, of vrijwillig terugtrekken uit de presidentsverkiezing of de consequenties ondervinden.

   Verwijderen
 7. Ook in een CNN artikel lezen we over de felle strijd binnen de FBI:

  This account is based on interviews with more than a dozen officials close to the matter who spoke anonymously because they've been ordered not to speak to the news media.
  Tensions have built in particular over the handling of matters related to Hillary Clinton. Some of the sharpest divides have emerged between some agents in the FBI's New York field office, the bureau's largest and highest-profile, and officials at FBI headquarters in Washington and at the Justice Department.
  Some rank-and-file agents interpreted cautious steps taken by the Justice Department and FBI headquarters as being done for political reasons or to protect a powerful political figure.

  In feite is dit niet zo verschillend van wat Pieczenik zei.
  Alleen zegt Piezcenik dat Wikileaks veel info van FBI agenten heeft ontvangen.
  http://edition.cnn.com/2016/11/02/politics/james-comey-fbi-reputation/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het gaat natuurlijk de goede kant uit, maar volgens CNN's 'Road to 270' heeft Hillary de nodige 270 kiesmannen al vrij weker achter zich, en kan Trump die niet behalen,zelfs niet als àlle swing states voor Trump zullen kiezen.
  Natuurlijk is dit gebaseerd op hun polls, en die kunnen fout zijn.

  http://edition.cnn.com/2016/10/27/politics/road-to-270-electoral-college-map-october-26/index.html?iid=ob_lockedrail_bottommedium

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe verdacht dat ik al een paar weken niks anders hoor dan dat de NIET populaire Hillary de verkiezingen met een landslide gaat winnen.
   Volgens mij heb ik dat niet eens in die mate gehoord toen de ZEER populaire Barack Obama de verkiezingen won van John McCain in 2008.

   Ze trekt heel weinig bezoekers met haar geringe aantal campagne ontmoetingen in het land. Waarvan er nog vele betaald worden om aanwezig te zijn om voor haar te juichen.

   Bovendien stemmen de "zwarte" democratische stemmers niet in die aantallen als toen ze dat deden in 2008 en 2012 vanwege Barack. Dat scheelt democratische stemmen. Ik heb niet gehoord dat er dit jaar meer vrouwen gaan stemmen vanwege Hillary.

   Bovendien komen er nu mensen naar de stembus die nog nooit eerder hadden gestemd vanwege "outsider" Trump. Dat zijn republikeinse stemmen.

   Als ze toch wint, dan ligt de verklaring volgens mij in fractional voting gepaard met leugenachtige polls.

   Verwijderen
  2. Het schijnt dat het heel moeilijk is voor polls om te bepalen wie gaat stemmen en wie thuisblijft. Dus is het voor beide kampen gunstig om dichtbij 50- 50 te zitten, opdat gemakzuchtige kiezers niet thuisblijven.

   Volgens Scott Adams ( Dilbert) is morele verontwaardiging een zeer tijdelijke beweegreden. Volgens hem is angst de sterkste motivator. Waar Hillary´s campagne er in slaagde om Trump als een impulsieve idioot af te schilderen is het beeld van mrs Clinton als onstabiele, door en door corrupte marionet van de meest afschuwelijke regimes en mafia dankzij wikileaks en de FBI inmiddels veel sterker. Volgens mij ruimschoots genoeg om waar het wat regent de Clinton stemmers thuis te houden.

   Mijn voornaamste reden om een weddenschap af te sluiten was dat Clinton vanaf het begin reactief bezig was. En meestal wint degene met het initiatief...

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog even de twee belangrijkste video's met Steve Pieczenik:

  Toespraak waarin hij de soft coup aankondigt:
  https://www.youtube.com/watch?v=bNkLTf3_fgM

  Telefoon gesprek met Alex Jones:
  https://www.youtube.com/watch?v=zic64WhR14k

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb dit nog niet gezien (wel van plan): interview tussen John Pilger en Assange oa over wikileaks en dat de bron van de Podesta mails niet Rusland. Excuus voor het evt dubbel posten: https://www.rt.com/news/365164-assange-interview-wikileaks-russia/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. FBI Mutiny – Obama DOJ Blocking 2 Separate Hillary Indictments As New Huma Emails Discovered

  FBI agents have leaked the Obama Department of Justice is blocking two different indictments each of which they believe they have a strong chance of indicting Hillary on criminal charges.

  http://alexanderhiggins.com/fbi-mutiny-obama-doj-blocks-2-separate-hillary-indictments-new-huma-emails-discovered/

  Attorney General Loretta Lynch is SUED to come clean on secret airport meeting with Bill Clinton days before she was to decide on charging his wife over server scandal

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3898754/Attorney-General-SUED-come-clean-secret-meeting-Bill-Clinton-days-decide-charging-wife-server-scandal.html#ixzz4OxY6PJD2


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit schrijft Pepe Escobar:

   A plausible case has been made that Comey took his fateful decision based on a serious internal revolt at the FBI – led by key people he trust — as well as being egged-on by his wife.

   De link gaat eveneens naar de Dailymail: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3886942/Resignation-letters-piling-disaffected-FBI-agents-wife-urging-admit-wrong-Director-Comey-jumped-chance-reopen-Hillary-investigation.html

   Verwijderen
  2. Hillary Cancels Last Public Event Because Crowd Yelled “Lock Her Up”

   http://www.proudcons.com/hillary-cancels-last-public-event-because-crowd-yelled-lock-her-up/

   Poor Hillary!

   http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/hillarypardon.jpg

   Verwijderen
  3. Doei, $150 miljoen of Hillary krijgt een acceptgiro!

   30GB Bradley Foundation Data Hack Reveals $150 Million Hillary Campaign Donation

   http://alexanderhiggins.com/150-million-rothschild-donation-hillary-campaign-revealed-30gb-anonymous-data-hack/

   Verwijderen
  4. Als je zoveel Trump supporters krijgt bij een Hillary bijeenkomst.

   In en in impopulaire figuur.

   Verwijderen
 13. Tsja, die Steve Pieczenik. Alles is mogelijk:

  ".....attempting to overthrow the current administration via the internet. This will just end with a "need to control the internet". This guy is a psychological warfare expert. That is what this announcement is. Psychological warfare....."

  "never trust anyone former CIA FBI NSA ANYTHING,TOTAL BULLSHIT!"

  "I am not buying it.... more distractions......."

  "Complete psyop and no such thing as a organic viral video because Google decides what videos they want viral and which videos they keep hidden"

  "I know right? why wait so long, he mentioned like 30 visits the Clintons had to engage in sexual activities with minors, 30! and these people didnt act after the first account?"

  "Hmmm further thoughts I have I think the establishment is throwing the Clinton's under the bus to
  save themselves. The CIA a threat we should be worried about, they're the ones who do psyops & propaganda. So could this be a psyop?"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,
   ik neem aan dat je een engelstalige commentrator citeert die over Piezcenik spreekt, en die het niet vertrouwt.

   Maar waarom zet je er geen link bij?

   NB: Piezcenik beweerde ergens dat Hillary veel lesbische contacten zou hebben. Dat wekt bij mij ook niet zo veel vertrouwen. Dat is wat te gemakkelijk.

   Maar dat er bonje is in de FBI, dat lijkt me
   1. Zeer logisch en dus aannemelijk
   2. Is iets dat we uit vel;e bronnen horen.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   De aangehaalde uitspraken waren commentaren op een site waar het korte filmpje van Steve Pieczenik was te zien. Ze drukken een scepsis uit die ik me kan voorstellen, zonder dat ik het daarmee meteen zeg het roerend met ze eens ben. Eerlijk gezegd: ik weet gewoon niet goed wat ik van deze aankondiging moet denken.

   Piezcenik gaat trouwens nog wel verder dan HRC lesbische contacten toe te schrijven, hij stelt dat het echtpaar Clinton een keer op 30 met de Lolita Express van Epstein op reis zijn geweest en dingen hebben gedaan die hem 'as a father' nogal tegen staan. Niet niks, hij haalt daarmee, zonder met bewijs te komen, een tamelijk emotioneel beladen trigger over.

   Wat mij argwanend maakt is de dat Alex Jones Piezcenik in zijn uitzending introduceerde door over een coup te praten waarin de Chinese communistische partij, naast ander landen, een centrale rol speelde. Zonder dat verder uit te werken. Piezcenik weersprak hem niet en kwam er later ook niet echt op terug. Voorts suggereerde Piezcenik een soort stilzwijgende instemming van de Russen met de contracoup dus ook die zijn ook min of meer partij.

   Verwijderen
  3. Dawg,
   Vooral de tweede video waar Pieczenik per telefoon spreekt is interessant, ook al hoor je veel zaken die je niet direct kan plaatsen.
   ( En passant horen we dat Pieczenik het brein was achter 6 regime changes. Niet echt een man waar we sympathie voor hebben.)
   Opmerkelijk was inderdaad dat Jones denkt dat Hillary samenzweert met de Chinezen. ( terwijl Hillary wordt gezien als de 'pivot to China' bedenkster.)
   Maar daar moet Pieczenik niet veel van hebben.
   Hij ziet in Huma een agent van Saudie-Arabië.
   Hij vraagt zich terecht af: wie heeft Huma gevetted? Dat is de mol.
   Dan spreekt ie over een joodse law firm ( Dickstein Shapiro) met een man die Peter Kadcick heet.
   Dat zijn de beschermers van Hillary.

   Dat klopt dan wel weer met mijn idee dat het moslim terrorisme in feite een idee is van de Mossad. Mogelijk dat Piedczenik dat ook denkt en ziet, maar dat durft hij niet met zoveel woorden te zeggen. Dan zou hij ook niet meer welkom zijn bij Jones, misschien...

   Je moet de waarheid druppelsgewijs toedienen, anders wordt ze afgestoten...

   Verwijderen
  4. Met waarmee Pieczenik naar buiten treedt zou hij zomaar een schisma in de VS teweeg kunnen brengen, een burgeroorlog tussen het kamp van de coupplegers die achter HRC de (puppet van China) staan en de contracoupaanhangers van Trump (met heimelijke steun van de Russen). Met de mogelijkheid dat beide kampen geplayed worden door een derde hond die er net de beenderen van door gaat.

   Die Pieczenik lijkt me niet de eerste de beste. Opvallend veelzijdig getalenteerd en iets, dat je ongetwijfeld zal weten, kind van joodse ouders.

   Verwijderen
  5. Het is in ieder geval zeker dat wanneer Hillary de verkiezing wint, er zeker een burgeroorlog uitbreekt.

   Ray McGovern heeft al eens gezegd dat er in de Amerikaanse veiligheidsdiensten twee stromingen zijn, goede en slechte agenten, die Amerika op 9/11 al een slechte dienst hebben bewezen en nu is de koek op. De goede agenten komen nu in opstand en pikken de extreme corruptie niet meer. Het blijkt nu ook dat de DOJ 2 aanklachten tegen Hillary tegen willen houden, want dat Hillary aanklachten tegen zich krijgt is 100% zeker. Daarom verwacht ik ook dat Hillary zich vóór 8 november terugtrekt uit de verkiezing.

   Verwijderen
  6. FBI Clinton Foundation probe finds 'avalanche' of corruption evidence against her - but agents fear Justice Department will stop her going on trial

   Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3901376/Secret-recordings-fueled-FBI-s-desire-probe-Clinton-Foundation-case-moves-likely-indictment.html#ixzz4OyrrMgph

   Verwijderen
  7. Ook Trump ging mee met de Lolita express

   Both Trump And Clinton Went To Jeffrey Epstein's Sex Slave Island.
   http://www.dailywire.com/news/5749/both-trump-and-clinton-went-jeffrey-epsteins-sex-amanda-prestigiacomo

   Allemaal pedofielen aan de top van de amerikaanse politiek zo lijkt het. Of het nu Clinton of Trump is, ze deugen gewoon niet.

   Verwijderen
 14. Één Vandaag was weer top! Geen woord meer over Hillary, wij laten nu de millenials aan het woord en die zijn overwegend Clinton!

  Alleen jammer dat Één Vandaag weer achter de feiten aanloopt!

  HILLARY’S SUPPORT FROM MILLENNIAL VOTERS RAPIDLY FALLS IN NEW POLL

  http://investmentwatchblog.com/hillarys-support-from-millennial-voters-rapidly-falls-in-new-poll/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. PETER KADZIK READY TO VOLUNTEER FOR THE SHILLARY CAMPAIGN???

  https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/40450

  Details bij zerohedge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, Willem Wilolemj.
   Ik kon niets vinden over Peter Kadcick, maar Pieczenik had het verkeerd gespeld in de video: het is dus Kadzik.
   De man vervult en rol bij Justitie, en schrijft daar gunstig over Hillary, zo begrijp ik., Maar ondertussen bied hij in mei 2005 zijn diensten aan bij Hillary's campagneteam !

   Dank zij wikileaks komt dit alles aan het licht.

   Verwijderen
 16. Over een onzichtbare coup en over een vreedzame coup.

  Weten jullie nog dat Wesley Clark in 2007 een speech hield waarin hij zegt: "Er was een Coup in 2001. De Neocons hebben de macht in handen genomen." In de eerste 30 seconden: https://www.youtube.com/watch?v=TY2DKzastu8

  Nu zegt Pieczenik dat Hillary ook zo'n coup heeft gepleegd.
  En hij zegt dat daarna delen van de Intelligence gemeenschap een counter-coup hebben gepleegd, met hulp van Wikileaks.

  Voorlopig blijft dat alles nog vrij onzichtbaar.
  Maar hij zegt wel: Als Hillary gekozen wordt, dan moeten de mensen de straat op gaan en demonstreren. Hillary mag niet daadwerkelijk worden ingezworen. Ze moet voor die tijd opstappen. Tot opstappen gedwongen worden door een vreedzame opstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Opmerkelijk stukje tekst van Pieczenik in de tweede video:
  op min, 14 zegt hij:
  "Ik wil Chelsea Clinton om hulp vragen. Zij weet dat de Foundation een fraude is. Ze heeft zelf wereldkudig gemaakt dat door de Clinton Foundation er 10.000 Haitianen stierven. En ze is daarom ontslagen door die Foundation."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Van deze meneer Pieczenik begint mijn onderbuik behoorlijk te knorren van wantrouwen. Kan niet goed beredeneren waarom precies,'t zijn niet meer dan speculaties en vermoedens en daar circuleren er al genoeg van op het internet. Herken je dat niet een beetje?

   Overigens z'n bekendmaking op

   https://www.youtube.com/watch?v=bNkLTf3_fgM

   heeft tot nu toe nog geen 5.000 views gekregen.

   Verwijderen
  2. Dawg,

   je hebt gelijk.
   We weten het niet of hij oprecht is.
   Maar is het niet prachtig?
   Wat hij zegt is de waarheid, en dat die FBI in opstand komt: ik zou er niet aan twijfelen.

   Op The Duran wordt het ook gemeld.
   Daar zijn de reacties positief, op één na.
   Op Zaplog wordt het ook gemeld. Ook positief, op één na.

   Het filmpje staat in vele varianten op het web, dus die 5000 views moet je met vele tientallen vermenigvuldigen vermoed ik.

   Verwijderen
 18. Hillary Clinton leverages media in Ecuador to ‘reconsider’ Julian Assange’s asylum in London
  http://theduran.com/hillary-clinton-leverages-media-ecuador-reconsider-julian-assange-asylum/

  De B*... zet Ecuador onder druk om Assange uit te leveren. In plaats dat zij achter tralies gaat, moet dadelijk de brenger van de corruptieschandalen achter de tralies. Totaal omgekeerde wereld. Ik hoop voor Julian dat Trump wint. Ik verwacht dat Trump hem gelijk amnesty geeft voor al het werk dat Assange doet om de praktijken van zijn rivaal bloot te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen