donderdag 17 november 2016

Volkskrant opent Grootschalig Grondoffensief voor Injecteren

De Volkskrant is vandaag een groot grondoffensief begonnen om de steeds grotere groep Vaccinatie-Weigeraars te bewegen hun kinderen alsnog vol te spuiten.

Het is de tweede dag op rij dat de Volkskrant zich richt tegen internet (gisteren was Facebook de gebeten hond): "Staat internet niet vol waarschuwingen tegen "dat gif"? Die twijfel kan het rijksvaccinatieprogramma ondermijnen." Aldus de Volkskrant in een TWEE-pagina groot artikel plus de ganze voorpagina.

Enkele vragen en opmerkingen van Blik voor ouders die voor de vaccinatievraag komen te staan:

1. Wat leert u de gotspe van de paniek rond de Mexicaanse griep en de 32 miljoen gekochte en weggegooide doses?

2. Hoe zou u tegen vaccinaties staan als u er mooie luxe vakanties, dure horloges, en mooie villa's aan zou kunnen verdienen? Dat zou u natuurlijk niet beïnvloeden. Maar hoe zou het uw buurman of zwager kunnen beïnvloeden?

3. Als de vaccinaties slechts een tiental jaren zouden werken, zou u nu dan zelf zich weer laten injecteren tegen bijvoorbeeld de al dertig jaar in Nederland niet voorkomende polio? Waarom laat u zich sowieso voor de zekerheid niet gelijktijdig met uw baby nogmaals injecteren? Is toch goed?

4. Hoe lang blijft wat u betreft het argument geldig: "Maar het komt door het injecteren dat we die ziektes niet meer hebben, daarom moeten we doorinjecteren, anders komen ze terug"?

5. Aan alle toekomstige jonge ouders: Direct na de geboorte krijgt u binnen 1, maximaal 2 dagen, bezoek van iemand in een witte jas die even een druppeltje bloed komt halen van uw pasgeborene, om even wat erfelijkheidstestjes te doen en gelijk even op erfelijke ziektetjes te controleren. U bent dan zo vol in de emotie dat u het sneetje eventjes laat zetten en dan is de witte jas weer weg. U zult er dan niets meer van horen. Ook hier geldt weer de vraag. Als iemand in een witte jas u zou vragen, geef me even een druppeltje van uw bloed, dan check ik het even op erfelijke ziektes, zou u die dan geven of niet?

6. Volgens het RIVM staat er veel onzin op internet. Wellicht doelen ze op ons zeer drukbezochte artikel "Hersenbeschadiging door Vaccintaiebom". Australië heeft trouwens weer heel eigen methoden om de mensen aan het injecteren te krijgen.

Politieagente Jolie houdt haar kind in de houdgreep om het onder dwang een enorme vaccinatiecocktail toe te laten dienen. Haar man, Sander, IT'er, is in de Volkskrant heel stellig: "We vertrouwen de medische wetenschap". Vertrouwen is goed, maar Hoffman....

Maar liefst 14 Vaccinatiebommen staat elk kind in Nederland te wachten... De eerste bom krijgt het kind als het nog maar net twee maanden is...

Twee miljoen. Om de ouders te overtuigen te laten spuiten. De vaccinaties krijgen de ouders al voor niets. Maar daarenboven moet er nog 2 miljoen ingepompt worden om ze te overtuigen "dit kado" ook daadwerkelijk aan te nemen... Waar is Orwell?Even wat leuks... Kiekje Donald Trump met zijn eerste vrouw in Peterhof, St.Petersburg, 1987Rusland sluit Zuiveldeal t.w.v. USD$ 15 Miljard... Met Israël...

Terwijl VVD Minister President Rutte nog "sancties, sancties" huilt, sluit Rusland een zuiveldeal ter waarde van niet minder dan 15.000.000.000,00. Met Israël. Het land van de groene weides, grazende koeien, en beroemd om zijn uitstekende zuivel... :-)

Ohh wat schiet Nederland zichzelf weer enorm in de voet met deze Mark Rutte. Hoe schadelijk is de VVD en deze man voor de Nederlandse handel? We zullen het nooit precies weten, maar ga er maar vanuit dat het om tientallen miljarden verlies gaat.

Agenda Forum voor Democratie

Het kan ook anders; in plaats van dit soort lucratieve contracten naar Israël te laten vloeien, kunnen ze weer terug komen naar Nederland. Niet met de zwalkende Rutte aan het roer natuurlijk. De kansen zouden er wellicht beter uitzien met Thierry Baudet. Je kunt het Baudet zelf vragen, zijn agenda is als volgt:

Donderdag 17 November Nijmegen

Maandag 21 November Alphen aan den Rijn

Dinsdag 22 November Leiden

42 opmerkingen:

 1. Grrrrr, terwijl onze boeren failliet gaan en gedeeltelijk draaien op Europees subsidie geld. Dat door de belastingbetaler wordt opgebracht.
  De Israëli, die geen enkele vluchteling opnemen en op de achtergrond de veroorzaker zijn van de crisis, krijgen een megadeal.

  Het zal teflon Mark aan zijn achterste oxideren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Currency Reset In India Causes Panic and Chaos With Massive Hit On Black Market
  https://www.youtube.com/watch?v=CIUpZXklikk

  Overheid veroorzaakt veel crisis om meer controle te krijgen in India.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het RIVM zegt dat vaccins geen kwaad kunnen, dan spreekt het RIVM de waarheid, toch?

  Maar wat nu als het RIVM zegt dat vaccins je immuunsysteem kunnen verstoren?

  RIVM: Vaccins kunnen het immuunsysteem verstoren..

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/rivm-vaccins-kunnen-immuunsysteem-verstoren/

  Merck vaccine scientist Dr. Maurice Hilleman admitted presence of SV40, AIDS and cancer viruses in vaccines

  Learn more: http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html#ixzz4QGz9WQUm

  CDC Sends Fact Sheet Linking Polio Vaccine to Cancer Down the Memory Hole

  http://www.infowars.com/cdc-sends-fact-sheet-linking-polio-vaccine-to-cancer-down-the-memory-hole/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bewijs van de CDC zelf dat MMR vaccinaties autisme veroorzaken. Dit bewijs is nooit officieel naar buiten gebracht, maar we weten ervan door klokkenluider CDC Immunization Safety Researcher, Dr. William Thompson
   CDC: You’re Fired. Autism Coverup Exposed.
   http://kellybroganmd.com/cdc-youre-fired-autism-coverup-exposed/
   De zwarte kinderen die na 36 maanden een MMR vaccinatie kregen hadden beduidend lagere kans op autisme dan de zwarte kinderen die voor 36 of 24 maanden een MMR vaccinatie kregen.

   n.b. Het CDC hoofd (destijds) Dr. Julie Gerberding pleegde dus meineed voordat ze naar Merck vertrok.

   Verwijderen
  2. Vaccines zijn oorzaak van onder andere autisme.Maar ook triggeren vaccines andere nare ziekten zo als kanker. Alles is allang bewezen meerdere keren, maar ja de macht van big pharma zorgt ervoor dat mensen dit niet zullen weten .. daarom is het ook goed dat publicaties breed gedeeld worden op social media zo als facebook.. mensen hebben gewoon recht om te weten wat hun verborgen gehouden word enkeld om grote omzetten te draaien ten koste van ons allen.

   Verwijderen
 4. Ik heb twee vragen aan Blik:

  1: Is Blik in zijn jeugd gevaccineerd, en zo ja heeft hij hierdoor schade opgelopen?

  2: Heeft Blik kinderen, en zo ja heeft Blik zijn kinderen gevaccineerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier twee kindjes, nul injecties.
  Hoe meer ik erover lees, hoe blijer ik ben met de keuze om niet te vaccineren.

  Ik heb overal vragen gesteld en kreeg nergens antwoorden. Simpele vragen als "hoe groot is de kans dat ik wel/niet..." blijven onbeantwoord.

  Vragen stellen aan vrienden leverde steevast vreemde reacties op, soms zelfs vijandig. Grappig om te zien hoe mensen zich gedragen als je wat loopt te prikken in hun geloofsovertuigingen.

  Wel een bijzonder gesprek gevoerd met een stafarts van de GGD. Ze begreep mijn zorgen en adviseerde mij tenminste DKTP te laten spuiten.

  Ik heb me verbaasd over de sociale weerstand die zelfstandig nadenken oplevert.

  Als er 1 schaap over de dam is, dan volgen er meer...
  en als er 1 schaap de groep verlaat dan gaat de rest als een gek tekeer!

  BEH!

  Hier een prachtig relaas van een moeder en haar eigen ervaringen met vaccinatie, infectieziekten en bewustwording
  https://www.vaccinvrij.nl/hoofdstuk-1/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens Igor Markov vertrekt de CIA en de FBI uit Kiev. Ze zijn met spoed naar Roemenië en Tsjechië gegaan.


  CIA and FBI agents "urgently withdrawn" from Ukraine
  http://www.fort-russ.com/2016/11/cia-and-fbi-agents-urgently-withdrawn.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch nog maar even een statement: ik ben ca. 80 % VOOR vaccineren, uitgezonderd de griepprik. FUCK de bijgelovige Niburu idioten!

  Pasteur RULES!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,
   ik weet er nu weinig van. In het verleden me er wel in verdiept.
   Ik ben overtuigd dat Thiomersal, een sort kwik dat in de vaccins zat voor de houdbaarheid, veel autisme heeft veroorzaakt in Amerika.
   Op een bijeenkomst van Big Pharma in Simpsonwood is dat ook vastgesteld. Daarna is het kwik er grotendeels uit gehaald.
   https://coto2.wordpress.com/2009/10/18/2008-rfk-jr-speech-on-cdc-cover-up-of-vaccine-autism-link-video-and-transcript/
   Big Pharma besloot toen ook om dat nooit te zullen toegeven.
   Het zijn dus criminelen.
   Laat ons dat eerst vast stellen. Ik denk ook dat je dit met me eens bent.

   Vind je dat 80% van de vaccins een positieve balans hebben?

   Je mag de Niburu mensen van mij best bijgelovige idioten noemen, maar noem dan de pro-vaccin mensen ook even : de uninformed idioten. Dan hebben we dat ook even vastgesteld.
   Ik neem beide groepen niet zo heel veel kwalijk.
   Ik neem de media kwalijk dat er geen uitgebreid debat over is.
   Dat de cijfers niet in de media komen. Dat de feiten worden verzwegen.

   Verwijderen
  2. @Rootman,

   Bij het verdwijnen van Obama, verdwijnt ook de klimaatangst.

   http://www.infowars.com/climate-report-to-un-trump-right-un-wrong-skeptics-deliver-consensus-busting-state-of-the-climate-report-to-un-summit/

   Verwijderen
  3. Trump heeft mi geen gelijk, maar 4 of 8 jaar extr5a CO2 emissie maakt niet veel uit.

   Het TTIP en TPP verdrag veroorzaakt meer CO2 uitstoot en een wereldoorlog echt veel. Daarna is er ook weinig mogelijkheid meer om serieuze maatregelen te treffen, aangezien de wederopbouw dan meer prioriteit heeft.

   Verwijderen
  4. Ja gek hé, niemand hier in het westen, behalve wij dan, maakt zich druk over de oorlogen die de VS voeren, wel dat wij met z'n allen CO2 uitademen!

   Verwijderen
 8. De zuiveldeal van 15 miljard is niet geloofwaardig maar wel de snelste manier om de joden rustig te houden. http://english.almanar.com.lb/103200

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze joodse vrienden, My specialty.

   Trump en Bannon worden nu met regelmaat verweten dat ze anti-semitisch zijn.
   In dit verband is het leuk om Ezra Levant (joods; The Rebel) te horen over de website Breitbart: Breitbart zelf was joods. Vele medewerkers waren joods. Op een joodse feestdag was het stil op op de redactie. Breitbart en co werden hartelijk ontvangen bij Netanyahu.

   Tweede feitje: Jared Kushner de man van Ivanka is joods, zoals we weten, en hij heeft blijkbaar nu al een erg grote invloed in het Trump team.

   Ik wil nogmaals aandacht vragen voor de Volkskrant-brief van Shula Rijxman ( joods) , de baas van de NOP. Zie eind vorige draad.

   Verwijderen
 9. 60 Minutes interview met George Soros, uit 1999.

  YT:( duurt 13 min.)
  WE FOUND IT! The 60 Minutes Interview George Soros Tried To Bury!

  Hij heeft geen idee wat empathie is of wat persoonlijke verantwoordelijkheid is of schuld.
  'Ik mag een land leeg roven, want anders kan iemand anders het doen. Maakt dus niet uit dat ik het doe. Ik voel me er niet schuldig over.'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus net als Trump die de belastingen ontwijkt om te voorkomen dat zijn aandeelhouders hem een proces aandoen. Trump zei daarover dat de belastingregels nou eenmaal gebrekkig zijn en dat de democraten daar verantwoordelijk voor zijn. Hij zei zelfs dat onder zijn beleid hij ervoor zal zorgen dat die regels op orde komen. En Soros zegt dat als de regels voor de financiële wereld worden aangepast zodat roofdiergedrag moeilijker of onmogelijk wordt, hij volkomen bereid is om die regels te respecteren. Maar zolang dat niet het geval is blijft hij een roofdier omdat anders een ander roofdier zijn plek inneemt. Hij rechtvaardigt dat met alle goede doelen die hij alleen maar kan steunen omdat hij er vanwege zijn roofdiergedrag het geld voor heeft. Niet dat ik zijn doelen zo goed vind (wat hij bijvoorbeeld uitspookt in Oekraïne vind ik immoreel) maar hij heeft wel een punt. Want als de regels voor de financiële wereld op orde zouden zijn zou de private sector nooit zo'n grote invloed kunnen hebben op het publieke domein (op de politiek).

   Vincent Brunott

   Verwijderen
  2. Vincent,

   In vele landen is belastingontduiking een eerbare sport, geen zonde.
   Als iedereen dezelfde zonde begaat, of probeert te begaan, is het dan nog wel een ernstige overtreding?

   De misdaad zit hem dan meer in de mate waarin die zonde wordt begaan èn in wat je met de vrucht van die zonde doet.

   Soros doet er vaak boosaardige dingen mee die hij verpakt als 'geschenk aan de mensheid.'

   Hij veroorzaakt veel menselijk leed. Trump niet, zover ik weet.

   Verwijderen
  3. Vincent schrijft:
   "... als de regels voor de financiële wereld op orde zouden zijn zou de private sector nooit zo'n grote invloed kunnen hebben op het publieke domein (op de politiek)."

   Is er onder de vele goede werken van Soros dan ook een stevige lobby voor tax-justice terug te vinden?
   Zijn er daden?
   Of blijft het bij mooie woorden, die alleen het effect hebben om hemzelf mooier te doen lijken?

   Verwijderen
 10. LOL..vraag eens naar de (verplichte) bijsluiter van de vaccin !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat geldt ook voor de bijsluiter van je hoofdpijnpilletje! Een bijsluiter bij een potje pindakaas zou je pas echt bang moeten maken!

  Bijsluiters zijn waardeloos omdat ze geen statistische gegevens bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoek dan ook even de statistieken op hoeveel Nederlanders er voor hun 65e overlijden!

   Verwijderen
  2. 'Waarom vertelt de overheid nooit dat een op de vijf zijn pensioen niet eens haalt?'

   http://www.volkskrant.nl/economie/-waarom-vertelt-de-overheid-nooit-dat-een-op-de-vijf-zijn-pensioen-niet-eens-haalt~a3446176/

   En ja, in vaccins worden ook pinda's verwerkt!

   Verwijderen
  3. En ja, mijn zus is op 59-jarige leeftijd overleden aan een zeldzame vorm van kanker, die zij op jonge leeftijd heeft ontvangen via een met SV-40 besmet poliovaccin.

   Verwijderen
  4. Dat zou zeer tragisch zijn, en dat meen ik. Wat ook zeer tragisch is voor kinderen in de bible belt, het Boko Haram bezette gebied, de oekraine en vroeger vóór het vaccin van Salk is hun hele leven in een ijzeren long te moeten doorbrengen of wat minder zwaar gehandicapt door het leven te moeten.

   Waar 1 op de 5 hun pensioen niet haalt is er ook 1 op de 5 die langer dan het gemiddelde leeft. Bovendien is hier niets geheims aan.

   Verwijderen
  5. Enorm aantal vrouwen van rond de 50 krijgen de laatste jaren kanker is mij opgevallen. Wat de oorzaken zijn ?

   Verwijderen
  6. @oligarch,

   Je hebt @Rootman gelezen, dat zou zeer tragisch zijn en dat meent hij. Hij houdt zich liever vast aan een strohalm, met de gedachten dat de overheid met haar Rijksvaccinatieprogramma toch nog het beste voorheeft voor hem en zijn kroost. Daarnaast is het mij opgevallen dat er een enorm aantal vrouwen van onder de 50 en kinderen kanker krijgen, maar dat zal de wil van God wel zijn!

   Waarschijnlijk heeft @Rootman de discussie ook niet gevolgd over Chroom-6 en PX-10, waar Nederlands militair personeel aan is blootgesteld en het 'onafhankelijke onderzoek' daarover aan het RIVM heeft gegund, met het verwachte resultaat. Een onafhankelijke Belgische arts had al aangetoond dat deze middelen stijf stonden van de kankerverwekkende stoffen, maar @Rootman vindt het niet zo erg als er achter zijn rug om financiële regelingen met de slachtoffers worden getroffen.

   Dat is inderdaad zeer tragisch!

   Verwijderen
 12. Vrouwen vanaf 50 en mannen wat meer in een geleidelijke manier krijgen (en kregen) het grootste deel van de kankers. Dan gaan sommige reparatie mechanismen van DNA weigeren, terwijl beschadigingen zich juist opstapelen (een cel heeft een 25 DNA mutaties nodig alvorens het een kankercel wordt).

  Maar de grootste correlatie is met capaciteit tot voortplanten: de evolutie heeft geen mogelijkheid schadelijke mutaties te stoppen als die niet tot verminderde fittness onder de 50 leidt. Voor dat er beschavingen ontstonden haalde zowiezo vrijwel niemand de 50. Daarom zijn ook Huntington, Parkinson en Alzheimer nooit uit het menselijk genoom gefilterd.

  Omdat kanker een mutatieziekte is en ook in een natuurlijke omgeving mutaties voorkomen bestaan er ook kankers die op jongere leeftijd optreden. In de onnatuurlijke omgeving van heden is dit toegenomen, zeker als met rookt, met Cr-6 verft of mcDonald eet.

  Of rootman iets erg vind of niet heeft geen enkele invloed op waarheidsvinding, en is daarom een sentimenteel argument, dit blog onwaardig.

  Dat het leger of bedrijven sjoemelen met veiligheid en dit in de doofpot proberen te stoppen zou voor ons geen nieuws dienen te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Iemand Pauw gisteren gezien?

  3 Welbespraakte anti-vacci's tegen 1 stamelende pro-vaccinatie dokter...

  Zou er toch langzaam iets veranderen bij de staatsomroepen?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja, ik zag het.
  Maar ik vond die twee vrouwen wel goed bespraakt, maar ze konden niet zo goed de onderbouwing geven voor hun info en hun meningen.
  Het was vaak erg anecdotisch: Ik heb drie kinderen en niet ingeent en toch gezond.
  Tja, hier ben ik akkoord met Rootman: de statistieken bepalen.

  Ik ging bijna denken dat men epxres minder goede vertegenwoordigers had uitgekozen, maar dat kan niet, want ook de mevrouw die pro vaccins was, vond ik niet echt goed in haar schoenen staan.

  Al bij al: ik schreef dat de Media de discussie moeten voeren, en dat er data bekend moeten worden gemaakt.
  En dat was hier niet: er was een discussie, maar er waren geen harde data. Het was bijna een theekransje. Pauw had er al snel de baalen van, en terecht.

  Het was iets, Blik, maar zeker niet wat we nodig hebben.
  Ik denk dat de uitslag van deze Pauw uitzending is: 1-0 voor de Big Pharma.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Rootman.

  Gisteren schreef ik een vraag aan je.
  Wil je daar nog even kort op antwoorden svp ?

  -----
  Ik ben overtuigd dat Thiomersal, een soort kwik dat in de vaccins zat voor de houdbaarheid, veel autisme heeft veroorzaakt in Amerika.
  Op een bijeenkomst van Big Pharma in Simpsonwood is dat ook vastgesteld. Daarna is het kwik er grotendeels uit gehaald.
  https://coto2.wordpress.com/2009/10/18/2008-rfk-jr-speech-on-cdc-cover-up-of-vaccine-autism-link-video-and-transcript/
  Big Pharma besloot toen ook om dat nooit te zullen toegeven.
  Het zijn dus criminelen.
  Laat ons dat eerst vast stellen. Ik denk ook dat je dit met me eens bent.
  -----

  Nog een vraagje, voor de goede orde: Rootman, sta jij helemaal neutraal in dit dossier? Ik meen dat je altijd werkzaam was in een omgeving die met medische laboratoria va doen had.
  Ik verdenk je nergens van, maar niets menselijks is ons allen vreemd, natuurlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, het feit dat ik biologie en vele cursussen medische wetenschappen heb gedaan maakt me niet partijdig, maar wel behoorlijk geïnformeerd. Science rules! Onlangs van dichtbij nog meegemaakt dat een konijnenhobbyist bijna al zijn diertjes verloor omdat hij te laat was met laten vaccineren (dat loopt aardig op als je er 16 hebt).

   Wel ben ik van mening dat vaccinatie (incl. productie) een taak is van de overheid, evenals het gratis verstrekken van SOA testen en TBC screening. Het patentrecht en bijbehorend lobbyisme is hier een zeer corrumperende factor.

   Welke vraag? Die over 50 jarigen?

   Verwijderen
  2. Rootman schreef: Welke vraag? Die over 50 jarigen?

   Nee, de vraag of je akkord bent dat Big Pharma onbetrouwbaar en crimineel is, en dat we dit kunnen vast stellen op de goed gedocumenteerde feiten omtrent Thiomersal, het autisme dat daardoor werd veroorzaakt, het feit dat Big Pharma dit erkende op de bijeenkomst in Simpsonwood, en dat men daar besloot om 1) het kwik uit de vaccins te halen [nu is dat deels weer terug er in] en 2) NOOIT toe te geven dat er vele duizenden autisten zijn veroorzaakt door hun kwik-houdende vaccis.

   ==
   Ik las op Zaplog dat vaccins het evenwicht ontwikkelen van het immuunsysteem verhinderen. Dat idee spreekt me erg aan.

   ==

   Ik ben heel goed thuis in de Biologische landbouw.
   Zij produceren vrijwel alles wat je kan bedenken, maar zonder chemie. Het geheim: langzaam werkende mest toedienen, licht en lucht vrij toegang geven, de bodem gezond en doorlatend houden. Teel geen rassen die gekweekt zijn om hoog te presteren, want ze missen vaak 'resistance kwaliteiten.'

   Dan ontstaan er veel minder ziekten, en de plant kan zich prima verdedigen. OK, de opbrengst is lager. Maar het kan dus wel zonder chemie.

   Als mensen rust, ruimte, licht, lucht, schoon water, gevarieerd eten hebben, dan zullen ze niet zo snel ziek worden. Dat geldt trouwens ook voor konijnen. Zeg dat maar tegen die kennis van je...

   Een vaccin is prima, maar curatief, niet preventief, denk ik.

   Maar ik hoop dat er een informed discussie komt , op tv.Deskundigen van beide partijen die als een advocaat hùn standpunt verdedigen.
   Rustig, langzaam, zodat ook de leken het kunnen volgen. Maar wel met onderbouwing, en àltijd met vermelding die die onderbouwing betaald heeft.
   (Bedenk daarbij wel dat 'neutrale' onderzoeks sponsors ook op touw gezet zijn, soms, of geïnfiltreerd zijn door Big Pharma. Ook: Astroturf etc. Die concepten en verschijnselen moeten ook eerst goed aan het publiek worden uitgelegd.)

   Verwijderen
  3. Wat betreft je vraag, grotendeels mee eens.

   Ik ben zelf al 20 jaar een (semi-) biologische hobbyboer, en ik blijf mezelf inlezen. en vreet het hele jaar van mijn tuin...

   Je opmerkingen over konijntjes en kippenstallen zijn onwetend: Ze gaan er allemaal aan! (Die zijn inderdaad ingeteeld, maar wilde vogels vallen immers toch ook zo uit de lucht?????).

   Verwijderen
 16. Een post die ik zojuist op Zaplog plaatste, omdat men generaal Flynn daar verdacht maakte:

  Tamso,
  we leven nu in een spiegelpaleis.
  Het is te vroeg om te weten of Trump ons voor de gek heeft gehouden, danwel dat hij toch een betere wereld na streeft.

  Misschien ook veiliger voor Trump om nu wat verwarring te zaaien.

  Op De Saker schrijft Larchmonter445, en hij is een goede bron.

  Hij zegt dat de Deep State nu op allerlei manieren Steve Bannon en en Generaal Flynn zwart maken.
  En dat doet de Deep State omdat ze doodsbang zijn voor deze twee mannen.
  Deze twee tonen volgens mij aan dat Trump echt de bezem door de macht van de Deep State wil halen, en dat hij de Intelligence afdelingen wil zuiveren. Goed nieuws toch !
  http://thesaker.is/fear-and-loathing-inside-the-deep-state/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Jan ref. Vacci

  Op twitter werden de anti-vacci's ook behoorklijk aangevallen; maar ik vond ze goed, en lekker overtuigd. Sommigen vonden "te". Ik niet.
  Gisteren pauw: big pharma - Anti-vacci 0 : 1

  Zondag a.s. 19.00 uur Reporter radio: gevaar van hormoonverstorende chemikaliën in deo's etcetera; op naar 0 : 2 ? :-)

  ps: zou zo maar kunnen dat die 2 miljoen bedoeld om vacci-tij te keren, omgekeerd uit gaat pakken! Ik ben positief vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het met Rootman eens: feiten zouden de boventoon moeten voeren in de vaccinatiediscussie en niet emotie.

   Problemen van feiten:
   - bijwerkingen, zeker als ze laat komen (jaren later) worden niet goed gedocumenteerd. Het is ook zeer moeilijk om te zeggen dat bv BMR kanker veroorzaak op latere leeftijd. Wie gaat dat allemaal bijhouden?
   - bijwerkingen zijn (gelukkig) vrijwel altijd zeldzaam. Niet iedereen krijgt van vaccinatie een ziekte. Niet iedereen krijgt van roken longkanker. Wederom, wie gaat het allemaal bijhouden?

   Maar
   - Sinds BMR, DKTP is ingevoerd zie je in NL bijna geen bof, mazelen, rode hond meer (bijna, dus een vaccinatieprogramma nalaten is onverstandig)
   - Polio wordt niet meer voor gevaccineerd, want komt niet meer voor in de (Nederlandse) wereld. Dat is echt een succes (van Jenner) en de medische wetenschap, die overigens al meer dan 150 jaar oud is, en bedacht is door een persoon (niet door een bedrijf)

   Griepvaccinaties zijn schandalig. Het feit dat mensen die zo'n vaccinatie halen langer leven/niet ziek worden dan mensen die dit laten, heeft te maken met het al gezond zijn van mensen die een griepprik willen halen (hypochonders zijn iha gezonder). Het trouw slikken van placebo levert ook een langer leven op dan mensen die niet trouw placebo slikken. Zie: http://blogs.discovermagazine.com/neuroskeptic/2012/01/26/take-your-placebos-or-die/#.WC8qEe29Kc0

   Verwijderen
  2. Vergis me in de polio..
   Pokken :-)

   Verwijderen
 18. Wat anders positiefs: deze site gaat richting 10.000 dagelijkse bezoekers. Dank trouwe bezoekers en bijdragers. Deze site maken we samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goed nieuws: noodtoestand zika virus niet langer van kracht!

  Hoe opgelost: gewoon door de definitie aan te passen.

  Wat geen moeite kost wanneer je als WHO eerst van een zika mug een olifant hebt gemaakt.

  Kon je op dezelfde manier maar kanker, hart en vaatziekten en AIDS genezen. Maar dat is het probleem van wat bestaat, is veel moeilijker aan te passen (keiharde wetenschap voor nodig) dan een kletsverhaal wat toch al niet waar was en waar ieder zijn voordeel mee kan doen.

  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/noodtoestand-zikavirus-niet-langer-van-kracht~a4418219/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Willem Willem18 november 2016 22:35

   Goed nieuws: noodtoestand zika virus niet langer van kracht!

   Hoe opgelost: gewoon door de definitie aan te passen."

   Hebben ze ook met Polio gedaan (zoals makkelijk na te lezen in het werk van Dr. Suzanne Humphries, bijvoorbeeld hier: https://vaccineimpact.com/2016/dr-humphries-acute-flaccid-paralysis-used-to-be-called-polio/)

   Verwijderen
 20. Misschien even je euforisch beeld van pasteur wat bijstellen?

  http://aetherforce.com/louis-pasteur-plagiarist-impostor-the-truth-about-vaccines/

  BeantwoordenVerwijderen