maandag 28 november 2016

Wat is het telefoonnummer van de White Helmets?

Als je in Syrië hulpverleners nodig hebt is het telefoonnummer 113. (In Nederland 112). Nu is er door NATO-landen (VS, UK, NL) en de Golfstaten de orgasnisatie White Helmets opgericht, in 2014 in Turkije.

Bert Koenders

Met een gelikte marketing campagne, meer dan 100 miljoen Euro ontvangen van de donorlanden, onder andere van Bert Koenders, wereldwijde positieve exposure via Nexflix, maar wel gelieerd aan Al Quaida en ISIS en enkel "werkzaam" in door deze terreurorganisaties bezet gebied, redt deze organisatie kind op kind. Als er weer "Plof" is, zijn de White Helmets bijna altijd in de buurt om iemand uit het puin te redden. De camera loopt ook bijna altijd. De vraag is hoe ze dat telkens voor elkaar krijgen. Volgens Vanessa Beeley hebben ze namelijk geen (bekend) telefoonnumer.

De Syrische Burger hulpverleners zijn te bereiken via telefoonnumer 113. Deze mensen doen veel moedig en goed werk. Marketing budget hebben ze niet, en ze zijn ook niet gelieerd aan Al Quaida. Mogelijk dat dat redenen zijn waarom zij de Westerse media zelden halen en de White Helmets des te meer.

Syrische leger bevrijdt wijk na wijk Aleppo

- Sergey, wij zijn bereid de oppositie terug te trekken uit Aleppo.

- John, ik wil je niet telleurstellen, maar morgen valt er al niemand meer terug te trekken.

112 opmerkingen:

  1. Knap, Volkskrant vindt 7-jarige in Aleppo die niet alleen al kan Twitteren, maar ook nog eens in vloeiend Engels.

    Kent iemand een Nederlandse 7-jarige die dit ook kan? Ik niet. (Kan aan mij liggen)

    http://www.volkskrant.nl/buitenland/syrisch-leger-splitst-oost-aleppo-in-tweeen-in-grootschalig-offensief~a4423656/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hierbij het telefoonnummer en overige adresgegevens van de witte helmen:

      GRAIN MEDIA LTD // UNIT 1, 1ST FLOOR // GLADIATOR WORKS // GLADIATOR ST // LONDON // SE23 1NA (+44) (0)208-690-1010 // INFO@GRAINMEDIA.CO.UK

      En als ik Koenders was, zou ik niet 4 miljoen aan die witte helmen geven, maar aan de Volkskrant op voorwaarde dat ze bij die krant meer hun best gaan doen in het brengen van heilzame propaganda, want onderstaand stukje is zeer verwarrend en voldoet niet aan de eisen van: houd de burger in slaap.

      Toegegeven, dit is niet de konkrete politieke analyse van de situatie in Syrie waar de Volkskrant correspondente zelf haar handen aan brandt, maar het zijn uitspraken van een 'arabist' (dat zijn mensen met een Arabische naam die kritisch spreken over Assad) en die zegt dat 'Assad verkeert in een overwinningsroes' (kennelijk is de Arabist goed bevriend met president Assad of gedachtenlezer als hij zijn zinsberoerselen zo precies weet te duiden). Ook zal 'hij' (president Assad) 'weer invloed krijgen aan de onderhandelingstafel.' (welke onderhandelingen, de koppensnellers van Aleppo, de door VK ook wel geheten gematigde rebellen, hebben verloren!), en toch 'zal de overwinning bitter zijn' (een bittere overwinningsroes aldus de arabist, is net zoiets als beperkte vrijheid, een rond vierkant, een bindend advies, of zoet verlies; want een overwinning is zoet, en een verlies is bitter)

      Er staat nog veel meer onzin als hierboven in het artikel beschreven, maar inmiddels heeft VK helaas het artikel maar snel van haar voorpagina gehaald en achter een pay wall gestopt ter verdediging voor nadere deconstructie.

      Zie verder: http://www.volkskrant.nl/buitenland/rebellen-op-de-knieen-in-aleppo-assad-heeft-kaarten-weer-in-handen~a4423881/

      En

      https://consortiumnews.com/2016/09/23/how-us-propaganda-plays-in-syrian-war/?print=print

      Verwijderen
  2. Inderdaad wat zijn ze toch Zuur bij de Volkskrant en het Nos!
    Maar wat het meeste opvalt is `de sympathie van de Nederlandse media voor lieden, die niet echt tolerant zijn naar anders denkenden, lees de Nationalistische Sunni moslims de christenen de Druzen en uiteraard de Chiite (syrie was immers een succesvol multicultureel land)
    Zou dit uitgangspunt ook het standpunt kunnen verklaren van onze media en de boven ons gestelden M.B.T wilders !
    Persoonlijk denk ik van wel.
    Wat ook frappant is, is dat ISIS een gebied beheerst in Syrie die aan Israel grenst op de Golan hoogte , dat ISIS een gebied controleert aan de zuid zijde van Israel in de sinaai woestijn , en veder dat Isis ook actief is in Lybie ! Egypte wordt duidelijk van twee kanten lastig gevallen , Niets voor niets krijgt Egypte geen gratis olie mee van SA , en steunt Egypte Syrie met materieel informatie en waarschijnlijk soldaten !
    Veel vragen met open antwoorden zou ik zeggen!
    Wacht nu met smacht op het betoog van Cruelman )))))))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja...

      'The past was alterable. The past never had been altered. Oceania was at war with Eastasia. Oceania had always been at war with Eastasia.'

      Verwijderen
    2. Rtl en olaf Koens hebben de memo nog niet gehad, daar nog volop regime , moedige helmen en vluchtelingen die moeten liegen over hoe erg IS is en naar onbekende bestemming worden afgevoerd.

      Verwijderen
    3. Is al bekend waar zij welkom zijn.

      Asylum in Kiev for Islamic State Terrorists? “ISIS is Our Ally in the Struggle Against Russia”. Ukrainian Nationalist Leader

      http://www.globalresearch.ca/asylum-in-kiev-for-islamic-state-terrorists-isis-is-our-ally-in-the-struggle-against-russia-ukrainian-nationalist-leader/5558839

      Verwijderen
    4. zo, dus Korchinsky van de geheime dienst van Oekraïne vind dat de IS strijders asiel moeten krijgen in de Oekraïne. Nog meer reden om Oekraïne niet op te nemen in Europa.

      SSU = IS = Terrorisme.

      Verwijderen
    5. "Het regime" is plotseling weer de regering van Assad geworden inderdaad. 2 weken geleden ofzo wist Wissam bij NOS (leraar engels in aleppo) nog te vertellen dat "het regime" iedereen in martelkamers stopte als ze vluchten uit de stad.

      De nieuwe Memo, over hoe je over Assad moet berichten, stond nog bij Olaf in zijn inbox en had hem nog niet gelezen.
      Als Rutte en Hollande weg zijn volgend jaar, dan is Poetin weer een gewaardeerd staatsman. Of dat wordt hij nu al.
      Aleppo = Stalingrad in de grote destabilisatie oorlog die in november/december 2010 begon is niet verder gekomen dan Syrië en de donbass.

      Verwijderen
  4. @Matt,

    "Van waar die ommezwaai?"

    Tja, zeg het maar? Het was mij ook al opgevallen hoe beleefd het NOS journaal zich naar President Assad gedroeg en hoe militairen van het SAA burgers behulpzaam waren hen over te brengen naar gebied waar het SAA de scepter zwaait en zij veilig waren!

    Daarnaast zien wij in Duitsland ook ineens een ommezwaai. Frau Merkel gaat voor haar vierde termijn als Bondsführerin en ineens kunnen er 100.000 gelukszoekers Duitsland worden uitgezet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Matt, ze draaien zonder scrupules om als een blad op een boom. Het zijn hoernalisten en geen journalisten. Het maakt hen niet uit of ze van voren of van achteren worden genomen. Als rond de 20e van de maand maar een flink bedrag op hun rekening staat en zolang ze maar in mooie hotels kunnen verblijven en met hun ijdele kop de huiskamer kunnen binnen komen. Ze schrijven op en zeggen wat van hen verlangd wordt.

      Verwijderen
    3. Yep, daarom is "Gekochte Journalisten" van Udo Ulfkotte ook een aanrader.

      Verwijderen
  5. “Doubts” Expressed by Trump Concerning The Downing of MH17: Open Letter to the President-Elect of the U.S.

    http://www.globalresearch.ca/doubts-expressed-by-trump-concerning-the-downing-of-mh17-open-letter-to-the-president-elect-of-the-u-s/5557393

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Werk aan de winkel

    Voor de alternative media dan:

    http://www.zerohedge.com/news/2016-11-28/wikileaks-releases-half-million-diplomatic-cables-year-zero-modern-era

    BeantwoordenVerwijderen
  7. LOL!!!

    Vladimir Putin
    President of Russia
    Moscow
    28 November 2016

    Dear President Putin

    Now that CIA agent Craig Timberg posing as a Washington Post reporter has blown my cover and exposed me as a Russian agent, I was wondering if I might ask you for a Russian passport and a bit of diplomatic cover, perhaps assistant press officer at the Russian embassy in Washington, until I can get out of the country. I saw that you gave a passport to Steven Seagal, so I am hopeful that being a Russian agent is as important as teaching martial arts to Russians.

    I don’t know what the pay scale for Russian agents is, but whatever I have coming to me please deposit in a Russian bank. The Swiss banks are no longer useful as the Swiss government allowed Washington to write its banking laws. Perhaps also you could line me up with a publisher for my memoirs—“My Life As A Putin Stooge.”

    We need to get on with this ASAP as the Washington Post has the FBI on my tail. They will be very angry at me for deceiving them all those years when I held top secret and higher security clearances while I was a Russian agent. Any day now the Washington Post might discover that my fellow KGB agent Ronald Reagan and I cut taxes on the rich in order to make capitalism so oppressive that the American people would rise up and overthrow it. Boy did we fool the left-wing!

    I regret that the Washington Post got wise to me being a Russian agent, but it wasn’t my fault. I think the leak came from one of those Atlanticist Integrationists you are stuck with in your government. Better check up on it as 200 of the Russian financed websites have already been exposed.

    Better have someone bring me the passport and diplomatic appointment. I would be nabbed by TSA if I fly to Washington to collect the documents. A diplomatic appointment is better than asylum, because Washington, like the old Soviet Union, doesn’t recognize political asylum. Just ask Julian Assange.

    Don’t let the Atlanticist Integrationists convince you that my exposure as a Russian agent is just a CIA ruse to plant an agent on you. My criticism of Washington’s policy of raising tensions between nuclear powers and support of your policy of reducing tensions is not spy cover. I really do prefer that the world not be blown up in thermo-nuclear war. This is a suspect view in the US, but I hope it is an acceptable one in Russia.

    Looking forward to that passport.

    Paul Craig Roberts

    http://www.paulcraigroberts.org/2016/11/28/dear-president-putin/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is dezelfde NASA die in de jaren '90 van de vorige eeuw toe moest geven dat het gat in de ozonlaag niet zo groot was als wat de NASA ons voorspiegelde.

    Tja, wij moesten het wel overdrijven anders zouden wij de overheidssubsidie verliezen waardoor het hele project stil zou komen te liggen en mijn collega's en ik geen werk meer zouden hebben.

    Dat waren de exacte woorden van een NASA medewerkster.

    TRUMP IS GOING TO DEFUND NASA CLIMATE SCIENTISTS THAT ARE BRIBED TO SAY GLOBAL WARMING IS REAL.

    http://investmentwatchblog.com/trump-is-going-to-defund-nasa-climate-scientists-that-are-bribed-to-say-global-warming-is-real/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In een gebied dat 25% van het Great Barrier Reef in Australie vormt is in 1 jaar tijd 67% van het rif afgestorven. Oorzaak: het water is 2 graden warmer dan ooit tevoren.

      Knap werk van die klimaat-activisten. Hoe kregen ze dat deel van de oceaan zo opgewarmd??

      http://edition.cnn.com/2016/11/28/asia/great-barrier-reef-coral-death/

      Verwijderen
  9. @Mark r
    Inderdaad ziek verslag van zieke Olaf Koens vanavond om half acht. Misschien wil iemand er een stevige post aan wijden, anders doe ik het wellicht later zelf in een artikel.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wanneer gaan er koppen rollen bij de perceptiemanagers van de Westerse MSM. Propaganda = Moord.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Exact Dawg; ik stuur net deze tweet de wereld in...

      Heeft CIA-fantast Olaf Koens @obk vandaag met zijn valse #Aleppo gezwets rode lijn overschreden?Zullen zien hoe lang @RTLnieuws em nog houdt

      Verwijderen
  11. De terroristen in oost aleppo worden over de kling gejaagd en de SAA krijgt veel hulp van de lokale bevolking die de psychopaten meer dan zat zijn. Ik hoop dat ze door kunnen gaan. Ze zijn nu al 4 dagen en nachten non stop bezig om de stad te bevrijden en de vijand mag niet de tijd hebben om nieuwe verdedigingslinies op te bouwen. Het Syrische leger heeft de watervoorziening voor de stad weer aan de gang gekregen zodat het westen van de stad ook weer water heeft. De NATO terroristen hadden de watervoorziening afgesloten om de regering te chanteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gedegenereerde consumerende zombies schieten elkaar dood tijdens blackfriday.

    Black Friday Death Toll
    https://www.youtube.com/watch?v=JOzRtW3LoUk

    BeantwoordenVerwijderen
  13. @Joop,
    Heb jij pizza gate onderzocht ?
    Voor zover ik weet is er nog niemand geweest uit het establishment die de info van wikileaks niet als authentiek of als gemaakte onzin/leugens beoordeeld. Jij ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @oligarch,

      Over 'Pizza Gate' houd ik mij een beetje op de vlakte. Het zou net zo goed een hoax van de MEANstream kunnen zijn om de alternatieve/onafhankelijke media in een kwaad daglicht te zetten. Ik ben er voorzichtig mee.

      Verwijderen
    2. Tsja, ik heb besloten om me er verder niet in te verdiepen. Met Marc Dutroux, Jimmy Sevile en Demmink weten we wel dat de hoogste figuren in onze maatschappij betrokken zijn bij pedofilie en erger. Dat is voor mij voldoende. Ik vind het te walgelijk.

      Verwijderen
  14. De poging van Jillary Stein is aan het stranden:

    http://theduran.com/michigan-just-pissed-jill-steins-recount-parade-state-officially-certifies-trump-victory/

    Ook in de Duran: Voor ons geen verrassing, maar het blijkt dat inderdaad Soros achter dit initiatief zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Al een paar weken geleden.
    'Refugees' battle in Paris after jungle camp is closed
    https://www.youtube.com/watch?v=BbKS7tt6g-4

    Zoals Poetin al zei. Zoveel vluchtelingen. De EU kan de kinderen van de EU ingezetenen geen toekomst bieden. Dank u wel Soros hoeren Hollande, Merkel en Rutte dat onze kinderen geen toekomst meer hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De eerste diepgaande, en bloedstollende, goed gedocumenteerde analyse van het fake- news fenomeen.

    -Afgezien van de gebruikelijke suspects in het Clinton- en Soroskamp lopen er connecties naar het Orwelliaanse ´Ministerie van Informatie´ in Kiev, de OUN (nazi, niet neo-) expat gemeenschap in de VS en Canada en IS + al qaida.

    Als deze trend niet breed ontmaskerd wordt is dit het eind van de democratie, want zonder gebalanceerde informatie kan men geen beslissingen nemen, ook niet in het stemhokje.

    http://thesaker.is/bait-switch-fake-news-propornot-the-real-inform-influence-operation/

    Dit is niet minder dan een wereldwijde coup!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze post had ik op het blog van v Bommel willen plaatsen. Zeer zelden lukt dat niet, volgens mij is dit iets technisch.

      Verwijderen
    2. Rootman,
      ik heb het hele artikel doorgeworsteld, maar het is wel erg moeilijk om te lezen.
      Het komt hier op neer: Er staat erg veel op het spel. De lieden die tot nu toe de wereld controleerden omdat ze de media controleren, en die dus konden doen wat ze wilden, beseffen dat de tijden veranderd zijn.
      Hun grootste vijand zijn de alternatieve media.
      Hij geeft een voorbeeld hoe ze die zouden kunnen bestrijden: door ze valselijk te beschuldigen en dan een arrestatie-team er op af te sturen: alles wordt in beslag genomen. Zo is bij Indymedia gebeurd. Die zijn daarna verdwenen.
      (Is trouwens ook bij Michael Ruppert gebeurd).

      Dan vertelt hij hoe groot de invloed in de VS is van bijvoorbeeld de oude Oekraiense fascisten die na WO2 naar de VS zijn gevlucht. Maar dat is een heel lastig te volgen verhaal, en lijkt me niet zo belangrijk.

      Waar het om gaat: De krachten die tot nu toe de VS controleerden zijn in paniek. Hun ware vijand dat zijn de alternatieve media. De strijd tegen die alternatieve media is nog maar net begonnen.

      Ik hoop dat iemand een meer volledige samenvatting maakt.
      ( Rootman, leg jij eens uit waarom dit zo'n belangrijk artikel is.)
      Ik had moeite om de grote lijn van het verhaal te volgen.

      Verwijderen
    3. @ Rootman

      Jammer dat artikel zo slecht geschreven /moeilijk te lezen is, want kwa onderwerp zeker de moeite waard. Zeker iets om in de smiezen te houden. Moest bij die 40.000 vrijwilligers toch onwillekeurig aan onze huistrollen denken.

      Verwijderen
    4. Had overigens nog nooit van dat PropOrNot gehoord. Hier is een link naar hun afgelopen vrijdag uitgebrachte rapport:

      Black Friday Report: On Russian Propaganda Network Mapping

      https://drive.google.com/file/d/0Byj_1ybuSGp_NmYtRF95VTJTeUk/view

      Verwijderen
    5. Wat ik zo schokkend aan dat Saker artikel vond:

      Ik ga er meestal, en 9 op de 10x goed, vanuit dat Soros achter propaganda en censuur zit. Ik verwacht ook dat hij bj ProPornoT en de hertellingen betrokken is.

      Maar het artikel gaf me een blik op het veel bredere netwerk, waar het Oekraiense ministerie van informatie en de witte helmen, alsmede wat clubjes uit groot-Albanië (en waarschijnlijk Gülen, vermoed ik zelf), deel van uitmaken.

      Tot dusver nog niet schokkend. Wat mij uit het artikel leek was dat dit netwerk niet slechts lineair, op de bekende wijze functioneert, maar dat IS, het ministerie etc. ook laboratoria zijn waar vandaan nieuwe technieken komen, die we vanaf nu voor de kiezen krijgen. Dan is het hersenspoelen van de bevolking door isolatie van onwelgevallige informatie wel het meest milde. De moorden op Buzina, de Odessa brand massamoord of het beeldenstormen en herschrijven of uitwissen van historie en cultuur zullen, pasgeslepen op onze cultuur ongetwijfeld volgen.

      Ik hoop echt dat Trump er in gaat slagen het moeras droog te leggen!

      Verwijderen
    6. Rootman, Blik,

      ik ga mezelf herhalen, dus houd ik het kort, en puntsgewijs:

      = In 1915 kocht J.P Morgan de policy op vasn de 25 grootste kranten. De rest van de wereld copieert hun leugens. Die kennis en die praktijk is dus al 100 jaar oud.

      = Ook in die tijd wist men: je kunt alleen ten oorlog als het volk daar mee akkoord gaat. Maar het volk wil nooit oorlog. Wat nu ?
      Het volk kun je niet overtuigen met argumenten en bewijzen. Je kunt ze alleen van idee laten veranderen door op de emoties te spelen.

      Dus: Leugens in de krant over Duitsers die de borsten afsneden van Belgische vrouwen. Dus: de Lusitania vullen met passagiers èn wapens, en zorgen dat de Duitsers dat wisten, in de hoop dat die Duitsers hun belofte zouden houden en de Lusitania zouden torpederen. ( Duitsland had nog advertenties in de NY kranten gezet, maar het hielp niet: de Lusitania voer toch uit met mensen èn wapens. De Duitsers deden toen wat volgens oorlogsrecht is toegestaan, want de VS was niet meer neutraal.

      En door de emoties die afgesneden borsten en verdrinkende passagiers 'veroorzaakten sloeg de stemming in de VS om en konden de bankiers hun oorlog beginnen. d

      Zo doen ze dat. Al 100 jaar lang.

      Dus als we weer een jongetje zien dat onder het puin uit wordt gehaald, of een meisje dat gedood is (Zeinab) of incubator babies of twitterende peuters als Bana in Aleppo: dat zijn allemaal toepassingen van het oude principe: Creeer grote emoties van woede bij het volk, zodat je de oorlog kunt beginnen tegen jouw vijand.(*)
      = Dat mogen best emoties zijn die door leugens zijn veroorzaakt. Maar als die leugens al te vaak onderuit worden gehaald door de moderne alternatieve journalistiek, dan heb je een probleem...
      En dat probleem willen ze nu gaan verhelpen. Denk niet dat ze daarin bescheiden zullen zijn: hun voortbestaan staat op het spel.

      (*) 911 en de MH 17 waren ook bedoeld om middels grote emoties de mening van mensen te doen veranderen. Een goede False Flag voldoet aan twee eisen:
      1. Er moet bloed vloeien. ( Om emotie op te wekken)
      2. De 'dader' moet snel worden aangewezen. Alleen dan kun je de emotie die dat bloed oproept stevig koppelen aan de mensen die je zwart wil maken.

      Verwijderen
    7. Rootman,
      over dat artikel:
      - Het is niet door de Saker zelf geschreven.
      - Er zijn slechts 9 comments, en een daarvan zegt dat het moeilijk leesbaar is.
      - De moderator zegt dat het wel mee valt als je langzamer leest.

      Volgens mij heeft hij het zelf ook niet goed gelezen of begrepen, want de naam van Silvio Berlusconi is nog steeds verhaspeld en niet gecorrigeerd: Silvio Berscaloni

      Verwijderen
    8. @Jan,

      "= In 1915 kocht J.P Morgan de policy op vasn de 25 grootste kranten. De rest van de wereld copieert hun leugens. Die kennis en die praktijk is dus al 100 jaar oud."

      Wij weten dus waar het nieuws vandaan komt!

      "En door de emoties die afgesneden borsten en verdrinkende passagiers 'veroorzaakten sloeg de stemming in de VS om en konden de bankiers hun oorlog beginnen."

      -Of de angst dat er geen AOW/pensioen meer is voor toekomstige generaties!

      -Of de angst dat de mens de grootste veroorzaker is van de klimaatverandering!

      -Of de angst medeschuldig te zijn aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid omdat je toevallig in een land woont dat lid is van de NAVO!

      "Zo doen ze dat. Al 100 jaar lang."

      Precies!

      Dus, waar voel jij je nu precies schuldig over? Dat je op deze wereld bent gezet waar je geen enkele invloed op kan uitoefenen omdat alles om geld draait?

      Verwijderen
  17. PAX zit totaal in het regime change kamp en propageerde een jaar geleden nog een no-fly-zone. een artikel met de volgende conclusie:´Maar wij moeten wél iets van de internationale gemeenschap verwachten. Politieke leiders mogen niet zwijgen over groteske oorlogsmisdaden. Ze hebben een dure plicht te blijven zoeken naar mogelijkheden om het lot van meisjes zoals Zeinab te keren.´

    , is dat niet een eufemisme voor militair ingrijpen, of op zijn allerminst wapenleveranties? Want sancties naar Assad zijn al maximaal. Tja, ze kunnen wat extra sancties naar Rusland propageren, lekker effectief, en bovendien in het huidig electorale landschap kansloos.

    We kunnen natuurlijk ook de timing van zo´n artikel duiden als:

    ´Hellup! We zijn zwaar aan het verliezen´!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit ging over een artikeltje bij joop.nl. We kunnen PAXman van Oosterzee dus spoedig bij Pauw of zo verwachten.

      Verwijderen
  18. Richie Allen interviewt Gerald Celente.

    Ik heb altijd een open oor voor iemand die goed kan voorspellen.
    Celente voorspelde de 2008 crisis en voorspelde de winst van Trump al in mei 2016.
    Niet dat hij een fan van Trump is. Maar hij zegt: 'Het feit dat ze hem àllemaal proberen kapot te maken is een goed teken: Trump is dus echt gevaarlijk voor hen. "

    Half uurtje. Heel interessante radio.

    http://trendsresearch.com/stories/Gerald-Celente-richieallen-2016,4642

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Verhaal van het 7-jarige Bana meisje (professioneel twitterend in perfect English..), hevig gepusht door... Eric Corton vandaag weer (en ook Derk Sauer), lijkt veel van een Banana verhaal weg te hebben...

    https://barbaramckenzie.wordpress.com/2016/11/28/bana-of-aleppo-the-story-so-far/

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Via Market Update

    Video: Russia Today over nepnieuws en propaganda

    http://marketupdate.nl/nieuws/video/video-russia-today-nepnieuws-en-propaganda/

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Bana is everywhere:

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/27130746/__Syrisch_meisje_Bana__7__dakloos__.html

    http://www.ad.nl/buitenland/bana-7-uit-aleppo-neemt-afscheid-op-twitter~aceb774f/

    http://nos.nl/artikel/2145466-ook-de-7-jarige-bana-is-nu-dakloos-in-oost-aleppo.html

    http://www.rd.nl/vandaag/buitenland/twitteraarster-7-uit-oost-aleppo-nu-dakloos-1.1354745

    Dezelfde partij die verantwoordelijk is voor ongelofelijk veel menselijke ellende in het MO, organiseert glashard een gelikte PR campagne om de schuld daarvoor in de schoenen van anderen te schuiven. Dat daarbij het leed dat kinderen treft genadeloos wordt geexploiteerd laat zien dat de bedenkers van deze misleiding handelen uit koele berekening zonder ook maar enigszins last te hebben van schaamte, schuldgevoel of empathie voor de slachtoffertjes. Dat ze zoveel steun en bijval krijgen in de reguliere media zal hun ego ongetwijfeld strelen:

    http://www.korrelatie.nl/onderwerpen/persoonlijkheidsstoornissen/persoonlijkheidsstoornissen-cluster-b-antisociaal-borderline-theatraal-narcistisch/

    Hoe is het mogelijk dat al die professionals bij die reguliere media wel in staat zijn de twitter van een zgn. zevenjarig meisje uit Aleppo te vinden, maar stokdoof en stekeblind zijn voor al die aanwijzingen die laten zien dat de berichtgeving over de oorlog in Syrie één grote psyops van de NAVO is?

    https://www.youtube.com/watch?v=LF21hR0PgbQ

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dawg,
      het antewoord op jouw vraag heb ik hierboven geschreven: 18.16 uur.
      Dit zijn de principes van 'massa-beïnvloeding'. Zo verander je de meningen van mensen. Zo veroorzaak je blinde woede. Zo krijg je een land dat akkoord gaat als de regering weer een oorlog begint: door emoties op te wekken.
      En dat doe je met bloed. Liefst met kinderbloed. Of baby bloed. In elk geval : onschuldig bloed.

      Zorg er voor dat diegene die je kapot wil maken de schuld krijgt van dat bloed.

      Zo werken ze. We zien het nu elke dag gebeuren.

      Het is niet meer een verhaal van prof Stuart Ewen ( op min 3 tot min 4: http://www.informationclearinghouse.info/article27116.htm )

      We zien het nu zelf in de praktijk.

      Ewen, op min 3.40: " If you want to have a war, you will have to sell it to the American people. The best way to persuade people is to grab them by their emotion. Lets not bother with pumping out facts. Lets scare the hell out of people."

      Verwijderen
    2. @Dawg,
      De vraag stellen is hem beantwoorden. De media is gelijk gesteld zoals je aantoont in het bovenstaande. De media kiest dezelfde kant van de partij. De conclusie is niet moeilijk te trekken. Ik ga een stukje verder door te zeggen dat de media een tool/een wapen zijn. De mensen die in deze business werken hoeven niet persé een mentale stoornis te hebben. De meeste hebben dat niet. Ze hebben het idee dat ze gewoon hun werk doen. Ze doen wat van hen gevraagd wordt- uit koele berekening-. bv Maak een anti Poetin verhaal of zo iets. Nou dan ga ze aan de slag. Dan geven ze elkaar complimentjes hoe goed ze Poetin hebben gedemoniseerd. Poetin beschuldigen van het inbreken in de servers van de democratische partij. Geniaal gevonden. Doordat Trump zegt dat hij normale relaties wil met Rusland, demoniseer je in één klap Trump en Poetin.

      De top (soros en co) is overduidelijk psychisch afwijkend van wat normaal is.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    4. Aan de andere kant hebben wij nog steeds het vaststaande gegeven van 500.000 dode Iraakse kinderen, die Madeleine Albright wél de moeite waard vond! Voor wat? Voor welk doel? Met welke rechtvaardiging?

      Verwijderen
    5. @ Jan

      "If you want to have a war, you will have to sell it to the American people. The best way to persuade people is to grab them by their emotion. Lets not bother with pumping out facts. Lets scare the hell out of people."

      Zeker, zo gaan die dingen. Wat ik echter vooral verbijsterend vind is de grip die de 'oorlogspartij' op de massamedia heeft gekregen. Is dit iets van de laatste jaren, of is die grip er altijd al geweest alleen maar alleen veel beter zichtbaar geworden door een groter bereik van onafhankelijke media op het dankzij het internet.

      Hoe dit ook zij. 'k Zie het tussen mij en de MSM niet meer goed komen. There is only so much you can take.

      Verwijderen
    6. 'Hoe is het mogelijk dat al die professionals bij die reguliere media wel in staat zijn de twitter van een zgn. zevenjarig meisje uit Aleppo te vinden, maar stokdoof en stekeblind zijn voor al die aanwijzingen die laten zien dat de berichtgeving over de oorlog in Syrie één grote psyops van de NAVO is?'

      Goede vraag!
      Hierbij mijn hypothese: het komt omdat de professionals bij de reguliere media tot over hun oren betrokken zijn in het bloed vergieten in oa Syrie, door op gezette tijden de andere kant op te kijken (bv bombardement ziekenhuis West Aleppo door 'de alliantie', enz) of door op gezette tijden een leugenachtig verhaal de wereld in te brengen (Bana nu, maar ook de gifgasaanval 'door' Assad op zijn eigen bevolking the Ghouta, Damascus in 2013, enz, enz). Niet dood door schuld is de reguliere media te verwijten, maar wel medeplichtigheid.

      En daarom komt het er nu voor hen op aan om het 'verhaal' over de oorlog in Syrië vol te houden tot het einde. Het verhaal waarin Assad de verschrikkelijke is, en 'onze' bombardementen alleen maar 'ISIS' strijders raken die als onkruid verdelgd moeten worden, enz, enz, waar 'wij' goed zijn, en 'zij' slecht. En aangezien 'wij' (dat zijn zij van de reguliere media) per definitie goed zijn (vraag maar aan de reguliere media), is er geen enkele reden om die goedheid in twijfel te trekken.

      Het is bittere ernst bij de reguliere media: want als journo's als Eric C. en O'laf K. gaan 'inzien' dat de berichtgeving over de oorlog in Syrie inderdaad één grote psyops van de NAVO was, zal dat hun geweten wel eens aan flarden kunnen scheuren.

      En daarom 'zien' ze het niet in, stukje kwade trouw waar ik hier eerder over geschreven heb (zie ook: http://www.burkestichting.nl/wp-content/uploads/2011/04/kinneging-conservatisme-moderniteit.pdf)

      Het ongeloof over de volstrekt zinloze 'horror' die onze media met hun inspanningen teweeg hebben gebracht, moet vooral dat blijven: ongeloof. Als het aan onze media zou liggen.

      Maar 'in denial' leven heeft als probleem dat de wereld zich niks aantrekt van dat waar een aantal mensen zich beter bij voelen door onder een stolp te willen leven. De koppensnellers uit Aleppo hebben verloren, en de bevolking van Aleppo is blij, gek he? - Wel als je als media blijft volhouden dat het gepropageerde verhaal, met zoveel 'kunde' destijds door onze reguliere media gebracht het ware verhaal was.

      Wat dan overblijft is om te doen alsof je nooit betrokken in de berichtgeving over Syrie bent geweest, en dat je bv nooit 'grappen' hebt gemaakt over bebaarde mannen die kapot geschoten kunnen worden, al dan niet met een jurk aan, hahaha, (lacht Eric Corton, http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2016/04/eric-corton-lobbiet-voor-killer-drone.html?m=1)

      Maar waarom in denial leven, wanneer ook de mogelijkheid bestaat om als Nero of Dzenghis Khan door het leven te gaan die, zover ik weet, nooit gelogen hebben over hun misdaden tegen de mensheid?

      Maar die hadden dan ook niets te vrezen, konden eerlijk zijn zonder bang te zijn om hun macht, reputatie of baan te verliezen. En die 'luxe' hebben journo's in onze samenleving niet, wat reden is voor optimisme als je het mij vraagt. De samenleving is niet verrot, de reguliere media wel.

      Reken maar dat veel journalisten spijt hebben over hun berichtgeving in Syrie, zonder er ooit eerlijk over te durven praten met iemand anders.

      Wat hun verdiende loon is.

      Verwijderen
    7. Het is gaande vanaf ongeveer 1915.

      Hillary dweept hier dat ze tijdens de koude oorlog dat de media "a great Job" deden en dat ze nu de information war verliezen.
      RT Win: Clinton asks for cash as US 'losing world info war'
      https://www.youtube.com/watch?v=L6sYB5d1Bu4

      Verwijderen
    8. Oligarch schrijft:
      "Ik ga een stukje verder door te zeggen dat de media een tool/een wapen zijn."

      Sorry Oligarch.
      Je gaat niet een stukje verder.
      Je gaat terug in de tijd.

      Het idee dat de Media een onderdeel van de strijd zijn, dat ze weaponized zijn, dat is al heel lang bekend.
      En je had het kunnen weten.
      Hoe vaak heb ik hier al niet aangeraden om de film van Pilger te bekijken: 'The war you don't see."

      En daar bedoelt hij letterlijk mee: dat deel van de oorlogsvoering dat door middel van de Media wordt gevoerd.

      Ik krijg zo langzamerhand de indruk dat ik mijn lokale krant aan het lezen ben. Die worden er ook niet moe van om elk ongeluk dat op de hoek van een straat ergens in een straal van 50 km gebeurt, breed uit te meten.
      Interessant?
      Nee. Tijdverlies.

      Probeer te achterhalen WIE dit alles op touw zetten. WIE er steeds weer achter zitten. En zet een felle lamp op die mensen.
      Maar dan komt Oligarch en die gaat klagen, want een verre kennis van hem is ook joods, en dat is toch O zo'n aardig persoon.

      Nou, dan houdt alles op.

      Maar val me dan niet lastig met al die verkeersongelukjes en andere voorspelbare zaken. Ik weet dat ze gebeuren. En zullen blijven gebeuren, zolang mensen niks doen dan verontwaardigde comments schrijven op blogjes, en lekker bekvechten met veel slimmere lieden als LGK en Cruel. Ja slimmer. Want die worden nog betaald voor hun uren.



      Verwijderen
    9. @Jan, jij hoeft mijn stukjes ook niet te lezen. Ik schrijf niet speciaal voor jou, maar voor mezelf om mijn hart te luchten.

      Verwijderen
    10. 500.000 dode Iraakse kinderen, welk doel.? Iraakse bevolking moest in opstand komen om Saddam Hoessein van de troon te stoten. Dat was nodig in het proces om een nieuwe wereld orde mogelijk te maken

      -En de kinderen zijn natuurlijk maar nutteloze eters die de planeet bevuilen, dus het was eigenlijk helemaal niet zo erg.- denk ik dat mw Albright dacht.

      Verwijderen
    11. @ Oligarch,
      Ja, ik schrijf hier ook om mijn hart te luchten. Ik denk dat we dat allemaal doen.

      Maar vaak doe ik extra moeite om informatie te posten van blijvende waarde. Dat zijn langere stukken die een patroon bloot leggen. Die pretenderen de oorzaken achter de gebeurtenissen te tonen. Of de veroorzakers.
      En over die stukjes ben ik veel meer tevreden. Want je hoopt dat anderen er op in gaan. Fouten aanwijzen. Of reageren met een bevestiging van 'Interessant. Nu is het duidelijk."

      Alles is geweaponised: niet alleen de media. Maar ook de rechtspraak (het ICC) , de humanitaire organisaties ( NGO's als AI en HRW) , het songfestival. De Olympische spelen.

      De Neocons hebben pas echt de Totale Oorlog uitgevonden. Niet Hitler.

      Het staat je helemaal vrij om elk verkeersongeluk dat er plaats vindt hier als een grote gebeurtenis te melden.
      Maar dat is als het melden dat je een boom zag staan.
      En we willen weten hoe het bos er uit ziet, wie het heeft geplant, wat er van zal komen, wanneer het in de fik wordt gestoken etc.
      Ik zou willen dat we daar over zouden discussieren hier.

      Verwijderen
    12. @ Oligarch. 20.50 uur.
      Oligarch schrijft : "Dat was nodig in het proces om een nieuwe wereld orde mogelijk te maken."

      Welke nieuwe wereldorde? Wat heeft Saddam of Iran nu voor belang voor die nieuwe Wereldorde? Saddam was een vriend van de VS en de olie werd netjes verkocht aan de VS.
      Verder is Irak totaal onbelangrijk in de wereldorde.
      Er is dus een heel andere verklaring voor, Oligarch.
      Ik heb hem op mijn blog staan. http://xevolutie.blogspot.nl/2016/11/564-de-neoconservatieven-voltairenet.html
      En ik verzin daar NIETS. Er komt geen interpretie aan te pas.
      Ik bespreek alleen het geheime advies van de Neocons aan Israel, uit 1996. En ik leg dat naast hun advies aan Amerika, in het PNAC rapport.
      Meer heb je niet nodig om de Irak oorlog correct te interpreteren.
      Ik heb het allemaal zelf moeten bij elkaar sprokkelen. Jij krijgt het verhaal kant en kaar aangeboden.
      Maar dat is te veel leeswerk, neem ik aan.
      Dus klets je maar door wat je her en der hebt gehoord. Dat je daar de misleidende info (zgn. limited hangouts)van de Usual Suspects gebruikt deert je niet, want je hebt het niet in de gaten. Voor jou was Irak om de olie te doen. Alan Greenspan heeft het zelf gezegd. Of om een gaspijplijn. Of om democratie te brengen. Of wat ze morgen weer zullen bedenken.

      Nou, het woord olie komt in A Clean Break niet voor, dat kan ik je wel vertellen. Olie speelt geen enkele rol. De Nieuwe Wereld Orde speelt geen enkele rol.

      Verwijderen
    13. "De Neocons hebben pas echt de Totale Oorlog uitgevonden. Niet Hitler."

      Zoals ik @Jan Verheul al vóór 2 november 2016 aan zijn verstand heb proberen te peuteren en het blijft niet beperkt tot de Verenigde Staten van Noord-Amerika! Maar als neocons in de VS fascisten worden genoemd of dat de Sociaal-Nationalistische Partij van Oekraïne op 'advies' van de CIA moest worden omgedoopt in Svoboda;

      Ukrainian Government Acknowledges that Some of Its Leaders Are Nazis

      The SNPU had already changed its name in 2004 to “Freedom” or “Svoboda,” on the advice of the U.S. CIA, because a name patterned after the National Socialist Party of Germany wouldn’t look good in the U.S.

      http://www.globalresearch.ca/ukrainian-government-acknowledges-that-some-of-its-leaders-are-nazis/5460543

      American Dream Metamorphosis: The Fourth Fascist Reich Plan

      When my colleague, Dutch geo-policy analyst Holger Eekhof strode into the office with a fist full of documents in his hands last week, there was no way of knowing he’d uncovered a Fourth Nazi Reich. So you know, if I had read any such suggestion four years ago, I certainly would have clicked off the page. So I won’t blame you if you do so now. The term “Nazi” is too often used to denote a guttural evil, but never more appropriately than right here. Allow me to get you up to speed, and then we can depart for humanity’s worst ever nightmare.

      http://journal-neo.org/2016/11/09/american-dream-metamorphosis-the-fourth-fascist-reich-plan/

      En dan vindt @Jan Verheul het, ondanks het feit dat er rondom ons aanwijzingen zijn te vinden die duiden op het her-nazifiseren van de wereld, nonsens, moet niet naar geluisterd worden, alleen wat ik schrijf is de waarheid. Daar mag wel over gediscussieerd worden maar ik neem er geen woord van terug. En een SS NAVO hoofdkwartier in Brussel in natuurlijk helemaal nonsens van Joop!

      Eerlijk gezegd denk ik dat @Jan Verheul bang is zijn hele onderzoek overnieuw te moeten doen omdat hij beïnvloedt is door overheden en de MEANstream media, wat hij weer heeft bewezen door diezelfde overheden en MEANstream media te verdedigen in de man made global warming hoax.

      Verwijderen
    14. @Jan,
      Ik heb je artikel bekeken en ik denk dat je de 21 punten die je noemt nog een keer moet nalopen op waarheidsbevinding. Velen zijn onjuist en betwistbaar. Ik pak er bv 3 uit.

      316 Reeds 8 dagen na 911 nodigde Richard Perle (joods) de neocons Wolfowitz (joods) en Bernard Lewis (joods) uit om deel te nemen in een 'Defensiebeleid Bestuursvergadering'.
      Maar noch Colin Powell ( kleurling) noch Condoleezza Rice ( kleurlinge) waren uitgenodigd.
      De Vergadering besloot tot het omverwerpen van Saddam Hoessein, zodra de eerste fase van de oorlog in Afghanistan voorbij zou zijn.
      Dit is waar Wesley Clark op doelt als hij zegt: er was een policy coup na 911. (seconde 12)
      Onzin. De aanval op Afghanistan en Irak waren al lang voor 9/11 besloten. Daar is genoeg bewijs voor.

      2 Thomas Friedmann bevestigt de uitspraak van Ford (zie mijn mission statement: "Als men 50 rijkste joden zou isoleren van de wereld, dan zou er geen oorlog meer komen". )

      De uitspraak van Ford vind ik oppervlakkig en fout. Al lang voordat het jodendom überhaupt bestond voerde de mens al oorlog. Hele domme uitspraak van Ford die zelf zwaar en zwaar fout was door het regime in Duitsland flink te helpen. Oorlog gaat hand in hand met de mensheid. Rijke Jood of geen rijke Jood.

      "6 Na de oorlog van 1967 koos Moskou niet langer pro Israel. Toen bedacht Podhoretz dat Israel naar een andere beschermer moest overlopen: de VS. "
      Israël heeft altijd de steun gehad van de zionisten van Wallstreet. Jij moet dat weten. Het hele idee van Israël komt uit de koker van Rockefeller's UN. In 1963 kreeg Zionstan bv de Hawk luchtdoelraketten van Amerika. Als het er op aan kwam stond uncle sam (de wallstreet bankiers) altijd klaar om Zionstan te helpen.

      Tsja en het artikel over de neocons slaat wat mij betreft niet op sanctieperiode van Clinton waarin de kinderen zijn gestorven. Ik heb Bush, Clinton, Kissinger e.a gehoord over de nieuwe wereld orde = corporatistische transnationale wereld dictatuur. Falende staten, zwakke puppets. Dus ja, een nationalist past niet in het plaatje. Je hebt Brzezinski gehoord. Verenigde staten is de laatste wereldmacht. Daarna zijn er geen wereldmachten meer.
      McCain heeft gezegd dat het virus van de Arabische lente ook moskou en Peking aanvalt.

      Verwijderen
    15. @ Oligarch.

      1.
      Je schrijft: "Onzin. De aanval op Afghanistan en Irak waren al lang voor 9/11 besloten. Daar is genoeg bewijs voor."

      Als er genoeg bewijs voor is, kun je me dan één bewijs noemen?

      ( Hint: het stond misschien al langer op het verlanglijstje van de Neocons. Ze spraken er over. Maar dan is het nog geen besluit, nog geen policy. Dan is het een wens.)

      --
      2.
      Je mag de uitspraak van Ford onjuist vinden. Ik vind dat niet. En de bekendste columnist ter wereld, Tom Friedmann, schreef dus letterlijk : Als je de deze 25 Neocons anderhalf jaar geleden op een afgelegen eiland had geplaatst, dan was Irak nooit aangevallen.
      Het lijkt me niet niks.

      Dat er altijd al oorlogen waren is juist.
      En dat joden de oorlog niet hebben uitgevonden is dus ook juist. Sterker nog: ze hebben op een bepaald moment juist besloten om zelf een geweldloze strategie te gaan gebruiken. Alleen nog geweld by proxy. ( Voor geweld als deel van hun strategie hebben ze een te klein aantal mensen.)

      De geopolitieke wetenschap gaat er van uit dat oorlogen niet meer bij de moderne tijd horen. De bevolking wil nooit oorlog. In het verleden was oorlog iets tussen legers en soldaten. De bevolking stond daar buiten.
      Om nu een oorlog van de grond te krijgen moet je echt de media gebruiken, en False Flags en alle tricks die denkbaar zijn, Zonder de joodse media lukt dat bijna niet.

      In primitieve samenlevingen kost een oorlog niet zo heel veel ( als je de sterkste bent , dan verlies je 10% van jouw jonge mannen) en levert hij heel veel op: veel vrouwen, veel goederen ( landbouwgrond, viswater etc.). Maar in een moderne samenleving is er veel te verliezen. Ook al sje wint ligt jouw halve land in puin, als je pech hebt.
      Er wordt ook gezegd dat democratiën al helemaal niet ten oorlog gaan. Omdat het volk geen oorlog wil. Die moet je dus echt de oorlog in luizen. Daar heb je dan de tricks voor nodig die in de handen van de usual suspects in goede handen zijn,.
      ---
      3.
      Dat er bankiers waren die het idee van Herzl steunden, dat weet ik. Dat waren de Rothschilds. En dat had toen nog wel mogelijk ook met de olie in die regio te maken. De Rothschilds wilden 'eigen mensen' in die olierijke gebieden.
      De UN en de Rockefellers kwamen later, maar dat ze iets voor Israel deden, weet ik niet.
      Het was meen ik Truman die pro Israel stemde in 1948, plotseling. Taft was tegen, en werd geflikt zodat hij geen president kon worden. (Ik weet het echt niet zo precies meer.)
      Maar dit alles is niet zo relevant.
      Ik spreek over de officiele daadwerkelijke Amerikaanse politiek. Die steunde tot 67 Israel niet. Dat deden de Russen.
      Alleen met de oorlog in 1967 veranderden de Russen van standpunt, en toen besloten de joden om dan Amerika rijp te maken om voor Israel te gaan vechten.
      Over de Hawk raketten weet ik niets, maar enkele raketten verkopen wil niet zeggen dat je een land door dik en dun steunt.

      Verwijderen
    16. Het zou goed zijn om eens een keer de relatie tussen zionisten (dus geen joden) en nazi's te onderzoeken!

      Verwijderen
    17. NB:
      Het was niet Taft ( die was toen al lang dood. Maar een andere persoon die goede kans maakte op het presidentschap, werd dwars gezeten.)
      De Joodse Lobby zorgde dat Truman toch won. En toen : Wikipedia: "In 1947 steunde Truman ook de oprichting van de staat Israël (hoewel zijn minister van Buitenlandse Zaken George C. Marshall en de meeste buitenlanddeskundigen tegen waren) en erkende 11 minuten na de onafhankelijkheidsverklaring in 1948 het bestaansrecht van Israël. "

      Verwijderen
    18. "Als er genoeg bewijs voor is, kun je me dan één bewijs noemen?"

      7 oktober 2001, meer bewijs is er niet nodig!

      Verwijderen
    19. @ Joop. 23.04

      Als dat je interesseert, waarom schrijf je er dan geen blogje over?

      Ik denk dat het als volgt is:
      Nazi's zijn mensen die in het straatarme Duitsland woonden en honger hadden geleden tussen 1918 en 1933. De joodse winkeliers en advocaten en artsen en acteurs en musici en bankiers en ondernemers en politici hadden niet zoveel honger geleden. Dat kon je wel zien.
      Toen kwam Hitler en die beloofde dat hij het land zou opbouwen en de joden het land uit zou sturen. Ook besloot hij het geld zelf te drukken en niet meer bij de joodse bankiers te lenen.
      Het gevolg was onvoorstelbaar. Binnen no time had elke Duitser werk, was er eten op tafel, werden wegen en bedrijven gebouwd, en een flink leger. En dat duurde geen 6 jaar! ( Vergelijk dat met de 6 jaar dat Rutte bij ons de baas is.)
      Het lijkt me wel begrijpelijk dat de mensen graag Nazi.
      waren. Maar ze verloren, en daarna werden ze als gruwelijke barbaren afgeschilderd: allemaal. Elke Duitser.
      Waarom? Omdat we de beelden op ons netvlies hebben van door typhus uitgemergelde en gestorven gevangenen van Bergen Belsen. En omdat er gaskamers in Auschwitz waren, iets wat door David Cole ( joods) en door Gerard Menuhin ( joods) niet wordt geloofd. Ik weet het niet.
      Dan vind ik Madeleine Albright heel wat barbaarser: 500.000 dode kinderen, zomaar, om, Israel te plezieren. Maar zij krijgt mooie onderscheidingen.

      =-===

      Een christelijke Zionist is een Christen die hoopt op het einde der tijden: dan zal God op aarde wederkeren en zullen alle gelovigen naar de hemel gaan. Alleen de gelovigen. Niet de joden, en zeker niet de ongelovigen.
      En dit happy end van dit aardse tranendal kan pas gebeuren als de joden weer in Israel zijn terug gekeerd en daar hun joodse staat hebben.
      Dàt is de motivatie van de christen-zionisten.
      Velen zijn trouwens ook enthousiast over Israel, omdat hun voorgangers zo positief over Israel prediken en zo negatief over de Palestijnen. ( Bekijk John Hagee op de docu The Israel Lobby. Hagee wordt als een koning ontvangen in Israel.)

      Nu hoop ik dat Joop deze tekst verbetert, of mogelijk zelfs geheel van tafel veegt. Dan leer ik ook weer wat bij.

      Vraag aan Joop: niet alle joden zijn zionist. Niet alle zionisten zijn jood. Maar er zijn toch wel joodse zionisten. Jij lijkt dat te ontkennen.

      Verwijderen
    20. @Joop,
      Antony C Sutton: Wall Street and the rise of Hitler & communism
      https://www.youtube.com/watch?v=Sah_Xni-gtg
      Op het hoover instituut had deze man toegang tot de originele documenten.

      Verwijderen
    21. Bana banana. Inderdaad overal, met wat beelden uit het witte helmen archief. Op Nieuwsuur Jan Egeland van de VN, die weer voor een staakt het vuren pleit. Moeilijk te geloven dat deze man zich zo laat gebruiken, hij lijkt het zelf te geloven.

      Maar hoelang blijven de media op dit spoor? Uiteindelijk is al dit gekerm kansloos, want de strijd is eigenlijk al beslist.

      Misschien moeten ze nieuwe instructies afwachten? Dat lijkt ook het geval bij veel Europese leiders, die momenteel roomser dan hun paus overkomen.

      Verwijderen
    22. Ten tijde van Clinton moest Saddam al weg. Maar ja, die interne uprising van het Iraakse volk wilde niet op gang komen.

      THE IRAQ WAR -- PART I: The U.S. Prepares for Conflict, 2001
      http://nsarchive.gwu.edu/NSAEBB/NSAEBB326/print.htm

      Maar inderdaad de neocons hebben besloten om Irak van buitenaf aan te vallen (dus niet via een uprising). Helaas hebben we geen toegang tot "classified" materiaal. Gezien de unclassified memo's over Irak ga ik er van uit dat het besluit om Irak na 9/11 aan te vallen al voor 9/11 is geplanned en dat dat is gedaan door de neocons. Maar ja, of dat nu door de democraten op manier A wordt gedaan of door de Neocons op manier B. Het resultaat moest zijn dat Sadam weg moest. Dat moest hij al sinds de jaren negentig.

      Verwijderen
    23. Ik verwachtte eerder een reactie op mijn schrijven van 21:51 maar dat laat @Jan Verheul liever achterwege!

      "En dit happy end van dit aardse tranendal kan pas gebeuren als de joden weer in Israel zijn terug gekeerd en daar hun joodse staat hebben."

      Yep, daarom wil de Israëlische Knesset dat er "joden" terugkeren naar Oekraïne, waar eens het gebied Khazarië lag!

      Ik doe niet eens moeite meer om er de link bij te plaatsen, mijn bijdragen doen er voor @Jan Verheul toch niet toe!

      Verwijderen
    24. De joodse winkeliers en advocaten en artsen en acteurs en musici en bankiers en ondernemers en politici hadden niet zoveel honger geleden.

      Dus alle joden waren acteur, musicus, bankier, ondernemer of politicus. Persoonlijk denk ik dat je het nu over 10% van de Joden hebt. Ik weet niet of de puisant rijke Joodse bankier zorg droeg over de rest. Ik denk het eerlijk gezegd niet. Er zijn tijdens ww1 enorm veel Joden omgekomen door de gevechten tussen Duitsland en Rusland.
      Joden zijn door de eeuwen heen al gehaat en gediscrimineerd. Wat Hitler deed was gebruik maken van dat sentiment en ze tot zondebok bombarderen.
      Zelf werd hij gefinancierd door Joodse bankiers via de BIS.
      B.I.S. The Apex of Control
      http://www.bilderberg.org/bis.htm#Apex

      Verwijderen
    25. Hmmm...largely overlooked story, dus ook door @Jan Verheul!

      The Times of Israel, an independent Israeli newspaper that counts among its staff a number of former reporters for the Israeli daily Ha’aretz, published a fascinating but largely overlooked story datelined Jerusalem and Zhitomir, Ukraine, March 16, 2014, and which was written by its respective Russian and Ukrainian correspondents, Hirsh Ostropoler and I. Z. Grosser-Spass, citing a secret report provided to the Israeli government. The report, written by a select panel of scholars of Jewish history drawn from academia and other research centers, concluded that that European Jews are in fact descended from Khazars, a war-like Mongol-Tatar group that ruled over Ukraine and southern Russia, which mass-converted to Judaism in the eighth century AD.

      http://www.strategic-culture.org/news/2014/12/03/israel-secret-plan-for-second-israel-in-ukraine.html

      Verwijderen
    26. @ Joop. 23.18
      7 oktober 2001 ligt NA 911. Niet er voor.

      @ Oligarch. 23.36
      Sutton vertelt dat Hitler financiele steun van Wall Street kreeg. En of dat nu joodse bankiers waren of niet joodse, ik denk dat dit niet zo veel uit maakte.
      Het is gebeurd. Bankiers willen met iedereen samenwerken.

      Zoals de Amerikaanse Regering uit veel onderdelen bestaat die elkaar soms tegenwerken, zo zal dat met Wall Street ook wel zijn.
      Maar hoe het ook weer precies zat , en welke uitleg het meest waarschijnlijk is, dat heb ik nu niet meer zo voor de geest.

      @ Oligarch 23.50
      Ik denk dat Saddam opzettelijk Kuweit is in gelokt. (Ambassadeur Glaspie gaf het groene licht) . En toen ineens begon de VS moord en brand te schreeuwen. Nou ja, de VS: de joodse amerikanen zoals senator Tom Lantos, die een toneelstuk liet opvoeren door Natyrah over babies en couveuses.
      De Neocons waren zeer boos dat papa Bush niet verde3r op trok naar Baghdad en Saddam liet leven.
      Als we nu naar Irak kijken weten we dat Papa Bush heel verstandig was.

      @ Joop. 23.51
      Ik heb het artikel over het fascisme proberen te lezen,maar ik kom er niet door. Ook van de cruciale Holger Eekhof had ik nooit gehoord. Terecht, volgens mij.

      @ Oligarch 0.12
      Je hebt gelijk dat er ook arme joden waren. Of ze vaak omkwamen in de oorlog tegen Rusland, dat betwijfel ik.

      Dat joden door de eeuwen heen werden gehaat en gediscrimineerd heeft meerdere oorzaken:
      1. Omdat ze de goyim als inferieur zien, die je mag bestelen zolang het niet wordt ontdekt. ( Oligarch, wanner ga je nu eens Israel Shahak lezen?)
      2. Omdat ze een strategie hebben die niet op aantal maar op hoog erfelijk IQ mikt, en dus mag je geen mix met andere rassen hebben, en dus is het beter om gehaat te worden: dan is de cohesie tegen de buitenwereld groter en mix huwelijken minder.
      3. Omdat ze als service providers tussen andere volkeren leven. Zulke groepen worden altijd gehaat. ( Ook de zigeuners en sommige stammen in India leven op die manier.
      Meer negatief is de term: parasiet. Maar die vind ik niet helemaal terecht: joden voegen zeker veel nuttigs toe aan een samenleving. Hoewel de bankiers in de VS het nu wel erg bont maken en het woord parasiet nu nog een understatement is.
      4. Hitler heeft zeker gebruik gemaakt van dat sentiment. En ze de schuld van alles gegeven. Maar volgens mij waren ze ook wel de schuld van heel veel van de Duitse ellende.
      Versailles zat vol met joden die de Vrede gebruikten om Duitsland voor lange tijd kapot te maken. Daar was men het wel over eens.

      @ Joop 0.39
      Dat een heel groot deel van de Ashkenazim af stammen van de Khazaren is niet in 2014 bekend geworden. Ook niet in 2010 door Schlomo Sand bedacht. Maar al veel eerder. Arthur Köstler schreef er al over. Maar volgens mij is er nog steeds strijd over.

      Verwijderen
    27. "Versailles zat vol met joden die de Vrede gebruikten om Duitsland voor lange tijd kapot te maken. Daar was men het wel over eens."

      Zal wel de joodse bankiers elite zijn die in versailles zat

      Verwijderen
    28. In wallstreet zit nu dezelfde groep die in ww1 in versailles de duitsers herstel betalingen liet doen.

      Trouwens. Keizer wilhelm 1 liet napoleon 3 ook herstel betalingen doen in versailles in 1871.

      Verwijderen
    29. Als het IQ van Joden hoger is dan is dat denk ik eerder omdat alleen de slimste en de sterkste overleefde of zich kon voortplanten.

      Verwijderen
    30. Moslims mogen ook niet met niet moslims trouwen. Heeft niks met IQ te maken.

      Verwijderen
  22. SYRIAN WAR REPORT – NOVEMBER 29, 2016: SYRIAN ARMY & YPG ATTACK TURKEY-LED FORCES EAST OF ALEPPO
    https://southfront.org/syrian-war-report-november-29-2016-syrian-army-ypg-attack-turkey-led-forces-east-of-aleppo/

    De resterende bezette gebieden in Damascus worden ook snel kleiner, net als in Aleppo. Alle terroristen mogen naar Idlib. De koerdische YPG rondom Aleppo vecht nu mee met het syrische leger zowel in Aleppo als tegen de Turkse coalitie.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. New Eastern Outlook staat niet eens op de lijst van propornot als zijnde Russische propaganda. Nou, deze website produceert heel wat "hard hitting" artikelen tegen de US neocon wallstreet wereld dominantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Eerste twee gevechtsklare JSF's geleverd aan Koninklijke Luchtmacht!

    https://stevenbrownsblog.files.wordpress.com/2016/05/hennis-jsf.png

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als ze rennen moeten ze ook hun armen nog even uitslaan

      https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fe078775590043a04d5f7-4221bb47bdb6a4821f85477f6002df3d.r81.cf3.rackcdn.com%2Fcreation%2Foriginal%2F52462_turkair.jpg&sp=0150e05049de40d20362d134e3c755a7

      Verwijderen
  25. @ Dawg, 19.50

    Je schrijft: "Wat ik echter vooral verbijsterend vind is de grip die de 'oorlogspartij' op de massamedia heeft gekregen. Is dit iets van de laatste jaren, of is die grip er altijd al geweest alleen maar alleen veel beter zichtbaar geworden door een groter bereik van onafhankelijke media op het dankzij het internet."

    Interessante vraag. Moeilijk eenduidig te beantwoorden.
    In elk geval was J P Morgan in staat om een heel land om te krijgen, slechts door de policy van de 25 grootste kranten te kopen en door propaganda. Maar radio was toen nog klein en andere media waren er niet. Er waren priesters die preekten, maar die werden ook beïnvloed door de propaganda.

    In 1879 schreef Wilhelm Marr een essay waarin hij concludeerde dat de joodse controle over de Duitse media en cultuur zo overweldigend was ( in 1879 !) dat Duitsland die strijd al verloren had. Te downloaden, 30 pagina's: http://www.kevinmacdonald.net/Marr-Text-English.pdf

    We hebben dus met een enorme kracht te maken die altijd zal blijven terugkeren. En op een dag zullen ze de wereld vernietigen, zoals Voltaire al in 1795 schreef, toen hij uiteraard niet wist dat er ooit atoombommen zouden komen.

    Ik denk wel dat de joodse macht in de Westerse MSM nu veel massiever is dan pakweg 40 jaar geleden. Ze hebben niet alleen De Lobby en de Neocons, en het ambtenaren-apparaat op de ministeries, en de Denk Tanks, en de grootste media. Nee, ze hebben ook al die humanitaire NGO's in handen ( Rootman gaf nog een voorbeeld van PAX) en de stem van de katholieke kerk is nu zo goed als irrelevant geworden.

    Maar er is toch weer hoop: de alternatieve media.
    Dat is dan ook onze laatste hoop.
    Je kan er zeker van zijn dat ze die met alle middelen zullen gaan aanvallen.
    Tot nu toe kon je schrijven wat je wilde. En er is heel veel feitenmateriaal op youtube en op internet te vinden waar de waarheid over joodse medeburgers is te lezen.( En dat alles door joden zelf geschreven. Ik ken er enkelen die duidelijk niet geloven in de gaskamers van Auschwitz. Nou, een grotere zonde kan ik niet bedenken, en toch staan ze op youtube. Nog wel.)
    Ik heb me altijd verbaasd dat het zo openlijk op youtube te lezen was. Per slot is ook youtube in joodse handen.
    Ik vrees dat het allemaal gaat verdwijnen, en dat de jonge mensen van nu nooit een idee zullen hebben waarom hun leven zo miserabel verloopt.
    En daarover voel ik me schuldig. Ik verdoe mijn tijd schrijvend op een blogje. En ik heb niet het idee dat het ook maar een klein beetje helpt.( Daarom val ik zo hard uit naar Oligarch.)
    Ik zou iets moeten doen.
    Maar wat?

    BeantwoordenVerwijderen
  26. @Jan, nee het leven van de jeugd kan je op deze blog niet beter maken.

    Onze invloed is heel beperkt als je niet in de top van het politieke besluitvormingsproces zit.
    Een derde wereldoorlog hou je ook niet tegen.

    Het kan wel je doel zijn om je kennis over te dragen op dit blog.

    Toch denk ik dat Trump het niet gered had om president te worden zonder de alternatieve media, met deze MSM die enkel negatieve/demoniserende berichten over Trump zei .En daar hebben al die bloggers en internet websites toch aan bijgedragen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oligarch,

      Oneens.
      Je kunt het leven voor de mensen in de toekomst wel beter maken. Ook met een blog. Maar die blog moet dan wel over de ware zaken gaan. Over de oorzaken van het kwaad. Niet over de ongelukken, maar over wie die ongelukken steeds veroorzaakt.

      Ja, Trump heeft baat gehad bij wikileaks en bij alternatieve media. Maar de grote slag heeft hij zelf geslagen, door de appelleren aan de reële angst van de gewone Amerikaan. Die ziet dat de elite speculeert met derivaten en zo stinkend rijk wordt. En de banken moeten door de belastingbetaler worden gered.
      Ze zien vele oorlogen die ze van hun karige loon mee moeten financieren.
      Ze zien dat hun banen verdwijnen. Ze zien dat er steeds meer immigranten komen die bereid zijn om voor heel lage lonen te werken.
      Dat geeft existentiele angst: de angst of jouw kinderen nog kunnen overleven.

      Trump heeft terecht al deze grieven benoemd. Dat heeft hem doen winnen. Laat ons zeggen dat hij daarmee al 70% van zijn stemmen binnen had. De andere 30% zijn door de alternatieve media binnen gehaald, zoals Wikileaks. ( Dit is uiteraard zomaar een inschatting.)

      Verwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mij heb je, maar Stairway to Heaven van Led Zeppelin is ook zeer actueel.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    3. Goede tips heren. Dan voeg ik another brick in the wall van Pink Floyd toe aan de lijst.

      Verwijderen
    4. Deze mag ook niet ontbreken
      Blowin' In The Wind lyrics (Bob Dylan)

      Verwijderen
    5. En om nationalistisch te blijven voer ik Twilight Zone van de Golden Earring op, maar dan wel de unplugged versie! Live gezien en ik ben nog nooit zo uit mijn dak gegaan!

      Verwijderen
    6. Golden Earring - Twilight Zone (Acoustic Live)
      https://www.youtube.com/watch?v=HXtOGuhKzCM

      Jullie zaten lekker op stoeltjes te genieten Joop.

      Verwijderen
    7. Of was je bij een ander concert ?

      Verwijderen
  28. Meer fake news: http://www.zerohedge.com/news/2016-11-29/martin-armstrong-exposes-real-fake-news-did-bbc-get-caught-fabricating-news-start-wa

    BeantwoordenVerwijderen
  29. @ Willem Willem 19.56.

    Mag ik jouw post in mijn bewoordingen beschrijven?
    Volgens mij gaat het ongeveer als volgt.
    De eigenaren van de media weten wat het doel is. Weten hoe de hazen lopen. Weten welke kant het op moet. Weten wie er zwart moet worden gemaakt en wie niet.
    Ze promoveren redacteuren die bereid zijn hun ziel te verkopen, en geven de oprechte journalisten geen promotie.
    De slimste journalisten weten wat van hen verwacht wordt en schrijven in die trant.
    Willem Middelkoop was 20 jaar journalist en zegt daarover: 'Er hangt op zo'n redactie op een gegeven moment een bepaalde sfeer. Als iemand iets positiefs over Putin noemt, dan wordt hij al uitgelachen. Dan weet je dat zo'n artikel niks zal worden. https://www.youtube.com/watch?v=yMiVg9rAEGs#t=686
    (Willem is joods. Een van mijn vele joodse helden.)

    Media schrijven elkaar na, en ze hebben allemaal eigenaren uit min of meer dezelfde familie, tegenwoordig, dus een journalist krijgt echt de indruk dat hij op de goede weg zit.
    Dan gebeuren er nog wat False Flags her en der, die diepe indruk
    maken. 911 en al die andere moslim-terreur aanslagen.
    Die zijn ook sturend. En noodzakelijk, want het gelijkheids-idee zat heel erg diep in de mensen verankerd. Om dan de moslims als 'anders' te gaan zien, dat is een heel grote stap. Dus die aanslagen zijn nodig: bloed = emotie= is overtuigend.

    Dat er heel veel nieuws de wereld ingestuurd is dat gefabriceerd werd, dat is geen punt meer. Er is geen tijd en geen geld meer voor onderzoek. Journalisten moeten wel geloven wat hen wordt voorgespiegeld, en wat de meeste collega's om hen heen zeggen. Bovendien: als ze dat niet doen, worden ze er uit gewerkt. Dat weten ze - al dan niet bewust- donders goed. De voorbeelden hiervan worden ook niet geheim gehouden. Ze dienen als waarschuwing. ( Ik denk aan de 4 journalisten die werden ontslagen toen ze wat negatiefs over Israel en de Gaza oorlog schreven, enkele jaren geleden.)

    De journalisten zijn er eigenlijk in geluisd.

    En dan zijn er nog de menselijke psychologische tekortkomingen die er voor zorgen dat ze de werkelijkheid niet meer kunnen zien.
    Het fenomeen van de confirmation bias: dat je altijd weer datgene ziet dat jouw huidige kijk op de zaak bevestigt.

    Leo Tolstoy heeft dat heel nauwkeurig omschreven:

    "The most difficult subjects can be explained to the most slow- witted man if he has not formed any idea of them already; but the simplest thing cannot be made clear to the most intelligent man if he is firmly persuaded that he knows already, without a shadow of doubt, what is laid before him." - Leo Tolstoy

    "De moeilijkste onderwerpen kunnen worden uitgelegd aan de meest traag van begrip zijnde man als hij zich nog geen mening heeft gevormd over de zaak, maar het eenvoudigste voorval kan niet duidelijk worden gemaakt aan de meest intelligente man als die al stevig ervan overtuigd is dat hij al weet, zonder een schaduw van twijfel, wat er gebeurd is."





    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Udo Ulfkotte was geen hoofdredacteur en toch wist hij dat hij verkeerd bezig was!

      Verwijderen
    2. Daarom. Die mensen zijn achterlijk.

      Jan van der Putten, verslaggever in zuid amerika voor de NRC- werd in de jaren zeventig al ontslagen door de NRC omdat hij zich niet hield aan de atlantische lijn van Kissinger. Hij kon daarna wel aan de slag bij de Volkskrant. Dat zou nu niet meer kunnen.

      Verwijderen
    3. Ik kan mij nog herinneren dat een Nederlandse verslaggever in maart 2003 in zijn handen stond te wrijven toen de oorlog in Irak uitbrak. Hij is daarvoor ontslagen!

      Verwijderen
  30. @Jan
    Kun een niet Jood een neocon zijn ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yep, Hillary Rodham Clinton!

      Verwijderen
    2. @Jan
      Het kan zijn dat Condy en Colin niet door Richard Perle werden uitgenodigd voor de (definitieve) vergadering waarin besloten werd om Saddam Hoessein aan te vallen omdat ze geen Neocon waren.
      Ik meen te herinneren dat Powel niet zo'n voorstander was voor een inval in Irak. Iig was hij het helemaal niet eens met de manier waarop Irak werd aangevallen en bezet. Uit militair oogpunt had hij absoluut een punt. De amerikanen konden geen orde houden in Irak door gebrek aan militairen.

      Verwijderen
    3. De twee bekendste niet-joodse Neocons zijn Rumsfeld en Cheney.

      Hillary is geen neocon. Ze is een democrate. Maar bij de Democraten heb je een stroming die óók de Neocon agfenda uit voert: dat zijn de 'liberal interventionists'.
      Liberal is hier: links. democraat. Het zijn de democraten die vinden dat je heel vaak landen moet binnen vallen en hun regerri8ng moet verdrijven, omdat dat de wereld bevrijdt van slechte leiders. Het zou dus de wereld beter maken.

      Voorbeelden: Samantha Power ( echtgenote van Cass Sunstein, joods) en Samantha Rice. Van Hillary weet ik niet of ze helemaal tot de liberal interventionists hoort. Zou best kunnen.
      In elk geval hebben de echte Neocons als Robert Kagan hun achterban opgeroepen om niet langer Republikeins te stemmen,maar op Hillary te stemmen.




      Verwijderen
    4. @ Oligarch 0.44.
      Het idee om Irak te gaan aanvallen sloeg helemaal nergens op. Zeker niet 8 dagen na 911. Niet alleen Powel een Rice zouden dat onzin vinden. Alle anderen.
      Maar wie niet aanwezig is, heeft geen stem. En zo werd er toch toe besloten. Het hele Pentagon stond perplex, zoals Wesley Clark vertelt: "Why are they going to attack Iraq? Do they have anything to do with 911?" "No. Nothing. I guess: if you only have a hammer, you consider everything to be a nail." ( zo ongeveer. citaat niet exact.)

      Conclusie: er was dus geen enkel motief. Behalve als je joods bent: dan staat het vernietigen van Irak al sinds 1982 (Oded Yinoin's Plan) op de agenda. En dan organiseer je wellicht een tweede Pearl Harbor om al die oorlogen te kunnen realiseren die Israel goed uitkomen.

      Pas na 19 september is men de argumenten gaan verzinnen om Irak aan te vallen. Maar op 19 september is het besluit al; gevallen.

      Verwijderen
    5. Ik toonde toch aan dat Saddam al vanaf de jaren negentig weg moest. Nu moeten Mubarak, Gadaffi en Assad ook weg terwijl er geen reden voor was en Hillary en Barack zijn geen Joden. Dus waarom die landen aanvallen ?

      Voor mij is het de vernietiging van de natiestaat die begonnen is in Joegoslavië in de jaren negentig en dan Irak, Afghanistan en dan Tunesië enz.

      Verwijderen
    6. @ Oligarch 1.08
      Victor Ostrovky schreef in zijn boek dat in 1990 verscheen dat Israel had besloten dat Saddam weg moest. http://www.mailstar.net/ostrovsky.html

      Assad moet ook weg voor Israel.

      Bij Ghadaffi zijn er meerdere motieven. Hij was expliciet tegen Israel, maar hij had meer vijanden: de FED, de BIS en hij wilde zwart Afrika redden uit de klauwen van het grootkapitaal.

      Waarom Mubarak weg moest is mij niet zo duidelijk.

      "Hillary en Barack zijn geen Joden. Dus waarom die landen aanvallen ?"
      Wat hebben Hillary en Obama er mee te maken?
      Hillary doet alles wat haar meesters haar vragen. En de meesters dat zijn de super rijken. ( De vijf grootste sponsors van Hillary waren joodse lieden, zo stond in Haaretz.)
      Obama is een apart geval. Hij is recruited door joodse mensen uit Chicago. Ze hebben zijn carriere ondersteund.
      Maar toen hij president was schrok hij toch terug voor de inval in Syrië.

      Joegoslavië was niet direct een joods belang. Natuurlijk had het Westen een grote hekel aan die Serven die broers van de Russen zijn. En was het vervelend dat ze socialist wilden blijven. En alle olieleidingen komen via hun gebied Europa binnen. Nu ligt daar in Yugoslavie een gigantisch grote Amerikaanse basis vlak bij de Griekse grens, zodat ze de olietoevoer naar Europa kunnen stoppen als ze dat willen.
      Maar het zou me niks verbazen als de Neocons daar al aan het oefenen waren voor hun latere ingrepen in het Midden Oosten. per slot vlogen ze toen al moslimstrijders vanuit arabische landen naar Bosnie om daar te vechten. En nu doen ze al jaren niet anders: oorlog voeren met behulp van nuttige moslim idioten.

      Vraag aan Oligarch: wat heb je er aan als je de natiestaat van die arme kleine landjes vernietigt?
      Juist door al die vluchtelingen die dat oplevert stapt Engeland nu uit de EU. Daarmee wordt Engeland weer opnieuw een natie-staat. Het was deels opgegaan in de vage EU.
      En Wilders en Le Pen etc etc zorgen dat de natie staat weer aan belang wint. Allemaal een gevolg van het vernietigen van de moslimlanden.

      Verwijderen
    7. arme kleine landjes zijn een opstap.

      Verwijderen
    8. Obama was de vredespresident. Hij mocht geen oorlog voeren, maar moeste het met proxy doen. Obama zag geen kans om Assad te beschieten in 2013. Russische vloot lag voor de kust. Amerikaanse marine militairen muitten. Geen draagvlak voor een aanval op Assad.

      Verwijderen
    9. "Conclusie: er was dus geen enkel motief. Behalve als je joods bent: dan staat het vernietigen van Irak al sinds 1982 (Oded Yinoin's Plan) op de agenda."

      Dan is het héél erg vreemd waarom Saddam niet tijdens de eerste golf-oorlog in 1991 is verdreven!

      Verwijderen
  31. Agenda verloopt niet altijd zoals het zou moeten Jan.

    De dominantie van de dollar in het betalingsverkeer. etc etc. Zowel de democraten als de neocons lijken het midden oosten en noord afrika kopot te willen maken. Maar ik denk dat de agenda veel groter was. Revoluties en Chaos in Rusland en China.
    Beide partijen werken voor de too big to fail corporaties/bankiers en militair industriële complex.
    Ik denk dat als je alleen naar Israël kijkt dat dan je blik te benauwd is. De oligarchen zijn transnationaal en Israël is een onderdeel. Ook een tool, net als amerika.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het gaat vooral om de grote natiestaten kapot te maken zoals china, rusland en india.

      Het is maar goed dat Poetin heeft ingegrepen, anders was het land Syrië nu één groot broeinest voor terroristen. Op weg naar centraal Azië.

      Verwijderen
  32. THE ESTABLISHMENT LAUNCHES THE WAR ON INDEPENDENT MEDIA
    https://southfront.org/the-establishment-launches-the-war-on-independent-media/

    BeantwoordenVerwijderen
  33. ALEPPO UPDATES: Tears, Hugs and Smiles, the Relief of Escaping Imprisonment in East Aleppo
    http://21stcenturywire.com/2016/11/29/aleppo-updates-tears-hugs-and-smiles-the-relief-of-escaping-imprisonment-in-east-aleppo/

    Blije mensen uit Oost Aleppo bedanken het Syrische leger

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Declaration Of War? Erdogan Says Turkish Forces Are In Syria To End Assad's Rule
    http://www.zerohedge.com/news/2016-11-29/declaration-war-erdogan-says-turkish-forces-are-syria-end-assads-rule
    Ze hebben de hoop om Assad weg te werken nog steeds niet opgegeven. Slecht nieuws.

    BeantwoordenVerwijderen