vrijdag 4 november 2016

Volksmenner Monasch (PvdA) vuurt Maidan menigte aan

Jacques Monasch wil tegen de asociatie stemmen, mocht de regering toch willen associeren. Het is een dapper standpunt. Maar wat deed Monasch in December 2013 op Maidan, met zijn opzwepende "heel Europa staat achter jullie" speech?Met dank aan Laura Starink die de "historische" video van Jacques twitterde.Monasch maakt een draai van 180 graden. Reist hij in December 2013 nog naar Kiev af om het door de CIA opgehitste volk verder op te zwepen in hun gewelddadige coupe om de democratisch gekozen regering van Janoekovitch om ver te werpen. Nu werpt de PvdA'er zich op als de torpedojager tegen de associatie. Wie het nog begrijpt mag het uitleggen in de comments. Hij staat trouwens nog steeds achter zijn actie van destijds. Neemt daar geen centimeter van terug.

65 opmerkingen:

 1. Het enthousiasme van het publiek is sprekend, wie is dat? Ik heb voor gisteren ook nog nooit van deze pipo gehoord.
  Dat verklaart het standpunt van monasch. Met deze lijsttrekker verkiezingen kan de pvda een niet draaiende kont goed gebruiken. Een draai dus over het vooraf respecteren van een referendum, ook bij een ongewenste uitslag, de draai gaat niet over de steun voor Kiev, of de oproep tot een coup een paar maanden voor de verkiezingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen hij op Maidan stond had meneer Monasch niet zoveel oog voor de democratische keus voor Janoekovitch... Nu werpt hij zich op als hoeder van de democratie en wenst nu wel 100% respect voor niet bindende referendum uitspraak... apart...

   Verwijderen
  2. @Blik,
   Is daar niet een goed woord voor. Opportunist.:-)

   In Amerika noemen ze dat een flip flopper.

   Volgens mij was mw. Clinton vroeger voor Gay huwelijk, daarna niet meer en nu weer wel. Ik heb al lang geleden ontdekt dat woorden van politici niets betekenen. Sinds de tijd van Obama zijn de woorden van politici aan hyper inflatie onderhevig. Hoe vaak heeft Marc Rutte niet sorry moeten zeggen of op zijn woorden moeten terug komen.....Ze maken zich totaal geen zorgen om hun integriteit. Ze draaien en ze liegen alsof het een lieve lust is.

   Daarom val ik ook niet voor de prima retoriek van Trump. Eerst maar eens kijken wie hij om zich heen verzamelt als zijn adviseurs. Het kan zijn dat de deep state wil dat Trump president wordt (Hillary is niet geliefd bij de militairen en ze kan niet tegen druk, bovendien heeft ze parkinson) en dat ze daarom belastend materiaal over Hillary naar buiten brengen. Rebellie bij de inlichtingendiensten zoals Pieczenik zegt lijkt me wat te kort door de bocht. Of als rebellie wel kan, dan is er geen respect voor de leiding of dan heeft de leiding geen goed controle mechanisme om de rotte appels er uit te pikken en te berechten of is er rivaliteit tussen de inlichtingen diensten en chanteren ze elkaar. Ik hoop dat we later wat meer duidelijkheid krijgen.

   Obama zou in principe moeten ingrijpen en de gene die hacken en info doorspelen oppakken. Maar misschien is Obama te zwak of erger is hij zelf chantabel door de inlichtingendiensten of misschien wil Obama stiekem wel dat Hillary het niet wordt. Het is iig duidelijk dat Hillary en Michelle elkaar niet mogen. En Obama mag haar ook niet.

   Verwijderen
  3. Natuurlijk is die monasch voor aansluiting van de Oekraïne bij Europa. Maar ja verkiezingstijd komt eraan en hij weet dondersgoed dat Oekraïne niet populair is bij het Nederlandse volk. Dus plotseling is hij tegen het associatieverdrag. Zijn de verkiezingen geweest, dan is hij weer voor. Zo simpel is het en als de media hem confronteren dan heeft hij zijn woordje wel klaar om te verklaren waarom eerst voor, daarna weer tegen en daarna weer voor. LOL.

   Verwijderen
  4. Laat er geen twijfel over bestaan dat Trump mijn keuze zou zijn van de twee als ik zou moeten kiezen

   Verwijderen
 2. Dank voor dit nuttige stukje recente geschiedenis. Het past geheel in de PvdA traditie om een schertsfiguur op te voeren die zogenaamd meer naar de wil van de bevolking gaat luisteren. Hopelijk is er iemand van geenstijl of zo die Monasch kan vragen over zijn ommezwaai.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald? - Wat in die redenatie alleen ontbreekt is het mea culpa van Monasch dat hij in 2013 dwaalde en nu gekeerd is.

  Dank voor de link Blik, vertelt wel iets over deze politicus die (zoals ik dat in de pers las) overkomt dat hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet... Ook daar zijn vast spreekwoorden voor, hoewel het woord 'hypocriet' me nu alleen te binnen wil schieten.

  Overigens heeft die Laura Starink ook een agenda (Rusland demoniseren, lees NRC) en zie ik de post van haar als probeersel om de evt motie (wat ik een goed idee vind) van Monasch om zeep te helpen door Monasch te demoniseren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Agenda Starink is bekend; maar dat neemt niet weg dat deze oude video, en zijn nieuwe uitlatingen, vragen om opheldering... van Monasch. Hij reageert op Twitter vooralsnog niet...

   Verwijderen
 4. Protest bij de Russische ambassade, waarbij een berg ledematen van etalagepoppen voor de poort gelegd werd.

  https://www.rt.com/news/365327-russia-embassy-uk-protest/

  Een korte internetsearch maakt duidelijk dat zoiets ca. 20.- E per stuk kost. Er lag daar dus voor een behoorlijk fors bedrag.

  https://www.google.nl/search?q=etalagepoppen&gws_rd=cr&ei=ZnscWJ3rHuDwgAa64qiQCw#q=etalagepoppen+ledematen

  Hopelijk gaat iemand uitzoeken wie dat waar gekocht heeft!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inmiddels is de voorsprong van Clinton volgens de peilingen al gedaald tot 293 zetels in het electoraal college. Een voorsprong van 23 zetels lijkt heel wat, maar de trend is snel dalende, naast het ´Brexit-effect´. De lichaamstaal van Clinton en haar campagneteam lijkt duidelijk te maken dat ze er zelf ook niet meer in geloven. Momenteel lijkt een overreach van Obama en zelfs Michelle zelfs contraproduktief te werken. 27 minuten geleden is aflevering 29 van wikileaks uitgekomen. Steeds meer officials worden in de val van de Clinton Foundation en het emailschandaal meegezogen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Steve Pieczenik: Quote: We hebben jullie nummer!.

   Als ratten verlaten ze het zinkende schip.

   Verwijderen
 6. Ik houd het voor mogelijk dat Monasch in 2013 zich niet zo in de zaak had verdiept en dacht dat hij aan de goede kant van de geschiedenis stond.

  Blik, ik vraag me af wat het nut er van is om mensen die nu aan onze kant staan, ook nog eens aan te gaan vallen. Laat dat aan Starink over.

  Ken je de mensen van We are Change Rotterdam?
  Ze doen prima werk.
  Maar ze gaan als woolven tekeer tegen Kartel van Wolferen. Waarom? Omdat van Wolferen 26 jaar geleden een Bilderberg conferentie heeft bijgewoond.

  26 jaar geleden !!!
  Ter vergelijk: Speer, de rechterhand en plaatsvervanger van Hitler mocht na 20 jaar als vrij man de gevangenis verlaten.

  Ik zou zeggen: wees zuinig op alle mensen die aan onze kant staan, en laat hem die nooit van mening is veranderd, de eerste steen werpen. ( Hoeft geen steen te zijn, mag ook een boemerang zijn)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar dan moet hij wel zijn standpunt daaromtrent van destijds gemotiveerd herroepen. Dan komt hij krachtig over en blijkt een zelfstandig denker te zijn. Een uitstekende mogelijkheid om zich te profileren en aandacht in onze media te krijgen. Misschien niet genoeg voor het listtrekkerschap, maar wel voor een afsplitsing van enkele zetels.

   Voor van Wolferen zou het ook een reden kunnen zijn wat meer over Bilderberg bekend te maken. Wie een hoog profiel wil hebben moet dat wel steeds waar willen maken.

   Als hij het nu nalaat om snel zijn handelingen toen op Maidan, net zo erg als dat van van Baalen en Verhofstadt als een dwaling te verklaren, liefst met wat onthullingen van waaruit de opdracht/ inspiratie kwam, komt hij als een zwakke, mogelijk wrokzuchtige, naar voren geschoven dissident over.

   Wat Speer (the nazi who said sorry) als het slechts om zijn architectuur en positie gaat vind ik 20 jaar wel genoeg. Ik ben niet genoeg ingevoerd om te weten of deze man ook bloed aan zijn handen had. Achitectuur is in elk geval geen reden voor straf.

   Verwijderen

 7. Documentaire wordt aangekondigd op RT: A Century of War.
  https://www.rt.com/about-us/press-releases/century-war-rt-america/

  In his quest to give context to America's transformation away from a society committed to raising standards of living through industry, Stone interviews self-professed ‘economic hitman’ John Perkins, former Wall Street insiders Nomi Prins and Catherine Austin Fitts, former Senator Mike Gravel, former Microsoft insider Ramez Naam, and SRI Energy Director Michael McKubre to make ‘A Century of War’, inspired by the book by William Engdahl.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jan, met je eens dat iedereen recht heeft op verandering van mening; ben ik zelf ook voorbeeld van; ik was destijds voor de kruisraketten en 100% pro-VS.

  Over Jacques stel jij dat Monasch zich mogelijk niet verdiept had in 2013. Ik kan je uit de droom helpen: zojuist op radio 1 (even na 13.00 uur) stond en staat hij daar nog steeds achter. Alleen het democratisch aspect van het referendum vindt hij nu dermate zwaar wegen, dat ondanks dat hij nog steeds achter Maidan en zijn eigen optreden staat, hij vindt dat het referendum gerespecteerd dient te worden.

  deze fantastische principiele stellingname is moeilijk te combineren met zijn wens Janoekovitch (democratisch gekozen!) met een handjevol te wippen. Hij houdt er ook van democratie te brengen in verre buitenlanden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu wordt het ingewikkeld.

   Ook een democratisch gekozen leider kan door misleiding/geld/fraude/propaganda/false-flags etc democratisch gekozen zijn en daarna het belang van het volk ondergeschikt maken aan het belang van de elite.

   Voorbeelden hiervan: Bill, Bush,Obama,en straks mogelijk Hillary.
   Maar ook: Yanukovich.

   Het is goed denkbaar dat Monasch niet begreep dat die Neocons als Nuland helemaal niks goeds voor de Oekraiense bevolking na streefden, maar dat Monasch dit niet door had.


   Hij geloofde misschien echt dat de opstand een beter leven voor de Oekraieners zou brengen.
   Je kan hem niet zomaar beschuldigen van boosaardigheid op het moment dat hij op Maidan stond te roepen.
   ( Of denken jullie dat Monasch de Wolfowitz Doctrine kent, en het PNAC rapport, en de Michael Ledeen (*) doctrine.)

   Van Baalen en Verhofstadt hebben een heel andere achtergrond. Zij strijden al jaren voor de Elite en tegen het gewone volk. Op basis daarvan weten we dat ze boosaardig zijn, en hypocriet als ze strijden voor democratie.

   (*)“Every ten years or so, the United States needs to pick up some small crappy little country and throw it against the wall, just to show the world we mean business.”

   Verwijderen
  2. Maar dan zou het wel fijn zijn als Monasch iets over zijn optreden te Maidan anno 2013 in 2016 zegt, alszijnde dat hij het in 2013 niet doorhad wat Nuland en Co in petto hadden voor de Oekraine.

   Ik weet ook niet alle details, kan niet in het hoofd kijken van Monasch, en 'hindsight bias' is een makkelijke/mogelijk onjuiste manier om mensen hun handelen uit het verleden te verwijten. Maar doen alsof je neus bloed (is het spreekwoord waar ik naar zocht) overtuigt mij niet dat Monasch een politicus is die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

   Uit de comment van Blik begrijp ik overigens dat Monasch nog steeds achter zijn optreden in 2013 staat en dan begin ik het toch behoorlijk verwarrend te vinden, dat gekonkel en gedraai wat Monasch daar tentoonspreidt. Zo iemand zou ik nog geen tientje lenen, en als de PvDA werkelijk opzoek is naar een standvastig leider, vrees ik dat Monasch daar de lakmoesproef niet heeft doorstaan.

   Wat nog steeds niet wegneemt dat een motie van wantrouwen, geopperd door Monasch, vanwege de referendumuitslag en hoe Rutte met die uitslag omgaat, me een juiste strategie lijkt om te volgen.

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. John Pilger is een erg goede journalist met ook een goede website. http://johnpilger.com

   Verwijderen
 10. Voor wat het waard is!

  TRUE PUNDIT: COMEY MANDATES ALL FBI AGENTS REPORT TO D.C. OFFICES; PREP FOR RAIDS, POSSIBLE ARRESTS IN CLINTON PROBES

  “We’re preparing for many arrests from the top down,” the FBI source said. “I cannot elaborate beyond that.”

  When pressed to better define what “from the top down” meant in terms of possible suspects, the source refused to elaborate.

  “You’re a smart guy; read between the lines,” the source said.

  http://truepundit.com/breaking-comey-mandates-all-fbi-agents-report-to-d-c-offices-prep-for-raids-arrests-in-clinton-probes/


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drudge: State Emails Found on Weiner Laptop… Congressman McCaul Says Impeachment Is Already On The Table If Hillary Becomes President… IRS Is Also Investigating the Clinton Foundation

   http://investmentwatchblog.com/drudge-state-emails-found-on-weiner-laptop-congressman-mccaul-says-impeachment-is-already-on-the-table-if-hillary-becomes-president-irs-is-also-investigating-the-clinton-foundation/

   Verwijderen
  2. Kom op mensen, is er nu niemand bij de Nederlandse mainstream media die naar FOX News kijkt en het Nederlandse publiek even inlicht hoe de stand van zaken is omtrent Hillary Clinton. Wij weten via Udo Ulfkotte toch wel wie hier in Nederland het nieuws stuurt, dus waarom dat stilzwijgen, zijn er misschien ook een aantal Nederlandse politici, die op dit moment peentjes zitten te zweten?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Uit de laatste batch emails van Wikileaks blijkt dat I.S. met hetzelfde geld is betaald.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @Matt,

   Het is Russia Today, dus het wordt volledig uitgezonden!

   De NOS zou alleen "I'm sorry for Hillary Clinton" hebben uitgezonden! LOL

   Verwijderen
  7. "Kom op mensen, is er nu niemand bij de Nederlandse mainstream media die naar FOX News kijkt en het Nederlandse publiek even inlicht hoe de stand van zaken is omtrent Hillary Clinton"


   WHOOOOEEEEAAAAAA

   Gaat het zielige propaganda zendertje van Marcel Gelauff af. Oi Oi Oi, als een gieter.
   Niet alleen de FBI, maar ook de IRS onderzoekt haar. En het nederlandse volk weet NIETS hiervan.

   Verwijderen
 11. Hillary has repeatedly said that fully supports concepts like smart growth and sustainability. There is no question that under a Clinton Presidency that this will become her agenda, as in Agenda 21.

  http://www.thecommonsenseshow.com/2016/11/04/president-clinton-and-her-sustainability-policies-will-mark-the-end-of-america/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hillary doet aan occult.

  “SPIRIT COOKING”: CLINTON CAMPAIGN CHAIRMAN PRACTICES BIZARRE OCCULT RITUAL
  Menstrual blood, semen and breast milk: Most bizarre Wikileaks revelation yet
  http://www.infowars.com/spirit-cooking-clinton-campaign-chairman-invited-to-bizarre-satanic-performance/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag ik een suggestie doen, "Demmink"?

   Verwijderen
  2. The expression “Something is rotten in the state of Denmark”, could be changed for the state of The Netherlands.

   http://erwinlensinkvrij.nl/doofpot-moorden-rond-pedonetwerk-demmink-en-legitimatie-door-beatrix.html

   Verwijderen
 13. Opvallend dat de NOS niks over de amerikaanse verkiezingen op haar website heeft staan 4 dagen voor de verkiezingen.
  http://nos.nl/

  LOL. Wordt de NOS en george Soros lieveling HRC geen president.? LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. ITS HAPPENING! Fox and Friends: “Trump leading ALL OVER”… The betting market has shifted to Trump. Prescient or too soon?

   http://investmentwatchblog.com/its-happening-fox-and-friends-trump-leading-all-over/

   Verwijderen
  3. Het wordt alleen nog maar erger voor Hillary.
   President ?, als de publieke opinie zich tegen haar keert, kan het wel eens zo zijn dat het ministerie van Justitie niet anders kan dan de vrouw gaan berechten. Enkel en alleen om geloofwaardig te blijven.

   Verwijderen
  4. Unhypnotizing a Clinton Supporter

   Today I teach you how to unhypnotize a Clinton supporter.

   http://blog.dilbert.com/post/152734465316/unhypnotizing-a-clinton-supporter

   Verwijderen
  5. "enig" nieuws uit de VS. www.arkancide.com

   Verwijderen
  6. @Joop de Jong,

   LGK, zal er wel 2 maanden voor uit moeten trekken om alles te lezen, misschien is dit wat voor die clown.
   www.mostdamagingwikileaks.com (wordt dagelijks bijgewerkt).

   Verwijderen
 14. Blik,
  het lukt me niet meer om ergens midden in de draad een venster te krijgen waar ik tekst in kan schrijven. Als ik op 'Beantwoorden ' klik, komt er niks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan,

   Even de pagina vernieuwen of een pagina teruggaan moet dat probleem op moeten kunnen lossen!

   Verwijderen
 15. Hier dan maar mijn reactie over Monasch:

  1. Hij meende in 2013 wat hij zei, op de Maidan.
  2. Hij staat daar nog steeds achter.
  3. Nu vind hij dat de uitslag van het referendum moet worden gerespecteerd.

  Er zijn miljoenen mensen die 1 en 2 met hem delen: ze geloven dat er een volk in opstand kwam tegen de oligarchen.
  Van die miljoenen eisen we niet dat ze hun mening herzien.

  Maar omdat Monasch nr 3 uit draagt (er zijn maar heel weinig mensen die de moeite nemen) eisen we van hem dat hij 1 en 2 ook herziet.

  Ik zie het nut niet van deze Blik-actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Huma Abedin's vader en moeder eten drinken en slapen de moslim brotherhood. Wat wil het zeggen dat hun dochter als ENIGE direct toegang heeft tot HRC e mail account. Volgens mij heb je dan de intentie om het moslim extremisme/terrorisme over de wereld te laten uitdijen.
  Quote van de oprichter van de muslimbrotherhood Hassan al Banna.
  Allah is our goal; The Prophet is our Leader; The Qur’an is our Constitution; Jihad is our Way; Death in the service of Allah is the loftiest of our wishes; Allah is Great; Allah is Great.”

  http://journal-neo.org/2016/11/04/the-real-huma-gate-crime-is-the-muslim-brotherhood/

  Hillary heeft Heeeeeeel veel uit te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dacht al, waar blijven ze:

  http://www.cbsnews.com/news/sources-us-intel-warning-of-possible-al-qaeda-attacks-in-us-monday/

  Gelukkig wel de gematigden.......

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zojuist het interview van Pilger met Assange bekeken. Voor mij geen nieuwe onthullingen, maar wel een uitstekend interview. Nu is het maar wachten hoeveel er tot het Amerikaanse kiezerspubliek doordringt. Het is soms wel lastig om Assange met zijn contra-basstem te verstaan: zijn stem komt af en toe niet boven de gehoorgrens uit, en dan klinkt het als kraken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof dat het druk is op de RT website met mensen die kijken, dwz ik krijg de video niet geopend. Maar hier is de link alvast: https://www.rt.com/news/365405-assange-pilger-full-transcript/

   Verwijderen
 19. Weer een uitstekend geschreven artikel van Willy van Damme:

  https://willyvandamme.wordpress.com/2016/11/05/hillary-clinton-en-haar-salafistische-vrienden/

  Deze Vlaamse journalist heeft zoveel achtergrond dat hij altijd nog wat onduidelijkheden kan verhelderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Rootman

   Vette pluim voor Willy. Prachtig hoe hij de stand van zaken samenvat.

   Verwijderen
 20. internationaal socialisme, de doodsteek voor iedere soevereine staat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ marktman

   Herken helemaal niets socialistisch in het wereldwijde neokolonalistische vandalisme dat we zich voor onze ogen zien ontrollen.

   Verwijderen
  3. Marktman gelooft de MSM.

   Ze hebben hem wijs gemaakt dat mensen met een IQ van 70, die honger hebben, er zelf schuld aan zijn. Die hoef je helemaal niet te helpen.
   ( Oprah kraaide het elke dag uit: 'Je kunt àlles bereiken, als je maar wil!" Arm zijn is dus eigen schuld dikke bult.
   Oprah was een asset voor de Neoliberals. Maar omdat ze zwart was dacht iedereen dat ze aan hun kant stond.)

   Maar als de banken nog eens in nood komen omdat Wall Street weer een ponzi scheme heeft bedacht dat aan het eind van de rit is gekomen, dan moet de gewone burger die nog enige spaarcenten heeft, betalen.

   Er is niks mis met socialisme, behalve voor de 1%: die kan niet meer àlles voor zichzelf kan stelen.
   Dus hebben ze het socialisme zwart gemaakt.

   "Maar was er niet een enorm misbruik van allerlei sociale wetgeving?"
   Ja. Vooral in perioden dat er structureel werkeloosheid was: keurden ze de mensen af wegens een zwerende vinger, zodat het bedrijf de kosten kwijt was en de staat er voor moest opdraaien.

   Verwijderen
  4. Ik weet niet wat marktman gelooft (moeilijke woorden, souverein, internationaal, blablablabla), maar als ik het probeer te ontleden tot een logische zin,

   Dan weet ik dat socialisme de deltawerken mogelijk heeft gemaakt. Want daar hebben we allemaal aan mee betaald:

   kosten 2.5 miljard euro. Opbrengst: Nederland niet meer onder water, werkgelegenheid, trots, nieuw land, nieuwe handel, vooruitgang en bloei.

   Zet dat af tegen kapitalisme: ING houdt het hoofd niet meer boven water, en die andere NL banken, ook niet. Kosten: 20 miljard euro (and counting). Opbrengst: het heeft de aandeelhouders geen windeieren gelegd, en de directeuren zijn ook heel tevreden. Verder is de staatsschuld weer toegenomen. En die mogen we allemaal nog jarenlang, dankzij die pennenstreek, van Wouter Bos, terugbetalen aan de banken die het probleem zelf veroorzaakt hebben.

   En aangezien we dat geld niet hebben wordt er bezuinigd op IQs van 70 die als zondebokken 'hun eigen ellende zelf veroorzaakt hebben' (NOT), en als van die zondebokken niets meer valt uit te zuigen, zuigen we een andere sociaal zwakkere minderheid leeg. In de VS is dat inmiddels de blanke middenklasse, en Nederland loopt niet ver achter. En zo gaat die spiraal van een samenleving die voor elkaar werkt (deltawerken, socialisme) langzaam door het putje.

   Is dat wat marktman gelooft?

   Verwijderen
  5. Worden als "links" of "rechts" of "socialistisch" dan wel "liberaal" als aanduiding voor een politiek standpunt zijn elk voor zich betekenisloze vergaarbakken geworden. Een partij als de PVDA heet bijvorbeeld nog steeds socialistisch of links te zijn, maar persoonlijk herken ik het type socialisme dat ze voorstaan alleen nog maar hoeders van de politiek correcte moraal. Van die moraal zei George Carlin heel terecht:

   “Political correctness is the newest form of intolerance, and it is especially pernicious because it comes disguised as tolerance. It presents itself as fairness, yet attempts to restrict and control people’s language with strict codes and rigid rules. I’m not sure that’s the way to fight discrimination. I’m not sure silencing people or forcing them to alter their speech is the best method for solving problems that go much deeper than speech.”

   Verwijderen
  6. de pvda (internationale) socialisten volgen het rode vaandel van het rode schild representing de internationale plunder bankiers, tevens de initiatiefnemers van globalisering en wereld hegemonie, by war or by consent

   Verwijderen
  7. Noem ze, als je de wereld zo ziet/ dan bij de naam die bij ze past: globalisten. Heb je alleen wel een probleem want dan is de naam van de PVDA inwisselbaar voor die van VVDCDAGL.

   Verwijderen
  8. Hillary Clinton noemt de beweging achter Trump een “Vast Right-wing Conspiracy”, waarmee ze zichzelf tracht te framen als, de kampioene van links, in plaats van de corrupte kleptomane schrijftafelmoordenaar die ze in werkelijkheid is.


   http://journal-neo.org/2016/11/04/the-real-huma-gate-crime-is-the-muslim-brotherhood/

   Verwijderen
  9. "dan is de naam van de PVDA inwisselbaar voor die van VVDCDAGL" ja dat klopt, de SP hoort er ook bij, ik hoorde van Bommel indertijd op tv zeggen dat het goed was dat nederlandse f16s missies gingen uitvoeren boven Libië

   Verwijderen
  10. nationaal socialisme en internationaal socialisme, een wereld van verschil

   Verwijderen
  11. Als Marktman zou bedoelen dat de Trotskisten zowel socialist waren als de ambitie hadden de wereld te veroveren, en dat ze op de achtergrond daarbij geholpen werden door de Grote Bankiers, dan heeft hij gelijk.
   Maar als je een woord gebruikt en dat in een niet gangbare betekenis gebruikt (één bepaalde denotatie voor ogen hebt) zonder dat er bij te zeggen, dan ben je een beetje pedant aan het doen. Dan doe je geen moeite om begrepen te worden.

   Dan ben je moedwillig misverstanden aan het veroorzaken en moedwillig andermans tijd aan het verdoen.

   Verwijderen
  12. Het socialisme bestaat voor het grootste deel los van de Trotskisten. De elite en ook de bankiers waren er behoorlijk bang voor.
   Alleen voor de joodse bankiers was het een manier om etniciteit en klasse te laten verdwijnen, waardoor ze als jood precies gelijk waren aan de 'autochtonen'. Lees Yuri Slezkine over Rusland: Na de Russische revolutie werd de macht en invloed van de joden vele vele malen groter dan daarvoor. Ze namen de hele cultuur, de vrije beroepen, academia etc. helemaal over, binnen 20 jaar tijd.

   Verwijderen
 21. Monach was daar waarschijnlijk met een ander socialistisch licht! de beruchte en gevreesde Franse BHL Bernard Henry Levy , deze mensen hebben iets gemeen met 80% van de huidige regenten en oligarchen in kiev , en hun stoottroepen de blauwe helmen van kiev
  Mag maar 1 keer raden !
  Veder de Russen hebben ervaring met dat soort tuig na Lenin en trotski die de Romanovs geliquideerd hebben , kwam Stalin deze heeft schoon schip gemaakt en heeft het betrekkelijk lang vol gehouden omdat hij zo "achterdochtig was" van ploeg scharen tot atoombom in 30 jaar achteraf gezien aardig knap !
  Monach die ziet gewoon dat het tij aan het keren is en kiest eieren voor zijn geld , Samson asher en andere in de politiek zijn nog niet zo ver, Trump moet nog even winnen !
  Vraag mij alleen wat er gaat gebeuren met alle bestuurders en journalisten van de prestitute die ons zo schoftelijk voorgelogen hebben tijdens en na 9/11 ?

  BeantwoordenVerwijderen