dinsdag 1 november 2016

Epidemie: 20 VS Veteranen plegen zelfmoord. Per Dag.20 Amerikaanse veteranen plegen zelfmoord. Per dag. Zo lazen we vandaag in het Parool in een artikel over Irak Veteraan Brian Wilson. Hij gaat Trump stemmen en vertelt over zijn uitzending naar Irak, kort na 9/11. Een goed jaar doet hij in Irak "zijn werk". Hij komt thuis in zijn stad Muncie en raakt aan de drank ("zelfmedicatie"), wurgt zijn vrouw bijna, beleeft een scheiding en slaapt slecht.

Wij vroegen een Russische WW2 veteraan in mei of hij ooit geleden had, zoals zoveel "moderne militairen" hedentendage, aan nachtmerries of depressies. Het antwoord kwam er op neer dat als je een moreel te verdedigen oorlog vecht voor je eigen land, dat je daar geen last van hebt. De agressie en aanvalsoorlogen zoals de VS die voert zijn natuurlijk van een moreel heel ander peil en dat verklaart waarschijnlijk de (morele) problemen van de jonge Amerikanen.

Wij geloofden echter de cijfers niet direct en googelden even en wat blijkt? Het is nog veel erger. Circa 8.800 Amerikaanse veteranen beroven zichzelf van het leven volgens de officiële site. Dat zijn 24 (vierentwintig) (oud-)militairen. Per dag. Elk uur van de dag en van het jaar, één. Kortom, het lijkt erop dat de meeste Amerikaanse militairen thuis in de VS sneuvelen en niet op hun "missies" ver weg.

Blik sprak eerder op het vliegveld van Houston met gedesilusioneerde Amerikaanse (ex-) militairen.

18 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Youtube: 'Hillary's #1 aide Huma Abedin: Undeniable ties to terrorists & 9/11 funders (Watch before voting!)

  Wat moet ik hier nu van denken?
  Huma's moeder en broer hebben een organisatie die voor een soort Muslim Brotherhood ijvert. En ze zijn gevestigd op hetzelfde adres in Londen als een Saudische organisatie ( Muslim World League) die schuldig is bevonden aan het steunen van Osama en andere terroristen. Hun baas, Omar Naseef, heeft ook de organisatie opgericht waar Huma's moeder en broer voor werken. Ze ijveren voor Sharia.

  Iemand enig idee wat we hier van moeten denken?
  Het kan toch niet zo zijn dat deze Huma nooit gescreend is?
  Ze werkt al vanaf haar 20ste jaar voor Hillary, en dat doet ze nu al 20 jaar. Ze zal dus 39 of 40 zijn.
  Ze zou mogelijk Chef staf van het Witte Huis worden als Hillary president werd. Two handshakes away from Osama.

  Het moet niet gekker worden, zou Geert zeggen.

  Nou ja, voor mij een peuleschil om hier chocola van te maken,zoals U begrijpt: 'De joden hebben het gedaan' ( goed gezien, Cruelman.)

  Het moslimterrorisme is bedacht door Brzezinski en Perle ( The Prince of Darkness).
  Brz. gebruikte het om zìjn vijand, Rusland, kapot te maken.
  Perle gebruikte het om zìjn vijand, de moslimwereld, kapot te maken.

  De Clintons hebben al heel jong laten zien dat ze talentvol zijn èn door roeien en ruiten gaan: drugshandel en drugsmoorden in Arkansas.
  Ze zijn co-opted door de joodse Neocons om als aardig goyim stel de agenda van de Neocons uit te voeren.

  Toen de ouders van Abedin naar Saudi Arabië gingen (1978) werd het idee geboren om Rusland in Afghanistan te lokken, door mujaheddin te gaan steunen.
  Het is niet waarschijnlijk dat binnen de Abedin familie twee sterk tegengestelde stromingen heersen: de sharia tak ( moeder en broer van Huma) èn de pro- Amerikaanse, democratische tak: Huma.
  Het is veel waarschijnlijker dat òf Huma een spion is die haar omgeving voor de gek houdt, òf haar moeder en broer daar in Saudi Arabië (Londen-office) de zaak voor de gek houden en de arabieren aansporen om de terroristen te steunen.

  Onze joodse vrienden lachen in hun vuistje: http://forward.com/news/352719/top-5-donors-to-hillary-clinton-campaign-are-all-jewish/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook bekend dat Obama grote donaties heeft gegeven aan de muslim brotherhood in Egypte. Het oorspronkelijke plan van de gekleurde revoluties was om het gebied in noord afrika en het midden oosten aan de muslimbrotherhood = MI6 te geven. In dat plan zou ook de salafistische saoedische koningshuis moeten verdwijnen. Erdogan zou de sultan van het rijk worden. Qatar die dit grotendeels heeft gefinancierd zou natuurlijk ook een voorname positie krijgen in dit rijk.
   Was Morsi niet afgezet dan had Assad geen kans gehad om te overleven. (voor de duidelijkheid dit is mijn idee van het oorspronkelijke plan voor de arabische lente).

   Verwijderen
  2. Zbig heeft de oppositie van de pro Russische regering in Afghanistan geheime steun gegeven wat volgens zbig reden was om een Russische invasie in Afghanistan uit te lokken. Wat ook gebeurde.
   The CIA's Intervention in Afghanistan
   http://www.globalresearch.ca/articles/BRZ110A.html

   De sovjet unie is Afganistan niet te boven gekomen. De USSA komt Afghanistan ook niet te boven. De dollar empire gaat verdwijnen. Simpsons hebben het al verteld. Onder Trump zakt het land weg in een schulden moeras. Vertrouwen in de dollar zakt weg.

   Verwijderen
  3. @ Jan V

   Er bestaat al heel lang een innige relatie tussen streng orthodoxe/extermistische islamstromingen en Westerse inlichtingendiensten. Die relaties gaan terug tot ver voor de oorlog in Afghanistan. Britse en Amerikaanse inlichtingendiensten maakten vlak na WOII al gebruik van de diensten van de Broederschap.
   De Duitsers deden dat zelfs al rond WOI.

   Benieuwd wat de rol van Huma uiteindelijk blijkt te zijn. 't Zal niet voor de eerste keer in de geschiedenis van de spionage zijn dat de bedrieger wordt bedrogen door dubbelspionage.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   Moris kreeg ook onmiddelijk miljarden euro van de EU:

   http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/9696397/Egypt-and-President-Mohammed-Morsi-make-a-good-impression-on-the-West.html

   Verwijderen
  5. Oligarch, Dawg,

   Ja, ik was het even vergeten, maar als ik het goed heb dan steunde de VS de MB om op die manier Nasser ( die zijn land modern en welvarend wilde maken) dwars te zitten.
   Dat was dus in de jaren 50.

   Ik las nu op NB de Nederlandse Wikipedia dat reeds in 2012 er 5 Republikeinse Congresleden al gevraagd hebben om Huma 's banden met de MB te onderzoeken. Maar dat leverde weinig op.
   De video over Huma kan dus onjuist zijn.

   Maar de beweringen in de video zijn wel goed verifieerbaar, omdat ze zo concreet zijn, en ze blijven volgens mijn eigen google onderzoek te kloppen:

   De moeder van Huma, Saleah S, Mahmood en broer Hassan Abedin werken inderdaad voor het Inst. voor Muslim Minority Affairs: http://www.imma.org.uk/editorialboard.htm

   Het adres in Londen van deze NGO waar moeder en broer werken: 46 Goodge Street.
   http://www.imma.org.uk/contactus.htm

   Dan googlen we op 'Muslim World League London.'
   Die site geeft: error. Maar rechts zie je uit het cache geheugen nog wel het gebouw en het adres van de organisatie: 46 Goodge Street, London.

   Het klopt dus Wèl dat haar familie voor een soort Muslim Brotherhood werkt of werkte!

   Verwijderen
  6. Huma is naast haar capabele rol van politieke hack ook de handler van de onstabiele alcoholiste. In die zin heeft ze een beetje een rol als een Rasputin, zo lijkt het.

   Maar er is een moerassig, enigmatisch terrein tussen het salafistische fundamentalisme en het beetje pervers soort hedonisme van de 1 %. Een terrein waar ook de Saoedische prinsen goed thuis zijn.

   Verwijderen
 3. "Stand by them" 't Is één van de verkiezingsbeloftes van Trump. Hoop dat daar wat van terecht gaat komen, mocht hij de nieuwe president van de VS worden.

  Overigens op dit moment is 97% van de gesneuvelde Amerikaanse soldaten man. Als het aan HRC ligt wordt die gender gap kleiner en daar wordt met hele wrange humor campagne tegen gevoerd. Wat plaatjes:

  https://i.sli.mg/Iu7ENs.jpg

  http://pbs.twimg.com/media/Cv2snFmXgAAu1nm.jpg

  https://i.redd.it/8g64svjw77ux.jpg

  https://i.imgur.com/Nn0Dmuw.png

  http://www.snopes.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/10/hashtag-draftourdaughters.jpg

  https://i.redditmedia.com/uyNbU2S403RDqKF2fLtWKybHPShpHdPLZufqX02bOKQ.jpg?w=950&s=03e8992984f6cfb12d2221559e02649d

  Draft our daughters. Doe maar niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een filmpje waarop je ziet hoe een bom-aanslag in scene wordt gezet.
  Een man ontsteekt een lont van een bom in een auto. Bom gaat even later af. Crisis-acteurs komen aan gelopen en gaan op de grond liggen kermen.
  Youtube: ISIS Bombing Caught Red Handed Innocents Hurt - Hoax
  of: https://www.youtube.com/watch?v=XY-bHqznIa0

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier nog wat wetenschap achter de draad van Blik. Het zijn relatief jonge blanke Amerikaanse mannen uit de middenklasse die Oversteegen in de VS, iets wat gezien wordt sinds 2000 en (als ik het goed onthouden heb) vertaalt naar enkele miljoenen extra doden in totaal. Waar ze aan dood gaan: suicide, leverziekte (alcohol), poisoning (drugs). Zie: http://www.pnas.org/content/112/49/15078.full.pdf

  Dit is tragisch en heeft mijns inziens (zeker als je let op de groep en de tijdlijn) alles te maken met de PNAC.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Veel dead culture en drugsgebruik in de hollywood muziek /video industrie gepaard gaand met groot aanbod van drugs tegen een lage prijs.

   Werkt allemaal mee om zelfmoord te plegen.

   Verwijderen
 6. Volgens deze poll is nu de voorsprong van Trump al 5,4 % :

  http://graphics.latimes.com/usc-presidential-poll-dashboard/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik de reactie van Carville, een campagnestrateeg uit de stal van Clinton en Obama zie, denk ik dat ik mijn weddenschap (dat Trump wint) ruimschoots win:

   http://www.lifezette.com/polizette/carville-melts-asserts-fbi-gop-kgb-cahoots/

   Tenzij er aliens zouden landen, dat schijn het enige te zijn dat Clinton misschien de overwinning zou bezorgen.

   Wat dat betreft doet Carville, dat geef ik hem na, zijn uiterste best! Hij zou zo een rol in ´Men in Black´ kunnen spelen...

   Verwijderen
  2. Voorlopig gaat het echter om de ´battleground states´. Pas als deze min of meer gezekerd zijn kan er sprake gaan zijn van een landslide: dat is als in ´blue states´ de democraten niet gaan stemmen en de onafhankelijken en normaal thuisblijvers wel opkomen.

   En wie weet komt Assange nog met een verrassing: Als er slechts een kans overblijft dat zij zou winnen kan hij net zo goed zijn levensverzekering op tafel leggen...

   Verwijderen
 7. bij ons in NL zijn er zorg-instellingen als ervaringtest.

  levende gewaden waar je nog iets mee kunt als werker.

  of niet.

  BeantwoordenVerwijderen