dinsdag 1 november 2016

Kamervragen: Wat doet Nederlandse militair in Donbass?

Met dank aan GeenStijl en Fortruss die wezen op de NATO-militairen in Donbass.

Kamervragen

Best wel compromiterende kiekjes van NATO militairen in Donbass, waaronder een bebrilde Nederlandse soldaat. Tijd voor wat kamervragen lijkt het: Wat hebben Nederlandse soldaten te zoeken in Donbass? Gaat het om officiële Nederlandse soldaten? Is de kamer hierover ingelicht? Zo nee, waarom niet? In het kader van de terreur die het Oekraiense leger en aan haar gerelateerde milities uitoefenen met vele burgerdoden tot gevolg, is het dan wel verstandig dat Nederlandse militairen zich in dat wespennest gaan mengen? Als je dan toch zo graag actief wil zijn in Donbass, heeft de minister ook overwegen het verzet daar te steunen, zoals ook in Syrie "rebellen" worden gesteund? Zo nee, waarom niet?

Terwijl het associatieverdrag nog niet eens getekend is, lopen er blijkbaar al Nederlandse militairen rond. Dat druist nou net in tegen de letter en de geest van de referendum uitslag. Waarom doet de minister dit? Minister President Rutte wil een extra paragraaf in het associatie-accoord dat Nederland militair niets wil hebben met Oekraine. Hoe geloofwaardig is dat als de Nederlandse militairen er nu al rondlopen?

Nederlandse schutter actief in Donbass... roept veel vragen op... kamervragen...

27 Woningen beschadigd en één gewonde man

Wij weten niet of de Nederlandse militair al deelgenomen heeft aan de dagelijkse beschietingen uitgevoerd door de Oekraiense zijde op de burgers van Donbass, maar het recente resultaat is weer 27 huizen beschadigd en een man geboren in 1943 die gewond is geraakt.Weer een hoop ellende, zoals dagelijks in de Donbass. Rutte krijgt steeds meer uit te leggen nu Nederlandse militairen actief deelnemen en zo dus hun "verantwoordelijkheid nemen". Wat vindt Rutte ervan dat de Oekraiense zijde weer 27 huizen heeft vernield en een man van bijna 70 het ziekenhuis ingejaagd heeft (gelukkig niet de dood in)? En dat Nederland daar nu aan meedoet?

19 opmerkingen:

 1. Nederlandse, Canadese en Deense NATO-militairen bezochten daar een trainingskamp van het Oekraïense Leger, testten daar de wapens van het Oekraïense leger en controleerden de demarcatielijn tussen Donbass en de rest (ofwel tussen Donbass en het bezette gebied). De foto van die Nederlandse militair, het bijbehorend artikel en nog andere welsprekende foto's vond ik op:
  http://www.fort-russ.com/2016/10/nato-troops-test-ukrainian-weapons-in.html

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In het verlengde hiervan, hoe sommigen in de Oekraïne schatrijk worden van de oorlog die in dat land woedt.

  http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN12V1EN

  En wiens belangen verdedigd worden door onze premier Rutte die in ieder geval wel de schijn ophoudt dat hij goede intenties heeft.

  Of misschien is Rutte 'een beetje dom' (Dixit Maxima)

  War is a racket, schreef 'America's Most Decorated Soldier' Smedley Butler in de jaren 30.

  'A racket is best described, I believe, as something that is not what it seems to the majority of the people. Only a small "inside" group knows what it is about. It is conducted for the benefit of the very few, at the expense of the very many. Out of war a few people make huge fortunes.'

  Zie verder https://www.ratical.org/ratville/CAH/warisaracket.html

  Of luister naar de uitstekende Corbett report over deze 'muscle man': https://m.youtube.com/watch?v=J9OFRdCq56k

  Gelauff sla ik vanavond maar weer even over, geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, zijn dat de Nederlandse Special Forces die Louis Bontes naar de rampplek van MH-17 wilde sturen om die afvalligen van het neonazi regime in Kiev een lesje te leren?

  Als ik die foto zo bekijk heeft die gozer geen schijn van kans om ook maar één salvo af te vuren in tijd van oorlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ook dat nog, want het Nederlandse leger had een munitietekort!

   Verwijderen
 5. Ik moet nog steeds denken aan die 25 Nederlandse idealisten die in Afghanistan hun leven hebben gegeven om democratie te brengen. Nu wordt Nederland vrijwillig geïslamiseerd en is de Taliban weer in opkomst in Afghanistan. Zal die gozer op die foto ook zo denken of dringt dat niet tot zijn hersens door met dat aluhoedje op?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De tactiek van voldongen feiten en gedane zaken. Zo werken corrupte politici altijd, of het nu om infrastructurele projecten, de aanschaf van militair materieel of de EU gaat. Eens het grote publiek het te horen krijgt zitten we er al tot onze nek in. Kunnen we niet meer terug want.... Dat associatieverdrag was er ook ongemerkt gekomen als dat referendum er niet geweest was. Nu kan iedereen in ieder geval met eigen ogen zien wat er gaande is.

  Zeg, zie ik daar trouwens niet een vacuummitrailleur?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onderstaande personen willen niets meer met Hillary Clinton te maken hebben en hebben haar van hun Twitteraccounts verwijdert:

  Barrack Obama;
  Michelle Obama;
  Joe Biden;
  John Kerry;
  Loretta Lynch.

  Hillary Clinton Gets Dumped

  https://www.youtube.com/watch?v=p8Pi66h5ezA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL!

   Hillary’s Going Down Fast, CNN Begs People Not To Trust Other Website Sources

   http://investmentwatchblog.com/hillarys-going-down-fast-cnn-begs-people-not-to-trust-other-website-sources/

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Als deze mensen (plus Huma Abedin )zich van je verwijderen dan staat er heel slecht materiaal van Hillary op de laptop van A Weiner of op een andere laptop.

   Ik heb nooit in een presidentschap van Hillary gelooft omdat ze (en haar man Bill) in zoveel schandalen zijn verwikkeld en haar gezondheid zo slecht is en omdat ze zich overduidelijk voelt aangetrokken tot de corporate elite . Alleen maar omdat ze in de media omhoog geschreven wordt en Trump in de media naar beneden wordt gehaald hebben mensen in de wereld nog geloof gehad dat ze president van Amerika kan worden. Plus Trump wordt ook natuurlijk ook gehaat vergeet dat niet.
   Hillary is nu in een vrije val. Ik had het ook niet zo erg gevonden als ze president was geworden. Ze wordt zo gehaat, ze kan het volk niet voor haar winnen. Je hebt de steun van het volk nodig voor een oorlog. Voor een false flag moet je de onafhankelijke media uitbannen. Dat valt ook niet mee.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Het is gebeurd met Hillary, op de laptop van Anthony Weiner zijn emails gevonden m.b.t. Benghazi!

   Verwijderen
  6. Waarschijnlijk heeft Huma Abedine de laptop van haar man gebruikt als "Kill Switch", een verzekering voor haarzelf.

   Verwijderen
 8. Ze lopen er al 2 jaar aan het front rond. Is dat dan niet bekend in Nederland??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet verwonderlijk Nederland heeft een grote vinger in de pap gehad bij de Maidan revolutie en de voorbereidingen daarvan , subsidie voor de promotie van democratie op facistische TV zenders , dan is het ook logisch dat wij militairen sturen om vorm te geven aan deze nieuwe " democratische staat "
   Rutte heeft geschiedenis gestudeerd maar blijkbaar heeft hij er niets van geleerd , het westen staat nu duidelijk aan de verkeerde kant van de geschiedenis !

   Verwijderen